|
|
#2641 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
znalazłam na innym forum coś takiego; cytuję; Witajcie! Jestem ciekawa jakie są nastroje w Waszych okręgach po ogłoszeniu wyników konkursu dla liderów na V (!) kwartał? Czy wzięłyście bonusy, na które ciężko zapracowałyście?? Ja czuję się oszukana. Firmie zależało na bardzo dobrych wynikach w kat. 1 i 2 , więc obiecali sporo. Liderzy wzięli się do roboty (najpierw listy odwiedzin w kat. 16, potem robienie wyniku w 17 i pilnowanie akt. w 1 i 2 ). Była to bardzo ciężka praca - nie pamiętam tak ciężkiego kwartału. Zapracowałam aktywnością na ładne pieniądze i... nie dostałam ich. Powód? 3 konsultantki nie opłaciły rachunku za kat. 1 i wiem, że prędko nie opłacą. Był w regulaminie taki zapis, że wszystkie aktywne muszą mieć opłacone w terminie faktury. Co mam teraz zrobić? Mam straszyć? Zapłacić za nie? Dodam, iż kwota niezapłaconych rachunków jest kilkakrotnie mniejsza od bonusu, który mi odebrano. Widzę, że robią z nas windykatorów. Ciekawe kiedy nas w tym zakresie przeszkolą, skoro z tego nas rozliczają? Czy spotkałyście się z podobnymi sytuacjami? o co biega
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ciekawości sprawdzę faktycznie jak przyjdzie jaki faktycznie rozmiar wychodzi w katalogu
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-03-11 o 19:30 |
|
|
|
|
#2643 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
''Zestaw próbek do niezbędnika Kronsultantki 74807 10,00 zawiera opakowanie do próbek
oraz próbki zapachów: Incandessence, LBD, Pur Blanca, Treselle, Bond Girl, Perceive, Ungaro Her, Full Speed, BST, Noir, oraz kilka próbek kremów'' i w zwiazku z tym cytatem mam pytanie do liderow co to za opakowanie do probek????? czyzby nas wysluchali i wyprodukowali jakies opakowania czy co to jest no i napiszcie czy te probki sa pojedyncze czy te w pakietach po 5szt |
|
|
|
#2644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
04 83741 IN BLOOM BY RW EDP 30ML bez opustu 1 1 24,00 24,00 19,67 4,33 24,00 0 i nawet w tamtym kat co byly te perf sprawdzalam jak bylo napisane perfumy a tu jest edp czyli woda perfumowana i nawet jak ogladalam to ht do kat 07 to tam sa wlasnie zdjecia tych dwoch wod jedna wieksza a ta druga niby nowosc mniejsza i nie ma tego cypelka do nalewania jak bylo w kat 17 ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- zobaczymy bardzo jestem ciekawa co ja wkoncu dostalam Edytowane przez jblaszczyk11 Czas edycji: 2010-03-11 o 19:53 |
|
|
|
|
#2646 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam "04 84103 IN BLOOM BY RW EDP 30ML bez opustu ", czyli dokładnie to samo. Nie odpakowałam "tego czegoś", więc cypelka nie zobaczę, ale opakowanie jest identyczne, jak w kat. 17. Pod spodem jest napisane, co to za produkt, mianowicie: "perfumy", nie "woda perfumowana".
Wygląda na to, że EDP 30 ml w przyrodzie nie występuje ![]()
|
#2647 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Rozeznanie
|
klietnka zamowila pierscionek McKayla nr 10 i jest za duzo, chce 8.
i chce go otrzymac szybko ;// znow strace na zwrocie |
|
|
|
#2649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten kuferek z przyborami jest duży? jakbyś go określiła wielkościowo?
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak się bałam że stracę dobrą klientkę-ale na szczęście jak się pokombinuje to się wszystko da zrobić a ponadto ona w nowym miejscu pokazuje jeszcze innym koleżankom katalogi i tak przez kilka rąk ale zamówienia są
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
IN BLOOM BY RW EDP 30ML bez opustu 1 1 juz to otworzyłam i to są perfumy - bez atomizera tylko z tym takim korkiem |
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez Eustomka
A teraz z innej beczki ![]() Muszę pochwalić Intensywny peeling do twarzy z Anew (zamówiłam kiedyś w jakimś zestawie mając nadzieję, że sprzedam, ale nie udało się, więc niedawno go otworzyłam). Mam cerę mieszaną z różnymi niedoskonałościami, nie używam peelingów mechanicznych tylko enzymatyczne a ten jest w płatkach i jestem niesamowicie zadowolona z odkrycia go Miałam niebawem wybrać się do kosmetyczki, bo sama nie potrafię pozbyć się zaskórników i dzisiaj spostrzegłam, że już nie muszę! Mój nosek nie jest jeszcze idealny, ale po tygodniu stosowania tego peelingu zaskórniki i wypryski są niemal niewidoczne! jaki peeling z anew? przetrzepałam kat 4,5,6 i 7 i nic takiego nieznalazłam a też chętnie bym go wypróbowała bo mam ten sam problem z zaskórnikami na nosie i nic mi nie pomaga... |
|
|
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam pytanie dziewczyny..
Czy żeby zamówić tą Intensywną Kurację Antycellulitową za 39zł trzeba podać kod, który jest pod ceną 69zł?? Oni sami to weryfikują przy realizacji zamówienia, czy do ceny promocyjnej za 39,00 jest inny kod? Bo szukam, nie znalazłam żadnej informacji, a wtopy bym nie chciała |
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiałam się nad nią i pewnie ją wezmę na próbę, ale ta diamentowa wyjątkowo mi przypadła do gustu, więc żałuję, że nie ma z niej fioletu.
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie go wycofali...
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę zamawiać tę kredkę a jak mi nie przyjdzie to się wścieknę :pała: |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to jest taki peeling z Anew Clinical w płatkach
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdyby tak było to bym nie pytała o tą ofertę wszystko przez tą przebudowę strony![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- pytanie do joa19mic82 i innych posiadających bransoltkę Leah (na katalogowym) czy ona jest sztywna czy się rozciąga? bo w katalogu jest napisane średnica 6 cm ![]() ![]()
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2010-03-11 o 23:30 |
|
|
|
|
#2663 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17804973]odnosnie rozliczen avonu z liderkami;
znalazłam na innym forum coś takiego; cytuję; Witajcie! Jestem ciekawa jakie są nastroje w Waszych okręgach po ogłoszeniu wyników konkursu dla liderów na V (!) kwartał? Czy wzięłyście bonusy, na które ciężko zapracowałyście?? Ja czuję się oszukana. Firmie zależało na bardzo dobrych wynikach w kat. 1 i 2 , więc obiecali sporo. Liderzy wzięli się do roboty (najpierw listy odwiedzin w kat. 16, potem robienie wyniku w 17 i pilnowanie akt. w 1 i 2 ). Była to bardzo ciężka praca - nie pamiętam tak ciężkiego kwartału. Zapracowałam aktywnością na ładne pieniądze i... nie dostałam ich. Powód? 3 konsultantki nie opłaciły rachunku za kat. 1 i wiem, że prędko nie opłacą. Był w regulaminie taki zapis, że wszystkie aktywne muszą mieć opłacone w terminie faktury. Co mam teraz zrobić? Mam straszyć? Zapłacić za nie? Dodam, iż kwota niezapłaconych rachunków jest kilkakrotnie mniejsza od bonusu, który mi odebrano. Widzę, że robią z nas windykatorów. Ciekawe kiedy nas w tym zakresie przeszkolą, skoro z tego nas rozliczają? Czy spotkałyście się z podobnymi sytuacjami? o co biega [/QUOTE]żeby konsultantka byla liczona jako aktywna to nie tylko musi zlozyc zamowienie, ale i zaplacic w terminie.... tak jest w kazdym regulaminie konkursu, cóż zrobić
|
|
|
|
#2664 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zajęło mi to dwa miesiące, zapodawałam sobie kurację chyba codziennie. Cytat:
Cytat:
I bardzo fajny kolor, naturalny, dodaje skórze świeżości, nie jest żółty, bardziej z grupy różowej, ale to widać jak się porównuje z żółtym (ja sobie porównałam na dwóch policzkach). A tak to wygląda bardzo neutralnie.Ale Maja nie jest na stronach wyprzedażowych, wiec przy niej nie można spodziewać się kropek....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-03-11 o 23:41 |
||||
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie pamiętałam dokładnie, ale i tak nie jest to wskaźnik rzetelny, ponieważ obsługujemy (czyt. podpowiadamy, doradzamy, pokazujemy, damy wypróbować, itp.) wiele osób a z tego zamówi i tak tylko część osób![]() Dobrze, że nie musimy robić żadnych bilansów czy planów na cały rok - tak jak mam w pracy
|
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sugerowałam się zdjęciami w gazetce i tam wygląda dosyc jasno i jest ustawiony pomiędzy Ivory i Nude. Ja zawsze używam Nude - bledzioch ze mnie i lubię taka jasną cerę (zimą to nawet jaśniejszy by mi sie przydał). Swoja drogą od jakiegoś czasu się zastanawiam, dlaczego odcienie w katalogu nie są uszeregowane od najjaśniejszego do najciemniejszego? Po samych zdjęciach czasami trudno jest wywnioskować, który jest najjaśniejszy jesli nie mialo się z nimi do czynienia. |
|
|
|
|
#2667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro postaram się cyknąc fotkę ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
|
|
#2668 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17804973]odnosnie rozliczen avonu z liderkami;
znalazłam na innym forum coś takiego; cytuję; Witajcie! Jestem ciekawa jakie są nastroje w Waszych okręgach po ogłoszeniu wyników konkursu dla liderów na V (!) kwartał? Czy wzięłyście bonusy, na które ciężko zapracowałyście?? Ja czuję się oszukana. Firmie zależało na bardzo dobrych wynikach w kat. 1 i 2 , więc obiecali sporo. Liderzy wzięli się do roboty (najpierw listy odwiedzin w kat. 16, potem robienie wyniku w 17 i pilnowanie akt. w 1 i 2 ). Była to bardzo ciężka praca - nie pamiętam tak ciężkiego kwartału. Zapracowałam aktywnością na ładne pieniądze i... nie dostałam ich. Powód? 3 konsultantki nie opłaciły rachunku za kat. 1 i wiem, że prędko nie opłacą. Był w regulaminie taki zapis, że wszystkie aktywne muszą mieć opłacone w terminie faktury. Co mam teraz zrobić? Mam straszyć? Zapłacić za nie? Dodam, iż kwota niezapłaconych rachunków jest kilkakrotnie mniejsza od bonusu, który mi odebrano. Widzę, że robią z nas windykatorów. Ciekawe kiedy nas w tym zakresie przeszkolą, skoro z tego nas rozliczają? Czy spotkałyście się z podobnymi sytuacjami? o co biega [/QUOTE]A ja dostałam teraz bonus i to spory nawet bo ja co katalog dostaję jakieś tam drobne na zapałki
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-12 o 00:21 |
|
|
|
#2670 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A w którym to HT, to se łypnę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

no i na zachęte do dalszej współpracy dostałam perfumy bond girl w ozdobnej folii z kokardką i 2 teczki na dokumenty - na pewno się przydadzą
mam też stos ulotek i plakaty. Już nie mogę doczekać sie kolejnego spotkania

Więc z tą numeracją to nie wiadomo do końca o co chodzi
kompletnie do mnie nie pasuje.

Ten kuferek z przyborami jest duży? jakbyś go określiła wielkościowo?

i nic mi nie pomaga...