![]() |
#31 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Typowy męski problem
Cytat:
![]() ![]() przy malym mozna sie jeszcze jakos "pobawic", a przy duzym nie wejdzie do konca i lipa, delikatnie mowiac ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Do faceta nie przemowisz. Chocbys z linijka podbiegla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
No spoko.
Dodałyście otuchy , ale czekam na saprofagi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tego,że autor wątku chce to robić 'dopiero' teraz to dla mnie to nie jest dopiero,bo jak dla mnie uprawianie sexu pod koniec gimnazjum nie jest najlepszą sprawą ![]() xxSHINeexx hehe,a mówią,że to my mamy zawsze jakieś 'ale' ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
no to nie jesteś saprofagiem.
Apropo seksu : http://www.youtube.com/watch?v=BG8C4SY0EkY ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2.jak wyzej, kilka zabezpieczen ( np tabletki+ prezerwatywa, jak tabletki brane prawidlowo to naprawde no...), poza tym nie wiem co wtedy, znacie sie juz dlugo, nigdy o tym nie rozmawialiscie? 3. napisalam, ze zapytalam ze zwyklej ciekawosci, bo ja osobiscie nie wytrzymalabym tak dlugo, za bardzo mi sie moj TŻ podoba i za bardzo go pożądam ![]() edit: ja tez nie jestem za tym zeby uprawiac seks pod koneic gimnazjum. a teraz jest taki trend, i m.in. dlatego bylam ciekawa jak jest u autora. a BTW o co chodzi z tym saprofagiem? Wiki: Saprofag, szczątkojad (sapro + gr. phageín pożerać) – organizm odżywiający się obumarłymi szczątkami roślin i zwierząt. Saprofagi to specyficzna grupa organizmów występujących zarówno na dnie zbiorników wodnych, jak i w glebie. Odgrywają bardzo ważną rolę: użyźniają i oczyszczają środowisko. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-03-11 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
rozmawialiśmy .......
Kurcze nie moge przestać słuchac tej piosenki z mojego podpisu ;p Genialny gostek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem ciekawa o co chodzi z tymi saprofagami?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Żenadą dla mnie jest pytanie o wymiary przyrodzenia mojego TŻ'a oraz (ponoć w wieku przynajmniej 23 lat - wzięłam pod uwagę studia zaraz po maturze) wielkie wyliczanie jaki to penis musi być, czy jesteś w średniej krajowej/europejskiej/międzynarodowej... Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to przeżywa zdecydowana większość facetów - dla mnie to właśnie jest żenujące. Nie mierzę sobie warg sromowych/cycków z koleżankami w szatni, a syty głodnego nie zrozumie.
Co do seksu, tu już bez sarkazmu i szczerze - popieśćcie się, poznajcie 'głębiej' zanim zdecydujecie się na pełny stosunek. Aha. Ze wszystkimi użytkownikami Wizażu jestem na Ty, więc nie będziesz stanowił wyjątku ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi samo pytanie....
Jesteście razem 7 lat. Nigdy nie uprawialiście pettingu, seksu oralnego, nie widziała Cię nago??? Bo masz dylematy jakbyś jej pierwszy raz miał swojego penisa zaprezentować. A jeśli tak jest to... Nie wierzę, że jesteście ze sobą 7 lat. I radzę zacząć od pettingu, bo w przeciwnym wypadku seks będzie wielką klapą.
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Będę niemiła, ale:
- chodzenie od gimnazjum - trzeci rok studiów i zero seksu? dla mnie to dziwne i źle wróży na przyszłość (zabijcie mnie, ale takie jest moje zdanie), - za dużo tutaj filozofowania, zastanawiania się, a za mało zaufania do partnerki, znania się naprawdę, a nie tylko "bo już tyle lat chodzimy", za dużo skupiania się na pierdołach... I kilka innych rzeczy, ale nie będę się rozpisywała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
dla części kobiet ważniejsza jest grubość niż długość.
fascynujące jest to, że wytrzymaliście 7 lat razem bez poważniejszych pieszczot. naprawdę niesamowite. ale lepsze to niż zaczynanie w gimnazjum ![]() a jeśli chodzi o wspomniane zabezpieczenie i niebycie gotowym na dziecko: mnie zawsze ciekawiło co ludzie robią, że im gumki pękają i dowiedziałam się np. że można otwierać prezerwatywę przez sam środek opakowania (przykład z jakiegoś wątku na forum). albo przykład dziewczyny, która zaszła w ciążę biorąc tabletki antykoncepcyjne - brała jedną na tydzień, bo nie było jej stać kupić tak, żeby starczyło na każdy dzień. i jak tu się nie załamać. taka mała dygresja, a jak tak bardzo się boicie to możecie stosować i tabletki i prezerwatywy... a odnośnie uprawiam seks = jestem gotowy na dziecko, coś mi się wydaje, że bardzo, bardzo duży odsetek uprawiających seks nie jest gotowy na dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z wypowiedziami ponizej. widze ze nie jestem odosobniona w swoich opiniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Też chciałam napisać, że to nie jest normalne, by mając taki staż związku nie doszło do żadnych zbliżeń, ale ugryzłam się w język.
Z tego, co widzę chłopak jest bardzo wierzący - może to dlatego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
a ja powiem tyle, że to jest człowieczku NIEWAŻNE! Ja do tej pory uważam, ze miał za dużo i na początku to raz mi sie palnęło, że czuję go w gardle
![]()
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
j.w pojejrzewam, ze gdzies 10cm Nie gonilam go z centymetrem, ani nie pytalam, wiec nie wiem. ![]() jest w tym CALA bujda. Wszyscy wyolbrzymiaja. ![]() Toważysz Życia Odpowiadalam jak najbardziej serio. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ty się nie przejmuj tak chłopie, szkoda życia na takie dylematy ![]() i zgadzam się z meggarą co do sześciocentymetrowego paluszka i jego skuteczności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Mnie za to zastanawia coś innego - wydaje mi się, że jak jest się z kimś od siedmiu lat, to jednak przechodzi się na jakiś poziom bliskości. I chodzi mi tu nie o fizyczność, ale o taki komfort psychiczny. A jak się taki komfort ma i czuje się z tą osobą po prostu dobrze i bezstresowo, to tym bardziej to fizyczne poznawanie się będzie bezstresowe. A przynajmniej powinno, bo chyba chodzi o to, żeby było miło.
Cytat:
A wyjeżdżanie koleżance z komentarzem,jakoby miała się puszczać z kim popadnie było zwyczajnie chamskie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jak już dziewczyny pisały - wielkość nie ma znaczenia bo palec ma jeszcze mnie cm.
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2010-03-12 o 00:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam taką nadzieję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
No dzięki.
Ja nie jestem z kościołem za pan brat. Jestem z bogiem , nie z kościołem. Pozatym chmm... zrobić(w pełni tego słowa) to w gimnazjum , liceum to chyba przesada. Nadal jest się dzieckiem. A jak wytrzymaliśmy? No normalnie?! (byliśmy bliscy 3-4 zbliżen ale a to telefon od mamusi co robicie , a to cośtam , a to sąsiad zapuka) Zgadzamy się w tych sprawach , że trzeba mieć odpowiedni moment. Komfort , zaufanie jest i to duże. Jednak człowiek , posiada pare emocji takich jak : niepewność , strach , miłość. I ja nie mówie że to musi być odrazu to. Nie o to chodzi. " Ja tam nie wierzę w te 7 lat i w to wszystko co on tu wypisuje, chamski troll jak zwykle i tyle. " Ale to tak naprawde wychodzi 5 lat po pierwsze. acha czyli nie wierzysz , że mam kolegów? I ciocie głosujące na pis? I czy kogoś uraźiłem? Jak chcesz moge zacząć. ![]() Nie ma tutaj kogoś pośredniego , albo miłe panie albo (i tu pada niecenzuralne słowo , którego dzieci nie powinny znać) Pozdrawiam (miłe panie również) P.s Napisałem , że już jestem pewny , tylko rozprawie się z kałożercami A one przybywają. Wątek mógłbym zamknąć. Bo już niedokońca o tym rozmawiamy. Jak coś będzie to napisze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 3 rok studiów + 3 lata liceum (jeśli nie było technikum 4-letniego) to już daje 6 ![]() Popieram dziewczyny, które coś tu węszą ![]() ![]() Nie zamyka się wątków na wizażu, o ile się nie mylę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Wątki się zamyka, ale nie usuwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piszecie tak jakby nie było możliwe by człowiek miał małe zapotrzebowanie na seks, małe libido....
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Chlopak jest PROSTY do bolu... I te posty do Yoony godne pozalowania i bijace agresja.
Nie wierze w te bzdury ktore wypisuje autor watku no chyba ze zamiast na studia to chodzi do szkoly specjalnej. Nie bede mila dla autora bo on nie jest mily dla osob odpowiadajacych na jego pytanie godne 7-mio latka :/ Jestem z dziewczyna 7 lat, nie piescimy sie i nie uprawiamy sexu, bo rodzice zawsze w trakcie do nas dzwonili ![]() A calowales sie z nia w ogole?? Czy tez nie dalo rady przez te 7 lat? ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-12 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wizazanki umieja dobrze dorzadzic i byc nawet baaardzo mile, ale chyba nie dla kogos kto pisze w ten a nie inny sposob... ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() Sily nieczyste nie pozwalaja im dopelnic swego uczucia i dokonac tak pieknego aktu jakim jest seks. Nie dane jest im poznac smaku pieszczot gdyz czarownik z OZZ rzucil na nich klatwe i teraz wszyscy wokoło tylko wesza i czychaja na jego wzwod aby przerwac owe ekscesy... Biedny Kuba...po wieki bedzie zyl w cierpieniu i czystosci ![]() Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-12 o 11:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
...i cała rodzina czai się za ścianą ze szklankami.
![]() Tak czy inaczej wydaje mi się, że po raz kolejny ktoś zadaje pytanie i nie toleruje innej odpowiedzi niż to, co sobie z góry wymyślił. Bo jak mu się powtarza przez dwie strony, że nie, rozmiar nie ma aż takiego znaczenia, to niby fajnie, ale dalej drąży temat. Poza tym - jak sam Autor stwierdził - takich wątków jest już na pęczki. I to tło historyczne o latach bycia razem do pytania o rozmiar nic nie wnosi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.