Rossmann - część VI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 11:52   #2101
kaśka k
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część VI

Cytat:
Napisane przez anetka832 Pokaż wiadomość
O ile dobrze pamiętam, to dziś o 15.00

dzieki juz nie moge sie doczekac...
niestety bede wtedy na uczelni

kaśka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:06   #2102
kasia9513
Zakorzenienie

ja również nie mogę doczekać się tych wyników, a o 15 to ja będę u kosmetyczki

Świeżynka
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:29   #2103
lir391
Zakorzenienie

ja wczoraj kupowałam płyn do soczewek z rossa (któraś z Was używa tego płynu??), kupiłam przy okazji podpaski Facelle. dziś poszłam po żel Ziaja i patrzę, że te podpaski są przecenione o 1 zł, więc wzięłam jeszcze jedne uważam, że są dobrej jakości i śmiesznie tanie (w regularnej cenie 4zł/16 sztuk ).
obczajałam lakiery Miss Sporty, ale nie było granatu - ktoś wie, czy w ogóle jest taki z tej firmy?

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:54   #2104
2016070150903
Konto usunięte

lir, granat na pewno jest. kiedyś się nad nim zastanawiałam.

ja teraz używam wkładek Facelle, kupiłam je wtedy, gdy Ross zaszalał z CND. myślałam, że będą średnie, kosztowały ze 2 czy 3 zł, a jest ich sporo w opakowaniu, ale są naprawdę dobre. wyglądają jakby miały mało kleju, ale świetnie się trzymają.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2010-03-12 o 12:55
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 12:56   #2105
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
lir, granat na pewno jest. kiedyś się nad nim zastanawiałam.

ja teraz używam wkładek Facelle, kupiłam je wtedy, gdy Ross zaszalał z CND. myślałam, że będą średnie, kosztowały ze 2 czy 3 zł, a jest ich sporo w opakowaniu, ale są naprawdę dobre. wyglądają jakby miały mało kleju, ale świetnie się trzymają.
dzięki

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

Stary 2010-03-12, 12:58   #2106
2016070150903
Konto usunięte

co jest złego w słowie 're fre sh'? moja kumpela kupiła tę mgiełkę jak tylko pojawiła się ta seria, mówi, że straszne badziewie, jedynie niepotrzebnie obciąża włosy.

lir, jakby co to ten granat ma drobinki, nie jest matowy ani nic z tych rzeczy.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2010-03-12 o 12:59
Stary 2010-03-12, 13:32   #2107
Kinga 72
Rozeznanie

Skarb jest bez próbek, ale w środku jest kupon na zakup wszystkich podkładów, pudrów i różów Maybelline o 20 % taniej.

-Kupiłam lakier do włosów Nivea beaty age za 10,99 zł, gratis dostałam tonik z tej serii (cena regularna toniku ponad 30 zł).
-Zestaw Moschino Men za 29,99 zł (przeceniony o 50 %) i parę innych rzeczy. Niestety w sprzedaży nie ma już serii cera wrażliwa Garniera, wzięłam więc 2 ostatnie dwufazy Ziaji po 3,99 zł.
W tyg. kupiłam w CND 2 pasty Colgate sensitive wybielające za 2,89 zł (wcześniej cena o 5 zł wyższa), na drugi dzień rano chciałam jeszcze dokupić, ale nie było już po niej śladu.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Atasa Pokaż wiadomość
Nivea R e f r e s h mgiełka stylizująca do włosów 150ml 18,99 PLN13,29 PLN

KOD: 2981525273897

Dziewczyn ten płyn do higieny intymnej Facelle za 5.29 opłaca się kupić, czy lepiej dołożyć do tego płynu AA za 10.89 A może inny faworyt?
Na stronie rossnet ten żel jest za 4,99 zł, ale to pewnie błąd, bo już kilka razy zauważyłam, że ceny różniły się od aktualnie obowiązujących.
Używam tego żelu aktualnie, mam wersję fresh (ma delikatny świeży zapach, wersja sensitive jest bezzapachowa) i jestem z niego zadowolona, jest delikatny, nie podrażnia, bardzo dobrze się pieni, wystarczy nabrać odrobinę.
Wcześniej używałam praktycznie zawsze Ziaji szałwiowej (byłam uzależniona od tego zapachu) i też uważam, że to bdb płyn, niestety do AA nie mam porównania.
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 13:35   #2108
PPP90
Zakorzenienie

dziewczyny czy któraś z Was kupowała balsam do ciała oliwkowy Isana? chodzi mi o jego trwałość, czy sie dobrze wchłania itp.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 13:36   #2109
styczeń1985
Raczkowanie

GG do styczeń1985

Orientuje się ktoś o co chodzi z tą promocją na odżywki Dove + szampon gratis, który trzeba sobie wziąć z półki - ta informacja jest na ulotce. Byłam dziś w Rossmannie i wzięłam sobie promocyjną odżywkę a do tego szampon i pytam dla pewności w kasie a dziewczyna nie wiedziała w ogóle o co chodzi i czyta w ulotce że to szampon 200ml a wszystkie mają 250ml. Zajrzę jeszcze do drugiego Rossmanna może tam coś będą wiedziec. Promocja się opłaca bo za 4 zł mam szampon i za 4zł odżywkę

a zakupiłam zachwalany żel Babydream za 7,99 i maseczkę Daxa z aloesem a chciałam tą antytrądzikową ale była w cenie regularnej.

W poszukiwaniu...zagubioneg o
...gdzieś po drodze...sensu...

Edytowane przez styczeń1985
Czas edycji: 2010-03-12 o 13:38
styczeń1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 13:55   #2110
2016070150903
Konto usunięte

balsam oliwkowy Isana jest ok jak za taką cenę. dobrze się wchłania, pozostawia lekki film, widocznie nawilża.
Stary 2010-03-12, 13:58   #2111
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
balsam oliwkowy Isana jest ok jak za taką cenę. dobrze się wchłania, pozostawia lekki film, widocznie nawilża.
ok, dziekuje

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-03-12, 14:00   #2112
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was kupowała balsam do ciała oliwkowy Isana? chodzi mi o jego trwałość, czy sie dobrze wchłania itp.
Jeśli chodzi Ci o ten w pudełku 500 ml, czyli krem oliwkowy, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm to dla mnie jest cudowny. Zdecydowanie mój KWC Wydajny, lekka konsystencja, błyskawicznie się wchłania i nawilża, ale nie jest tłusty. I uwielbiam jego zapach. No i duża pojemność za minimalną cenę...A do tego ekonomiczny, bo słoiczek pozwala na zużycie do końca, bez bawienia się w rozcinanie butelek itp. POLECAM!
Kiedyś skusiłam się na mleczko oliwkowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm i mówię zdecydowanie Tępe, tłuste, nie wchłania się, tylko tak dziwnie maże się po skórze. Nawet TŻ, który często smaruje mi plecy po kąpieli stwierdził, że to mleczko nadaje się tylko do kosza. Aż dziw, jak dwa zbliżone produkty z jednej serii mogą się różnić.

A z moich dzisiejszych zakupów:
- lotion Isana med 3,99
- Ziaja mydło pod prysznic pomarańczowe 4,49
- odżywka Yung różowa
- chusteczki nawilżane Babydream 2pack za 6,99 - nie potrafię się bez nich obejść - używam do rąk, buzi, higieny intymnej, hmmm.... zawsze przy łóżku też mam paczkę Nawet kurze ostatnio zaczęłam nimi wycierać
A poszłam tylko po tą Isanę z pierwszej pozycji....

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2010-03-12 o 14:05
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 14:05   #2113
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi Ci o ten w pudełku 500 ml, czyli krem oliwkowy, o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm to dla mnie jest cudowny. Zdecydowanie mój KWC Wydajny, lekka konsystencja, błyskawicznie się wchłania i nawilża, ale nie jest tłusty. I uwielbiam jego zapach. No i duża pojemność za minimalną cenę...A do tego ekonomiczny, bo słoiczek pozwala na zużycie do końca, bez bawienia się w rozcinanie butelek itp. POLECAM!
Kiedyś skusiłam się na mleczko oliwkowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...a-z-oliwek.htm i mówię zdecydowanie Tępe, tłuste, nie wchłania się, tylko tak dziwnie maże się po skórze. Nawet TŻ, który często smaruje mi plecy po kąpieli stwierdził, że to mleczko nadaje się tylko do kosza. Aż dziw, jak dwa zbliżone produkty z jednej serii mogą się różnić.
chyba skusze sie na ten w pudełku skoro taki dobry wielkie dzieki

Wielbicielka Labradorów
Stary 2010-03-12, 14:27   #2114
dolce&gabbana
Zadomowienie

Ja też mam już nowy Skarb, muszę poczytać w KWC o podkładach i pudrach Maybelline'a
Zrobiłam dziś mega zakupy, ale głównie dla TŻ, dla siebie na razie kupiłam tylko wkładki do butów fusswohl i płyn do demakijażu ziaja.
Do tego doszło parę rzeczy z Natury i ledwo to wszystko dotaszczyłam

Też już bym chciała wyniki konkursu zobaczyć

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 14:58   #2115
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Ja też mam już nowy Skarb, muszę poczytać w KWC o podkładach i pudrach Maybelline'a
Zrobiłam dziś mega zakupy, ale głównie dla TŻ, dla siebie na razie kupiłam tylko wkładki do butów fusswohl i płyn do demakijażu ziaja.
Do tego doszło parę rzeczy z Natury i ledwo to wszystko dotaszczyłam

Też już bym chciała wyniki konkursu zobaczyć
U mnie kasjerka 'nie wiedziała' o tym że dodaje się gratis tonik do pianki lub lakieru Nivea B.A.
Piszę 'nie wiedziała' bo jak poprosiłam o gratis zorbiła się strasznie zmieszana i zaczeła coś mówić, że nie rozumie o co mi chodzi
Wytłumaczyłam jej, że w gazetce jest taka informacja na to ona zaczeła coś tam pod nosem "yyyyyy ale ale ale"... Już zaczęłam szukać w gazetce, kiedy włączyła się druga kasjerka i powiedziała, że mam racje i że dodawane są te toniki...Moja kasjerka rzuciła jej takie spojrzenie i powiedziała "ale nam nie wystraczy" i zapadła chwilowa cisza po czym schyliła się z teksetm "no dobra" i wyciągnęła tonik spod lady, więc jednak doskonale rozumiała o co mi chodzi

Wydaje mi się, ze to jakiś chyba błąd z tym tonikiem, bo np w gazetce pisze, że jest on tez w promocji razem z pianką i lakierem a na półce nie był przeceniony...Tylko kosztował ponad 30 zł...
Pozatym czemu by tak się 'opierała' przed daniem mi tego toniku

Pozatym kupiłam jeszcze chusteczki w pudełku Alouette, moim zdaniem najlepsze z tanich chusteczek to nosa, miękkie a zarazem mocne i 'grube'...Nie to co niektóre husteczki, że tzreba 3 zuzyć żeby się wysmarkać bo inaczej całe ręce w śpikach

Mam pytanie, czy u Was też nie ma odżywek wibo przyspieszającyh wzrost paznokci i tego czerwonego serum z wit?
W żadnym Rossmannie w moim mieście od jakiegoś czasu ich nie widzę, a ponoć są najlepsze... Więc kupiłam z jedwabiem, zobaczymy

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2010-03-12 o 15:01 Powód: pozjadane literki
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:04   #2116
lir391
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
U mnie kasjerka 'nie wiedziała' o tym że dodaje się gratis tonik do pianki lub lakieru Nivea B.A.
Piszę 'nie wiedziała' bo jak poprosiłam o gratis zorbiła się strasznie zmieszana i zaczeła coś mówić, że nie rozumie o co mi chodzi
Wytłumaczyłam jej, że w gazetce jest taka informacja na to ona zaczeła coś tam pod nosem "yyyyyy ale ale ale"... Już zaczęłam szukać w gazetce, kiedy włączyła się druga kasjerka i powiedziała, że mam racje i że dodawane są te toniki...Moja kasjerka rzuciła jej takie spojrzenie i powiedziała "ale nam nie wystraczy" i zapadła chwilowa cisza po czym schyliła się z teksetm "no dobra" i wyciągnęła tonik spod lady, więc jednak doskonale rozumiała o co mi chodzi

Wydaje mi się, ze to jakiś chyba błąd z tym tonikiem, bo np w gazetce pisze, że jest on tez w promocji razem z pianką i lakierem a na półce nie był przeceniony...Tylko kosztował ponad 30 zł...
Pozatym czemu by tak się 'opierała' przed daniem mi tego toniku

Pozatym kupiłam jeszcze chusteczki w pudełku Alouette, moim zdaniem najlepsze z tanich chusteczek to nosa, miękkie a zarazem mocne i 'grube'...Nie to co niektóre husteczki, że tzreba 3 zuzyć żeby się wysmarkać bo inaczej całe ręce w śpikach

ciekawe, do czego/dla kogo im nie wystarczy
Cytat:
co jest złego w słowie 're fre sh'? moja kumpela kupiła tę mgiełkę jak tylko pojawiła się ta seria, mówi, że straszne badziewie, jedynie niepotrzebnie obciąża włosy.

lir, jakby co to ten granat ma drobinki, nie jest matowy ani nic z tych rzeczy.
eeee, to nie chce. ja szukam kremowego

/Terry Pratchett/

Stary 2010-03-12, 15:07   #2117
19agusia91
Zakorzenienie

Dziewczyny, kupiłam dziś szampon Babydream. W promocji kosztował 4,49 ostatnio, a aj dziś, bez promocji zapłąciłam 4,19

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Gdzie ta lista
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:10   #2118
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

No właśnie nie wiem o co chodziło z tym, że nie wystarczy

Także dziewczyny jeśli chcecie się załapać na ten tonik to najlepiej pójść dziś bo jak widać ilość ograniczona skoro może nie wystarczyć (dla kogokolwiek)...

Mam prośbę, mogłybyście napisać jak będzie lista z konkursu max factor?
Bo mi muli strasznie rossnett na studenckim internecie i zanim się załaduje to trwa wieczność więc chce wiedzieć kiedy będzie się opłacało czekać

Zapuszczam:

Stary 2010-03-12, 15:13   #2119
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem o co chodziło z tym, że nie wystarczy

Także dziewczyny jeśli chcecie się załapać na ten tonik to najlepiej pójść dziś bo jak widać ilość ograniczona skoro może nie wystarczyć (dla kogokolwiek)...

Mam prośbę, mogłybyście napisać jak będzie lista z konkursu max factor?
Bo mi muli strasznie rossnett na studenckim internecie i zanim się załaduje to trwa wieczność więc chce wiedzieć kiedy będzie się opłacało czekać
To raczej nie wina Twojego neta, tylko portalu rossnet.... mi też muli jak rzadko kiedy. Ostatnio tak mulił przy prezentach.
Stary 2010-03-12, 15:14   #2120
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

mnie też strasznie wolno chodzi rossnet - chyba dlatego, że wszyscy czekają na wyniki
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:15   #2121
19agusia91
Zakorzenienie

no dalej, za 15 miut muszę wyjsc z domu, będę obok ross to wziełabym ewentualną nagrodę
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-12, 15:16   #2122
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
mnie też strasznie wolno chodzi rossnet - chyba dlatego, że wszyscy czekają na wyniki
No jak te.... załóżmy kilkanaście tysięcy osób, które brały udział w konkursie teraz siedzi i co chwila odświeża stronę... to się nie zdziwię jak za chwilę serwer im całkiem padnie
Stary 2010-03-12, 15:20   #2123
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

robię obiad i co jakiś czas dochodzę do kompa, ale strona odświeża mi się z 10 minut albo mam pusto na stronie

w sumie i tak pewnie nie wygrałam
Stary 2010-03-12, 15:21   #2124
19agusia91
Zakorzenienie

ja sie wylogowałam

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

ja wstałam zagrać o 4.00 niech docenią moje poświecenie
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-03-12, 15:33   #2125
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

też wyłączam komputer, bo teraz to mi się w ogóle strona nie pokazuje, tylko komunikat:
Serwer www.rossnet.pl zbyt długo nie odpowiada.
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Stary 2010-03-12, 15:34   #2126
abc2
Raczkowanie

A czy przypadkiem każdy, kto wygra, nie otrzymuje wiadomości na adres e-mail? ;>
abc2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:38   #2127
nikaczekolada
Rozeznanie

A ja nigdy nie mam szczęścia w tego typu konkursach .. udzial wzięłam . W konkursie 3d white też wygrać z godzinami nie umiałam :/
No a jak wygralam w grze z kolią to do tej pory zestaw nie przyszedł :/ już pół roku idzie :/
Dlatego nawet nie wchodzę na rossnet, zeby nie dołączać do osób zamulających ciągłym odświeżaniem.
Oczywiście jakbym wygrała to byłabym bardzo szczęśliwa.. ale z moim szczęściem to wysłalam zgłoszenie pewnie w najmniej odpowiednim momencie .
A tak to dziś w Rossie kupiłam żel do twarzy Perfecta No Problem za 7,99 zł i maseczkę z gruszki też PNP za 1,19zł .

nikaczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:41   #2128
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abc2 Pokaż wiadomość
A czy przypadkiem każdy, kto wygra, nie otrzymuje wiadomości na adres e-mail? ;>
Niestety nie
MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 15:43   #2129
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

A to czyli jednak nie jest problem z moim internetem?
Chociaz i tak nie zmienia faktu, że rossnett u mnie na tym internecie codziennie wolno chodzi...Tak samo jest z główną strona rossmanna i np kozaczkiem...Nie wiem czym to jest spowodowane

Ja też o 4 kliknęłam i też mam nadzieje wygrać

Zapuszczam:

Stary 2010-03-12, 15:46   #2130
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a jednak..nie poszłam

jest już lista nagrodzonych na rossnecie, długa że hohohohoho
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości