Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 11:39   #661
colds
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
ejjj jestem na siebie zła bo w styczniu nie paliłam juz 3 tygodnie i na osiemnastce zaczełam znowu. rzucam! został mi jeden papieros i spale go dzisiaj i juz wiecej nie pale musze sobie znowu ustalić we łbie liste zalet niepalenia a ostatnim razem byyłaaa baaaaardzoo długa.
jest na prawde wiele zalet;d wiecej funduszy, ładniejsza cera-co do tego to naprawdę widziałam róznice nawet po tych trzech tygodniach, włosy, paznokcie, nie wali od ciebie fajami, łądniejsze ząbki, nie musisz się kitrać przed rodzicami, sąsiadami, nauczycielami , satysfakcja z każdego dnia, lepsze samopoczucie, chłopacy raczej nie lubią jak laski palą, poza tym nie wiem czy widzieliscie tą reklame co sie niektórym ludziom działo od palenia, jakiś przerost wargi, cos z mózgiem, o płucach nie wspomne, wszystkie układy w organizmie człowieka się rąbią ;d, poza tym mam astmę i nie powinnam, nawet powiem wam ze nie przytyłam, a nawet schudłąm bo sie pilnowałam ;p nawet to robienie nazłość znajomym, którzy chca rzucić a nie mogą, no kurde mogłabym tak wymieniać w nieskończoność i zawsze jak miałam ochote na papierosa to sobie to powtarzałam i działało;p hmm w sumie chodzi o ten moment kiedy mówisz sobie "chcę rzucić" a nie takie wiecie postanowienia typu a nowy rok to rzucam, ptoem a do wakacji rzucę, a po moich urodzinach, a to po feriach czy wakacjach bo takie cos jest bez sensu
to sie rozpisałam hah;d

a i jeszcze jedno najgorzej się rzuca kiedy mówisz sobie aa to po 1-2 dziennie, tak sie nie da bo jak zapalisz tego jednego to wtedy chce sie bardziej;d najlepiej z dnia na dzien w ogóle;d
ja zaczęłam palić przed 3gim, już tak porządnie, bo wcześniej popalałam.
potem przez 1,5r. nie paliłam a teraz znowu pale

yes - bo jak patrze na te wszystkie brzydkie mordy to aż mi ręce z gaciami opadają i w sumie.. szkoda mi tylko dlatego, tego robić, bo nie będę mogła się na R. napalać
Stary 2010-03-11, 11:40   #662
yes
Zakorzenienie

to nie rób tego

ejj no wymyślcie mi jakąś nagrodeee od niego
Stary 2010-03-11, 11:42   #663
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
to nie rób tego

ejj no wymyślcie mi jakąś nagrodeee od niego
ja bym tam ten spacer wybrała .
Stary 2010-03-11, 11:44   #664
yes
Zakorzenienie

a może napisze mu że musi dać mi kwiatka ;d (i wtedy spotkanie sam na sam bedzie niezbedne no i przy okazji dostane )

czy po prostu 'zabieram Cie na spacer na moich warunkach, będziesz musiał się dostosować '
Stary 2010-03-11, 11:49   #665
colds
Zakorzenienie

Cytat:
a może napisze mu że musi dać mi kwiatka ;d (i wtedy spotkanie sam na sam bedzie niezbedne no i przy okazji dostane )

czy po prostu 'zabieram Cie na spacer na moich warunkach, będziesz musiał się dostosować '
zdecydowanie ta druga opcja .

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

ogólnie to zawsze śmiałam się z lasek, które srały, bo nie wiedziały w jaki sposób odpisać/napisać coś kolesiowi.. a teraz sama tak mam
Stary 2010-03-11, 11:53   #666
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
zdecydowanie ta druga opcja .

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

ogólnie to zawsze śmiałam się z lasek, które srały, bo nie wiedziały w jaki sposób odpisać/napisać coś kolesiowi.. a teraz sama tak mam
no też mi wlasnie ta druga podeszła, bo tak fajnie ujęłam to w zdanie :eh em:

ja tak samo no bo jak teraz nam na kimś mega zależy i chcemy dobrze wypaść na każdym kroku haha

ide ogladac filma
Stary 2010-03-11, 12:00   #667
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
kongo to dobrze , że widzisz aż tyle plusów niepalenia trzymam kciuki jak zapalisz chociaż jednego to nie masz prawa TU pisać
grozisz mi!?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ja zaczęłam palić przed 3gim, już tak porządnie, bo wcześniej popalałam.
potem przez 1,5r. nie paliłam a teraz znowu pale

yes - bo jak patrze na te wszystkie brzydkie mordy to aż mi ręce z gaciami opadają i w sumie.. szkoda mi tylko dlatego, tego robić, bo nie będę mogła się na R. napalać
a jaaaa;d przed 2 gima ;d
Cytat:

dugią opcje wybierz panie!

ide się kąpać ;d
Stary 2010-03-11, 13:42   #668
tellme
Zadomowienie

a ja nie mam motywacji zeby rzucic bo wydaje mi sie ze nie jestem w nalogu wiec pale conajmniej jedna dziennie przedwczoraj kupilam rame i mi sie wczoraj skonczyla takze ten hej
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:06   #669
yes
Zakorzenienie

Cytat:
grozisz mi!?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

a jaaaa;d przed 2 gima ;d

dugią opcje wybierz panie!

ide się kąpać ;d
, ja Cię tylko motywuję
Stary 2010-03-11, 14:21   #670
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
, ja Cię tylko motywuję
chyba demotywujesz

jooj nic mi sie nie chce;d
Stary 2010-03-11, 14:21   #671
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
POWIEDZIALAM MU!!!!

Zadzwonił do mnie, pytal co robie... Powiedzialam. Pytał, czy jestem bardzo zła, mowie, że tak. A on, ze to zle, ale sobie poradzimy. A ja, ze sobie nie poradzimy. On, ze ja nie bede wybierac mu znajomych. Ze mozemy isc na kompromis w sprawie picia i palenia, ale mi ZABRANIA mieszania sie w kontakty towarzyskie. Powiedzialam, ze mam zamiar to olewac cieplym moczem, ze jestem na skraju rozpaczy i zerwania z nim, ze wszyscy mi mówia (tzn. mialam na mysli was, zwlaszcza Ciebie, Toria) że jest toksycznym typem. A on, ze jakis cód, bo tak z dnia na dzien wszyscy zmienili zdanie i to ON nagle zrobił sie zły. Powiedzial, ze musi konczyć, rozłaczyłajim sie!!!!!

Co za gówniarz, znowu przez niego tylko płacze. Mam ochote wyje bać tego kwiatka od niego!!
moze sie jeszcze pogodzicie dasz rade.. wyjdz gdzies moze kogos poznasz;> ;> ;> chociaż pewnie kochasz go i nie chcesz innego... odizoluj się rozmawiaj z kolegami aż sam wkońcu zacznie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Wgl w jakim wieku stracilyscie dziewictwo?
miałam 15,5 lat ;D tzn to było tak pod koniec wakac

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 14:35   #672
yes
Zakorzenienie

Cytat:
chyba demotywujesz

jooj nic mi sie nie chce;d
jak mogłaś
Stary 2010-03-11, 14:35   #673
linka2007
Rozeznanie

ja jeszcze mam swój wianuszek
Stary 2010-03-11, 14:37   #674
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
Stary 2010-03-11, 15:09   #675
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
ja tez

czy nie chodzicie do szkoły tylko siedzicie na wizazu?

dostałam piłka w brzuch na wfie od boksera i juz mam siniaka ;/ masakra. Ide spac wieczorem nadrobie
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:21   #676
ImmortalLover
Zakorzenienie

Linka ja też :P
I dochodzę do wniosku, że jako 70latka dalej go będę mieć (o ile dożyję :P)

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 15:35   #677
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość

ja...hm 16 lat...a wczesniej jak jakieś 15 to petting i te sprawy,seks oralny,no więc tak to w sumie już wtedy dziewictwo pa pa...ale takie z przerwaniem itp to 16:P
Wiem wcześnie ,ale nie żaluje bo po pół roku związku były jakieś zabawy a po chyba 1,5 taki normalny:P
Więc długo musiał poczekać:P
I nie żaluje ani jednej chwili!

A Ty kredziaaaaaa?
Bo patrze a tu skasowaneeee
ja to mialam 14 jak zaczelam petting, a 15 jak zaczelam wspolzyc

Musze zwijac zaraz do ksiazek, bo musze poprawic kutasa z przedsiebiorczosci .... sucz ;/
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:14   #678
lily92920
Zakorzenienie

Hej, wiecie co, mialam dzisiaj szczesliwy numerek...
(znowu nie mylic z szybkim)...

Z TŻ prawie caly dzien nie gadalismy, ale ja na religii juz nie wytrzymalam i zapytalam, co tam u jego znajomych slychac... A pozniej tak sie rozmowa chamsko potoczyla, ze kazalam mu wybierac- Ona albo Ja!!! Wkurzyl sie powiedzial, ze jak mam go orgraniczac, to ze nie chce ze mna byc... tego sie nie spodziewalam. Siostra pow. ze jak mamy gadac to zebysmy na korytarz poszli, bo przeszkadzamy klasie, a ja "Dobrze!!!" i poszlismy gadac, wyryczalam sie, wszystko mu powiedzialam, ze gowniarsko sie zachowuje, ze gdzie jest moj dojrzaly i romantyczn skarb, ze co w niej jest takiego pieknego, co go tak pociaga do niej, on mi powiedzial, zebym w takim razie wybrala miedzy nim, a takimi dwoma kumpelkami... Powiedzial, ze robie sie infantylna, ze mysle ze on jest moja wlasnascia, ze pempek swiata ze mnie. W koncu zaczelismy gadac jak ludzie, powiedzialam mu jeszcze raz na spokojnie, wszystko itp. Zapytalam czy ma cos jeszcze do zaoferowania. Wrocilismy do klasy ja pierwsza, a cala klasa, czy ja go zabiłam Pozniej zachowywal sie jak gdyby nic, normalnie do domu wracalismy razem. Niby juz wszystko sobie wyjasnilismy i doszlismy do kompromisu, ale czuje sie jakas smutna nadal
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:15   #679
ouu
Wtajemniczenie

hello dziewczyny widzę, że temat dziewictwa was nie opuszcza a do papierosów.. jak wzięłam pierwszego papierosa do ust w 1 gim, to wtedy paliłam jakoś miesiąc a tak to tylko do piwa albo w ogóle

lily z czasem będzie lepiej, zawsze jest dziwnie w związkach po jakiejś kłótni

Edytowane przez ouu
Czas edycji: 2010-03-11 o 16:16
ouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:20   #680
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Ou fajne butki;d
EMdz tez, swietne, fajny ten niebieski, ale czern uniwersalna jest, ile cm ma obcas? Ile masz wzrostu, ze w takich smigasz?:P wgl to pasuja na Ciebie jak zamawiasz w internecie, ja to mam taki problem zawsze, w sklepie musze przymierzyc nie wiadomo ile par, bo jak sa dobre na dlugosc, to za szerokie i czesto jest tak ze sposrod 5 par butow zadnych nie znajde;]
12 cm i w tym 2 cm platforma
mam 163-165 jakoś z tym czy pasują to różnie, no ale jest ryzyko, zawsze można oddać chociaż dużo babrania z tym
Ja mam wysokie 38 a płaskie 39 a sportowe 38.5, i nie wiem jak jest ze średnimi, takimi 6 cm czy miałabym 38 czy 39 bardziej ;d
Cytat:
najlepsze jest to, ze mój kot nie wydaje żadnych odgłosów... przypuszczam ze kiedys był bity, bo w sumie my go przygarnelismy, wiecie tak chodził taki wychudzony to zawsze mu ktos cos dał do jedzenia i został z nami;p ale na początku strasznie bał się ludzi... a teraz go wytresowałam i każdy kazdemu kto wchodzi do mnie na podwórko skacze na buty hahah
no my też naszego z ul wzięliśmy i się bał ludzi a teraz taki przytulas i moją nauczyłam okiem mrugać
no i ona właśnie też nie miałczy w ogóle, myślałam że jest kocią niemową, ale teraz jak się marcuje to tak wyje
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:28   #681
lily92920
Zakorzenienie

Mój pierwszy papieros był w 2 klasie podstawówki, wzielam jednego bucha, ale zaczelam sie dusić i juz nie chcialam. Ostatnio strasznie mi sie chce palic, wiec sie wlasnie zastanawiam, czy by sobie takich cienkich cygaretek nie kupić.

Nie bylam na angielskim, zadzwonilam do baby i powiedzialam, ze mam na jutro duzo nauki i mnie nie bedzie :P Mam nadzieje, ze do matki to nie dojdzie.

Jutro mam sprawdzian z "czytania ze zrozumieniem", pyatlam mame czy moge nie isc, ale jak zawsze ta sama odpowiedz! Mam tez poprawke z angola. Lipa

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-03-11 o 16:29
Stary 2010-03-11, 16:29   #682
ImmortalLover
Zakorzenienie

EMdz- łoł. Ja bym się chyba zabiła chociaż na 11cm+platforma nie jest tak źle ale niestety większość kolesi jest wtedy mojego wzrostu, a wolę wyższych :P
Marzą mi się różowe szpile ^^

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 16:46   #683
lily92920
Zakorzenienie

Nic mi sie nie chce!!!
Stary 2010-03-11, 16:47   #684
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
EMdz- łoł. Ja bym się chyba zabiła chociaż na 11cm+platforma nie jest tak źle ale niestety większość kolesi jest wtedy mojego wzrostu, a wolę wyższych :P

te moje gladiatorki maja 11 cm i da się żyć
Stary 2010-03-11, 16:54   #685
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
ee nie jest tak źle na takich wysokich, w sumie to platforma bardzo pomaga

różowe w sumie fajne takie mocne kolory super wyglądają, ale wg. mnie blondynki muszą bardziej uważać żeby nie wyszło tandetnie
tak samo Yes pisałaś o czerwonych- też są świetne, ale ja bym się chyba trochę jak dz***a czuła, no bo te długie blond włosy i takie szpile czerwone ale za to myślę czy nie kupić czerwonych trampek
Stary 2010-03-11, 16:58   #686
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
ee nie jest tak źle na takich wysokich, w sumie to platforma bardzo pomaga

różowe w sumie fajne takie mocne kolory super wyglądają, ale wg. mnie blondynki muszą bardziej uważać żeby nie wyszło tandetnie
tak samo Yes pisałaś o czerwonych- też są świetne, ale ja bym się chyba trochę jak dz***a czuła, no bo te długie blond włosy i takie szpile czerwone ale za to myślę czy nie kupić czerwonych trampek
noo dokladnie przy blond włosach trzeba baardzo uważać na te mocne kolory a jak tam włosy, nadal są takie srebrzyste?;D
Stary 2010-03-11, 17:09   #687
EMdz
Zakorzenienie

kurde ale z 2 strony mam już tyle czarnych butów

nie, ten połysk zszedł już po 2 myciach jakoś, w sumie to dobrze bo jednak w takich bardzo srebrnych średnio się czułam
Teraz jest taki neutralny ten kolor, ani ciepły ani jakoś chłodny
Stary 2010-03-11, 17:11   #688
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
kurde ale z 2 strony mam już tyle czarnych butów

nie, ten połysk zszedł już po 2 myciach jakoś, w sumie to dobrze bo jednak w takich bardzo srebrnych średnio się czułam
Teraz jest taki neutralny ten kolor, ani ciepły ani jakoś chłodny
no w tych srebrnych pewnie czulas sie troche jak stara babka, nie? tez mi kiedys cos takiego wyszło i płakać mi się chciało, wyglądałam tak szaaaro
Stary 2010-03-11, 17:12   #689
oluskaaa922
Zakorzenienie

no mi sie podobaja takie rozowe rozowe, ale czulabym sie jak kretyn..;p wlasnie wlosy blond (baaardzo mi sie zmyly te brązowe pasemka je je jee), mam 1,74 m i jeszcze szpile.. masakra..;d
wgl wiecie co na poczatku mi bylo szkoda tego blondu, ale teraz mam w sumie blond pasemka + pasemka ciemny blond (prawie moj naturaly) i ładnie taki balejaz mi wyszedł wgl jak sie pomalowalam wczesniej na ten jasniutki to wszyscy ze ladnie ladnie, ale teraz mowia, ze lepiej, a i tak mam jasne) ;d
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 17:13   #690
yes
Zakorzenienie

Cytat:
no mi sie podobaja takie rozowe rozowe, ale czulabym sie jak kretyn..;p wlasnie wlosy blond (baaardzo mi sie zmyly te brązowe pasemka je je jee), mam 1,74 m i jeszcze szpile.. masakra..;d
wgl wiecie co na poczatku mi bylo szkoda tego blondu, ale teraz mam w sumie blond pasemka + pasemka ciemny blond (prawie moj naturaly) i ładnie taki balejaz mi wyszedł wgl jak sie pomalowalam wczesniej na ten jasniutki to wszyscy ze ladnie ladnie, ale teraz mowia, ze lepiej, a i tak mam jasne) ;d

poka swoje wlosy

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości