|
|
#1741 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
bez zapytań znaków .
Odeszłeś . Bo najlepiej było Ci zostawić mnie i to wszystko . te nasze problemy . to nie moja wina że nie jestem w stanie poradzić sobie z myślą że kiedyś Cię nie będzie ... ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-13 o 21:15 |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_ - ożesz kur.a bo nie wierzę ;D ja w gronie takich talenciar
szok po prostu ! strasznie mi miło , że jestem jedna z tych ' ulubionych ' ja również Cię uwielbiam i okraaadam ! ![]() ps. jasne , że zapomniałaś o kimś ;P ( czy. o sobie kochana ) marikab- oj tylko Ty kochana :P ale miło , że w ogóle ktos ![]() cobainowa - oo ! i jeszcze Ty czytasz te wypociny moje ;D ach. miło bardzo ![]() ![]() Guziki xD - kochanaa ! wszystko będzie dobrzee ____ miłość to życie. A moją Miłością jesteś Ty. <3
wszystko za te słowa dwa; Kocham Cię. ;* i znów wszystko oszalało. Z Tobą.<3 każdy kogo mijam wygląda tak jak Ty. ;* Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-13 o 21:22 |
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
Nawet jeśli czasem trochę się skarżę - mówiło serce - to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one są właśnie takie. Obawiają się sięgnąć po swoje najwyższe marzenia, ponieważ wydaje im się że nie są ich godne, albo że nigdy im się to nie uda. My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostają na zawsze niewidoczne pod piaskiem. Gdy tak się dzieje, zawsze na koniec cierpimy straszliwe męki. Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża. A kiedy on cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. Dwadzieścia cztery smutki to zwykła nasza doba.
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
wysiliłaś się z tym sercem _____ ♥Cytat:
My lover ![]() Najbardziej boli fakt, że ten za którego oddałabyś życie, swoje poświęca innej.
Cały czas myślę, że wrócisz. Zapominam się, kiedy późną nocą otwieram zaspane oczy i wpisuję w komórkę Twój numer, bo zapomniałam przed snem napisać Ci "Dobranoc". Nagle przerywam cichym płaczem. Uświadamianie sobie końca tego, dzięki czemu się żyło, zabija poczucie jakiegokolwiek sensu. Uśmiechnij się do mnie. Nic Cię to nie kosztuje, a mi zastępuje największe skarby, których ludzie nie mogą zdobyć. Jedyne, o czym marzę- spotkać Cię kiedyś na jawie, nie w śnie. Przypadkiem odkryła, że znaczy dla niego dokładnie tyle, ile on dla niej. Przyniósł mi w środku nocy najpiękniejszy świt. W deszczowy dzień różowy parasol i parę rękawiczek. Niespodziewanie podarował mi całego siebie. Ktoś przypadkiem wyrywa mnie z zamyślenia słowami "żyjesz?" . Wtedy dopiero uświadamiam sobie, że umarłam. jak nasza miłość. Chciałabym umieć oddzielić Ciebie od przyszłości. Czuję jak sto sztyletów przebija moją duszę i jak słońce wypala mi źrenice, gdy Cię widzę, a nie mogę dotknąć, gdy Cię słucham,a nie mogę nic powiedzieć... cisza z Twoich ust jest przecież taka słodka..
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały panny ;* hoe , dużo bardzo dobrych opisów :* ________ kawiarnia moich myśli duże dziewczynki mogą więcej Twoje zdrady , moja miłość i łzy. wytrawne łóżko , na kolację. na ustach odczuwam silne braki Ciebie.
|
#1746 |
|
BAN stały
|
_ZaagubiOna_ Margaretta_1 jejku . dziewczyny życzę wam milon razy więcej sensownych postów i jeszcze więcej weny . marikab i ja tym razem tez Cię okradłam więc kwita jesteśmy ![]() . . . urwane w połowie słowa . pocięte myśli i popiół ze spalonych wspólnych chwil trzymam w szufladzie wraz z niepotrzebnymi rzeczami . najpierw kazałeś przeprowadzić mi się do swojego serca . a teraz tak normalnie gorzisz mi eskmisją z niego ? tak bez żadnych skrupułów pakujesz moje walizki i chcesz się mnie pozbyć z serca i z myśli od roku bez większego skutku . mogłam . ale nie chiałam . chciałam ale Ty nie mogłeś . ironia ? nieuchwytny obraz marzeń przewija sie gdzies po mojej głowie . łapie nierealne marzenia i chowa je do kiedzeni . do kieszeni przepełnionej nadzieją . i nie musisz wymyślać tematów nie z tej ziemi . żeby ze mną porozmawiać . bo ja tak bardzo . bardzo lubię gdy siedzisz kolo mnie i milczysz . wtedy wyobrażam sobie twoje slowa i nadaje im kształt , wiec nie mów nic tylko usiąść obok mnie . ubieram w słowa każdą niewypowiedziana myśl chowającą sie w zakamarkach twojej głowy . nic przede mną nie ukryjesz . a już napewno zdrady . . |
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć..
`Twój każdy dotyk Przyprawia mnie o dreszcze. Mój każdy dotyk Sprawia, że mówisz "jeszcze".` `Jesteś jak wyspa nadziei W oceanie bezradności.` `Wiesz ? Mam wrażenie, Jakbym znała Cię od zawsze. Twój uśmiech na twarzy. Uwielbiam na niego patrzeć.` `Jesteś dla mnie wszystkim. bezcenna, jak powietrze.` `Smak Twoich ust, I Twój delikatny dotyk, Działają na mnie, Jak najsilniejszy narkotyk.`
Prowadź mnie za rękę, bo sama nie wiem dokąd mam iść, gdzie podążać mam, by na zawsze z tobą być ... ;* Edytowane przez Cukiiereczek Czas edycji: 2010-03-13 o 21:41 |
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli nie jesteś dla mnie, to dlaczego wciąż śnię o Tobie?
Miłość - wszędzie jej pełno, a każdemu jej brak. W.Bartoszewski Tyle straciłam, z obawy przed utratą... Dajesz mi siebie. Udaję, że nie chcę. ____________ Dziękuję za życzenia ;*
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
'Cause I'm having a good time having a good time don't stop me now/ tej nocy mam zamiar dobrze sie bawic i dlatego ze mam zamiar dobrze sie bawic dobrze sie bawiac nie zatrzymuj mnie
'I wish my smile was your favourite kind of smile.' / Chciałabym, żeby mój uśmiech był twoim ulubionym 'My favourite place is next to you.' / Moje ulubione miejsce jest obok Ciebie. 'My 1 heart, 2 eyes, 7 liters blood, 206 bones, 5.5 milion red cells, 60 trilion DNA’s says to U : I MISS U A LOT.' / moje jedno serce,oczy, 7 litrów krwi, 206 kości, 5 i pół miliona czerwonych krwinek, 60 trylionów dna mówią: tęsknię za Tobą. 'You left your footprints in my heart.' / zostawiłeś odciski stóp na moim sercu. 'When you touched my face When you call my name I'm burned with desire' / kiedy dotykasz mojej twarzy, kiedy wymawiasz moje imię płonę z pożądania. 'my modern Romeo you came on Cupid's wings..' / mój nowoczesny Romeo przybyłeś na skrzydłach amora.
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Złamane serce. Zawsze da się je "posklejać", ale nigdy już nie będzie tak samo silne..
|
#1751 |
|
Przyczajenie
|
nie chcę żyć, bez blasku Twoich oczu, i ciepła Twoich dłoni. Twój zapach wywołuje na moim ciele dreszcze ... miłość nie potrzebuje odpowiednich warunków, aby osiąść na stałe. potrzebuje tylko wzajemności. eeej, laski. normalnie nienormalnie Was kocham. ; o
Mój Boże, zjada mnie własna przeszłość .\ by abunee Edytowane przez kiceknh Czas edycji: 2010-03-13 o 22:05 |
|
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1753 |
|
BAN stały
|
dziękuję, za wszystkie pochwały.
nasze kolorowe życie jest takie szare.
kto nie gra, ten nie wygrywa, prawda ? to fikcja, nie magia. chcesz grać? dobra, ale tylko na moich zasadach. jesteśmy jak nuty na pięciolinii, razem czy osobno zawsze dobrze brzmimy. no... może ty beze mnie trochę gorzej, ale jakoś się trzymasz. i znów żyć na krawędzi snu. |
|
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze,że już jesteś! tęskniłam... ' kochamy rozumem , całym sobą, każdą swoją komórką, która przyciąga nas do drugiej osoby, a to dla mnie złe . zdecydowanie . ' (rozmowa z koleżanką, sprzeczka o serce..którego nie ma, bo to jedno wielkie mięcho jest,o! _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 wielka dupa, wielkie gówno. nic. kufa,umre..
Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2010-03-13 o 22:06 |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję <3
moje Wy koty ****** ♥****** 'Lecz wystarczy, ze serce mi bije i że w żyłach mam trochę Twojej krwi, wystarczy, ze wypowiem Twe imię kiedy wszystko się wali i brakuje mi sił...' Tyle dni bez Twojego oddechu na mojej szyi, a ja wciąż żyję. Złudzeniami się karmię. Ciągle zapominam jak bardzo nie jesteś już mój. Ty także mi nie przypominaj. 'Nasze losy się splatają, ale nie łączą.' słabo, słabo
|
#1756 |
|
Zadomowienie
|
; * ________________ Po wielkiej miłości pozostał ból w kostce,
gdy się do Niego gnało, kalecząc ciało.
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki,
przepraszam, że tyle mnie nie było ale tyle sie działo, że nie miałam do niczego głowy... I tak nikt nie zauważył ![]() *dziękuje za pochwały, bo jakieś tam były kiedyś ![]() *beautiful_lie - kochanie moje <33.. i nigdzie nie idziesz nie pozwalam! Bo kiedyś wrócą te dreszcze, te miligramy szczęścia. Pozbawiasz mnie oddechu sposobem jakim na mnie patrzysz... Proszę o zwolnienie, o usprawiedliwienie mojego nie mogę A mogłeś być takim fajnym powodem, by ogarnąć ten świat choć trochę. nerwowy nastrój lubi sobie odbić, siedząc po turecku w bieliźnie przed lustrem, wcinając słodycze Żeby zdobyć serce drugiej osoby, trzeba wejrzeć w jej myśli, poznać najdrobniejsze radości i smutki. Zdobyć zaufanie. Poczuć rytm jej serca. przepraszam ale nadal jakiekolwiek weny. be-zna-dzie-jne też wiem.
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
boundlessly - <3
'Nie powiem nic, schowamy się, sami niczego od was nie chcemy, siebie mamy.Będziemy cicho i nas nie usłyszą - ludzie dla których nie ważna jest miłość. Nic nie powiemy, dla siebie idealni, nasze niebo znajdziemy.'
'Ja zauważałam nanosekundy bez niego.' 'As the day's turned to night and night's turned to morn .. ;* \ jak dzien zmienia sie w noc i noc zmienia sie w poranek . .. ;*' 'I can resist everything except temptation. / Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy.' 'Bezczelnie proszę o jeszcze.Pogrążam się w Twoim smaku'. 'Ferment myśli i ciała we mgle..' 'Ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem...' 'Mam zapalenie wyobraźni'
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
I dziękuj za to czego nie dostałeś
Weekend przez duże W . ^ ^, W życiu trzeba wszystko przeżyć- co się nie uda za pierwszym razem uda się za trzecim albo jeszcze później ale w końcu się uda Pod niebem jest pięknie dziś. I znów pojawiają się łzy, bo są dookoła wszyscy, tylko nie Ty. życie jest fatalnym kwadransem, złożonym z cudownych sekund Suka? Tylko dlatego ze nie umiem powiedzieć ci inaczej niż "od******* się"? |
|
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały
oczywiście ZNÓW jestem do tyłu. ![]() za mało odwagi, by czasem wprost coś powiedzieć, ale ambicja brała górę, by zostawić to dla siebie... Zamykasz oczy, jak sen pełna tajemnic Nastroje od śmiechu, przez płacz, spokój i nerwy To nie pierwszy raz myśli pogrzebały wiarę Że gdzieś tam oczy łzawią...oczy szare... Dzwonisz...Znów nikt nie odbiera Pewnie już mu nie zależy...Pewnie znów poszedł na melanż... To boli wiem, ciągle martwi cię, że się nie pozbiera A może jednak...A może teraz... Na drugi dzień już nie pamiętasz, chcesz to wyrzucić W objęciach szczęścia smutek ulatuje z wnętrza Powłoka pęka i wiem, że to wróci Zakłóci ciszę...cóż, wiem, dlatego piszę Pierwsze marzenia z tobą wieczne Plany..trwałe jak bit wkuty w refren Pieprzę jak kto osądzi, to dla ciebie To najważniejsze, to..to chcę powiedzieć Życie samemu...O nie otarłem się nieco Z tobą splecione jak błękit i beton Detox dla nadziei, że tego nie zburzy nic Ta nadzieja trzyma wczoraj, jutro, dziś... albo nie umiesz, albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz, i ukryjesz wszystko, nawet miłość, daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może trochę mniej poczucia winy, wiem że Cię zdradzam, i słucham pokus, tracę kontrole, nie umiem stać z boku, i myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu, połamany ludzik - bez Ciebie wszystko nie ma sensu. jedni żyją chwilą, inni z losem się biją.
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-03-13 o 22:55 |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie wszystko jedno . Już nie patrzysz na mnie , odwracasz się , kiedy wchodzę i zakrywasz oczy kiedy siedzę blisko .
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
happyend - jak widzę, kolejne deja vu.. (;
marikab - dobra, nie strasz już. ;* larav - wróciłaaaaś. <3 a co do mjego odejścia - to nic niewiadomo, jeszcze się zastanawiam.. przepraszam, nie wie Pan gdzie znajdę sprzedawcę marzeń i szczęścia?
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
RAZEM i już. Margaretta_1 - ja najwspanialsza? dziekuję. Toogether93 - ja Ciebie też kocham. <3 caroline2324 - cieszę się, że tak cenisz moje opisy. ![]() _ZaagubiOna - dziekuję za możliwość bycia na tej liście. |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
I wanna know that you will catch me when I fall. / Chcę wiedzieć czy złapiesz mnie gdy upadne.
z Nim przejdę przez jesień. And the days feel like years when I'm alone / I dni wloką się latami, gdy jestem sama. Przez zycie w koszuli pachnącej tobą <3 Get plowed thinking of me .. // Mecz się mysleniem o mnie. `zasypialiśmy, budziliśmy się. tak cholernie normalnie. tak najlepiej' I cannot wake up in the morning without you on my mind. /nie mogę budzić się rano bez myśli o Tobie. ewoluuję.
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
obdarte uczucia, stonowane emocje
mogę liczyć tylko na deszcz szczęścia bez Ciebie umarłaby połowa mnie, nie pozwól na to nigdy wszystkie moje pozytywne myśli skupiają się na Tobie moje rzęsy wchłonęły Twój zapach, a na policzkach wywatułowany jest zarys Twoich ust przeglądam się w Twoich oczach, bez zapytania, mówisz, że jestem najpiękniejsza
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-03-13 o 23:44 |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
myCh <3!
Potrzebny bardziej niż powietrze ..
Na codzień funkcjonujesz ' normalnie' jesz, pijesz, chodzisz, śpisz, żyjesz . Tylko raz na jakiś czas to wszystko z Ciebie wychodzi, cała ta złość i smutek. Płaczesz wtedy jak małe bezradne dziecko, wyżywasz się na misiu . Następnie siedzisz i patrzysz tępo przed siebie . Myślisz, że jesteś nikim . Potem wszystko wraca do normy, znów wykonujesz wszystkie czynności życiowe powtarzając ten odstersowujący zabieg raz na jakiś czas . Nie przejmuj się, też tak mam . Tak , to prawda. Mimo tego, że codziennie odczuwam brak jakiegokolwiek zainteresowania moją osobą przez Ciebie , nadal mam nadzieję. Przyznaję, że umiera ostatnia . Jestem nienaturalnie mocno w Tobie zakochana . To chyba źle .
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcos
No i co tak na mnie patrzysz? ; >>
Zapomnij o naszych możliwościach. Czuję, jak w moim sercu rodzi się nadzieja. Jesteś tym, o którym myślę.
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Toogether93 -
♥Margaretta_1 - jakie zaśmiecanie? Kochana, pomimo tego że nie wspomniałam o tym, z każdego Twojego postu coś skubnę zawsze. ______________ nie martw się kochanie, powiedz co cię dręczy. zrobię, co będę mogła by pocałunkami odgonić kłopoty.
próbowałam to ukryć przed światem, nie chciałam by ktoś wiedział o tym. lecz ty się domyślasz wszystkiego, gdy tylko zaglądasz mi w oczy. każdego wieczoru dziękuję Bogu, że dał mi siłę, bym mogła kochać go z każdym dniem coraz mocniej.
|
#1770 |
|
BAN stały
|
kocham to Twoje dźwięczne dzień dobry ,
które wypowiadasz z uśmiechem w każde poniedziałki i środy . Jesteś moim księciem , bez białego konia i bez śmiesznych ciuchów , ale z miłością . - Nie da się żyć bez powietrza . - Bzdura . Ja żyje nadal , chociaż swoje powietrze straciłam miesiąc , cały miesiąc temu . ![]() bogaty w najpiękniejsze oczy świata ! ![]() ![]() z uśmiechem na ustach czekałam na sen . <3 ![]() Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2010-03-14 o 01:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

szok po prostu !
ja również Cię uwielbiam i okraaadam ! 

♥