|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
nie wiem, jakoś tak mnie wzięło
.zresztą, wydaje mi się, że On i tak nie myśli o związku.. więc tym lepiej dla mnie ![]() pjjjooonaaa
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu pustka xd ide dzis jarac ![]() :p ala:
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Nuda
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
aaa.. no nie wiem Toria, w sumie nie wiem no ja bym nie mogla sie czuc ograniczona w zwiazku i pewnie by mi to strasznie przeszkadzalo, szczegolnie jesli chodzi o imprezy, na ktorych szaleje i robie co chce, odpowiadam sama za siebie i nie intere mnie inni..
ale w sumie podoba mi sie chlopak, ktory ma 22 lata i w sumie moglabym z nim byc, bo wole dojrzalych i wgl.. ale on jest imprezowy, wiec pewnie byla bym o niego zazdrosna i inne panny, wiec tu bylby inny problem, bo pewnie on by sie bardziej czul ograniczony..;pno nie wiem co Ci poradzic, w sumie taki wiek jest teraz, ze trzeba sie wyszalec, ale z drugiej strony jak masz kogos, kogo bardzo kochasz, to w sumie mozna sie czegos wyrzec;p
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jestem jakims imprezowym typem, nie włócze sie po błyskotekach miejskich, nie jaram zioła... Wiec w sumie ciesze sie, ze nie mam z tż tego problemu, bo on tez jest typem domatora. Ja i tż lubimy wyjsc na jakas pizze ze znajomymi, bilarda, piwko, ciacho. Sami lub we własnym towarzystwie. Jedyne co, to zawsze sie cykam, ze kumple tż go namowia i zrobi cos durnego, a z tego co widze, to jego kumple maja na niego spory wpływ. Ostatnio nie lubie takiego B. Sukinsynek z niego!!!
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Kupiłam sobie dzisiaj Cosmo (zawsze kupuje w dniu pojawienia sie w kiosku). Ide sie "doedukować". |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
hm, ale nudy weekend ...
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toria pomyśl, ze masz za to osobe którą kochasz, która Ciebie kocha itd itd A my np. tego nie mamy
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
kocham MNM!
pisalismy niedawno na gg i napisalam mu o tym co chcę jeśli wygram na + . Napisalam mu o tym 'spotkaniu na moich warunkach, do ktorych bedziesz musial sie dostosować ' a on ' zrobię to nawet bez twojej wygranej ' a ja 'no ale nie wiesz jakie to będą warunki, więc tak w ciemno? a on 'zaryzykuję 'jestem meega szcześliwa . kocha mnie??? ![]()
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
kocha kocha kocha kocha kocha kocha kocha kocha kocha kocha kocha
![]() A ja dziś zostałam tradycyjnie odprowadzona przez MJNM ![]() I już na pożegnanie, też tradycyjnie od niedawna, buziak w policzke. I juz buziak, takie slow motion, jakby zahaczył o bok żeby mnie pocałować, i już byłam pewna, że mnie pocałuje jak facet, ale nieeee cwel za***any. i tak go loffciam ![]() dziołchy, weekend
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak wygram i się spotkam z MNM to jednym z warunków będzie, że ma mnie odprowadzić do domu. i wtedy go pocałuję w usta, ale tylko taki 'cmok', żeby był w niedosycie. ![]()
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Yes- kocha
Ide wziac dłuuuuuuuuugą kąpiel
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedys uwielbiałam długo się 'moczyć' w wannie, a teraz to jak najszybciej uciekam
.ale jakbym z MNM się kąpała to bym mogła cały dzien siedziec ahahaha ![]()
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niecierpie Was, wiecie o tym? Bo WNW na was lecą a na mnie nikt
|
|||
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
niby nic- dlatego musisz zdobyć OW, i wtedy stanie się on jednoczesnie TNT i też będzie na CIebie leciał
|
#795 |
|
Rozeznanie
|
yes, haha, jaka rozkmina
![]() nie no, jutro jak mnie będzie odprowadzał, to już nie pozwolę mu się wymknąć, przyciągnę i go pocałuję ![]() nie lubię wanny, wolę prysznic
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kierowniczka życzyła nam miłego weekendu Pofarbowałam się szamponetką. Na rudo
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haa jaka przebiegła bestia ![]() ja nienawidzę prysznica, w ogóle mnie nie relaksuje, włosy zawsze mam mokre, piana mi ścieka po całym ciele, a idźcie w diabły z prysznicami
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Zapodaj photo...
Ja chcialam długo leżeć, ale wanna była troche brudna, miała jakis zaciek w kącie, wiec nie chcialo mi sie tam wylegiwac. Jutro umyje ktos, to wtedy sobie "posiedze". Ogoliłam sobie za to nogi (po 3 tygodniach) i teraz ładuje maszynke do manikiru i pedikiru ![]() ![]()
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy sie to jest tak, ze jak sie ktos inny pojawiał w międzyczasie to myślałam, ze juz mi przeszło, ale nie przeszło bo on jest cudowny Nie pisze czemu, bo to forum jest publiczne![]() Cytat:
![]() Noir, co za ulga
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-12 o 21:44 |
||
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-12 o 22:15 |
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- niby nic- hmm.. no dupna sytuacja ;/ ale jakbys inną drogą spróbowała?? pewnie macie jeszcze innych wspólnych znajomych, a jak nie to na Nk czy coś...
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Gdalam z tż... Ide sobie paznokietki zrobić...
|
|
|
|
#805 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kogo to obchodzi
(haha ;d wygląda jakbym się podpisała moim loginem ale to szczegół Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kogo jak kogo mój ma mnie chyba w dupie;/ albo traktuje mnie jako kumpele;/ ehh nie wiem co mam myśleć, normalny facet by cos zrobił, na gadu napisał czy coś, a on to albo sie usmiechnie jak przechodzi, albo sie na mnie patrzy i koniec ;/ odpuszczam go sobie zostane starą panna![]() włacha
|
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
yes wrzuciłam
![]() niby nic jezu przerąbane ;/ nienawidzę być w towarzystwie ludzi, którzy mnie nie lubią
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dopiero tż wyszedł jest słodziutko jestem w domu.. ! a mama juz! "zebym ja babcia nie była" noir zaakceptuj mnie Edytowane przez Asiek121 Czas edycji: 2010-03-12 o 22:05 |
||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dupna to mało powiedziane :p no wspólnych znajomych jest dużo, niestety są to też tacy 'znajomi' których nie trawie i którzy nienawidzą mnie. nk niestety nic nie załatwia bo to nadal to samo środowisko, przecież nie umówie sie z nim odrazu na spotkanie sam na sam
Zresztą to najmniejszy problem, ale strasznie brak mi pewności siebie i w ogóle, tak naprawde nie raz miałam juz okazje do zagadania, wypytania o niego znajomych, tych fajniejszych ale dupa wyszła |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
kongo- goń się, mialaś fajki rzucić
noir- śliczny rudy twarzy![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
) to nie dasz du*y tylko zagadasz tych znajomych o niego
|
|
#810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak zmienie, ale na inny, bo ten tylko tak tymczasowo ![]() Mój też ma mnie w dupie ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

.

' a on ' zrobię to nawet bez twojej wygranej ' a ja 'no ale nie wiesz jakie to będą warunki, więc tak w ciemno? a on 'zaryzykuję

.
znaczy sie to jest tak, ze jak sie ktos inny pojawiał w międzyczasie to myślałam, ze juz mi przeszło, ale nie przeszło bo on jest cudowny