Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-14, 17:15   #1561
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
aniaa i linka ja tak samo mam jak wy dziś 23 tygodnie i 4 dni
To razem wylądujemy na porodówkach
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 17:17   #1562
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za miłe słowa

mlm te twoje linki coś się nie otwierają
Kliknij prawym na linku, zrób kopiuj adres odnośnika czy coś w tym stylu, wklej w nowe okno i usuń z początku adres napisa link:
żeby został zwykły http://

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
j
o mamo.. wspolczuje zgagi.. ja jeszcze nie mialam ale ponoc to nieuniknione w ciazy
Ja miałam zamiast wymiotów, przez jakieś 3 tygodnie na początku. Załykałam ją kilogramami mandarynek . Ale i tak nie działało.

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Niestety noc miałam kiepska. Strasznie boli mnie ząb. I to non stop. Okropny, przenikliwy, tępy ból. A tu nic nie mogę zażyć i na dodatek jest niedziela, więc nie moge iść do dentysty. Dziwne jest to, że boli mnie ząb który plombowałam 2 tygodnie temu. Nie wiem co może być przyczyną. Ból mi normalnie do oka promieniuje. Porażka, nie wiem jak tą noc przetrwam i dzień w pracy.
To nie ma u Ciebie jakiejs pomocy 24h?

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
a ja Wam niziutkie dziewczyny zazdroszczę.. zawsze chciałam być taką malutką filigranową kobietką (moja mama taka była jak była młoda) niestety wzrost odziedziczyłam po tacie Naprawdę Wam zazdroszczę.. możecie pozwolić sobie na buty na mega obcasie- ja bym tak chciała.. a z moimi 173cm muszę z mężem po buty chodzić aby przypadkiem za wysokich nie kupić żeby nie byc od niego wyższa bo to głupio wygląda.. Jeszcze u nas to w ogóle wyglądałabym jak gigant przy nim, nie dość że grubsza od niego to jeszcze wyższa... a marzą mi się takie 10-cm szpilki, niestety mogę sobie tylko pomarzyć i inwestuję raczej w płaskie buty lub niższe obcasy
Ja mam 163 a Łukasz 170, więc z butami też tak sobie.
Ale za to on lubi mnie w szpilkach, więc mamy tę różnicę głęboko .
Chociaż mi się ostatnio bardzo nogi męczą, więc chodzę w adidasach.

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
ja też dołaczam do niziutkich ma 163cm
anuszka bardzo fajna ta sukienka
Jak ja , też 163.

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
my juz po obiadku aaaale bylo pycha. wyczyscilismy talerze i miske z mizeria. nic nie zostalo a w lodowce czeka jeszcze moje ulubione ciasto krolewskie z cukierni Sowa normalnie kilogramy mogla bym jesc tego ciasta. ale to za chwile bo teraz nie zmieszcze
No tak, Sowę to zna tylko pomorze pewnie...
Ja też uwielbiam kostkę królewską, ale ostatnio jest dla mnie jakby słodsza niż słodka?

A mnie już chyba 4 dzień z rzędu napiernicza podbrzusze
Strasznie mnie to wyczerpuje .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 17:23   #1563
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
http://rudiak.pl/klienci/slides/Sesja%20066.jpg tu chyba widac między nami różnicę
no widac

Cytat:
To razem wylądujemy na porodówkach
i jeszcze basia84 bo jest ze mna co do dnia wiec pewnie w tym samym czasie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

No tak, Sowę to zna tylko pomorze pewnie...
Ja też uwielbiam kostkę królewską, ale ostatnio jest dla mnie jakby słodsza niż słodka?

A mnie już chyba 4 dzień z rzędu napiernicza podbrzusze
Strasznie mnie to wyczerpuje .
no a ja drugi raz sie zawiodlam. ostatnio jak kupilam byla sucha a teraz tak nasaczona alkocholem ze po zjedzeniu kawalka w glowie mi sie zakrecilo

a z bolem mialam tak ostatnio przez 3 dni. tak wlasnie dziwnie podbrzusze mnie bolalo. ale to bylo w trakcie remontu a potem polozylam sie tak na 3 godzinki i wogole nie wstawalam i przeszlo na szczescie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 17:24   #1564
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Ale u mnie dzisiaj paskudnie za oknem
papeteria, a ja poproszę o namiary na błyszczyk, aż wstyd się przyznać, ale ja się w ogóle nie maluję, jedynie czasem usta błyszczykiem i na tym się kończy. Tusz do rzęs kupiłam 3 lata temu i leży w szafce.

Ja mam 168 cm wzrostu i zazdroszczę tym co mają 160, zawsze chciałam być niższa i drobna.

Nie wiem jak wy, ale ja ostatnio szybko się męczę, troszkę posprzątam i czuję się jakbym tonę węgla przerzuciła i w dodatku brzuch mnie później boli u dołu.
Tez mam tyle co ty wzrostu no centymetr mniej i tez wolałabym być mniejsza i drobniejsza albo wyższa z 176 bo modelka bym mogła w tedy być w sensie w młodości nie
teraz
Co do zmęczenia mam to samo, niby w 2 trymestrze sie ma ięcej energii ale po sobie tego nie widzę , nie wspomne juz jak się czuję zmęczona po 8 godzinach na stażu to dopiero porażka.
Mój tż ma 180 i wagi troche ponad 100 ale nie widać po nim jej
Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Widze ze piszecie dzisiaj o tz-tach i obiadkach, wiec moj M ma 189 cm wzrostu i okolo 83 kg wagi, a co do obiadku bede miala karczek, ziemniaczki i mizerie z pomidorow ze smietana
I najwazniejsze, mam pytanie, a raczej to moje niepokoje we mnie siedza, bo juz od okolo tygodnia nie czuje dzidzi! Wczesniej czasami sie odzywala, pukala lub takie delikatne kopniaczki, a teraz NIC pewnie napiszecie ze to normalne, ja wiem ze czasem maluch sobie spi albo odpoczywa, ale tyle czasu??
Powiem ci że ja miałam teraz taki tydzień przerwy ale juz od 3 dni znowu cos tam czuje nie duza ale czuje. I wiem co czujesz
Cytat:
http://rudiak.pl/klienci/slides/Sesja%20066.jpg tu chyba widac między nami różnicę
Widać ale pasujecie do siebie nie jest źle przynajmniej na tym zdjeciu
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 17:39   #1565
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:

To nie ma u Ciebie jakiejs pomocy 24h?

.
A coś TY! Moje miasto nie jest aż tak małe, ale mam wrażenie, że jesteśmy sto lat za Murzynami. Strasznie się cofa, żadnego postępu. Wkurza mnie to. Oczywiście nie mówię tylko o 24 h opiece dentystycznej.
Stary 2010-03-14, 17:40   #1566
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kasha piekny blog, niezwykle i poruszajace przemyslenia - przeczytalam od deski do deski. az mi łzy ciurkiem lecialy ...
Dziękuję za miłe słowa.
Przemyślenia, trochę osobiste, trochę (bardzo) o sobie, ale dlatego też taki tytuł... ja poprostu taka jestem

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 17:43   #1567
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
A coś TY! Moje miasto nie jest aż tak małe, ale mam wrażenie, że jesteśmy sto lat za Murzynami. Strasznie się cofa, żadnego postępu. Wkurza mnie to. Oczywiście nie mówię tylko o 24 h opiece dentystycznej.
Masakra jakaś... Ja co prawda nie wiem czym jest ból zęba i dzięki Wam za to rodzice (geny), ale to trochę przesada. Łukasz czasem raz dwa potrzebuje pomocy- ma kiepskie zęby... Nie wytrzymałby- a ja z nim 2-3 dni.

A w ogóle to chciałam Ci podziękować za wózek, który kilka dni temu podałaś.
Wreszcie zakroiliśmy poszukiwania. Zostały nam 3, w tym tako jumper X .

. Witaj Kochanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 17:47   #1568
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Masakra jakaś... Ja co prawda nie wiem czym jest ból zęba i dzięki Wam za to rodzice (geny), ale to trochę przesada. Łukasz czasem raz dwa potrzebuje pomocy- ma kiepskie zęby... Nie wytrzymałby- a ja z nim 2-3 dni.

A w ogóle to chciałam Ci podziękować za wózek, który kilka dni temu podałaś.
Wreszcie zakroiliśmy poszukiwania. Zostały nam 3, w tym tako jumper X .
No masakra! JA też nie mam problemów z zębami. Boli mnie ten, który plombowałam 2 tygodnie temu. Coś mi chyba dentysta sknocił. Jutro koniecznie muszę iść do niego. Boli mnie ciągle, raz bardziej raz mniej.
Nie ma za co
Stary 2010-03-14, 18:14   #1569
aniaa22
Zakorzenienie

ja tez musze sie wreszcie wybrac do dentysty. nigdy problemow z zebami nie mialam a w ciazy odezwala sie 8. musze ja wyrwac. zaczela mnie bolec w 6 tc ale dentystka nie chciala mi wyrwac bez zaswiadczenia od gina ze nie ma przeciwskazan. a potem mnie przestala bolec. no ale od kilku dni zaczyna sie odzywac. szczegolnie w nocy
Stary 2010-03-14, 18:32   #1570
pszczolka87
Zadomowienie

hello... ja właśnie wróciłam z kościółka i tylko na chwilkę bo dziś wieczór z mężem chcę spędzić i komputer wyłączam Dzidzia i Bajka jutro 14.00 pod galaxy od strony radissona.. jak coś to będę w jasnym bezowym płaszczyku grzybku-aaa i nie jestem juz blondynką hehe.. dozobaczonka
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:16   #1571
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Haloo wieczorem

dziś tż przywiózł dwa wory ubranek od swojej cioci dla naszej dzidzi Śliczne są (prawie wszystkie), najbardziej podoba mi się kombinezonik. Może jutro wkleję zdjęcie.

Co do cukierni Adama Sowy- to ja też uwielbiaaaam

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

A mój tż waży 77 kg i ma 177 cm wzrostu. Ja KULA- 160 cm, waga sprzed ciąży 72, teraz 73
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 19:28   #1572
aniaa22
Zakorzenienie

moj misio ma 177 cm i wazy 104 hy hy mam sie do czego przytulac
Stary 2010-03-14, 19:36   #1573
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

aniaa brzuszek juz sliczny ciesze sie jak wklejacie takie zaokraglone brzuszki bo juz sie martwilam ze tylko moj jest taki duzy

a ja mam wzrostu 167cm a moj maz 180cm i wazy jakies 93kg ale nie wyglada grubo poprostu jest normalnym facetem dobrze zbudowanym a jak zaczelismy byc razem wazyl jakies 80kg i mowi ze to wina obiadkow ale on zawsze zruca jakies 4-5kg jak wyjezdza do pracy

kasandra mam nadzieje ze to tylko poprostu taka zwykle przerwa ale moze skontaktuj sie z ginkiem ub polozna zeby ci chociaz przez ktg posluchali bicia serduszka? dla twojego spokoju
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:47   #1574
kashha
Zadomowienie

A ja byłam z mamą wczoraj na krótkich zakupach... zrobiłam bardzo przyszłościowy zakup, ale pomyślałam, że warto skorzystać z okazji, że jeszcze przecena, a wydatków później i tak będzie dużo.

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:49   #1575
aniaa22
Zakorzenienie

mi sie tez podoba moj brzus a wogole moj maz jest najlepszy jak chodze po mieszkaniu to mi sie na brzuch caly czas gapi

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
A ja byłam z mamą wczoraj na krótkich zakupach... zrobiłam bardzo przyszłościowy zakup, ale pomyślałam, że warto skorzystać z okazji, że jeszcze przecena, a wydatków później i tak będzie dużo.
cudo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 19:49   #1576
bajka1807
Zakorzenienie

a ja sie moge pochwalic ze dzisiaj tż polozyl podloge w salonie i sypialni

pomijam fakt, ze jak je zobaczylam na podlodze to powiedzialam mezowi ze to nie sa panele ktore zamawialam no wiec pan w komforcie zle zapisal zamowienie i dostalismy zupelnie inna podloge, a ze ja nie odbieralam ich razem z tz a on nie zwrocil na to uwagii wiec na podlodze mamy co mamy ale nie jest zle
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:51   #1577
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie moge pochwalic ze dzisiaj tż polozyl podloge w salonie i sypialni

pomijam fakt, ze jak je zobaczylam na podlodze to powiedzialam mezowi ze to nie sa panele ktore zamawialam no wiec pan w komforcie zle zapisal zamowienie i dostalismy zupelnie inna podloge, a ze ja nie odbieralam ich razem z tz a on nie zwrocil na to uwagii wiec na podlodze mamy co mamy ale nie jest zle
no to niezle ale chociaz ci sie podobaja?
Stary 2010-03-14, 20:09   #1578
bajka1807
Zakorzenienie

szalu nie ma, ale moga byc. chodzi o to ze te co mi wydali sa jednolamelowe i pstrokate, a te co zamawialam mialy dwa lamele i byly delikatniejsze. no ale jest co jest, moja wina bo widzialam na fakturze inna nazwe, ale myslalam ze tak ja maja wprowadzona w kompa. zycie

tak wyglada poki co moj salon, ekstrawagancja kolorow
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 20:17   #1579
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
szalu nie ma, ale moga byc. chodzi o to ze te co mi wydali sa jednolamelowe i pstrokate, a te co zamawialam mialy dwa lamele i byly delikatniejsze. no ale jest co jest, moja wina bo widzialam na fakturze inna nazwe, ale myslalam ze tak ja maja wprowadzona w kompa. zycie

tak wyglada poki co moj salon, ekstrawagancja kolorow
no nienajgorsze ale mi osobiscie srednio sie podobaja nie gniewaj sie za to kolorki ladne. ja teraz do mojego bezowo brazowego salonu chce kupic takie zielone dodatki tylko nie jestem pewna czy to bedzie pasowalo.

a tu kawelek mojej nowej podlogi i nowa firanka (poprzednio panele mialam w kolorze wenge. totalna pomylka)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 20:30   #1580
bajka1807
Zakorzenienie

zdjecia robione telefonem wiec to tez troche zmienia. tamten kolor byl inny, no ale co zrobic. bedzie jak jest

w sypialni mam podobny styl tapety, tylko ja mam szaro-srebrna. wstawilabym fote ale posialam gdzies kabel.

poki co jestem szczesliwa bo mężuś powiedzial ze moze wprowadzimy sie na poczatek maja
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-03-14, 20:32   #1581
entertete
Rozeznanie

Cytat:
(poprzednio panele mialam w kolorze wenge. totalna pomylka)
a czemu? ja się zastanawiam nad tego pokroju kolorem, bo mam wykładzinę brązowo-czerwonawą i mnie drażni już
(nie pasuje do reszty wnętrza, gdzie dominuje biały, wenge i zielony intensywny), najpierw chodziło o to żeby się szybko wprowadzić, a teraz już nie mogę na nią patrzeć
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 20:43   #1582
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Miałam ostatniej nocy pierwszy wyciek z jednej piersi...hyhy...

A co brzuch boli, to boli

. Witaj Kochanie

Stary 2010-03-14, 20:47   #1583
papeteria
Zakorzenienie

marta ja miałam pół roku temu przeglad i jedynke robiona i minimalnie niedawno mi sie ukruszyla za co winie dentystke bo od poczatku pod swiatlem widzialam ze zab nie jest jakby mmm... zespolony wiec tez licze na reklamacje.
anuszka fajna kiecka daj znac jak przyjdzie czy zamawiac
hd tą pizza to mi smaka nie narobiłaś bo po niej mialam zgage
ania ładny brzuszek słodziaki kiciusie salon
lilka to ja najrzadziej maluje usta i tez nie zawsze sie maluje
w opakowaniu jest niebieski a na ustach wychodzi różowo fioletowy .
tez jak za dlugo cos robie to boli brzuch albo plecy
linka fajnie razem wygladacie
kasha fajny kombinezonik
bajka ładnie
Co do wzrostu i wagi z przed ciąży ja 160cm i 55kg(ostatnio 62 kg)
TŻ 170cm i 68kg (na początku jak się poznaliśmy w wieku nastu lat 55kg później 72kg )

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-14 o 20:48
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 20:50   #1584
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
a czemu? ja się zastanawiam nad tego pokroju kolorem, bo mam wykładzinę brązowo-czerwonawą i mnie drażni już
(nie pasuje do reszty wnętrza, gdzie dominuje biały, wenge i zielony intensywny), najpierw chodziło o to żeby się szybko wprowadzić, a teraz już nie mogę na nią patrzeć
nasze byly naprawde dobrej jakosci i scieralnosc AC 5 i to niestety nic nie dalo. widac na nich bylo kazda ryse i paproszek. a ze mieszkamy na parterze i mamy ogrodek i psiaka ktory w nim biega to mozna sobie tylko wyobrazic jak wygladala moja podloga. czysta byla jedynie jakies 5 minut po umyciu. mialam juz dosc zycia non stop z brudna i porysowana podloga. swoje robil tez aneks bo nawet jak woda kapnela to robila sie plama. porazka na maxa. zostawilismy te panele w sypialni bo jej sie nie uzywa tak intensywnie jak salonu i jeszcze jakos to wyglada. mi wszyscy odradzali taki kolor ale sie uparlismy bo nam sie podobal. i baaardzo zalujemy. teraz dla odmiany wybralismy jeden z najjasniejszych odcieni jakie to cudowne uczucie miec czysta podloge dluzej niz kilka minut

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-14 o 20:53
Stary 2010-03-14, 21:20   #1585
kasandra82
Wtajemniczenie

itakasia, Basia84, niezawsze, anoxa dziekuje kochane za pocieszenie pewnie tak jak piszecie jest wszystko w porzadku, w czwartek mam wizyte u ginekologa i usg wiec jeszcze tylko 4 dni niepewnosci
Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Tez mam tyle co ty wzrostu no centymetr mniej i tez wolałabym być mniejsza i drobniejsza albo wyższa z 176 bo modelka bym mogła w tedy być w sensie w młodości nie
teraz
Co do zmęczenia mam to samo, niby w 2 trymestrze sie ma ięcej energii ale po sobie tego nie widzę , nie wspomne juz jak się czuję zmęczona po 8 godzinach na stażu to dopiero porażka.
Mój tż ma 180 i wagi troche ponad 100 ale nie widać po nim jej

Powiem ci że ja miałam teraz taki tydzień przerwy ale juz od 3 dni znowu cos tam czuje nie duza ale czuje. I wiem co czujesz
Widać ale pasujecie do siebie nie jest źle przynajmniej na tym zdjeciu
co do tej zwiekszonej energii w II trymestrze to tez slyszalam, ale jakos po sobie nie widze mam czesciej dola, nic mi sie nie chce i czuje sie coraz grubsza i zaniadbana, czekam na porod jak na zbawienie zeby przejsc na dietke, zaczac uzywac preparatow na cellulit i rozjasnic u fryzjera wlosy do sredniego blondu (mam teraz sredni braz)

Cytat:
No masakra! JA też nie mam problemów z zębami. Boli mnie ten, który plombowałam 2 tygodnie temu. Coś mi chyba dentysta sknocił. Jutro koniecznie muszę iść do niego. Boli mnie ciągle, raz bardziej raz mniej.
Nie ma za co
pewnie ci cos sknocil, bo nie powinien przeciez bolec skoro byl leczony, powinien wedlug mnie uznac reklamacje i poprawic ci go za darmo

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
malutkie cudo

Cytat:
no nienajgorsze ale mi osobiscie srednio sie podobaja nie gniewaj sie za to kolorki ladne. ja teraz do mojego bezowo brazowego salonu chce kupic takie zielone dodatki tylko nie jestem pewna czy to bedzie pasowalo.

a tu kawelek mojej nowej podlogi i nowa firanka (poprzednio panele mialam w kolorze wenge. totalna pomylka)
kurcze to mnie zasmucilas ta wiadomoscia, bo ja chcialam sobie wlasnie w kolorze wenge panele zrobic, bylam pewna ze jak ciemne to i mniej sie brudza, mialam kiedys bardzo jasny kolor kafelek podlogowych w lazience i bylo kazdy paproch widac i dlatego boje sie jasnych paneli, ale skoro ty masz porownanie i mowisz ze nie warto brac ciemnych... w takim razie musze to jeszcze przemyslec, bo jezeli zdecyduje sie jednak na jasne to cala kolorystyka mieszkania tez musialaby byc zmieniona

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 21:22   #1586
Zuziunia
BAN stały

Proszę o glosy lecę z rankingu
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 21:23   #1587
vette
Zadomowienie

my mamy jasniutki gres polerowany w kuchni i salonie - szczerze polecam sprawdza sie idealnie, no i przepieknie wyglada
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 21:27   #1588
aniaa22
Zakorzenienie

ja pisze z wlasnego doswiadczenia. w lazience mam tez jasna podloge i rzeczywiscie widac na niej wszystko a szczegolnie moje ciemne wlosy ale te panele maja te niby sloje ciemniejsze i naprawde nie widac paprochow. u nas ciemne sie nie sprawdzily chociaz tak jak pisalam w sypialni jest nawet ok.
ja nie chce sie wymadrzac zrobicie jak uwazacie my teraz naprawde zalujemy ze kiedys tych rad nie chcielismy sluchac bo wymiana paneli wyniosla nas 1000 zl (a tamte mielismy troche ponad dwa lata)

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Proszę o glosy lecę z rankingu
ja klikam codziennie po dwa razy
Stary 2010-03-14, 21:29   #1589
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
co do tej zwiekszonej energii w II trymestrze to tez slyszalam, ale jakos po sobie nie widze mam czesciej dola, nic mi sie nie chce i czuje sie coraz grubsza i zaniadbana, czekam na porod jak na zbawienie zeby przejsc na dietke, zaczac uzywac preparatow na cellulit i rozjasnic u fryzjera wlosy do sredniego blondu (mam teraz sredni braz)

kurcze to mnie zasmucilas ta wiadomoscia, bo ja chcialam sobie wlasnie w kolorze wenge panele zrobic, bylam pewna ze jak ciemne to i mniej sie brudza, mialam kiedys bardzo jasny kolor kafelek podlogowych w lazience i bylo kazdy paproch widac i dlatego boje sie jasnych paneli, ale skoro ty masz porownanie i mowisz ze nie warto brac ciemnych... w takim razie musze to jeszcze przemyslec, bo jezeli zdecyduje sie jednak na jasne to cala kolorystyka mieszkania tez musialaby byc zmieniona
No ja tez liczyłam na ten obiecywany przypływ energii w II trymestrze,a tu za tydzień się on kończy,a przypływu jak nie było tak nie ma Najchętniej to bym leżała cały czas,szybko sie męczę,krzyż zaczyna boleć,brzuch twardnieć,słabo się robi w supermarketach,kolejkach itp. Ogólnie energią to ja nie tryskam

A co do paneli to my mamy teraz taki średni ciepły kolor-ani ciemne ani jasne i jestem zadowolona.Nie widać bardzo jak się coś przybrudzi ani nie rysują się.W poprzednim mieszkaniu mieliśmy jasne i te już były mniej praktyczne moim zdaniem.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 21:32   #1590
aniaa22
Zakorzenienie

a wlasnie ja slyszalam ze w II trymestrze mozna gory przenosic... sratatata... szczegolnie z tym bolacym krzyzem. ja to nawet przy zakladaniu butow sie mecze.

ide spac bo malo sie dzieje a i plecy juz mnie bola. dobranoc

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-14 o 21:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości