![]() |
#2221 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Witam
![]() Zaczne od info dla Agi bo zapomne: tz dzwonil, ze przyszla paczka dla mnie z mineralami z all, podobno nic nie osypane, ale dopiero jutro powiem ci, czy wszystko tak jak chcialam (a bralam po 5probek roznych kolorow z rozu i podkladu) zapakowala, bo tz jak to facet raczej mi nie pomoze i sie w tym pogubi ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja juz 2kg zrzucilam, codzienne cwicze joge, od pon wracam na silownie i... no, az chce sie zyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jakbys zdecydowala sie isc pieszo (to naprawde 2 kroki) to z skm wysiadasz i idziesz z kolei zgodnie z kierunkiem jazdy twojej skm, tymi drugimi schodkami idziesz w dol a nastepnie w 'tunelu' w prawa strone, dochodzisz do niepodleglosci i po drugiej stronie ulicy jest apteka, i tam wlasnie jest zamenhofa ![]() wiem, ze troche namotalam, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz, jak cos, to pytaj ![]() Cytat:
![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-03-10 o 10:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za odnalezienie podróżnika ![]() Mój Ryr w lecie był się zapuścił w dalekie spacery, tak, że nie mogliśmy go z TŻ'tem dogonić [polazł za ogrodzenie ośrodka wypoczynkowego], zmartwenie mnie wielkie wtedy dopadło, bo to taka miejska ciapa co to wszystkiego się boi, ale dał radę i wrócił. Twoje kociszcze zaprawione w wyprawach jest, więc wróci na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Heroldin- w słoiczku mam
![]() ![]() ![]() a ja mam dośc głupie pytanie- w czym są lepsze minerały?
#2224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Poszłam po pracy do nowego mieszkania pointernetować się trochę ![]() Heroldin - bardzo mocno trzymam kciuki, żeby kocur się znalazł i wrócił bezpiecznie do domu ![]() ![]() Iza - jak już odpakujesz i obejrzysz wszystko to daj znać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-10 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam żadnego psikacza oprócz tej mgiełki radical ![]() ![]() wydaje mi się, ze tą frakcje musiałabym podgrzac dodac oleju i dopiero na buźke ![]() tak źle i tak niedobrze ![]() ![]() tak zawsze było i będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ale lecze się kolejne 2 rzeczy poszły na all ![]() juz mało co zostało niepotrzebnego ![]() Cytat:
na zapychają porów, pozwalają skórze oddychac, poamagają w trądziku, dają naturalniejszy efekt ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie wiem ile, musiałabym poczytać, a teraz nie mam czasu. Zerknij w opis półproduktu, tam powinno być podane. Cytat:
![]() Ja jutro i pojutrze kwasy. Robię dwa dni pod rząd, bo po pojedyńczym już prawie nie ma efektu. Myślałam, że po tuningu tym mlekowym coś ostrzej się będzie łuszczyć, ale nie... no może trochę bardziej na brodzie, ale reszta lipa... a przecież tak piekło ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Masz PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
|
Ołrajt
![]() Pazuryr, jak nigdy, sam się dzisiaj bawi na macie, to mam parę sekund na wizaż ![]()
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A właśnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z lekcji na piwo szlismy, a potem na lekcje ![]() mówisz? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy tylko w tesco on jest, pewnie w innych większych sklepach też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlałam ten nawilżacz do radicala i spsikałam nim włosy zobaczymy jak wyschną ![]() a i wsmarowałam ten olej w twarz, nawet fajnie się rozprowadzał ![]() jak mi coś jutro na twarzy wyskoczy to będe Asie gonić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- dziewczyny jestem z siebie dumna ![]() 2 bigi i 1 sampel sprzedałam na all a jeden sampel pudru dałam mamie ![]() zbliza się czas na kolejne zakupy ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- znalazłam na all jantara i ten sam sprzedawca ma ten krem bielenda kasztan, moze sobie kupię ![]() myślę nad dwoma buteleczkami jantara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
O kosmetykach zdaj relację koniecznie ![]() A sam olej dałaś? Czy z frakcją?
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prasowanego gf biga fawna koalin powder faira sampel natural powdera faira sam olej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
|
Cytat:
Bo szukam sobie teraz czegoś na wykończenie i świecenie. Zastanawiam się, czy przypadkiem nie zamówić czegoś z BU, tego bambusowego albo jedwabnego albo perłowego [chyba jest taki]. A, zobaczcie co znalazłam ![]() Może sama coś ukręcę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
"Jak dobrze wstać skoro świt ... " Dzień dobry !
KOT - ŁAJZUCH, GLOBTROTER, z Flipka na MARCO POLO przechrzczony - znalazł się !!! Bezmózgi sąsiad bydlak zamknął go w garażu. Połaziłam po okolicy, zdzierając sobie kompletnie głos wołaniem. W pewnym momencie usłyszałam przeraźliwy i baaardzo żałosny miałk dobiegający z garażu sąsiada. Ja : "Flipku, kici, kici" i w odpowiedzi : "miauuuu, miauuu". Postawiłam sąsiadów "na nogi" {a jak - około 5-tej} i kocura odzyskałam. Uff ! Mogę sobie tylko wyobrazić co musiał przeżyć biedaczek przez noc ... Nie przypuszczam, żeby to "uwięzienie" odbyło się przez przypadek. A że wredna jestem do szpiku kości - zemstę jakowąś obmyślę. Oczywiście - nie kosztem zwierzaków, tylko głupawych, bezmyślnych ludzi. Sierściuch wołowinki słuszną porcyję pożarł i przespał w puchach prawie cały dzień. Teraz znowu go gdzieś poniosło. Gdzie tam "namotałaś" ! Z Twoimi wskazówkami to i ślepy trafiłby ! Dzięki serdeczne ! Spróbuję per pedes. ![]() Wcale nie głupie ... To tak jak z "Glorią" i "WAX-em" : jednemu służy, innemu - nie. Wczoraj zrobiłam próbę : cienie nałożyłam na tę bazę YOKO i rzeczywiście - trzymały się dobrych parę godzin. Mam też dylemat. Wykwitła mi gębusia, jak nie przymierzając : jakiemuś podlotkowi. Czoło, policzek i broda. Nie miałam takich historii prawie od urodzenia. I teraz zastanawiam się : od czego . Mam na oku dwóch winowajców : kremy Bielendy oraz sephorowską bazę pod makijaż. Podleczę i spróbuję poszukać zapychacza {jak to się ładnie nazywa}. Miłego dnia . |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |||
|
Cytat:
![]() A sąsiada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to teraz poszalejesz z malowaniem ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie mam konta i wpływa na konto rodziców tylko, ze pisze, ze do mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() żadnego z tych co wymieniłas nie testowałam ![]() toz to samo co na kolorówce ![]() ja się nie biore za kręcenie, bo i tak zepsuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kota o 5 rano szukałaś? ![]() dobrze, ze się znalazł ![]() moze to ten krem bielendy Cię zapycha? bo jak juz pisałam mam to mleczko bielendy kasztan i tez mnie zapycha i podraznia, dlatego teraz znowu mysle zeby jednak nie brac tego kremu skoro mam mleczko z tej samej serii i mi nie pasuje ![]() mam dosc tej szkoły ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Mirelka też mam dość szkoły, mimo, że obecnie mam rekolekcje
![]() coraz więcej dziewczyn poleca te minerały ![]()
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a kto ci minerałki poleca no kto;> ale nie mówimy tu o minerałkach dostepnych w drogeriach typu loreal itp ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
![]() ![]() U nas nie sprawdzaja dlatego siedzę w domu ![]() Byłam dziś u fyzjerki iiii czuję się jakbym straciła większość włosów ![]()
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde przeglądam pędzelki cs i takie minimum co bym chciała to 100 zł minimum potrzebuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
te które można kupić w aptece?
![]() Jakbym miała podsumować swoje zachcianki to wyszło by mi jakieś hm... 1000zł?;o
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo a mi by to nawet 20 000 nie styknęło ja mowie tylko o kilku niezbędnikach z CS i staram się to jakos pucinac, bo przekrocze mineralny limit na marzec a jeszcze chybe cos z EDM będe chciała zamówić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sniadanie:płatki duza porcja 2. sniadanie 1 lub 2 bułki 4.sniadanie bułka lub drozdzówka 5.przed obiadem cos słokiego 6.spory obiad+owoc 7.podwieczorek 8.2 podwieczorek 9.kolacja i te słodkiego rzeczy to zawyczaj tabliczka czekolady albo chipsy i tak mam odkąd znowu zaczęłam jesc słodycze ![]() beznadziejnie ja mam same rekolekcje ![]() to Ci nie pokaze ![]() co chcesz i tak na marzec limit mi się do 150zł na minerały powiększył dzięki all ![]() Asiu kochana mam prośbę złozyłabys mi zamwienie z tej firmy? http://www.annelangguth.vpweb.com/ mają darmową wysyłke i chciałabym jakies próbki ![]() tylko musialabys naskrobac im emaila zeby wysyłka od razu do mnie yła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Nie mówcie mi nawet o odchudzaniu ;o odchudzam się i nic! jem otręby od jakiegoś czasu, może pomogą. Wczoraj byłam na aerobiku
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.