|
|
#1501 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cudnaś ![]() ![]() marikab ja Twoja talenciarą ty moją ![]() ![]() ![]() Borowiczanka pewnie że możesz skarbie ![]() strasznie mi miło ![]() Poza tym, czy tego chcemy czy nie, zawsze na coś czekamy. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny, były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze i jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe. Siedziała na dywanie i układała Jego imie z klocków. Na mej wyspie samotności kiedyś znów spełnię swe marzenia ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Z każdym dniem jest mnie coraz mniej, wczoraj straciłam głowę, dzisiaj serce.
miliony spraw na głowie, tysiące pretensji i setki powodów przez które mam zły humor. czuję się zmęczona tylko wtedy, gdy za dużo myślę. Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem. Czy masz alibi na okres, w któym nic nie zrobiłeś? Czasami siedząc sam na sam ze sobą można zwariować , dostając uczulenia na własne myśli. Tak wiele przestałam w nim rozumieć. Powiedz, jak mam zdecydować co jest właściwe,kiedy przyćmiewasz moje myśli ?
|
#1503 |
|
Rozeznanie
|
Już długo was obserwowałąm ale postanowiłam nareszcie dołaczyć
![]() Uśmiech czasem boli... ON też kiedyś miał serce. |
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
"Siedziała na dywanie i układała Jego imie z klocków."
Świetne...
|
|
#1505 |
|
Przyczajenie
|
łoooj, długo mnie tu nie było. (;
i już dawno XVII część.. Daję słowo, że ten czas nas zmienił. W podświadomosci brak J E G O lepszego wizerunku. bo, mózg nie może ufać ustom to coś jak schizofreni eden. miłość o smaku taniego wina, z burdelowego sklepu. Daje Ci siebie znów. dzielę sie na cześci. "DonGURALesko <3 widzę, że nie tylko ja słucham hip-hopu ;P <3 " dajsesiana - DonGURALesko ______________________ wolę czerwień Twoich ust od hemoglobiny. Edytowane przez allesandraa Czas edycji: 2010-03-12 o 10:46 |
|
|
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
kamisha & _mandarynka & dontgivemenames ( zaskoczyłaś mnie, Mośku
) - tak mnie na duchu podniosłyście, że aż pod sufit podleciałam uwielbiam Was <3beautiful_lie & Mrs Unfabulous - wierzę Waszym serduszkom ![]() ruda & midnight - a o te dwie zołzy, to już się miałam dopytywać <3I nawet staranny manicure nie pomoże, jeśli tam głęboko pod skórą tkwi brud. Miłość też ma gorsze dni. Wtedy celuje w ludzi zatrutymi strzałami, a pary się kłócą. Uwielbiał, gdy podnosząc głowę dopraszała się czułości.
|
|
#1507 |
|
xoxo
|
Wczesną wiosną, kiedy krople chłodnego deszczu spływają po moich skroniach i trzęsę się z zimna... tęsknie
bo gdy pęknie granica między miłością a nienawiścią, już nic nie można zrobić. Samotność jest gorzka, indywidualizm natomiast słodki. Nieco dłuższe osamotnienie jest wymieszaniem tego pierwszego z drugim. Strzepała z siebie resztkę jego zapachu, wypluła ostatnie jego słowa, przydepnęła skrawek jego serca i odchodząc podniosła wysoko głowę ..
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2010-03-12 o 11:14 |
|
|
|
#1508 |
|
Raczkowanie
|
Talenciary moje < 33 :
dontgivemenames macie moje serducho < 3 , okradam nałogowo : * _________________________ __ zwykły oszust we mnie siedzi, który wciąż daje mi nadzieje. ostrzegałeś. nie posłuchałam. mój błąd. czarny miś o błękitnych oczach, przypominający Ciebie. a teraz powiedz, jak mam się uwolnić od tych wszystkich myśli? wskazówki? to My w coś gramy? weź wyjdź z mojej głowy. _________________________ ___ 3 doors down ![]() chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy..
Pan M. ♥ </3 |
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
Czekam na rewolucje Naszych serc i dusz...
Dałam Ci cały mój świat...- wszystko co miałam... A szczęście mam schowane w pudełku pod łóżkiem... A gdy księżniczka pocałowała swojego księcia On zamienił się w żabe. Sny kolorowe w nocy mi się śniły, senne marzenia wśród nich sie wiły Co rano napełniam pusty dzban marzeniami ![]() Mówią że trzeba chwilą żyć i chwytać dzień... Schwytajmy go i będzie wyjatkowy- będzie tylko Nasz
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
no i znowu się pojawiam , mimo że znikam codzień.
i nigdy nie dorównam jej kolorowi oczu, w które on jest tak bardzo zapatrzony. tylko na niego spojrzałam i już wiedziałam, że muszę go miec. niebo o smaku landrynek.
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuuuję! ; * * ____________________ Dziecię, nie płacz, nie płacz, miła..
Nie warto cierpieć dlań i szlochać. Wierz mi, pieszczota żartem była. Wierz mi, on z nudów począł kochać! Nieraz Cię złotem obdarował, klął się, że nigdy się nie zmieni. Drogo pieszczoty Twe szacował, ale łez Twoich - nie oceni! Przepięknych mało chłopców żyje? Żywszy w ich oczach błyska ogień i piękniej czarny wąs się wije!
|
|
|
#1512 |
|
BAN stały
|
Mam serce! Nie, nie z lodu ale w nim zatopione… nie krzyw się, ważne, że w ogóle mam!
Na sankach przejechać nocy mrok Znajdź gwiazdę wewnątrz swojej duszy… pozwól jej lśnić swoim blaskiem |
|
|
|
#1513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesli można to pożyczę sobie...
|
|
|
#1514 |
|
Raczkowanie
|
kinga7492 - oczywiście. (;
________ póki co twoje śpiewające oczy i palce, szkicują mnie zakochaną w twych oceanowych tęczówkach. nie przypuszczałam, że to mnie dotyczą twoje sny. |
|
|
|
#1515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bycie okradaną przez Ciebie to czysta przyjemność ! ;* a serducho biorę i nie oddam ; * i nagle cały świat wypowiał, jego kolory odeszły razem z Tobą. tylko jego oczy nie straciły barwy, dalej są tak cudnie brązowe, jak przedtem. |
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Więc wypadałoby się 'pokazac' w XVII
i tradycyjnie ![]() ![]() opisy :1. I hate it when people only talk to you when they need something. ![]() /Nienawidzę, gdy ludzie odzywaja sie tylko gdy czegoś potrzebują/ 2. - co jest? - nic. - kłamiesz. 3. - zapomniałeś czegoś? - Ciebie. ![]() 4. "nie ma na świecie ciastka które by mi nie smakowało" ... ![]() 5. I'm not trying to impress you but.. I'm SUPERLOVER ![]() /Nie próbuje Ci zaimponowac ale.. Jestem superkochankiem(-ką)/ 6. beggars can't be choosers /żebrajacy nie dokonuja wyboru, coś na kształt naszego "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma"/ 7. "Zaufanie zdradza Twoją słabośc, dlatego ludziom sie nie ufa.." 8. Są trzy sposoby działania.. słuszny, niesłuszny i mój. ![]() 9. Don't smile at me like that, I'm trying to be mad at you ![]() /Nie uśmiechaj się tak, staram sie byc na Ciebie zła/ 10. Before I go to sleep, I start imagining stuff that I would like to happen /Zanim pójde spac, wyobrażam sobie rzeczy, które chcialabym by sie zdarzyły/ 11. I love it when in the middle of our kiss I can feel you smiling. ![]() /Kocham gdy w trakcie pocałunku czuję jak sie uśmiechasz/ 12. Mom, I just woke up. Dont talk to me. /Mamo właśnie się obudziłam. Nie mów do mnie./ 13. Pani swego losu. 14. "I don't hate You, I've just lost all respect for You! ![]() /Nie nienawidze Cię, po prostu straciłam szacunek wobec Ciebie/ 15. You're my EX, why do you care what I do??? ![]() /Jesteś moim ex, dlaczego obchodzi Cię co robię?/
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
'Zapomnijmy o wszysytkim, nawet o sobie.
'usta same zaczeły wyginać się w łuk uśmiechu. 'kubek z gorącą herbata pomaga na wszystko. 'potłuczona i znienawidzona od środka. 'była tylko chwilą. zawsze nieobliczalną. 'A nie pomyślałeś o tym, że ona też ma uczucia.? 'Upoważniona do szczęscia...
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
Nie zobaczysz moich łez... już nie...
Tak! Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech... Ile policzyłaś mi za swą przyjaźń...? ![]() Gdy zobaczysz w mych oczach łzy, nie pytaj dlaczego... i tak nie powiem prawdy... Zamykam w sobie cały ból... chcę go udusić, a później wypłakać... Wszyscy powtarzają mi "zapomnij" ale ja i tak wierzę, że wrócisz.... Wiedziałam, że nic dla Ciebie nie znaczę.... wiedziałam i co...? Bo nie wiesz, kiedy spotkasz mężczyznę, który będzie pachniał, jak Twoje szczęście... Bo jej zależało... Bo ona była w stanie poświęcić wszystko... Ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać... ![]() I pamiętając, że muszę zapomnieć... kocham dalej.... Spojrzeniem zniewalał. hipnotyzował. Dawałeś nadzieję mi. I po co? Idę przed siebie! Słońce mnie prowadzi ![]() Potrafisz się uśmiechać? ale tak uśmiechająco, jak ja ? ![]() ![]() przy mnie chciał umierać... no właśnie... chciał... mówią o mnie 'szalona'. ja wolę określenie 'szczęśliwa' ![]() dał mi kolejny dowód na to, że cokolwiek by się nie działo, mogę na niego liczyć ![]() prawdopodobnie zawsze będziesz mnie zachwycać ![]() on... ten jeden, jedyny... ale czy dla mnie? to cała ja... głupia i naiwna... wierzę, ze on mnie pokocha wreszcie.... zniewalasz spojrzeniem... przypadkiem? w zakamarkach pamięci szwendasz się... zbłądziłeś? Diabeł wcielony! ale co złego, to nie ja :pZnam swoją wartość i tym się kieruję! Nie jestem daltonistką. widzę wszystkie kolory, nie tylko różowy ! Wystarczy założyć bluzkę z dekoltem, a znajdzie się samiec, który nie będzie mógł oderwać od Ciebie wzroku (i rąk) ![]() Moje zachowanie zawsze da się wytłumaczyć - hormony ^^ POSTANOWIŁAM ODPUŚCIĆ... ![]() Jestem niekonwencjonalna... zawsze mogę zrobić coś, czego nikt nie przewidzi ^^ Nie postępuję jak wszyscy! I nie mam na imię "każda"! ehh... ja to potrafię sobie zepsuć humor... a ja głupia znów Ci uwierzyłam... mówiłeś, że mogę Ci zaufać... nie znasz siebie? hmm... a czy słyszałeś, że przeznaczenie da się oszukać...? gryzienie Ciebie w języczek, to moja działka i co? zapisałeś już sobie w trym swoim zaczarowanym notesiku : "zaliczona, odstawiona" ? ![]() ___________ poprzeplatało mi się trochę, ale oj tam mam nadzieje, że znajdziecie coś dla siebie ![]() |
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Panna_Migotka, grise, Borowiczanka - dziękuje paskudy wy moje najdroższe ![]() uwielbiam was ![]() *
Głęboko zraniona wierzba, czyjeś złamane serce i rozmyte marzenie... " Nie jesteś dostatecznie doskonała " wypowiedziawszy te słowa on odszedł ona umarła. Zespół intonuje do piosenki jak przejść przez walca i fałszywie się uśmiechać, gdy wszyscy mówimy do widzenia. Podnieś okulary ignorancji, wznieś toast za strach. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-03-12 o 13:14 |
|
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
4. "nie ma na świecie ciastka które by mi nie smakowało" ... ![]() ojjjjjj tak!!!!!! 8. Są trzy sposoby działania.. słuszny, niesłuszny i mój. ![]() ![]() 9. Don't smile at me like that, I'm trying to be mad at you ![]() /Nie uśmiechaj się tak, staram sie byc na Ciebie zła/ jakbym samą siebie słyszała... |
|
|
|
#1521 |
|
Przyczajenie
|
nomoredrama - świetna jesteś.
kradnę. ![]() ____________ rzygamy swoją obecnością, mamy gdzieś nasze przysięgi, nie bardzo chce nam się udawać, że jest dobrze. ale jeszcze troszkę się kochamy, prawda? dlatego wychodzę, siadam na zielonej ławce przed którymś z wieżowców, wynajduję obojętnie który choć najbardziej specyficzny liść, czy moment trawy, i topię w nim oczy, bezsilnie. mój wzrok zatrzymuje się na poziomie twojej twarzy. ![]() płyniesz po moich policzkach ciemną rzeką wspomnień. nic przyjemnego. już czas, żeby nabrać dystansu do tego ciepła. do siebie, ciebie, nas. |
|
|
|
#1522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa . Ty moje Słoneczko ;* Różowa Cię kochaa ;* Te na górze zabieram ;* myszka23101 i marikab - Kocham ! ![]() _________________________ ________________________ ` Jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach ; * ` Leżąć w trawie licząc chmury. : DD
|
|
#1523 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś dla mnie, jak narkotyk, zmieniłaś mnie w dotyk, Sprawiasz, że mniej bolesne są moje upadki, wyższe wzloty, Płynie miasto a ja w nim tonę... Moje oczy są oczami wariata kiedy spotykają się z Twoimi oczami Po każdym spojrzeniu w niebo zostaje w oczach nieco błękitu.. W Jego niebieskich oczach był początek i koniec całego Jej świata. I żyli długo i szczęśli... Ciii... to nie Twoja bajka księżniczko... Nie chce już księcia z bajki... teraz chcerumaka Tak. To ja leżę tu. Jestem piękna jak ze snu. Tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę. ....mała, smutna królewna, której rozbawić nigdy nie mógł nikt.. Jestem --- Jak Pudełko czekoladek ~ Zaraz znikam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem dopiero drugi dzień a podoba mi sie tutaj co raz bardziej... ![]()
Edytowane przez kinga7492 Czas edycji: 2010-03-12 o 13:52 |
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
' wciąż wierzę że przyjdziesz do mnie w nocy i będziesz czekał aż do rana tylko po to żeby mnie pocałować.. ' Została mi tylko Twoja koszula,która leży u mnie w szafie.. gdy jest mi smutno to przytulam się do niej bo nadal ma Twój zapach. Ten cudowny zapach <3. ' Twoje zdjęcie na ścianie , Sms o treści 'kocham' i zapach na szyi. To co mi po Tobie zostało. ' Moje szczęście wygląda cudownie.. Metr osiemdziesiąt , piwne oczka.. i cudowne serce <3 ' Był dla niej kimś kim ona nie była dla niego. Wszystkim. ' Bo ona mimo wszystko..Mimo tego co mówili ludzie. Mimo tego jakie mieli zdanie na ten temat..Kochała Go. ' Szkoda tylko , że jak mówisz , że mnie kochasz nie patrzysz mi prosto w oczy i myślisz o niej.
|
|
|
|
#1525 |
|
Przyczajenie
|
każdy ma jakieś swoje małe wariactwo.
z 3 strony lustra i spojrzę na to wszystko przez różowo żółte szkło. Jesteś wszystkim co mam, tym co jest najcenniejsze Kocha Ciebie niebo, i kocham Cię ja <3 do szczęścia mi wystarczy, bym przy Tobie była. Byś codziennie na mnie patrzył. być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale mnie jesteś całym światem. nie oddam Cię nigdy. Nikomu. I za nic. bo jesteś dla mnie wszystkim
Edytowane przez ZaczarowanyPierniczek Czas edycji: 2010-03-12 o 14:08 |
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
11. I love it when in the middle of our
kiss I can feel you smiling. ![]() /Kocham gdy w trakcie pocałunku czuję jak sie uśmiechasz/ świetne świetne świetne... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc zanućmy tę melodię, co z gór płynie -
Barwy, które kolorowy niesie wiatr...
Edytowane przez kinga7492 Czas edycji: 2010-03-12 o 14:39 |
|
|
|
#1527 |
|
Raczkowanie
|
Chcę być Twoim wszystkim
|
#1528 |
|
BAN stały
|
dziękuję dziewczęta za wszystkie pochwały !
jesteście cuudowne , tak straaaasznie tęskniłam ! ![]() zapatrzona w okno myśli jak to możliwe . jak to się stało że odszedł bez pożegnania . rok temu mówił że kocha . . . próbował mi tłumaczyć że nie odchodzi na zawsze , że będziemy się widywać . ale jego odejście , znaczyło wyprowadzkę z mojego serca . krzyczałam tylko ; dlaczego ?! |
|
|
|
#1529 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
;*Cytat:
podpatruję Cię z daleka, choć nie jesteś mój, a ja nie jestem twoja to i tak pragnę by skraść Ci buziaka i przytulić się do Ciebie. w każdym detalu, akordzie, dźwięku, bez Ciebie życie nie miałoby sensu. nie otworzę Ci choćbyś wydrapał 'przepraszam' na mych drzwiach. mogłabym cytować cię godzinami, znam Twoje słowa na pamięć. myślisz naiwnie i sama sobie robisz krzywdę.
|
|
#1530 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ojej . jaki to tam zaszczyt . . . okazało się że wczoraj było dokładnie jak w tym opisie ! gdyby ktoś kazał mi spojrzeć na świat przez różowe okulary , nie potrafiłabym patrzeć optymistycznie na CIEBIEi tą , która teraz trzyma Twoją dłoń . Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-12 o 14:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

) - tak mnie na duchu podniosłyście, że aż pod sufit podleciałam

jakbym samą siebie słyszała...