Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-14, 18:31   #4861
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

ktosia, na gastronomicznych koniecznie, skorommowisz ze pyyycha
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 18:31   #4862
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ddaaiissyy - wieki całe Zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać

Mika - mogę Ci mój sposób podać, jak odświeżałam wieści z angola przed wyjazdem:

- dla powtórki gramatyki - English Grammar in Use autor: Raymond Murphy - świetne repetytorium, trzecia edycja ma dołączoną płytkę z ćwiczeniami,
- słownictwo - tylko konwersacje. Szybkość reakcji, wymowę - tego przez kurs w internecie się nie nauczysz. Ja miałam lekcje z anglikiem, czytałam podesłany przez niego artykuł, potem gadaliśmy o nim i o rzeczach z nim związanych,
- we wakacje intensywny kurs - 3 tyg., dzień w dzień kilka godzin - chyba najlepszy do szybkiego odświeżenia wiadomości.

Metoda Callana jest dobra, ale jak dla mnie na początek, żeby w ogóle zacząć mówić, później niestety aby poprawić wypowiedzi trzeba czegoś więcej.

Gdzieś miałam stronki polecane przez lektorów do nauki, jak znajdę to Ci wrzucę.

No i najważniejsze - systematyczność. Choćby się świat walił o określonej godzinie siadasz do lekcji i nie ma bata. Codziennie.

Powodzenia w nauce.
Wlasnie systematycznosc tego mi brak juz sobie sciagnelam site niewiem czy dobra metoda ale spróbuje mam nadzieje bo len ze mnie straszny ostatnio ale juz musze sie zabrac a jak powtorze podstawy to za techniczny czas sie zabrac
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 18:43   #4863
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja sie po przytulankach nie lece od razu myc i nigdy mi nic nie bylo.
a stosowalismy tabletki, gumki, zel nawilzajacy oraz brak zadnych zabezpieczen. w konfugiracji dowolnej.
jesteś wyjątkiem chyba kliwia z innej epoki się urwała

stwierdziłam, że shrek jest o wiele lepszy, jak postoi na noc tak od razu jak zastygnie galaretka to mi nie smakuje jak dzisiaj po jednym dniu stania

agus87 ja wiedziałam jak się pisze ' w ogóle' , tylko tu mnie krew zalewała jak niektóre tak pisały, a ja strasznie się czepiam ortografii wybaczcie

Maja
!! aż mi się zachciało obejrzeć Xeny wojowniczej księżniczki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 18:47   #4864
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Maja!! aż mi się zachciało obejrzeć Xeny wojowniczej księżniczki
uwielbiałam ten serial, jak byłam mała zwłaszcza główna bohaterka mi imponowała

Obejrzałam dziś Hannibal. Rising. Film średni, ale całkiem przyjemnie się ogląda. No i niezły kolo w głównej roli - z początku niby taki niewyględny, a z czasem trudno oderwać oczy od tego wrednego i zimnego uśmiechu taki psycho baaaad boy...
http://graphics8.nytimes.com/images/...annibal650.jpg

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-14 o 18:49
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 18:58   #4865
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja tez juz wole tam nie zagladać

prawie wierz mi, że nie ma za duzo "fajnych" stron z ktorych można cos wykorzystac

A ja dziś siedze cały dzien przed kompem w poszukiwaniu ciekawych aranzacji. domek sie jeszcze nie buduje, a ja juz w glowie tysiace pomysłow
ja tez tak mam, jeszcze nawet decyzji kredytowej nie mam a już przeszukałam wiele stron aranżacyjnych i wiem jak moje pokoje będą wyglądały fajnie, ze masz dużo pomysłów nim się obejrzysz będziesz je wcielała w życie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A dziękuję, staram się Może to dlatego, że dla mnie jedzenie to forma "hobby" bo lubię dobre i niebanalne jedzenie i dlatego staram się tak gotować.

Co do hula-hop, to ja już po dwóch dniach czuję zakwasy na brzuchu (pomimo tego, że chodzę 2 razy w tyg na aerobik), więc na pewno jest to wysiłek.
ja nie mogę jakoś kręcić hula hop, jak byłam mała to mi wychodziło, a teraz zaraz mi spada, cierpliwości nie ma i stoi u mamy w moim starym pokoju za szafą

Cytat:

stwierdziłam, że shrek jest o wiele lepszy, jak postoi na noc tak od razu jak zastygnie galaretka to mi nie smakuje jak dzisiaj po jednym dniu stania

agus87 ja wiedziałam jak się pisze ' w ogóle' , tylko tu mnie krew zalewała jak niektóre tak pisały, a ja strasznie się czepiam ortografii wybaczcie
to pewnie w moich wypowiedziach to "wogule" cię drażni bo ja tak piszę i często używam tego słowa ale cóż pewnie to sie nie zmieni, bo błędów robię multum, taki mój urok, chyba jakaś dysgrafia bo odkąd pamiętam uczennica ze świadectwem z paskiem przynosiła 2 z ortografii cóż bywa, jakoś z tym żyję. Jak byliśmy na wakacjach to wysyłałam kartkę do pracy i zrobiłam mega byka w nazwie firmy ale koleżanki mi wybaczyły bo wiedzą co ja za jedna. w ogóle mam straszny charakter pisma i ciężko sie po mnie rozczytać

poćwiczyłam właśnie belly i odpoczywam i podjadam żelki kwaśne co martucha tyle o nich pisała, że i mi się zachciało

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:39   #4866
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hej laseczki - nie było mnie kilka dni a tu tyle czytania W czwartek lece do Polski na 5 dni wiec musiałam porobic małe zakupy prezentowe dla chrzesnicy ale nie jestem zadowolona bo nie ma nic fajnego. Pozatym piore bo podobno znowu zima wPL

Wczoraj robiłam lasanie wyszła pycha miałam na dwa dni

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ddaaiissyy - wieki całe Zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać

Mika - mogę Ci mój sposób podać, jak odświeżałam wieści z angola przed wyjazdem:

- dla powtórki gramatyki - English Grammar in Use autor: Raymond Murphy - świetne repetytorium, trzecia edycja ma dołączoną płytkę z ćwiczeniami,
- słownictwo - tylko konwersacje. Szybkość reakcji, wymowę - tego przez kurs w internecie się nie nauczysz. Ja miałam lekcje z anglikiem, czytałam podesłany przez niego artykuł, potem gadaliśmy o nim i o rzeczach z nim związanych,
- we wakacje intensywny kurs - 3 tyg., dzień w dzień kilka godzin - chyba najlepszy do szybkiego odświeżenia wiadomości.

Metoda Callana jest dobra, ale jak dla mnie na początek, żeby w ogóle zacząć mówić, później niestety aby poprawić wypowiedzi trzeba czegoś więcej.

Gdzieś miałam stronki polecane przez lektorów do nauki, jak znajdę to Ci wrzucę.

No i najważniejsze - systematyczność. Choćby się świat walił o określonej godzinie siadasz do lekcji i nie ma bata. Codziennie.

Powodzenia w nauce.

Ja też bym chetnie skorzystałą z takich stronek jesli wrzucisz

A co do tej ksiązki ja mam dwie czerwona i granatowa jest super.

Madzia ja przy tabsach też notorycznie miałam zapalenia myslałam ze sie wykoncze bo nigdy wczesniej tego nie miałam. Od paru miesiecy nie lykam i narazie od pukac zapalen nie mam. Mam nadzieje ze juz mi sie nie przyplataja bo to tragedia. Ja mam jedynie ten problem ze mam uczulenie na rekawiczki ginekolo.... i zawsze jak ide do gina to mam stracha ze po wizycie znowu dostane zapalenie .

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Madzialenka mi ledwo ósemka wylazła a już musiałam ją plombowac U nas za kanałowe to w sumie tak mniej więcej 300 zł wychodzi.
A ja musiałam wyrwać bo dentystka mi sie cos zle zrobiła ( miał byc plombowany) i tak mi porobiła ze dostałam stan zapalny i mi zeba wypchneło do góry nic nie można było juz zrobic. A potem cierpiałam 2 tyg bo po wyrwaniu nie dała mi antybiotyku tylko w tej ranie zrobiła mi sie jakby cos ala ropa i mi to na zywca przebijała szpikulcem , myslałam ze sie potne z bólu. A tak pierwszo planowo myslała ze mi zle dentystka zeba wyrwała i wiecie ze mi kawałek został . Teraz mam uraz do ósemek

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
pamięta mnie ktoś jeszcze , musicie mi wybaczyć ale nie mam czasu zaglądać do was Dominik potrzebuje coraz więcej uwagi , coraz mnie śpi , a ja nawet nie mam czasu ugotować obiad co odbija się na tż , no cóż już takie uroki macierzyństwa, U mnie po staremu tzn. siedzę z synkiem w domu jak było ciepło wychodziłam z młodym na spacerki, z tż tak sobie ostatnio coarz gorzej między nami nie możemy sie za bardzo dogadać nie wiem czemu ale nie mam do tego głowy żeby jakoś to zmienić, jestem troszkę zmęczona tym wszystkim.
Aha z nowości pofarbowałam włoski , nie jakaś tam drastyczna zmiana ale odrazu lepiej się poczułam we wtorek na pazurki i zakupiłam parę fajnych ciuchów i UWAGA zmieściłam sie w moje stare dzinsy ale jakoś nie za fajnie się w nich czuje ponieważ nadal jestem gruba , jeszcze jakieś 5kg i jestem w swojej wadzę chociaż cóż z tego wolałabym zgubić cm od tali do ud bo to mi jeszcze zostało aktualnie waże 53 kg czyli dla mnie dużo , aha musiałam sie troszkę wyżalić nie dziewuszki .
Kochana własnie o statnio o ciebie pytałam Synusia masz uroczego A tak pozatym doszłaś juz do siebie po tym porodzie?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 19:51   #4867
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia, na gastronomicznych koniecznie, skorommowisz ze pyyycha

Wrzuce tutaj, bo na gastronomicznych się jakoś nie udzielam.

5 paczek herbatników
1 paczka krakersów
1 budyń śmietankowy z cukrem
1/2 l mleka
1 łyżka mąki ziemniaczanej
1 masło
1 puszka "krówki"
0,5 l kremówki 30%
1 cukier waniliowy
1 paczka wiórków migdałowych
1 dżem z czarnej porzeczki

Ugotować budyń (mleko + budyń + mąka), zimny utrzeć z masłem. Puszkę z "krówką" włożyć do gorącej wody, żeby miała bardziej płynną konsystencję.
Na blachę układamy:
herbatniki
masa budyniowa
herbatniki
krówka
krakersy
dżem
ubita śmietana z cukrem waniliowym
wiórki migdałowe

Aha - ja do śmietany dodaję jeszcze śmietan-fix, żeby była bardziej "zwarta".

Cytat:

Maja
No to ja chyba jestem tak wyjątkowa jak Kliwia, bo też nie lecę od razu się myć
Stary 2010-03-14, 19:59   #4868
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Maja
ja tez tak mam :P w ogole to wszystkich zawsze poprawiam w mowie :P
ile u mnie jest sniegu mam juz dosc zimyyyy

a tak w ogole, to czemu po odlozeniu tabletek trzeba czekac z zajsciem w ciaze?? moga byc jakies problemy z dzieckiem pozniej czy jak ?

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2010-03-14 o 20:35
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 21:19   #4869
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No to ja chyba jestem tak wyjątkowa jak Kliwia, bo też nie lecę od razu się myć
ja też nie chodzę się co chwilę myć no bez przesady ale po przytulankach z żelem w roli głównej to tak, bo czuję się jakoś klejąco

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 21:52   #4870
kliwia
Zakorzenienie

agtaek ja mimoo zelu sie nie szlam myc
zreszta jak mówia czeste mycie skraca zycie
wiec hoduje swoje bakterie i sie na nei uodparniam
Tylko nie myslcie sobie ze jestem brudasem

ktosia ooo a ja akurat mam puszke krowki chyba
Stary 2010-03-14, 21:59   #4871
agus87
Zakorzenienie

Stary 2010-03-14, 22:00   #4872
kliwia
Zakorzenienie

co?
aaaaaaaaaaaaaaa
chwila

odczekanie po tabletkach anty wzielo sie ze starej epoki hormonow, kiedy ich dawki byly oooogronme. stara generacja tablek etc.
W dzisiejszych czasach, wg wielu lekarzy mozna juz staracsie o dziecko w pierwszym cyklu po odtsawieniu.
Mimo wszytsko wiekszosc kobiet odczekuje miesiac do trzech, by pozniej nie moc sobie zarzucic niczego, gdyby jednak dziecko nie bylo zdrowe.
Prawda jest taka ze hormony nowej generacji nie odkladaja sie w ciele kobiety wiec nie powinno byc zaqdnych skutkow ubocznych dla ciazy.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-14 o 22:03
Stary 2010-03-14, 22:05   #4873
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
co?
aaaaaaaaaaaaaaa
chwila

odczekanie po tabletkach anty wzielo sie ze starej epoki hormonow, kiedy ich dawki byly oooogronme. stara generacja tablek etc.
W dzisiejszych czasach, wg wielu lekarzy mozna juz staracsie o dziecko w pierwszym cyklu po odtsawieniu.
Mimo wszytsko wiekszosc kobiet odczekuje miesiac do trzech, by pozniej nie moc sobie zarzucic niczego, gdyby jednak dziecko nie bylo zdrowe.
Prawda jest taka ze hormony nowej generacji nie odkladaja sie w ciele kobiety wiec nie powinno byc zaqdnych skutkow ubocznych dla ciazy.
hmmm
Stary 2010-03-14, 22:07   #4874
domi7ks
Zakorzenienie

A jak robia bara bara w filnach i zasypiaja tak do rana? to tez raczej nie leca pod prysznic:P

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-14, 22:12   #4875
agus87
Zakorzenienie

a nie ma strachu o dziecko? ze moze byc niezdrowe? przez tabletki ?
Stary 2010-03-15, 06:06   #4876
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziewczyny Kochane, wszystskim ślicznie dziękuję za komplementy
Jednak z pewnych względów prywatnych będę musiała usunąć moje zdjęcia z tego forum Wybaczcie.
ahh a ja nie zdarzylam zobaczyc
moge prosic o link na priv

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dziewczyny macie jakies kartki obrazki z okazji Wielkanocy?? musze narysowac świateczna kartke do pracy i nie mam inspiracji
o kurcze!
przypomnialas mi zebym kupila jutro kartki na swieta

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Naprawdę nie mam kiedy Was czytac ;( Czasem nawet siku za przeproszeniem nie mam czasu wyjsc. Mam nadzieje, ze jak dni będa dłuzsze i WRESZCIE BEDZIE WIOSNA to i nastrój mi sie poprawi.

Fajnie, ze mnie ktoś pamieta
tez o Tobie ostatnio myslalam

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Hej laseczki - nie było mnie kilka dni a tu tyle czytania W czwartek lece do Polski na 5 dni wiec musiałam porobic małe zakupy prezentowe dla chrzesnicy ale nie jestem zadowolona bo nie ma nic fajnego. Pozatym piore bo podobno znowu zima wPL?
ale zazdroszcze Polski
ja jeszcze musze 4 miesiace czekac

martucha - ankieta wypelniona

domi - klikniete

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 07:39   #4877
kliwia
Zakorzenienie

agus wiekszosc z pokolenia bioracych pigulki anty juz urodzila. I esli dzieci byly chore to przez genetyczne uwarunkowania.
Stary 2010-03-15, 07:50   #4878
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziendobry dziewczynki wpadlam sie tylko przywitaczajrze tu pewnie kolo poludnia i was nadrobietymczasem cos na poczatek dnia
http://www.youtube.com/watch?v=F8MGRvEcZR4
Slucham i sie zakochalam

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 07:53   #4879
Maggie1983
Zakorzenienie

Czesc Dziewuszki

Martucha, SSR, Gucia

a tak wogole to melduje, ze weekend mega udany w piatek pojechalismy do naszego swiadka do k-kowa na 30te urodziny. No i wpiatek siedzielismy sobie w czworke, nadrabialismy zaleglosci, a w sobote byla imprez wlasciwa gdzie sie spotkalismy z cala paczka super bylo, usmialam sie tak, ze mnie policzki i brzuch bolal, chlopaki dali niezle w czajnik i na koniec sie przytulali calowali i wyznawali sobie milosc, jak to moga na sobie polegac i ze kochaja sie jak bracia my kobitki jako te trzezwe mialysmy ubaw po pachy wogole to to jest niesamowite, jak jeszcze 2-3 lata temu kazdy mial pstro w glowie, pozniej na kazdej imprezie rozmowy o slubach, a teraz jedna kolezanka rodzi za 2 tygodnie, jej maz nic nie pil, bo musza byc w gotowosci, bo lada moment moze sie zaczac, ja w tez w ciazy, a inna przyjaciolka starajaca sie tylko patrzec jak na kolejnych imprezach szkraby beda latac pod stolem, a my bedziemy rozmawiac o kupkach ehhhhh

Cytat:
właśnie dziś będę z nim o tym rozmawiać, chodź ja nie chciałabym jechać w ciemno, bo się boję wczoraj dopiero z serwisu wróciliśmy kilka minut po 24 i po zjedzeniu jedliśmy me ciasto
nie ma co, shrek piękny i dobry wyszedł

anika222 moja chrześniaczka w maju skończy 3 latka i też tak fajnie gada ale jak!!! normalnie zaskakuje mnie. Zabójcze: "gdzie Andziej?" hahahaha powala mnie tym ostatnio jak miałam ją u siebie na dwa dni, to wujka z moim szwagrem pomyliła bo brat tż jest bardzo podobny do niego i zwątpiła: 'to nie jeśt Andziej??" nie, wujek Przemek mój szkrab

ej dziewczynki "w ogóle" pisze się właśnie tak, a nie 'wogule'
my na weekend pojechalismy do k-kowa i bratowa napisala mi smsa, ze moja trzyletnia chrzesnica ciagle mowi, ze przyjedzie ciocia Madzia i wujek Mariusz no to ona jej tlumaczy, ze nie przyjedziemy po pojechalismy daleko, na co ona sie wydziera na mame, ze wujek Mariusz to na pewno do niej przyjedzie chyba musimy tam do niej dzisiaj zagladnac
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:12   #4880
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam z poniedziałku i znów oby do weekendu...hehe

Domi...kliknięte ! WIdzę, że utrzymujesz swoją pozycję

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:16   #4881
klion78
Zadomowienie

Dzień dobry.
Widzę, że nastąpił podział na te które myją się zaraz po przytulankach i na te które myją się później.
Otóż dziewczyny ja nie biegam do tej łazienki zaraz po sexie dlatego, że jestem takim czyściochem, też chętnie poleżałabym sobie z Tż i odpoczęła po wszystkim, ale niestety przy nawracających infekcjach dróg moczowych jest to konieczne.
I raczej nie sugerowałabym się tym jak robią bara bara w filmach, bo film filmem a życie życiem.
Stary 2010-03-15, 08:20   #4882
kliwia
Zakorzenienie

klion jesli masz czeste infekcje to ja nie zabraniam Ci się myc.
CHodzilo o to ze nie myjac sie od razu nie nabawilysmy sie infekcji
Stary 2010-03-15, 08:43   #4883
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

dziś pierwszy dzien do pracy idę męzul jeszcze śpi a ja już nie mogłam i od godziny sie w łózku wierciłam, wiec wstałam

stanu zapalnego ju nie mam oby nie wrócił prędko. Jatez zaliczam sie do tych, co sie po seksie od razu nie myją
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
j
a tak w ogole, to czemu po odlozeniu tabletek trzeba czekac z zajsciem w ciaze?? moga byc jakies problemy z dzieckiem pozniej czy jak ?
Cytat:
co?
aaaaaaaaaaaaaaa
chwila

dokładnie tak kliwia napisała, to samo mi mój gin powiedział. i nie to, ze radził ale kazał jak juz się starac to od razu po odstwawieniu i ja się go posłucham

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:47   #4884
kliwia
Zakorzenienie

ciekawe gdzie sie gold fish podziewa >
Stary 2010-03-15, 08:54   #4885
klion78
Zadomowienie

Cytat:
klion jesli masz czeste infekcje to ja nie zabraniam Ci się myc.
CHodzilo o to ze nie myjac sie od razu nie nabawilysmy sie infekcji
kliwia no to macie wielkie szczęście. Niestety każda z nas jest inna i ja takiego szczęścia nie mam.
Stary 2010-03-15, 08:57   #4886
kliwia
Zakorzenienie

klion
Stary 2010-03-15, 09:05   #4887
bzyczka1
Zakorzenienie

hej dziewczyny

nienawidzę zimy!!!!! Tak nas znowu zasypało że normalnie mam ochotę nie wychodzić z domu i poczekać do lata. W nocy tak sypało, a my mamy drzewo przy oknie, śnieg się tak z niego sypał że aż tż wstawał zobaczyć co to tak huczy. Za tydzień ma być wiosna...dobre sobie.
Co do mycia to ja napiszę w klubie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:09   #4888
klion78
Zadomowienie

kliwia
Stary 2010-03-15, 09:14   #4889
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

współczuje, wam tego ciągłego śniegu

męzul spał a siedzę głodna, wiec weszłam do łózka i zaczęłam mu spiewać czym go w koncu z tego łóżka wygodniłam

teraz poleciał do sklepu po bułeczki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 09:25   #4890
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia fajnie macie
mój tż o 5 wstaje do pracy, godzinę dojeżdża. Dzisiaj jeszcze wcześniej bo nie wiadomo jaka droga będzie. Jutro ma chyba strzelanie nocne więc pracuje od 7 do 15,30 i potem pewnie na 19 znowu, do 22

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości