|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
potem przez 1,5r. nie paliłam ![]() yes - bo jak patrze na te wszystkie brzydkie mordy to aż mi ręce z gaciami opadają i w sumie.. szkoda mi tylko dlatego, tego robić, bo nie będę mogła się na R. napalać
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
to nie rób tego
![]() ejj no wymyślcie mi jakąś nagrodeee od niego
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
a może napisze mu że musi dać mi kwiatka ;d (i wtedy spotkanie sam na sam bedzie niezbedne no i przy okazji dostane
)![]() czy po prostu 'zabieram Cie na spacer na moich warunkach, będziesz musiał się dostosować '
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ogólnie to zawsze śmiałam się z lasek, które srały, bo nie wiedziały w jaki sposób odpisać/napisać coś kolesiowi.. a teraz sama tak mam |
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tak samo no bo jak teraz nam na kimś mega zależy i chcemy dobrze wypaść na każdym kroku hahaide ogladac filma
|
|
#667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ide się kąpać ;d
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie mam motywacji zeby rzucic bo wydaje mi sie ze nie jestem w nalogu wiec pale conajmniej jedna dziennie przedwczoraj kupilam rame i mi sie wczoraj skonczyla takze ten hej
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz rade.. wyjdz gdzies moze kogos poznasz;> ;> ;> chociaż pewnie kochasz go i nie chcesz innego... odizoluj się rozmawiaj z kolegami aż sam wkońcu zacznie ![]() miałam 15,5 lat ;D tzn to było tak pod koniec wakac
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze mam swój wianuszek
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Linka ja też :P
I dochodzę do wniosku, że jako 70latka dalej go będę mieć (o ile dożyję :P)
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze zwijac zaraz do ksiazek, bo musze poprawic kutasa z przedsiebiorczosci .... sucz ;/ |
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wiecie co, mialam dzisiaj szczesliwy numerek...
(znowu nie mylic z szybkim)... ![]() Z TŻ prawie caly dzien nie gadalismy, ale ja na religii juz nie wytrzymalam i zapytalam, co tam u jego znajomych slychac... A pozniej tak sie rozmowa chamsko potoczyla, ze kazalam mu wybierac- Ona albo Ja!!! Wkurzyl sie powiedzial, ze jak mam go orgraniczac, to ze nie chce ze mna byc... tego sie nie spodziewalam. Siostra pow. ze jak mamy gadac to zebysmy na korytarz poszli, bo przeszkadzamy klasie, a ja "Dobrze!!!" i poszlismy gadac, wyryczalam sie, wszystko mu powiedzialam, ze gowniarsko sie zachowuje, ze gdzie jest moj dojrzaly i romantyczn skarb, ze co w niej jest takiego pieknego, co go tak pociaga do niej, on mi powiedzial, zebym w takim razie wybrala miedzy nim, a takimi dwoma kumpelkami... Powiedzial, ze robie sie infantylna, ze mysle ze on jest moja wlasnascia, ze pempek swiata ze mnie. W koncu zaczelismy gadac jak ludzie, powiedzialam mu jeszcze raz na spokojnie, wszystko itp. Zapytalam czy ma cos jeszcze do zaoferowania. Wrocilismy do klasy ja pierwsza, a cala klasa, czy ja go zabiłam ![]() ![]() ![]() Pozniej zachowywal sie jak gdyby nic, normalnie do domu wracalismy razem. Niby juz wszystko sobie wyjasnilismy i doszlismy do kompromisu, ale czuje sie jakas smutna nadal
|
|
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
hello dziewczyny
widzę, że temat dziewictwa was nie opuszcza a do papierosów.. jak wzięłam pierwszego papierosa do ust w 1 gim, to wtedy paliłam jakoś miesiąc a tak to tylko do piwa albo w ogóle![]() lily z czasem będzie lepiej, zawsze jest dziwnie w związkach po jakiejś kłótni
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-03-11 o 16:16 |
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 163-165 jakoś z tym czy pasują to różnie, no ale jest ryzyko, zawsze można oddać chociaż dużo babrania z tym ![]() Ja mam wysokie 38 a płaskie 39 a sportowe 38.5, i nie wiem jak jest ze średnimi, takimi 6 cm czy miałabym 38 czy 39 bardziej ;dCytat:
i moją nauczyłam okiem mrugać no i ona właśnie też nie miałczy w ogóle, myślałam że jest kocią niemową, ale teraz jak się marcuje to tak wyje
|
||
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy papieros był w 2 klasie podstawówki, wzielam jednego bucha, ale zaczelam sie dusić i juz nie chcialam. Ostatnio strasznie mi sie chce palic, wiec sie wlasnie zastanawiam, czy by sobie takich cienkich cygaretek nie kupić.
Nie bylam na angielskim, zadzwonilam do baby i powiedzialam, ze mam na jutro duzo nauki i mnie nie bedzie :P Mam nadzieje, ze do matki to nie dojdzie. Jutro mam sprawdzian z "czytania ze zrozumieniem", pyatlam mame czy moge nie isc, ale jak zawsze ta sama odpowiedz! Mam tez poprawke z angola. Lipa
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-11 o 16:29 |
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz- łoł. Ja bym się chyba zabiła
chociaż na 11cm+platforma nie jest tak źle ale niestety większość kolesi jest wtedy mojego wzrostu, a wolę wyższych :PMarzą mi się różowe szpile ^^
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi sie nie chce!!!
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te moje gladiatorki maja 11 cm i da się żyć
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różowe w sumie fajne takie mocne kolory super wyglądają, ale wg. mnie blondynki muszą bardziej uważać żeby nie wyszło tandetnie ![]() tak samo Yes pisałaś o czerwonych- też są świetne, ale ja bym się chyba trochę jak dz***a czuła, no bo te długie blond włosy i takie szpile czerwone ale za to myślę czy nie kupić czerwonych trampek
|
|
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam włosy, nadal są takie srebrzyste?;D
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale z 2 strony mam już tyle czarnych butów
![]() nie, ten połysk zszedł już po 2 myciach jakoś, w sumie to dobrze bo jednak w takich bardzo srebrnych średnio się czułam Teraz jest taki neutralny ten kolor, ani ciepły ani jakoś chłodny
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi kiedys cos takiego wyszło i płakać mi się chciało, wyglądałam tak szaaaro
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
no mi sie podobaja takie rozowe rozowe, ale czulabym sie jak kretyn..;p wlasnie wlosy blond (baaardzo mi sie zmyly te brązowe pasemka je je jee
), mam 1,74 m i jeszcze szpile.. masakra..;dwgl wiecie co na poczatku mi bylo szkoda tego blondu, ale teraz mam w sumie blond pasemka + pasemka ciemny blond (prawie moj naturaly) i ładnie taki balejaz mi wyszedł wgl jak sie pomalowalam wczesniej na ten jasniutki to wszyscy ze ladnie ladnie, ale teraz mowia, ze lepiej, a i tak mam jasne ) ;d
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka swoje wlosy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

musze sobie znowu ustalić we łbie liste zalet niepalenia a ostatnim razem byyłaaa baaaaardzoo długa.

wyjdz gdzies moze kogos poznasz;> ;> ;> chociaż pewnie kochasz go i nie chcesz innego... odizoluj się rozmawiaj z kolegami aż sam wkońcu zacznie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tego sie nie spodziewalam. Siostra pow. ze jak mamy gadac to zebysmy na korytarz poszli, bo przeszkadzamy klasie, a ja "Dobrze!!!" i poszlismy gadac, wyryczalam sie, wszystko mu powiedzialam, ze gowniarsko sie zachowuje, ze gdzie jest moj dojrzaly i romantyczn skarb, ze co w niej jest takiego pieknego, co go tak pociaga do niej, on mi powiedzial, zebym w takim razie wybrala miedzy nim, a takimi dwoma kumpelkami... Powiedzial, ze robie sie infantylna, ze mysle ze on jest moja wlasnascia, ze pempek swiata ze mnie. W koncu zaczelismy gadac jak ludzie, powiedzialam mu jeszcze raz na spokojnie, wszystko itp. Zapytalam czy ma cos jeszcze do zaoferowania. Wrocilismy do klasy ja pierwsza, a cala klasa, czy ja go zabiłam
czy miałabym 38 czy 39 bardziej ;d