Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE2010 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 13:54   #3931
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

elenka sliczne fotki
Stary 2010-03-13, 14:00   #3932
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Zgadzam sie z moje przedmówczynia... piekne zdjecia... piękna Pani Młoda

edit: zmiana avatara

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-03-13 o 16:23
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 14:05   #3933
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
a dziewczynki pochwale Wam się moimi slubnymi fotkami, martucha84 właśnie obejrzałam Twoje i jestem w szoku jaka jesteś oryginalna i odważna, kolor włosów i zupełnie inna suknie niż wszystkie!!! Ja jestem bardziej klasyczna ale podziwiam takie oryginałki
PLENER
http://picasaweb.google.com/kasiadur...eat=directlink
ŚLUB
hahahah dziekuje ja zawsze bylam inna a sukienke wypatrzylam w jakiejs gazetcie slubnej w empiku i powiedzialam to ta i zadna inna pojechalam do salonu nie mieli jej na stanie wiec sprowadzili mi ja na przymiarke z krakowa.. i mimoze nosilam 36 a dali mi rozmiar 42 byla za wielka i wogole powiedzialam biore! wiedzialam bez mierzenia ze to ta
oczywiscie sciagneli mi miare i szyli ale przez to ze zamawialam ja rok wczesniej mialam stracha czy wszytko bedzie dobrze
no i bylo

a twoje fotki piekne super wygladalas

ja tez mysle o chuscie.. bardzo mi sie to podoba i jest mega wygodne..
Stary 2010-03-13, 14:53   #3934
mi_kado
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth Pokaż wiadomość
staraj sie leżeć, ja krwawiłam do 26 tygodnia, od 8, miałam pozaskosmówkowego krwiaka, wiekszego od dziecka i to o wiele.
a czy Ty leżałaś przez wszystkie te tygodnie? Ja po cichu marzę, że 31 marca na kontroli powie mi, że jest lepiej i że mogę choć na spacery chodzić, bo czuję się jak inwalidka...

elenka, właśnie obejrzałam sesję foto, dołączam do innych zachwytów - śliczne
mi_kado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:23   #3935
czarnaelizabeth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mi_kado Pokaż wiadomość
a czy Ty leżałaś przez wszystkie te tygodnie? Ja po cichu marzę, że 31 marca na kontroli powie mi, że jest lepiej i że mogę choć na spacery chodzić, bo czuję się jak inwalidka...

elenka, właśnie obejrzałam sesję foto, dołączam do innych zachwytów - śliczne

niestety, leżałam plackiem:/ obsługiwąły mnie dzieci i maz, jak późno wrócił do domu, wstawałam tlyko siku, zeby myłam nad miską, któą przynosił mi syn,. wstawałam tlyko na kontrole do elkarki i tyle, powiem ejdnak, ze opłaciło się, mam zdrowego, superowego synka
czarnaelizabeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 15:57   #3936
Szczęśliwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Q100Q Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie.
A może macie już jakieś wybrane fajne i dobre jakościowo wózki dla dzieciaczków?! Bo u mnie chyba z tym największy problem.Czy lepiej wielofunkcyjny, czy oddzielnie głęboki a później lekką i konkretną spacerówkę?
Witamy nową mamę. Kilka stron wcześniej była już rozmowa o wózkach, kilka dziewczyn ma już swoje typy i wkleiła fotki wybranych wózków.

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Skończyła mi się Luteina (lekarz źle wyliczył i przepisał o 1 opak. za mało), dziś wzięłam ostatnią tabl., a od środy wieczorem zamiast 2x2, brałam 1 rano i 1 wieczorem. Mam nadzieję, że zmniejszenie dawki nie wpłynie negatywnie na mój organizm
Może zapytaj w aptece czy nie dadzą Ci opakowania bez recepty, powiedz że doniesiesz receptę we wtorek. Często pomagają w takich sytuacjach.

Cytat:
cześć dziewczyny!
mam nadzieję, że mogę dołączyć do drużyny?
Witaj, serdecznie zapraszamy!

Cytat:
a dziewczynki pochwale Wam się moimi slubnymi fotkami,
Fajna sesja, super zdjęcia. Kilka ujęć np. na schodach do góry nogami podoba mi się szczególnie. Lubię oryginalne zdjęcia.

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:12   #3937
NIKaP-n
BAN stały

elenka piękna Kobitka z Ciebie, śliczna sesja, fajny Mąż i obrączki (czyżby Apart?).
Ja też żałuję, że nie mieliśmy sesji... marzyła mi się. Ech...

mi_kado
witaj koleżanko z Poznania nareszcie nie jestem sama

Witajcie wszystkie nowe Mamuśki

A jak nie przestaniecie mi tu zmieniać avatarków, to będzie wiesz mszu haha Ray też, no nie.
Wciąż myślę, że ktoś nowy dołączył
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:19   #3938
elenka1
Rozeznanie

dziekuje za miłe słowa bardzo mi miło

a widze ze dziewczyny dzisiaj sie obijaja i mało piszą. na tygodniu ciężko nadrobić a dzisiaj nudnoo, jakis senny ten dzień więc pewnie śpicie albo spędzacie czas z rodzinką!!! albo na imieninach u ciotek krysiek albo bozenek siedzicie

co do wózka ja mam typ chicco na 4 kołach, na allegro 1800-1900zł 3-cześciowy i podobno dobrze się składa i zajmuje mało miejsca w aucie
kolor chciałabym uniwersalny zeby kiedyś posłużył dla drugiego dziecka, bo jak będzie chłopak to zawalczę o dziewczynkę a jak dziewczynka to może zaprzestane na jednej, pożyjemy zobaczymy
pocieszyłyście mnie z tą płcią że ogonki mają wszyscy w 11 tygodniu a ten lekarz wrrr zmieniam go
a właśnie byłam na badaniu w 10 tyg i 3 dniu a na następne kazał mi przyjść za 4 tyg czyli bedzie to 15 tydzien a to chyba za późno na pomiaty, bo przezierności mi nie zrobił jak narazie

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
elenka piękna Kobitka z Ciebie, śliczna sesja, fajny Mąż i obrączki (czyżby Apart?).
Ja też żałuję, że nie mieliśmy sesji... marzyła mi się. Ech...

mi_kado
witaj koleżanko z Poznania nareszcie nie jestem sama

Witajcie wszystkie nowe Mamuśki

A jak nie przestaniecie mi tu zmieniać avatarków, to będzie wiesz mszu haha Ray też, no nie.
Wciąż myślę, że ktoś nowy dołączył
obrączki robione na wzór aparta, nasz klega jest złotnikiem

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 17:43   #3939
NIKaP-n
BAN stały

A to, żeby nie dostać

otóż brzuchola nie umiem inaczej zrobić, a zapomniałam, że moje Bejbe ma dziś spotkanie piwkowo- meczowe na mieście...

Pierścionek w sumie padł w kolorach jesieni, gdyż ten wiosenny był prawie niewidoczny na moich bladych paluchach...

Moja ukochana Figa (ta z 3 łapeczkami) i Jej ostatnia sesja

I urodzinowy bukiet od Mężola

I jeszcze ja, z hmmm zabawną? miną...

Edytowane przez NIKaP-n
Czas edycji: 2010-03-13 o 17:49
Stary 2010-03-13, 17:50   #3940
NIKaP-n
BAN stały

ufff udało się załadować foty
Także brzuszek mam prawie równo z cycami ;D
Stary 2010-03-13, 18:05   #3941
Bluex
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość
A propos brzuszków to ten był super
http://img143.imageshack.us/img143/8...picturent9.jpg
Takie brzuchole mnie przerazaja i wcale mi sie nie podobaja ((
jak to dobrze miec tylko jedna fasolke

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
u nas też zasypało śniegiem niestety ....a w tvn warszawa widziałam, że w stolicy dziś świeci piękne słoneczko buuu
ano u nas sloneczko piekne ale zimno jak cholera bylo
poszlam na spacer i zmarzlam jak glupia

Martucha84 i Elenka,
piękne zdjęcia i piękne panny młode - gratuluję !

NIKaP-n,
słodziak nie brzusio !

Co do wagi, to ja ważę się co piątek na czczo na golaska i jakoś od początku ciąży nic się nie zmieniało.
A tu wczoraj niespodzianka + 500 gr Dzisiaj też sprawdzałam i waga nadal na plusie. Cieszę się bardzo, bo już się martwiłam, że brzucho i cycochy rosną jak szalone, ja jem jak szalona a waga ani drgnie.

Wczoraj skonczylismy 14 tc
Stary 2010-03-13, 18:36   #3942
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień doberek

Szczęśliwa, ja to jestem maniaczką Harre'go Ale ostatnia część najmniej przypadła mi do gustu - jestem ciekawa, jakie będzie twoje zdanie.

Agata, dobrze, że się odezwałaś, przynajmniej wiemy, ze wszystko w porządku

Dash, zdjęcie wstawiam, a cena i firma poleci na pw.

Kasienko, kuruj się Mnie z opryszczki wargowej wyleczył... mój mąż, który jest nosicielem tegoż wirusa, a sam nigdy nie chorował. Przez pierwsze dwa miesiące naszego związku miałam opryszczkę non stop, a potem jak ręką odjął - musisz zacząć całować sie z nosicielem wirusa opryszczki
Czarnaelizabeth, podziwiam, naprawdę! W dzisiejszych czasach chęć posiadania licznego potomstwa jest rzadka. Ja chcę dobić do trójki i na tym koniec

Q100Q, witaj i gratuluję Chętnie dopiszę cię do listy, poproszę tylko o dane: imię i wiek, bo tego mi brakuje.

Lisico, nie wpisałam cię na listę, bo nie podałaś mi danych, więc może się popraw i dawaj dane, to dopiszę do listy

Angelikaw, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Nie zamartwiaj się, dobrze, że pomyślałaś, żeby zmniejszyć dawkę luteiny
Elenko, co ty tak się zamartwiasz tą płcią? A jak na następnym usg wyjdzie, że masz jednak chłopca to co? Nie będziesz zadowolona?

Mi_kado, witaj i gratuluję Rozgość się u nas, zaraz dopisuję do listy.

Monika, śliczny ten pierścionek Brzuszek zresztą też! Kota taka do kochania i tyle (moja teraz tyje i nie mogę nic poradzić - będzie wielkim stworem).

Dziewczyny, tak piszecie o tej płci, to jak tylko z mężem usiądę do filmu z usg, postaram się pokazać wam pitolka w 14tc - nie da się chyba wmówić, że to coś innego A dziś zaczynam 16tc Jak ten czas leci.
Zrobiłam dziś na kolację nową sałatkę - ciekawe, jak będzie smakować.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 18:45   #3943
cellaris
Rozeznanie

elenko, nika super foteczki

mi_kado witaj wśród nas

czarnaelizabeth to masz super pociechę z tych twoich chłopaków, tak twoje opowieści o nich przywiodły mi na myśl taką typową włoską rodzinkę dużo hałasu i miłości. No i super że uczysz ich samodzielności bo takich chłopaków to teraz ze świecą szukać .

A mnie minęły te lekkie bóle podbrzusza i cieszę się bardzoto chyba rzeczywiście dzidzia musi się trochę porozpychać. Dziewczyny od pewnego czasu mam tak,że jak dłużej na prawym boku leżę to mam taki ból prawego biodra, takie rwanie jakby i muszę zmienić pozycję to przechodzi. Jak myślicie czyżby macica już tak się powiększyła? W 11tc
A no i dalej bojkotuję zimę odwiedziłam dzisiaj moją babcię, która ma coś w stylu zimowego ogrodu/oranżerii. A tam mnóstwo roślin od sufitu do podłogi, wszystko przeszklone i taki specyficzny mikroklimat, pachnie zielenią i wiosną suuper. Tak więc siedziałyśmy sobie we trzy razem z moją ciocią, która zaciążyła kilka miesięcy wcześniej, i popijałyśmy koktajl truskawkowy...ale się pozytywnie naładowałam. No i przesyłam wam trochę tych wiosennych fluidków

Edytowane przez cellaris
Czas edycji: 2010-03-13 o 18:49
cellaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 18:55   #3944
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:
A to, żeby nie dostać
oczywscie Tym razem Ci sie upieklo, i zamiast... dostajesz... i gratisowo jeszcze w drugi policzek
Świetne fotki, mistrzem autofotografii moze nie jestes, ale za zdjecia kici Figi, kwiatkow (z folikiem ) pierscionka masz u mnie... Zdjecie z buzka tez mi sie podoba

Tak czy siak czuje niedosyt w zwiazku ze zdjeciami ciazowymi... musisz swojego mężunia pomeczyc jak ja bedzie marudzil to powiedz mu ze jest taka jedna mszu co mu...

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Pomidora... u Ciebie juz tak ciepło? czy jakas nowa kurteczka? jesli nowa, to czuje ze sie nia dlugo nie nacieszysz zwlaszcza w wersji z zapietym zamkniem
Stary 2010-03-13, 19:04   #3945
NIKaP-n
BAN stały

Kasiu super kurtaska hmmm jak to było z tym mężem??? Dwa pierwsze miesiące znajomości już opryszczka... no, no, no to tego całowania było co niemiara
I jaka ta sałatka???

mszu kochana haha najważniejsze, że mi się upiekło ;D jutro mam nadzieję, że namówię Go na sesję, bo moja siora stwierdziła (wysłałam Jej foty Skypem), że równie dobrze mógł to być poślad Generalnie oprócz folika, cała masa rzeczy na stole, hmmm, jak to ostatnio z reguły u nas;D nic mi sie nie chce...

cellaris czaruj tą zimę, ja już buty wiosenne nakupiłam i też się odgrażam, że je ubiorę

Dzięki za miłe słowa

Dziewczyny mam makaron wstążki, czosnek, papryczki, pieczarki, oliwę z oliwek... i apetyt na cos dobrego na ciepło...ale pesto mi się skończyło ;( i pomidorki w puszce... doradźcie cosik

No i dawajcie następne foty!!!!
Stary 2010-03-13, 19:05   #3946
Pomidora
Zakorzenienie

Mszu, kurteczka nowa i w kupiona z pełną świadomością, ze za miesiąc się w niej nie zapnę Ale co tam, będę w odpiętej chodzić, a na jesień już będzie dobrze (mam nadzieję ). A mnie śnieg, więc ciągle zimno

Cellaris, zazdroszczę oranżerii Sama bym w takim miejscu sobie teraz posiedziała!

Dziewczyny, nieskromnie pochwalę się 14-tygodniowymi klejnotami pana Tymka Jak się zmienią w coś innego, to się bardzo zdziwię, lekarz zresztą też. Gdyby ktoś nie widział - nóżki moje dziecię ma do góry, a pośrodku kursor wskazuje właśnie na jajeczka i pindolka

28.09.2014

Stary 2010-03-13, 19:17   #3947
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:

mszu .... bo moja siora stwierdziła (wysłałam Jej foty Skypem), że równie dobrze mógł to być poślad

Dziewczyny mam makaron wstążki, czosnek, papryczki, pieczarki, oliwę z oliwek... i apetyt na cos dobrego na ciepło...ale pesto mi się skończyło ;( i pomidorki w puszce... doradźcie cosik

No i dawajcie następne foty!!!!
Nika, matko... ja pomyslalam zuplenie jak Twoja siostra .... co sie tyczy makaronow to ja moge go na cieplo z samym serem jesc, uwielbiam makarony daj co masz i tak bedzie dobre
Ja dam fotki jak dostane obiecana lustrzanke, moj mezuś zaczal ostatnio mieknac i powiedział, że mi kupi...moze juz wkrotce

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Mszu, kurteczka nowa i w kupiona z pełną świadomością, ze za miesiąc się w niej nie zapnę
Dziewczyny, nieskromnie pochwalę się 14-tygodniowymi klejnotami pana Tymka Jak się zmienią w coś innego, to się bardzo zdziwię, lekarz zresztą też. Gdyby ktoś nie widział - nóżki moje dziecię ma do góry, a pośrodku kursor wskazuje właśnie na jajeczka i pindolka
To dobrze wiedziec, ze nie tylko ja jedna mam takie odpały Ja jakis miesiac temu kupilam mini sukienke w PROMODzie i juz teraz sie w nia nie dopinam... Jesli chodzi o USG to ja jestem chyba jaka niepelnosprwna, bo na tym obrazie to ja juz kompletnie nie widze niczego co mogloby przypominac malego człowieka o narzadach plciowych nie wspominajac

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-03-13 o 19:31
Stary 2010-03-13, 19:19   #3948
NIKaP-n
BAN stały

mszu haha, no nie poślad, nie
Już gotuję makaron, ja go mogę samego jeść też kocham więc resztę dobiorę za chwilę Lustrzanka bajer sprawa, mnie nigdy nie ciągnęło do fotografii, bo nie było mnie stać na takie hobby, ale teraz baaardzo często o tym myślę

Kasik ja jajców nie widzę
Stary 2010-03-13, 19:31   #3949
Pomidora
Zakorzenienie

No nie wierzę, że nie widzicie! To wam zrobiłam zdjęcie z opisem dokładnym. Tam nie widać głowy ani rączek, tylko nogi i pitolka

Mszu to my na twoje zdjęcia do zakupów będziemy musiały czekać? Oj, ty...

28.09.2014

Edytowane przez Pomidora
Czas edycji: 2010-03-13 o 19:33
Stary 2010-03-13, 19:38   #3950
cellaris
Rozeznanie

Cytat:
No nie wierzę, że nie widzicie! To wam zrobiłam zdjęcie z opisem dokładnym. Tam nie widać głowy ani rączek, tylko nogi i pitolka

spokojnie, spokojnie... widzimy ja specem nie jestem, ale coś tam dynda.

A co do oranżerii to moja babcia ma, ja niestety w bloku takich luksusów nie mam, ale rano męża na próbę zawiozłam i do babci odstresować się pojechałam....
Stary 2010-03-13, 19:41   #3951
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:

No dobra.... teraz cos widze, wiec rozumiem, ze to dluzsze to (nazwijmy to po imieniu) penis, a te male kropeczki to jądra?

w kiecke juz sie prawie nie mieszcze... biust mi "napęczniał" , ale nie bójta sie... wkrotce na pewno cos dodam
Stary 2010-03-13, 19:42   #3952
Bluex
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiscie ze widac piekne klejnoty
Stary 2010-03-13, 19:49   #3953
Pomidora
Zakorzenienie

Mszu, właśnie ta - penis i jądra Tak przynajmniej lekarz tłumaczył. Ja w kurtce to powiem, ze zapinam się na styk, ale mi to wisi i powiewa Jakbym miała kupować tylko to, co będę nosić latem, kiedy będę wielka i tocząca się, to bym padła!

Cieszę się, że niektórzy widzą klejnoty mojego dziecka - doszłam po chwili do wniosku, że opis rzeczywiście konieczny, bo ja wiem, co mi lekarz tłumaczył, a wy przecież nie macie pojęcia

28.09.2014

Stary 2010-03-13, 19:55   #3954
1985ewa
Rozeznanie

Cytat:
witam weekendowo

dziewczyny ja powrócę do nurtującego mnie tematu i mam nadzieje że któraś z Was np czytała albo rozmawiała z ginem i ma jakąś wiedzę na ten temacik bo ja wkoncu jestem zielona...
Otóż byłam u lekarz w środę był to 10 tydzień i 3 dzień ( czyli rozpoczęty 11 tydzień) i powiedział mi o tym czyms sterczącym między nogami, i że on obstawia chlopca, a ja oczekująca i nastawiona na córke wyczytałam że w 11 tygodniu to i chlopcy i dziewczynki mają wystajace gruczoły płciowe między nogami i dopiero to zaczyna się rozwijać i widoczne najwcześniej jest ok 14 tyg.
i stad moje pytanko ( raczej do wrześnióweczek) czy jak miałyście usg w 11 tyg lub 12 to tez zaobserwowalyscie cos miedzy nozkami... czy tam nic nie bylo, spójrzcie na fotki i mi napiszcie bo nie wiem czemu ale bardzo mi to siedzi w glowie ( dlatego glupota bylo nastawianie się na konkretna płeć)
Mi się wydaje że to jeszcze za wcześnie na rozpoznanie płci,ja miałam usg w 12 tc i było coś między nogami ale każde dziecko to ma w tym czasie
Cytat:
cześć dziewczyny!
od 4 dni czytam wątek i wydaje mi się, jakbym już Was wszystkie znała
żeby było sprawiedliwie, też dam się poznać Mam na imię Dominika, 28 lat, termin porodu 11.09.2010, Poznań. To moja druga ciąża, pierwsza zakończona niestety poronieniem w maju ubiegłego roku. Teraz też nie jest idealnie, bo krwiak, bo odklejanie kosmówki, trochę czasu spędziłam już w szpitalu, teraz leżę plackiem w domu. Mdłości i wymioty też miałam masakryczne, podejrzewam, że ten wysiłek, jak mnie skręcało, mógł tego krwiaka wywołać. Byłam w środę na kontroli, niestety krwiak jeszcze większy, prawie tak duży, jak bebito. Ale serce pięknie bije i tylko to się liczy
to w skrócie opis mojej ciąży, ale wbrew temu, jak pesymistycznie brzmi, ja jestem bardzo optymistyczna, po takich męczarniach musi się dobrze skończyć. I to pewnie będzie dziewczynka, bo tylko baba tak może dać popalić. No i tyle wytrzymać
mam nadzieję, że mogę dołączyć do drużyny?
Witamyodpoczywaj dużo i nie przemeczaj się
Cytat:
a dziewczynki pochwale Wam się moimi slubnymi fotkami, martucha84 właśnie obejrzałam Twoje i jestem w szoku jaka jesteś oryginalna i odważna, kolor włosów i zupełnie inna suknie niż wszystkie!!! Ja jestem bardziej klasyczna ale podziwiam takie oryginałki
PLENER
ŚLUB
Naprawdę bardzo ładne zdjęcia
Cytat:
A to, żeby nie dostać

otóż brzuchola nie umiem inaczej zrobić, a zapomniałam, że moje Bejbe ma dziś spotkanie piwkowo- meczowe na mieście...

Pierścionek w sumie padł w kolorach jesieni, gdyż ten wiosenny był prawie niewidoczny na moich bladych paluchach...

Moja ukochana Figa (ta z 3 łapeczkami) i Jej ostatnia sesja

I urodzinowy bukiet od Mężola

I jeszcze ja, z hmmm zabawną? miną...
Ładny brzuszekoczywiście reszta zdjęć również

Cytat:

Ja tam coś widzę wystającego między nogami

1985ewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 19:59   #3955
NIKaP-n
BAN stały

Nie no, teraz widzę ogrooomnego pitolka
Załączam moją obiado- kolację. Właśnie zmęczyłam, całą
Stary 2010-03-13, 21:21   #3956
mi_kado
Przyczajenie

Pomidora na tej fotce z opisem to faktycznie wszystko widzę, niezaprzeczalnie chłopak. Ja też będę miała Tymka, jak będzie chłopak, ale pełne Tymon. Imię mieliśmy już na długo przed ciążą. No chyba, że dziewuszka - tu się jeszcze wahamy, ale czasu sporo...

NikaP-n pięknie zrobione paznokcie na tym zdjęciu z pierścionkiem. Ja to sobie myślałam, że w ciąży wreszcie będę miała czas na wszystko, kosmetyczka, paznokietki, fryzjer, a teraz leżę w łóżku i nawet głowy nie mogę za często myć, bo to wysiłek no ale jak tak musi być, to będzie.

mi dziś coś bebito buszuje po pęcherzu, bo co 15 min idę wysikać 5 kropelek, wcześniej tak nie miałam
mi_kado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:28   #3957
elenka1
Rozeznanie

Cytat:

no jest chlop jak dąb!!! widac dokladnie

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-13, 21:42   #3958
NIKaP-n
BAN stały

mi_kado no z pazurkami to ja mam szczęście i nie... Nic z nimi nie robię, czasem tylko spiłuję- jak mi się przypomni są mocne i mają fajny kształt- po mamie- ale też po Niej mam i wadę paznokciową nie mogę malować, bo się zaraz łamią... Co do mycia głowy, ja normalnie co 2 dni, teraz 1 raz w tygodniu. W ogóle się nie tłuszczą, a jak głowa oli, to nawet sił nie mam. Leż, leż dla kruszynki

cellaris a na jakie próby mąż chodzi?nie żebym była ciekawa

Pawcio polazł na piwo i co chwila pisze "do nas" smsy Trochę jest przewrażliwiony przez te moje migreny Ostatnio poszłam się kąpać, włosy myć, maseczka etc... Nie było mnie dobre 40min no i nie zabrałam telefonu do łaznienki, a On był w pracy...
Za chwilę babcia do mnie przychodzi, że Pawełek się od godziny do mnie na komórkę dobija i już chciał się zwalniać bo myślał, że zemdlałam... Nie no, fajnie, ale do kibla z komórką chodzić nie będę...

I chyba się od tych, co smarkają tu zaraziłam... Gardło zaczyna mnie drapać i psikam

gabisuna nie ma?
Stary 2010-03-13, 21:53   #3959
Lisica1
Zadomowienie

Pomidorko mam 26 lat,woj lubuskie....termin na 10.10.2010...chyba odrobilam dobrze prace domowa....

a mi wszyscy wroza dziewczynke....ja tez mam takie przeczucie...ale niewazne co bedzie...dla mnie wazne zeby bylo zdrowiutkie.... w srode jade na usg i test pappa...w koncu zobacze moja kruszynke...tak sie sklada ze rowno co 2 tyg.ja widze ...i nie moge wytrzymac...moglabym ja widziec codziennie...hehe...
Stary 2010-03-13, 22:03   #3960
1985ewa
Rozeznanie

Cytat:
Załączam moją obiado- kolację. Właśnie zmęczyłam, całą
Szkoda że nie zostawiłaś nic dla mnie bo wygląda apetycznie

1985ewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości