|
|
#1621 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Taka słodka rozpusta !!!
Mój język w Twoje usta ; )"...skoro i tak skończę w piekle,to mogę po drodze zaszaleć." .... no dobra, kotku koniec tej zabawy, bierz łopatkę z piaskownicy i spadaj !!! "Jestem Twoim grzechem i wściekłością, Twoim szaleństwem i wątpliwością..." 'jeśli chciałabys być niegrzeczna, poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń' pokaż mi chłopcze swoje umiejętności, chce poznać Twoje możliwości ! _________________________ __ <33 |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Bez Ciebie jestem niczym.
Dobrze wiem, jak to boli. Niektórzy lubią marzyć, niektórzy lubią żyć. Pamiętaj o mnie. Zaczęło się pocałunkiem. Jak się skończy? Ja nic nie mówiłam. Idź do przodu i się uśmiechnij.
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
nie pozwól bym zawiodła się kolejny raz.
"Kiedy jedziesz sam tramwajem, skąd możesz wiedzieć to, że jedna taka szansa, zdarza się jeden raz na sto." "mamy tylko siebie, wielką mamy moc." "Ciała nasze diabłom zaprzedane." "święty bałagan i błogosławiony zamęt" "Czasem wystarczy tylko splunąć na szczęście" "to jest nasz spisek i nasza sekretna zmowa." "Zrozumiałem w mig, serce pod swetrem mi mocniej zaczęło bić" "może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami, kiedy zaczęliśmy się spotykać spojrzeniami" "Może lepiej będzie nas w historii tej nie szukać... Chociaż licho szepcze nam do ucha Że to się dzieje dla nas" "wszystko już o niej wie Tani stróż anioł" "Drugi rok stoi tam Za firanką Nie wybaczy mu że On poszedł z tamtą Wylało się na stół Moralne salto Smutna historia ta Z dominantą" "snów dziwnych ma pięć Jak palców jej pięć u dłoni każdej Ściera swój uśmiech ze starych zdjęć Jego uśmiechu część Głodne oczy nakarmi Dobrze wie już że MY Się nie dzieli przez TRZY Z młodszymi koleżankami i Jeśli już ktoś dziś puka w jej drzwi To z całych sił tylko Przeciąg trzaska złudzeniami" "Mocniej wtuli się w koc W czarnej godzinie Nie policzy tych łez Zostały w kinie Pożegna ją dym ze świec Popiół w kominie Z krzyża zszedł dziś w tę noc Nie będzie przy niej ona coraz śmielszą ma chęć W kuchni palnik z gazem Sama sobie wydaje się tłem a życie jej puszcza się płazem Ona przeklina ten dzień I siebie przed ołtarzem Nie pytaj mnie skąd o tym wiem Opowiem ci o tym innym razem..."
|
#1624 |
|
BAN stały
|
jesteście rewelacyjno - wspaniało - genialne !
![]() - Żal , rozpacz , ból i smutek . - O czym Ty mówisz ? - O niczym . I tak nie zrozumiesz . ![]() Dzwoni telefon , odbieram . Słyszę Twój krzyk . wróóóóóóóóóć . . . rzucam telefon na łóżko , furia . po godzinie się uspokajam , a Ty znowu dzwonisz . |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Mrs Unfabulous- jest niedobre, nieposłuszne, głupie.. Bo zawodzi, kiedy na nie licze.
![]() latin- Ja wiem, jak Ty mnie kochasz. Ty wiesz, że ja tak samo ![]() powiedzcos- jaki talent _____ Obiecuję, że dotrwam do końca. Z tobą czy bez Ciebie. Z sercem czy bez niego. Między jego dłońmi był jej świat. Ten, którego tak długo szukała, był tuż obok niej. Tak niewiele mnie tu zostało bez Ciebie... Nie mieć marzeń,jej największe marzenie. Usiadła na twardej podłodze, pełna rozczarowań, dziwnych myśli. Nie wiedziała, czy pamięta. Czas jest moim wrogiem. Szczególnie, gdy na kogoś czekam. Kolejna szansa, kolejna w nieskończoność. Ostatnia z nieostatnich, pierwsza z ostatnich, ostatnia z ostatnich, które się nigdy nie kończą. Wczoraj, przedwczoraj i 2 lata wstecz. Umarło.
|
#1626 |
|
Przyczajenie
|
Hej Słoneczka ; * . jestem tu nowa ;D Macie świetne opisy ; ) ; * .
A szczególnie ' bananowaDelma ' <3 3 . ______ Szczęście... To Ulotna Chwila, Która Skrapla Się I Spływa Po Policzku... Przywitaj dzień uśmiechem dając innym szczęście. Nie żałuj tego, co bezpowrotnie minęło, lecz raduj się życiem i korzystaj z chwili, gdyż każdy dzień jest niepowtarzalny i jedyny. Słuchaj głosu serca i zrób wszystko, aby było dobrze ^^ ____ Tak skromnie na początek ; D ; *** Edytowane przez SlodkaIdiotka Czas edycji: 2010-03-13 o 15:27 |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
'Paranoidalnie wiele nas od siebie różni'.
'z brzuchami pełnymi owocowego entuzjazmu'. 'waniliowe niebo bez prawa jazdy.' 'protesty serc, które świat traci z oczu' 'Mam serce wypełnione Tobą po brzegi' 'w świecie gdzie hardcore tłem.' 'Good at being bad.. yeah! I like this! // Dobra w byciu złą... tak! lubię to!' 'Oddech dla jutrzejszej miłości' /Breathe for love tomorrow 'Look into my eyes, you will see what you mean to me / spojrz w moje oczy, a zobaczysz co dla mnie znaczysz'
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-03-12 o 23:23 |
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
;******
Witam po dość długiej przerwie. Przepraszam za nieobecność.
Dodam coś od siebie. ![]()
|
|
#1629 |
|
BAN stały
|
Witam wieczorową porą
Jak mogłam dać się tak oszukać Twojej słodyczy?!
Czuję drugie bicie serca w moich żyłach, czy to już miłość? Znaleźć pozycję- to moja dzisiejsza misja na podłodze Nie mogę doczekać się twoich rąk na mym ciele a kiedy się kołyszemy to czuję jakby ujeżdżał mnie sam diabeł |
|
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
me9so3horny - chyba nie muszę nic mówić, prawda?
Toogether93 - nie no Ty chyba dawno nie dostałaś. to jest najukochańsze serduszko! i nawet nie mów, że jest inaczej! wiesz że cię kocham nie? _______________ Nie cierpię tego smutku w Twoich oczach.
ideał, miłość życia, okazuje się być bezczelnym chamem, który rozstaje się przez gg. Powiedz mu, że słońce i księżyc Wstaje w jego oczach Podejdź do niego I wyszepcz Słowa tak miękkie i słodkie Trzymaj go w zamknięciu, by czuć, jak bije jego serce Miłość będzie prezentem, który dasz od siebie.
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
dajsesiana - dziękuję <3 wiesz, że jak zawsze Cię okradam
![]() Toogether93 - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaś . Usłyszczec takie cos od Ciebie to naprawdę ogromny komplement TinyCinderella - tym postem zdobyłaś moje serce 21 % mojego powietrza wypełniałeś Ty . teraz znów jest to zwykły tlen - jak u każdego człowieka .
to chyba już normalnie, że jeśli pokocham, uczucie partnera się wyczerpuje . usiadła na łóżko . minęła godzina, dwie , trzy .. i ? nic . całkowite nic . chyba wyczerpał się mój optymizm, albo po prostu zabrakło mi Ciebie . i mimo że starała się, mimo tego, że naprawdę próbowała to zrobic, nie umiała wyrzucic ze swojej głowy wspomnień . 2 miesiące minęły . Jakim cudem udało mi się aż tyle wytrzymać bez Ciebie ? to chyba cud . ból i paniczy strach, że to już nie wróci .
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Gubię się we własnym świecie.
Lubię gdy chociaż jesteś , wtedy czuję się bezpieczniej. Znak mniejszości i liczba trzy, takie małe a tak cieszy <3. Moje serce zrobiło mi psikusa i Ciebie pokochało szkoda , że bez wzajemności. |
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
Brak mi szczerych twarzy.
Daj nadzieję na rzeczywistość. Dotnij ciepłych morskich fal i zapomnij złe sny. Kochanie - poddałeś się. Jeśli mogę zrobić to tutaj, mogę zrobić to gdziekolwiek. Czuć jego zapach tak intensywnie, jakby stał tuż przy mnie. Ukraść jego choćby jedno krótkie spojrzenie. Na granicy jego przeznaczenia. Wyobraź sobie, jakby to było dotknąć nieba. Dajesz mi powód do działania. A w powietrzu pachnie, tak zwaną chemią. Teraz ja żyje przez Ciebie, a Ty przeze mnie. Moje zmysły dotykają świata, którego nigdy nie widziałam. Twoje kochające ramiona. Twój czuły uśmiech. Na najlepszej stronie życia. Jesteś moim światłem, moją gwiazdą. Widzę Twoją przyszłość tak jasną. |
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
martiska-0j zaszalałaś, hot opisy
oczywiście kradneJeśli naprawdę chcesz się bawić kochanie, bądź cierpliwy skarbie Wiesz, to nie pierwszy raz mi się przytrafia, Ta chora miłosna rzecz, Lubię poważne związki i Dziewczyna jak ja nie zostaje długo sama, Bo zawsze gdy chłopak i ja zrywamy, Mój świat się rozpada i jestem wciąż samotna, Robaczki miłosne wpełzają na mnie, gryzą i jestem z powrotem... wznosimy się do nieba Sprawiasz, że drżę, zacinam się, podryguję, denerwuję się... Niezdarna, bo zakochałam się Kiedy mnie dotykasz widzę oszalałe motylki, mmm mmm
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
beautiful_lie - widocznie z koziej dupy jest trąba, bo Ty talenciarą jesteś
no cudowny jest, to musiałam na podpis zabrać hoe - chyba, że tak ![]() SlodkaIdiotka - nie ma 18 części jeszcze ![]() TinyCinderella - Skarbie, Ty wiesz CookieCrisp, hoe, IhateU, 3martyna3, powiedzcos, WhatsUp - okradłam ![]() _______________________
Czas gna naprzód, życie i śmierć unoszą się gdzieś wysoko nad moją głową niczym dwa pałace, a ja wacham się, uwięziona w przestrzeni między nimi. Nie jestem tą, którą pragniesz, to fatamorgana. Jedynym sensem mojego życia jest jego bezsens. Ludzie nie widzą zwycięstw, a wypomną każdą pomyłkę. Czy ja zawsze muszę trafiać na świrów?
|
#1636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i czepiam się, bo NADAL nie widzę sensu w dodawaniu tutaj nie swoich opisów. jest tu chociaż jeden twój? to mój pierwszy i ostatni post na ten temat. i jak ktoś coś chce, to proszę na Pw. Pewnie zaraz się dowiem, że jestem czepialska, wredna i psuję tu atmosferę. Ale, cześć, jestem Ola, i taka własnie jestem. A jeśli ciebie usatysfakcjonuje "Kopiuj, wklej" to pogratulować. Miłego życia życzę. dziewczyny - sorry, za odejście od tematu forum zlinczujcie mnie, ale musiałam.* * * zwykłeś mówić jak bardzo mnie kochasz, kiedy mnie kochałeś. krzycz niemym krzykiem, pozwól myślą się rozproszyć! nie ma cię. żyję tylko z przyzwyczajenia, automatycznie jem i śpię, oddycham już tylko powietrzem.
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za tak długo nie obecność.. pewnie nikt nawet nie zauważył.. ale trudno.. kochane moje
_____ Kochało ją wielu. A ona chciała tylko TEGO jednego... Miłość przez szkło... Wczoraj spaliłam w kominku pamiętnik. Pamietnik miłości do Ciebie... No a życie .. ? Jakie życie... Poprzerywana linia na dłoniach. I już nigdy nie uda Ci się sprawić, że po moim policzku popłynie łza... Za dużo ich już przez Ciebie wylałam, wiesz ? " zepsułam cały świat tymi dłońmi, a myślałam że nic nie potrafię, a jednak tymi dłońmi zepsułam wszystko.. " Bo wszystko co najlepsze odchodzi... Tyle wylanych łez, złamanych serc, zniszczonych żyć przez głupią miłość... - Hey. Kocham Cię. - Dzień dobry. Ja pana też ;* ` Telefoniczna miłość gdzieś w pośpiechu...
|
#1638 |
|
Rozeznanie
|
Miało być na wieki.. A on wszystko zepsuł. Może to i lepiej. Teraz jestem szczęśliwa. Albo sobie wmawiam.
potrzebuję cielesnego uczucia i zapewnień, że tak, że mnie kochasz. Jak mądre byłyby kobiety, gdyby miały te rozumy które dla nich potracili mężczyźni. mógłbyś mnie pokochać. urok trybu przypuszczającego. Gdyby tak chociaż słonce świeciło, przeboleję wtedy to chłodne powietrze. facet nigdy się nie zmieni, on tylko takie głupoty wkręca, a ja głupia w nie wierzę. Bóg wie, co robi. Nie myli się w przydzielaniu ludziom czasu. Każdemu daje czas na zrobienie tego, co chce, by zrobił. ponowne rozczarowanie, pomimo, nauki na błędach. jak to możliwe, do cholery?!
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
hoe - dziękuję za wyróżnienie
;**Kochanaa, otojest, be_kissable, Frizz, CookieCrisp - <3. I can't fly. But I can kick your ass. / Nie potrafię latać. Potrafię jednak skopać Ci tyłek. I uchronić Cię od zła, od wszystkiego czego nigdy nie miałeś zobaczyć. Wszystkiego tego, przez co twoje oczy są teraz tak smutne. Żałujesz paru nieudanych związków, paru niepotrzebnych słów. A paru dni więcej w których nadal wierzyłeś w to lepsze jutro? Żałujesz? Słyszysz? To ja. Tak tylko przypominam, że jestem i kocham. Małym chrobotaniem na dnie twego serca.
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcos - nawet nie wiesz jak się cieszę Słoneczko <3
marikab - WhatsUp - zachwycasz ;* I jeszcze to uczucie gdy zmuszasz się rano, by wstać z łóżka, choć tak naprawdę wiesz, że nie masz po co. Zaczęło mi brakować poczucia, że jestem najlepsza. Zaczęło mi brakować poczucia, że potrafię. Zaczęło mi brakować poczucia, że jest jak chcę. Serce, ty mnie nie rozśmieszaj, ja mam ze śmiechem problemy. To odbiera mi powagę. Seks, alkohol , papierosy. wszystko to kryje się pod "więcej grzechów nie pamiętam Bardzo chętnie zapaliłabym sobie papierosa i zeszmaciła tanią wódką, a potem pogrążając się w myślach i histerycznie poszukując prawdy o samej sobie, będę czekać aż paraliż ustanie. zabierz mnie stąd, na litość boską. Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz znów dzwonił z miłosnym wyznaniem. Znów nie był trzeźwy Kiedyś leżeliśmy razem w łóżku . Marząc o naszym ślubie i jak małe dzieci będą sypać nam płatki róż w kościele . I za pare lat będziemy mieć takie małe szkraby i wszyscy nasi przyjaciele którzy byli i są w złych i dobrych chwilach będą przy nas . Lecz Ty musiałeś komuś innemu się spodobać i ta księżniczka będzie teraz z Tobą leżeć w łóżku i rozmawiać co będzie w przyszłości . A ja ? A ja tweed będę pić butelkę Bolsa całymi dniami i rzygać tymi Twoimi nic nie wartymi słowami . znajdę instrukcję do Twojego serca, a potem Cię rozkocham i zostawię! taki mam plan. a kiedy przybiegniesz z płaczem i powiesz ' Nie odchodź ' rzucę Ci ' Wypier.dalaj ' i pójdę. pewna siebie jaka nigdy nie byłam. Mała dziewczynka wróciła do domu od sąsiadki, której ośmioletnia córeczka niedawno tragicznie zmarła. - Po co tam chodziłaś? - spytał brat. - Żeby pocieszyć tę biedną panią. - A w jaki sposób Ty mogłaś ją pocieszyć? - Usiadłam jej na kolanach i płakałam razem z nią. kocham cię. bez znaków zapytania. bez wykrzykników. bez żadnego 'ale'.
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
I'd quickly give my freedom to be held in your captivity. | Szybko oddałabym moją wolność, żeby zostać u Ciebie w niewoli.
I am ready for love. All of the joy and the pain and all the time that it takes. | Jestem gotowa na miłość. Całą tą radość i ten ból i cały czas jaki to zabiera. They say watch what you ask for, cause you might receive. But if you ask me tomorrow, I'll say the same thing. | Mówili, żeby uważać na to o co się prosi, ponieważ można to otrzymać. Ale gdybyś zapytał mnie jutro, powiedziałabym to samo. He didn't say yes , but his words amount to the same thing. | Nie powiedział tak, ale jego słowa do tego się sprowadzają. hoe & Toogether93
Landryny Moje. <3
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-13 o 10:04 |
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Drift - pochwała od Ciebie ? ! szok normalnie ,strasznie się cieszę
<3marikab- na zdrówko słońce ![]() najbardziej, to chciałabym być Twoim natchnieniem.
Graj mi, graj dla mnie, graj o mnie... Siedzę na brzegu świata. Macham nogami. I myślę, że dalej nic nie ma. Uciekłam, zawsze uciekam, bo jeszcze nikt nigdy nie chciał mnie dogonić Starł ze mnie cały makijaż złudzień.
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Miłego dnia Robaczki
_________________________ ________ powiedzcos - zostałaś okradziona Misiek < 33 ![]() + TinyCinderella - zachwycasz ; * okradłam. ;P _______________________ cała noc bezsensownego leżenia. mówią, że sen to zdrowie? hmmm, gdybym jeszcze nie miała problemów z zasypianiem. po upadku trzeba wstać. nie sądzisz? ![]() " Sama wiesz, czym jest szczęście. To nie jest coś, co można schować i wyjąć, kiedy ci znowu będzie potrzebne. " - Margit Sandemo " W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. " - Paulo Coelho podstawą tego , żeby się udało jest wiara w to, że tak będzie. płakała za Nim jak 5 letnia dziewczynka z misiem w ręku i kubkiem kakao na stole. a może ja po prostu nie chcę przestać myśleć o Tobie? _____________________ 3 doors down ![]() chowam się pod kapturem mojej ulubionej bluzy.. Dam radę. Edytowane przez dajsesiana Czas edycji: 2010-03-13 o 10:09 |
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
To płomienne i gorące uczucie nienawiści, którym się darzymy zwycięża wszystko. Toogether93 - moje też zawodzi, dlatego jest nieidealne.. ![]() SlodkaIdiotka - chcesz link do XVIII części, a to jest przecież najnowsza część i to XVII. ![]() Kochanaa - troche wyluzuj, bo wszystkie wiemy, że Ona nie dodaje opisów swojego autorstwa i to od początku. ja i tak uważam, że bez opisów hoe nie byłoby tak samo na tym forum, bo wyszukuje mega cudeńka.
|
|
|
|
#1645 |
|
Przyczajenie
|
Marikab - Dziękuje ; * .
_______ ...Szczęście to to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągne . ...na chwilę pojawiła się iskierka nadziei, że coś do mnie czujesz... A na grobie napisane będzie: Umarła z tęsknoty za swoim księciem.. _______ ; )) |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
mam tutaj coraz większe deja vu...
___
widocznie nie stać nas było na nic innego, jak na papierową imitację, jak na fotomontaż złożony z wycinków zleżałych, zeszłorocznych gazet. kable do moich żył skręcony drut przewód do mego serca akumulator zmiłuj się nade mną moje serce dynamo-serce elektryczne płuca magnetyczna przepono brzuszna
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
CookieCrisp -zawsze moja number one <3
___ 'Pokazać Ci całkiem inne marzenia w postaci baniek mydlanych ?
|
#1648 |
|
Przyczajenie
|
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich.
To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka. To zaufanie bez reszty. To odsłonięcie swoich słabości." |
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
Zagubiłam się w pogoni za perfekcyjną duszą.
Z tysiąca przyczyn, z miliona powodów. Malować marzenia na serca płótnie. tańczyć na skrawku tęczy. Po raz pierwszy napis na papierosach " palenie zabija " brzmiał jak obiecująca zachęta. Faszerujesz mnie swoimi kłamstwami
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
A jeśli chodzi o NICH ? Nie wiem.
Próbuje nimi zapełnić pustkę po twoim zniknięciu. Próbuję doszukać się choćby jednego malutkiego fragmentu Ciebie w nich.. I cholera nie znajduję. Wtedy odwracam się po prostu na pięcie uśmiechając się tajemniczo i znikam. Ruszam w poszukiwaniu następnego , z nadzieją że może akurat w nim znajdę coś co tak kocham. Dlaczego jesteś tak jedyny i niepowtarzalny ? To że jestem sama , zacznie mi przeszkadzać wtedy , gdy zobaczę Cię idącego swobodnie chodnikiem za rękę , z istotą którą nie będę ja. W miarę upływu czasu spostrzegam, że ludzie, których rozumiem najmniej, to ci, których znam najlepiej. To nie tak, że jestem wredna, zła i niedobra. Ty po prostu nie zasłużyłeś na to aby poznać moją słodycz. fakt, kiedyś mi się podobałeś. no ale przecież wiecznie ślepa nie będę. mam dziś swój prywatny piątek 13-nastego. inna dziewczyna u Twojego boku sprawia, że dostaję szału. zakochana kobieta zawsze będzie zazdrosna o przeszłość ukochanego, bo przeszłość ta zawsze będzie dla niej zagrożeniem.. przepraszam, ale bede musiała was opuscic na jakiś tydzień.. problemy rodzinne, sercowe.. szkoła.. postaram się jak najszybciej wrócić. Kocham Was <3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Mój język w Twoje usta ; )

Dodam coś od siebie.