|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadna nie narzeka, każda PM-ka roku 2011 czeka - cz.11
![]() ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() A ile masz lat?Bo chyba starsza ode mnie nie jesteś (za 2 m-ce 27)
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi pomyslalam o jacobie,ale w zmierzchu go malo bylo chyba...a przynajmniej klaty
chyba wiecej w 2 czesci,ale nie wiem bo nie obejrzalam w koncu...
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apel do madabell: oglądaj 2 część Zmierzchu ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- zmykam pod przysznic jeszcze tu wrócę
|
|
|
|
|
#3695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje ![]()
|
|||
|
|
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha,usmialam sie z Waszego dialogu
![]() powiem ci,ze po przeczytaniu 4 czesci tez tak mialam tzn marzylam sobie o takiej milosci i zalowalam,ze M. nie jest wampierem na szczescie krotko mnie trzymalo,ale ciezko bylo wrocic do rzeczywistosci![]() dlatego wole nie ogladac 2 czesci...
|
|
|
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz wróciłam z kościółka i od tż
heheh głuptas mój mówi mi ze teskni a az tylko sobote sie nie widzieliśmy dobra... ja tez tęskniłam![]() jutro cisne busem do bytomi czyli musze o 5.15 juz wstac a nirmalnie wstaje godzine pózniej jak jade autem dobra dam rade tata juz odstawił auto do warsztatu jutro ma byc zrobione tesciówa miała w sob imieniny to jej dzis kwiatki kupiłam hehehe nie spodziewała sie bo aż zaburaczyła ![]() wcisneła mi ciasto i moje ulubione ogórki ciasto oczywiscie zjadł tż coś miła jest ostatnio ![]()
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chomik jest chyba o Was zazdrosny, bo zawsze jak mam laptopa na kolanach i włączony wizaż to włazi mi na lapopa
słodziaczek mój Meg super, że tak się kochacie
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-03-14 o 22:07 |
|
|
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co za dialog ![]() chyba każda by chciała być kochana taka miłością a tu patrzymy na naszych i: hmm
|
||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj ja jacoba w ksiazce nienawidzilam normalnie
ale klate ma przyznac trzeba-choc ja to raczej z tych co usmiesnionych nie lubiaeee ja sie tam pocieszam,ze M. ma takie Edziowe przeblyski ale brakuje mu niestety nadludzkiej szybkosci
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() NIedawno wróciłam do domy i T'ai już zdążyłam poćwiczyć ![]() ivona z Grześkiem też sie nie da dietować. Dzisiaj mi powiedział, że gyros z frytkami i furą sosu jest zdrowy meg mi tez się okres zbliża, więc G wie, że w razie nerwów jestem usprawiedliwiona ![]() mustique ![]() isabele zdrowiej nam ![]() sweties elunka fajna bluzeczka. Który kolor wybrałas? bambusiek Tobie też dużó zdrówka i tez zdrowiej szybko ![]() dotta ![]() Dobra szybko Was poczytałam, a teraz lece pod prysznic i spać, bo jutro o 6 pobudka. Buziaki
|
#3704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie z wyglądu tylko sposobu bycia i jaki traktował tą belle... byłam na premierze księżyc w nowiu i tyle razy się wzruszałam że już nie mogę sie doczekać kolejnej częście ![]() chyba 2 lipca będzie premiera w polsce ![]() idźcie spać koleżanki a nie na noc o edziu rozmawiacie ![]() dobranoc
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko jak Ty wytrzymujesz te tempo
|
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już idę. trzeba się wykąpać, pobawić troszkę z chomikiem (boję się, że go zarażę
) no i spaćku, bo jutro do pracy ![]() Dobranoc kochane
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
kasiunialusia dokladnie
ale z zachowania jak najbardziej jestem na taka bella mnie wkurzala-ciagle tylko jaka ona biedna i nieszczelsiwa i nie zaslugujaca na milosc E. ech...wiadomo,ze nie ma takich lasek co by sie tak wzbranialy przed slubem czy malowaniem,nie oszukujmy sie no,ze prezentow nie chciala to jestem jeszcze w stanie zrozumiec...ale z trudemdobra ide sie pluskac-kot mi nasikal na pudelko od puzzli i to na moich oczach!!! |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Idę bo mój Edzio niedorobiony będzie marudził "ciągle na tym wizażu"....
wkurza mnie dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od P, nie jest jeszcze całkiem dobrze, ale złamałam się i go wykorzystałam
![]() miałam już braki i nie mogłam się oprzeć ![]() Ma.ko ale się wzięłaś ostro widzę
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
sweety po ślubie boje się tego marudzenia właśnie
już teraz przebąkuje,że na laptopie siedze...na razie ze smiechem,ale pewnie będzie z czasem z fochem![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- T'ai to juz teraz powinno byc git majonez ![]() ja to dziwna jestem pod tym względem chyba ![]()
|
|
|
|
#3712 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wow co za dialog
Cytat:
Cytat:
![]() lusesita zgadzam się z tobą w 100% codo Belli ale masz kota ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita czemu dziwna? że nie czujesz braków? masz mało okazji, wiesz że nie możesz i pewnie dlatego
ja mam częściej i dlatego się domagam jak jest kilka dni postu (korzystam póki młoda jestem ale poczekaj aż z M zamieszkasz tylko trochę poszalej zanim zrobicie dzidzi ![]() kurde znowu mam kota w łóżku, on mnie drażni, całe łóżko wolne a on musi spać przyklejony do moich pleców dobranoc |
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie teraz zaczyna urodzinowy maraton
16-przyjacióła 20-tż 29-kumpela 30-mama ejjj juz sie zaczynam stresowac jutrem chce juz jutro 12 ![]() prosze Was bardzo o trzymanie kciuków! bo zal teorie,praktyke, dawki,łacine i proces pielęgnowania omg
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc |
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai chyba masz rację
bo jak w sobote troszke poszalelismy to mysle juz o wtorku,kiedy rodzice pojda na kregle ale pisalam,ze w tym sensie dziwna,ze jak cos miedzy nami nie jest ok to jakos seks mi nie glowie zupelnie,wrecz przeciwnie...ale moze to sie zmieni z czasem i na pewno poszlajeje jak zamieszkamy i dzidzi bedzie pozniej...rok przynajmniej sobie dajemy choc M. jeszcze o tym nie wie![]() a co do kota to mnie tez draznilo jak moj czasem z emna spal.mruczal,a ja zasnac nie moglam a w nocy miauczal,ze chce wyjsc... ale jak byl malutki to fajnie sie z nim spalo.wystarczalo mu trszoke miesjca kolo poduszki i spal jak bobo cala noc slodki byljoanwi moj kot jest hardkorem ![]() meg bedzie dobrze!!!! ![]() wiecie co?czuje,ze brzuszki pomagaja mi juz i tak jakos lekko sie czuje![]() postanowilam,ze jutro wstane przed 9 i posprzatam i moze popisze zanim spotkam sie z kumpela a potem do mam lece pomoc jej z malym.troszke mnie juz to meczy![]() ide nynac...branoc |
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

:

chyba wiecej w 2 czesci,ale nie wiem bo nie obejrzalam w koncu...

a ja mowie,ze wtedy to obrana we wrzeniu.a on,ze slub za 10 lat

słodziaczek mój 

) no i spaćku, bo jutro do pracy
wkurza mnie