|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Kasiaher...witaj !!! Ostatnio nawet myślałam o Tobie jak tam Ci się układa. Synuś piękny i już duży (widziałam fotki na NK)
- to najważniejsze. Szkoda, że z mężulem nie najlepiej, ale oby to było tylko przejściowe i życzę Wam, żebyście umieli się porozumieć.A ja wczoraj zaliczyłam wieczór w pubie przy piwku z koleżanką. Nie ma to jak babskie ploteczki Tak się napaliłam na mieszkanie, że od poniedziałku robię wywiad środowiskowy i kalkuluję swoje możliwości. U nas można kupić kawalerkę ok. 38 m za jakieś 205 tys. Więc może by sie udało skołować kredycik. Zobaczymy - podowiaduję się, a co mi szkodzi.
|
|
#4772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
dzieczyny szybka ankieta dotyczaca waszych slubow pomozie
![]() http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...7/sec-4vUemOBg Cytat:
![]() ![]() a moj maz zawsze w soboty gotuje bo ma wolne w niedziele nie koniecznie bo jemy u tesciow albo w kanajpie ale ja uwielbiam ja gotuje... aleeeee jakie ciasta piecze... jablecznik murzynek.. o tak murzynek cudoooo ![]() moj skarb ![]() pyszny byl obrzarlam sie jak dzika locha jeszcze zostalo ale zamrozilismy mam nadzieje ze sie niepopsuje we wtorek sobie zjemy![]() Cytat:
no po jego gotowaniu tez jest syf ale mi to nieprzeszkadza nawet pomoge posprzatac byle by go niezniechecic ![]() a co do tesciow to wowwww nasi nie mowia tak do nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahahahha moj maz mnie walsnie zabil ![]() mowi do mnie kochanie to choc zrobimy ten sos na kanapeczki (idziemy do znajomych na imprezke i zabieramy ze soba taki fajny robiony dip na kanapeczki) a ja do niego ze juz tylko pisze na wizazu.. a on "to jak sie obrobisz to choc ja pozmywam" hahahahahaha nie no hahaha moj skarb czasem sie zastanawiam jak on ze mna wytrzymuje nie ja z nim :
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-03-13 o 16:13 |
||||
|
|
|
#4773 | |
|
Zadomowienie
|
ja także to zauważyłam
i myślę, ze to nawet bardzo podejrzane![]() a czemu można dostac bana za usunięcie zdjęc? Cytat:
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
w regulaminie jest ze nie wolno usuwac fotek bo grozi to banem.. .nie wiem czemu dla mnie to tez takie troche chore no ale podobno zmienia to tresc postu... juz kilka razy czytalam takie sprzeczki z modami czemu dostal ktos bana wkoncu to jego fotki no ale...
prosze cyt regulamin: W związku z powtarzającymi się przypadkami niszczenia zawartości forum poprzez edycję / usuwanie treści postów lub załączonych zdjęć, informujemy: Niszczenie zawartości forum dyskusyjnego poprzez edycję lub usuwanie treści postów/zdjęć jest u nas stanowczo zakazane. Edycja powinna służyć naszym Wizażankom tylko i wyłącznie do korekt lub uzupełniania treści postu. Jeśli mimo to moderator stwierdzi fakt niszczenia wątku, jego jedyną reakcją będzie zablokowanie konta użytkownika (ban) na 7 dni. Kary się sumują i jeśli zniszczone będą np. dwa wątki w przeciągu 7 dni - oznacza to dożywotnie zawieszenie konta użytkownika. Co rozumiemy jako "niszczenie zawartości forum" Jeżeli usunięcie/edycja zdjęć i/lub treści postu powoduje brak logiki wypowiedzi innych użytkowników, traktujemy to jako zniszczenie treści forum. Nawiązując do kwestii praw intelektualnych do treści postu lub załączonych zdjęć, chcielibyśmy przybliżyć nasze stanowisko w tej sprawie: Użytkownik forum decydując się na upublicznienie treści (w tym zdjęć) na forum publicznym udostępnia swoje prawa intelektualne innym użytkownikom forum Wizaż.pl. Cofnięcie takiej decyzji jest niemożliwe, ponieważ forum w momencie wysłania treści rozpoczyna ich dystrybucję. Szanujemy Wasze prawa intelektualne, ale chroniąc prawa wszystkich użytkowników forum osoby niszczące zawartość forum będą ponosić od momentu publikacji tego ogłoszenia pełną odpowiedzialność za poczynione zniszczenia. Z poważaniem Właściciel portalu https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-03-13 o 16:18 |
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
ankieta wypełniona. a ja ide się szykowac. dzis wyruszamy do lokalu na mamy 50-tke
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
poszlabym na jakas impreze.
poki co nasi znajomi sa nieosiagalni, bo zona kolegi byla osttanio w szpitalu i generalnie kiepsko z jej zdrowiem sie dzieje. trzymam za nia ksciuki by wydobrzala, ale sama nie wiem ![]() no i tak troche wegetujemy z malzem w domu od jakiegos czasu. martuch no masz cud meza pozdrow go ode mnie ![]() tez wypelnilam ankiete, ale pytanie o dodatkowe koszty poza menu bylo malo precyzyjne
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
ankieta wypełniona
ja idę dalej robić ciacho, bo już ułożyłam delicje a ja mam ochotę na popcorn i obejrzenie fajnego filmu ![]() ale na 20 muszę jechać z mężulem do reala na serwis mam nadzieję, że góra 3 h i będę w domu
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bedzie 8 osob mysle ze bedzie fajnie![]() aaaaa trzymam kciuki za kolezanke ![]() a maz no tak cud pytam go walsnie skad on sie urwal ze on taki dobry a on nie przeginaj dla seksu z toba jestem hahahahah (od 4 miesiacy posucha bo przez zagrozenie ciazy i teraz bakterie w moczu nam nie wolno) wiec lol pozdrowie go pozdrowie ![]() a ankieta.. malo precyzyjna masz race ja tam wpisalam malo kasy dodatkowej bo w lokalu za niewiele wiecej poza menu placilam
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest akurat bardzo tanio !!! U nas w Piasecznie ceny oscylują w granicach 5,5 tys za metr.
Tak sobie liczę, że na kredyt 210 tys pensja 3200 netto by styknęła. Niby z tych kalkulatorów wynika, że tak, ale one mocno przekłamują.
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
ja piekłam w tortownicy.
To ja też się pochwalę mężem. Ugotował pyszny barszczyk ukraiński. Pychota
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
neutralna blacha mam zmierzyć centymetrem??? ono dużo czasu zabiera.Drugi raz je robię, ale dokładniej i na spokojnie, właśnie położyłam śmietanową masę i czekam aż galaretka przestygnie, to wyleje i będzie koniec ja też beztalencie nie bój żaby kiedyś piekłam często, a teraz... jakoś nie mam weny twórczej
|
|
#4783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie biszkopt sie piecze w takiej tortownicy kwadratowej chyba bedzie dobrze właśnie ja sie późno zabrałam może zdąrze do wieczora skończyc jak nie to galaretke jutro rano położe trzymacie kciuki
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec szanse sa. szczegolnie POLBANK jest przychylny aby udzielac wysokich kredytów przy niskich dochdach. nie wiedziałam, że wchodzi w gre jakiekolwiek kombinatorstwo hihi moze się uda, trzymam kciuki
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jak wrócę z tżtem to dopiero wtedy zjemy... ale tak na noc?? mm żeby żołądki nie bolały, dam po malutkim kawałeczku z capuccino w roli głównej ![]() india83 zazdroszczę Ci kochana kredytu bo my to już toniemy w długach, a ja w depresję powoli wpadam... dziś wieczorem porozmawiam z tż o wyjeździe za granicę, póki nie mam pracy, a on ma swojej dość, to może wyjedziemy... takie moje marzenie. Albo sama pojadę do jego ciotki, nie wiem, kurde muszę to z nim przedyskutować dziś wieczór.Idę na serwis, papa
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-03-13 o 18:54 |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() cały dzien na nogach aaaa kupiłam tłuczek do mięsa ![]() To się męzulem tez pochwalę , a co tez czesto mi robi obiadki, zawsze robi jedzonko do pracy, zawsze tylko on zmywa i odkurza, wynosi smieci (bo ja tych rzeczy nie lubie), to on zmywa podłogi, kuchnie (jak sprzatamy) Krótko mówiąć rozpieszcza mnie na maksa za chwilę lecimy do znajomych na picie
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a ja juz siedze jak na szpilkach, TZ jeszcze ze szkoly nie wrocil. a imprezka mamy trwa od 17. zaluje, ze od razu z nia nie pojechałam
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-13 o 19:47 |
|
|
|
|
#4791 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A my dzisiaj w domku odpoczywamy. Ja na kanapie z lapem na kolanach, a TŻ obok ogląda tv i drapie mnie po nóżce - mrrr, jak ja to lubię
|
#4792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla niego, że tak cię rozpieszczaCytat:
ale niestety dzisiaj pozostaje mi sie samej posmyrać bo bardzo chciałabym zobaczyća ja właśnie poćwiczyłam belly dance. Już widzę powoli efekty po nogach, bo staram się w miarę regularnie ćwiczyć 3-4 razy w tygodniu. Ale opony z brzucha nie mogę się pozbyć, nie pomaga dieta, basen i ćwiczenia, strasznie się skubana trzyma. Wogule to mam taki duży brzuch, ze dużo osób spekuluje, ze jestem w ciąży. Kilka dni temu byłam w starej pracy i koleżanka się mnie pyta czemu jej nic nie powiedziałam, ze byłam w ciąży i poroniłam ja wielki oczy zrobiłam, okazało się, ze jakaś inna dziewczyna widziała mnie w płaszczu i wyglądałam jakbym była w ciąży, a później coś brzuch nie rósł i stwierdziła, ze poroniłam, oczywiście nie omieszkała się podzielić tym z wszystkimi. Podeszłam do niej i wygarnęłam jej, ze nie życzę sobie rozpowiadania takich głupot. Ale jej głupio było. następna pani w banku co załatwia nam kredyt (znajoma) pyta mnie czemu urlop wzięłam, skoro zwolnienie płatne jest 100%. ja dopiero po chwili zajarzyłam, ze chodzi jej o ciąże. Delikatnie wyjaśniłam, ze po prostu jestem gruba i tyle
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Corii a ja fotek nie widzialam
ja tez dzisiaj zalatany dzien, duzo roboty sprzatania, robilam gyros i karpatke mezowi bo uwielbia i teraz zaraz robimy popcorn wlaczamy przyjaciol (bo ogladamy wszystkie seazony od poczatku bo kiedys tz ogladal i sciagnal wszystkie i ogladamy od poczatku, swietni sa
|
|
|
|
#4794 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
stokrotka24, agus87 - wstawię na imageshacka i wyślę wam linka na privie, to lookniecie - na razie image leży- przynajmniej logowanie
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tu dzisiaj pusto, wszystkie ze swoimi tz pewnie, tylko ja sama biedna dzisiaj siedzę
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka mi tez kiedys jeden facet pogratulowal potomka
ale mu glupio bylo jak mu oznajmilam ze to moj naturalny bebenek hahahaNo wlasnie, co do belly dance, jak nogi Ci sie wyrzezbily ? Bo ja od tygodnia nic nie ruszylam belly ![]() a taka lafirynde co gada takie pierdily utluklabym na miejscu. |
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę już 3 tydzień belly dance i zaczynają mi się delikatne mięśnie robić, ale nie takie jak po rowerze (mocne i mięsiste nogi przynajmniej w moim wypadku) tylko takie zgrabne mięśnie o ile tak to mogę nazwać
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
laski wrociłam
![]() warszawa i radom zaliczone ![]() babcia jak nas zobaczyła to az sie ze szczescia popłakała... chyba teskniła ![]() chrzesniak juz łobuzuje ma 3 lata a taki agent z niego mylą mu sie kolorki stanał wczoraj wieczorem w pokoju goscinnym kuzynka nam przygotowała" zielony pokój a szymek stanął i mówi " a ciocia ania spi dzis w niebeśkim pokoju --- ale jutro--- w sensie chodziło mu o to ze mamy zostac do jutra ![]() albo to: maz powiedział jakis kawal sie smialismy a agent siedział na kanapie i jak juz skoncztylismy sie smiac to on nagle złapał sie za głowe i mówi" to było dobre!!!!" a jak sie juz rozkrecił to mowi ciocia pokolorujmy i daje mi kredki i mowi piś 6 no to ja na kartce napisałam 8 a on nooooooo ciocia pściecieś mowiłem ze śeść czujecie trzylatek!!!! wszystkie cwaniak cyferki i literki zna!!! pokreciło mu sie wczoraj bo przywiezlismy mu takie wilkie auto na napęd no i dajemy mu to auto odpakował i chwile sie pobawił i poszedł do kuchni wraca i pytam sie go i co podoba sie auto a on:" no raczej nie ciocia ale pudełko jest bomba i bede sie nim bawił!!!! no i jak powiedział cały wieczór chodził z pudełkiem i udawał kosmonaute bo pudło miało 2 ścianki z folii ![]() potem jeszcze przyjechał do kuzyna chrzesny szymka i tak jakos temat zeszedł a temat tego ze chrzesny nie bardzo chce sie zenic ze swoja dziewczyna a szymek mowi głośno" wieś cio wujek bo ty to stary koń jestes!!!!" nie mam pytań za dłuo go nei widziałam wracajac do warszawy to stwierdzam jedno A wwwww życiu bym tam nie chciała mieszkać!!! no masakra jakas nie dość ze wszedzie rozkopana to te nasakryczne korki!!! agatka podziwiam podziwiam ![]() ps. cori nie widziałam zdjec bo mnie nei byłooooo
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie dotrzymuje diety- kończę malinową czekoladę, co ją dzisiaj kupiłam. Trzeba skończyć żeby tz nie widział
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

- to najważniejsze. Szkoda, że z mężulem nie najlepiej, ale oby to było tylko przejściowe i życzę Wam, żebyście umieli się porozumieć.

mojemu się nie chce herbaty zrobić 
a szwagier robi ryż z cynamonem bo nie mam weny na co innego 

musze go namowic. Ale kuchnia to pewnie by wygladala jak po wybuchu granatu
kurcze kolejna rzecz która nas łączy - podejrzane 
pozdrow go ode mnie
a ja mam ochotę na popcorn i obejrzenie fajnego filmu 

pewnie jak wrócę z tżtem to dopiero wtedy zjemy...
bo my to już toniemy w długach, a ja w depresję powoli wpadam...