Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 10:19   #1351
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć <plask>
a ja umieram a nie mam @
jak i ja się znajdę to i Ty też
gdzie ta cholera @

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:24   #1352
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

gosica502 wklejalam ale zalacze raz jeszcze

Martoolka87 a klaps na tyłek moze byc ?

ja sie zbieram do pracy, niestety
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:24   #1353
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
dlaczego słowa są nie odpowiednie?
Ogólnie to cała piosenka prawie ok... ALE w dwóch momentach możnaby się było czepic
You’re in my arms
And all the world is calm
The music playing on for only two
So close together
And when I’m with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams will stop
So I bid mine goodbye and never knew
So close was waiting, waiting here with you
And now forever I know
All that I wanted to hold you
So close

So close to reaching that famous happy end
Almost believing this was not pretend
And now you’re beside me and look how far we’ve come
So far we are so close

How could I face the faceless days
If I should lose you now?
(Jak mógłbym stawic czoła bezimiennym dniom gdybym cię teraz stracił- robocza wersja tłumaczenia haha, tu chodzi mi o to że chyba nie będziecie myślec o jakimś rozstaniu czy utracie siebie w dniu ślubu więc te rozmyślania autora nie teges )
We’re so close
To reaching that famous happy end
And almost believing this was not pretend
Let’s go on dreaming for we know we are
So close
So close
And still so far
(No i tutaj takie smutne zakończenie)

Metka już wiem Odświeżyłaś mi pamięc

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2010-03-11 o 10:26
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:38   #1354
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ogólnie to cała piosenka prawie ok... ALE w dwóch momentach możnaby się było czepic
You’re in my arms
And all the world is calm
The music playing on for only two
So close together
And when I’m with you
So close to feeling alive

A life goes by
Romantic dreams will stop
So I bid mine goodbye and never knew
So close was waiting, waiting here with you
And now forever I know
All that I wanted to hold you
So close

So close to reaching that famous happy end
Almost believing this was not pretend
And now you’re beside me and look how far we’ve come
So far we are so close

How could I face the faceless days
If I should lose you now?
(Jak mógłbym stawic czoła bezimiennym dniom gdybym cię teraz stracił- robocza wersja tłumaczenia haha, tu chodzi mi o to że chyba nie będziecie myślec o jakimś rozstaniu czy utracie siebie w dniu ślubu więc te rozmyślania autora nie teges )
We’re so close
To reaching that famous happy end
And almost believing this was not pretend
Let’s go on dreaming for we know we are
So close
So close
And still so far
(No i tutaj takie smutne zakończenie)
Dla mnie to piękna piosenka o prawdziwej miłości. Przesłanie jest przecież takie, że nawet w zderzeniu z rzeczywistością, gdzie czasami możemy zwątpić, los może nas rozdzielić, tylko razem jesteśmy silni. Razem idziemy do przodu przez życie. Przecież wiadomo że nie będzie w życiu jak w bajce
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:44   #1355
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam wszystkim
W sumie to nawet nie wiem jak do tego zatańczymy bo oboje mamy dwie lewe nogi
A powiedzcie mi, czy sukienka z gorsetem jest jeszcze modna? Bo ja taką będę miała..
Nie mam zdjęć, nie jest ona moją wymarzoną, ale wystarczy.

A będziecie mieć rajstopy czy pończochy?
Jak się liczy rozmiar pończoch? bo nie mam najszczuplejszych nóg i nie chce żeby mnie bardzo uciskały ale nie chce mieć też za szerokich, bo wiadomo...
a niby czemu gorset i suknia osobno mają być nie modne bo nie rozumiem ??? ja też mam taką bo mi najlepiej pasowała i była z kolekcji 2009 więc nie uważam żeby była nie modna Jak by były nie modne to by chyba takich nie szyli przecież tyle dziewczyn ma takie suknie A moja jest piękna i w ogóle nie widać że jest dwu częściowa co prawda wolałam jednoczęsciową ale ta nie wyszczuplała mnie tak jak w gorsecie a aaa i będę miała pończoszki off course

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:51   #1356
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dla mnie to piękna piosenka o prawdziwej miłości. Przesłanie jest przecież takie, że nawet w zderzeniu z rzeczywistością, gdzie czasami możemy zwątpić, los może nas rozdzielić, tylko razem jesteśmy silni. Razem idziemy do przodu przez życie. Przecież wiadomo że nie będzie w życiu jak w bajce
No i Ty Ellin w ten sposób interpretujesz tą piosenkę a ja całkiowicie inaczej i dlatego ty do niej chcesz tańczyc a ja bym nie tańczyła Z piosenkami, wierszami, książkami jest właśnie tak, że ile odbiorców tyle interpretacji
Stary 2010-03-11, 11:01   #1357
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziekuje
eee na Was moze nie bede testowac jutro w pracy u TZa stwierdza czy nadaje sie do zjedzenia i najwyzej dla Was zrobie drugie choc u niego to same ciasteczkowe potwory, wiec nawet jak bedzie niedobre to pewnie zejdzie

haha a TZ sobie dzis buzke przysmazyl oczywiscie zapomnielismy wziac kremu z filtrem, bo i po co tyle, ze ja sie wycwanilam, bo moj puderek ma filtr 15-ke
dobrze, ze TZ czasem sciagal gogle to ta 'polska flaga' na twarzy nie jest az tak bardzo widoczna
to masz teraz bardzo patriotycznego tża!

a ciasto na pewno będzie smakowite zdaj relację czy wszystkim smakowało

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
(...)
No to jak dziewczyny zamiawiamy Tiramisu u lain??
hmmmm, chyba lepiej najpierw poczekać, aż zjedzą w firmie tża lain i dopiero potem zamówić
Cytat:
Mniam,bardzo lubie. Bardzo mi smakują np kaszki dla dzieci.
No,ale ja sobie właśnie zrobiłam nic do jedzenia,ale herbatke earl grey ( moja ulubiona ) z sokiem malinowym.

Horror się właśnie zaczął na tvn.Mam nadzieje,że ten film jest lepszy od tamtej komedi.
właśnie, fajny był ten horror? bo ja oglądam tylko kawałek, bo tża bolał ząbek i wszystko przeszkadzało, nawet tv
(biedaczek mój)
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Earl Grey rządzi
Vibovit pamiętam ale kinder biovital, to była totalna porażka.
Najpierw mamę uprosiłam żeby kupiła, a potem się krzywiłam jak kazała mi to jeść

Byłam dziś z Mężem u lekarza, tzn on mnie zaprowadził, no i mam anginę i mam ją tłuc antybiotykiem leżąc w łóżku.

Jak lekarka zobaczyła moją temperaturę 35,5 to miała minę niewyraźną a ja jestem taka śnięta, że około 19 dosłownie mi się film urwał na godzinę (normalnie nigdy, nawet w dzieciństwie w dzień nie sypiałam) i po przebudzeniu miałam uczucie, że już rano i pytałam nieprzytomna Tż jak udało mu się wersalkę złożyć ze mną leżącą na niej?
no coś Ty!!!!! kinder biovital zawsze to uwielbiałam, jakoś w listopadzie zeszłego roku po moim wpsominaniu tego pysznego specyfiku mama kupiła go i zjadłyśmy z siostrą w trybie natychmiastowym

a poza tym, to się kuruj! co byś nam szybko wyzdrowiała

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:01   #1358
201701300931
Konto usunięte

Rzuciło mi się w oczy, że podobno gorset i spódnica osobno jest nie na miejscu na ślub. Ja oczywiście tak mam Usilnie szukałam kiecki jednoczęściowej i z ramiączkami, a wyszło, co wyszło

W ogóle melduję, że podczytuję Was na bieżąco, ale walczę z licencjatem i magisterką, żeby przed ślubem zdążyć, stąd też wtrącam się rzadko...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:01   #1359
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No i Ty Ellin w ten sposób interpretujesz tą piosenkę a ja całkiowicie inaczej i dlatego ty do niej chcesz tańczyc a ja bym nie tańczyła Z piosenkami, wierszami, książkami jest właśnie tak, że ile odbiorców tyle interpretacji
rzeczywiście trochę smutna ta piosenka
Stary 2010-03-11, 11:03   #1360
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Witam wszystkie Wizażanki,

jestem nowa na tym forum, ale w czerwcu tego roku biorę ślub
Mamy już restaurację, orkiestrę, fotografa, kamerzystę, suknię, jesteśmy w trakcie kursu przedmałżeńskiego, a wczoraj podpisywaliśmy protokół u księdza
I w sumie nie wiem co dalej żeby o niczym nie zapomnieć, najgorsze są takie drobne szczegóły...

Pozdrawiam

Myślicie, że piosenka Prócz Ciebie nic Klijańskiego i Kayah będzie dobra na pierwszy taniec?
Chcemy się tylko tak pobujać, bo niezbyt potrafimy tańczyć...
witamy!
piosenka jak najbardziej pasująca
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
(...)
Ale dzis super pogoda, moze wybierzemy sie z TŻem nad morze
A wczoraj bylam u gina i sluchalam bicia serduszka dzieciatka
ale to musi być niesamowite!

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Niech któraś idzie ze mną obejrzeć tę koronkę Bo TŻ nie chce ze mną iść
Strasznie to przykre, że wszystkie decyzje w sprawie kiecki muszę podejmować sama
ja mogę iść
ja za to zupełnie w drugą stronę- nie chcę żeby się tż wtrącał w suknię
Cytat:
Uwielbiam tą piosenkę Ale TŻ już nie może jej słuchać, tak często ja puszczałam No i tekst nie do końca chyba pasuje

To mój 1400 post

Niech mnie któraś kopnie w zadek, bo się nie mogę zebrać, żeby iść do tego salonu
:kopwdupe:

Cytat:
(...)
Dzięki jesteś genialna, my tu od dłuższego czasu narzekamy, że nie ma emotki :kopwdupe: a Ty ją znalazłaś
dokładnie! klask i:

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Rzuciło mi się w oczy, że podobno gorset i spódnica osobno jest nie na miejscu na ślub. Ja oczywiście tak mam Usilnie szukałam kiecki jednoczęściowej i z ramiączkami, a wyszło, co wyszło

W ogóle melduję, że podczytuję Was na bieżąco, ale walczę z licencjatem i magisterką, żeby przed ślubem zdążyć, stąd też wtrącam się rzadko...
ja zgadzam się z dziewczynami, ktore już wcześniej pisały, że to kwestia gustu i tego, żeby w sukni się dobrze czuć, a nie mody. ja osobiście nie chcę sukni z gorsetem, bo mierzyłam taką i wyglądam śmiesznie, a wręcz tragicznie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:05   #1361
Aaś
Zakorzenienie

czeeeeeść

Będę pisać dziś mało bo mam dużo pracy, potem na egzamin na prawko jadę się zapisać i jeszcze jakaś impreza wieczorem z tżtem

Byłam wczoraj na jodze porozciągałam się za wszystkie czasy i tżtowi też się o dziwo podoba
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:15   #1362
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
a czemu nie na miejscu na ślub ??

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:20   #1363
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Odniosłam się do tego:
Cytat:
Co do sukni to jeśli gorset jest osobno i dół osobno, to niestety nie jest już modne, ale przecież nie o to w ślubie chodzi, żeby mieć najlepszą kiecę. najważniejsze, żebyś Ty się w niej dobrze czuła
W sumie słowo "nie na miejscu" nie było tu odpowiednie, ale nie chciałam się powtarzać z modą I generalnie pierwszy raz o tym słyszę...
Stary 2010-03-11, 11:22   #1364
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Danaeee ale przecież nikt nie napisał że nie na miejscu na ślub, wręcz przeciwnie, dziewczyny pisały, że ostatni krzyk mody to to nie jest ale jak komuś się podoba, komuś wygodnie i odpowiada to niech ma dwuczęściową sukienkę.. Sama przyznaj że teraz w salonach 95% to kiecki jednoczęściowe, dlatego można wysnuc wniosek że takie są najmodniejsze Ale nie każdy musi byc fanem mody i ślepo podążac za trendami prawda? Grunt żeby miec swój styl i nie dac się ubrac w coś co nam nie odpowiada

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
rzeczywiście trochę smutna ta piosenka
No mi też się tak wydaje, jeszcze jak obejrzałam sobie ten fragment z Zaczarowanej w którym oni tańczyli to się utwierdziłam w tym przekonaniu, ale ja mam zboczenie lingwistyczne więc mogę się czepiac

Cytat:
Jak już napisałam wcześniej, nikt tak nie napisał...
Stary 2010-03-11, 11:23   #1365
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Odniosłam się do tego:

W sumie słowo "nie na miejscu" nie było tu odpowiednie, ale nie chciałam się powtarzać z modą I generalnie pierwszy raz o tym słyszę...
Oj, to chyba moja wina, bo zaczęłam pytać o ten gorset, bo w sumie mało widzę sukien ślubnych z gorsetem...
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:28   #1366
madmuazelle
BAN stały

Siemanko,niezłe wdzianko.

Ok,nadrobie Was póki mam czas.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 11:32   #1367
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Oj, to chyba moja wina, bo zaczęłam pytać o ten gorset, bo w sumie mało widzę sukien ślubnych z gorsetem...
Ale czemu Ty tu o jakiejkolwiek winie mówisz? Zaciekawiło mnie dlaczego są niemodne i się dowiedziałam. I średnio mnie to interesuje, bo pójdę w tym, w czym jest mi wygodnie i dobrze wyglądam

Btw. witam nową PM

A co do mody, to mi się przypomniało kiedyś, jak chciałam jakieś butki kupić, które mi się spodobały. Pytam się kobiety o rozmiar, a ta na mnie jak na jakąś kosmitkę "ale one przecież są niemodne" i oczywiście mnie olała i nic mi nie dała
Stary 2010-03-11, 11:36   #1368
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
madmuazelle: jak lubisz kaszki, to mogę Ci polecić taką na zimno w pudełeczku jak serek z firmy smakija . pyszna jest
Dziękuje za polecenie,ale jadłam ją kiedyś.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam suknie wisi juz u babci w szafie ale zaczęłam szukać welonu i bizuterii.
Gratuluje kupna sukni.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Chcę mieć czerwone buty i czerwonego kwiatka we włosach (hiszpański koczek) ale mam problem z biżuteria...
moze być cos takiego ?
http://allegro.pl/item938684896.html
no i taki welon
http://allegro.pl/item941597754_welo...iska_cena.html
Doradzicie?
Ja tam nie wiem,bo musiałabym zobaczyć suknie buty itd.No,aleee ładne kolczyki i welon.
Stary 2010-03-11, 11:39   #1369
gosica502
Wtajemniczenie

Kurcze a mi się ostatnio żadne welony nie podobają... Tzn chciałabym miec welon ale totalnie nie mam pojęcia jaki by pasował... ehh
Stary 2010-03-11, 11:41   #1370
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Niestety nie dam rady Was nadrobić, wybaczcie. Od rana siedzę i szukam na all kompa sterownika silnika do TŻta auta Bo się zepsuło, i wczor. zdążył jedynie obczaić, że to sterownik. Przyjechał do mnie autem jego siostry TŻta, bo na 19 mieliśmy nauki, no ale teraz już jest raczej uziemiony. A problem polega na tym, że ciężko jest dostać taki komp i juz mnie szlag trafia Nie będzie kompa-nie będzie auta. A co za tym idzie walą się nasze plany. Masakra
Stary 2010-03-11, 11:45   #1371
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
wczoraj byliśmy z TŻ na zakupach i kupiliśmy nowy prysznic na reszcie bo jakoś nigdy nie mieliśmy czasu
za kupno prysznica.

Cytat:
A dziś mamy znowu nauki przedmałżeńskie drugie i ostatni i mam załatwione już a tak się bałam ze będzie ciężko a tu proszę rach ciach i po sprawie
To fajnie,że kończycie już nauki przedmałżeńskie,już będziecie mieć to z głowy.

Cytat:
no idę kawki się napić na miły początek dnia a tak w ogóle juz czwartek kiedy ten tydzien zleciał
Ja musze sobie zrobić herbate,a co do tygodnia to racja.Mi też ten tydzień szybko leci,niedawno był poniedziałek a już mamy czwartek.

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Wiecie co mam stresa, mój TŻcik coś wczoraj cały dzień marudził, że musimy sie wyprowadzić (mieszkamy u jego rodziców) nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło tak nagle, czy sie posprzeczał z rodzicami czy co, nie mam pojęcia
Ja bardzo chciałabym iść na swoje, ale teraz,tak nagle, za co?No i nie wiem o co chodzi
Nie stresuj ciesz się,że tż chce abyście mieszkali już razem. Najwidoczniej dorósł do tej decyzji.No tak tylko jak ciężko by Wam było się samemu utrzymać,to niewiem czy to dobry pomysł.A jak cię ciekawi skąd mu się to wzieło,to go poprostu.
Stary 2010-03-11, 11:51   #1372
chilanes
Zakorzenienie

ale pędzicie z tymi postami
Stary 2010-03-11, 11:52   #1373
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Bo ktoś mi go utarł hehe
Nie no od smarkania, bo mam mega wodny katar :/ bleh
Ale już dziś tak jakby lepiej się czuję, zobaczymy co będzie w ciągu dnia...
Ktoś ci utarł nosa. Nie,no żartuje.
Eh ten katar,wiem coś o tym. :/ Tzn teraz nie mam,ale jak mam to mnie też nos boli i mam obtarty,czerwony i szczypie. :/

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ładny ten welon.
Stary 2010-03-11, 11:57   #1374
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

A co do mody, to mi się przypomniało kiedyś, jak chciałam jakieś butki kupić, które mi się spodobały. Pytam się kobiety o rozmiar, a ta na mnie jak na jakąś kosmitkę "ale one przecież są niemodne" i oczywiście mnie olała i nic mi nie dała
Odnośnie modne-niemodne:

Moja koleżanka wychodzi za mąż w Wielkanoc. Nie jest szczuplakiem, więc żeby "wyciągnąć trochę sylwetkę chciała bukiet taki dłuższy, zwisający. Poszła do polecanej jej kwiaciarni, gdzie usłyszała: "Ja Pani nie zrobię takiego bukietu bo takie sa niemodne"
Babka jeszcze stwierdziła, że może zrobić kulę na mikrofonie, bo to jest w tej chwili modne
Na szczęście w drugiej kwiaciarni na modę nie zwracali uwagi
Stary 2010-03-11, 11:57   #1375
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ale pędzicie z tymi postami
Ja właśnie nadrabnia i zostały mi 2 strony.
Stary 2010-03-11, 11:59   #1376
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Odnośnie modne-niemodne:

Moja koleżanka wychodzi za mąż w Wielkanoc. Nie jest szczuplakiem, więc żeby "wyciągnąć trochę sylwetkę chciała bukiet taki dłuższy, zwisający. Poszła do polecanej jej kwiaciarni, gdzie usłyszała: "Ja Pani nie zrobię takiego bukietu bo takie sa niemodne"
Babka jeszcze stwierdziła, że może zrobić kulę na mikrofonie, bo to jest w tej chwili modne
tez tak miałam wyśmiałam kwiaciarkę, bo mi wciskala kulkę na mikrofonie, a ja sama, jak kulka
Cytat:
Ja właśnie nadrabnia i zostały mi 2 strony.
ja podarowałams obie dzisiaj nadrabianie
Stary 2010-03-11, 12:00   #1377
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
tez tak miałam wyśmiałam kwiaciarkę, bo mi wciskala kulkę na mikrofonie, a ja sama, jak kulka
Proszę się tu pode mnie nie podszywać - Kulka to ja
Stary 2010-03-11, 12:13   #1378
madmuazelle
BAN stały

Zanim nadrobie Was daleje,to opowiem Wam sen z wczorajszej nocy.
Sniło mi się,że tam gdzie bedziemy mieć wesele,nic nie było tak jak ma być,nie pamiętam teraz co dokładnie, ale byłam wściekła i kłociłam się z właścielką,że to zrobili wszystko nie tak jak miało być.

Cytat:
Melduję, że TŻtowi smakowały, chociaż (oczywiście musiał się przyczepić) stwierdził, że z mandarynkami były lepsze
To super,że tż-towi smakowały.
Niech lepiej nie narzeka,bo następnym razem nic nie zrobisz,albo sam sobie będzie musiał zrobić.

Cytat:
Aż mi się w nocy śniło, że spotkałam 2 dziewczyny w sukniach ślubnych na przystanku autobusowym, a potem byliśmy z TŻtem u księdza i on mi doradzał, żebym szyła suknię u jakiejś krawcowej z naszej parafii
Widze,że nie tylko ja miałam wczoraj dziwny sen.

Cytat:

Mi już malutko zostało,więc nadrobie.

To dziewczyny miałyście/macie przeboje z kwiaciarkami.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Nie cierpię tej piosenki

Cytat:
Witam wszystkie Wizażanki,
jestem nowa na tym forum, ale w czerwcu tego roku biorę ślub
Mamy już restaurację, orkiestrę, fotografa, kamerzystę, suknię, jesteśmy w trakcie kursu przedmałżeńskiego, a wczoraj podpisywaliśmy protokół u księdza
I w sumie nie wiem co dalej żeby o niczym nie zapomnieć, najgorsze są takie drobne szczegóły...
Witam nową PM-ke 2010.
załatwione sprawy slubne weselne.

Cytat:
Myślicie, że piosenka Prócz Ciebie nic Klijańskiego i Kayah będzie dobra na pierwszy taniec?
Chcemy się tylko tak pobujać, bo niezbyt potrafimy tańczyć...
Myśle,że ta piosenka jest dobra na pierwszy taniec.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-11 o 12:08
Stary 2010-03-11, 12:15   #1379
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Odnośnie modne-niemodne:

Ja też już zaliczyłam przygodę z kwiaciarnią, kiedy to babki mnie totalnie olały, jedna odwróciła się do mnie tyłkiem i tyle. A jak nie wytrzymałam i powiedziałam co chcę się od nich dowiedzieć to usłyszałam, żeby sobie na stronie internetowej zobaczyć. I takie tam... Osiągnęły jeden cel, nigdy tam juz nie wrócę. Nawet po podstawkę pod kwiatek

Cytat:

ja podarowałams obie dzisiaj nadrabianie
ja też Nadal szukam sterownika, już się ze mnie ekspert zrobił Mój TŻ jest pod wrażeniem, jak ja się znam na autach (jak na kobietę)
Stary 2010-03-11, 12:39   #1380
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Na poczatku naszej znajomosci tez mielismy male klotnie z powodu kilku moich nalogow, wkurzalo mnie to ze TŻ byl taki stanowczy ale teraz sie ciesze bo udalo mi sie rzucic
No to dla tż-ta rzucenie nałogów.
Mój brat palił papierosy,ale obiecał sobie że jak bratowa zajdzie w ciąże/czy też mała się urodzi to palenie rzuci.Noi rzucił,nie pali od ładnych paru lat.

Cytat:
Ale dzis super pogoda, moze wybierzemy sie z TŻem nad morze
Tez bym sobie pojechała nad morze,ale brzydka pogoda,pewnie wieje.Czekam na wiosne/lato wtedy zaczniemy jeżdzić nad morze jak zawsze.

Cytat:
A wczoraj bylam u gina i sluchalam bicia serduszka dzieciatka
Wow,to napewno cudowne uczucie.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
załaczam moj welon i stroik do włosów:
Fajny welon i stroik.

Cytat:
Niech któraś idzie ze mną obejrzeć tę koronkę Bo TŻ nie chce ze mną iść
Strasznie to przykre, że wszystkie decyzje w sprawie kiecki muszę podejmować sama
Oj niedobry tż,nie łam się

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
gosica502 wklejalam ale zalacze raz jeszcze
Śliczną masz suknie.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
właśnie, fajny był ten horror? bo ja oglądam tylko kawałek, bo tża bolał ząbek i wszystko przeszkadzało, nawet tv
(biedaczek mój)
A horror był hm taki sobie,choć troszke straszny.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-11 o 12:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości