Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-13, 22:51   #4801
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
stokrotka mi tez kiedys jeden facet pogratulowal potomka
ale mu glupio bylo jak mu oznajmilam ze to moj naturalny bebenek hahaha
No wlasnie, co do belly dance, jak nogi Ci sie wyrzezbily ?
Bo ja od tygodnia nic nie ruszylam belly

a taka lafirynde co gada takie pierdily utluklabym na miejscu.
Mnie kiedyś facet w busie miejsca ustąpił

Ja ćiwczyłam belly dwa razy.
A póki co ściągnęłam już chyba ze 20 filmów z areobikiem, ćwiczeniami, stretchem itd.
i od samego oglądania czuję, ze mi się mięśnie wyrabiają
ale jak mnie ząb przestanie boleć to wracam do ćwiczeń

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 07:50   #4802
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

hej

Laseczki moge prosic o kliki? jutro konczy sie glosowanie a ja dzis patrze a juz jestem n 10 tym miejscu i zaraz wylece

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 08:40   #4803
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej

Laseczki moge prosic o kliki? jutro konczy sie glosowanie a ja dzis patrze a juz jestem n 10 tym miejscu i zaraz wylece
dzień dobry kliknięte
Stary 2010-03-14, 09:10   #4804
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

wczoraj imprezka bardzo się udała. wrócilismy po 2 nad ranem męzul dalej jeszcze śpi. ja się tylko w nocy obudziłam bo mnie suszyło a potem o 8 rano bo... dostałam stanu zapalnego (tam na dole) nie mam pojecia od czego buuuuuu. szybko się wykąpalam, posmarowałam Clotrimazolem i czekam aż przejdzie mam jeszcze globulki od gina, ale one to raczej na noc. i tez nie wiem czy brac całą serię, czy tylko jedną aby mnie tam "oczyściło: od czego on pieprzony stan zapalny się robi a ja przeciez tak niedawno (w połowie grudnia) zakonczyłam moje 3 miesięczne leczenie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:18   #4805
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
dzień dobry kliknięte
dzikeuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

wczoraj imprezka bardzo się udała. wrócilismy po 2 nad ranem męzul dalej jeszcze śpi. ja się tylko w nocy obudziłam bo mnie suszyło a potem o 8 rano bo... dostałam stanu zapalnego (tam na dole) nie mam pojecia od czego buuuuuu. szybko się wykąpalam, posmarowałam Clotrimazolem i czekam aż przejdzie mam jeszcze globulki od gina, ale one to raczej na noc. i tez nie wiem czy brac całą serię, czy tylko jedną aby mnie tam "oczyściło: od czego on pieprzony stan zapalny się robi a ja przeciez tak niedawno (w połowie grudnia) zakonczyłam moje 3 miesięczne leczenie
ojej wspólczuje i łacze sie z Toba w bólu. Bo ja tez wielce sie teraz lecze przez dwa miesiace. Mam pprzypisane dwa rodzaje globulek. Jedne juz zuzylam a drugich nie bede brala, bo jest wyraźnie w ulotce napisane, ze zabronione podczs karmienia piersi. Wiec nie wiem czemu mi to lekarz przepisal za 2 tyg ide na konsultcje do innego...bo mnei to jzu tak wkurza

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 09:21   #4806
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ojej wspólczuje i łacze sie z Toba w bólu. Bo ja tez wielce sie teraz lecze przez dwa miesiace. Mam pprzypisane dwa rodzaje globulek. Jedne juz zuzylam a drugich nie bede brala, bo jest wyraźnie w ulotce napisane, ze zabronione podczs karmienia piersi. Wiec nie wiem czemu mi to lekarz przepisal za 2 tyg ide na konsultcje do innego...bo mnei to jzu tak wkurza
a ja tu nie pójde do gina i musze sama się leczyć
ale kurde nie mam pojęcia od czego to jeszcze wczoraj wszystko było ok
Nie wiem czy brac te globulki na noc. ile ich brać ?? całą serię?? sama nie wiem wrrr.

i jeszcze wczoraj bym tabletki anty zapomniała, jak wróciłam to sie w nocy przebudziłam i wziełam uffff

edit:
domi kliknięte

Stary 2010-03-14, 10:05   #4807
klion78
Zadomowienie

Cytat:
a ja tu nie pójde do gina i musze sama się leczyć
ale kurde nie mam pojęcia od czego to jeszcze wczoraj wszystko było ok
Nie wiem czy brac te globulki na noc. ile ich brać ?? całą serię?? sama nie wiem wrrr.

i jeszcze wczoraj bym tabletki anty zapomniała, jak wróciłam to sie w nocy przebudziłam i wziełam uffff

edit:
domi kliknięte
ja bym wzięła całą serię.
Czasem niestety muszę aplikowac sobie globulki Clotrimazolu i kiedy wezmę np. tylko 3 (połowa serii) to wszystko szybko wraca i potem muszę powtórzyc.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

kurcze domi7ks patrzałam na ranking ... bardzo zacięta rywalizacja na koniec
Stary 2010-03-14, 10:06   #4808
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wzięła całą serię.
Czasem niestety muszę aplikowac sobie globulki Clotrimazolu i kiedy wezmę np. tylko 3 (połowa serii) to wszystko szybko wraca i potem muszę powtórzyc.
tak chyba zrobię. Tylko kurcze, to nie jest tak jak wcześniej. nic mnie tam nie swędzi. tylko bardziej boli, może lekko piecze

ostatnio (od miesiąca chyba) mam też straszne parcie na pęcherz. (nie boli mnie, wiec to nie zapalenie pęcherza) ale czasami nawet co godzina, dwie musze latać, bo mam wrażenie jakbym sie zaraz posiusiac miała hehe Tak, ze najpierw nic nic a potem nagle jakbym z tydzien nie sikała.

Moze jakas bakteria mi się wdarła do pęcherza a teraz na stan zapalny sie przeniosła.

Stary 2010-03-14, 10:11   #4809
klion78
Zadomowienie

Cytat:
tak chyba zrobię. Tylko kurcze, to nie jest tak jak wcześniej. nic mnie tam nie swędzi. tylko bardziej boli, może lekko piecze

ostatnio (od miesiąca chyba) mam też straszne parcie na pęcherz. (nie boli mnie, wiec to nie zapalenie pęcherza) ale czasami nawet co godzina, dwie musze latać, bo mam wrażenie jakbym sie zaraz posiusiac miała hehe Tak, ze najpierw nic nic a potem nagle jakbym z tydzien nie sikała.

Moze jakas bakteria mi się wdarła do pęcherza a teraz na stan zapalny sie przeniosła.
W takimrazie to może byc jakieś zapalenie układu moczowego. Ja z tyma walczę od ponad roku. Aktualnie jestem po kuracji antybiotykowej i póki co spokój ale wczoraj znowu czułam lekkie pieczenie. Najlepsza jest ponoc żurawina choc na mnie nie bardzo działa. Nie wiem czy można u Ciebie dostac Fitolizynę to taka pasta ziołowa, na mnie działa rewelacyjnie, choc tylko doraźnie, raczej nie leczy ale szybciutko łagodzi objawy.
Acha mnie też jako tako pęcherz nie boli tylko raczej piecze, zwłaszcza pod koniec siusiania.

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2010-03-14 o 10:12
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 10:19   #4810
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja wczoraj byłam na super imprezce. Miałam siedzieć w domu, ale znajomi mnie wyciągneli Był koncert, było mnóstwo znajomków, wyszalałam się !!! Oczywiście musiałam opowiadać wszystkim o moim rozwodzie, bo niektórzy nie byli nawet w temacie, że coś jest nie tak i pytali gdzie mam męża. Masakra...
Dzisiaj po południu lecę na próbę, więc dzień jakoś zleci.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2010-03-14 o 10:21
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 10:25   #4811
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
W takimrazie to może byc jakieś zapalenie układu moczowego. Ja z tyma walczę od ponad roku. Aktualnie jestem po kuracji antybiotykowej i póki co spokój ale wczoraj znowu czułam lekkie pieczenie. Najlepsza jest ponoc żurawina choc na mnie nie bardzo działa. Nie wiem czy można u Ciebie dostac Fitolizynę to taka pasta ziołowa, na mnie działa rewelacyjnie, choc tylko doraźnie, raczej nie leczy ale szybciutko łagodzi objawy.
Acha mnie też jako tako pęcherz nie boli tylko raczej piecze, zwłaszcza pod koniec siusiania.
kurcze, nawet nie strasz.

ale mnie przy siusianiu nic nie boli, nie piecze. jedyny problem to częstę parcie na pęcherz i dzis ten niby stan zapalny
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja wczoraj byłam na super imprezce. Miałam siedzieć w domu, ale znajomi mnie wyciągneli Był koncert, było mnóstwo znajomków, wyszalałam się !!! Oczywiście musiałam opowiadać wszystkim o moim rozwodzie, bo niektórzy nie byli nawet w temacie, że coś jest nie tak i pytali gdzie mam męża. Masakra...
fajnie, ze się wczoraj wyszalałaś

męzul sie obudził ide na jakieś sniadanie

Stary 2010-03-14, 10:28   #4812
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dzień dobry my z mężulkiem po porannej kawce i kawaleczku shreka - udało sie wyszedł smaczny i nawet biszkopt sie udał musiałam go przekroić po za wysokie by było a piekłam pierwszy raz w życiu normalnie dumna jestem z siebie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 10:35   #4813
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry my z mężulkiem po porannej kawce i kawaleczku shreka - udało sie wyszedł smaczny i nawet biszkopt sie udał musiałam go przekroić po za wysokie by było a piekłam pierwszy raz w życiu normalnie dumna jestem z siebie
kurcze tak chwalicie tego shreka, ze moze i ja się do niego przymierzę

Stary 2010-03-14, 10:48   #4814
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze tak chwalicie tego shreka, ze moze i ja się do niego przymierzę
Przymierz bo dobry i jak mi sie udał to znaczy ze każdy go zrobii ale mała wpadke zaliczyłam bo w przepise są budynie smietankowe o białym kolorze co z pysiem da zielony oczywiscie a ja zrobilam liste skladników i patrze co mam w domu i miałam budynie karmelowe i chciałam wykorzystac i nie kupiłam śmietankowych pomyslałam smak podobny a o kolorze nie pomyslałam i karmel + zielony pysio wyszedł taki zielono brązowy - krowia kupa ale smaczna
Stary 2010-03-14, 10:51   #4815
kliwia
Zakorzenienie

mikakrolikowa kawa i shrek na sniadanie? rozpusta!
krowia kupa padlam

my juz tez po sniadanku w wekendy ja robie sniadanka, byla jajeczniczka na szynce z cebulka, chlebek, papryka czerwona, ogoreczek, majonezik i ser

my wczoraj obejrzelismy druge serie dextera
dzis jedziemy z trzecia seria

yhm.... tez musze jakies ciasto upiec w tym tygodniu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:00   #4816
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdobry
Cytat:
hej

kliknięte

Cytat:
cześć

ja też tak miałam rok temu, miesiąc przerwy i ciągłe infekcje, dosyć miałam. I robiłam specjalne badania i nic nie wykazywało od czego to. Dopiero zdecydowałam się na zamrożenie nadżerki i na razie mam spokój. Już ponad rok nie byłam u gina i muszę się wybrać zrobić cytologię. Myślę, ze powinnaś zrobić całą kurację bo po kilku tabsach szybko znowu wszystko powróci

Cytat:
fajnie, że się dobrze bawiłaś. Opowiedziałaś wszystkim i teraz nikt ci nie wyskoczy np za pół roku jak tam twój mąż, wszyscy wiedzą i możesz zamykać powoli rozdział życia z nim związany

ale dzisiaj pospałam aż do 9,30. Spałam sama więc dużo miejsca miałam dla siebie. A mężuś niedawno właśnie przyjechał. Co na obiadek robicie dzisiaj? Bo teściu zanim wstałam ugotował prawie cały obiad, tj rosół i przygotował do duszenia roladki z mięsa

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:01   #4817
kliwia
Zakorzenienie

u nas na obiad dzisiaj tosty, albo pierogi bo nie chce mi sie dzisiaj stac pray garach.
pierogi mam kuione tylko na patelni podgrzac a tosty to roboty na 5 minut
a ja jutro bede rosolek gotowala
Stary 2010-03-14, 11:09   #4818
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na obiad dzisiaj tosty, albo pierogi bo nie chce mi sie dzisiaj stac pray garach.
pierogi mam kuione tylko na patelni podgrzac a tosty to roboty na 5 minut
a ja jutro bede rosolek gotowala
no i fajnie, mi też się w niedzielę nie chce przy garach stać, ale teściu to tradycjonalista i lubi coś wykwintengo robić co sie pół dnia w garach siedzi i jeszcze marudzi,że nie chcemy mu pomagać. Rosół u niego w niedzielę to podstawa, dla mnie niekoniecznie. Ale jeszcze 4 miesiące i jego dyktatura się skończy

Łukaszek
Stary 2010-03-14, 11:09   #4819
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe...mieć, to tyle nie mam na rękę, ale postaram się trochę zakombinować
trzymam kciuki

Cytat:
hej

kliniete u mnie jestes na 6

trzymajcie kciuki zaraz jade na wazne spotkanie bede wieczorem
Stary 2010-03-14, 11:12   #4820
kliwia
Zakorzenienie

martus trzymam mocno

stokrotka nooo ja bym dlugo takiej dyktatury nie zniosla. jak chce to nievh sobie gotuje, przeciez wy tego jesc nie musicie, a co jesli macie ochote na pizze albo wychodzicie na miasto??
to co marudzi, ze w ogole nei zjedliscie? chore
Stary 2010-03-14, 11:21   #4821
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
mikakrolikowa kawa i shrek na sniadanie? rozpusta!
krowia kupa padlam

my juz tez po sniadanku w wekendy ja robie sniadanka, byla jajeczniczka na szynce z cebulka, chlebek, papryka czerwona, ogoreczek, majonezik i ser

my wczoraj obejrzelismy druge serie dextera
dzis jedziemy z trzecia seria

yhm.... tez musze jakies ciasto upiec w tym tygodniu
Tak w niedziele jest zazwyczaj rozpusta bo na tygodniu to nie mozemy zjesc razem sniadania zreszta ja jem dopiero w pracy a u was też jajeczniczka z takimi dodatkami

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
no i fajnie, mi też się w niedzielę nie chce przy garach stać, ale teściu to tradycjonalista i lubi coś wykwintengo robić co sie pół dnia w garach siedzi i jeszcze marudzi,że nie chcemy mu pomagać. Rosół u niego w niedzielę to podstawa, dla mnie niekoniecznie. Ale jeszcze 4 miesiące i jego dyktatura się skończy
U nas obowiazkowo rosołek w niedziele musi być ale tatuś gotuje ja sie obijam
Stary 2010-03-14, 11:29   #4822
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

kliniete u mnie jestes na 6

trzymajcie kciuki zaraz jade na wazne spotkanie bede wieczorem
więc trzymamy kciuki

Cytat:
martus trzymam mocno

stokrotka nooo ja bym dlugo takiej dyktatury nie zniosla. jak chce to nievh sobie gotuje, przeciez wy tego jesc nie musicie, a co jesli macie ochote na pizze albo wychodzicie na miasto??
to co marudzi, ze w ogole nei zjedliscie? chore
na początku jak u nich zamieszkaliśmy to mieliśmy osobno gotować, ale ja bym musiała tylko dla siebie gotować bo mąż miał obiady w pracy więc dla wygody razem gotujemy. Czasami nie chcemy tego co oni i robimy sobie coś innego i w większości nie marudzą ale czasami teściowej coś się odwidzi i robi fochy, że nie jemy tego co ugotowała. Już raz się na nią wkurzyłam i powiedziałam jej kilka słów, że nie będę jadła tego co nie chcę i w takich ilościach bo zostawia mi dużo obiadu czego nie jestem w stanie zjeść a przecież nie będę się opychać na siłę bo i tak za dobrze wyglądam. No mieszkanie z teściami ma swoje uroki niestety

Łukaszek
Stary 2010-03-14, 11:38   #4823
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
więc trzymamy kciuki

na początku jak u nich zamieszkaliśmy to mieliśmy osobno gotować, ale ja bym musiała tylko dla siebie gotować bo mąż miał obiady w pracy więc dla wygody razem gotujemy. Czasami nie chcemy tego co oni i robimy sobie coś innego i w większości nie marudzą ale czasami teściowej coś się odwidzi i robi fochy, że nie jemy tego co ugotowała. Już raz się na nią wkurzyłam i powiedziałam jej kilka słów, że nie będę jadła tego co nie chcę i w takich ilościach bo zostawia mi dużo obiadu czego nie jestem w stanie zjeść a przecież nie będę się opychać na siłę bo i tak za dobrze wyglądam. No mieszkanie z teściami ma swoje uroki niestety
Podziwiam , ja nie dalabym rady mieszkac z tesciami czy tez moimi rodzicami .Jestem zbyt niezalezna

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 11:49   #4824
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Corii a ja fotek nie widzialam
ja tez dzisiaj zalatany dzien, duzo roboty sprzatania, robilam gyros i karpatke mezowi bo uwielbia i teraz zaraz robimy popcorn wlaczamy przyjaciol (bo ogladamy wszystkie seazony od poczatku bo kiedys tz ogladal i sciagnal wszystkie i ogladamy od poczatku, swietni sa) no i bede sie lenic

my tez uwielbiamy Przyjaciół i Kasie i Tomka

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
chrzesniak juz łobuzuje ma 3 lata a taki agent z niego mylą mu sie kolorki stanał wczoraj wieczorem w pokoju goscinnym kuzynka nam przygotowała" zielony pokój a szymek stanął i mówi " a ciocia ania spi dzis w niebeśkim pokoju --- ale jutro--- w sensie chodziło mu o to ze mamy zostac do jutra

albo to:

maz powiedział jakis kawal sie smialismy a agent siedział na kanapie i jak juz skoncztylismy sie smiac to on nagle złapał sie za głowe i mówi" to było dobre!!!!"

a jak sie juz rozkrecił to mowi ciocia pokolorujmy i daje mi kredki i mowi piś 6 no to ja na kartce napisałam 8 a on nooooooo ciocia pściecieś mowiłem ze śeść

czujecie trzylatek!!!!
wszystkie cwaniak cyferki i literki zna!!!

pokreciło mu sie wczoraj bo przywiezlismy mu takie wilkie auto na napęd no i dajemy mu to auto odpakował i chwile sie pobawił i poszedł do kuchni wraca i pytam sie go i co podoba sie auto a on:" no raczej nie ciocia ale pudełko jest bomba i bede sie nim bawił!!!!

no i jak powiedział cały wieczór chodził z pudełkiem i udawał kosmonaute bo pudło miało 2 ścianki z folii

potem jeszcze przyjechał do kuzyna chrzesny szymka i tak jakos temat zeszedł a temat tego ze chrzesny nie bardzo chce sie zenic ze swoja dziewczyna a szymek mowi głośno" wieś cio wujek bo ty to stary koń jestes!!!!"

nie mam pytań za dłuo go nei widziałam

wracajac do warszawy to stwierdzam jedno

A wwwww życiu bym tam nie chciała mieszkać!!!
no masakra jakas nie dość ze wszedzie rozkopana to te nasakryczne korki!!!

agatka podziwiam podziwiam

ps. cori nie widziałam zdjec bo mnie nei byłooooo
dzieciaki sa niemożliwe, mozna sie czasem posmiac

Cytat:
hej

klik

Cytat:
cześć

wczesniej nadzerka u mnie była przyczyna wszelkich zapalen. ale gin mi powiedziała czasem nawet zle wyplukana bielizna moze byc przyczyna zapalenia jezeli kobieta jest wrazliwa
Stary 2010-03-14, 11:57   #4825
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tak miałam rok temu, miesiąc przerwy i ciągłe infekcje, dosyć miałam. I robiłam specjalne badania i nic nie wykazywało od czego to. Dopiero zdecydowałam się na zamrożenie nadżerki i na razie mam spokój. Już ponad rok nie byłam u gina i muszę się wybrać zrobić cytologię. Myślę, ze powinnaś zrobić całą kurację bo po kilku tabsach szybko znowu wszystko powróci
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wczesniej nadzerka u mnie była przyczyna wszelkich zapalen. ale gin mi powiedziała czasem nawet zle wyplukana bielizna moze byc przyczyna zapalenia jezeli kobieta jest wrazliwa
wiecie, mi się wydaje, ze to albo od pęcherza albo własnie od źle wypłukanej bielizny (bo zaliczam się do tych wrażliwych niestety). Ja zawsze piorę swoje gatki w pralce (ale pranie delikatne, malutko proszku, bez płynu do płukania do tego ekstra płukanie włączam ) i zawsze było spoko. ale moi współlokatorzy chyba nie wiedza ile proszku sie wsypuje do pralki i zawsze te podajniki po nich takie brudne zostają (z pozostałosciami proszku czy płynu) ja co jakis czas to myję, ale moze coś z tego sie dostało akurat do prania ??

a mój męzul mnie własnie zmolestował, bo bawił się w kosmetyczkę i mi zaskórniki wyciskał z twarzy

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-03-14 o 11:58
Stary 2010-03-14, 12:07   #4826
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć

ale natrzaskałyście nadrabiałam Was od 144 str. i szczerze to myślałam, że już nowy wątek jest...
nie miałam jak wejść od środy do Was, w czwartek byłam na kontroli z babcią w Klinice Okulistycznej i babcia została w szpitalu :/ ma stan zapalny i przez to praktycznie zero widzi :/ dostaje antybiotyki w kroplówce i witaminy...starość jest niesprawiedliwa

w piątek byłam w końcu i fryzjera, niby tylko pasemka, ale zaraz się człowiek lepiej czuje
wczoraj z kolei byliśmy na urodzinach u kuzynki i tak weekend zleciał

jutro jedziemy składać papiery odnośnie wyjazdu

Corii ja też poproszę o linka do zdjęć na PW

Kasiuher Dominik jest boski i tak podobny do Ciebie
co do męża to porozmawiajcie, musi Cię wspierać bo sama wszystkiego nie pociągniesz

India Ty szczęściaro ja poluję na Sigmie już od x czasu na balerinki i doopa co wchodze to już zamówienie kompletne
Stary 2010-03-14, 12:09   #4827
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
my tez uwielbiamy Przyjaciół i Kasie i Tomka

dzieciaki sa niemożliwe, mozna sie czasem posmiac

klik

Moja gin swego czasu kazala mi prac bielizne w szarym mydle i takze myc okolice intymne takim mydlem.Mowila ze wiekszosc problemow wspolczesnych kobiet jest wynikiem alergii na chemię czyli proszki ,mydla,plyny do higieny intymnej itp. W czasach naszych mam stany zapalne nie wystepowaly tak czesto. No i niestety lykanie tabletek anty sprzyja stanom zapalanym.Ja po odstawieniu nie mam juz takich problemow wiec polecam .

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:18   #4828
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Moja gin swego czasu kazala mi prac bielizne w szarym mydle i takze myc okolice intymne takim mydlem.Mowila ze wiekszosc problemow wspolczesnych kobiet jest wynikiem alergii na chemię czyli proszki ,mydla,plyny do higieny intymnej itp. W czasach naszych mam stany zapalne nie wystepowaly tak czesto. No i niestety lykanie tabletek anty sprzyja stanom zapalanym.Ja po odstawieniu nie mam juz takich problemow wiec polecam .
No własnie. Tez czytałam, że tabletki zmieniają Ph i wtedy moze byc problem ze stanami zapalnymi

a my na 13 idziemy do znajomych na KUbicę zaczełam szukac bluzek do pracy na krótki rękaw (bo TZ mówi, ze tam jest cieplutko) i o dziwo znalazłam tylko 4 i nie wiem gdzie jest reszta a wiem, ze z POlski przygotowałam sobie specjalnie z 7 bluzek do pracy

musze też dziś sobie jakąs muzyczkę na mp3 wrzucic, bo tam normalnie pracuje się mp3 na uszach wiec luz przynajmiej nie zasnę hehe

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-03-14 o 12:21
Stary 2010-03-14, 12:21   #4829
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 12:24   #4830
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kurcze tak też może być

ech... kobiety to mają przewalone

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości