Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 12:22   #1441
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

bajka ta bluza rozowa z uszkami poprostu przesliczna

zuziunia
maly akrobata

sabina
dawno cie u nas nie bylo
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:22   #1442
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
eee czemu masz w weekendy podly humor?? tyle fajnych rzeczy mozna robic w weekend
Nie lubię weekendów, bo nic się nie dzieje. Na forum przestój, na gg nikogo nie ma. A ja cały dzień siedzę sama, bo z tatą nie mam o czym rozmawiać, poza tym jakoś mnie drażni jego zachowanie.
Cały weekend spędzam praktycznie w swoim pokoju, bo jak tata i brat jest w domu to oni palą i nie dociera do nich, że nie powinni. Ale mają łatwe wytłumaczenie- to idź do swojego pokoju.
Jak się dziecko urodzi to też pewnie będę musiała siedzieć w swoim pokoju... bo oni tylko latem mogą palić na balkonie a jesienią i zimą już im za zimno.
A ja w końcu oszaleję na tych moich 8 metrach kwadratowych...

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
roztrzepaniec - śliczne te ciuszki bierz je!!!!!!!
Misiulka ma rację- są śliczne.
Stary 2010-03-13, 12:24   #1443
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

zuziunia maly akrobata

sabina dawno cie u nas nie bylo
14,99zl w 5 10 15 ale to rozmiar 74 tak zeby na zime bylo
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:39   #1444
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Pochwalę się zdj z 15tc i chyba 4d czyli ost usg
agencik mój malutki...
Śliczne maleństwo
Moja Anastazja od rano daje znać o sobie...jak tylko głośniej muzyka leci to kopie na całego
Ja się właśnie szykuje na imieninki do chrzestnej
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 12:40   #1445
SabinaLG
Raczkowanie

Cytat:

zuziunia maly akrobata

sabina dawno cie u nas nie bylo

Jestem, jestem, tylko nie mam jak pisac za bardzo, bo jak mała nie spi to mi wlazi na kolana, bo ona chetnie sama by popisala a przewaznie tz siedzi i ma mnosto rzeczy do zrobienia
Generalnie jak siadam to wieczorkeim i zanim zdaze Was nadrobic to nie mam sily juz pisac
Ale jestem z Wami

W srode ide na usg polowkowe to napewno wpadne sie pochwalic, czy nie myle sie i bedzie syn
SabinaLG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 13:15   #1446
anoxa
Zakorzenienie

bajka gdy bym miala miec coreczke napewno bym kupila

sabina trzymamy kciuki za usg i wymarzonego synka koniecznie daj znac

lazurowa
kurcze sami z siebie skoro wiedza ze jestes w ciazy przestali by palic... moj brat mimo ze pali to samo mama jak do nich jechalam to wychodzili do lazienki nawet jak nie bylam w ciazy bo wiedzieli ze nie lubie a teraz wychodza na klatke schodowa ja nie lubie papierosow wszystko smierdzi blech no i nie zazdroszcze tych 8 metrow my mamy salon 17 metrow i to wydaje mi sie nie za duzy...
Stary 2010-03-13, 13:20   #1447
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kasha ciesze sie ze jego ojciec zachowal sie jak na doroslego przystalo. mam nadzieje ze i jego syn zrozumie, ale jesli nie... kiedys sie dowie co stracil. okres ciazy tak naprawde jest momentem kiedy ojciec dziecka tez sie do niego zbliza.

anoxa remontujemy mieszkanie po babci tż. pokoje juz w sumie sa skonczone, wczoraj mąż odebral panele. do remontu zostala jeszcze kuchnia i ogarniecie calego syfu ale juz jest blizej niz dalej hehe chcialabym zebysmy wyrobili sie do porodu ale w takim tempie to łojezu... tż nie ma czasu tam robic bo praca praca praca... jednym slowem pracoholik :|

a to moje ostatnie zakupki i moj dzisiejszy brzuchol
Sliczne ciuszki. Brzuszek jak z obrazka.
Cytat:
14,99zl w 5 10 15 ale to rozmiar 74 tak zeby na zime bylo
Za taka cene to nie ma sie co zastanawiac. Ja tez bym kupila.

Siala wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!:roza :

Mialam dzis wizyte u gin. Jeszcze nie widac jakiej jest plci, a szkoda, bo bardzo chcialabym wpasc w wir zakupow ciuszkowych.
Dzidzius jest bardzo ruchliwy i siedzi sobie czesto po turecku. Wazy 200 gr. Takie malenstwo. Gin mowil, ze waga po przyjsciu na swiat powinna byc ok 3 kg.
Juz nie moge sie doczekac nastepnego usg, a to dopiero 13 kwietnia. Moze wtedy poznamy plec.

ale szaro dzis za oknem. A ja postanowilam sobie ubarwic dzisiejszy dzien i robie kolorowa salatke z gyrosem, a na deser sernik na zimno.
W ogole to przytylam juz 7 kilo, bedzie z czego spadac. Jakos w ogole sie teraz tym nie przejumje. Tylko jem i jem. Pozniej przyjdzie czas na odchudzanie.
W ogole jak wracam od mojego gin to mam taki dobry nastroj, to swietny facet, potrafi pozytywnie nastawic do swiata i zycia. Musze mu powiedziec, ze bylby z niego swietny psycholog. To facet, ktory ma w sobie to "cos".

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 13:28   #1448
anoxa
Zakorzenienie

alutka to bylo polowkowe? dzidzia naprawde jeszcze drobniutka moj w 20tc mial 300gram a plec jeszcze bedziesz miala czas zeby podejrzec lepiej zeby bylo trafne stwierdzenie plci nic wrozenie na % a waga masz racje ze sie nie przejmujesz zreszta cale zycie sie wiekszosc z nas odchudza wkoncu w ciazy mamy okazje cos popodjadac
Stary 2010-03-13, 13:41   #1449
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:

lazurowa
kurcze sami z siebie skoro wiedza ze jestes w ciazy przestali by palic... moj brat mimo ze pali to samo mama jak do nich jechalam to wychodzili do lazienki nawet jak nie bylam w ciazy bo wiedzieli ze nie lubie a teraz wychodza na klatke schodowa ja nie lubie papierosow wszystko smierdzi blech no i nie zazdroszcze tych 8 metrow my mamy salon 17 metrow i to wydaje mi sie nie za duzy...
Wiesz co ja już nie mam siły prosić żeby przestali palić. Takie rozmowy zawsze kończą się kłótnią. Żadne argumenty nie są w stanie ich przekonać.
Gdyby mój taka miał na każdego papierosa wychodzić do łazienki czy do wc to spędzałby tam większość dnia, bo jakby mógł to odpalałby jednego od drugiego i non stop palił.
Ja nigdy w życiu nawet nie spróbowałam zapalić. Więc mimo, że znam te wszystkie mechanizmy uzależnienia to nie umiem ich zrozumieć.

A mieszkanie samo w sobie jest duże, bo ma ponad 80 metrów kwadratowych. 4 pokoje, dwa balkony, osobno łazienka i wc.
Tylko ja dawno temu jak się tutaj przyprowadziliśmy to wybrałam sobie najmniejszy pokój. I tylko tutaj tak dobrze się czuję.
Sama wszystko wyremontowałam (z moim ex tżtem) i jest urządzone po mojemu. Nie widzi mi się zamiana pokojów z rodzicami czy bratem...
Mam jakiś sentyment do tego pokoju....
Stary 2010-03-13, 13:43   #1450
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
alutka to bylo polowkowe? dzidzia naprawde jeszcze drobniutka moj w 20tc mial 300gram a plec jeszcze bedziesz miala czas zeby podejrzec lepiej zeby bylo trafne stwierdzenie plci nic wrozenie na % a waga masz racje ze sie nie przejmujesz zreszta cale zycie sie wiekszosc z nas odchudza wkoncu w ciazy mamy okazje cos popodjadac
Polowkowe powinno byc pomiedzy 20 a 24 tyg. U mnie dopiero 18, wiec przy nastepnej wizycie za miesiac.
Stary 2010-03-13, 13:43   #1451
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Sliczne ciuszki. Brzuszek jak z obrazka.

Za taka cene to nie ma sie co zastanawiac. Ja tez bym kupila.

Siala wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!:roza :

Mialam dzis wizyte u gin. Jeszcze nie widac jakiej jest plci, a szkoda, bo bardzo chcialabym wpasc w wir zakupow ciuszkowych.
Dzidzius jest bardzo ruchliwy i siedzi sobie czesto po turecku. Wazy 200 gr. Takie malenstwo. Gin mowil, ze waga po przyjsciu na swiat powinna byc ok 3 kg.
Juz nie moge sie doczekac nastepnego usg, a to dopiero 13 kwietnia. Moze wtedy poznamy plec.

ale szaro dzis za oknem. A ja postanowilam sobie ubarwic dzisiejszy dzien i robie kolorowa salatke z gyrosem, a na deser sernik na zimno.
W ogole to przytylam juz 7 kilo, bedzie z czego spadac. Jakos w ogole sie teraz tym nie przejumje. Tylko jem i jem. Pozniej przyjdzie czas na odchudzanie.
W ogole jak wracam od mojego gin to mam taki dobry nastroj, to swietny facet, potrafi pozytywnie nastawic do swiata i zycia. Musze mu powiedziec, ze bylby z niego swietny psycholog. To facet, ktory ma w sobie to "cos".
To super...czekaj cierpliwie, a napewno sie pokaze
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 13:57   #1452
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki co tam u Was?
Ja właśnie czekam aż zrobi mi się ciasto drożdżowe już nie mogę się doczekać, z dżemem jagodowym i kruszonką

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 14:26   #1453
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, nie martwić się o mnie bo są na świecie gorsze tragedie od mojego tż, chyba
A Wam nie wolno bo Wasze dzidzie będą smutne

Dziś humor dopisuje, jak zawsze
A jego mam w d...e jak coś zawali to go zabiję łeb urwę przy samych jajcach
I nie omieszkam się pożalić jego babci
Nos mam zapchany jak stodoła sianem i gardło zaczyna boleć. Na ślubie wyjdzie jakbym to ja popiła i nie wytrzeźwiała

A za ten ślub wznosić prosze toast herbatką malinową... ewentualnie miętową Coby mi się wiodło
Jak samo mi się nie powiedzie więc zwalę że to wina waszego wsparcia taka podla jestem
A teraz zmykam bo majty rajty bankomaty fryzjery i inne dziadostwa ;]
Mój przyjaciel co będzie zdjęcia cykał martwił się że w taką szaro burą pogodę nie zrobi fajnych zdjęć bo ciemnica i piździca na dworze..
A tu nawalilo tyle śniegu że chyba urządzimy sesję foto na nartach albo sankach
Dziękuję Wam bardzo, szczególnie takiej jednej Pani co to w nocy spać nie może i na Facebooku przesiaduje

No to o 15:00 założę smyczkę tżtowi i już nie "odpuszczę".. aż do śmierci
To chyba taka moja reakcja stresowa xD
my tu prawie zawału dostawałyśmy przez Ciebie nocy hehe... Wszystkiego najlepszego kochana na nowej drodze życia oby to był jeden z najszczęśliwszych dni Twojego życia-bo taki powinien być... No i oczywiście żeby mąż dojrzał do swojej roli Czekamy na wieści po.. no i na zdjęcia panny młodej
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Czesc ! wreszcie mam troche czasu zeby Was ponadrabiac

rozstrzepaniec tez mialam przez jakis czas wrazenie, ze wszystko idzie mi w boki...talia mi sie baaaardzo poszerzyla, a teraz juz mi cos wyskoczylo
fotki na dowod
omg jaka z Ciebie laska świetnie wyglądasz, kurcze.. zazdroszczę ciałka
Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Załącznik 2943419

Załącznik 2943420
Vete przy tobie to normalnie w kompleksy można wpaśc
Śliczne ciało!!!
witajcie
Wklejam swoj brzuchol wiecie teraz o co mi chodzi w tym 2 zdjeciu
chodzi Co o te boczki z tyłu o których kiedyś pisałaś ja mam to samo.. miałam zawsze boczki a teraz jak skóra sie na brzuszku naciąga to przesunęły się do tyłu.. ale są dużo mniejsze niż wtedy kiedy były na swoim miejscu
Cytat:

anoxa remontujemy mieszkanie po babci tż. pokoje juz w sumie sa skonczone, wczoraj mąż odebral panele. do remontu zostala jeszcze kuchnia i ogarniecie calego syfu ale juz jest blizej niz dalej hehe chcialabym zebysmy wyrobili sie do porodu ale w takim tempie to łojezu... tż nie ma czasu tam robic bo praca praca praca... jednym slowem pracoholik :|

zazdroszczę mieszkania, my narazie wynajmujemy... chcemy tu zrobić mały remoncik przed przyjściem na świat dzidzi, ale niestety o wszytsko trzeba się pytać właściciela... no i wkładamy kaskę w nieswoje, no ale cóż... napewno chcemy położyć panele bo narazie mamy taką nieciekawą wykładzinę-oczywiście o ile właściciel się zgodzi:/

a ta bluza z uszkami jest super- w ogóle uwielbiam czapeczki, kapturki z uszkami.. ja mam kombinezonik z uszkami i 2 czapki

Cytat:
moj mi zazdrosci i ciagle gada ze to niesprawiedliwe ze on jeszcze nie moze tego poczuc hehe ale codziennie jak wraca z pracy, caluje brzuszek i gada do Blanki jak sie dzisiaj miewa.
mój mąż i tak jest najlepszy... ja jeszcze nie czuję ruchów.. a on od 2 miesięcy wmawia mi że jak dotyka brzuszka to czuje kopniaki, to mu tłumacze że to niemożliwe bo ja nic nieczuje, ale on sie upiera że czuje i koniec... pewnie tylko po to żeby się ze mną podroczyć bo lubi mnie wkurzać
Cytat:
ja swojego pogonilam zeby skonczyl jak najszybciej dom tzn narazie tylko parter jest skonczony ale my jestesmy w innej sytuacji mi zalezalo dlatego ze placimy komus co miesiac 900zl czynszu a miec a nie miec taka sume to sporo
my wynajmujemy mieszkanie za 1100 plus opłaty a to i tak tanio jak na 2 pokoje w centrum szczecina.. niestety na swoje będziemy musieli jeszcze chwilke poczekać

dziewczyny nie poszłam dziś do szkoły bo mi się nie chciało hehe

a od rana mam taką akcję że masakra.. mój pies się czyś zatruł i zaspawał nam cały przedpokój w nocy tak że rano nie było jak przejść... więc od rana pranie dywanów-oczywiście robił to mąż... a jeszcze w dodatku to tak cuchnie że wróciły mi ciążowe mdłości.... poprostu masakra jakaś!! naszczęście kundlowi już lepiej... ale zawsze musi dostarczyć nam rozrywki
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 14:32   #1454
anoxa
Zakorzenienie

lazurowa skoro dobrze sie w nim czujesz a jak dzidzia podrosnie i zacznie chodzic to mysle ze zmienisz zdanie

alutka to dzidzia ma jeszcze czas zeby podrosnac

basienka chetnie bym zjadla jakies dobre ciacho

ja sie obijam dzisiaj jedynie poodkurzalam zmylam naczynia uszykowalam mezowi czesc gratow do wywiezienia juz do naszego domku a teraz siedze i ogladam tv
zjadlam zapiekanke z pieczarkami i co chwile mi sie nia odbija blech...

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

pszczolka my kiedys wrocilismy do domu i nasz pies zlapal grype rzoladkowa nie dosc ze wymiotowal to jeszcze mial rozwolnienie jak probowalam to posprzatac to sama zaczelam wymiotowac i tz musial posprzatac zabralismy go do weterynarza dostal zastrzyki i pomoglo my placimy 900zl plus prad internet i tv za kawalerke w miescinie w ktorej mieszka jakies 20tys mieszkancow ale to sa uroki miasta przygranicznego
Stary 2010-03-13, 14:37   #1455
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki co tam u Was?
Ja właśnie czekam aż zrobi mi się ciasto drożdżowe już nie mogę się doczekać, z dżemem jagodowym i kruszonką
U mnie...
byłam na komendzie po ankiety do mgr, zalamać się można, nie dość że nie wypełnione, to prosiłam aby policjanci wypełniali, to os.cywilne wypełniły

maskaraaa

a poza tym zastanawiam się nad sukienką... jak wam się podoba na cywilny?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 14:47   #1456
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
U mnie...
byłam na komendzie po ankiety do mgr, zalamać się można, nie dość że nie wypełnione, to prosiłam aby policjanci wypełniali, to os.cywilne wypełniły

maskaraaa

a poza tym zastanawiam się nad sukienką... jak wam się podoba na cywilny?
sukienusia śliczna, powiem Ci szczerze że sama bym sobie taką na lato kupiła aby poprostu tak w niej chodzić A gdzie ją wynalazłaś?

A bo policjanci tacy są...heh, przypomniało mi się jak kiedys musiałam zeznawać (taka nieprzyjemna sprawa.. mój kolega potrącił pieszego na pasach ze skutkiem śmiertelnym-ja byłam pasażerem.. strasznie stara sprawa) no i policjant pisał protokół z tego co ja mówiłam.. i robił takie błędy.. nie tylko ortograficzne, ale i składniowe.. zdania składał takie nielogiczne, normalnie jak to później czytałam to jakbym czytała wypracowanie dziecka z podstawówki.. a najlepsze było że tak pisał i pisał ciągiem-strasznie dużo tekstu- i nie patrzył w monitor.. jak skończył to zerknął na to co napisał a tam wszędzie czerwono od błędów ortograficznych i 15 min potem wszystko poprawiał..
Stary 2010-03-13, 14:47   #1457
bassienkaw
Zakorzenienie

Zuziunia najlepiej przymierzyc, w czym sie człowiek najlepiej czuje... ja np w takim kroju od zawsze sie zle czulam, czy to gruba, czy to chuda

Stary 2010-03-13, 15:02   #1458
papeteria
Zakorzenienie

cześć gwiazdy
już wróciłam ze szkoły...polatałam jeszcze po sklepach...kupilam sobie cienie w inglocie 15,- za paletke bo promocja jest i błyszczyk .Nie lubie błyszczyków, ale teń świetny efekt na ustach daje i wogóle sie nie klei
Poza tym kupiłam oliwke w rossmanie bo mi sie konczy i z perfecty balsam dla kobiet w ciazy i krem do piersi ...i kupiłam jeszcze taka tunika sukienke niebieska za 49,- bo zobaczylam na kolezance i mi sie spodobala z tyłu ma pasek , niestety nie było juz czarnych, potem nawet do karmienia bedzie jak znalazl (zdjecie troche niewyrazne)
siala WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE
jaszczka no ładnie z tym jedzonkiem, ale należało ci się za to cierpienie
vette ty lasko nabawisz mnie kompleksów śliczne ciało
powiedz mi co robisz ze jestes taka ciemna ...już doczytałam ze nivea a nie śmierdzi ci samoopalaczem ? ja na tym punkcie mam ała
widze ze kreseczke na brzuchu juz widac, gdzie kupujesz majtaski(triumph ) ?
...dobre z tym odwykiem dzis zjadłam tylko dwa rządki czekolady
a mój cellulit chyba się powiększył faktycznie (nie wiedziałam, że to przez słodycze )
gratuluje kopniaków
muminek a to twoje urodzinki
misiulka ale vette faktycznie dżunia jest
bajka kuruj się
świetne zakupy i brzusiu i imie dla córci
pilotka z tymi kopniakami masz racje też miałam te przerwe a teraz codziennie po kilka serii i to coraz mocniej
kasha dobrze ze masz w nich wsparcie a nieśmiało zapytam dałabyś namiary na bloga ? jeżeli nie chcesz bo traktujesz to osobiście jak pamiętnik czy forme terapii to rozumiem
eleonormio nie wypisuj głupot... jakby to Tż misiulki powiedział dżunia jesteś też
ania jakie słodkie z tym twoim Tż em
roztrzepaniec śliczne komplecik
zuziunia jak słodko wygięty maluszek, ładna kiecka u mnie wszelkie dekoldy opadaja ze wzgledu na ciążowy wysyp na dekoldzie...
lazurowa wspolczuje palaczy w domu ...masakra...
moj jak chce palić to wychodzi na balkon albo idzie na dwór( przez to w zime pali dwie fajki na dzień )
alutka ja też już +7kg
pszczolka, eleonormio a ja mam boczki z tylu na plecach pod biustonoszem takie fałdy
pszczolka włascicielowi pewnie w to graj ze chalupe chcecie mu odpicowac ...
Co do mieszkania my wzieliśmy kredyt na 35 lat 4 lata temu.Teraz miesiecznie wychodzi coś 400,- także tragedii nie ma.Czyli zostało jezcze 31 lat
współczucia z akcja w przedpokoju...mam nazieje, ze z piesem juz lepiej
anoxa tobie tez

Wrzucam mój bebech (dziś 22tc i 4dni) i zakupy
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:04   #1459
bassienkaw
Zakorzenienie

Papeteria super zakupy, śliczny brzsuszek i te paletki cieni boskie, jak dla mnie brązy ponad wszystko no i tuniczka niczego sobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 15:14   #1460
bajka1807
Zakorzenienie

papeteria piekny brzuszek taka slodka pileczka
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2010-03-13 o 15:19
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:15   #1461
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Basiu jak ciasto już upieczone? - pewnie przepyszne?

To ja się chwalę brzunio w 23tc, ciuszki dla dzidzi wszystkie dostałam, bluza jest dużo zaduża bo roz. 86 ale była wyprzedaż i tak będzie na potem.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:20   #1462
pszczolka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pszczolka włascicielowi pewnie w to graj ze chalupe chcecie mu odpicowac ...
Co do mieszkania my wzieliśmy kredyt na 35 lat 4 lata temu.Teraz miesiecznie wychodzi coś 400,- także tragedii nie ma.Czyli zostało jezcze 31 lat
współczucia z akcja w przedpokoju...mam nazieje, ze z piesem juz lepiej
anoxa tobie tez

tylko widzisz.. to jest tak że my na poczatku chcieliśmy położyć kafelki w przedpokoju sami na własną rękę bo się wprowadzaliśmy z psemi łatwiej by było utrzymywać czystośc niż z wykładziną no i oni sie nie zgodzili bo powiedzieli że za jakiś czas będą chcieli panele położyć jak już trochę pomieszkamy.. no więc liczymy że oni te panele zasponsorują skoro mówili że i tak to zrobią tylko kwestia taka czy będą chcieli to zrobić akurat teraz, bo my na przyjście dzidziusia będziemy chcieli mieć juz odpicowana chatkę Wszytskie inne rzeczy typu malowanie ścian i takie inne pierdoły bedziemy już robić we własnym zakresie finansowym, jednak panele fajnie by było aby oni położyli.... jak nie będą chcieli to sami kupimy, ale wtedy jakieś najtańsze.. bo nie będę wkładać bóg wie ile kasy w nieswoje mieszkanie, i tak za ok 3 lata już nas tu nie będzie, a tyle te tanie przeżyją napewno

masz piękny brzuszek, nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie uwielbiam takie duże ciążowe brzuszki, w ogóle uważam że kobiety w ciąży są piękniejsze.. im bardziej ciąża widoczna tym bardziej to takie słodkie, z resztą kobieta w tym czasie promienieje tylko usiebie tego nie widzę-ale to normalka

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

dziewczyny, przez te wasze wypieki aż sama nabrałam ochoty na jakieś ciacho... i.. zakupiłam wszystko na biszkopt z galaretką gotuję dobrze, ale jeżeli chodzi o wypieki to nigdy tego nie robiłam bo nigdy nie jadłam słodyczy, wręcz odrzucały mnie, nawet koleżanki śmiały się ze mnie że nie jestem prawdziwą kobietą bo nie mam zachcianek słodyczowych... Ale w ciąży smak się zmienił i to baaardzo Także trzymajcie kciuki aby wyszło mi moje 2 w życiu ciacho (jak miałam około 13 lat to zrobiłam placek z truskawkami-ale wyszedł zakalec)
Stary 2010-03-13, 15:22   #1463
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria a przepraszam, a gdzie Ty niby masz te kilogramy, o których tak tu wypisujesz co niby tyle przytyłaś bo przepraszam ale nie widać, co??????????? Aaaaaaaaaaaaa bo to pewnie w koski u stóp Ci wszystko poszło prawda??? Fajna laska z Ciebie (dżunia), a brzuszek już tak fajnie widać, a co do cieni bardzo lubię inglota bo ma dużą paletę kolorów niestety mam na nie uczulenie

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 15:30   #1464
anoxa
Zakorzenienie

papateria sliczny brzusio i tuniczka tez piekna ja naszczescie juz troszke mam ciuchow na wiosne moze tylko jakies leginsy jeszcze sobie kupie a brzuszek super i ciesze sie ze nie tylko ja mam wiekszy bo juz myslalam ze tyko moj taki olbrzymi jest

misiulka brzusio jeszcze malutki ale juz widoczny ten kompleci body spodenki czapeczka super

pszczolka
my wczesniej mieszkalismy na innym wynajmowanym mieszkaniu i powiem ci ze robilismy podloge tzn panaele bo bylo gumoleum i oni nam to odliczyli z czynszu
Stary 2010-03-13, 15:42   #1465
papeteria
Zakorzenienie

basienka, bajka, misiulka, pszczolka
misiulka śliczny malutki brzusio a ty zgrabniutka dżunia (śmieszy mnie to słowo) i ciuszki urocze

co do cieni no nie kazdemu one odpowiadaja, uczulaja niektórych itp..
ja rzadko sie maluje cieniami (czesciej nimi kreski robie) ale nie moglam sie powstrzymac bo to 50% taniej a do zawodu mi sie przyda

Uwierz ze widac te 7kg....(jakby w kostki poszlo to bym miala dwa kolki ) ostatnio przymierzylam taka elegancka kamizelke z h&m co w szafie wisiala bo za duza byla rozm 40 a teraz brakowalo mi w cyckach do zapiecia z 10 cm wogóle jestem dużo szersza w plecach, uda mi sie powiekszyly bo spodnie cisna w nogawkach, po tylku tez czuje ze pelniejszy no i te boki na plecach pod biustonoszem ale nic ... postaram sie zrzucic nadprogramowe kg po ciazy , oby tylko z maluszkiem było wszystko dobrze teraz to dla nas mamusiek priorytet
pszczolka ale wybredni ja mam po poprzednich lokatorach panele w przedpokoju ale osobiscie polozylabym plytki bo łatwiej z płytkami w przedpokoju ale juz nie zrywalismy tego bo po co sobie dodatkowe wydatki robic, zreszta nie bylo na to...
masz racje nie ma co szalec , moze oni licza ze wy im zasponsorujecie...
za ciacho
Ja czekam jak mój się obudzi (przed południem sie położył a jest po i przed nocką )bo chce pizze bylam w szkole wiec nic nie gotowalam
anoxa dzięki ja uważam że twój jest uroczy, chyba mój jednak większy co ja jeszcze nigdy nie mialam leginsow nie potrafie sie przekonac...moze czas sie przelamac...
wczoraj kupiłam sobie sztruksy h&m na all za 17,99 z przesyłką 29,- wprawdzie używane ale w dobrym stanie zobaczymy co to przyjdzie....
jedne jeansy z h&m kupiłam na all za 36 zł i jestem zadowolona tylko juz sie powoli ciasne robia...

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-13 o 16:10
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:53   #1466
ola_k11
Zadomowienie

Siala spełnienia marzeń!!!!

a my mielismy tylko skrecac łóżko, tzn. TZ miał ale w koncu stwierdzilismy ze skoro i tak pokoj prawie pusty, to wyniesiemy reszte i odmalujemy juz pokoj, to bedzie z głowy... no i TZ teraz zachrzania
ja mu troszke pomagam, cos podam czasem..

ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:05   #1467
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
lazurowa wspolczuje palaczy w domu ...masakra...
moj jak chce palić to wychodzi na balkon albo idzie na dwór( przez to w zime pali dwie fajki na dzień )

Palaczy w domu nikomu nie życzę.
Śliczny brzuszek i zakupy eleganckie.

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Basiu jak ciasto już upieczone? - pewnie przepyszne?

To ja się chwalę brzunio w 23tc, ciuszki dla dzidzi wszystkie dostałam, bluza jest dużo zaduża bo roz. 86 ale była wyprzedaż i tak będzie na potem.
Gdzie chowałaś ten śliczny brzuszek na spotkaniu?
Ubranka śliczne.

Zaczynam się martwić, że jeszcze nie przytyłam i brzuszek też jakiś taki mały a to już 18 tydzień się w poniedziałek zacznie.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a my mielismy tylko skrecac łóżko, tzn. TZ miał ale w koncu stwierdzilismy ze skoro i tak pokoj prawie pusty, to wyniesiemy reszte i odmalujemy juz pokoj, to bedzie z głowy... no i TZ teraz zachrzania
ja mu troszke pomagam, cos podam czasem..
Mnie też czeka malowanie pokoju ale to dopiero jak się zrobi ciepło.
Dziś cały dzień pada śnieg- załamać się można.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 16:07   #1468
roztrzepaniec989
Rozeznanie

papeteria, misiulek śliczne brzucholki - widać, że ciążowe

papeteria mogłabyś podać numery cieni (szczególnie tych brązowych)

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-03-13 o 16:08
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:11   #1469
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

hd
a ty dywan na allegro kupowalas czy w sklepie?
w sklepie (chyba OBI)

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:

buty i skarpetki mnie rozwalają

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, co myślicie o tym komplecie?
http://www.allegro.pl/item958151335_..._62_68_cm.html
Podoba mi się, ale z wysyłką to prawie 50zł...
śliczny ale cena spora
świetne zrobione zdjęcia (powiększone motywy itd)

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 16:11   #1470
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze co to są mule?
to malze

Cytat:

Sliczne!!! i jaki brzuchol okraglutki

Cytat:
Dziewczyny, co myślicie o tym komplecie?
http://www.allegro.pl/item958151335_..._62_68_cm.html
Podoba mi się, ale z wysyłką to prawie 50zł...
Kupuj sliczny jest, wczoraj podobny dostalam.

Misiulka tez przesliczne ciuszkii brzuszek.
Wszystkie ladne brzuszki zreszta macie.

My dzisiaj wozek kupilismy)) Tylko tz-ta do szkoly zawiozlam, wiec w samochodzie jest nierozpakowany wrrrrrrr.

Dzis idziemy do kina i pozniej znajomi przychodza na film z dzidzia w roli glownej ;P Mam nadzieje, ze moja przyjaciolka sie zarazi dzidzia.
Piesa oddalismy do mojej mamy na weekend wiec mamy chate wolna ;P
Dziwne uczucie jak nie ma go w domu tak niesamowicie pusto jest

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości