|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nie wyganiacie gości, tylko się ulotnicie
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Szkoda, że sama siebie tak nie umiem zmotywować
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-03-13 o 13:50 |
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
ja Cię mogę poganiać jak chce
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
To bedziesz stac pod drzwiami i czarowac ochroniarza, nie wiesz jak sie to robi?
![]() Cytat:
)A ja po probnej fryzurze juz jestem, ale okropnie wyszla, przyszlam do domu, rozwalilam wszystko i spielam mniej wiecej tak jak mi sie podoba. Zdjecia wrzuce jutro, albo pojutrze, bo zaraz musze zmykac do Warszawy. |
|
|
|
|
#1686 |
|
Rozeznanie
|
O ludzie, 12 stron do nadrobieniaaaaaaaa
Od kilku dni mam zapieprz taki że hej i jeszcze w dodatku wczoraj coś mnie brało. Dziś rano wstaję niby ok, fakt ledwo wstałam, ale wiadomo 6 rano w sobotę Wsiadłam w samochód i jadę i jadę i nagle zaczyna mnie brać na Ja w panikę, zjechałam za 2 kilometry na stację i do kibla i . Wróciłam do domu cała się telepałam i znów do kibelka Teść mnie poratował jakimiś specyfikami i już mi lepiej. Ale nikomu nie życze takich numerów - prowadzić samochód i mieć odruchy wymiotne jednocześnie![]() I szlag trafił wszystkie moje plany Dziś akurat same ćwiczenia na uczelni, przepadło. No i wieczór panieński też przepada Ale wiecie coo... w środę odbieram suknięęęę Dobra nadrabiam
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co teraz? Zmieniasz fryzjerkę?Cytat:
![]() Dobrze, że już Ci lepiej ![]() Za suknię I czekamy na fotki
|
||
|
|
|
#1688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Martoolka czuje czasami takie smieszne pukanie od srodka
|
||
|
|
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
wpadłam tylko na chwilę poczytać i życzyć Wam miłej soboty, bo sama muszę sie troszkę podleczyć po wczorajszej nocy
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
Obfotografowalysmy ten fryz, ktory ja sama sklecilam i pojde z tym do fryzjerki mojej mamy, moze ona nieco bardziej pojetna jest
Dobra lece, bo sie zaraz spoznie. Black i Aas odezwijcie sie koniecznie, zebysmy nie staly i nie czekaly na was, jesli planujecie przyjechac do mieszkania mojej siostry.Do zobaczonka. |
|
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
cześć!
z newsów ode mnie to tak: zeżarłam cały talerz pieczonych ziemniaków, maxi kinga i popiłam to wszystko wygazowaną cisowianką i czuję ze zaraz wybuchnę..........płaczem , jak zobaczę swoje doopsko w lustrze a teraz idę nadrabiać, bo trochę tego jest, a mam mało czasu, bo potem jedziemy z tż na alicję do kina. mam nadzieję, że film będzie fajny
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
Woda i inne dziewczyny które będą razem z nią
milej zabawy
|
#1693 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() dzisiaj byłam kolejny raz szukać tej JEDYNEJ... nigdy nie przypuszczałam, że to będzie dla mnie tak trudna decyzja... niby jest tyle fajnych kiecek, w większości fajnie wyglądam, ale... no właśnie zawsze jest to jakieś "ale" i szczerze mówiąc mam już dość tego szukania ... dzisiaj wpadła mi w oko suknia Emmi Mariage ale nie wiem czy jest warta swojej ceny... a co wy o niej sądzicie?
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie ja tego samego życzę dziewczynom
![]() Cytat:
A ile kosztuje?
|
|
|
|
|
#1695 |
|
BAN stały
|
Cześć.
U mnie dziś tak sobie,bo w nocy w ogole nie spałam,zasnełam dopiero o 6 nad ranem. Te stresy przed ślubne,ale nie tylko mnie kiedyś wykończą. :/Remmi. Aic,no nawet ładna ta suknia. Mam dzisiaj leenia strasznego lenia ,ale musze się ruszyć,bo obowiązki wzywają i musze włosy wyprostować.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-13 o 16:31 |
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
W Katowicach chcą za nią 3,5 tys., ale w poniedziałek podzwonię po salonach z wlkp (bo tam będzie wesele) i mam nadzieję, że tam będzie troszkę tańsza...
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadam tylko na chwilkę życzyć miłego weekendu a WODZIE i pozostałym Pannom balujących dzisiaj na Panieńskim szalonej zabawy ![]() Ktoś mi napiszę mniej więcej co ostatnio tutaj słychać? Bo dawnooooo mnie tutaj nie było i aż dziwnie tak pisać znowu
|
#1698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przechodziłam, nadal mnie nieco irytują przygotowania, np to że teściowa adresów rodziny nie może napisać, i na dodatek ciągle zmienia kogo zaprosic![]() my dziś malujemy biuro moje- teraz przerwa na suszenie- malowania totlany syf, pył bo i jakieś gładzenie było ale zbliżamy się do końca Woda i dziewczyny super zabawy wam życzę
|
|
#1699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś byliśmy w poszukiwaniu garniaka dla TŻta. Wręcz na siłę bo cały czas twierdzi, że ma czas i sie odchudza i przecież pójdzie i kupi i o co tyle hałasu... hmm byliśmy w Wistuli ... marynarki OK ładnie wyglądały, a spodnie mają wszystkie zwężane na dole i do butów wygladał jak clown.. góra worek i dół zwężone, masakra potem sunset-suits...tutaj tylko jakieś wyprzedaże i nawet nie było co mierzyć następnie New Men - jeden model fajny kolorek taki brąz z lekkim pobłyskiem grafitu ale spodnie nie niskie tylko w pas i też jakiś taki worek, bo TŻ ma troszkę brzuszka..a szkoda bo fajny na koniec Bytom i jeden ładnie wygladał taki ciemny beż - troszkę złoty ale nigdzie w żadnym salonie Bytomia nie mają już tego rozmiaru... wrrr i cena też nie za niska bo 1750 zł... w sumie wielka <dupa> ... i się TŻ przekanał, że wcale nie jest tak, że mamy duuuużoczasu i o co mi własciwie chodzi ... bo jak już cos jest to nie koniecznie będzie rozmiar...oj czeka nas podróż do innego miasta Teraz już po sprzątaniu i się cieszę bo niecierpię sprzątać, choć znalazłam metodą - muzyka ulubiona na maxa i sprzątam i spiewam - nie wiam jak sąsiedzi ale mi lepiej ![]() TŻcik zrobił pyszny gulasz, kasza gryczana dochodzi w garnku w pościeli i zaraz otworzę dobre winko...
|
|
|
|
|
#1700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
weekendCytat:
Cytat:
kończyły sie rano. A zaczynamy zwykle ok. 16. No i u nas róznica w cenie jest niewielka, nie aż 50%, na szczęście...Cytat:
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
Woda, Black, Aaś super zabawy Wam życzę
![]() Remmi wracaj do zdrówka ailcia niestety nie w moim guście ta suknia idziemy wieczorkiem na TRICK do kina
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Woda ja też życze udanej zabawy
Aicila sama mam Emmi Mariage, ale inną i tańsza. Może rzeczywiście podzwoń po innych salonach. I wiem, że w rzeczywistości wygląda ona dużo lepiej, EM ma chyba beznadziejnego fotografa bo na zdjęciach ich sukienki wyglądają dużo gorzej
|
#1703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tych zdjęć katalogowych to masz rację. bo faktycznie w salonie te suknie są 100 razy ładniejsze niż na ich stronce... ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17852357]Ja też za takimi nie przepadam, ale całkiem ładna, chociaż na kolana nie rzuca ... Dziś byliśmy w poszukiwaniu garniaka dla TŻta. Wręcz na siłę bo cały czas twierdzi, że ma czas i sie odchudza i przecież pójdzie i kupi i o co tyle hałasu... hmm byliśmy w Wistuli ... marynarki OK ładnie wyglądały, a spodnie mają wszystkie zwężane na dole i do butów wygladał jak clown.. góra worek i dół zwężone, masakra potem sunset-suits...tutaj tylko jakieś wyprzedaże i nawet nie było co mierzyć następnie New Men - jeden model fajny kolorek taki brąz z lekkim pobłyskiem grafitu ale spodnie nie niskie tylko w pas i też jakiś taki worek, bo TŻ ma troszkę brzuszka..a szkoda bo fajny na koniec Bytom i jeden ładnie wygladał taki ciemny beż - troszkę złoty ale nigdzie w żadnym salonie Bytomia nie mają już tego rozmiaru... wrrr i cena też nie za niska bo 1750 zł... w sumie wielka <dupa> ... i się TŻ przekanał, że wcale nie jest tak, że mamy duuuużoczasu i o co mi własciwie chodzi ... bo jak już cos jest to nie koniecznie będzie rozmiar...oj czeka nas podróż do innego miasta Teraz już po sprzątaniu i się cieszę bo niecierpię sprzątać, choć znalazłam metodą - muzyka ulubiona na maxa i sprzątam i spiewam - nie wiam jak sąsiedzi ale mi lepiej ![]() TŻcik zrobił pyszny gulasz, kasza gryczana dochodzi w garnku w pościeli i zaraz otworzę dobre winko... [/QUOTE]ja przypuszczam, że poszukiwania garniaka dla mojego Tż będą dokładnie tak samo wyglądały ![]() no i z tymi spodniami zwężanymi to faktycznie jest problem. ja rozumiem, że jest taka moda, ale 99% facetów którzy na co dzień nie noszą garniturów nie założy takich spodni...
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17852357] Dziś byliśmy w poszukiwaniu garniaka dla TŻta. Wręcz na siłę bo cały czas twierdzi, że ma czas i sie odchudza i przecież pójdzie i kupi i o co tyle hałasu... hmm byliśmy w Wistuli ... marynarki OK ładnie wyglądały, a spodnie mają wszystkie zwężane na dole i do butów wygladał jak clown.. góra worek i dół zwężone, masakra potem sunset-suits...tutaj tylko jakieś wyprzedaże i nawet nie było co mierzyć następnie New Men - jeden model fajny kolorek taki brąz z lekkim pobłyskiem grafitu ale spodnie nie niskie tylko w pas i też jakiś taki worek, bo TŻ ma troszkę brzuszka..a szkoda bo fajny na koniec Bytom i jeden ładnie wygladał taki ciemny beż - troszkę złoty ale nigdzie w żadnym salonie Bytomia nie mają już tego rozmiaru... wrrr i cena też nie za niska bo 1750 zł... w sumie wielka <dupa> ... i się TŻ przekanał, że wcale nie jest tak, że mamy duuuużoczasu i o co mi własciwie chodzi ... bo jak już cos jest to nie koniecznie będzie rozmiar...oj czeka nas podróż do innego miasta [/QUOTE] no teraz jest sporo garniakow z takimi wlasnie zwezanymi spodniami ), ale on jest szczuply i wysoki, wiec na nim sie to tak nie odznacza i wyglada bardzo fajnie ![]() szczerze mowiac nie sadze zeby Twoj TZ w ciagu tego 1,5 miesiaca jakos rewolucyjnie schudl, wiec mysle, ze nie ma co czekac z zakupem ![]() my niedlugo idziem na przymiarke TZowego garniaka i ostateczne poprawki TZ ma juz buty, koszule i spinki. jeszcze tylko kupi sie krawat i pasek do spodni, wezmie to wszystko i przymierzy calosc![]() super mi sie na zaocznych w tym semestrze sesja ulozy to moze zdazylabym sie obronic jeszcze przed sesja i miec jedne studia z glowy ![]() heh ostatnio mamy farta jesli chodzi o nieplanowy doplyw gotowki najpierw ten bon do Kruka i oszczednosc tysiaka, a teraz TZowi sie przypomnialo, ze oprocz zwyklej premii za plan dostaja jeszcze premie od akcjonariuszy, ktora w tym roku bedzie 3 razy wieksza niz w zeszlym kupi sie meble i pare sprzetow typu nowy odkurzacz czy pralka ![]() no i zamowilismy zaproszenia mysle, ze za jakies 1,5-2 tygodnie zaczniemy rozdawac![]() a teraz zmykamy na tango milego wieczoru
|
|
|
|
|
#1705 |
|
BAN stały
|
Omg,poszłam prostować włosy,a mnie zamuliło więc się położyłam i spałam.Pół godziny temu wstałam,a my obiadu nie jedliśmy,bo go nie było gdyż tz też spał.
![]() Teraz was nadrobie.
|
|
|
|
#1706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie 106 dni ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1707 |
|
Konto usunięte
|
aleeee ciszaaaa ... Kaski i Black nie ma
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17857803]aleeee ciszaaaa ... Kaski i Black nie ma[/QUOTE]
|
#1709 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem
wrociliśmy, jestem wykończona, malowanie to udręka, na dodatek nie jestem super zadowolon z efektu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

na zapęd? 
Kliknij raz a dalej jakoś samo pójdzie. A jaką potem będziesz miała satysfakcję, że już coś załatwiłaś
Przecież nie wyganiacie gości, tylko się ulotnicie 
kiedy ja zacznę działac w takim tempie
Ja w panikę, zjechałam za 2 kilometry na stację i do kibla i
Teść mnie poratował jakimiś specyfikami i już mi lepiej. Ale nikomu nie życze takich numerów - prowadzić samochód i mieć odruchy wymiotne jednocześnie
Dziś akurat same ćwiczenia na uczelni, przepadło. No i wieczór panieński też przepada
I co teraz? Zmieniasz fryzjerkę?

...
Te stresy przed ślubne,ale nie tylko mnie kiedyś wykończą. :/
,ale musze się ruszyć,bo obowiązki wzywają i musze włosy wyprostować.