|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadna nie narzeka, każda PM-ka roku 2011 czeka - cz.11
Hey, jestem już w domu
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3062 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak prosiłam o radu na temat podgrzewacza do wosku to się nie odzywałaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj mierzyłam spodenki krótkie w które się nie wciskałam - nie dość że pasują to jeszcze nie wyglądam tragicznie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Buziaki
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() moja babcia jest baardzo starej daty... w ogole jej maz od 50 lat w domu palcem nie kiwnął, tak samo mojego ojca wychowala, ze wszystko kobieta robi.... a ze ma tylko jedna wnuczke to ja mam być ta od roboty... mało tego raz nie wytrzymałam i coś jej odpowiedziałam (ale na pewno nie jakos niemilo bo taka nie jestem) to od razu do mojej mamy ze jestem pyskata a jak jej wnukowie mowia ze ma byc cicho to jakos moze byc...dzisiaj wchodzi, widzi ze wszedzie brud i kurzu pełno, ubrała kapcie mojego tz i weszla w największą kupkę to jej mowie ze wszedzie kurz jest a ona: "to wyczyścisz" ona sie dziwi ze ja rzadko ją odwiedzam ![]() kiedys poszlam jej posprzątać... pół dnia ganiałam ze ściereczka i odkurzaczem, jak wychodziłam to dziadek mówi babci żeby mi podziękowała a ona na to: "a za co?" ![]() to sie wygadałam
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-03-13 o 13:58 |
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety często tak jest z dziadkami :/ Cytat:
znaczy, że dieta działa |
||
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziadek umarł jeszcze jak mama była mała, wnuków prawie wcale - tylko wnuczki... Może dlatego u nas tak się "czci" facetów Ja kiedyś miała pokój z bratem to babcia stwierdziła ze to już duży chłopak (chyba był w podstawówce) i potrzebuje własnego pokoju więc ja mam się wynieść Ciekawe gdzie? Może pod most albo do przedpokoju Na szczęscie moja mama jest normalna A jak kuzynka przychodzi z męzem albo ja z Tz'tem to oni nawet nie muszą sięgać po jedzenie na stole tylko jest D. podaj narzeczonemu to i tamto - co chłopak będzie sie podnosił isięgał NIEPOTRZEBNIE A jak odpowiedziała "jest dorosły, ma dwie ręce a ja jestem jego partnerką życiową a nie mamusią" to się trochę uspokoiła za to moja kuzynka usługuję mężowi aż miło ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------
|
|
|
|
|
#3070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ma być dekoracja dostosowywana do naszych pomysłów. Pani mówiła, że są to żywe świeże kwiaty, ale nie wiem jakie nawet. Na zdjęciach widziałam, że na stołach był ułożony bluszcz... Pięknie to wyglądało Zresztą w naszej sali całość jest już dekoracją: obrusy w kwiaty, krzesła obite odpowiednim materiałem, meble. Zresztą: http://www.zielonaantresola.pl/ -> galeria -> sala okolicznościowa Jestem zauroczona tym miejscem[QUOTE=isabele;17847144]W ubiegłym roku teściowie byli na weselu w połowie maja i sala weselna była obsypana w konwalię Też je chciałam, ale mnie ktoś oświecił, że ich zapach nie jest zdrowy ![]() Cytat:
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
ale bez diety też można lepiej wyglądać
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze powiedziałaś
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, ale ja przez tą swoją "postawę" nie jestem lubiana w mojej rodzinie
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-03-13 o 14:15 |
|
|
|
#3074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasluzylas na efekty ![]() Cytat:
jej sie chyba wydaje ze tak goscinnosc karze ![]() "Stysik idź po napoje, otworz szampana, czemu oni nie maja kapci założonych?" nie chce jej obgadywać ale jakoś nie umiem się dzisiaj powstrzymać ![]() Cytat:
ja tylko z ta jedna babcia sie dogadac nie umiem a z druga jest całkiem odwrotnie, mimo ze jest starsza... ale jest taka "normalna" ![]() z ciekawostki moja babcia w maju miała ślub... w czerwcu skończyła 18... a w lipcu się mój ojciec urodził... w tamtych czasach to musiała być afera...
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nietsety rodziny się nie wybiera... My tutaj Ciebie rozumiemy i lubimy (przepraszam, że wypowiadam się w imieniu większości, ale mam nadzieję, że dziewczyny podzielają moje zdanie )
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie pokolenie chyba
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to by było pyskowanie
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dotta - gratuluję spodenek ![]()
|
||
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Ci powiem że moja ma nieślubne dziecko pierwsze |
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
moja babcia ma trochę inaczej, najlepiej ona by za wszystkich sprzątała
![]() a jeśli chodzi o jej marudzenie to ja mam sposoby - słucham jednym uchem, a jak jej coś opowiadam to połowę omijam co by się nie stresowała ![]() nadal myśli że moja siostra nie mieszka z chłopakiem, a jej tatuaż to naklejka ![]() edit: a mój tata był nieplanowany (wpadka) |
|
|
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm to tez nie dobrze masz moja znowu :"moja kochana wnusia" "taka do mnie podobna" ale jak nie ma obcych to nie ma zmiłuj
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spodenki ![]() Ty zawsze wygladasz jak bostwo, wiec nie potrzebujesz tyle czaso :P a mnie wzielo na sprzatanie posprzatalam, zostalo mi tylko pozmiatanie i leniuchowanie a co
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
moja też miała czteromiesięcznego wcześniaka
a mnie za dziewicę uważa i mojemu tacie się dostaje, że taki wyrozumiały jest a z tym hołubieniem mężczyzn to też coś jest, moja druga babcia uważa, że D. POWINIEN mnie bić taka jestem niedobra, że już tylko w dupę powinnam dostać. A kiedy usłyszała, że nie będę miała jego nazwiska to się dopiero zaczęło, że po co w takim razie za mąż wychodzę (jakbym tylko dla nazwiska wyszła...Dotta - ja też Cię rozumiem i lubię, więc jakby co, to możemy pogadać z Twoją rodzinką
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wlasnie ta druga babcia taka jest ze ciagle cos robi i cos sprzata ale jak ja przyjezdzam jej pomoc to nie udaje ze nie chce i potem mnie nie obmawia ze nie pomagam tylko sie szczerze cieszy ale tylko w myciu podłóg i odkurzaniu pozwala sobie pomoc bo inne rzeczy to chce sama ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|
#3089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moja podobno prywatnie, jak gada z kimś na osobności to mnie chwali że tak się dobrze ustawiłam w życiu Cytat:
wpadnij do mnie posprzątać ![]() a czemu blog tak powoli się rozrasta? codziennie tam zaglądam a nowych przepisów niet i sorry za tą kukurydzę nie chciałam spsuc takiego fajnego przepisu
|
||
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona po prostu jest nieświadoma wielu rzeczy, dlatego jest względny spokój, a mnie zawsze na piedestał wystawia i się mną chwali, porównuje mnie z innymi wnukami...nie wiem czemu ale chyba to lepsze niż podejście waszych babć.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

a jak prosiłam o radu na temat podgrzewacza do wosku to się nie odzywałaś
ale podgladam was

a jak jej wnukowie mowia ze ma byc cicho to jakos moze byc...

Ja kiedyś miała pokój z bratem to babcia stwierdziła ze to już duży chłopak (chyba był w podstawówce) i potrzebuje własnego pokoju więc ja mam się wynieść
Ciekawe gdzie? Może pod most albo do przedpokoju

ale jak nie ma obcych to nie ma zmiłuj