Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 10:55   #2221
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Witam
Zaczne od info dla Agi bo zapomne: tz dzwonil, ze przyszla paczka dla mnie z mineralami z all, podobno nic nie osypane, ale dopiero jutro powiem ci, czy wszystko tak jak chcialam (a bralam po 5probek roznych kolorow z rozu i podkladu) zapakowala, bo tz jak to facet raczej mi nie pomoze i sie w tym pogubi

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Myslałam ze też strzelasz po pyskach jak ktoś wypowie imie Twojego Tżta

Ja też niby pracuje, ale dzisiaj dzien kobiet to sobie dałam spokój
hihi, nienie, jak juz to jakis komentarz pod nosem rzuce, albo potem taka troche podrecze uszczypliwosciami, ale uderzyc? ooo nie, chociaz mnie taka jedna chciala trzaskac, do dzis mam traume

a ja juz 2kg zrzucilam, codzienne cwicze joge, od pon wracam na silownie i... no, az chce sie zyc
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A teraz prywatę będę uprawiać .
Izuniu może będziesz mogła mi pomóc. Potrzebuję dostać się na ulicę Zamenhofa w Sopocie. Map raczej nie umiem czytać i kurs taxi z mojego miasta do Sopotu - dość drogi. Na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść z pociągu ? Najlepiej takiej, gdzie jest postój Taxi. Możesz mi podać nr tel. korporacji Taxi w Sopocie. Jakoś nie mogę odszukać. Będę wdzięczna "jak nie wiem co ".
Ale Zamenhofa jest prawie przy dworcu glownym w Sopocie, watpie coby cie jakis taksiaz przewiozl na druga strone ulicy no dobra, ale od poczatku: wysiadasz w Sopocie (zadne tam wyscigi czy moja kamionka), i tam tuz przy stacji jest postuj taksowek (przy budynku glownym pkp, rozumiem, ze bedziesz jechac skm wiec jak wysiadziesz to kieruj sie do schodkow, ale idz tak jakby w przeciwnym kierunku niz jechalas skm, jak juz zejdziesz i przejdziesz pod torami to po lewej stronie schody w gore: idziesz po nich, i jak juz wejdziesz to idziesz prosto na taksowki)
ale jakbys zdecydowala sie isc pieszo (to naprawde 2 kroki) to z skm wysiadasz i idziesz z kolei zgodnie z kierunkiem jazdy twojej skm, tymi drugimi schodkami idziesz w dol a nastepnie w 'tunelu' w prawa strone, dochodzisz do niepodleglosci i po drugiej stronie ulicy jest apteka, i tam wlasnie jest zamenhofa
wiem, ze troche namotalam, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz, jak cos, to pytaj
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a wyobrazasz sobie wakacje po ukonczeniu LO i zdaniu matury? toz to musi być piękne
nie da sie ukryc, to piekna sprawa, o ile nie pojdziecie na ten okres do pracy, jak ja zrobilam

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-03-10 o 10:58
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:29   #2222
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Cześć !
Jestem przerażona do granic możliwości : jeden kot mi gdzieś zginął. Nie poszedł "na dziewczynki", bo kastrowany i z tych co raczej domu pilnują. Mój Flipek z garbatym noskiem ... Nie ma go od 23-ciej.
Ojej
Trzymam kciuki za odnalezienie podróżnika
Mój Ryr w lecie był się zapuścił w dalekie spacery, tak, że nie mogliśmy go z TŻ'tem dogonić [polazł za ogrodzenie ośrodka wypoczynkowego], zmartwenie mnie wielkie wtedy dopadło, bo to taka miejska ciapa co to wszystkiego się boi, ale dał radę i wrócił.
Twoje kociszcze zaprawione w wyprawach jest, więc wróci na pewno

Cytat:
Byłam wczoraj w "mojej" Naturze i są te kosmetyki. Znalazłam też cienie sypkie. Było też pudełeczko z napisem "4". Nie kupiłam, bo nie wiem czy to jest to samo co "04". Te cienie są w takich małych, okrągłych pudełeczkach.
Znalazłam je na Allegro, nawet sprzedawca w moim mieście, ale zupełnie po drugiej stronie i nie mam za bardzo jak jechać. ogadam z TŻ'tem, może on odbierze, a jak nie, to sie zgłoszę do Ciebie

Cytat:
Dobrze prawi ! Oj, dobrze prawi ! Dać Jej minerałka dodatkowego, bo wódki jeszcze pić nie może.
:diabel ek:

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 13:51   #2223
ImmortalLover
Zakorzenienie

Heroldin- w słoiczku mam wzięłam cienką warstwę na łyżkę to na dłonie i we włosy tak jak żel mniej-więcej w każdym razie dałam se rade

a ja mam dośc głupie pytanie- w czym są lepsze minerały?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:40   #2224
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
no byłoby dobrze
ciekawe czy po maturze będę pic ze szczęścia czy smutku
No ja też jestem tego ciekawa

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Witam
Zaczne od info dla Agi bo zapomne: tz dzwonil, ze przyszla paczka dla mnie z mineralami z all, podobno nic nie osypane, ale dopiero jutro powiem ci, czy wszystko tak jak chcialam (a bralam po 5probek roznych kolorow z rozu i podkladu) zapakowala, bo tz jak to facet raczej mi nie pomoze i sie w tym pogubi

hihi, nienie, jak juz to jakis komentarz pod nosem rzuce, albo potem taka troche podrecze uszczypliwosciami, ale uderzyc? ooo nie, chociaz mnie taka jedna chciala trzaskac, do dzis mam traume

a ja juz 2kg zrzucilam, codzienne cwicze joge, od pon wracam na silownie i... no, az chce sie zyc

Ale Zamenhofa jest prawie przy dworcu glownym w Sopocie, watpie coby cie jakis taksiaz przewiozl na druga strone ulicy no dobra, ale od poczatku: wysiadasz w Sopocie (zadne tam wyscigi czy moja kamionka), i tam tuz przy stacji jest postuj taksowek (przy budynku glownym pkp, rozumiem, ze bedziesz jechac skm wiec jak wysiadziesz to kieruj sie do schodkow, ale idz tak jakby w przeciwnym kierunku niz jechalas skm, jak juz zejdziesz i przejdziesz pod torami to po lewej stronie schody w gore: idziesz po nich, i jak juz wejdziesz to idziesz prosto na taksowki)
ale jakbys zdecydowala sie isc pieszo (to naprawde 2 kroki) to z skm wysiadasz i idziesz z kolei zgodnie z kierunkiem jazdy twojej skm, tymi drugimi schodkami idziesz w dol a nastepnie w 'tunelu' w prawa strone, dochodzisz do niepodleglosci i po drugiej stronie ulicy jest apteka, i tam wlasnie jest zamenhofa
wiem, ze troche namotalam, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz, jak cos, to pytaj

nie da sie ukryc, to piekna sprawa, o ile nie pojdziecie na ten okres do pracy, jak ja zrobilam
To gratuluje Wiem jaka to radość z każdego cm zrzuconego

Cytat:
Cześć !
Jestem przerażona do granic możliwości : jeden kot mi gdzieś zginął. Nie poszedł "na dziewczynki", bo kastrowany i z tych co raczej domu pilnują. Mój Flipek z garbatym noskiem ... Nie ma go od 23-ciej.

Byłam wczoraj w "mojej" Naturze i są te kosmetyki. Znalazłam też cienie sypkie. Było też pudełeczko z napisem "4". Nie kupiłam, bo nie wiem czy to jest to samo co "04". Te cienie są w takich małych, okrągłych pudełeczkach.

Stoją też pełne szafy "kolorówki" z firmy Sensique. Jakby któraś z Was coś chciała - nie ma sprawy, mogę kupić.

A, teraz to rozumiem i więcej pytań nie mam !

Odezwę się ja, jako fanka olejowania {teoretycznie, bo nie zawsze mi się chce}. Nie wiem dokładnie co masz na myśli, pisząc : "jak się za niego brać ". Jaki masz ten kokosik ?! W butelce czy w słoiczku.
Jak w butelce, to ją do naczynia z ciepłą wodą; parę chwil i się rozpuści. Jak w słoiczku - trochę na dłonie; w ich cieple się rozpuści i cap na włosy. Najlepiej na noc, bo zasycha na włosach i nic nie brudzi, tak jak inne oleje. Mnie się zdarza nosić go dzień i noc. Ja niczym głowy nie opatulam.

Nie. Osobiście farbuję u specjalisty.

Dobrze prawi ! Oj, dobrze prawi ! Dać Jej minerałka dodatkowego, bo wódki jeszcze pić nie może.

Miłego dnia życzę i uciekam kota - mamrota szukać.
Trzymam kciuki za kota, napewno się znajdzie
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 16:42   #2225
Finlora
Zakorzenienie

Cześć Wam

Poszłam po pracy do nowego mieszkania pointernetować się trochę

Heroldin - bardzo mocno trzymam kciuki, żeby kocur się znalazł i wrócił bezpiecznie do domu

Iza - jak już odpakujesz i obejrzysz wszystko to daj znać

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-10 o 17:07
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:23   #2226
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Skórę złuszcza się w celu pozbycia niedoskonałości i przebarwień, aby odsłonić nowy, "nieużywany", świeży naskórek, który wygląda lepiej, młodziej, jest gładsza.
Działają także przeciwtrądzikowo, wydobywają na wierzch i wysuszają krostki.
Peelingi głębokie mogą także spłycać zmarszczki.

Miałam robioną parę razy mikro, chciałam sie pozbyć starych przebarwień potrądzikowych, ale szczerze powiedziawszy nie widziałam różnicy

Niech mama chroni skórę filtrami

Olej można stosować solo, on podobno ładnie działa na blizny.
Daj znać, jak się tą frakcję stosuje i jakie wrażenia
A ten nawilżacz pewnie można do jakiegoś psikacza dodać.

Ja jeszcze nie testowałam, ale wygląda on bardzo ładnie

Pewnie tak, te kilka godzin w robocie będę mogła przeznaczyć
Tym bardziej, że w lecie wracam, a wtedy nic się nie dzieje

O, ja właśnie ostatnio kupiłam sobie błyszczym Infinity na wyprzedaży, za prawie 4 zł , chociaż prawie nie używam błyszczyku
Ale kolorek był boski, to wzięłam, może w lecie zużyję

Tak, czarna
To konsultuj szybko

Ja też. Ale i niebieski i srebrny lubię

Ojjjj tęskni się bardzo...
A potem tęskni się za studiami...
Wtedy człowiek docenia uroki edukacji... nie to co w codziennym kieracie pracy, gdzie wiecznie to samo...

Zapytaj na fryzjerskim forum, tutaj to raczej plotkujemy, a na farbach się nie znam
teraz mam ochotę na takie złuszczanie

nie mam żadnego psikacza oprócz tej mgiełki radical nada się do radicala? i ile mogłabym tego wlać?

wydaje mi się, ze tą frakcje musiałabym podgrzac dodac oleju i dopiero na buźke

tak źle i tak niedobrze jak człowiek się edukuje to chce do pracy jak pracuje to chce wrócic do szkoły
tak zawsze było i będzie jakbys teraz wróciła do szkoły to inaczej bys mówiła

Cytat:
Cześć !

Stoją też pełne szafy "kolorówki" z firmy Sensique. Jakby któraś z Was coś chciała - nie ma sprawy, mogę kupić.

A, teraz to rozumiem i więcej pytań nie mam !

Odezwę się ja, jako fanka olejowania {teoretycznie, bo nie zawsze mi się chce}. Nie wiem dokładnie co masz na myśli, pisząc : "jak się za niego brać ". Jaki masz ten kokosik ?! W butelce czy w słoiczku.
Jak w butelce, to ją do naczynia z ciepłą wodą; parę chwil i się rozpuści. Jak w słoiczku - trochę na dłonie; w ich cieple się rozpuści i cap na włosy. Najlepiej na noc, bo zasycha na włosach i nic nie brudzi, tak jak inne oleje. Mnie się zdarza nosić go dzień i noc. Ja niczym głowy nie opatulam.

Nie. Osobiście farbuję u specjalisty.

Miłego dnia życzę i uciekam kota - mamrota szukać.
mam nadzieję, ze kotek gdzie pobalował i o bożym swiecie zapomniał

ale lecze się kolejne 2 rzeczy poszły na all
juz mało co zostało niepotrzebnego

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Heroldin- w słoiczku mam wzięłam cienką warstwę na łyżkę to na dłonie i we włosy tak jak żel mniej-więcej w każdym razie dałam se rade

we wszystkim
na zapychają porów, pozwalają skórze oddychac, poamagają w trądziku, dają naturalniejszy efekt

Cytat:
No ja też jestem tego ciekawa

To gratuluje Wiem jaka to radość z każdego cm zrzuconego

Trzymam kciuki za kota, napewno się znajdzie
pozyjemy zobaczymy
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:33   #2227
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
[I][COLOR=Purple]Cześć Wam

Poszłam po pracy do nowego mieszkania pointernetować się trochę
Cześć Aga
Cytat:
nie mam żadnego psikacza oprócz tej mgiełki radical nada się do radicala? i ile mogłabym tego wlać?
Myślę, że się nada
Ale nie wiem ile, musiałabym poczytać, a teraz nie mam czasu.
Zerknij w opis półproduktu, tam powinno być podane.
Cytat:
wydaje mi się, ze tą frakcje musiałabym podgrzac dodac oleju i dopiero na buźke
Kombinuj i zdawaj relację z królikowania
Ja jutro i pojutrze kwasy. Robię dwa dni pod rząd, bo po pojedyńczym już prawie nie ma efektu.
Myślałam, że po tuningu tym mlekowym coś ostrzej się będzie łuszczyć, ale nie... no może trochę bardziej na brodzie, ale reszta lipa... a przecież tak piekło

Stary 2010-03-10, 17:41   #2228
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Masz PW
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:58   #2229
'Estelle'

Ołrajt

Pazuryr, jak nigdy, sam się dzisiaj bawi na macie, to mam parę sekund na wizaż

Stary 2010-03-10, 18:10   #2230
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
tak źle i tak niedobrze jak człowiek się edukuje to chce do pracy jak pracuje to chce wrócic do szkoły
tak zawsze było i będzie jakbys teraz wróciła do szkoły to inaczej bys mówiła
No dokładnie, ja też jak rozmawiam z kims kto nawet niedawno skonczył szkole to mówi ze wróciłby sobie do szkoły, tylko ze po tyg miałby pewnie dość No chyba, ze ktoś ma ciężką prace to wiadomo, ze wtedy lepsze mniejsze zło Ja też teraz bym wolała wrócic do gim, przynajmniej uczyc sie tyle nie musiałam a oceny i tak były dobre

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

A właśnie Mirelka, znalazłam ser bez podpuszczki firmy Milkland, wiem ze w Tesco on jest i jest całkiem dobry Ja mam akurat salami, ale inne pewnie też jej nie mają.
Stary 2010-03-10, 18:45   #2231
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie, ja też jak rozmawiam z kims kto nawet niedawno skonczył szkole to mówi ze wróciłby sobie do szkoły, tylko ze po tyg miałby pewnie dość No chyba, ze ktoś ma ciężką prace to wiadomo, ze wtedy lepsze mniejsze zło Ja też teraz bym wolała wrócic do gim, przynajmniej uczyc sie tyle nie musiałam a oceny i tak były dobre

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

A właśnie Mirelka, znalazłam ser bez podpuszczki firmy Milkland, wiem ze w Tesco on jest i jest całkiem dobry Ja mam akurat salami, ale inne pewnie też jej nie mają.
gimnazjum to były piękne czasy, szczególnie po egzaminach gimnazjalnych jak juz mielismy całą tą szkołe gdzies
z lekcji na piwo szlismy, a potem na lekcje
mówisz? nie bywam w Tesco

Cytat:
Cześć Aga

Myślę, że się nada
Ale nie wiem ile, musiałabym poczytać, a teraz nie mam czasu.
Zerknij w opis półproduktu, tam powinno być podane.

Kombinuj i zdawaj relację z królikowania
Ja jutro i pojutrze kwasy. Robię dwa dni pod rząd, bo po pojedyńczym już prawie nie ma efektu.
Myślałam, że po tuningu tym mlekowym coś ostrzej się będzie łuszczyć, ale nie... no może trochę bardziej na brodzie, ale reszta lipa... a przecież tak piekło
mam mało, bo ok 5 ml, to wleje całe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 19:03   #2232
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
gimnazjum to były piękne czasy, szczególnie po egzaminach gimnazjalnych jak juz mielismy całą tą szkołe gdzies
z lekcji na piwo szlismy, a potem na lekcje
mówisz? nie bywam w Tesco
mam mało, bo ok 5 ml, to wleje całe
No piękne, ale pod względem nauki, a tak to niezbyt mile je wspominam, wiem ze bardzo chciałam juz do lo, poznać nowych normalniejszych ludzi, ale troszke niewyszło

Nie wiem, czy tylko w tesco on jest, pewnie w innych większych sklepach też
Stary 2010-03-10, 19:55   #2233
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No piękne, ale pod względem nauki, a tak to niezbyt mile je wspominam, wiem ze bardzo chciałam juz do lo, poznać nowych normalniejszych ludzi, ale troszke niewyszło

Nie wiem, czy tylko w tesco on jest, pewnie w innych większych sklepach też
tez chciałam do LO w gim

wlałam ten nawilżacz do radicala i spsikałam nim włosy zobaczymy jak wyschną

a i wsmarowałam ten olej w twarz, nawet fajnie się rozprowadzał
jak mi coś jutro na twarzy wyskoczy to będe Asie gonić żartuję

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

dziewczyny jestem z siebie dumna
2 bigi i 1 sampel sprzedałam na all
a jeden sampel pudru dałam mamie

zbliza się czas na kolejne zakupy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

znalazłam na all jantara i ten sam sprzedawca ma ten krem bielenda kasztan, moze sobie kupię
myślę nad dwoma buteleczkami jantara
Stary 2010-03-10, 20:57   #2234
'Estelle'

Cytat:
Ja to chciałabym do podstawówki, wtedy to się prawie wcale nie trzeba było uczyć
Cytat:

jak mi coś jutro na twarzy wyskoczy to będe Asie gonić żartujędziewczyny jestem z siebie dumna

O, a co to za kolory sprzedałaś?

O kosmetykach zdaj relację koniecznie
A sam olej dałaś? Czy z frakcją?

Stary 2010-03-10, 21:16   #2235
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to chciałabym do podstawówki, wtedy to się prawie wcale nie trzeba było uczyć

tak do podstawówki

prasowanego gf
biga fawna
koalin powder faira
sampel natural powdera faira

sam olej
Stary 2010-03-10, 21:30   #2236
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
tez chciałam do LO w gim

jak mi coś jutro na twarzy wyskoczy to będe Asie gonić żartuję

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

dziewczyny jestem z siebie dumna

zbliza się czas na kolejne zakupy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

znalazłam na all jantara i ten sam sprzedawca ma ten krem bielenda kasztan, moze sobie kupię
myślę nad dwoma buteleczkami jantara
To masz farta z tym all, ze tyle rzeczy schodzi Ja mam sporo rzeczy do sprzedania, ale nie chce mi sie czytać tego regulamin co i jak no i większy problem - nie mam konta w banku, a już widze jakby na konto rodziców kasa wpłynęła to bym jej nie zobaczyła

Cytat:

O tak podstawówka
Stary 2010-03-10, 21:37   #2237
'Estelle'

Cytat:
tak do podstawówki

prasowanego gf
biga fawna
koalin powder faira
sampel natural powdera faira
A testowałaś tego kaolina? Dobrze wchłaniał sebum?
Bo szukam sobie teraz czegoś na wykończenie i świecenie.
Zastanawiam się, czy przypadkiem nie zamówić czegoś z BU, tego bambusowego albo jedwabnego albo perłowego [chyba jest taki].

A, zobaczcie co znalazłam http://allegro.pl/item951370755_seri...zowy_5_ml.html
Może sama coś ukręcę

Stary 2010-03-11, 03:10   #2238
Heroldin
Zakorzenienie

"Jak dobrze wstać skoro świt ... " Dzień dobry !

KOT - ŁAJZUCH, GLOBTROTER, z Flipka na MARCO POLO przechrzczony - znalazł się !!! Bezmózgi sąsiad bydlak zamknął go w garażu. Połaziłam po okolicy, zdzierając sobie kompletnie głos wołaniem. W pewnym momencie usłyszałam przeraźliwy i baaardzo żałosny miałk dobiegający z garażu sąsiada. Ja : "Flipku, kici, kici" i w odpowiedzi : "miauuuu, miauuu". Postawiłam sąsiadów "na nogi" {a jak - około 5-tej} i kocura odzyskałam. Uff ! Mogę sobie tylko wyobrazić co musiał przeżyć biedaczek przez noc ... Nie przypuszczam, żeby to "uwięzienie" odbyło się przez przypadek. A że wredna jestem do szpiku kości - zemstę jakowąś obmyślę. Oczywiście - nie kosztem zwierzaków, tylko głupawych, bezmyślnych ludzi. Sierściuch wołowinki słuszną porcyję pożarł i przespał w puchach prawie cały dzień. Teraz znowu go gdzieś poniosło.

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
wiem, ze troche namotalam, ale mam nadzieje, ze zrozumiesz
Gdzie tam "namotałaś" ! Z Twoimi wskazówkami to i ślepy trafiłby ! Dzięki serdeczne ! Spróbuję per pedes.

Cytat:
Wcale nie głupie ... To tak jak z "Glorią" i "WAX-em" : jednemu służy, innemu - nie.

Wczoraj zrobiłam próbę : cienie nałożyłam na tę bazę YOKO i rzeczywiście - trzymały się dobrych parę godzin.
Mam też dylemat. Wykwitła mi gębusia, jak nie przymierzając : jakiemuś podlotkowi. Czoło, policzek i broda. Nie miałam takich historii prawie od urodzenia. I teraz zastanawiam się : od czego . Mam na oku dwóch winowajców : kremy Bielendy oraz sephorowską bazę pod makijaż. Podleczę i spróbuję poszukać zapychacza {jak to się ładnie nazywa}.

Miłego dnia .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 10:50   #2239
'Estelle'

Cytat:

KOT - ŁAJZUCH, GLOBTROTER, z Flipka na MARCO POLO przechrzczony - znalazł się !!! Bezmózgi sąsiad bydlak zamknął go w garażu. Połaziłam po okolicy, zdzierając sobie kompletnie głos wołaniem. W pewnym momencie usłyszałam przeraźliwy i baaardzo żałosny miałk dobiegający z garażu sąsiada. Ja : "Flipku, kici, kici" i w odpowiedzi : "miauuuu, miauuu". Postawiłam sąsiadów "na nogi" {a jak - około 5-tej} i kocura odzyskałam. Uff ! Mogę sobie tylko wyobrazić co musiał przeżyć biedaczek przez noc ... Nie przypuszczam, żeby to "uwięzienie" odbyło się przez przypadek. A że wredna jestem do szpiku kości - zemstę jakowąś obmyślę. Oczywiście - nie kosztem zwierzaków, tylko głupawych, bezmyślnych ludzi. Sierściuch wołowinki słuszną porcyję pożarł i przespał w puchach prawie cały dzień. Teraz znowu go gdzieś poniosło.
Jak dobrze, że się odnalazł
A sąsiada

Cytat:
Wczoraj zrobiłam próbę : cienie nałożyłam na tę bazę YOKO i rzeczywiście - trzymały się dobrych parę godzin.
Ha! czyli zakup wspólny nie na darmo
No to teraz poszalejesz z malowaniem

Cytat:
Mam też dylemat. Wykwitła mi gębusia, jak nie przymierzając : jakiemuś podlotkowi. Czoło, policzek i broda. Nie miałam takich historii prawie od urodzenia. I teraz zastanawiam się : od czego . Mam na oku dwóch winowajców : kremy Bielendy oraz sephorowską bazę pod makijaż. Podleczę i spróbuję poszukać zapychacza {jak to się ładnie nazywa}.

Miłego dnia .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 14:37   #2240
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
To masz farta z tym all, ze tyle rzeczy schodzi Ja mam sporo rzeczy do sprzedania, ale nie chce mi sie czytać tego regulamin co i jak no i większy problem - nie mam konta w banku, a już widze jakby na konto rodziców kasa wpłynęła to bym jej nie zobaczyła

O tak podstawówka
no bo wystawiłam po tyle co kupiłam, a inni sprzedawcy sprzedają po 10 zł to lepiej kupic u mnie

ja tez nie mam konta i wpływa na konto rodziców tylko, ze pisze, ze do mnie

Cytat:
A testowałaś tego kaolina? Dobrze wchłaniał sebum?
Bo szukam sobie teraz czegoś na wykończenie i świecenie.
Zastanawiam się, czy przypadkiem nie zamówić czegoś z BU, tego bambusowego albo jedwabnego albo perłowego [chyba jest taki].

A, zobaczcie co znalazłam http://allegro.pl/item951370755_seri...zowy_5_ml.html
Może sama coś ukręcę
testowałam i nie pasował mi jako baza w ogóle nie wsiąkał u mnie sebum, uzywam tylko jako puder wykonczeniowy (chyba nie myslałas, ze bez koalina zostałam? mam tylko ciemniejszą wersje)

żadnego z tych co wymieniłas nie testowałam

toz to samo co na kolorówce
ja się nie biore za kręcenie, bo i tak zepsuje

Cytat:

Gdzie tam "namotałaś" ! Z Twoimi wskazówkami to i ślepy trafiłby ! Dzięki serdeczne ! Spróbuję per pedes.

Wcale nie głupie ... To tak jak z "Glorią" i "WAX-em" : jednemu służy, innemu - nie.

Miłego dnia .
Cytat:
Jak dobrze, że się odnalazł
A sąsiada

Ha! czyli zakup wspólny nie na darmo
No to teraz poszalejesz z malowaniem

a Ty znowu o nieludzkiej porze
kota o 5 rano szukałaś?
dobrze, ze się znalazł

moze to ten krem bielendy Cię zapycha? bo jak juz pisałam mam to mleczko bielendy kasztan i tez mnie zapycha i podraznia, dlatego teraz znowu mysle zeby jednak nie brac tego kremu skoro mam mleczko z tej samej serii i mi nie pasuje

mam dosc tej szkoły
Stary 2010-03-11, 14:45   #2241
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia .
Bardzo sie ciesze ze kocur sie znalał Następna bazą kusi no Ja pierwsze co to musze hula hop kupić bo wiosna przyjdzie a ja co
Stary 2010-03-11, 14:50   #2242
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mirelka też mam dość szkoły, mimo, że obecnie mam rekolekcje
coraz więcej dziewczyn poleca te minerały czyżbym miała kolejny wydatek?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-11, 15:04   #2243
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo sie ciesze ze kocur sie znalał Następna bazą kusi no Ja pierwsze co to musze hula hop kupić bo wiosna przyjdzie a ja co
ja kupiłam i nie kręce tylko się słodyczami i pizzą opycham a na wadze coarz więcej
Cytat:
Mirelka też mam dość szkoły, mimo, że obecnie mam rekolekcje
coraz więcej dziewczyn poleca te minerały czyżbym miała kolejny wydatek?
ja mam za 1,5 tygodnia rekolekcje nie chce mi się chodzic, ale nie wiem czy będą obecnosc sprawdzac, a mam juz za duzo nieobecnosci

a kto ci minerałki poleca no kto;>
ale nie mówimy tu o minerałkach dostepnych w drogeriach typu loreal itp
Stary 2010-03-11, 15:24   #2244
ImmortalLover
Zakorzenienie

Wiem, wiem w wątku o niewyciskaniu dziewczyny też zaczęły o nich pisać. Zaraz zabieram się za czytanie wątku o nich Apteczne też podobno nienajlepsze.

U nas nie sprawdzaja dlatego siedzę w domu
Byłam dziś u fyzjerki iiii czuję się jakbym straciła większość włosów

Stary 2010-03-11, 15:50   #2245
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem w wątku o niewyciskaniu dziewczyny też zaczęły o nich pisać. Zaraz zabieram się za czytanie wątku o nich Apteczne też podobno nienajlepsze.

apteczne minerały? co to?

kurde przeglądam pędzelki cs i takie minimum co bym chciała to 100 zł minimum potrzebuję
Stary 2010-03-11, 15:58   #2246
ImmortalLover
Zakorzenienie

te które można kupić w aptece? może to się inaczej nazywało? ^^'

Jakbym miała podsumować swoje zachcianki to wyszło by mi jakieś hm... 1000zł?;o

Stary 2010-03-11, 16:03   #2247
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
te które można kupić w aptece? może to się inaczej nazywało? ^^'

Jakbym miała podsumować swoje zachcianki to wyszło by mi jakieś hm... 1000zł?;o
minerały z apteki pierwsze slysze

ooo a mi by to nawet 20 000 nie styknęło
ja mowie tylko o kilku niezbędnikach z CS i staram się to jakos pucinac, bo przekrocze mineralny limit na marzec a jeszcze chybe cos z EDM będe chciała zamówić
Stary 2010-03-11, 16:29   #2248
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupiłam i nie kręce tylko się słodyczami i pizzą opycham a na wadze coarz więcej
ja mam za 1,5 tygodnia rekolekcje nie chce mi się chodzic, ale nie wiem czy będą obecnosc sprawdzac, a mam juz za duzo nieobecnosci

a kto ci minerałki poleca no kto;>
ale nie mówimy tu o minerałkach dostepnych w drogeriach typu loreal itp
Ja też tylko jem i mam wrażenie, ze dodatkowo jeszcze przytyłam No ale nie ma sie co załamywac tylko trzeba się zabrać do roboty Dzisiaj pakowałam na siłowni

Cytat:

Jak dobrze masz, ja mam rekolekcje w czasie lekcji tzn najpierw lekcje potem jakies 2h w kosciele a potem spowrotem do szkoły W tamtym roku nie chodziłam w ogóle na nie, tylko zostawałam w szkole ale teraz juz nie mam z kim nie chodzic, a samej mi sie nie chce siedziec

Cytat:
apteczne minerały? co to?

kurde przeglądam pędzelki cs i takie minimum co bym chciała to 100 zł minimum potrzebuję
Prosze, tylko nie pokazuj mi ich, bo też pewnie będę chciała

Cytat:
minerały z apteki pierwsze slysze

ooo a mi by to nawet 20 000 nie styknęło
ja mowie tylko o kilku niezbędnikach z CS i staram się to jakos pucinac, bo przekrocze mineralny limit na marzec a jeszcze chybe cos z EDM będe chciała zamówić
Stary 2010-03-11, 16:44   #2249
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tylko jem i mam wrażenie, ze dodatkowo jeszcze przytyłam No ale nie ma sie co załamywac tylko trzeba się zabrać do roboty Dzisiaj pakowałam na siłowni

Jak dobrze masz, ja mam rekolekcje w czasie lekcji tzn najpierw lekcje potem jakies 2h w kosciele a potem spowrotem do szkoły W tamtym roku nie chodziłam w ogóle na nie, tylko zostawałam w szkole ale teraz juz nie mam z kim nie chodzic, a samej mi sie nie chce siedziec

Prosze, tylko nie pokazuj mi ich, bo też pewnie będę chciała

ale mi się nie chce, nie wiem co się stało, ze normalnie cały czas jem i to bez przesadzania, wiesz jak wyglada moj dzien
sniadanie:płatki duza porcja
2. sniadanie 1 lub 2 bułki
4.sniadanie bułka lub drozdzówka
5.przed obiadem cos słokiego
6.spory obiad+owoc
7.podwieczorek
8.2 podwieczorek
9.kolacja

i te słodkiego rzeczy to zawyczaj tabliczka czekolady albo chipsy

i tak mam odkąd znowu zaczęłam jesc słodycze

beznadziejnie ja mam same rekolekcje

to Ci nie pokaze

co chcesz i tak na marzec limit mi się do 150zł na minerały powiększył dzięki all

Asiu kochana mam prośbę
złozyłabys mi zamwienie z tej firmy?
http://www.annelangguth.vpweb.com/
mają darmową wysyłke i chciałabym jakies próbki
tylko musialabys naskrobac im emaila zeby wysyłka od razu do mnie yła
Stary 2010-03-11, 16:45   #2250
ImmortalLover
Zakorzenienie

Nie mówcie mi nawet o odchudzaniu ;o odchudzam się i nic! jem otręby od jakiegoś czasu, może pomogą. Wczoraj byłam na aerobiku może coś pomoze...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości