robisz loda swojemu chłopakowi? - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 10:59   #361
_marta_
Przyczajenie

Dot.: robisz loda swojemu chłopakowi?

jednego sobie nie mogę wyobrazić skoro nie pozwalacie TŻetowi skończyć w buzi, to gdzie w takim razie kończy ? w chusteczkę ?
_marta_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 11:01   #362
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _marta_ Pokaż wiadomość
jednego sobie nie mogę wyobrazić skoro nie pozwalacie TŻetowi skończyć w buzi, to gdzie w takim razie kończy ? w chusteczkę ?
nie którzy tak własnie robią... jeżeli dziewczyna nie może sie przemóc

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 19:28   #363
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _marta_ Pokaż wiadomość
U mnie zawsze to jest sprawa wymagająca decyzji, po prostu wybieram sobie (albo chłopak coś proponuje) miejsce, w którym tym razem skończy, najczęściej na piersi - bo tak najłatwiej, czasem na brzuch, pupę, kilka razy skończyło się na jego brzuchu zdarzyło się też na usta i raz na nogi. I potem jest wycieranie chusteczką
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 21:26   #364
hastel
Przyczajenie

jako facet odpowiem - tak mam robionego loda.... i na tym moj post moglby sie skonczyc...
niestety uwielbiam to... co ja wkurza (!)...
marze o tym zeby skonczyc w ustach, fantazjuje o tym, mysle.... poprostu strasznie bym chcial - niestety nigdy nie sprobowala.
Czemu? bo jej piep... nad glowa prosilem itd...
coz mam to co chcialem wiec moj apel NIGDY NIE ZMUSZAJCIE.
Zalamuje mnie to bo jestem w zwiazku.... 5 lat... niestety sex wyglada jak wyglada nadal masa hamulcow - ja jej piescic nie moge bo to ja krepuje, orgazmu pewnie tez sie krepuje ....
Ci dranie ktorzy zdradzaja, wychowuja sobie laski maja to... ludzie ktorzy na to nie zasluguja...
do pierwszego loda nie zmuszalem jej, namawialem niestety pozniej zywo komentowalem jaka jest cudowna jak mi dobrze, calowalem w usta zaraz po na znak akceptacji i tego ze sie nie brzydze jej... apropo
zalamuja mnie faceci ktorzy mowia "nie pocaluje cie po lodzie" no lol...
poprostu kobieta jesli mimo to mu to robi.... brak szacunku do siebie, jesli on do niej nie ma...
cytat z poprzednich stron
"Zadowolony jest baaardzo. I jestem z tego powodu taka szczęśliwa, że ten smak nie ma już znaczenia" wzruszajace....
"dla mnie est to wyraz wiekszego oddania, niz seks. " tez tak uwazam...

Czemu z nia jestem? bo ja kocham i jest fajnie poza seksem a w seksie sie skutecznie oszukuje ze jest ok, oboje nie mamy porownania jak jest z innym partnerem.
Coz to wszystko cholernie mnie frustruje i normalny facet powinien zdradzic, ale nie potrafie nie znize sie by byc na rowni z tymi @&)@(#&@ meskimi i damskimi ktorzy zdradzaja.
W zamian mam gwarancje wiernosci i zero mysli o trojkacikach...

Drogie kobiety... zycze Wam zeby Wasi faceci Was doceniali, kochali i nie zdradzali - zeby wiedzieli ze rzeczy dla nich oczywiste... sa wyjatkowe
i ze jest choc jeden facet ktory o tym marzy i ... nigdy tego nie doswiadczy...

PS jej tekst z dzisiaj - dokladasz do tego za duzo ideologie, robisz z tego Bog wie co, co to takie wazne? no bez przesady czlowieku - tak wlasnie mowi kochajaca osoba - chyba to ja tu jestem wyrocznia bo to jest moje postrzeganie i traktowanie czy to jest dla mnie wazne czy nie

Edytowane przez hastel
Czas edycji: 2010-03-09 o 21:30
hastel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 22:34   #365
Lenka87
Rozeznanie

Słuchaj, bardzo przykre jest to, co piszesz....
Jeśli mogę dać Ci jakąś radę, to przemyśl jeszcze raz wszystkie za i przeciw w waszym związku.
Bo z Twoich słów wynika, że jesteś dobrym facetem, i zdradą się brzydzisz. Ale stopniowo możesz być coraz bardziej sfrustrowany...
Seks JEST ważny w związku, ważne jest to, żeby "trafił swój na swego".

Ja uwielbiam robić dobrze ustami mojemu partnerowi. Do szału (pozytywnego )doprowadza mnie widok tego, że jest mu wtedy nieziemsko dobrze. Co do spermy.... przy wcześniejszym jakoś nie pasował mi smak, ale tamtemu nie zależało na kończeniu w moich ustach. Dlatego przy obecnym miałam obiekcje, ale ostatnio prawie się udało - znaczy się, szczytował w dłoniach, moich i własnych, ale potem spróbowałam i wbrew obawom, było ok bardzo go to ucieszyło i w związku z tym planuję za którymś razem zrobić mu dobrze do końca, bo teraz już tego chcę
Lenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-09, 23:09   #366
mateusz91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hastel Pokaż wiadomość
jako facet odpowiem - tak mam robionego loda.... i na tym moj post moglby sie skonczyc...
niestety uwielbiam to... co ja wkurza (!)...
marze o tym zeby skonczyc w ustach, fantazjuje o tym, mysle.... poprostu strasznie bym chcial - niestety nigdy nie sprobowala.
Czemu? bo jej piep... nad glowa prosilem itd...
coz mam to co chcialem wiec moj apel NIGDY NIE ZMUSZAJCIE.
Zalamuje mnie to bo jestem w zwiazku.... 5 lat... niestety sex wyglada jak wyglada nadal masa hamulcow - ja jej piescic nie moge bo to ja krepuje, orgazmu pewnie tez sie krepuje ....
Ci dranie ktorzy zdradzaja, wychowuja sobie laski maja to... ludzie ktorzy na to nie zasluguja...
do pierwszego loda nie zmuszalem jej, namawialem niestety pozniej zywo komentowalem jaka jest cudowna jak mi dobrze, calowalem w usta zaraz po na znak akceptacji i tego ze sie nie brzydze jej... apropo
zalamuja mnie faceci ktorzy mowia "nie pocaluje cie po lodzie" no lol...
poprostu kobieta jesli mimo to mu to robi.... brak szacunku do siebie, jesli on do niej nie ma...
cytat z poprzednich stron
"Zadowolony jest baaardzo. I jestem z tego powodu taka szczęśliwa, że ten smak nie ma już znaczenia" wzruszajace....
"dla mnie est to wyraz wiekszego oddania, niz seks. " tez tak uwazam...

Czemu z nia jestem? bo ja kocham i jest fajnie poza seksem a w seksie sie skutecznie oszukuje ze jest ok, oboje nie mamy porownania jak jest z innym partnerem.
Coz to wszystko cholernie mnie frustruje i normalny facet powinien zdradzic, ale nie potrafie nie znize sie by byc na rowni z tymi @&)@(#&@ meskimi i damskimi ktorzy zdradzaja.
W zamian mam gwarancje wiernosci i zero mysli o trojkacikach...

Drogie kobiety... zycze Wam zeby Wasi faceci Was doceniali, kochali i nie zdradzali - zeby wiedzieli ze rzeczy dla nich oczywiste... sa wyjatkowe
i ze jest choc jeden facet ktory o tym marzy i ... nigdy tego nie doswiadczy...

PS jej tekst z dzisiaj - dokladasz do tego za duzo ideologie, robisz z tego Bog wie co, co to takie wazne? no bez przesady czlowieku - tak wlasnie mowi kochajaca osoba - chyba to ja tu jestem wyrocznia bo to jest moje postrzeganie i traktowanie czy to jest dla mnie wazne czy nie

Haha, mialem ostatnio niemalże identyczny[nie w 100%] problem...
Razem z tym nałożyło się kilka podobnych rzeczy, i ostatecznie pomyślałem, że zasługuję jednak na coś lepszego. Czasu minęło dużo, i bez zmian. Jak mi nagle przestało zależeć i przestałem cokolwiek robić, to nagle BŁYSKAWICZNIE nie sprawia jej żadna z tych rzeczy mniejszego problemu 0.o .
poprostu LOL, nie wiem co z tym jeszcze zrobie... Zależało mi, żeby zrobiła coś takiego z własnej woli, a nie w takiej sytuacji, że już związek się sypie. To tak jakby zostawiła sobie to jako "ostateczność" na mnie. Tymczasem, jeżeli zrobiła by to wczesniej byłoby normalnie...
Co ta kobieta ma w głowie ?:S

Edytowane przez mateusz91
Czas edycji: 2010-03-09 o 23:11
mateusz91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 06:49   #367
hastel
Przyczajenie

dzieki za cieple slowa
problem widzicie w tym ze kiedys seks byl na pierwszym miejscu na rowni z uczuciami teraz sprawilem ze to sie zmienilo.
jestem niesamowicie uczuciowym i emocjonalnym facetem (poza druga natura typowo meska) i... trudno byloby mi zyc z mysla ze zostawilem kobiete ktora kochalem bo mi seks nie pasowal...
Opowiem Wam pewna historie... wymiana miedzy-studencka na ktorej swoja droga rowniez bylem - pojechalismy do Francji.
Bylo okolo 30 osob z mojej uczelni - rozne kierunki.
Ja i jeszcze jedna laska odmawialismy seksu twierdzac ze mamy partnerow w Polsce... ale nie tylko my ich mielismy reszta dziewczyn i chlopakow piep.. sie jak leci kazdy z kazdym i miala w du.. to ze kogos zostawili w Polsce!
Nie naleze do osob konserwatywnych poza tym ze nie wyobrazam sobie trojkata i na tym konserwatyzm sie konczy
U niej mam totalna gwarancje kamiennej wiernosci, nic i nikt ja nie ruszy i... nie potrafilbym zaufac innej - poza tym to piekne ze jestesmy swoimi jedynymi partnerami w seksie
sam to spieprzylem jak sie pier... tyle o seksie bez przerwy to kazdemu moze sie odechciec - PRZED CZYM PRZESTRZEGAM.
w nowym zwiazku mowilbym - Kochanie nie chce konczyc w ustach, nie chce cie obrazac.... itd pewnie sama by sie rzucila

PS na rozbawienie (kochamy sie z 5razy na tydzien, nie mieszkamy razem, ale chodzi o JAKOSC seksu)
Stary 2010-03-10, 15:10   #368
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
sam to spieprzylem jak sie pier... tyle o seksie bez przerwy to kazdemu moze sie odechciec - PRZED CZYM PRZESTRZEGAM.
Mój też kiedyś ciągle o tym gadał(o seksie), denerwowało mnie to. Ale na loda go sama namawiałam.
Może ona kiedyś się przemoże? Może się nasłuchała jakiś opini że to obrzydliwe? Do tego smaku się można przyzwyczaić.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 19:51   #369
hastel
Przyczajenie

tego trzeba chciec.... poprostu wychodzicie ze swojego punktu myslenia a nie kazdy mysli w taki sposob jak Wy...
koniec offtopa bo sie topic zamieni w "problemy hastela..."
zbieram sie zeby odejsc, po dzisiejszym dniu mam coraz bardziej dosc tego zwiazku.
katastrofa w seksie... cieszcie sie tym co macie i doceniajcie to bo macie ogromne szczescie
Stary 2010-03-10, 20:30   #370
Lenka87
Rozeznanie

Trzymam kciuki, żebyś podjął właściwą decyzję
Lenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-10, 20:55   #371
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
tego trzeba chciec.... poprostu wychodzicie ze swojego punktu myslenia a nie kazdy mysli w taki sposob jak Wy...
koniec offtopa bo sie topic zamieni w "problemy hastela..."
zbieram sie zeby odejsc, po dzisiejszym dniu mam coraz bardziej dosc tego zwiazku.
katastrofa w seksie... cieszcie sie tym co macie i doceniajcie to bo macie ogromne szczescie
Chcesz odejść bo dziewczyna nie chce żebyś kończył jej w ustach?! MATKO Mój nigdy nie doszedł mi w usta (mimo, że również chciałby) i nie robi z tego życiowej tragedii ani mnie nie zostawia.
Okazuj jej szacunek a kiedyś na pewno się przełamie.

zelkowa_krolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 06:21   #372
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

ja mam z tym problem, mój facet wyczuwam sie tą formą pieszczot nie jest zainteresowany, kiedys mi powiedział że nie potrafie tego robic to chciałam się nauczyc a tu lipa
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 06:40   #373
hastel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zelkowa_krolewna Pokaż wiadomość
Chcesz odejść bo dziewczyna nie chce żebyś kończył jej w ustach?! MATKO Mój nigdy nie doszedł mi w usta (mimo, że również chciałby) i nie robi z tego życiowej tragedii ani mnie nie zostawia.
Okazuj jej szacunek a kiedyś na pewno się przełamie.

z takiego powodu nigdy bym nie odszedl bo stracilbym dla siebie szacunek!

Edytowane przez hastel
Czas edycji: 2010-12-08 o 08:44
Stary 2010-03-11, 07:33   #374
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
jestem niesamowicie uczuciowym i emocjonalnym facetem (poza druga natura typowo meska) i... trudno byloby mi zyc z mysla ze zostawilem kobiete ktora kochalem bo mi seks nie pasowal...

Cytat:
z takiego powodu nigdy bym nie odszedl bo stracilbym dla siebie szacunek! powodow jest masa a niedogranie w seksie to jeden z wielu...

ja rowniez mam prawo do szczescia.... pewnie trafie na su** ale coz... zycie
Zaprzeczasz sam sobie, ale twoje życie i twoja sprawa.

Otwartość w łóżku i naprawienie tych relacji jest o stokroć łatwiejsze niż znalezienie kobiety, która będzie odpowiadała pod każdym innym względem.

Stary 2010-03-11, 07:51   #375
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Zaprzeczasz sam sobie, ale twoje życie i twoja sprawa.

Otwartość w łóżku i naprawienie tych relacji jest o stokroć łatwiejsze niż znalezienie kobiety, która będzie odpowiadała pod każdym innym względem.
spoko tylko, że jest takie coś jak niedopasowanie w łóżku, zupełnie inne temperamenty, potrzeby, upodobania. Potem są problemy, kłótnie a to rzutuje na cały związek. Seks jest ważną cześcią w związku, jeśli ludzie nie są w tym względzie dopasowani to nie każda miłość przetrwa takie coś.

Dziewczyna na przykład nie lubi seksu oralnego- ma się zmuszać dla faceta..chyba nie. Facet lubi taki seks, poza tym ma zupełnie inne upodobania niż partnerka- ma się czuć niespełniony i ograniczony i patrzeć codziennie jak jego kobieta z miną męczennicy leży jak kłoda... wszystkiego się odechciewa, spada poczucie wartości po przecież partner nie chce z tobą seksu a to znaczy, że jestem nieatrakcyjny itp (takie myślenie jest bardzo częste) są pretensje, kłótnie nawet jak się kocha tą drugą osobę.

Sama przechodziłam takie niedopasowanie, czasami idzie zmienić swoje nawyki i upodobania i wtedy można próbować ale czasami jest to niemożliwe więc zamiast sprawiać sobie ból i powoli wyniszczać swój związek lepiej pogadać jak ludzie i rozważyć czy do siebie pasujemy i chcemy być razem.
Najpierw trzeba cierpliwości i zrozumienia i być może uda się coś zmienić ale nie zawsze się udaje- zależy od ludzi, związku itp.
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 08:54   #376
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

A no jeśli jest niedopasowanie temperamentów to już inna sprawa. Fakt, znam to tylko z teorii, może jestem ograniczona, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić że nie można dojść do kompromisu nawet w takiej sprawie...
Dziewczyna wyjątkowo zawzięta, facet zdesperowany, więc dobrze się to nie skończy. Ja bym walczyła, dlatego w ogóle się odezwałam.

Stary 2010-03-11, 16:53   #377
Kuba_On
BAN stały

Ja jako chłopak (co z tego że prawiczek )
Uważam , że kończenie na buzi , w ustach jest troche pogardą.
Bynajmniej nie sprawiło by mi to przyjemności.
A ktoś powiedział w tym atku "gdzie kończysz w husteczke"
Myśle że jest DUUUUUŻO innych rozwiązań
Kuba_On jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 17:02   #378
2016070953
Konto usunięte

zgadzam się, że konczenie w/na buzi jest obrzydliwe. kiedyś usłyszałam opinię wygłoszona przez mężczyznę, że skonczyć w ustach to można k..., a normalnej kobiecie sie czegoś takiego nie robi. Po czym dodał, że mówiąc k... nie miał na myśli prostytutki, tylko charakter i sposób bycia tejże w której ustach można kończyć.
Ja bym się nie zgodziła żeby acet skonczył w moich ustach/na buzi. A o konczeniu na moim ciele może zapomnieć
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 17:09   #379
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
zgadzam się, że konczenie w/na buzi jest obrzydliwe. kiedyś usłyszałam opinię wygłoszona przez mężczyznę, że skonczyć w ustach to można k..., a normalnej kobiecie sie czegoś takiego nie robi. Po czym dodał, że mówiąc k... nie miał na myśli prostytutki, tylko charakter i sposób bycia tejże w której ustach można kończyć.
Ja bym się nie zgodziła żeby acet skonczył w moich ustach/na buzi. A o konczeniu na moim ciele może zapomnieć
To może w Tobie też niech nie kończy podczas seksu bo to takie obrzydliwe...

No w ustach jestem w stanie zrozumieć, że można mieć przeciwko, ale nie przesadzaj, skończenie na piersiach czy brzuchu nie jest wyrazem przedmiotowego traktowania kobiety. Jest kwestią otwartości partnerów na nowe doznania seksualne i może być bardzo podniecające

Stary 2010-03-11, 17:15   #380
Kuba_On
BAN stały

Cytat:
. A o konczeniu na moim ciele może zapomnieć
Ooo tu bym się nie zgodził
Tj do reszty się zgadzam w 100% i opisałaś moje zdanie na ten temat.
Ale kończenie na ciele nie widze przeszkód jeśli Ona się zgadza.

T.j jeśli czytacie forum to wiecie że jestm prawiczkiem.
Ale skończenie na ciele jest bardzo podniecające , przynajmniej w fantazjach.

Edytowane przez Kuba_On
Czas edycji: 2010-03-11 o 17:17
Stary 2010-03-11, 17:24   #381
2016070953
Konto usunięte

we mnie nie jest obrzydliwe
pozatym nie napisałam ze konczenie na ciele to przedmiotowe potraktowanie
nie każdą kobietę kręci jak ma na sobie spermę , próbowałam i nie spodobało mi się
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 17:35   #382
Kuba_On
BAN stały

Ja powiedziałem że mężczyznę raczej kręci , a kobietą nie jestem.
Stary 2010-03-11, 17:42   #383
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Kuba_On Pokaż wiadomość
Nie prawda, bo ja marze o tym zeby mój facet skończył gdzieś na moim ciele, a on nie chce bo mówi, że to obrzydliwe i, że to własnie takie podmiotowe traktowanie kobiety...

także to wszytsko jest indywidualna sprawa osoby, a nie płci

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 17:43   #384
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
Ja jako kobieta mówię,że mnie to kręci niesamowicie Co do innych nie wiem.

Stary 2010-03-11, 17:59   #385
Kuba_On
BAN stały

Cytat:
Ja jako kobieta mówię,że mnie to kręci niesamowicie Co do innych nie wiem.
hmm.. (kręci brodą) moze się spotkamy bejbe?
Dobra kiepski , hamski żart
Ale na pytanie odpowiedzmy
robisz loda swojemu chłopakowi? - Nie , nie mam chłopaka
Stary 2010-03-11, 18:34   #386
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
To po co robisz loda? To nie jest obrzydliwe i nie jest wykonywane tylko przez panie o takim charakterze?
Stary 2010-03-11, 18:37   #387
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
hmm.. (kręci brodą) moze się spotkamy bejbe?
1. Dobra kiepski , hamski żart

2. Ale na pytanie odpowiedzmy
robisz loda swojemu chłopakowi? - Nie , nie mam chłopaka
1. Oj, nie chciałbyś się ze mną spotkać "bejbe"

2. A tego nie rozumiem...

Edytowane przez zelkowa_krolewna
Czas edycji: 2010-03-11 o 18:47
Stary 2010-03-11, 18:55   #388
Kuba_On
BAN stały

Cytat:
1. Oj, nie chciałbyś się ze mną spotkać "bejbe"

2. A tego nie rozumiem...
2. Bo robimy offtop a ja odpowiedziałem na pytanie.
"i'm not a gay bejbe"
Stary 2010-03-12, 00:39   #389
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja pozwalam kończyć chłopakowi w buzi, nawet sama tego chcę. Jakoś nie czuję się jak ku**wa, robię to tylko jemu bo jest wyjątkowy dla mnie, jego sperma nie brzydzi mnie bo jest jego Może dla niektórych to niezrozumiałe.
A takie podejście,ze skończyć w buzi to można ku**wie a nie normalnej kobiecie, jest wg mnie wynikiem przesycenia mózgu pornosami.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 01:07   #390
irenkaaa
Zakorzenienie

matko ale sie usmialam przy tym watku a moj tż sie pyta o co chodzi bo po polsku nie czyta ...
no ale fakt nie kazda lubi jak sie na niej konczy , hmmm a co do smaku ...
smak sie zmienia zalezy co facet jadl ( dajcie swojemu soku z ananasa podobno dziala i ile kawy i alko pija
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości