|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadna nie narzeka, każda PM-ka roku 2011 czeka - cz.11
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Natalontko
![]() myślałam że teraz kobiety są bardziej uświadomione |
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam siebie
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam, wiem kiedy mam owulację. mogę sobie liczyć dni bo mam regularnie. Ale dziekuję. A moja przyjaciółka ufała facetowi. Córcia kończy rok w maju.
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak przerywany (szkoda mi faceta normalnie )
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do stypy to prof powiedzial ze nam szkola poszla duzo na reke ze bez egz dostalismy sie na te studia i takie bla bla. No a dziewczyna ktora pokazywala prof pismo powiedziala ze wedlug niej to tez bezsensu, bylam swiadkiem tej rozmowy wiec sorry
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie to nie przeszkadza szybko się usuwa. A poza tym plastra naklejam, tam gdzie nikt nie widzi, bo nie po to je mam żeby się chwalić, jak coniektórzy natalontko ja bym tak nie ryzykowała... Moja koleżanka też liczyła sobie dni płodne, uważała, że zna na 100% swój organizm, ufała chłopakowi. A teraz ma prawie 5 miesięczne dziecko
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o moich rodzicow, ogolnie jestem osoba przejmujaca sie wszystkim, walcze z tym ale rodzicow pod tym wzgledem bardzo sie boje, oni sa strasznie religijni, pewnie jakby byla dzidzia nie bylo by az tak zle ale szczesciem by nie tryskali!!!! Przynajmniej na poczatku.szczerze robimy to juz od 4 lat i jakos nie jestem w ciazy wiec raczej nie jest ze mna az tak zle
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
A to długa historia,więc..w pon poszłam normalnie do pracy.Dziwne bo nawet z up nie miałam skierowania,tylko o tak na gębe miałam tam robić chyba do czasu,ale już się o tym nie przekonam.Na samym początku szef pow mi,że po tygodniu mogę zrezygnować jeśli bd chciała.
Szkoliła mnie babka co tam 3 lata już robi,obsługuje dwie firmy i jak niby bo 2 tygodniach też miałam tak śmigać(odbierać tel,obsługiwać klientów,wystawiać faktury)co dla mnie było nie pojęte.Bo duża odpowiedziałność a poza tym stażysta chyba nie powinien pełnić aż takich funkcji.Ale to nic najgorszy był szef..ciągle się wyśmiewał ze mnie,jak zapytał kiedy bd odbierać tel pow mu,że w piątek a ten mnie wyśmiał ;/ Po 2 dniach kazał mi wystawić fakturę kiedy w ogóle nie miałam nigdy z tym styczności i nie pewnie się czułam.Ogólnie nabijał sie ze mnie ile wlezie,a czemu jestem taka spięta a czemu to i tamto.. We wtorek wróciłam z płaczem..miałam dość,że tyle się wymaga ode mnie po 2 dniach;/Postanowiłam zrezygnować..w środę rano dzwonię,mówie ze nazywam sie tak i tak i ze chce zrezygnowac ze stazu a ten do mnie:a pani w ogole byla u nas na stazu Zwatpilam..jutro ide do up po nowy staz.. Sry ze tak sie rozpisalam,ale ta sytuacja mnie rozwalila..
|
#2112 | |||
|
Zakorzenienie
|
tez chce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do stype to glupio gada... mogli zrobic egz, a nie ze teraz macie byc cicho... zreszta przeciez nigdzie nie jest napisane ze jakos ulgowo was przyjeli a regulamin chyb jasno okresla kto moze stype dostac... ale bym sie wkurzyla na takie traktowanie...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-03-11 o 15:03 |
|||
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja Wam coś opowiem, ale
![]() Kiedyś, jak jeszcze kochaliśmy się z gumkami, to Ł. zostawił jedną koło łożka, tak prawie pod nim już i zapomniał ją sprzątnąć. I po jakimś czasie jego mam mówi "Kochany, ja po Tobie zużytych prezerwatyw sprzątać nie będę". Najpierw było nam głupio, ale teraz się z tego śmiejemy |
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Madzius
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem do tyłu
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma problemu
|
|
#2118 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szklanki wody Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że gorsze traktowanie stażystów, to praktyka w wielu formach dobrze, że zrezygnowałas, tym bardziej, że nie łączyła Cię z nimi żadna umowa- na szczęście. Bo ja niestety mam umowę z UP i gdybym chciała zrezygnować, to albo musiałabym sobie znaleźć pracę sama, albo zwrócić wszystkie pieniądze:/ no ale jeszcze tylko 2.5 tygodnia i koniec ![]() Powodzenia w szukaniu nowego pracowacy. Oby było lepiej
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laseczki...
ale mam nadrabiania no nie trace czasu
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dużo słyszałam o tym wątku, jak będę miała jakąś wolniejszą chwilę to poczytam ![]() ale z tymi ludźmi to masakra, a później dziwią się, że tyle dzieci w domach dziecka, a to i tak dobrze lepiej tak niż na śmietniku W ogóle nie rozumiem tego, jest ulotka, wszystko napisane jak krowie na rowie, a tu jakies udziwnienia, a to na udzie, a to jeszcze gdzie indziej Litości!!! Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-03-11 o 15:17 |
|
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
elunka dzięki
![]() madzius właśnie cieszę się strasznie,że nie miałam umowy.Chociaż jakbym zerwała po tygodniu to karą jest jedynie wypieprzenie z up na 2 czy 3 miesiące. Normalnie ryczałam jak głupia bo ta praca miała być taka lajtowa i dobrze płatna a tu dupa ;/TŻ mnie przytulił i już cieplej się na sercu zrobiło.Bałam się jego reakcji bo wcześniej miałam składać papiery na produkcję słoików i nie chciałam to trochę się wkurzył A teraz z tym rzuconym stażem naraziłam się tacie...eh;/
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się zastanawiałam nad tabletkami ale plasterki wydają się być fajne
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do wiedzy moich rodzicow, to watpie. A jak sie nie uda to i dobrze ja podejmujac decyzje o wspolzyciu wiem jak moze to sie skonczyc, ile osob wpadlo po anty w mojej rodzinie duzo Wiec jakby bylo dziecko bylo by ok no bo przeciez nie usune, a rodzice byli by postawieni przed faktem dokonanym. A jakby sie teraz dowiedzieli to by mi caly czas marudzili, pewnie gadali ze nie powinnam z nim nigdzie jechac wiem ze jestem dorosla, ale nienawidze takiego gadania i nie chcialabym sie z nimi klocic!!!A po drugie powiedzieliby mi ze ich zawiodlam a to straszne slowa. Wiec mnie nie oceniajcie bo nie wiecie jaka jest u mnie sytuacja ! wiem ze mnie nie rozumiecie bo macie inne sytuacje.
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
zostało nam tylko 499 dni
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a wracając do Twojej sytuacji, to dobrze, że masz wsparcie w TŻ-cie i ma szczęście, że się nie wkurzył chyba lepiej, że rezygnujesz niż masz się męćzyć przez kilka miesięcy, a później dostać jakiejś nerwicy czy czegoś.Także według mnie podjęłaś słuszną decyzję ![]() A tata też powinien być po Twojej stronie. A tak w ogóle to zna cała sytuację? Jak byłaś traktowana? Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

a tak to ja mam bardzo widoczne dni plodne i wiem kiedy ich nie ma i sie jakos udaje. Zreszta w tej kwesti bardzo ufam M i jeszcze sie nie zawiodlam

)
moze cos z tym pismem bylo ni tak... przeciez lepiej napisac i dac znac ze wam sie to nie podoba a nie siedziec cicho...

współczuję.

- 
wkurza mnie ten tekst.
gumki nie, tabsy nie.....
powodzenia... a najgorsze jest to, że jeszcze nie wszyscy ginekolodzy maja wiedzę na temat tych plastrów:/
Wiec jakby bylo dziecko bylo by ok no bo przeciez nie usune, a rodzice byli by postawieni przed faktem dokonanym. A jakby sie teraz dowiedzieli to by mi caly czas marudzili, pewnie gadali ze nie powinnam z nim nigdzie jechac wiem ze jestem dorosla, ale nienawidze takiego gadania i nie chcialabym sie z nimi klocic!!!A po drugie powiedzieliby mi ze ich zawiodlam a to straszne slowa. Wiec mnie nie oceniajcie bo nie wiecie jaka jest u mnie sytuacja