|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
|
|
|
|
#2342 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
To jest bardzo fajny kawałek
Cytat:
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałabym odwagi pokazac się na avie
![]() mówisz? a gdzie mogę kupic tą maseczke? oprócz allegro---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- ps:swoją drogą śmieszy mnie jak niektórzy po mojej lokalizacji pytają czy nie jestem z Polski Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-13 o 21:54 |
|
|
|
#2344 | |
|
|
Cytat:
![]() Maseczka u mnie jest w Leclercu, tylko trzeba dobrze patrzeć, bo na dolnej półce wśród takiej drobnicy. I ofkors w zielarskim
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co? Doszłam do wniosku, ze przydałoby mi sie znaleźc jakąś prace tylko już widze jak to pogodze ze szkołą
|
|
|
|
|
#2346 | ||
|
|
Cytat:
![]() Chyba sobie zmienię ava ![]() Cytat:
![]() Mirelka, a co Ty się z cieni wypstrykujesz na wymiance Wrzucam Wam moje oko czerwone dzisiejsze.
|
|
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam to twoje zdjęcie co Ci TŻ zrobił ![]() a bo ja taka dziwna jestem i jakbym cosik od kogos chciała to moge trochę oddać ![]() już i tak zdążyłam 2 dziewczynom odypać trochę do wymianek ![]() na moim komputerze to różowe jest mam popsute kolory![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() najpierw to by się przydało książeczke wyrobić
|
|||
|
|
|
#2348 | |
|
|
Cytat:
Co do fotki, muszę poszukać jakiejś fajnej, bo nie mam na kompie teraz, wszystkie są na płytach.
|
|
|
#2349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Ja tam ma fotofobię : wolę złożyć wizytę u stomatologa niż u fotografa. Cytat:
Zdobyłam wczoraj malutkie {sorry !} pudełeczko. Mogę Ci tę próbkę algowego kremu podesłać - jeśli chcesz. Wrzuć mi na PW adres, bo gdzieś zapodziałam. U siebie rolowania nie zauważyłam. Jedynie cienie w niebyt odchodzą tajemnie. Jak już o kremach mowa : wczoraj pojechałam po "mój" krem. Niestety - nie było. Mam tu u siebie taka jedną drogerię / perfumerię, mającą pretensję Sephory i Douglasa poziom osiągnąć. Wczoraj "trafiłam" na właściciela tegoż sklepu. Na mój komentarz : jak wam nie wstyd braki w zaopatrzeniu mieć {brak "mojego" kremu} zostałam obdarowana próbką kremu {stąd też i to pudełeczko} szwajcarskiej firmy NEWPHARM z serii O_PUR. Seria kosmetyków tej firmy zawiera : czysty medyczny tlen {co bądź mogłoby to znaczyć}. Jezusiczku, czegoż to już nie wymyślą, żeby pieniądze wyciągać... Były już inteligentne proszki do prania - rozróżniające kolory, inteligentne pudry - rozróżniające typ skóry, widziałam też, bodajże, inteligentne kremy. I tu gwóźdź programu : cena tego kremu : 198,oo zł. ; poj. 50 ml. A że sklep jak pisałam : z pretensjami - obok stały kosmetyki pielęgnacyjne PAYOT'a w cenach normalnych dla tej firmy od dwustu do pięciuset złotych. Pan właściciel do mnie : widzi pani, cena niższa, a produkt lepszy; warto kupić, bo też może zabraknąć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Coś mi cytowanie źle działa i zeżera, czemu się nie dziwię : na Wizażu - wieeeeele zagranicznych i sów !W trakcie czytania podejrzałam te pędzle na Allegro. Chyba lepiej i prościej tam zamawiać niż z zagranicy. Przejrzę raz jeszcze. To co robimy : zamawiamy wspólnie (ale tutaj, nie na wspólnym), czy każda sobie na Allegro ?! Moje koty milusińskie wcale nie śniadają w nocy. U nas godzina czwarta, to prawie już środek dnia. Pierwszy, około 1 - 1.30 budzi się Maxymilian. Wkłada mi pod kołdrę pysk długości słusznej i dotykając zimnym nosem próbuje budzić. Jak to nie pomaga - wali mnie łapą wielkości dużej bułki do kebaba. Nie ma mocnych - muszę wstać i go wypuścić. Następnie budzą się koty : jeden włazi w sypialni na okno i zaczyna pazurami jak sierpy drzeć rolety, drugi - łazi po mnie i gryzie gdzie popadnie. Wstać muszę. Wraca Maxymilian. Legnę sobie w łóżeczku, z nadzieja na "pospanie". A gdzie tam ! Pozostali członkowie rodziny nabrały ochoty na poranne odsikanie i rozmowy z okolicznymi przyjaciółmi. Jest po trzeciej - zgłodniałe koty wracają do domu na śniadanie. Napchają brzuchy i znowu, stosując na mnie fizyczne tortury, domagają się wypuszczenia. Wracają psy. A ja ?! Już kompletnie rozbudzona, nie mam ochoty na spanie. W południe, jak mam czas trochę oko zmrużę . Spać chodzę około 23-ciej. A że taki tryb trwa już od dłuższego czasu - organizm przyzwyczaił się. Kiedyś próbowałam koty przetrzymać. Jeden z nich {Marco Polo} przetrzymał mnie : sikał mi w łózko Słonecznej niedzieli. ************************* ******************* Znalazłam na Alledrogo pędzle, te które chciałabym. Ceny : od 23,oo do 35,oo. Drogo czy też nie ?! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2010-03-14 o 07:16 |
||||
|
|
|
#2350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam w ogole czerwonego na komputerze mam coś popsute![]() Cytat:
to chyba dlatego, ze pod tą glinką skóra nie oddycha.. ale, ze na zaschniętą juz glinke nałozyc jeszcze hydrolat? ok dziękuję ja mam na stanie hydrolat oczarowy, z kwiatu kocanki i różany, ale myc buźkę samym hydrolatem? ja hydrolatów zamist toniku uzywam czy ja wiem, czy lepiej? na allegro duzy pędzel kosztuje 30zł za granicą 19-20 mały pędzel na allegro 23-25 za granicą 13,50 ja wzięłam te na allegro tylko dlatego, ze angled jest wycofany a ta babka ma tylko te 2 pędzle i ma tak tanio jak zagranicą, bo sama kupuje w hurtowni jak nie zamawiaicie pędzli razem to mówię na zakupowy sporo, zamiast 1 duzego pędzla to będziesz miała duzy i mały o jeju o 23 kłaść się spac i zaraz wstawać, ale masz więcej dnia dla siebie inni przesypiają pół zycia a Ty tylko 1/3 |
||
|
|
|
#2351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może na wakacje zatrudnie się przy zbieraniu truskawek i po problemie Cytat:
|
|||
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z tego wszystkiego wrzuciłam 2 starsze zdjęcia do albumu
![]() dostępne dla znajomych... |
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nic- też chciałam iść gdzieś do pracy
miałam propozycje wyjechania do Paryża na zmywak, ale płaca lepsza niż w Polsce, podobno ;o Mirelka nooo daj się całą na av
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Ładne Ja przed chwilą w ramach treningu zrobiłam sobie oczy na czarno-szaro - ale zdjęć niestety nie wrzucę bo nie mam aparatu ![]() Próbuję sobie zrobić smokey eyes i coraz lepiej mi wychodzi ![]() Koleżanka podrzuciła mi wczoraj kilka linków na youtube, na których dziewczyny krok po kroku pokazują jak się malują (nie miałam pojęcia, że tam jest coś takiego - tak to jest jak się nie ma netu w domu ) i stwierdziłam, że to całkiem fajne jest ![]() Za to strasznie rozwalała mnie dziewczyna, która każdy swoj filmik zaczynała od zdania "Cześć kochane dziewczyny i chłopaki" i strasznie nadużywała słowa "kochani" - była tak słodka, że po obejrzeniu jednego filmiku aż zęby zaczynały boleć ![]() Asiu, przypomniało mi się - przeglądałam ostatnio obróżki na allegro w poszukiwaniu tego drugiego plagiatora i stwierdzam, że jego wyroby nawet nie umywają się do Twoich
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dla mnie pewnie byłby problem z językiem, bo nie umiem francuskiego mimo, ze sie ucze w szkole Ja bym chciała do Anglii, chociaż z jezykiem nienajlepiej, ale zawsze można się nauczyć i podszkolić do matury np ![]() Mirelka przyjmij zapro
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka figura
Ty twierdzisz, ze jesteś gruba?
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
aa no chyba, że tak Mirelko
![]() Niby nic- też się uczę i fran i ang, ale licho u mnie z językami
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
ja się ucze angielskiego i rosyjskiego
tez krucho z językami
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wcale
Uważam, ze na tym zdjęciu masz bardzo ładną figure i podejrzewam, ze jak przytyłaś to nie aż tak strasznie dużo ;p A takiego brzucha to Ci zazdroszcze, bo ja nigdy w życiu takiego nie miałam
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-14 o 17:27 |
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z EDM wyjdzie z połowę taniej A rozkład dnia "odzwierzowy" U mnie tylko Ryr nocami głupawki dostaje i galopki urządza, albo na łóżko się wpycha , wtedy to kołdry spod niego wyciągnąć nie mogę Cytat:
Cytat:
chociaż tutoriale oglądam. Może za mało praktykuję ![]() Podrzuć nam te linki Cytat:
Ciekawa jestem na którego z plagiatorów trafiłaś [prześlij mi nicka], bo od czasu rozpoczęcia mojej działalności naliczyłam paru , w tym jedna to się nawet na wizażu ogłaszała ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- A, zapomniałam - byłam dzisiaj w Naturze i faktycznie, ten puder My Secret jest tylko w jednym odcieniu. Obok są inne kolory, ale to chyba prasowaniec. Oczywiście chciałam kupić ten sypki i co - NIE BYŁO Poszukuję też "różowego" pędzelka do pudru Essence https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ollection.html
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chcę te pędzle essence podobno fajne i tanie, tylko nigdzie ich nie ma...
w mojej naturze ani razu zadnego nie widziałam;/ |
|
|
|
#2370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- bo u siebie wolę nie wchodzić, jeszcze by mi doszczętnie te resztki zeżarło, które zostały mi na karcie ![]() Ja też mało praktykuję i daleko mi do takiego naprawdę fajnego makijażu ale jak to mówią - praktyka czyni mistrza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, dziewczyny, jest sposób, żeby zrobić partycje na dysku bez utraty tych danych, które już mam - programy, filmy, muzyka itd? ![]() Właśnie rozliczyłam swojego PIT-a, w tym roku wreszcie mogę przeznaczyć na coś ten 1% podatku Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-14 o 20:45 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Ty twierdzisz, ze jesteś gruba?