|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII'll Be Dreaming Of You ToniGht Till Tomorrow and
I'll Be Dreaming Of You ToniGht Till Tomorrow and For All of My Life!/ Bede Snić o Tobie Tej Nocy az do Jutra i przez cale Moje Zycie.
Są grzeszki które popełnia się z przyjemności - Kto pogrzeszy?? Pozytywka wciąż grała.. przy jej dźwiękach śmierć była piękniejsza Dziś jest dzień...Czadowy dzień...Dzień w którym grzeszą nawet anioły Miś jest dobry , miś jest zły - miś ma bardzo brzydkie sny :P Dokąd jest kierunkowy 0-69? -Do raju panie kapitanie! Okryj mnie cieniem swoich skrzydeł..Może wtedy będę choć namiastką Anioła Horyzont tak nisko dłonią przesącza ciszę. Dziwnie kurczą się ulice, kiedy całujesz moje usta Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Od czasu do czasu odleciec do nieba...
|
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół..
Nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół.. Naprawdę cieszę się, że widzę Ciebie znów choć było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów Ten świat jest jakiś poj**any dziś, nie sądzisz? Tak dobrze czuję się, gdy jesteś obok przy mnie ![]() Nie chce mi się już wypełniać czasu Mija dzień, mija noc i światła gasną..
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
I pray in my heart that this dream never ends. /modlę się w sercu, aby ten sen nigdy się nie skończył./
|
#1414 |
|
BAN stały
|
nie było mnie z jakiś miesiąc , ale wszystko nadrobiłam .
![]() tęskniłyście troszeczkę ? ![]() dziękuję Ci za każde głupie ; dzień dobry , które osobiście uwielbiam !
![]() chcę być z Tobą , bardzo blisko . ; * ![]() mogę nie spać , kiedy będę wiedziała że to Twoja kolejna bezsenna noc . zapatrzona w Ciebie tylko chcę być ! ![]() pełne podziwu oczy , patrzące w Twoją stronę . ![]() troszeczkę mojej własnej twórczości . [ która jest ewidentnie do dupy . ; / ] Brakuje mi Ciebie , tęsknie nocami . W poduszkę wypłakuję , wszystkie swoje żale . Przestać nie potrafię , staram się tak bardzo . Lecz już wiem na pewno , jestem tylko koleżanką . ; ( ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-11 o 17:24 |
|
|
|
#1415 |
|
Konto usunięte
|
Uśmiechamy się nieśmiało do wspomnień.
Zostawiłeś u mnie kilka wdechów. Chcę być Twoją najjaśniejszą gwiazdką pośród wielu gwiazd na niebie moment zapomnienia naszych ust twój ciepły oddech na moim ciele |
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
Najpiękniejsza jesteś, kiedy Twoje oczy rozgwieżdżają noc we mnie.. Najpiękniejsza jesteś, kiedy Twoje włosy rozjaśniają myśli me ciemne. Najpiękniejsza jesteś, kiedy oddychaniem rozświetlasz powietrze; Moje myśli wiatr rozwiewa, a Ty jesteś w wietrze..
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
lall dresowa - okradłam.
![]() pójdę spać z nadzieją lepszego jutra
żołnierze Twoich ust szminką kreślą nowe rany bym nie zapomniał znów jaka jesteś zakazana bo mój świat kręci się tylko w okół Johnnego Depp'a, a Ty wcale mi go nie przypominasz ![]() |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
'objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością .. odniosłam wrażenie, że mam wszystko'
'Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.' "Czy Ty wiesz, że oddałabym wszystkie Twoje zasrane anioły za jedną godzinę z nim?!? Tą jedną, jedyną godzinę?! Żeby mu powiedzieć to czego nie zdążyłam. Czy Ty wiesz co powiedziałabym mu jako pierwsze?! Powiedziałabym mu, że najbardziej żałuje tych wszystkich grzechów, których nie zdążyłam z nim popełnić..." 'Co? A nie, nic. To na policzku to tylko takie małe, niebieskie coś, wiesz.' 'mogę oficjalnie potwierdzić, że w dzisiejszych czasach kluczem do serca mężczyzny nie jest uroda kuchnia, seks czy dobry charakter, tylko umiejętność sprawiania wrażenia, że nie jesteś nim zainteresowana. ' 'Powiedziałabym żebyś pocałował mnie w tyłek, ale dla Ciebie będzie to tylko kolejny powód aby zacząć mnie rozbierać.' 'znowu zawiodłeś. ile może być 'ostatnich razów'?'
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
Na świecie istnieją tylko dwa rodzaje tragedii. Pierwszy - kiedy nie dostajesz tego, czego pragniesz, a drugi - kiedy to dostajesz
SZALEŃSTWO TO NIE MOŻNOŚĆ PRZEKAZYWANIA SWOICH MYŚLI ![]() PROSZĘ NIE POZWÓL ABY TO SZALEŃSTWO ZACZĘŁO SIĘ OD NOWA!
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
czarnaalbk & absurdalnie & marikab - ![]() ______________
żyli w dwóch odmiennych światach. ale podczas, gdy on chwytał się rozpaczliwie wszystkich możliwych sposóbów, aby zmniejszyć dzielący ich dystans, ona nie zrobiła niczego, co nie prowadziłoby w kierunku wprost przeciwnym. upłynęło wiele czasu, zanim odważył się pomyśleć, iż owa obojętność nie była niczym innym jak pancerzem przed strachem. szczęście to harmonia wewnętrznych demonów. dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą. dla Niego jest tak, jak zawsze było. wszystko i nic. ona nie miała racji: miłość nie jest tylko przeżywanąw życiu chwilą. to szczególny stan, który dla nich będzie trwał wiecznie. wszystko i nic. uśmiecha się i bierze ją za rękę. prawdziwe szczęście jest tam, gdzie Ty jesteś teraz. marzą się lepsze dni - one przyjdą z czasem. trzeba tylko ruszyć dupę i pokazać klasę. przykuta do codzienności koniecznością, obowiązkiem, przyjętą normą. obłaskawiona nadzieją, przezornie uspokojona nierealnymi marzeniami. oczekuję zmiany. znalazłam Ciebie i postanowiłam w Ciebie uwierzyć. nie zostawaj ze mną tylko z ciekawości, lecz nie zostawiaj mnie tak od razu.
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Cisza w sercu. Jakże ją łatwo spłoszyć lub zatruć. Weź tę chwilę w dłonie, jak światło, osłoń od wiatru.
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate.. ! Jesteś ambitną osobą i pracowitą ! Nawet w trudnych chwilach gdy widzę twoje opisy patrze przez różowe okulary. ;* |
|
|
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
I mam dziwne przyzwyczajenie,
lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada. I leżąc na krawężniku opowiadać Tobie jak wygląda świat. Nie mów nic, zrób ten krok Zacznij mnie kochać mocno Zanim wszystko zmieni się i straci sens.
C: I didn't eat for three days because I wanted to be lovely. skins Edytowane przez Tryska Czas edycji: 2010-03-11 o 17:28 |
|
|
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały ;*
_______ weźcie moje ciało i oddajcie mu duszę. uwierzyłeś, miałeś nadzieje, że wszystko będzie lepiej? Noce przychodzą, dni odchodzą kręci się to i przewraca. jeśli chcemy moglibyśmy przenosić góry i osuszać morza i nawet czasem się zrozumieć. chcę żyć i nie być czysto podrzędną sprawą. nosimy wszystkie czasy w naszych dłoniach. bo cały czas świata jest znikomy. podejdź i zamroź to. nie ma gaśnicy na świat Ja Twoja Pani,Ty-mój niedźwiedź. obojętnie czy ci się to podoba, czy cię to zabija. chodź, ukradniemy sobie noc. wszędzie i nigdzie pozostaliśmy nierozpoznani |
|
|
|
#1425 |
|
Przyczajenie
|
Rozwiążę Ci sznurówki, a potem na nie nadepnę... Ale już nie pomogę Ci wstać!
A ona wciąż miała smutne oczy...Pozornie je ukrywając.
|
|
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
w sercu perforacje, otwory nieszczelne do uczuć i do życia.
pachniał jak niezapominajki, te z poprzedniej wiosny. i pragnę każdego uczuć kawałka. wszyscy tkwimy w tym samym gównie, jesteśmy zdominowani przez miłość. to do przyszłego życia, kochanie |
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
` a Ja Kocham Cię, wiesz ?! jeszcze nie raz to powtórzę .! jesteś idealną połówką .! zaczekam na Ciebie - najdłużej .! ` - Wszystko co zrobiłem, robiłem z miłości do Ciebie! - Aaa... więc musiałeś mnie bardzo kochać, żeby spieprzyć mi caałe życie !! - Ciężko mi. - Ze mną? - Nie, bez Ciebie. ` jesteś taki .. taki .. taki najbardziej mój .. taki .. najmójszy . ;d ;* ` byłeś .. JESTEŚ .. będziesz ..? ;** ` mogę stracić wszystko .. tylko nie Ciebie .. i powiedzcie, jak to możliwe, że dwoje bezuczuciowców- zakochało się w sobie. ; > i ten twój wzrok w stylu 'no chodź tu do mnie' . ; d - jesteś zazdrosna?
- ufam Ci. ; *
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
-Miałem 14 dziewczyn...
- I niby każdą kochałeś na zabój? - Aha. - No to nie wiesz co to miłość.... ze mną można tylko w dali znikać cicho.
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okradaj okradaj ___ daje ci buziaka słowami bo odległość między nami nie pozwala dać ustami
tak bardzo chce poczuć twą dłoń w swej ręce zobaczyłam twoją twarz i że ładne oczy masz Nie jem śniadania bo myślę o tobie Nie jem obiadu bo myślę o tobie Nie jem kolacji bo myślę o tobie Nie mogę spać bo jestem głodna ![]()
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
`Co w tobie jest takiego,że jesteś inny niż wszyscy.?
`Nie potrafię o tobie tak po prostu zapomnieć , jak zapomina się kluczy do domu.. `Widząc siebie w lustrze zadałeś sobie kiedykolwiek pytanie: jak by było, gdybyś dał nam szansę.? `Jesteś taki jak ja . . . Tylko, czy tak jak ja, potrafisz kochać tylko tą jedyną osobę? `Tak dobrze mnie znasz-wiesz, kiedy jest mi źle, wiesz, kiedy nie chce z nikim rozmawiać. Jeżeli mnie tak dobrze znasz,to dlaczego jeszcze nie zauważyłeś, że znaczysz dla mnie wszystko.? _untouched_ -miło ![]()
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-03-11 o 17:54 |
|
|
|
#1431 |
|
BAN stały
|
- Idź mu powiedz że go kochasz zanim będzie za późno . - A jak przekonam się że jednak go nie kocham ? - Nie umiem odpowiedzieć Ci na to pytanie . - Dlatego ... wole patrzeć na jego szczęście . - Ale nie możesz zaznać tego szczęścia z nim . ![]() rozmowa z moim kochanym słonkiem ; **
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
nienaruszona - nie wierze w to co czytam
dziękuje kochana za wyróżnienie i nawet się nie waz odchodzić talenciaro ; *** chocolaaate dontgivemeneames - dziewczynki kocham wasze opisy ; *** <3 znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież. Stań z losem twarzą w twarz, zareaguj, nie rezygnuj Przecież nie powiesz tęczy, żeby nie była kolorowa .. Mówisz, że się zeszmaciłam. Ja mówię, że w końcu stałam się taka jak Ty. Ktoś mi obiecał w piątek miłość od trzynastego wejrzenia.! Niekochana. Odrzucona. Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Kwaśna fantazja na temat mocy zamkniętej w szklance wody. Piją, palą, a w głowach tylko bunt i seks wszystko co niezbędne do życia. wyprane z indywidualności. |
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje paszczurki za miłe słowa ♥
uwielbiam was - wy wiecie ♥ ![]() ♥ Szeptaliśmy oglądając spadające gwiazdy... |
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Zawróciłeś mi w głowie , teraz Cię na długo nie zapomnę .
Jesteś dobry w kłamstwu , tylko szkoda że ono ma krótkie nogi. Za wszelką cenę chcę Cię mieć , nie ważne , że to nie możliwe. Ważne , że mi się snisz , ja Tobie nie muszę , bo wiem że kochasz mnie . Jestem czysta jak anioł , potem zjawia się facet i wszystko psuje. Raz aniołek , raz diabełek czasem wole te drugie wcielenie ;D Mam nadzieję że zastąpisz mnie innym narkotykiem. Masz wiele dziewczyn które , są jak narkotyk . Niestety moja rola dilera zgasła . |
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Naucz mnie szanować,
naucz mnie czym życie jest, naucz mnie jak kochać. pomóż mi. Tak bardzo chciałam Twojej bliskości, ciepłego dotyku, samej obecności. tak mocno chciałam twoich oczu, dłoni, ust i skóry. Byłeś mi tak bardzo potrzebny. chciałam z Tobą żyć. krystaliczny połysk smutku, życiowy bezsens, rozpacz czuć z daleka. szczęście? - bez niego nie ma takiego czegoś. uśmiechać się tylko dla niego i z jego powodu to jest zbyt trudne ..
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
czarnaalbk, IhateU - czy mnie się wydaje, czy nie odróżniacie rapu od hip-hopu?
Chocolaaate, hoe, latin - okradłam ![]() _______________________
Jak walczyć z namiętnością, którą czuję do tego człowieka? Chcę z Nim być bez względu na to, jak mnie traktował. Jestem gotowa umrzeć za Niego, gdyby było trzeba. Mogłabym być każdą z rzęs, ale powiedziałeś "po co?". Zupełnie nie potrafię zrozumieć samej siebie. To przyszło do Nas nagle. Pamiętasz? Proszę, uwierz w to, mały strumyk powiedział mi, że chce mnie objąć, objąć czule, swobodnie płynąć, swobodnie spadać, a strumień rwie naprzód, bez ustanku. Będę oddychać pod wodą, w tym strumieniu, do końca życia. Tylko strumień wie, jak to się stanie. Proszę, uwierz mi, jeśli już nie potrzebujesz mnie, wkrótce odejdę, obiecuję Ci, obiecuję, że utopię swoje ciało w winie.
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Kamiszka wam dziękuję za pochwały bo coś tam widzialam, a teraz muszę nadrobić i okraść was moje perełki kocham ! --- a ten kto jest, nigdy cie do nich nie doprowadzi. `Poznaj swoją cenę,ale uważaj,żeby się tym odkryciem nie zachłysnąć. `czasem trzeba zrobić krok w tył aby ruszyć do przodu. wszystko trwa dopóki sam tego chcesz, wszystko trwa, sam dobrze wiesz..' ` Szczęśliwym jest ten, kto przy zachodzie słońca cieszy się wschodzącymi gwiazdami. ` |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
'nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy .'
'Poczułeś sie lepiej gdy mnie sprowokowałeś zebym powiedziała Ci co czuje? Kolekcjonujesz wyznania miłosne?' 'jeśli ktoś bliski zapragnąłby, żebym się zmieniła z miejsca mogłabym go znienawidzić .' 'zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem.' 'to musi być miłość jeśli powiesz chłopakowi, że podoba ci się jego koszula a on później nosi ją codziennie .' 'Na nic nie czekam. Niczego się nie spodziewam - wydeklamowałam już wyuczoną formułkę.' 'Pójście za głosem serca w takim przypadku z pewnością nie leży w twoim interesie...' 'W końcu ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel? ' 'Jak jesteś sama, to jesteś sama, a jak tylko zjawi się w Twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny... a wszystko dlatego, że oczy Ci się błyszczą bardziej niż wtedy kiedy byłaś sama. ' 'A Ty wróciłeś przerażony. Powiedziałeś, że boisz się widoku wielkiej miłości, która jest w moim małym sercu' 'Jeśli poczekasz na mnie choć minutę dłużej, to ja w zamian będę wypełniać każdą Twoją dobę'
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
Miłość jest tylko kaleczeniem serca.
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
Robaczki : *!
_________________________ __ wiem, nie powinnam o tym myśleć.
przez Ciebie, uśmiecham się do monitora, ej. ;P usta pełne skazy. puste dni. których nie idzie zliczyć. " odkochaj się " dwa proste słowa. niewykonalne. _________________________ __ 3 doors down ![]() chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy.. Pan M. ♥ </3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

dziękuje kochana za wyróżnienie i nawet się nie waz odchodzić talenciaro ; *** 
bo coś tam widzialam, a teraz muszę nadrobić i okraść was moje perełki