|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Ten niebieski balsam po opalaniu u mnie w ogóle się nie sprawdził...
z Avonu do polania najbardziej lubię ..."pocałunek słońca" samoopalacz do ciała ![]() sprawdziłam wreszcie ten olejek w kremie do ciała z serii SSS - i rzeczywiscie jest super, ma fajna konsystencje i skóra jest po nim gładziutka żel pod prysznic róża i brzoskwinia tez jest fajny, dobrze się pieni i ładnie pachnie, chociaż błyszczenia nie zauważyłam.
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie był boski, co prawda pozostawiał niebieski kolor na skórze i brudził ubranie ale nie raz uratował życie i spokojny sen mojemu mężowi Zawsze używał go na noc żeby go chłodził
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-14 o 11:37 |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z tego co pamiętam to właśnie ten z betakarotenem u mnie w domu brudził ubrania. Ale ogólnie używałam różnych rzeczy do opalania z Avonu(i po opalaniu) i raczej wszystkie się sprawdziły. |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten krem do twarzy co mi tak pasował ma filtr 30 a nie 50 jak wcześniej napisałam ![]() mi ten z beta-karotenem nie brudził ubrań może dlatego, że jak się nim smarowałam to z reguły zakładałam tylko kostium kąpielowy lub jakieś łaszki typowo plażowe i szłam się smażyć Raczej nie smarowałam się nim cała i nie chodziłam w ubraniu no bo po co
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
Witam
proszę Was o opinie co do kosmetyków "matowa perfekcja" toniku,pianki i krem-żelu. Chodzi mi o ich działanie na waszych skórach...... A także o opinie co do maseczki błotnej do ciała,to ta sama co była kiedyś w innym pojemniku?Działa tak samo? |
|
|
|
#2856 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]totane dziadostwo-moim zdaniem, ja mojemu kupuje żel w piance ten za 18,90duzo lepszy.[/QUOTE]
A ja sie nie zgodze z ta opinia-ale wiadomo co facet inna opinia-ja mojemu mezowi kiedys tak na probe ten zel kupilam i jest bardzo zadowolony juz ze 3 tubki zuzyl. |
|
|
|
#2857 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co to jest ta kulka czy cos takiego z nowej serii do opalania dla dzieci???widzialam tylko na rosyjskiej stronie i jestem ciekawa co to
|
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
Widzę ze jestescie Panie tu aktywne,prosze o odpowiedz.,
|
|
|
|
#2859 |
|
Przyczajenie
|
Witam Drogie Avonmaniaczki
![]() Jestem tutaj nowa jeżeli chodzi o wypowiadanie się ale już od dwna czytam ten wątek i chciałabym Wam Bardzo bardzo podziękować ![]() Jesteście niezastąpione w udzielaniu informacji i pomocy- dzięki Wam dowiedziałam się duzo o różnych produktach avonu oraz o wielu wielu różnych sprawach dotyczących tej firmy. Postaram się powysyłać różne zdjęcia na drugi wątek avonowy bo muszę się przyznać że uwielbiam serie anew: podkłady, szminki, cienie wygładzające- choć konsultantka avon jestem od dobrych paru lat to nadal dużo chłone z tej firmy bo jak same przyznacie Kochane avon to studnia bez dna jeżeli chodzi o nowe asortymenty i wiadomości, oraz technologie. Ja natomiast mam pytanko: czy EDP U by Ungaro Fever to długo utrzymujący sie zapach oraz czy jest intensywny jak perceive lub far away? Bede wdzieczna za odpowiedź |
|
|
|
#2860 |
|
Raczkowanie
|
Matowa perfekcja
- pianka myjąca - wygodna aplikacja, fajna konsystencja, co do efektów to dobrze matuje skórę ale jeśli masz cerę naomalną/ mieszaną to może ją wysuszyć - tonik oczyszczający - matuje skórę ale jej nie wysusza, fajna sprawa po użyciu pianki tzn po użyciu pianki mam ściągniętą skórę na policzkach, po użyciu tonika to uczucie znika ![]() - krem-żel do twarzy - przy mojej mieszanej się nie sprawdził, bo za bardzo ją wysusza :/ matuje i ładnie się wchłania ale co za dużo to nie zdrowo więc kremik z tej seri po 2 użyciach sobie odpuściłam... Przy cerze mieszanej seria dobrze się sprawdza jeśli użwyasz dodatkowo kremu nawilżającego. Dla tłustej powinna być już w 100% ok
|
#2861 |
|
Rozeznanie
|
ja używam wszystkich 3 produktów i jestem zadowolona. mam cerę raczej mieszaną, ale wiele mydeł do twarzy bardzo mi ją wysusza i śćiąga. jeśli stosuję wszystkie 3 kosmetyki na raz to rewelacja. skóra cały dzień jest matowa i nie przetłuszcza się. dodatkowo używam raz w tyg scrubu z clearskin.
|
|
#2862 |
|
Przyczajenie
|
"Matowa perfekcja" moim zdaniem jest średnia tzn. zamówiłam jąkiedyś dla ślicznej pomarańczowej kosmetyczki ale to był bład
pianka nawet fajna ale przy końcówce już tylko plyn z niej przezroczysty wypływa bo takto jak wstrzasniesz to taka fajna pianka ale podkładu czy mocnego makijazu nia nie zmyjesz, tonik nie daje nic mojej cerze ktora jest tłusta a gdzie niegdzie mieszana, natomiast krem oj ojej ![]() a ze za pare lat 30tka mi wskoczy to myslalam, że pomoże choc zmatowic troche ta tłustawa cerke- mam nadzieje ze pomogłam pozdrawiam
|
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
A pianka faktycznie dobrze oczyszcza?Tonik równiez?
Wiecie,załuję ze zamówiłam ( o ile rzeczywiscie zamówiłam bo nie pamietam czy zaznaczyłam u znajomej konsultantki stronę z 3 produktami za 33zl), bo moja skóra jest ostatnio bardzo wysuszona,jest mieszana,jednak ostatnio nawet nos i czoło mało się świeci, więc pianke i ewentualnie tonik zostawię,a krem oddam komuś
|
|
|
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
eh, a ja muszę się poskarżyć... po 3 tygodniach, a raczej po weekendzie poza miastem moja torebka THILIE się rozpadła ;/ podszewka się poodprówała i porobiły się straszne dziury, a nosiłam w niej przez 2 dni tylko jedną książkę + niezbędnik każdej kobiety. :P ;/ jestem zażenowana, bo stało się to w kilka minut... ;/ wstyd. zwrócę ją jako kwestionowanie jakości, mam nadzieję, że uznają. ;/
|
|
|
|
#2865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w mojej nosze zamówienia, zakupy, no nie oszczędzam jej a nic jej nie jest może mam jakiś lepszy model tej torebki
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny napiszę o Pink Sands
![]() Nie wiem jak pozostałe kolory, ale szary jest baaaardzo trwały Malowałam się ok 19.30 a do ok 13 pozostały bez naruszenia Dodam, że żadnych czarów nie robiłam - podkładu nie używam, bazę czasami, ale wczoraj akurat nie.
|
#2868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2869 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam podkład żółty - nude. tak sobie myślę czy czasem nie zamówić sobie innego ( ciemniejszego ) koloru " Lekkiego podkładu SPF 15" , bo w lato cerę będę miała bardziej opaloną . Przyda mi sie taki podkład jak słońce będzie to mój " idealnie trwały podkład w płynie" się rozpłynie.
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze klienta je zamowila i mi przyjda lada dzien z paka to jeszcze obejrze na zywo
|
|
#2872 |
|
Konto usunięte
|
witam jestem nowa tutaj, chodz jakis czas temu was troche podczytywalam.
Po latach nie zamawiania nic z tej firmy , skusilam sie na co nie co. jednak nie na wszystko co mnie interesowalo. Chcialam sie was podpytac o seria zimowa( pianka do mycia, maseczka i kremy). Interesuja mnie pianka do mycia i maseczka, chodz i nie przeczy krem na noc . na KWC nie ma skladow a recenzji malo i jeden chwali drugi jest zawiedziony. Mam bardzo wrazliwa cere naczynkowa i nie wiem czy zamowic, chodz obecnie nie jest w promocji, ale przebolalabym te 8euro za pianke i chyba taka sama cene za maseczke, jesli tylko sklad by sie nadawal dla mojej cery i w uzytku byly by to czego oczekuje, chodz to rzecz wzgledna. jako maniaczka czytania skladow chcialabymy was prosic ( jesli ktos uzywa) o sklad tych produktow. Bede wdzieczna bardzo, bo nie wiem czy zawracac glowe konsultantce czy dac sobie spokoj. |
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
"Matowa Perfekcja"
Krem-zel - uzywam codziennie, czasami rowniez na noc. Ne przesusza, bardzo dobrze matowi. Likwiduje drobne zaczerwienienia czy krostki. Jest to zdecydowanie niezastapiony krem dla mnie. Pianka - moze byc, choc nie przywiazalam sie do niej zbytnio. Obecnie od jakiegos czasu uzywam Planet Spa Marokanska Roze bo mam jej troche w zapasie. Ale ogolnie pianka nie jest zla. Tonik - juz wczesniej o tym pisalam, ze bardziej pasowal mi w poprzedniej gamie kolorystycznej. Teraz zmienili jego sklad i mam wrazenie, ze jest bardziej nasaczony alkoholem, wiec zbyt czesto go nie uzywam. Natomiast jak byl jeszcze w poprzedniej buteleczce to uzywalam go codziennie. |
|
|
|
#2874 |
|
Rozeznanie
|
MaT jak Ci się udaje znaleźć na tym ruskim forum zdjęcia
Ja próbowałam przekopać kilka wątków i mi się nic nie udało znaleźć.. Mają jakiś konkretny ze zdjęciami jak my czy są te zdjęcia rozrzucone?
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
@MonikaPogrzeba
Maseczki nie uzywalam natomiast pianke, krem na dzien i na noc - tak. Pianka - mam tlusta/mieszana cere, ale ta pianka w moim wypadku zdecydowanie ja przesuszala, tak wiec po 2-krotnym umyciu ja twarzy zuzylam ja do mycia ciala. Krem na noc jest zdecydowanie natluszczajacy. Oddalam go mamie, ktora ma cere naczynkowa i go sobie chwalila przy mrozach ale uywajac go na dzien. Mi za to bardziej podpasowal krem na dzien - nawilzajacy, ktory uzywalam doraznie na noc. Te 3 produkty dostalam od AVONu jako prezent, ale w zadnym wypadku bym ich nie kupila wiecej... |
|
|
|
#2876 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam mieszana cere, ktora w zimie sie odwadnia i to szybciutko, do tego jest wrazliwa i naczynkowa. fajnie by bylo gdyby nie wysuszylo mnie nic, ale tez mega nawilzylo, troche natluscilo, bo to w zimie wazne jesli chodzi o kremy i nie podraznilo. U mnie teraz juz lagodniejsza pogoda, ale myjadlo i maseczka mogla by byc, krem pewnie nie za bardzo skoro tlusty, chodz z ta tlustoscia tez roznie. Ja lubie klasyczny krem Nivea - lagodzi mi rumien, nawilza , natluszcza chodz jak mialam bardzo niska wilgotnosc powietrza w domu nie dawal rady, buzia sie nadal po chwili sciagala. Posiadasz jeszcze ta pianke i maseczke? jesli tak to moglabys przeklepac sklady? Chodz po tym co napisalas, to chyba jednak nie bedzie taki produkt jak bym od nich oczekiwala |
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może spróbuj kremu nawilżajacego w katalogu 5 są podwójne minikremy za 9,90
Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-03-14 o 19:15 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dziewczyny mam do was pytanko to " Luksusowe mleczko do mycia twarzy " z ANEW ULTIMATE to jest mleczko które sie nakłada wacikiem czy zmywa się wodą jak np. żel do mycia twarzy?
Będę wdzięczna za szybką odpowiedz
|
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, pomyliło mi się z tym do cery z przebarwieniami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

Zawsze używał go na noc żeby go chłodził 

Malowałam się ok 19.30 a do ok 13 pozostały bez naruszenia
Ja próbowałam przekopać kilka wątków i mi się nic nie udało znaleźć.. Mają jakiś konkretny ze zdjęciami jak my czy są te zdjęcia rozrzucone?