|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
ja też wolę w tygodniu niż w week..
Isis, co u Ciebie??
#3812 |
Zakorzenienie
|
u mnie bez zmian... dalej wszystko jest jak było
#3813 |
Zakorzenienie
|
to i tak lepiej niz mialo by byc gorzej ,mysl pozytywnie ,bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Wtajemniczenie
|
Isis, trzymamy kciuki, będzie dobrze, trzymaj się...
dziewczyny, a co tam u Was??
#3815 |
AGA :)
|
ja właśnie wróciłam z Poznania
![]() i odpoczywam ![]() ale pogoda! sypneło śniegiem, mam nadzieję że to już ostatni raz tej zimy :/
![]() |
#3816 |
Zadomowienie
|
u mnie średnio jakoś, mam kryzys wszystkiego.
A zima mam nadzieje, ze w czwartek ustapi ( tak mowili w tv w pogodzie) bo juz mam jej dosyć, SŁOŃCA chce ! ![]()
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Cholerny śnieg ,mam juz naprawde dosyć ,na ubranie zimowe nie moge juz patrzec grr :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Raczkowanie
|
u mnie też nic ciekawego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny możecie mi polecic dobrego dentystę w ZG? takiego, co by na kasę robił z możliwością dopłaty..
#3821 |
Zadomowienie
|
Ja mam swietna dentystyke i w tamtym roku mozna bylo chodzic na NFZ i doplacac sobie a teraz niestety juz nie mozna tak ;( i ide do niej w piatek teraz prytwanie bo mi sie dziura zrobila ;/ a bylam na kontrroli 3msc temu i wszystko grało .. eh.
Jakbys byla zainteresowana namiarami to podam, ale no niestety juz tylko prywatnie bo na nfz robi amalgamaty ;/
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,gdzie kupiłyscie swoje obrączki i czy mozecie polecic jakiegos jubilera ?
i czy znacie salon w ktorym mozna przedłuzyć/zagęścic rzęsy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
my kupowaliśmy na Grottgera, tam jest dwóch jubilerów, ja kupiłam tam, gdzie sprzedawała kobieta...ale nie jestem zadowolona za bardzo...strasznie się porysowały, mamy dwukolorowe i niestety jakoś te kolory się zlewają, trudno rozróżnic białe i żółte złoto, poza tym są jakieś nierówne...no i uczula mnie moja...ale te wszystkie wady zobaczyliśmy dopiero po pewnym czasie
![]()
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykra sprawa ![]() Ide w srode na obchód jubilerów ,poogladać ,w aparcie,yes i kruku juz bylismy i jakos tak na www wszytsko lepiej wygląda. Za duzo jest tych mozliwosci wyboru i kombinacji a jak już czlowiek ma wybrane 3 rodzaje to sie okazuje ze a to nie mozna wstawic kamienia a to pomniejszyc itp. Mialam wybrac 3 rodzaje i przedstawic TŻ ,gucio z tego wyszło ![]() Chcielismy tytanowe-ale nie mozna zmniejszac ani powiekszac ,no to biale złoto to znowu jak z kamieniem to tez rozmiaru nie zmienią w damskiej ,z męską bez kamieni nie ma problemu. W kruku podobaly mi sie jedne ale nie zachwyciły ![]() Ja tam moglabym i bez obrączki ale TŻ chce obrączke -hmm moze kupimy tylko dla niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
paula ja polecam aparta nie wiem ale jakoś strasznie jestem do nich przekonana i poza tym że jestem ich klientą nic wspolnego z nimi nie mam a polecam gorąco fajne jest własnie to że w jak porysował mi się pierścionek oddalam i za darmo wypolerowali fajne zniżki teraz w dniach 19-21 marca dostałam zaproszenie na wiosenna promocje dla stałych klientów i mam 10% rabatu ogólnie przekonałam się że na pewno po 1 są lepsi w obsłudze od kruka i tańsi i tak samo od yes
poproś niech pokażą Tobie katalog z obrączkami bo nie wszystkie mają na sklepie i co sklep to w połowie inne ekspozycje sklepowe mój brat poza tym w zeszłym roku kupili gdzieś obrączki w zielonej górze za coś koło 1000 zł za dwie ale jakiś bez markowy na deptaku ale dokładnie nie powiem bo się nie dopytywałam odnośnie obrączek strasznie podobały mi się na stronie apartu te co są jak niby tęcza takie 4 paski i to jest złoto platyna różowe złoto i coś tam jeszcze i na stronie ceny nie było no i jak byliśmy to przy okazji oblukałam je sobie na żywo i tak do pani się pytam bo jakieś cyferki obok były co to jest czy to numer katalogowy czy cena? czy nie wiem a pani do mnie że "cena" no i tym słowem powaliła mnie za jedną obrączkę ponad 12 tys. i się pytam czy dużo ich sprzedają a ona mówi że o dziwo sprzedają się takie fakt że strasznie mi się podobają i mojemu D. no ale bez przesady za te 2 obrączki to mam niezłe weselicho ![]() teraz luknełam z ciekawości to na stronie są i cena 8 tys. ale jak rok temu patrzyłam to ponad 12 kosztowały w poznaniu chociaż dziwne bo złoto w górę poszło i dołączam zdjęcie ![]() a jeszcze o obrączkach to jest taki wybór już nie patrząc na ceny że ja bym nie potrafiła się zdecydować tyle tego jest życzę powodzenia w poszukiwaniu a kiedy wesele? Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-03-16 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Wtajemniczenie
|
my mamy takie, jak na pierwszej fotce...fajnie wyglądały na początku
![]() Te drugie są świetne, nie?? ![]() paula, kiedy ślub?? Oli, ja też lubię APART, ale obrączki mieli dośc drogie, kiedy szukaliśmy..za swoje daliśmy jakoś ponad 1800 zł
#3827 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie z Apart nie wybrałam nic w rozsądnych cenach (a ceny maja mega wybujałe) , ładne te które podałaś Oli ale takich kolorowych TŻ nie chce
![]() kma ładne masz ,klasyczne ale jednak inne. drugie super ![]() Znalazłam ładne ale do obejrzenia w Żywcu ![]() Co do ślubu to jeszcze wszystko w proszku ale chcemy gdzies maj-czerwiec br. w zasadzie u nas to tylko formalnośc w Usc (jestesmy razem prawie 12 lat ,córka 10 ) i tak wpadlismy na pomysł ,że moze sie zdecydujemy . W zasadzie TŻ bardziej chcial zawsze niz ja ![]() Nawet zaręczyn nie bylo i pierscionka nie mam -wolę zamiast piersionka nowego laptopa ![]() Pierwotnie plan byl na slub za granicą -londyn-za zimno i pada i padlo na cypr ale chciałabym aby byla moja rodzina a na zafundowanie 12 gościom samolotu i pobytu zwyczajnie mnie nie stać i padło na usc w Zg ![]() nikt o tym nie wie i dowiedza sie dopiero jak dostana zaproszenia ![]() w sumie z nami 15 osób,-najblizsza rodzina Co do wesela to nie bedzie -bedzie obiad chyba padnie na palmiarnię bo ładnie i pyszne jedzenie. A potem urlop -ukochany egipt ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-03-16 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Wtajemniczenie
|
ale rezerwowaliście już w usc?? Bo wiem, że kolega był w zeszłym tygodniu rezerwowac i ma termin na początek czerwca...nie wiem czy tak sobie wybrał, czy wcześniej nie było dostępnych terminów...ale można je rezerwowac na stronie urzędu
co do wesel...to my z Tżtem też na początku chcieliśmy skromny obiad dla rodziców, świadków i chrzestnych, ale moi rodzice po pewnym czasie stwierdzili że chcą zaprosic więcej osób (a współfinansowali całośc), więc wyszło wesele na 60 osób , do białego rana...było bardzo fajnie, parę wpadek, ale cóż, nie obędzie się chyba bez ![]() Natomiast bardzo zmęczyły nas przygotowania, załatwianie, narady ze wszystkimi, dochodzenie do porozumienia no i znoszenie głupich uwag i fanaberii mojej teściowej...tak bardzo już się wkurzaliśmy, że w pewnym momencie żałowaliśmy, że nie załatwiliśmy sobie szybkiego ślubu we Włoszech... No ale teraz już nie żałuję...już na samym początku planowania wesela zapowiedziałam Tżtowi, że obojętnie ile pieniążków dostaniemy częśc musimy przeznaczyc na podróż poślubną i odpoczynek po tym wszytskim ![]() ![]() Paula, a co do pierścionka zaręczynowego, to ja też bym wolała laptopa ![]()
Edytowane przez kma1982 Czas edycji: 2010-03-17 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Rozeznanie
|
Co Wy dziewczyny gadacie! Wolicie laptopa zamiast pierścionka? Nie wiem czy to wynika z tego, że laptopa mam, a pierścionka zaręczynowego nie, ale zaręczyny bez pierścionka.... czegoś brak
![]() ![]()
Zakochani http://s10.suwaczek.com/200410053537.html Zaręczeni http://suwaczki.slub-wesele.pl/201008034026.html Edytowane przez Rider Czas edycji: 2010-03-17 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zadomowienie
|
Ja chyba jednak wolałabym pierscionek
![]() ![]() ![]() Choc jeszcze z TŻtem o ślubie czy nawet zareczynach nie rozmawiamy, chyba ze tak polzartem i "planujemy" jak mial by wygladac nasz dom i takie tam pierdy :P Jednak szczerze to nie wiem czy teraz potrafilabym podjac decyzje o slubie, chyba jeszcze nie .. i nie chodzi mi o to, ze nie jestem pewna co do TŻta bo zaraz beda nasze 3 lata zusammen ![]() ![]() A podroz poslubna to musi byc cos super ![]() ![]() I Drogie Panie wiosna nas powoli wita ![]() ![]()
![]() |
#3831 |
Wtajemniczenie
|
Ja laptopa już mam, pierścionej też, a piszę czysto teoretycznie
![]() ![]() Wiosna <jupi>
#3832 |
Zakorzenienie
|
Laptop mi sie popsuł więc musiałam przeprosić sie z kompem stacjonarnym :-/ ,a jednak wygodnie z lapem po mieszkaniu biegac
![]() Terminu nie mamy ale mozna na stronie zarezerwować ,nam termin obojetny ,obstawiamy piątek narazie czekam az dośla mi z miasta rodzinnego akt urodzenia. My jestesmy razem prawie 12 lat ,od początku mieszkamy razem,mamy wspolne rzeczy materialne,dziecko więc to tylko formalnośc ,nie przywiązuje wagi do zaręczyn,slubow itp,oboje jestesmy po 30 ,tż juz przed 40 ![]() ![]() ![]() ano wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
|
Co do pierścionka to jak mi tz dał to się ucieszyłam, ale jak zobaczyłam ile on kosztuje to mi mina zrzedła :/ Byliśmy go zmiejszyć i dojrzałam cenę (nie zupełnie przypadkiem
![]() i szczerze mówiac to wolałabym notebooka, laptopa mam ale taki mnały do torebki by się przydał ![]() ale pięknie dziś !! ![]()
![]() |
#3834 |
Rozeznanie
|
Mały laptopik, do torebki. Marzenie, tylko słabe one są jeszcze, chociaż do internetu wystarczające. Pogoda jest więcej niż piękna, u mnie na termometrze ponad 14C!!
Ag4 to ile kosztował Twój pierścionek?!
#3835 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałyście to
http://www.youtube.com/watch?v=VuFpd...eature=related mi brak słów i chyba na równi albo i gorzej niż poprzedniczka jej z programu sylwusia czy jakoś tak tragedia co oni pokazują i że tacy ludzie .... po prostu nie umiem tego opisać |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Wtajemniczenie
|
Oli, akurat ten odcinek ogladalam w telewizji.. i tak sobie patrze na te 'dody' i mysle "o ta w kokardce to najbardziej do Dody podobna", potem sie skapnelam, że ten sobowtór to facet
![]() mnie to akurat smieszy taka glupota, nie wiem, skąd ludzie biora takie pomyslo, slowo daje, isc bez stanika na zakupy.. takim dziewczynom albo sie od kasy za w d.. poprzewracało, albo nikt sie nimi w dzicinstwie nie zajmowal, bo zwracanie na siebi uwagi za wszelkacene nie nalezy do normalnych zachowan, zwierzątka tak robią. Wybaczcie, ze ostatnio sie nie odzywam, ale jakos nie mogłam sie w rozmowę wkręcic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
Wita Was kolejna zielonogórzanka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy! Napisz coś więcej o sobie ![]() A ja dzisiaj wróciłam od rodziców...wszyscy chorzy na grypę jelitową...masakra...mam nadzieję, że z Tżtem nie złapaliśmy czegoś, bo tam każdy już albo to przeszedł albo właśnie przechodzi, od moich rodziców zaczynając na koleżankach kończąc...
![]() |
#3839 |
|
Ivy witaj !!
![]() kma ojej ![]() Oli a jak remont ?
![]() |
#3840 | ||
Zadomowienie
|
witaj
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja się lekko przeziębilam, zawsze w tych przejścowych porach coś mnie łapie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.