|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Szybkie danie Makaron z tunczykiem
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
oo tak. ja ostatnio z TZ sie nad tym rozpływałam
jeszcze do tego cebulka i majonez i ser chyba jutro to zrobię
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jakim sosem? bo wlasnie jakbym miala juz cos zjesc to makaron a pesto cholerka raz ze drogawe to i tak nie dostane u mnie w sklepie osiedlowym a na wybryk gdzies dalej nie mam czasu
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bardzo lubie Ja ogólnie uwielbiam makaraony.
|
|
#4925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pesto to ja zawsze kupuje w lidlu, bardzo dobre (ja wolę czerwone niz zielone) i nie takie drogie. zawsze u nas jakis słoiczek stoi, jakby sie nie chciało nic nam innego robic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
madzia ja nie zawsze musze miec mieso na stole
![]() maggie smietanowy np najprostzy, kilka warzyw w kostke lub starrtych poddusic z ziarnkami smaku czy na bulionie, smietana zalac, zgestnieje i gotowe. Albo obsmazyc na patelni co sie chce, zalac smietana zgesrnieje i gotowe
|
|
|
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie!! to zasada nr 1 walki z zakażeniem!!
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pesto a ja nigdy nie jadłam , jaki to ma smak i czy to jest słodkie czy ostre ?
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
z moim TZ to cienko by było zrobić obiad bez mięsa
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja to, ze jestem na "nie" to mialam na mysli jedzenie, bo na nic nie mam ochoty i to moze smieszne, ale taki stan-jak wiesz, ze musisz cos zjesc a nic Ci nie wchodzi jest kurka meczacy wczoraj po drodze do domu zatrzymalismy sie na pizze i nam zostalo pare kawalkow i jeden probowalam wmusic na sniadanie i licho mi szlo..... ja chyba zguplam jak mozna nie miec ochoty na pizze ![]() nie moge, bo maz mi nie pozwala jesc ryb takich wedzonych a w tunczyku dodatkowo jest rtec pozwala mi tylko na filety dobrze upieczone
|
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- a co jest złego w rybkach wędzonych lub tunczyku z puszki ?? |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Ja coraz częściej mam momenty, że mam dość tej diety już
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego ci nie pozwala jeść wędzonych ryb co z nimi jest nie tak ??????? bo nie rozumiem ![]() Madzia hmmm to musze sobie kupic i skosztować. A nadaje sie to do chipsów jako dip czy nie bardzo ?
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-03-15 o 12:32 |
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
to samo mówił mój TZ jak na niej był .
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ćwiczę, na razie nie mam możliwości. Tyle co w domu trochę ![]() Najgorsze to ciągłe planowanie na następny dzień, robienie sałatki, kombinowanie z kolacją, żeby była białkowa
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przez jaki czas schudłas te 3kg?? |
|
|
|
|
#4937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze smietanowo-pieczrakowy Cytat:
ja uwazam, ze wszystko w umiarze, ale moj maz uwaza, ze nic mi sie nie stanie jak tego nie bede jadla i ze wytrzymam przez caly weekend walczylam o kawalek sledzia i musialam sie zaspokoic chlebkiem maczanym w tej oliwce i cebulka, ktora troche przeszla smakiem sledzika, ale sledzia mi nie dal
|
||
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
maggie no wiesz Ty co :P zeby ciezarnej sledzia odmowic
![]() powiedz ze zjesz sledzia apotem vhcesz lody karmelowe :P i niech zasuwa do sklepu a w miedzyczasie zjesz sledzia a on nie bedzie widzial ![]() czego oczy nie widza tego sercu nie zal
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle co mam w podpisie czyli jutro mija 10 tygodni. Mój Tż tez jest na tej diecie i brzuch mu poleciał całkiem nieźle
|
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym artykuł o rzekomej rtęci pojawił się podobno w super expressie - ja nie ufam takiemu tabloidowi We wszystkim dopatrzą się czegoś złego i niezdrowego ![]() A tuńczyka lubię najbardziej ze wszystkich ryb ![]() Przyłączam się do klubu makaroniarzy - uwielbiam
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
justyna to malo schudlas.
ja tyle schudlam na tej diecie przez 4 tygodnie ![]() Ale trzymam ckiuki bys chudla rowno i skutecznie ![]() domiksowa udalo sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na 7 miejscu![]() piekna nagroda gratuluje
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-03-15 o 12:46 |
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też mam niewiele do zrzucenia, podobno przez to tak ciężko mi idzie ![]() Bo chciałabym jeszcze ze 3 kg...
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w totalnym szoku Moim zdaniem to lekka przesada bo byś musiała nic jeść . Sory ale warzywa są sypane wiec tez nie sa do konca zdrowe , tak samo owoce. Mięsa faszerowane sa chemia która codzinnie zjadasz , do pieczywa dodawane sa wspomagacze . Jedzac mięso wieprzowe np z grilla również można sie zarazić bakteriami typuYersinia enterocolitica . Juz nie wspomne ze czasami mozesz kupic mieso w sklepie któe juz nie jest pierwszej świezosci nawet o tym nie wiedzac a w takim miesie sa kolejne bakterie.
|
|
#4945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
raz jadlam paste lososiowa i raz kupilam male koreczki sledziowe, zjadlam zanim maz przyszedl i opakowania fruuuu do pieca odrazu ale nie moge ruszyc sledzi wiejskich z biedry, bo nowy sloik i sie kapnie najgorsze tylko, ze slady zawsze zatre, a potem mam wyrzuty sumienia Cytat:
|
|||
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
maggie ja bym nie miala wyrzutow zaadnych
![]() ![]() ![]() w koncu to Twoja zachciewajka ciazowa ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4947 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Słoneczka
JA dziś po pierwszej w życiu nocnej zmianie. Nie było źle. Byłam tak przejęta, że w ogóle nie chciało mi się spać, a jak wróciłam do domku to nie umiałam usnąć. Spałam tylko dwie godziny i już przyszli robić remont, więc ruszyli z wiertarami to sobie nie pospałam A dziś idziemy na roczek i urodziny więc impreza się szykuje a ja muszę jakoś się trzymać i nie zasnąć.martucha no to co z tego, że pokój będzie energetyczny, to będzie Wasz pokój i to Wy się macie dobrze czuć. Ja tam wybieram wszystko pod siebie, co komu do tego jaki masz kolor ścian No i wypełniłam ankietę Fajnie, ze spotkałaś się z Rybuką Ja też sie spotykam czasem z jedną wizażanką![]() kliwia nie, nigdy nie słyszałam takich słów od teściów w kierunku tż. Ale fakt próbują go/nas wychowywać. Przez pierwsze 4miesiące jak żeśmy przychodzili w niedzielę na chwilę to pierwsze pytanie padało: na którą byliście w kościele. Jak mówiliśmy, że się spieszymy bo właśnie dopieor idziemy to była awantura, że do kościołą to się chodzi rano. Kilka razy się ugryzłam w język, ale kiedyśnie wytrzymałam i powiedziałam, żeby sie cieszyli, że wogóle chodzimy a na którą to już nasza sprawa i problem zniknął. stokrotka24 no remont idzie, ale raczej wolniej niż szybciej. Niestety teraz właśnie nie dość, że nie mamy zlewu w kuchni, teraz w łazience nie mamy nic, to jeszcze mi kibel wystawili i w ogóle muszę zapomnieć o wszystkim co z higieną związane Ja nie wiem co zrobię jak mi się zachce. Mam nadzieję, że chociaż do jutra ten kibel zrobią. A i wszystko fajnie, tylko kasa się kurczy i to chyba na razie będzie tylko kuchnia i łazienka.A Wy kiedy się wprowadzacie? Ach te ploty:/ ja miałam kiecę na ślub pod biustem odcinaną i zaraz wszyscy się pytali czy jestem w ciazy. Masakra normalnie. Agatek i jak przebiegła dyskudja o wyjeździe? coś postanowione? Madzialenka gratuluję dorwanie tego tłuczka w końcu Teraz spokojnie możesz odstawi nóż![]() ania84 przykro mi że babcia musiała zostać w szpitalu A Ty pokzałabyś te pasemka A Wy do Holandii jedziecie?domi7ks no fajny prosty welon ![]() ddaaiissyy no w końcu się odezwałaś. Coś Ci nie służy ta przeprowadzka?Ale nie martw się, teraz może być już tylko lepiej. A jak płaca gorsza niż w Cz-wie? anika222 pytałam o ściany, bo ja chcę mieć własnie taki przedpokój. To są fajne te farby bo się je umyje i jest spokój i nie widać krzywych scian i nierówności Ja na przedpokój będę miała stare złoto i kawę irlandzką pomieszaną, ale chyba z innej firmy.Gucia sto lat i trzymam kciuki za kontrolę![]() Maggie zno wszystko wszystkim, ale tż chyba przesadza. Jak masz ochotę na śledzia to go zjedz, bo tego organizm potrzebuje, że się domaga. Nie ma nic gorszego jak nie zjeść tego na co ma sie ochotę i potem to chodzi za Tobą cały tydzień. Justyna cześć ![]() Właśnie dzwonili ze sklepu, że ta kabinę którą zamawiałam to takiej nie ma ta firma i w rezultacie zamówiłam nieistniejący produkt, za który dałam zaliczkę A potem już tylko na imprezkę Miłego dnia.
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystko w granicach rozsadku przeciez tocze jeszcze boj o serki typu turek czy brie, bo one niby plesniowe, ale to nie sa takie plesniowe zielone i jak zjem 2-3 plasterki to chyba nic sie nie stanie co innego jakbym je chciala jesc codziennie na kazdy posilek truskawek na pewno nie podaruje
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
SSR w nocy siku do miski, a w dzien dogadaj sie z jakim sasiadem
![]() ![]() a z kabina, przegecie jakies. Przeciez nie mozesz zamowic czego czego ni emaja w systemie ![]() magie z tymi serkami to uswiadom meza ze chodzi o sery plesniowe ze swiezego mleka, a te w poslkich sklepch sa robione z mleka pasteryzowanego. Na wszytskich ciazowych forach to pisza ![]() wiec mozna smialo jesc
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-03-15 o 13:00 |
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Ssr
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

wracam o 15.30 i o 17.30 musze jechac do lekarza, a w miedzyczasie zakupy, obiad i uszykowac sie tam i owdzie 

a pesto cholerka raz ze drogawe to i tak nie dostane u mnie w sklepie osiedlowym

We wszystkim dopatrzą się czegoś złego i niezdrowego