|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
bajka ta bluza rozowa z uszkami poprostu przesliczna
zuziunia maly akrobata ![]() sabina dawno cie u nas nie bylo ![]()
#1442 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Cały weekend spędzam praktycznie w swoim pokoju, bo jak tata i brat jest w domu to oni palą i nie dociera do nich, że nie powinni. Ale mają łatwe wytłumaczenie- to idź do swojego pokoju. Jak się dziecko urodzi to też pewnie będę musiała siedzieć w swoim pokoju... bo oni tylko latem mogą palić na balkonie a jesienią i zimą już im za zimno. A ja w końcu oszaleję na tych moich 8 metrach kwadratowych... Misiulka ma rację- są śliczne.
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja Anastazja od rano daje znać o sobie...jak tylko głośniej muzyka leci to kopie na całego ![]() Ja się właśnie szykuje na imieninki do chrzestnej ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem, jestem, tylko nie mam jak pisac za bardzo, bo jak mała nie spi to mi wlazi na kolana, bo ona chetnie sama by popisala ![]() ![]() Generalnie jak siadam to wieczorkeim i zanim zdaze Was nadrobic to nie mam sily juz pisac ![]() Ale jestem z Wami ![]() W srode ide na usg polowkowe to napewno wpadne sie pochwalic, czy nie myle sie i bedzie syn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
bajka gdy bym miala miec coreczke napewno bym kupila
![]() sabina trzymamy kciuki za usg i wymarzonego synka koniecznie daj znac ![]() lazurowa kurcze sami z siebie skoro wiedza ze jestes w ciazy przestali by palic... moj brat mimo ze pali to samo mama jak do nich jechalam to wychodzili do lazienki nawet jak nie bylam w ciazy bo wiedzieli ze nie lubie a teraz wychodza na klatke schodowa ja nie lubie papierosow wszystko smierdzi blech no i nie zazdroszcze tych 8 metrow my mamy salon 17 metrow i to wydaje mi sie nie za duzy...
#1447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Za taka cene to nie ma sie co zastanawiac. Ja tez bym kupila. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam dzis wizyte u gin. Jeszcze nie widac jakiej jest plci, a szkoda, bo bardzo chcialabym wpasc w wir zakupow ciuszkowych. Dzidzius jest bardzo ruchliwy i siedzi sobie czesto po turecku. Wazy 200 gr. Takie malenstwo. Gin mowil, ze waga po przyjsciu na swiat powinna byc ok 3 kg. Juz nie moge sie doczekac nastepnego usg, a to dopiero 13 kwietnia. Moze wtedy poznamy plec. ale szaro dzis za oknem. A ja postanowilam sobie ubarwic dzisiejszy dzien i robie kolorowa salatke z gyrosem, a na deser sernik na zimno. W ogole to przytylam juz 7 kilo, bedzie z czego spadac. Jakos w ogole sie teraz tym nie przejumje. Tylko jem i jem. Pozniej przyjdzie czas na odchudzanie. W ogole jak wracam od mojego gin to mam taki dobry nastroj, to swietny facet, potrafi pozytywnie nastawic do swiata i zycia. Musze mu powiedziec, ze bylby z niego swietny psycholog. To facet, ktory ma w sobie to "cos". ![]()
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
alutka to bylo polowkowe? dzidzia naprawde jeszcze drobniutka moj w 20tc mial 300gram
![]() ![]() ![]()
#1449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby mój taka miał na każdego papierosa wychodzić do łazienki czy do wc to spędzałby tam większość dnia, bo jakby mógł to odpalałby jednego od drugiego i non stop palił. Ja nigdy w życiu nawet nie spróbowałam zapalić. Więc mimo, że znam te wszystkie mechanizmy uzależnienia to nie umiem ich zrozumieć. A mieszkanie samo w sobie jest duże, bo ma ponad 80 metrów kwadratowych. 4 pokoje, dwa balkony, osobno łazienka i wc. Tylko ja dawno temu jak się tutaj przyprowadziliśmy to wybrałam sobie najmniejszy pokój. I tylko tutaj tak dobrze się czuję. Sama wszystko wyremontowałam (z moim ex tżtem) i jest urządzone po mojemu. Nie widzi mi się zamiana pokojów z rodzicami czy bratem... Mam jakiś sentyment do tego pokoju....
![]() |
#1450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ja właśnie czekam aż zrobi mi się ciasto drożdżowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ta bluza z uszkami jest super- w ogóle uwielbiam czapeczki, kapturki z uszkami.. ja mam kombinezonik z uszkami i 2 czapki Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny nie poszłam dziś do szkoły bo mi się nie chciało ![]() a od rana mam taką akcję że masakra.. mój pies się czyś zatruł i zaspawał nam cały przedpokój w nocy tak że rano nie było jak przejść... więc od rana pranie dywanów-oczywiście robił to mąż... a jeszcze w dodatku to tak cuchnie że wróciły mi ciążowe mdłości.... poprostu masakra jakaś!! naszczęście kundlowi już lepiej... ale zawsze musi dostarczyć nam rozrywki
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
lazurowa skoro dobrze sie w nim czujesz a jak dzidzia podrosnie i zacznie chodzic to mysle ze zmienisz zdanie
![]() alutka to dzidzia ma jeszcze czas zeby podrosnac ![]() basienka chetnie bym zjadla jakies dobre ciacho ![]() ja sie obijam dzisiaj jedynie poodkurzalam zmylam naczynia uszykowalam mezowi czesc gratow do wywiezienia juz do naszego domku a teraz siedze i ogladam tv zjadlam zapiekanke z pieczarkami i co chwile mi sie nia odbija blech... ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- pszczolka my kiedys wrocilismy do domu i nasz pies zlapal grype rzoladkowa nie dosc ze wymiotowal to jeszcze mial rozwolnienie jak probowalam to posprzatac to sama zaczelam wymiotowac i tz musial posprzatac zabralismy go do weterynarza dostal zastrzyki i pomoglo ![]() ![]() ![]()
#1455 | |
BAN stały
|
Cytat:
byłam na komendzie po ankiety do mgr, zalamać się można, nie dość że nie wypełnione, to prosiłam aby policjanci wypełniali, to os.cywilne wypełniły ![]() maskaraaa ![]() a poza tym zastanawiam się nad sukienką... jak wam się podoba na cywilny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A bo policjanci tacy są...heh, przypomniało mi się jak kiedys musiałam zeznawać (taka nieprzyjemna sprawa.. mój kolega potrącił pieszego na pasach ze skutkiem śmiertelnym-ja byłam pasażerem.. strasznie stara sprawa) no i policjant pisał protokół z tego co ja mówiłam.. i robił takie błędy.. nie tylko ortograficzne, ale i składniowe.. zdania składał takie nielogiczne, normalnie jak to później czytałam to jakbym czytała wypracowanie dziecka z podstawówki.. a najlepsze było że tak pisał i pisał ciągiem-strasznie dużo tekstu- i nie patrzył w monitor.. jak skończył to zerknął na to co napisał a tam wszędzie czerwono od błędów ortograficznych ![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Zuziunia najlepiej przymierzyc, w czym sie człowiek najlepiej czuje... ja np w takim kroju od zawsze sie zle czulam, czy to gruba, czy to chuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
cześć gwiazdy
![]() już wróciłam ze szkoły...polatałam jeszcze po sklepach...kupilam sobie cienie w inglocie 15,- za paletke bo promocja jest i błyszczyk .Nie lubie błyszczyków, ale teń świetny efekt na ustach daje i wogóle sie nie klei Poza tym kupiłam oliwke w rossmanie bo mi sie konczy i z perfecty balsam dla kobiet w ciazy i krem do piersi ...i kupiłam jeszcze taka tunika sukienke niebieska za 49,- bo zobaczylam na kolezance i mi sie spodobala z tyłu ma pasek , niestety nie było juz czarnych, potem nawet do karmienia bedzie jak znalazl (zdjecie troche niewyrazne) siala WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ![]() jaszczka no ładnie z tym jedzonkiem, ale należało ci się za to cierpienie ![]() vette ty lasko nabawisz mnie kompleksów ![]() powiedz mi co robisz ze jestes taka ciemna ![]() widze ze kreseczke na brzuchu juz widac, gdzie kupujesz majtaski(triumph ![]() ...dobre z tym odwykiem ![]() ![]() a mój cellulit chyba się powiększył faktycznie (nie wiedziałam, że to przez słodycze ![]() gratuluje kopniaków ![]() muminek ![]() ![]() ![]() misiulka ![]() ![]() bajka kuruj się ![]() świetne zakupy i brzusiu i imie dla córci pilotka z tymi kopniakami masz racje też miałam te przerwe a teraz codziennie po kilka serii i to coraz mocniej kasha ![]() eleonormio nie wypisuj głupot... jakby to Tż misiulki powiedział dżunia jesteś też ![]() ania jakie słodkie z tym twoim Tż em ![]() roztrzepaniec śliczne komplecik zuziunia ![]() lazurowa wspolczuje palaczy w domu ...masakra... moj jak chce palić to wychodzi na balkon albo idzie na dwór( przez to w zime pali dwie fajki na dzień ![]() alutka ja też już +7kg pszczolka, eleonormio a ja mam boczki z tylu na plecach pod biustonoszem takie fałdy ![]() pszczolka włascicielowi pewnie w to graj ze chalupe chcecie mu odpicowac ... Co do mieszkania my wzieliśmy kredyt na 35 lat ![]() ![]() współczucia z akcja w przedpokoju...mam nazieje, ze z piesem juz lepiej anoxa tobie tez Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Papeteria super zakupy, śliczny brzsuszek i te paletki cieni boskie, jak dla mnie brązy ponad wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
papeteria piekny brzuszek
![]() ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-03-13 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Basiu jak ciasto już upieczone? - pewnie przepyszne?
To ja się chwalę brzunio w 23tc, ciuszki dla dzidzi wszystkie dostałam, bluza jest dużo zaduża bo roz. 86 ale była wyprzedaż i tak będzie na potem.
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz piękny brzuszek, nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- dziewczyny, przez te wasze wypieki aż sama nabrałam ochoty na jakieś ciacho... i.. zakupiłam wszystko na biszkopt z galaretką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1463 |
Zadomowienie
|
papeteria a przepraszam, a gdzie Ty niby masz te kilogramy, o których tak tu wypisujesz co niby tyle przytyłaś bo przepraszam ale nie widać, co??????????? Aaaaaaaaaaaaa bo to pewnie w koski u stóp Ci wszystko poszło prawda??? Fajna laska z Ciebie (dżunia), a brzuszek już tak fajnie widać, a co do cieni bardzo lubię inglota bo ma dużą paletę kolorów niestety mam na nie uczulenie
![]()
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
papateria sliczny brzusio i tuniczka tez piekna ja naszczescie juz troszke mam ciuchow na wiosne moze tylko jakies leginsy jeszcze sobie kupie a brzuszek super i ciesze sie ze nie tylko ja mam wiekszy bo juz myslalam ze tyko moj taki olbrzymi jest
![]() misiulka brzusio jeszcze malutki ale juz widoczny ten kompleci body spodenki czapeczka super ![]() pszczolka my wczesniej mieszkalismy na innym wynajmowanym mieszkaniu i powiem ci ze robilismy podloge tzn panaele bo bylo gumoleum i oni nam to odliczyli z czynszu
#1465 |
Zakorzenienie
|
basienka, bajka, misiulka, pszczolka
![]() misiulka śliczny malutki brzusio a ty zgrabniutka dżunia ( ![]() ![]() co do cieni no nie kazdemu one odpowiadaja, uczulaja niektórych itp.. ja rzadko sie maluje cieniami (czesciej nimi kreski robie) ale nie moglam sie powstrzymac bo to 50% taniej a do zawodu mi sie przyda ![]() Uwierz ze widac te 7kg....(jakby w kostki poszlo to bym miala dwa kolki ![]() ![]() ![]() ![]() pszczolka ale wybredni ![]() ![]() masz racje nie ma co szalec , moze oni licza ze wy im zasponsorujecie... ![]() Ja czekam jak mój się obudzi (przed południem sie położył a jest po i przed nocką )bo chce pizze ![]() anoxa dzięki ![]() ![]() ![]() wczoraj kupiłam sobie sztruksy h&m na all za 17,99 ![]() jedne jeansy z h&m kupiłam na all za 36 zł i jestem zadowolona tylko juz sie powoli ciasne robia... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-13 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zadomowienie
|
Siala spełnienia marzeń!!!!
a my mielismy tylko skrecac łóżko, tzn. TZ miał ale w koncu stwierdzilismy ze skoro i tak pokoj prawie pusty, to wyniesiemy reszte i odmalujemy juz pokoj, to bedzie z głowy... no i TZ teraz zachrzania ![]() ja mu troszke pomagam, cos podam czasem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczny brzuszek i zakupy eleganckie. Cytat:
Ubranka śliczne. Zaczynam się martwić, że jeszcze nie przytyłam i brzuszek też jakiś taki mały a to już 18 tydzień się w poniedziałek zacznie. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Dziś cały dzień pada śnieg- załamać się można.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Rozeznanie
|
papeteria, misiulek śliczne brzucholki - widać, że ciążowe
![]() papeteria mogłabyś podać numery cieni ![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-03-13 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
w sklepie (chyba OBI)
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- buty i skarpetki mnie rozwalają ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() świetne zrobione zdjęcia (powiększone motywy itd) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
to malze
Sliczne!!! i jaki brzuchol okraglutki ![]() Cytat:
Misiulka tez przesliczne ciuszkii brzuszek. Wszystkie ladne brzuszki zreszta macie. My dzisiaj wozek kupilismy ![]() Dzis idziemy do kina i pozniej znajomi przychodza na film z dzidzia w roli glownej ;P Mam nadzieje, ze moja przyjaciolka sie zarazi dzidzia. Piesa oddalismy do mojej mamy na weekend wiec mamy chate wolna ;P Dziwne uczucie jak nie ma go w domu tak niesamowicie pusto jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.