Typowy męski problem - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-11, 19:09   #31
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Dot.: Typowy męski problem

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Hm, wydaje mi się, że Twoja dziewczyna jest świadoma tego, że na początku nie będzie miała serii orgazmów, a Wasz pierwszy raz niekoniecznie musi być udany.
Naprawdę centymetr czy dwa w tą czy w tą nie robi różnicy . Częściej spotykam się z opiniami kobiet, które uważają, że duży penis jest większym problemem niż mały, bo mimo wszystko nie każda z nas lubi mieć coś w rodzaju kija bejsbolowego między nogami .

przy malym mozna sie jeszcze jakos "pobawic", a przy duzym nie wejdzie do konca i lipa, delikatnie mowiac Dalej juz sie nie wcisnie.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
Ojej słodkie
Uwierz mi,że dla Twojej dziewczyny nie jest ważna wielkość, a to że zrobicie to razem.
Co do drugiego pytania to jestem zaznajomiona z budową mojego Tż,ale z linijką nigdy nie byłam i nie mierzyłam Tż za to ciągle i tak uważa,że ma za małego,więc to chyba u facetów norma taka myśl
To jak moj.
Do faceta nie przemowisz. Chocbys z linijka podbiegla Zawsze bedzie jakies "ale".
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 19:10   #32
Kuba_On
BAN stały

No spoko.
Dodałyście otuchy , ale czekam na saprofagi
Kuba_On jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 19:12   #33
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kuba_On Pokaż wiadomość
kroooooooooooolewna:
No dzięki może niedługo powiem jak było , bo już jestem raczej przekonany na 99% , tylko się z saprofagami uporam i będzie ok
W takim razie powodzenia

A co do tego,że autor wątku chce to robić 'dopiero' teraz to dla mnie to nie jest dopiero,bo jak dla mnie uprawianie sexu pod koniec gimnazjum nie jest najlepszą sprawą

xxSHINeexx hehe,a mówią,że to my mamy zawsze jakieś 'ale'

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 19:14   #34
Kuba_On
BAN stały

no to nie jesteś saprofagiem.
Apropo seksu :
http://www.youtube.com/watch?v=BG8C4SY0EkY
;p
Stary 2010-03-11, 19:16   #35
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Tez mi sie wydaje, ze masz troche mniej.
Kazda kobieta jest inna i kazdej potrzebny jest inny penis.
Jedna bez problemu zaspokoi 14cm, inna bedzie potrzebowac 20cm.
Pochwy tez maja swoje "wielkosci", kazda jest rozciagliwa, ale kazda kiedys sie skonczy

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Zabezpieczenie moze nie zadzialac i co wtedy? Zawsze trzeba miec swiadomosc, ze mozna zajsc w ciaze. Dlatego wspolzyjac powinno sie byc gotowym na dziecko.
oczywiscie ze trzeba byc swiadomym nie przecze. ale jezeli ktos bardzo boi sie ciazy to moze zastasowac kilka zabezpieczen i wtedy ryzyko jest naprawde minimalne. a idac tym tokiem rozumowania- osoba ktora NIGDY nie chce miec dzieci bo nei jest na nie gotowa nie powinna uprawiac seksu? seks nie tylko prokreacji sluzy

Cytat:
po dwudzieste : Bo dajesz szanse zauważyć , że według ciebie nie trzeba kogoś znać żeby to zrobić
pod trzydzieste: NO dobra ale jest szansa na "wpadke" i nie pisz że są tabletki po , bo jak ktoś ma pecha to one tez nie zadziałają.
po 1000500100900 : to czemu kilka zdań wcześniej napisałaś , że "czemu jeszcze tego nie zrobiliście"?

kroooooooooooolewna:
No dzięki może niedługo powiem jak było , bo już jestem raczej przekonany na 99% , tylko się z saprofagami uporam i będzie ok
1. w którym miejscu.
2.jak wyzej, kilka zabezpieczen ( np tabletki+ prezerwatywa, jak tabletki brane prawidlowo to naprawde no...), poza tym nie wiem co wtedy, znacie sie juz dlugo, nigdy o tym nie rozmawialiscie?
3. napisalam, ze zapytalam ze zwyklej ciekawosci, bo ja osobiscie nie wytrzymalabym tak dlugo, za bardzo mi sie moj TŻ podoba i za bardzo go pożądam

edit: ja tez nie jestem za tym zeby uprawiac seks pod koneic gimnazjum. a teraz jest taki trend, i m.in. dlatego bylam ciekawa jak jest u autora.

a BTW
o co chodzi z tym saprofagiem?

Wiki:
Saprofag, szczątkojad (sapro + gr. phageín pożerać) – organizm odżywiający się obumarłymi szczątkami roślin i zwierząt.
Saprofagi to specyficzna grupa organizmów występujących zarówno na dnie zbiorników wodnych, jak i w glebie. Odgrywają bardzo ważną rolę: użyźniają i oczyszczają środowisko.

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-03-11 o 19:20
yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 19:19   #36
Kuba_On
BAN stały

rozmawialiśmy .......
Kurcze nie moge przestać słuchac tej piosenki z mojego podpisu ;p
Genialny gostek
Stary 2010-03-11, 19:49   #37
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Ja też jestem ciekawa o co chodzi z tymi saprofagami?

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 19:57   #38
Lokowana
Rozeznanie

Żenadą dla mnie jest pytanie o wymiary przyrodzenia mojego TŻ'a oraz (ponoć w wieku przynajmniej 23 lat - wzięłam pod uwagę studia zaraz po maturze) wielkie wyliczanie jaki to penis musi być, czy jesteś w średniej krajowej/europejskiej/międzynarodowej... Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to przeżywa zdecydowana większość facetów - dla mnie to właśnie jest żenujące. Nie mierzę sobie warg sromowych/cycków z koleżankami w szatni, a syty głodnego nie zrozumie.
Co do seksu, tu już bez sarkazmu i szczerze - popieśćcie się, poznajcie 'głębiej' zanim zdecydujecie się na pełny stosunek.

Aha. Ze wszystkimi użytkownikami Wizażu jestem na Ty, więc nie będziesz stanowił wyjątku
Stary 2010-03-11, 20:28   #39
zagubiona89r
Zakorzenienie

A mnie dziwi samo pytanie....

Jesteście razem 7 lat. Nigdy nie uprawialiście pettingu, seksu oralnego, nie widziała Cię nago???

Bo masz dylematy jakbyś jej pierwszy raz miał swojego penisa zaprezentować.

A jeśli tak jest to... Nie wierzę, że jesteście ze sobą 7 lat. I radzę zacząć od pettingu, bo w przeciwnym wypadku seks będzie wielką klapą.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 20:29   #40
201803290936
Konto usunięte

Będę niemiła, ale:
- chodzenie od gimnazjum - trzeci rok studiów i zero seksu? dla mnie to dziwne i źle wróży na przyszłość (zabijcie mnie, ale takie jest moje zdanie),
- za dużo tutaj filozofowania, zastanawiania się, a za mało zaufania do partnerki, znania się naprawdę, a nie tylko "bo już tyle lat chodzimy", za dużo skupiania się na pierdołach...

I kilka innych rzeczy, ale nie będę się rozpisywała.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 20:34   #41
anjya
Rozeznanie

dla części kobiet ważniejsza jest grubość niż długość.

fascynujące jest to, że wytrzymaliście 7 lat razem bez poważniejszych pieszczot. naprawdę niesamowite. ale lepsze to niż zaczynanie w gimnazjum

a jeśli chodzi o wspomniane zabezpieczenie i niebycie gotowym na dziecko:
mnie zawsze ciekawiło co ludzie robią, że im gumki pękają i dowiedziałam się np. że można otwierać prezerwatywę przez sam środek opakowania (przykład z jakiegoś wątku na forum). albo przykład dziewczyny, która zaszła w ciążę biorąc tabletki antykoncepcyjne - brała jedną na tydzień, bo nie było jej stać kupić tak, żeby starczyło na każdy dzień. i jak tu się nie załamać.
taka mała dygresja, a jak tak bardzo się boicie to możecie stosować i tabletki i prezerwatywy...

a odnośnie uprawiam seks = jestem gotowy na dziecko, coś mi się wydaje, że bardzo, bardzo duży odsetek uprawiających seks nie jest gotowy na dziecko.
anjya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 20:43   #42
yoona
Zakorzenienie

zgadzam sie z wypowiedziami ponizej. widze ze nie jestem odosobniona w swoich opiniach

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 20:43   #43
Anethka
Zakorzenienie

Też chciałam napisać, że to nie jest normalne, by mając taki staż związku nie doszło do żadnych zbliżeń, ale ugryzłam się w język.

Z tego, co widzę chłopak jest bardzo wierzący - może to dlatego...

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 22:13   #44
Ziutusia
Raczkowanie

a ja powiem tyle, że to jest człowieczku NIEWAŻNE! Ja do tej pory uważam, ze miał za dużo i na początku to raz mi sie palnęło, że czuję go w gardle więc no stress, zdaj sie na dyndadełko pomiędzy nogami i do dzieła
Stary 2010-03-11, 22:18   #45
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakiej wielkości członek wystarczy do zaspokojenia kobiety?
: jaki jest minimalnie wystarczający , jaki średni , a jakiej wielkości mają wasi chłopcy/narzeczeni/małżonkowie

I z ich opowieści wynika że mój jest co najmniej mały , wiem że większość to bujda , lecz może coś w tym jest.

: Co oznacza skrót TŻ.
Mnie wystarczy 6,5cm palec. Jesli Tz uzyje go wlasciwie jestem w pelni zaspokojona.
j.w
pojejrzewam, ze gdzies 10cm
Nie gonilam go z centymetrem, ani nie pytalam, wiec nie wiem.
jest w tym CALA bujda. Wszyscy wyolbrzymiaja.
Toważysz Życia
Odpowiadalam jak najbardziej serio.
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-11, 22:42   #46
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Hm, wydaje mi się, że Twoja dziewczyna jest świadoma tego, że na początku nie będzie miała serii orgazmów, a Wasz pierwszy raz niekoniecznie musi być udany.
Naprawdę centymetr czy dwa w tą czy w tą nie robi różnicy . Częściej spotykam się z opiniami kobiet, które uważają, że duży penis jest większym problemem niż mały, bo mimo wszystko nie każda z nas lubi mieć coś w rodzaju kija bejsbolowego między nogami .
zgadzam się, nie ma takiej swobody, trzeba się zawsze długo rozgrzewać i w ogóle

a ty się nie przejmuj tak chłopie, szkoda życia na takie dylematy

i zgadzam się z meggarą co do sześciocentymetrowego paluszka i jego skuteczności
andune jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 23:17   #47
Fruchtgeele
Rozeznanie

Mnie za to zastanawia coś innego - wydaje mi się, że jak jest się z kimś od siedmiu lat, to jednak przechodzi się na jakiś poziom bliskości. I chodzi mi tu nie o fizyczność, ale o taki komfort psychiczny. A jak się taki komfort ma i czuje się z tą osobą po prostu dobrze i bezstresowo, to tym bardziej to fizyczne poznawanie się będzie bezstresowe. A przynajmniej powinno, bo chyba chodzi o to, żeby było miło.

Cytat:
Doris1981
za dużo tutaj filozofowania, zastanawiania się, a za mało zaufania do partnerki, znania się naprawdę, a nie tylko "bo już tyle lat chodzimy", za dużo skupiania się na pierdołach...
dokładnie tak! Tak szczerze powiedziawszy, ten pierwszy raz przeżywa się chyba bardziej na płaszczyźnie emocji niż jakiegokolwiek erotycznego spełnienia. Zwłaszcza, jeśli jest to pierwszy raz dla obojga. I rozmiar nie ma tutaj nic do rzeczy, bo na takie rzeczy nie patrzy się w kategoriach ilościowych. :P

A wyjeżdżanie koleżance z komentarzem,jakoby miała się puszczać z kim popadnie było zwyczajnie chamskie.
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 00:10   #48
Neciak89
Zakorzenienie

Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 00:53   #49
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Jestem pewny na 99,99999%
a ten 0,00001% bo nie sprawdzałem

A do tematu :
Może podacie jakieś liczby?

edit: DO lily
Bez przesady 9 mam
Teraz wyjde na durnia:
Na ogromnego durnia
Na wielkiego durnia
Ale w filmach +18 Gościu ma około 25 a whcodzi do końca .
Penisa da się powiększyć , a pochwe?
A myślisz, że dziecko przy porodzie naturalnym jest mniejszy od penisa?

Poza tym jak już dziewczyny pisały - wielkość nie ma znaczenia bo palec ma jeszcze mnie cm.

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2010-03-12 o 00:58
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 06:28   #50
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Mnie za to zastanawia coś innego - wydaje mi się, że jak jest się z kimś od siedmiu lat, to jednak przechodzi się na jakiś poziom bliskości. I chodzi mi tu nie o fizyczność, ale o taki komfort psychiczny. A jak się taki komfort ma i czuje się z tą osobą po prostu dobrze i bezstresowo, to tym bardziej to fizyczne poznawanie się będzie bezstresowe. A przynajmniej powinno, bo chyba chodzi o to, żeby było miło.
(...)
A wyjeżdżanie koleżance z komentarzem,jakoby miała się puszczać z kim popadnie było zwyczajnie chamskie.
100% racji.

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle.
Mam taką nadzieję.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 07:17   #51
Kuba_On
BAN stały

No dzięki.
Ja nie jestem z kościołem za pan brat.
Jestem z bogiem , nie z kościołem.

Pozatym chmm... zrobić(w pełni tego słowa) to w gimnazjum , liceum to chyba przesada.
Nadal jest się dzieckiem.
A jak wytrzymaliśmy?
No normalnie?!
(byliśmy bliscy 3-4 zbliżen ale a to telefon od mamusi co robicie , a to cośtam , a to sąsiad zapuka)
Zgadzamy się w tych sprawach , że trzeba mieć odpowiedni moment.
Komfort , zaufanie jest i to duże.
Jednak człowiek , posiada pare emocji takich jak : niepewność , strach , miłość.
I ja nie mówie że to musi być odrazu to. Nie o to chodzi.

" Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle. "
Ale to tak naprawde wychodzi 5 lat po pierwsze.

acha czyli nie wierzysz , że mam kolegów?
I ciocie głosujące na pis?

I czy kogoś uraźiłem? Jak chcesz moge zacząć.

Nie ma tutaj kogoś pośredniego , albo miłe panie albo (i tu pada niecenzuralne słowo , którego dzieci nie powinny znać)

Pozdrawiam (miłe panie również)

P.s Napisałem , że już jestem pewny , tylko rozprawie się z kałożercami
A one przybywają.

Wątek mógłbym zamknąć.
Bo już niedokońca o tym rozmawiamy.
Jak coś będzie to napisze.
Stary 2010-03-12, 08:09   #52
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
No dzięki.
Ja nie jestem z kościołem za pan brat.
Jestem z bogiem , nie z kościołem.

Pozatym chmm... zrobić(w pełni tego słowa) to w gimnazjum , liceum to chyba przesada.
Nadal jest się dzieckiem.
A jak wytrzymaliśmy?
No normalnie?!
(byliśmy bliscy 3-4 zbliżen ale a to telefon od mamusi co robicie , a to cośtam , a to sąsiad zapuka)
Zgadzamy się w tych sprawach , że trzeba mieć odpowiedni moment.
Komfort , zaufanie jest i to duże.
Jednak człowiek , posiada pare emocji takich jak : niepewność , strach , miłość.
I ja nie mówie że to musi być odrazu to. Nie o to chodzi.

" Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle. "
Ale to tak naprawde wychodzi 5 lat po pierwsze.

acha czyli nie wierzysz , że mam kolegów?
I ciocie głosujące na pis?

Nie ma tutaj kogoś pośredniego , albo miłe panie albo (i tu pada niecenzuralne słowo , którego dzieci nie powinny znać)

Pozdrawiam (miłe panie również)

A one przybywają.

Wątek mógłbym zamknąć.
Bo już niedokońca o tym rozmawiamy.
Jak coś będzie to napisze.
Strasznego pecha pan () miał, że w ciągu 5 lat próbowaliście 3-4 razy i akurat ktoś Wam przeszkodził . Co dziwne, po telefonie, to chyba można spokojnie kontynuować .

3 rok studiów + 3 lata liceum (jeśli nie było technikum 4-letniego) to już daje 6 . A jeszcze początek 2 klasy gimnazjum, więc robi się nawet 8 :P.

Popieram dziewczyny, które coś tu węszą . A "kałożercy" będą przybywać, bo ten problem i sposób opisania itd. jest akurat, żeby ich ściągać .

Nie zamyka się wątków na wizażu, o ile się nie mylę .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 09:06   #53
Dotka90
Zakorzenienie

Wątki się zamyka, ale nie usuwa.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 10:20   #54
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziewczyny piszecie tak jakby nie było możliwe by człowiek miał małe zapotrzebowanie na seks, małe libido....

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 10:24   #55
kselokss
Rozeznanie

Chlopak jest PROSTY do bolu... I te posty do Yoony godne pozalowania i bijace agresja.
Nie wierze w te bzdury ktore wypisuje autor watku no chyba ze zamiast na studia to chodzi do szkoly specjalnej. Nie bede mila dla autora bo on nie jest mily dla osob odpowiadajacych na jego pytanie godne 7-mio latka :/

Jestem z dziewczyna 7 lat, nie piescimy sie i nie uprawiamy sexu, bo rodzice zawsze w trakcie do nas dzwonili Nieeeee prosze was, dziewczyny nie mowicie ze w to wierzycie.

