Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 16:08   #1321
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

ola_k11 bardzo fajna sukieneczka

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:12   #1322
serduszkoiz
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Witam
Jakiego ja mam dzisiaj lenia. Mój M poszedł na 14 do pracy, ja miałam się za sprzątanie wziąć, a za miast sprzątania do wyra poszłam i teraz to już w ogóle mi się nie chce. Chyba na jutro to przełożę
Serduszko śliczne te ciuszki, szczególnie to z napisem kocham mamę i tatę, z jakiej firmy ono jest, bo sama bym kupiła?
Strasznie zazdroszczę wam spotkań, bo z moich okolic nikogo nie ma.

Mam pytanie do doświadczonych mamuś, czy używałyście pieluch tetrowych czy tylko jednorazowych dla noworodków?
dziekuje wszystkim za gratulacje

a ciuszki to mam z bootsa, zary, penneys i dunnes stores
to z kolnierzykiem z namisem mam &dad jest z zary wlasnie, wogole w zarze sa najpiekniejsze ubranka
a reszta to tak jak pisalam moze na allegro z tych innych sklepow mozesz zobaczyc

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:14   #1323
Zuziunia
BAN stały

Ładne te wasze brzuszki

serduszkoiz
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:21   #1324
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
ja chciałabym mieć choćby c- mam małe b a duże piersi są .. kobiece, czasem myślę że się mojemu mężowi nie podobam z takimi "pryszczami" on oczywiście zaprzecza ale w sumie co miałby mi powiedzieć..
Ja ostatnio płakałam, że moje piersi są MONSTRUALNE. jak zdejmę stanik to podejrzewam, ze widać je, gdy stoję tyłem, bo juz są takie wielkie Zresztą zawsze były... ja małe b miałam w 5 klasie podstawówki
A swojemu mężowi na pewno się podobasz, przecież nie za piersi nas kochają
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:23   #1325
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio płakałam, że moje piersi są MONSTRUALNE. jak zdejmę stanik to podejrzewam, ze widać je, gdy stoję tyłem, bo juz są takie wielkie Zresztą zawsze były... ja małe b miałam w 5 klasie podstawówki
wiem że mnie kocha, i że nie za piersi ale chodzi o to że jak ja się czuję nieatrakcyjna to wydaje mi się że dla niego tez taka jestem..
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:32   #1326
serduszkoiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
moja tez spore i maja kolor rozowo niebieski - swietne zestawienie,
niebieskie przez te zylki co widac przes skore masakra
moj maz sie cieszy ze piersi sa wieksze , jak mialam mniejsze to mu sie podobaly a jak rozna to jego oczy sie powiekszaja na ich widok

Cytat:
wiem że mnie kocha, i że nie za piersi ale chodzi o to że jak ja się czuję nieatrakcyjna to wydaje mi się że dla niego tez taka jestem..
ja tez sie czuje coraz mniej atrakcyjna bo jednak brzuch wiekszy, buzia okraglejsza i czuje taka bardziej niezdarna jak chodze,mniej kobieca bo tak sie toczy czlowiek bardziej no ale coz uroki ciazy, pewnie za niedlugo wszystkie spotkamy sie na watku w stylu...... wracamy do wagi po ciazy

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:41   #1327
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No to fakt... To tak jak ja, zawsze sobie wmawiałam, że jestem dla niego za gruba On wysoki i szczupły, a ja 160 w kapeluszu i 70 kilo ale na szczęście nigdy nie dał mi odczuć, że "powinnam wziąć się za siebie" czy cos takiego, a znam takie przykłady niestety...

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
moja tez spore i maja kolor rozowo niebieski - swietne zestawienie,
niebieskie przez te zylki co widac przes skore masakra
moj maz sie cieszy ze piersi sa wieksze , jak mialam mniejsze to mu sie podobaly a jak rozna to jego oczy sie powiekszaja na ich widok

ja tez sie czuje coraz mniej atrakcyjna bo jednak brzuch wiekszy, buzia okraglejsza i czuje taka bardziej niezdarna jak chodze,mniej kobieca bo tak sie toczy czlowiek bardziej no ale coz uroki ciazy, pewnie za niedlugo wszystkie spotkamy sie na watku w stylu...... wracamy do wagi po ciazy
Moje też są blade i żyły prześwitują a jeszcze sutki takie wielkie się zrobiły i ciemniejsze. tez czasami czuję się jak kloc... a zwłaszcza podczas seksu... Marek jeszcze lubi mnie trzymac za brzuch
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 16:42   #1328
anoxa
Zakorzenienie

srduszkoiz gratuluje synka

ja tez sie zaczynam czuc co raz mniej atrakcyjna cycki mam takie wielkie ze czuje sie jak bym dwa worki z przodu nosila... brzuchol sterczy i wkurza mnie to ze buzia mi sie taka okragla robi chociaz maz dzisiaj powiedzial ze "seksownie wygladam" a ja bylam w dresach ciazowych i bluzce w ktorej chodze po domu chyba poprostu biedak mial chcice
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:44   #1329
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe u mnie to samo.Niby jak miałam to małe B to mu się podobno podobały,ale teraz jak widzi je w wersji 80C to mu się robią oczy jak 5zł Mina bezcenna za każdym razem
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 16:44   #1330
anoxa
Zakorzenienie

serduszkoiz zazdroszcze tego ze jestes w dublinie ja bym chociaz na jeden dzien chciala sie tam znowu znalezc pobuszowala bym po pennysie dunnes stores czy new looku i dziecku sporo pokupowala a w pennysie na przeceny trafic
Stary 2010-03-12, 16:58   #1331
Siala_Bala
Zakorzenienie

No i poszedł
A ja od poprzedniej wiadomości cały czas ryczę.
Jutro będę "pięknie" wyglądać

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 17:02   #1332
anoxa
Zakorzenienie

siala nie placz mowie Ci wywin mu numer i idz na noc do rodzicow czy jakiejs kolezanki niech on sie troche pomartwi o ciebie poza tym unikniesz noncej ewentualnej awantury

ola sliczna ta sukienka
Stary 2010-03-12, 17:11   #1333
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
ale dzis bylam na scanie na badaniach krwi i moczu i u lekarza
i tak bedzie CHLOPAK
no i wrzuce zdjecia ubranek ktore mam kupione do tej pory
wspaniale!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:13   #1334
papeteria
Zakorzenienie

farminka fajne butki
misiulka ja ostatnio od teściowej dostałam melise z gruszką i pigwą czy jakoś tak(czy ona sugeruje, że jestem nerwowa )
anuszka niezła jesteś facet musiał być tą groźbą przerażony
lilka też mam lenia cały dzień przed kompem
Od poniedziałku chciałabym się wziąć za porządki w szafach, szafkach etc....
wiesz nie jestem doświadczona ale koło 20 tetrowych chce miec w domu, tu sie malemu z buzi uleje tu do kapieli do wanienki etc przynajmniej obie szwagierki używaly non stop papersów a i tak mowiły że 20 tetrowych to mało ale ja się nie znam....
ola ja wpadłam w minerały dzięki albo przez wizaż jest całe forum o tym nawet nie pamiętam jak to się stało
a co do meteorytów ...koszmarnie drogie
pszczolka wiem, że nie jest śmieszne( bo sama torsji dostaje jak cos takiego czuje) ale z tym smrodem w łazience mnie rozbawiłaś ty detektywie
siala
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:13   #1335
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
siala nie placz mowie Ci wywin mu numer i idz na noc do rodzicow czy jakiejs kolezanki niech on sie troche pomartwi o ciebie poza tym unikniesz noncej ewentualnej awantury

ola sliczna ta sukienka
Nie moge wyjsc bo nie wziął klucza... myslalby ze spie i znowu by kopał w drzwi.
Powiedzialam mu wszystko co moglam, uzylam wszelkich argumentów ale gdzie tam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 17:15   #1336
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

a ja jak wrócilam do L-wa to zaszłam do sklepu i kupiłam sobie sukienke wklejam zdjecie ale zaznaczam, że na żywo jest ładniejsza!!! zapłaciłam 80zł
Przesliczna! Łącznie z brzuszkiem!
Ja juz tez chce kupowac sukienki na lato!!!!

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
ja chciałabym mieć choćby c- mam małe b a duże piersi są .. kobiece, czasem myślę że się mojemu mężowi nie podobam z takimi "pryszczami" on oczywiście zaprzecza ale w sumie co miałby mi powiedzieć..
A na malych nie wszystko dobrze lezy co nie.. Ja czesto musze sobie odpuszczac bluzki/sukienki bo zle wygladaja na "niczym".
No ci nasi faceci to sa dzieli
Stary 2010-03-12, 17:18   #1337
anoxa
Zakorzenienie

siala no to wspolczuje bo teraz pewnie bedziesz siedziala i sie martwila i czekala na niego moze najlepiej jak wroci udawaj ze spisz? zeby nie prowokowac awantury bo ani tobie ani dzidzi to nie sluzy i nie placz juz bo bedziesz strasznie jutro wygladala a masz byc piekna a nie gnijaca panna mloda nie chce cie straszyc ale ja bym sie chyba grubo zastanowila gdy by mi maz przed slubem takie numery wywijal zwlaszcza ze niedawno mieliscie taka niefajna sytuacje przez alkohol a tu dzisiaj sam poszedl z kolegami...
Stary 2010-03-12, 17:19   #1338
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

A na malych nie wszystko dobrze lezy co nie.. Ja czesto musze sobie odpuszczac bluzki/sukienki bo zle wygladaja na "niczym".
No ci nasi faceci to sa dzieli
Ja bardzo często muszę sobie odpuszczać śliczne bluzki ze względu na zbyt duże już nie wspominając o koszulowej że jakbym chciała dopasowaną w pasie to w biuście guziki się rozchodzą także to działa w dwie strony

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-12 o 17:20
Stary 2010-03-12, 17:20   #1339
anoxa
Zakorzenienie

idealnecialo na duzych tez nie zawsze fajnie wygladaja z wiekszosci sukienek musze rezygnowac bo ja do duzych piersi mam duze wciecie w tali i wiekszosc sukienek z tymu mi wisi jak ogon i sie marszczy a o takich koszulowych bluzkach to wogole moge zapomniec...
Stary 2010-03-12, 17:21   #1340
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
idealnecialo na duzych tez nie zawsze fajnie wygladaja z wiekszosci sukienek musze rezygnowac bo ja do duzych piersi mam duze wciecie w tali i wiekszosc sukienek z tymu mi wisi jak ogon i sie marszczy a o takich koszulowych bluzkach to wogole moge zapomniec...
wiem coś o tym
Stary 2010-03-12, 17:22   #1341
anoxa
Zakorzenienie

i zawsze zazdroszcze dziewczyna z malym biustem slicznej bielizny w h&m czy new yorkerze jest zawsze taka sliczna bielizna ale max do miseczki c
Stary 2010-03-12, 17:22   #1342
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria - coś w tym musi być z tą twoją teściową
siala moja koleżanka tam się nie przejmuje i też jak jej mąż nie posłucha i wychodzi i nie bierze kluczy to ma to w nosie nie otwiera mu drzwi mimo że jest w domu i raz wspinał się po balkonie żeby do domu wejści i spadł z niego ale jak to pijany nic mu si e nie stało i drugi raz już udało mu się wdrapać a innym razem jak się do domu dobijał to włączyła antynapadówkę czy jakoś tak to się nazywa i przyjechali z ochrony i go chieli zgarnąć że niby włamywacz a ona to zrobiła specjalnie ale ściemniał że myslała, że to włamywacz

Ja miała panienskie tydzień przed ślubem i mój M kawalerskie też, kobity bawiły się w "Minimum" w Sosnowcu a chłopy w Zakręconej" też w Sosnowcu i niedaleko siebie. Było super ale każdy bawił się "z chlebkiem" . Uważaliśmy, że najlepiej zrobićmwcześniej niż dzień przed bo to nigdy nic nie wiadomo.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-03-12 o 17:26
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:28   #1343
anoxa
Zakorzenienie

misiulka dobra ta twoja kolezanka hehe ale pewnie sie chlopina czegos nauczyl

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

a ja mam caly czas na cos ochote i nie wiem na co i krece sie po domu jak smrod po gaciach i szukam sama nie wiem czego
Stary 2010-03-12, 17:28   #1344
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

anoxa - tak nauczył, żeby zawsze zabierać klucze ze sobąTa koleżanka to ona jest wogóle bezstresowa ja np. nie potrafiłabym tak do tego spokojnie podchodzić a ona się tym nie przejmuje. Ja np. bałabym się że może sobie coś zrobić jak np. wchodził przez ten balkon i dla świ,etego spokoju bym mu te drzwi otwarła a ona byla niewzruszona. Ale to chyba ju z taki charakter.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-03-12 o 17:31
Stary 2010-03-12, 17:35   #1345
anoxa
Zakorzenienie

no ja pewnie tak samo tez bym mu otworzyla ale naszczescie puki co moj tz nie wywija takich numerow ale z drugiej strony sie jej nie dziwie skoro on lazac gdzies po nocach nie mysli o niej to czemu ona ma sie przejmowac nim z tym ze trzeba miec silny charakter zeby nie uledz i nie otworzyc
Stary 2010-03-12, 17:35   #1346
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Pojechałam wczoraj na izbe przyjęć, czekałam 1,5 godz, potem mnie zbadał lekarz i lekarka, zrobili usg, wszystko z dzidzią dobrze, jest starsza o 3 dni
.
Dobrze,, ze wszystko w porzadku

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17819182]A ja segreguje ciuchy dla Bobasa i mogę się pochwalić,mam pierwsze zdobycze![/QUOTE]
Sliczne!
Cytat:
ta pierwsza sukienka to ta od babci ma sporo luzu ale w tym tempie co rosnie mi brzuchol to pewnie szybko go zapelnie a ta czarna kupilam wczoraj tez z mysla "po porodzie"

Załącznik 2940915Załącznik 2940916Załącznik 2940917Załącznik 2940918Załącznik 2940919Załącznik 2940920Załącznik 2940921
Babcia ma gust i super zakupy

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
sorry ale musiałam to z siebie wyrzucić... nie wiem co mam robić... zadzwoniłam dziś do pracy, że nie przyjdę i tyle... leżę...
lekarz powiedział, że jak mnie będzie naprawdę mocno bolało (a nie boli teraz?? ) to mam się zgłosić na emergency...
Mam nadzieje, ze wszystko w pozadku bedzie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ojj dziewczynki... jutro ślub a ja jestem jak z du**y wyjęta.
Do tego dopadł mnie mega katar..
Pożarłam się rano z tżtem tak, że mam wszystkiego dość. Oczywieście o to, ze on uplanowal sobie na dzis kawalerskie.. na co absolutnie sie nie chcialam zgodzic. Pisalam juz kiedyś jaki jest po alkoholu, chcialam uniknąć awantury dzien/noc przed slubem. Pozatym wypadaloby zeby jakoś wyglądał a nie jak ,zul skacowany.
Ale on swoje, że z bratem sie napic nie moze, ze wyjsc mu nie dam... bla bla.
A dopiero co sam wyzdrowial bo go faszerowalam lekami, teraz chce gdzies sie wlóczyć. Powiedzialam ze jak chce to niech brat przyjdzie do nas, ja mu nie zabraniam to sie wydzieral ze dupa z tego, ze oże by chcieli sami sobie pogadac po męsku, potem ze koledzy będą..
A ja po prostu wiem jak to by sie skończyło.
Normalnie tak się pokłóciliśmy, że mam az oczy spuchnięte i mnie szczypią od płaczu i żyć mi sie nie chce. Jestem taka zła i rozczarowana, że nawet dziecka mi się z nim odechciało i całego tego ślubu, nic tylko se w łeb strzelić.. jakby jeszcze było z czego..
Siala nie martw sie oby tylko jutro byl dysponowany

Cytat:
najlepiej nie miec wagi , moja pokazala mi dzis 58 a jak bylam u lekarza bylo 56

a wogole witam wszystkich ja tak rzadko sie odzywam , ale staram sie czytac na bierzaco, u mnie w dublinie o wiele mniej badan i ja pracuje i tak nie zawsze mam co pisac

ale dzis bylam na scanie na badaniach krwi i moczu i u lekarza
i tak bedzie CHLOPAK
no i wrzuce zdjecia ubranek ktore mam kupione do tej pory
Gratuluje!!! i super ubranka

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
wiedziałam, że coś kupisz
ba ;P nie mogla sie powstrzymac

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

a ja jak wrócilam do L-wa to zaszłam do sklepu i kupiłam sobie sukienke wklejam zdjecie ale zaznaczam, że na żywo jest ładniejsza!!! zapłaciłam 80zł
Swietna jest!

Ja znikam na miasto ze znajomymi paaa bawcie sie dobrze piatek w koncu

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:35   #1347
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala no to wspolczuje bo teraz pewnie bedziesz siedziala i sie martwila i czekala na niego moze najlepiej jak wroci udawaj ze spisz? zeby nie prowokowac awantury bo ani tobie ani dzidzi to nie sluzy i nie placz juz bo bedziesz strasznie jutro wygladala a masz byc piekna a nie gnijaca panna mloda nie chce cie straszyc ale ja bym sie chyba grubo zastanowila gdy by mi maz przed slubem takie numery wywijal zwlaszcza ze niedawno mieliscie taka niefajna sytuacje przez alkohol a tu dzisiaj sam poszedl z kolegami...
Nie mam już czasu na zastanawianie się.
Nie zrobię tego rodzicom po raz drugi. Za pierwswzym razem odwołałam ślub na 3 miesiące przed.. (z innym) a teraz przeddzień? Albo w urzędzie powiem "nie"? Rodzice by chyba odrazu zeszli z tego świata.
Gdyby było przed całym planowaniem i zamawianiem to chyba raczej bym sie nie zgodziła.
I o tym też mu powiedziałam, że "drugi raz tego rodzicom nie zrobie"

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
papeteria - coś w tym musi być z tą twoją teściową
siala moja koleżanka tam się nie przejmuje i też jak jej mąż nie posłucha i wychodzi i nie bierze kluczy to ma to w nosie nie otwiera mu drzwi mimo że jest w domu i raz wspinał się po balkonie żeby do domu wejści i spadł z niego ale jak to pijany nic mu si e nie stało i drugi raz już udało mu się wdrapać a innym razem jak się do domu dobijał to włączyła antynapadówkę czy jakoś tak to się nazywa i przyjechali z ochrony i go chieli zgarnąć że niby włamywacz a ona to zrobiła specjalnie ale ściemniał że myslała, że to włamywacz

Ja miała panienskie tydzień przed ślubem i mój M kawalerskie też, kobity bawiły się w "Minimum" w Sosnowcu a chłopy w Zakręconej" też w Sosnowcu i niedaleko siebie. Było super ale każdy bawił się "z chlebkiem" . Uważaliśmy, że najlepiej zrobićmwcześniej niż dzień przed bo to nigdy nic nie wiadomo.
No ja nie mam ani napadówki a mieszkam na parterze więc wystarczy popukać w parapet
Dlatego, że nic nie wiadomo za wszelką cenę próbowałam wymusić na nim by ta popijawa była po ślubie, choćby w niedziele. Wygoniłabym ich do babci i niech tam chleją.
Po swoich urodzinach w listopadzie (dzień przed moimi i dzień wykonania testu ciążowego) wrócił bez telefonu, z podbitym okiem i podrapaną twarzą... nie mówią już, że cały w błocie..leżał na klatce schodowej i kopał w drzwi bo mi się zasnęło i mu nie otworzyłam odrazu. A zanim poszedł była a jakże awantura o to by nie szedł.
Boję się, że znów tak się skończy.

Stary 2010-03-12, 17:36   #1348
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Kurcze ja mam od dłuższego czasu miseczkę 80D i też mam problem z bluzkami, boję się, że mi się wielkie balony za niedługo zrobią, a i tak teraz czuję się już jak kacha grubacha. A co będzie pod koniec, aż strach pomyśleć.
papeteria ja się właśnie też nie znam na pieluchach, a nie widzi mi się prać tetrowych po kupach, chociaż tak jak mówisz przydadzą się chociaż do wycierania, czy do kąpieli.
siala, współczuję, ale się nie denerwuj bo nic dobrego z tego nie wyjdzie. Może nie będzie aż tak źle.
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-12, 17:40   #1349
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

siala więc najlepiej otwórz mu drzwi udając, ze jesteś na wpół śpiąca i odrazu wróć do łóżka.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-03-12, 17:44   #1350
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Ja bardzo często muszę sobie odpuszczać śliczne bluzki ze względu na zbyt duże już nie wspominając o koszulowej że jakbym chciała dopasowaną w pasie to w biuście guziki się rozchodzą także to działa w dwie strony
Cytat:
No wlasnie, tak zle i tak niedobrze..
Ja musze miec dosc pelne dekoldy.. bo jak sie schyle to krucho ze mna ( mam pustki w biustonoszu a dodatkowo wychodza moje ogromne brodawki) - i wtedy przekicha.. wszyscy widzą.. nieraz tak bylo.. ze skaplam sie po jakims czasie ze jak do malej sie schylam to i tesc i szwagier moigli se poogladac. Tak samo przy bluzkach w ksztalcie łódki.. :/
No cos trza sie cieszyc tym co sie ma i ze wogole zdrowe sie ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości