|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
Jest strasznym zazdrośnikiem ,dominatorem i nie daje mi oddychać. Ja jestem bardzo niezależną kobietą,w dodatku mam mnóstwo facetów za przyjaciół czego on totalnie nie akceptuje. I tak po krótce wybucha między nami sporo konfliktów. Trwa to już długi czas właściwie od początku.Są tylko momenty kiedy się to nasila. Więc tak naprawdę nie wiem co robić.W myślach układam sobie świat sama.Ale z drugiej strony kocham go bardzo i to mnie blokuje przed decyzją. Dziś np super dzień wysłał mi eskę że kocha i tęskni I tak burza z piorunami i za chwilę słońce........
|
|
#1142 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
![]() Ja mam sredni dostep do neta chwilowo- mamy holendra na wymianie i zajmuje moj pokoj a laptop nie lapie internetu gdzie indziej ale juz jutro edzie ok Cytat:
ja tam uwarzam ze nikt nie moze byc wiecznie szczesliwy- tzn kazdy zwiazek ma swoje okresy lepsze i gorsze. Wazne zebys ustalila czy go kochasz- jak tak to wszystko sie poukladaSpedzilam wczoraj popoludnie z 4 maluchow od 3 miesiecy do 3 lat...urwanie glowy ale obudzil mi sie chyba instynkt macierzynski jak mala kuzynka zaslinionym palcem chwytala moj telefon i zaslinila mi pol koszulki ![]()
|
||
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Mialam sie wczoraj odezwac ale mnie wyciagnieto na pizze
![]() Juz sie chwale nowym kolorem
|
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooo dobra marchewa mi sie podoba
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Amoura - śliczny rudasek.
Też bym chciała coś zmienić z kolorem ale z czarnym trudno coś eksperymentować Wczoraj miałam emocjonujące popołudnie i wieczór.W drodze powrotnej z pracy jakiś facet wyjechał z podporządkowanej prosto w moje auto .Tak więc mam zdemolowany samochód ,na szczęście nic mi się nie stało.Widząc jego zamiary zdążyłam lekko uskoczyć w bo i nie wjechałcentralnie w moje drzwi.Teraz jestem w trakcie załatwiania samochodu zastępczego ![]() Tz załatwia wszystkie papiery bo ja na domiar złego kibluję w pracy dzień i noc
|
#1146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówiłam, ze Ci ładnie
![]() ale teraz powtórzę na forum...ślicznie Ci a co u mnie?? nic oprócz kłopotów z psiuniem zwiększona częstość ataków padaczki, a jakby tego było mało to przez kilka dni skakał na 3ch łapkach bo mu się w bioderko coś stało i antybiotyk dzisiaj znów przyjął. w poniedziałek kontrola po antybiotyku plus badanie moczu by sprawdzić czy w końcu znikły kryształki kamyków czy dalej uparte siedzą - a jak się pojawią ataki w czasie weekendu to zmiana leku p/padaczkowego. Sypie mi się psiak a przecież jest młody - w kwietniu będzie miał 9 latek. |
|
|
|
|
#1147 | ||
|
Zadomowienie
|
dzikuje
Cytat:
dobrze ze nic ci sie nie stalo Cytat:
kupilam sobie buty i nie wiem czy je nosic
|
||
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
Nigdy bym nie pomyslała ,ze to napisze ale niestety musze.... Nie naleze juz do was, tak po prostu... zostawił mnie i tyle.... |
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Powód jest smieszny jak dla mnie nieprawdziwy - nie znam niemieckiego!!!
Myslaałm,że doroslego faceta stac na szczerość , jak widac myliłam sie... |
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
czarnula
Trzymaj się kochana i pisz jak Ci zle.
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
ja tez nie bede komentowac bo brak słów, nienawidze facetow, ktorzy graja na uczuciach!!! zaczynam tracic nadzije na normalnych facetów, a moze to ze mna jest cos nie tak,ze kazdy mnie zostawia... sama nie wiem
|
|
|
|
#1155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przykro mi...ale nie zostawiaj Nas jak to mowił moj wykładowca podstaw prawa..."skup my się bo kupy nikt nie ruszy"
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no masakra... a powod...no k....a jakos w ostatni weekend mu to nie przeszkadzalo
|
|
#1157 | ||
|
Rozeznanie
|
hej, troszkę mnie nie było ostatnio na forum, ale postanowiłam dzisiaj poczytać i co? same złe wiadomości!
Cytat:
moze te antybiotyki coś pomogą...Cytat:
brak mi słów, trzymaj się cieplutko ![]() a ja wpadłam też napisać, ze w niedziele mam tak jakby randkę...z polakiem...ale do niedzieli jeszcze trochę czasu i wszystko może się jeszcze zmienić...
|
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciao kochane!
Po pierwsze !!! !!!Kochana, przytulam i sle pozytywne fluidki Emanko i dla psiulka rowniez A u mnie wreszcie jakies zmiany w zyciorysie To tylko pare dni a ja... UMIERAM Z NUDOW!!! A nogi to mi w Ale chociaz na waciki i na lampe do salonu bedzie![]() A teraz spadam cos ugotowac. Trzymajcie sie mile me, nie upadac duchem!!!
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie, ze się pojawiają zmiany w życiorysie ja nadal wysyłam wysyłam....mam nadzieje, ze niedługo też jakieś zmiany będą i u mnie ![]() za fluidki dziękujemy ![]() Eskadia....same dobre wieści przynosisz ciesze sie Twoją radością![]() i pamietaj...bedzie dobrze |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
kurcze, ostatnio napisanie posta zajmuje mi tyle czasu,że masakra normalnie litery mi sie gubia,robie błędy i sto razy poprawiam, nie wiem o co chodzi,ze nie moge sie skupić u mnie juz troche lepiej i nawet Wam powiem,ze małe słoneczko znów zaswieciło... Długo bym musiala opowiadac jak to dokładnie było z Tz,więc napisze w skrócie. Od 2 dni sie nie odzywał az wreszcie spytałam czy wszystko jest w porządku?Napisał do mnie wczoraj rano o 5.30 ,ze nic nie jest ok, ma za duzo pracy, na nic nie ma czasu ....i chcialby wreszcie mieć mnie przy sobie bo marzy mu sie rodzina , ale musze znac niemiecki, bo on zawsze chcial,zeby jego zona pracowala razem z nim w jego firmie a wiadomo,że bez jezyka ani rusz... i jesli sie nie naucze to nie bedziemy mogli byc razem.A ja sie od razu wkurzyłam,ze przeciez jak sie kogos kocha to ten jezyk nie jest najwazniejszy, mysle,ze bedac z nim w niemczech podłapałabym tego jezyka...no i nawypisywałam mu bzdur,zzeby znalazl sobie lepsza dziewcyne a najlepiej niemke to bedzie mial swoja rodzine i problem z głowy.Bylam tak wściekła,ze nie panowałam nad soba i w sumie to ja powiedziałam,ze nie chce miec z nim juz nic wspólnego i nie chce żadnego kontaktu.Od tej pory sie do mnie nie odzywal,dzis napisal dosłownie przed chwila,ze jest w pracy i ze mnie kocha ale musimy pewne rzeczy zmienic i prosi zebym sie uczyła języka Nie wiem co mam robic. Kocham go bardzo i nie potrafie zyc bez niego. Chce cos zrobic, wziasc sie za ten niemiecki ale nie mam mozliwosci...
|
|
|
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
Czarnula - nie przekreślaj tego skoro jest uczucie. Może pomyśl nad przeprowadzką? w Niemczech moglabyś się zapisać na kurs języka - wiadomo, że słownictwo buisnessowe jest trochę inne i trudniejsze, ale po kilku latach napewno byś świetnie operowała niemieckim
.Amoura poczuła wiosnę .
|
|
|
|
#1163 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bylam na czysto towarzyskim spotkaniu wczoraj ale facet traktowal to jako randke. Nie chce sie tu zalic ale powiem tyle- bylo tragicznie dzisiaj sie smieje ale wczoraj mi do smiechu nie bylo ![]() Cytat:
a buty nadaja sie do chodzenia ![]() Cytat:
A co do braku mozliwosci- masz internet i pol godziny wolnego czasu dziennie? Jak tak to nie widze przeciwskazan... Mam nadzieje ze sie jakos dogadacie bo wydaje mi sie ze twoj Tz to sensowny facet i szkoda byloby sie z nim rozstawac ja jak zwykla w pracy, nic sie nie dzieje wiec nie mam o czym pisac |
|||
|
|
|
#1164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz mozliwosc wziecia sie za niemiecki oj masz...wiec jest dobrze i nie musisz zadnej kasy wydawac...przeszukaj tylko ostro net 100% znajdziesz tam lekcje plus forum gdzi eludzie beda pytac i wyjasniac co jak i dlaczego...oczywiscie to nei to samo co isc na kurs gdzie w razie w ktos ci wytlumaczy dokladnie o co chodzi ale...to zawsze cos...ja ci powiem ze jak bylam w pl to z tesknoty, zeby zajac sobie czyms leb uznalam ze zaczne si euczyc greckiego,a uwierz mi, ze greckie lekcje w necie o wiele wiele trudniej znalezc od niemieckich...ale znalazlam i mialam system taki: siadalam czytalam ta lekcje raz...dwa...trzy...zapisy walam sobie regulki i przyklady potem zamykalam komp siadalam i pisalam powiedzmy 100 zdan z tej lekcji, bardzo prostych i nie koniecznie sensownych typu moj kot jest w lodowce a moja mama w szafie cokolwiek byle pisac i zakapowac regole pote siadalam do kompa i przepisywalam te wszystkei zdania i wysylalam tztowi maila zeby sprawdzil byl pot, krew i lzy czasami ale cos tam zakapowalam a tzt byl caly w skowronkach, ze cos robie i latal "tesciowi" pokazywac co ja wypisuje![]() takze glowa do gory to sie da zrobic...przynajmniej na tyle, zeby jakies tam podstawy miec w glowie i zakapowac troche logike jezyka...bo wiadomo, ze kazyd ma inna...bedziesz sie wkurzac i rzucac wszystkim co masz pod reka ale dasz rade
|
|
#1165 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() grecki jest bardzo ciezko znaleźć - a jak już jest to..grecki wytłumaczony po ang.... ale...dla chcącego nie ma nic niemożliwego i coś tak z robaczków załapałam - więc i Ty z "der die das" też sobie poradzisz tylko trzeba poszukać ![]() ...naatalia pewnie zaraz bedzie chwaliła moj grecki (oby nie:P) - bo nie jest za dobry :P, ale jak potrzeba to jakoś sie dogadam z problemami ale...czasami trzeba spróbowac ![]() p.s. oczywiscie rodzajniki to tylko jako przykład był podany ![]() np tu gramatyke możesz znaleźć ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-03-13 o 16:22 |
||
|
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Też jestem w związku z obcokrajowcem. Holendrem dokładnie
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w domu zapanowala Formula 1.
Tz zamiast o 16:00 wrocil do domu o 11:00 aby obejrzec kwalifikacje Czarnulko wybacz jesli pisalas a ja nie doczytalam.. czemu nie masz mozliwosci nauki niemieckiego?? wiesz nawet w internecie sa programy do nauki jezyka.. nie musisz od razu zapisywac sie na drogi kurs. pomyslem moze byc rowniez uczenie sie od jakiejs studentki. one nie biora duzo za lekcje a mozesz sie umowic ze przyjedzie do ciebie do domu wiec nie tracisz tez czasu na dojazdy.. ja sama mam w domu taki program do nauki: rosetta stone, jest prosty i latwy w obsludze.. zawsze to jakas podstawa.. Aga witaj
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Aga witaj
czarnula na moje to ucz się języka dziewczyny mają rację i spróbuj bo na pewno warto Trzyma kciuki za Was ![]() eskadia co to za randka ? mmmm niedziela już jutro dalej aktualne ? Amoura fajne te butki lubię obcasy A ja lecę pracować mam weekend zajęty pracą.Jestem już wyszykowana tylko ostatni look w lustro i gooooooooooooo
|
#1169 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tle ze exTz byl niski i glupio mi tak bylo...
|
|||
|
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Tak o hm nas... no więc tak oficjalnie i prawnie niedługo jesteśmy razem bo 2 mce, znamy się od lat dwóch, pracujemy w jednej firmie. Nam układa się cudownie, tylko jeden mały a właściwie dość duży cień jest. Moja rodzicielka go nie akceptuje i za wszelką cenę usiłuje doprowadzić do rozstania. Ale to dość długa i nieprzyjemna historia. Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

ale juz jutro edzie ok
ja z moim jestem hmm....zalezy od kiedy liczyc ja licze ze 2 i pol...tz , ze 3 i pol...to srednia chyba 3 wychodzi...zobaczymy jak to bedzie...ja mam czasem wrazenie calkowitego zastoju...a czasami, jestem za***iscie szczesliwa...nie wiem moze to ze mna cos nie tak
ja tam uwarzam ze nikt nie moze byc wiecznie szczesliwy- tzn kazdy zwiazek ma swoje okresy lepsze i gorsze. Wazne zebys ustalila czy go kochasz- jak tak to wszystko sie pouklada
.Tak więc mam zdemolowany samochód ,na szczęście nic mi się nie stało.Widząc jego zamiary zdążyłam lekko uskoczyć w bo i nie wjechałcentralnie w moje drzwi.

!!! !!!
ja nadal wysyłam wysyłam....mam nadzieje, ze niedługo też jakieś zmiany będą i u mnie