A calowales sie z nia w ogole?? Czy tez nie dalo rady przez te 7 lat?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszecie tak jakby nie było możliwe by człowiek miał małe zapotrzebowanie na seks, małe libido....
Pewnie ze moze miec male libido ale nawet jesli male to zawsze jakies "jest" , tym bardziej ze chlopakowi (jak sam przyznal) nie obca jest masturbacja

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-12 o 10:25
kselokss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 10:26   #56
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kselokss Pokaż wiadomość
Chlopak jest PROSTY do bolu... I te posty do Yoony godne pozalowania i bijace agresja.
Nie wierze w te bzdury ktore wypisuje autor watku no chyba ze zamiast na studia to chodzi do szkoly specjalnej. Nie bede mila dla autora bo on nie jest mily dla osob odpowiadajacych na jego pytanie godne 7-mio latka :/

Jestem z dziewczyna 7 lat, nie piescimy sie i nie uprawiamy sexu, bo rodzice zawsze w trakcie do nas dzwonili Nieeeee prosze was, dziewczyny nie mowicie ze w to wierzycie.

A calowales sie z nia w ogole?? Czy tez nie dalo rady przez te 7 lat?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Pewnie ze moze miec male libido ale nawet jesli male to zawsze jakies "jest" , tym bardziej ze chlopakowi (jak sam przyznal) nie obca jest masturbacja
Nie, bo próbował 3-4 razy, a tu akurat mama zadzwoniła, sąsiad zapukał, no sama rozumiesz...
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 10:37   #57
kselokss
Rozeznanie

Cytat:

A one przybywają.

Wizazanki umieja dobrze dorzadzic i byc nawet baaardzo mile, ale chyba nie dla kogos kto pisze w ten a nie inny sposob...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Nie, bo próbował 3-4 razy, a tu akurat mama zadzwoniła, sąsiad zapukał, no sama rozumiesz...
Nastepnym razem ja wpadne z wizyta
Sily nieczyste nie pozwalaja im dopelnic swego uczucia i dokonac tak pieknego aktu jakim jest seks. Nie dane jest im poznac smaku pieszczot gdyz czarownik z OZZ rzucil na nich klatwe i teraz wszyscy wokoło tylko wesza i czychaja na jego wzwod aby przerwac owe ekscesy...
Biedny Kuba...po wieki bedzie zyl w cierpieniu i czystosci

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-12 o 11:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 10:38   #58
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kselokss Pokaż wiadomość

Wizazanki umieja dobrze dorzadzic i bym nawet baaardzo mile, ale chyba nie dla kogos kto pisze w ten a nie inny sposob...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Nastepnym razem ja wpadne z wizyta
Sily nieczyste nie pozwalaja im dopelnic swego uczucia i dokonac tak pieknego aktu jakim jest seks. Nie dane jest im poznac smaku pieszczot gdyz czarownik z OZZ rzucil na nich klatwe i teraz wszyscy wokoło tylko wesza i czychaja na jego wzwod aby przerwac owe ekscesy...
Biedny Kuba...po wieki bedzie zyl w cierpieniu i czystosci
: hahaha:

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 11:25   #59
Fruchtgeele
Rozeznanie

...i cała rodzina czai się za ścianą ze szklankami.

Tak czy inaczej wydaje mi się, że po raz kolejny ktoś zadaje pytanie i nie toleruje innej odpowiedzi niż to, co sobie z góry wymyślił. Bo jak mu się powtarza przez dwie strony, że nie, rozmiar nie ma aż takiego znaczenia, to niby fajnie, ale dalej drąży temat. Poza tym - jak sam Autor stwierdził - takich wątków jest już na pęczki. I to tło historyczne o latach bycia razem do pytania o rozmiar nic nie wnosi.
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 11:57   #60
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość

Tak czy inaczej wydaje mi się, że po raz kolejny ktoś zadaje pytanie i nie toleruje innej odpowiedzi niż to, co sobie z góry wymyślił. Bo jak mu się powtarza przez dwie strony, że nie, rozmiar nie ma aż takiego znaczenia, to niby fajnie, ale dalej drąży temat.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości