|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część VI
byłam ostatnio w rosmanie, a tam pełno stojaków z biżu
ceny przyjazne, tylko chyba wszystko plastik..
|
#2252 |
|
Konto usunięte
|
poprawiła się biżuteria w Rossmannie i to znacznie. w niektórych drogeriach sam plastik, raczej tandeta bazarowa, ale czasem trafią się modele te same co w SIX, Camaieu lub C&A.
|
|
|
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej jest samemu produkować co się chce ![]() Jak ja ![]() W wolnych chwilach 'dłubię w koralikach' xD Kurcze.. jak mnie wkurza moja super extra błyszcząca skóra na nosie :/ Normalnie jakbym miała czerwony kolor to miałabym przezwisko 'Rudolf' :/ Nie wiem już co mam zrobić :/ Próbowałam klin klinem .. na noc nakładam krem ziajowy masło kakaowe xD Ale tylko na nos cieniutką warstwę, zeby juz nos sam z siebie nie produkował tłuszczu .. no i niby lekko pomaga, bo jak nakłam krem to skóra już ma ten sam nadmiar co po upływie pól godziny bez jakiegokolwiek kremu. Macie może jakąś bardzo skuteczną maseczkę matującą ?
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2010-03-12 o 23:33 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziewczyny, znalazła któraś z was w R. mineralną serię Lovely? Bo właśnie przeglądałam Skarb i się natknęłam. Ciekawa jestem.
Jaki wybór kolorów i jaka cena? nikaczekolada nie mogę polecić ci żadnej maseczki, ale mogę krem. Z tym, że może być ekstremalnie . Chodzi o Lirene mus matujący- matuje, wręcz przesusza.
|
#2255 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoras z Was moze korzystala z promocji Dove (odzywka plus szampon gratis)? U mnie raz, ze odzywki sa po 8.49 a nie po 7.99 to maja 250ml a nie 200ml pojemnosci i cos jest nie tak, panie kasjerki nic nie wiedza o tej promocji, a pokazujac im gazetke utwierdza klienta w przekonaniu, ze nie ma produktow z promocji, bo 2 rzeczy sie nie zgadzaja. U Was tez tak jest?
|
|
|
|
#2256 |
|
Konto usunięte
|
z kremów matujących:
Lirene mus matujący Dax krem dotleniający z serii dla cery mieszanej (mocno matuje!)- ładnie wysycha na buzi, wchłania się, świetny pod makijaż. Dax krem gruszkowy |
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wam
![]() Mam z wymienionych Dax krem gruszkowy, lecz on mnie nie matuje.. ![]() Ale wypróbuję tych ktore mi polecacie ;D Może na początek ten z Daxa dotleniający , bo od jakiegoś czasu tej firmy się trzymam (gruszkowy krem, oczyszczający żel z mikrogranulkami, maseczka gruszkowa ) Opinie są fajne ![]() Tylko muszę trochę kasy odłożyć na to, bo ostatnio Rossmann mnie pochłania xD
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
ja dzisiaj idę do Rossmanna po parę niezbędników. nie wiem co jeszcze mogę chcieć.
|
|
|
|
#2259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2261 | ||
|
Zadomowienie
|
Wpisz w wyszukiwarce w edycji ---> znajdź --->szukane słowo (nazwisko lub nick) i samo Ci pokaże na stronie jeśli będzie, czytać nie musisz...
(aha, ja mam Mozillę Firefox, jeśli to ma jakieś znaczenie... )Cytat:
![]() Cytat:
”Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś." Edytowane przez Anik_5 Czas edycji: 2010-03-13 o 11:33 |
||
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zahaczyłam z mamą o R., bo zależało mi na pomadkach Isana
Kupiłyśmy jeszcze kilka żeli pod prysznic Isana na zapas Wzięłam dwie pomadki - classic i wiśniową, a na rachunku wiśniowa wyszła w starej cenie za 3,99 zł Szybko udało mi się to wyjaśnić i dostałam zwrot różnicy O Skarbie zupełnie zapomniałam. W sumie chyba nawet nie był nigdzie wyłożony, bo pewnie rzuciłby mi się w oczy
|
#2263 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, chciałam kupić sobie podkład Maybelline Pure Mineral. Zależy mi na kolorze zbliżonym do Rimmel Recover 303 True Nude
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj dostałam Skarb, odruchowo przejrzałam, czy nie ma próbek
jeszcze nie czytałam.Zaciekawiło mnie CND - szampony i odżywki do jasnych brązowych J. Frieda. W jednym Rossie miały zielone etykietki 20zł, a w innym Rossie na zielone-tańsze - była nałożona etykietka z wyższą ceną z gazetki (25czy jakoś). Mogliby się zdecydować .
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
a jest coś oprócz podkładu z tej ''mineralnej'' serio Lovely?
|
#2266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W moim R. też nie było nr 01, dziwne...
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Podaję kod na AA Expresso Slim serum antycellulitowe 200ml 2981525349714
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przejrzałam sobie na spokojnie papierową gazetkę (ah, ta nowa szata graficzna! ciężko było przez nią przebrnąć, oj ciężko...
używała któraś z Was tej rękawicy masującej z sizalu lub szczotki do masażu? Tak jakoś rzuciły mi się w oczy, a na KWC ich nie znalazłam i stąd moje pytanie Będę wdzięczna za każdą opinię
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ocywiście jestem ciekawa ile kosztuje i czy dorównał by mojemu ulubionemu Synergenowi
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jakie są kolory sypkiego "mineralnego" pudru lovely, jeszcze go nie widziałam, może będą jakieś jasne ![]() A te same ciemne, o których mówiłyśmy, bez numerka 01 to podkłady w kompakcie Wibo. Przynajniej mnie o nie chodziło
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Jaw końcu w tym roku dorwałam wczooraj skarb
zawsze już rozebrali zanim się wybrałam
|
#2273 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Mnie chodziło o sypki- ostatnio zakochałam się w sypanym pudrze. A ze zawsze marzyłam o "mineralnym"..
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Moje wczorajsze zakupy w Rossmannie to: 4x płyn dwufazowy do demakijażu- Ziaja (2 dla siostry, 2 dla mnie
), żel pod prysznic Isana, plusssz Active- pamięć i koncentracja, saszetka zapachowa do torebki o zapachu purpury granatu i herbata o smaku śmietany i karmelu- szczerze to nie smakuje mi za bardzoA, no i mam marcowy Skarb
|
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś niezbędniki:
*Garnier CS 3w1 x2 *micel Ziaja Sopot Spa *tarkę do stóp *mydło w płynie Apart kokos&migdał poza tym chciałam podkład, ale nie było już dwóch najjaśniejszych odcieni nowego Astora. wzięłam próbkę MatteMorphose L'oreala, wypróbuję. chociaż potestowałam to cudo od L'oreal w sklepie i chyba wolę podkład płynny niż piankę. no ale jeszcze zobaczę. jutro pójdę do innego Rossmanna, mam nadzieję, że w końcu jakiś kupię. wzięłam też Skarb, jest bez próbek. |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dalej nie ma tych nowości z Wibo i Lovely
|
#2277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ktoś skorzysta, bo ja osobiście wolę jednak sprawdzone specyfiki na cellulit z Avonu albo ewentualnie Ziai oraz peeling kawowy - chyba nie ma nic lepszego
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2279 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak kupowałam ten szampon z odżywką to zaczepiłam nawet Panią żeby zapytać czy mogę sobie wybrać obojętnie jaki szmpon i odżywkę z Dove. Akurat szła na zaplecze z kasetką wiec powiedziałą ze za chwilczke do mnie przyjdzie- w niecałe pół min. była z powrotem obok mnie . Promocja obejmuje wszystkie produkty (w gazetce nie było, że pełna oferta) a ponadto można sobie dobrać gratis z innej serii. Ja wzięłam "hair fall control" - odżywka z odbudowującym serum i "purifying therapy" - szampon do przetłuszczających. AA Expresso Slim serum antycellulitowe: 2981525340322 Edytowane przez katalina83 Czas edycji: 2010-03-13 o 16:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

60-59,3-58-57-56-55
) Opinie są fajne 

(aha, ja mam Mozillę Firefox, jeśli to ma jakieś znaczenie... )

Szybko udało mi się to wyjaśnić i dostałam zwrot różnicy
.
ocywiście jestem ciekawa ile kosztuje i czy dorównał by mojemu ulubionemu Synergenowi