|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Są dni że pędze jak dziki ślimak xD
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela będę nosić to w czym dobrze wyglądam dopóki nie będę miała tyłka jak hipopotam xD bo dziewcyne tseba pocałowywać i psytulać .. pozondnie psytulać ! . < 3 Zrobię Ci z dupy jesień średniowiecza xD
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
myCh - miło, że się podoba. <3
__________________ rozpaczy niemy krzyk. Nie mam lekarstwa na strach, a na optymizm rzadko mnie stać.. Na ustach słodki wiatr, zamarzł czas.. ...
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
hoe - okradłam .
![]() uwielbiaj - częściej proszę tutaj wchodzić ! ![]() TinyCinderella - ja talenciara . to ty wymiatasz, słonko . a dziś puszcza do mnie oczko, trzymając inną za rękę. do dziś pamiętam chwilę, gdy brał mnie na ręce przenosząc, nad największymi kałużami w obawie, o zmoknięcie moich trampek. `i wykrzyczę Ci że Cię kocham z przytupem ! byłeś osobą, która nauczyła mnie co to miłość.. więc nie każ mi teraz zapomnieć ! po prostu zabierz ta cala fikcje i wypie*rdalaj raz na zawsze z mojego życia. ` . ej, ja nie umiem być księżniczką . przytulę cię i wyszeptam do uszka słodkie : 'spie.rdalaj' . Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-03-14 o 08:25 |
|
|
|
#1774 |
|
Zadomowienie
|
Jak dogonić czas?
Bez jedzenia można żyć. Bez Twoich słów nie.
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
``Obejmij mnie, utul jak dziecko do snu
W Tobie chcę tonąć bez tchu jeszcze raz` `bez Ciebie noc stracila smak,nie ma sensu caly swiat.Marzenia nie spełniają się. Kiedy nie ma Cię. `Będę milczał dziś a na ścianie cień gestem powie Ci co usłyszeć chcę przecież dobrze wiesz nie potrzeba słów aby tańczyć z ciszą `Nie przejmuj się, pomyśl, że to zły sen Nie zachowuj się tak, jakby walił się świat
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
1. You're the one I wanna hold /Ty jesteś tym, którego chcę trzymać |
|
|
|
#1777 |
|
Raczkowanie
|
Tyle lat praktyki, a Ty dalej masz mnie w garści.
Możesz skończyć ten teatrzyk. Nikt na Ciebie nie patrzy. ! Potrzebuję jeszcze więcej zmian. Chcę swobodnie oddychać gdy Cię widzę. - Dlaczego płaczesz? -Co?! Przewyte noce..czerwone oczy..to nazywasz płaczem?! Ja ryczę ku*wa!
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
nie mieć kogoś, a bać się go stracić...
Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują, a Ty? czy patrząc widzisz? Głupie myśli każdy ma, ale mądry je przemilcza... Obok chwil, które można przeżyć się nie przebiega... Nie jestem automatem... nie przeinstalujesz mnie... Od słowa zaczyna się życie i na słowach kończy. Bo śmierć, to tak samo tylko koniec słów... Jeśli rzeczywistość jest przeciwko mnie, tym gorzej dla rzeczywistości... Czasami to, czego szukasz jest tym, przed czym uciekasz... znasz jakąś część mnie... ale ja nie jestem częścią... jestem całością... więc nigdy tak do końca mnie nie poznasz... |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
'Kolejny raz zostałam rozczarowana przez własne uczucia .
'-Za dużo marzeń? -być może ..
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 - przecież wielkość nie ma znaczenia! ; *______________
odmierzam swoje życie łyżeczkami kawy. te puste słowa rozwiał wiatr. serce umiera powolną śmiercią i gubi złudzenia jak drzewo liście ... aż wreszcie nie zostanie ani jedno. brak złudzeń - nie zostaje już nic. kto powiedział, że wolno Ci się przyzwyczajać? kto powiedział, że cokolwiek jest na zawsze? o jedną obietnicę za późno. niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu i szybko odchodzą. niektórzy zostają przez chwilę i zostawiają ślady w naszych sercach ... a my już nigdy, przenigdy nie jesteśmy tacy sami. czas leczył mnie, zbyt długo to trwało. niekiedy powątpiewam we własną realność, jakby rzeczywistość nie potwierdzała mnie do końca.
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
W nicości trwam. Tak łatwiej zapomnieć. Gdy nas juz nie będzie, gdy Ciebie zabraknie.
|
|
|
|
#1782 |
|
Przyczajenie
|
DzieńDoberek ; *
Musze się przyznać że was okradam , wasze opisy są BOSKIE . Nawet do pięt wam nie dorastam ... , ale trzeba spróbować ; ) . Więc pare opisów na początek ; ) . Thórz umiera tysiąc razy , a człowiek odważny tylko raz Po co na mnie patrzysz ? myślisz że ponownie się zakocham w twoim brązowych , słodkich , niewinnych oczach żebyś potem miał satysfakcje mojego cierpienia . Bo moje serce mocniej przy tobie bije , niż basy w głośnikach ; * ! . Blisko a zarazem tak daleko ... Dzięki miłości biedny jest bogaty,dzięki miłości nie żyje w samotności . Szukaj w smutku garść radości . Edytowane przez Malowana_reggae Czas edycji: 2010-03-14 o 10:24 |
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam nie zawiodę się
![]() Chciałabym wrócić do czasów kiedy miałam 5 lat. Życie byłoby takie proste. Dalej bawiła bym się lalkami. I zakochana byłabym w swoim tacie. A on nigdy by mi nie złamał serca. ![]()
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
iii za wszystkie miłe słowa dziewczynki dziękuję
![]() ![]() Ja już nie tęsknię za Tobą. Brakuje mi czegoś, ale nie potrafię powiedzieć czego. Wiem, że za czymś mocno tęsknię, ale dziś uświadomiłam sobie, że jesteś mi coraz bardziej obojętny. Stop. Nie! Nie obojętny. Nigdy nie będziesz mi obojętny. Ja po prostu przestaję Cię kochać..
nastawiłam budzik, na rano, żeby ****a zacząć dzień od najgorszego dźwięku w moim życiu, i choćby miała być to piosenka najlepszego rockowego zespołu, nienawidzę wstawać rano -O czym? O tym jak żałujesz? Jak kochasz? Jak przepraszasz? Nie mogę. Mam alergię na kłamstwa. Yesterday is a past, tomorrow is a future, today is a gift that's why it's called present. Cześć.mam dosyć. ![]() ![]() ![]()
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj. Nie żyję dla Ciebie.
będę Twoją bajką.
|
|
|
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
Jesteście wspaniałee ; * !
Opisos: A On mówi, że mam śliczne oczka... ![]() A On nazywa mnie swoją boginią... ![]() 'Wszystkie chłopy takie są, tylko się pokazał i już uciekł z kumplami' (Kacze opowieści )
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
Przytul mnie mocno
tak jak się tuli dziecko do snu
Karm mnie,kochaj mnie i nie opuszczaj! <3 So:pick me! choose me! love me!! Edytowane przez ZjedzMnie Czas edycji: 2010-03-14 o 10:48 |
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
<3
_______________ `- masz smutne oczy. jesteś dziś smutna. - nieprawda. - prawda, wiem to. - nie, Ty nic nie wiesz. nie wiesz, kiedy mam smutne oczy. - wiem. masz je wtedy, kiedy Go nie widzisz. wtedy, kiedy on Cię zrani. powie lub zrobi coś złego. kiedy ma Cię głęboko, a Ty wiesz, że i tak mu wybaczysz, bo go kochasz. i właśnie teraz masz smutne oczy, znów Cię zranił. `świat, w którym nikt nikomu nie ufa. `- jesteś zbyt słaba. musisz być silniejsza. - wiem.. - wiem, że wiesz. ale my nawet poważnie porozmawiać nie możemy, bo u Ciebie wywołuje to kolejną falę łez. a ja nie umiem znieść, kiedy płaczesz. nie wiem, co mam zrobić, przytulam Cię a Ty wybuchasz jeszcze głośniejszym płaczem. jestem bezsilny. - wiem, zmienię to. kocham Cię. - ja też Cię kocham. [wczorajsza rozmowa z Tż..] `ważne, by nadzieja w sercu nigdy nie gasła. `pokaż, że ogień płonie jeszcze w Twym sercu! `i pytam, gdzie ta radość, która kiedyś we mnie tkwiła?! `gdy Cię nie ma, każdy kawałek mojego serca za Tobą tęskni.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-03-14 o 10:42 |
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
Jest światło i nieustający dzień tam, gdzie panuje miłość. ks. Tadeusz Olszański
Love happens <3 Bo miłość prawdziwa obdarza, nasyca i sama siebie daje temu,którego kocha. Miłość szuka wzajemności, dlatego jest nieśmiała i cicha. Nie narzuca się, nie zaczepia, nie zachęca, gdyż pragnie dla swej prawości uczuć równie szczerej odpowiedzi.Miłość oczekuje z nadzieją, że zauważona zostanie. I chociaż czyni wszystko dla dobra ukochanej osoby działa w tajemnicy, by wzajemności nie wymusić Miłość pragnie miłości, daje więc pełną wolność wyboru osobie umiłowanej. Miłość nie zadaje bólu. Miłość ból ukochanej osoby pragnie przejąć na siebie. od znajomego ![]() brakowałoby mi Cie,nawet gdybym Cie nie poznała bierz te ręcę nie ma sensu ;D (mój boy) przy Tobie pewna jak nigdy...że nie będzie innego Kiedyś się z Ciebie wyleczę. Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu. Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie się pojawiać Twoja twarz. Nie mogę wykreślić Cię ze swojego życia, zbyt wiele mamy ze sobą wspólnego. I nie powiem też 'jesteś w moim życiu zbędny'- bo nie jesteś. W gruncie rzeczy nikogo nie potrzebuje bardziej niż Ciebie... Ale nigdy nie byłeś mój... znalezione
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
Over the mountain I see the bright sun shinning and I want to live inside the glow. |
Nad górami widzę linię świecącego słońca i chciałabym żyć w jego blasku. I wanna go to place where I am nothing and everything, that exists between here and nowhere. | Chciałabym udać się do miejsca, gdzie jestem niczym i wszystkim, który istnieje między tutaj i nigdzie. I love you more than I love life itself, but I need to find a place where I can breathe. | Kocham Cię bardziej niż moje życie, ale muszę znaleźć miejsce, gdzie mogę oddychać. Your skin has been kissed by the sun. | Twoja skóra została pocałowana przez słońce. Every time I see your lips, it makes me think of honey-coated chocolate. | Za każdym razem jak widzę Twoje usta, myślę o pokrytej miodem czekoladzie. Your kisses are worth more than gold to me. | Twoje pocałunki są dla mnie warte więcej niż złoto. Every time I let you in, abracadabra magic happens as we swim. Higher and higher finally we reach heaven. Come back to earth and then we do it all again. | Za każdym razem kiedy wpuszczam Cię do środka, dzieję się magia gdy płyniemy. Wyżej i wyżej aż sięgniemy nieba. Wracamy na ziemię i potem robimy wszystko jeszcze raz. me9so3horny & z innej bajki
Moje Rybki. <3 dziękuję.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-14 o 10:56 |
|
|
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
Splatają dłonie i nie mówią nic
Gdy myślę o tym co spotkało mnie to jakbym śniła piękny sen Niebo będzie naszym domem Brutalnie złowić Cię Oddechu braknie Ci, gdy w końcu skusisz się Ja dobrze wiem co masz mi dać i kiedy wyjść. ciri- okradziona, boskie
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-03-14 o 10:58 |
|
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie..
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
machine for killing the humanity. / automat do zabijania ludzkich uczuć.
I want to own you! / chcę Cię mieć na własność ! it is so inhuman, how it is possible so to love somebody? / to takie nieludzkie, jak można aż tak kogoś kochać ? kiedy wprawiam Cię w zakłopotanie tak uroczo się uśmiechasz. wzniósł mnie do nieba a potem spieprz*ł na samo dno. miłość wisi w powietrzu. czuję to. ------------- hoe - okradłam bezczelnie
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
beautiful_lie - to zostań
![]() GuerrieS, IhateU - Guziki xD - Skarbie, mam nadzieję, że Twoje serduszko ktoś niedługo poskleja ![]() limitowanaa - nie tylko ja Poza tym, wiesz ilu ludzi przegląda ten wątek anonimowo? ![]() agg_18, Borowiczanka, Guziki xD, Margaretta_1, 3martyna3, powiedzcos, SlodkiUparciuch, ZjedzMnie - okradłam ![]() _________________________
Niepotrzebny mi Rolex żebym znała czas. Niepotrzebne mi złoto, by mieć blask. Bez miłości – z talentem czy bez – nie wyjdzie Pani nic. Wierzę, że będzie jeszcze taki dzień kiedyś, kiedy życie spłaci zaufania kredyt, bo prawdziwy wojownik nie unika mocnych wrażeń i siłę czerpie nie z sukcesów, a z porażek. - Co się dzieje? - Potwór mnie goni. - Yyy... Jaki potwór? - Twoja matka. Potrzebuję miłości i uczyć prawdziwych, ale wolę nie mieć nic, niż mieć coś na niby.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-14 o 11:20 |
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Bo najlepsza jego cecha ? To , że pięknie się uśmiecha ! ; ***
Szkoda , że ta miłość okazała się być niewierną . ; x
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
coś z piosenek;
póki co całą słodycz gwiazd tobie dam.. nadchodzi piękny koniec, zabrakło słów, zabrakło znaczeń. nie ma już nic za ścianą powiek. wtedy stań na najwyższej z gór i połknij wiatr byś wykrzyczeć mógł; ja tańczę, a niebo, niebo gra, ja śpiewam, prze-niebieski czas. |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelanowy uśmiech na porcelanowej twarzy !
Gdy mnie przytuliłeś, nagle cały świat przestał istnieć. Żeby odchodził ode mnie powoli, krok po kroku, żeby mi łamał serce po kawałku, stopniowo, byłoby łatwiej. a co jeśli to ja.. dźwigam sens, którego łakniesz ? . ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy. `chemiczny świat, pachnący szarością, z papieru miłością.. ` chwycić dłoń Boga i walczyć o swoje marzenia, wierząc, że ich spełnienie dokona się zawsze we właściwym momencie. lubiłam jak tak słodko się złościł kiedy pisali do mnie kumple. to świat nie pasuje do mnie. `ta księżniczka była szarą myszką lecz lubiła tą hardcorową miłość,ten pocałunek w pokoju obok i chowanie księcia do szafy. - jest w ogóle jakaś miara szczęścia ? - tak, promile... On pił piwo, słuchał rapu i lubił się bić. |
|
|
|
#1798 |
|
Raczkowanie
|
And I'd do anything for you | Zrobię wszytko dla ciebie...
"...bo ja sadyzm mam we krwi" And even when your hope is gone.. Move along.. | I nawet, kiedy Twoja nadzieja odeszła,idź naprzód. Speak to me, when all you got to keep is strong | Mów do mnie, kiedy wszystkim, co Cię podtrzymuje jest siła
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Gardło zalepia ta cisza, a mnie w krtani wyrzut rani.
Chciałabym wysłać mu pustego smsa. albo kropkę na gadu . cokolwiek , żebym choć raz przez minutę była główną myślą w jego głowie . Z czerwonej karteczki na lodówce czytam 'nie czekaj', była bez kolorów. Dopisałam 'To koniec. Nie dzwoń.' Wariatek się nie kocha, nie od tego są. Pragniesz tego, tamtego, wszystkiego za taką i taką cenę.? okej, ale pamiętaj, że pokusa to tylko gówno opakowane w złoty papier.
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak miło być okradzioną przez ciebie ![]() _____ `Chcesz być kochany prawdziwa i szczerą miłością TO KUP SOBIE PSA
`Chciałabym być przez chwile tylko powietrzem, którym oddychasz... chciałabym stać się tak niezauważalna, a jednocześnie tak niezbędna... `Twe słowa rozpraszają wszystkie w świecie smutki i czynią mnie szczęśliwą `Gwiazdy są piękne, bo świecą na niebie. I miłość jest piękna, piękna - bo dla ciebie! `Bądź gwiazdą dla wszystkich, Sercem dla jednego. śmiej się do wszystkich, Lecz kochaj jednego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

to ty wymiatasz, słonko . 

znalezione
Poza tym, wiesz ilu ludzi przegląda ten wątek anonimowo?