|
|
#2732 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() z tuszami jest o tyle dobrze że każdy kto się maluje używa tuszu wiec kk ze względu na prezenty będzie ten nowy polecać ![]() zresztą zauważyłam że jak jest nowy tusz to każda kk zamawia chociaż po sztuce przynajmniej moje kk tak mają ![]() więc nie ma co się zniechęcać tylko warto nawet swoim kk przypomnieć ze są prezenty bo nie każda do ht zagląda albo tylko na demo patrzą ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tu Cię zaskoczę,bo widzę ,że same złe opinie.. Mój TŻ go uwielbia jest wydajny, zachwycił go także rzecz gustu.. już się nie mogę doczekać na paczuchę ! niestety mnie nie będzie.. i mamuśka odbierze, zdam relację dopiero wieczorem albo jutro
Edytowane przez avOniasta Czas edycji: 2010-03-12 o 13:27 |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większość rzeczy wielofunkcyjnych jest niestety do niczego. Szampon z odżywka to też nie to samo co szampon+odżywka. Ale ten preparat moim zdaniem nie jest do końca taki zły, jak ktoś ma problem z przesuszem po myciu twarzy to ja bym się skusiła, zwłaszcza w komplecie z tonikiem nawilżającym Solutions i zwłaszcza teraz zimą. I oczywiście do mycia oczek trzeba mieć coś innego.
|
|
#2735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawa jestem czy ja dostane, bo specjalnie zapisalam Tz w k4 zeby je dostac, ale jestesmy dzien D, wiec trace nadzieje...
|
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
torebka hannah jest typowo do ręki;
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
LadyBird6 zeby dostac ta kosmetyczke batyckiego trzeba w 2 katalogu wspolpracy zlozyc zamowienie na dowolna kwote czy na 250zl? jak Ci sie podoba ta kosmetyczka? chyba troche malutka?
|
|
|
|
#2738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam, że dostałam 17 katalogów zamiast 20, a oni zamiast dosłać pozostałe 3 to zrobili korektę i odjęli mi z konta 2,25zł za te 3 co nie przyszły. Szok.
|
|
|
|
#2740 |
|
Rozeznanie
|
dobre, mi przyślą dwa których nie dostałam.
|
#2741 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17824559]wlasnie pierwsze slysze zeby kosmetyczka byla za zamowienie 2 nowej kk
[/QUOTE]nowa konsultantka dostaje jezeli zlozy zamowienie w 2 katalogu wspolpracy a ze zapisalam Tz teraz to sie zainteresowalam tym hehe
|
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynym, czy jesli zamawialam zestaw pierscionkow w poprzednim katalogu w ofercie wiazanej ( byly dostepne za 23 zl przy zakupie dowolnego produktu ze stron) to jesli odesle to musze razem z tym drugim produktem?
tak lezą i czekaja,juz wypelnilam formularz i przeczytalam o ofertach wiazanych
|
#2743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja teraz wymieniałam te pierścionki VIVIANA ,bo myślę, że o nich mówisz, jeśli wymieniasz, nie trzeba, a jeśli chcesz zwrócić to raczej z drugim produktem, chociaż głowy sobie uciąć nie dam;p
|
|
#2744 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam pilne pytanko!
Jak to jest z tą kuracją antycellulitową z początku katalogu 3? Ta niższa cena sama się naliczy czy jak? Nie ma żadnego osobnego kodu... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Miałam na myśli oczywiście katalog 4... |
|
|
|
#2745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17825949]Dziewczyny, mam pilne pytanko! Jak to jest z tą kuracją antycellulitową z początku katalogu 3? Ta niższa cena sama się naliczy czy jak? Nie ma żadnego osobnego kodu... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Miałam na myśli oczywiście katalog 4...[/QUOTE] Jeśli masz zamówienie za 29,90 z katalogu, to system policzy Ci cenę 39zł. Jeśli nie masz zamówienia na 29,90zł to policzy cenę 69. System "sam" to weryfikuje
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Konto usunięte
|
malka
ale cie dawno nie było-zaginęłaś gdzieś czy co
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz podpowiedziec?
|
|
#2748 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Natomiast jeśli chodzi o mężczyznę.... mój mąż na niego nie narzekał, a jest wymagający. Nie jest jego fanem, bo generalnie woli pianki, ale mówił, że ogólnie ten żel jest ok.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-03-12 o 16:20 |
|
|
|
|
#2749 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() słuchajcie mam problem, otóż dzisiaj powinnam dostać paczkę, ale czekam i czekam i nic... zastanawiam się czy przypadkiem jej nie wstrzymano.. otóż okazało się że nie dokonałam płatności z katalog 02/2010 II termin.. okazało się we wtorek kiedy przyszło ponaglenie, nic o tym nie wiedziałam, bo myślałam, że opłata została uiszczona przez moją siostrę (ja wyjechałam na miesiąc i mnie nie było) ale onA zapomniała od razu poleciałam do banku zapłacić.. jednak paczki nie ma.. chciałam zapytać w związku z tym czy mam teraz od nowa to samo zamówienie złożyć w poniedzialek czy też ta paczka w końcu przyjdzie?? (jak zarejestrują moją zaległą płatność na koncie?) proszę doradźcie coś bo nie wiem co robić
|
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje informacji jak używa się to mleczko z solą z foot worksów. Bo nie mam przetłumaczone na polski i nie bardzo wiem
|
|
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebrałam już dzisiaj paczkę
Jestem zauroczona lakierem Red Wine Ta nowa mgiełka do włosów również mi się podoba, tzn zapach cudowny a na efekty troszkę poczekam, bo nie oczekuje cudu od pierwszego użycia Ale pierwsze wrażenie ok Tak się zastawiam nam tymi tuszami nowymi i muszę coś wymyślić, żeby zmotywować moje klientki do jego kupna bo chciałabym dostać ten podkład ![]() Ale mi ten avon, a raczej pan paczkowy potrafi humorek poprawić
|
#2752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wpisz na formularz numer mniejszego rozmairu z katalogu w którym były zamówione, czyli z trzeciego, bo tylko tam się pojawiły. jesli są w magazynie to dostaniesz je w nastepnym zamówieniu. Na formularzu zwrotu oczywiście wypełnij wszystko tak jak na fakturze z którą je dostałas
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
@Czarna Orchidea
Pierscionki kupilas w ofercie wiazanej. Gdyz przy zakupie produktu x mialas mozliwosc zakupienia produktu y=pierscionki Zwracajac produkt y (pierscionki) nie musisz odsylac im produktu x! Natomiast jesli chcialabys odeslac produkt x, to wtedy musialabys im zwrocic produkt y! Skoro x uprawnial Cie do zakupu y, to chyba logiczne jest, ze zwracajac x trzeba zwrocic y, ale odwrotnie nie ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- @aqqA W katalogu 5 jest napisane by na 4l cieplej wody wlac 1.5 lyzki produktu. I wymoczyc stopy przez 15-20min. |
|
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy któraś z trendujących może mi podpowiedzieć, który odcień jest ciemniejszy od Ivory i chciałabym by był w tonacji różowej, a jeśli dałoby się ustawić je od najjaśniejszego do najciemniejszego, z powyższym podziałem, to byłoby świetnie
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To właśnie chciałam napisać. Potem ci doślą tą co nie było z połową ceny. ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- totane dziadostwo-moim zdaniem, ja mojemu kupuje żel w piance ten za 18,90duzo lepszy.[/QUOTE] A mój mąż od paru lat używa tego żelu i jest zadowolony. Również mój Tata go używa i ciągle go chce.Pewnie kwestia gustu. Zamów, najwyżej odeślesz.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
@authentique
Za kazdy tydzien zwloki pobierana jest oplata adinistracyjna w wysokosci 5zl. Sprawdz w strefie konsultantki stan swojego konta, gdyz dopoki masz jeszcze nie wszystko uregulowane, dopoty bedziesz miala wstrzymana paczke. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- @aneszna Ale co zwracasz ten produkt, ktory uprawnial Cie do zakupu innego? Dodam, ze mam na mysli zwrot a nie wymiane. |
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak polecacie męża na konsultanta albo kogoś z najbliższej rodziny to żeby znowu taki sam myk zrobić że przy nastepnym takim programie motywacyjnym znowu zapisać tą samą osobę to ile musi byc nieaktywna?
Myslałam o tym żeby zapisać siostrę i się zagapiłam w ostatnim zamówieniu a wyjątkowo miałam 600 zł i teraz gryzę się w jęzor
|
|
|
|
#2759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- musi minąc minimum rok do ostatniego zamowienia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

w szoku byłam jak zobaczyłam jej fakturkę bo byłam pewna że żadnej nie dostanie

mój mąż na niego nie narzekał, a jest wymagający. Nie jest jego fanem, bo generalnie woli pianki, ale mówił, że ogólnie ten żel jest ok.
od razu poleciałam do banku zapłacić.. jednak paczki nie ma.. chciałam zapytać w związku z tym czy mam teraz od nowa to samo zamówienie złożyć w poniedzialek czy też ta paczka w końcu przyjdzie?? (jak zarejestrują moją zaległą płatność na koncie?) proszę doradźcie coś bo nie wiem co robić