Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-14, 22:02   #4921
Astro
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Cytat:
Napisane przez Valkyrie Pokaż wiadomość
wydaje się być za ciasny w obwodzie. Hmm... może rzeczywiscie to kwestia przyzwyczajenia, ale z drugiej strony przyzwyczajenie sie do tego wydaje mi sie niemozliwe. W takim razie sprobuje teraz z Freyą. Dziekuję za odzew
Ja przez pierwsze dwa tygodnie myślałam, że nie mogę oddychać - teraz już nie czuję obwodu. Jeśli dopinasz się na ostatnią hafkę to spróbuj może z przedłużką, jak Ci tak bardzo ciasno, no chyba, że faktycznie masz tak że krzywdę sobie zrobisz... ale osobiście wydaję mi się, że to po prostu brak przyzwyczajenia. Szkoda by było marnować stanik jak miska jest dobra. Nie namawiam na wybitne ściaśnianie się, ale spróbuj może na spokojnie na ile palców odciągniesz obwód jak się zapniesz na ostatnią hafkę??
Stary 2010-03-15, 08:17   #4922
Apiska
Zakorzenienie

Zmierzyłam sie dziewczyny,mam podbiustem 81cm,a w luźno mierzone w biuście (bez biustonosza) 94cm. Jaki staniczek dla mnie odpowiedni? Do tej pory nosiłam 32D, lecz zauważyłam,żę mnie uciska z boku piersi i robią mi się siniaki.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:33   #4923
Valkyrie
Raczkowanie

właśnie strasznie mi szkoda, bo poza tym że byłyby to zmarnowane pieniądze, to jest ładny . Mogę wsadzić 4 palce. Ale mimo to wpija mi się pod biustem, tam gdzie fiszbiny. Chyba po prostu spróbuje go "rozciagnąć" na sobie, jak to nie pomoże to wyląduje na dnie szafy.
Valkyrie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:38   #4924
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudo Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Moje wymiary to 78 pod i 102 w biuście. Kupiłam mój pierwszy uświadomiony stanik w rozmiarze 70I i jest on dobry. Teraz chcę kupić następny i zastanawiam się jaki rozmiar zamówić przy takiej rozmiarówce: 70 DD, E, F, FF, G, GG, H. Czy będzie to 70 G? Wydaje mi się, że miseczki odpowiadają tutaj brytyjskiej rozmiarówce, w której wychodzi mi 32 G. Dobrze myślę?
tak
Cytat:
Dziewczyny, jako że ja sama kompetnie zgłupiałam prosze o pomoc znające się i doświadczone . Moj pierwszy zakup dobrego stanika okazał sie niewypałem- bra fitter okreslił rozmiar jako 30F, zakupiłam stanik M&S w tymże rozmiarze. Miseczka jest ok, ale wydaje sie byc za ciasny, jest mi w nim strasznie niewygodnie. Stad moje pytanie, czy na wymiary 72/93 nada sie stanik Freya 30F ( wiem ze wg kalkulatora tak, ale po ostatnim zakupie nabralam watpliwosci)? One sa bardziej rozciągliwe?
niektóre staniki M&S są bardzo ścisłe, więc możliwe że jest za ciasny, ale można też zrobić mały eksperyment zmierz się pod biustem na max wdechu dość ciasno i zmierz do ilu max rozciąga się stanik, jeśli rozciąga się mniej to może być za ciasny, jeśli to tylko 1-2cm to może być błąd pomiaru, bo stanik na ciele rozciąga się bardziej niż w rękach. kup przedłużkę jeśli Ci niewygodnie. a Freye są różne, kilka modeli jest ścisłych a kilka rozciągliwych, o jaki dokładnie chodzi?

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Zmierzyłam sie dziewczyny,mam podbiustem 81cm,a w luźno mierzone w biuście (bez biustonosza) 94cm. Jaki staniczek dla mnie odpowiedni? Do tej pory nosiłam 32D, lecz zauważyłam,żę mnie uciska z boku piersi i robią mi się siniaki.
gdzie Ci się robią siniaki? na piersi? czy za piersią? jakiej marki i jaki model stanika?

aha, na 94 w biuście jest 32E i 70F, więc ten 32D ma za małą miseczkę o 2 oczka, i pewnie fiszbiny wbijają Ci się w piersi. zmierz się jeszcze w tzw wzisie czyli w pochyleniu.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
właśnie strasznie mi szkoda, bo poza tym że byłyby to zmarnowane pieniądze, to jest ładny . Mogę wsadzić 4 palce. Ale mimo to wpija mi się pod biustem, tam gdzie fiszbiny. Chyba po prostu spróbuje go "rozciagnąć" na sobie, jak to nie pomoże to wyląduje na dnie szafy.
sorry, ale gdzie sobie wkładasz te palce to nie ma żadnego znaczenia, ta bzdura z palcami jest właśnie myląca a ja mogę sobie włożyć 2 ręce i właśnie stanik jest super wygodny.
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 08:55   #4925
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez true_love Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.
Podczytuje was juz od jakiegos czasu i postanowiłam sie dolączyc. Moje wymiary to 71/85. Z kalkulatora wychodzi mi 65D. Udałam sie na polowanie takiego stanika i poszłam do stacjonarnego sklepu. Na poczatku Pani aby ocenic rozmiar podała mi miekki 65D i ku zdziwieniu okazał się za mały, pasował na mnie 65DD. I zaczeła sie zabawa w przymierzanie biustonoszy - chyba z 20 ich było. Niestety jestem chyba jakas nie wymiarowa bo żaden na mnie nie pasował: to za ciasny, to za wąskie fiszbiny albo wszystko wychodziło bokami. Jedyny biustonosz jaki okazał sie w miare dobry to bardotka Ivette Dalia w rozmiarze 65E. Pani sprawdziła obwód oraz fiszbiny i stwierdziła, że wszystko jest ok. Mówiła nawet, że widzi u mnie migrację wiec ten 65E bedzie dobry. Jako, że dopiero się uświadamiam w dobrym rozmiarze biustonosza (do tej pory nosiłam 70B - przeważnie push-upy) całkowicie jej zaufałam i kupiłam Dalie. Noszę ją ok tygodnia. Nie jestem pewna czy ten rozmiar jest na mnie dobry. Na początku fiszbiny niemiłosiernie wbijały mi sie w mostek i miałam dosłownie rany, ale sie przyzwycziłam i jest juz ok. Zauważyłam również,że fiszbiny nie są pod biustem tylko ok 2cm nizej- zaobserwowałam to po śladach odbitych na ciele Nie ważne jak bym go zakładała i wygraniała i tak po chwili wszystko wychodzi z biustonosza. Więc mam pytanie czy ze mną jest coś nie tak czy z tym stanikiem?
A mi ktoś pomoże
true_love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 10:07   #4926
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi ktoś pomoże
co Ci wychodzi z biusnonosza? jak fiszbiny są 2cm pod biustem tzn, że jest za nisko założony, podciągnij ramiączka, jeśli zjeżdża.

najlepiej wstaw zdjęcia, tu albo na balkonetce.
Stary 2010-03-15, 11:14   #4927
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
co Ci wychodzi z biusnonosza? jak fiszbiny są 2cm pod biustem tzn, że jest za nisko założony, podciągnij ramiączka, jeśli zjeżdża.

najlepiej wstaw zdjęcia, tu albo na balkonetce.
Dziekuje za odpowiedz
Ramiaczka podciagniete na dwa palce. Przy zakładaniu wygarniam wszystko dokładnie z pleców i pach i jest ok, ale wystarczy ze podniose rece i ciało wraca na swoje miejsce. Wiec nie wiem, moze to problem fiszbin

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-15, 11:19   #4928
hihi
Zakorzenienie

Albo za niskich boczków...? Bo obwód wystarczająco ciasny i trzymający?
Stary 2010-03-15, 11:20   #4929
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje za odpowiedz
Ramiaczka podciagniete na dwa palce. Przy zakładaniu wygarniam wszystko dokładnie z pleców i pach i jest ok, ale wystarczy ze podniose rece i ciało wraca na swoje miejsce. Wiec nie wiem, moze to problem fiszbin
a po co pachy wkładasz do miseczki? nie będą się tam trzymać, bo to nie ich miejsce. Jeśli to są prawdziwe bułki podpachowe (czyli zaginiona pierś) to po jakimś czasie powinny się zmniejszyć, ale jeśli to jest skóra pachy to nigdy nie będzie siedzieć w miseczce.

i bardziej niż bułki martwią mnie te fiszbiny, może stanik zjeżdża podczas wygarniania? to potem podsuń je wyżej, pod samą pierś.
Stary 2010-03-15, 12:07   #4930
Valkyrie
Raczkowanie

w rękach rozciąga się do 78, a ja pod biustem mierząc ciasno mam 72-73. Czyli to chyba jednak kwestia przyzwyczajenia. A teraz zamowilam Freyę ( nie mam pojęcia jaki to model, stanik jest z allegro, miekki). A co do tych palców to wiesz
Stary 2010-03-15, 12:10   #4931
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a po co pachy wkładasz do miseczki? nie będą się tam trzymać, bo to nie ich miejsce. Jeśli to są prawdziwe bułki podpachowe (czyli zaginiona pierś) to po jakimś czasie powinny się zmniejszyć, ale jeśli to jest skóra pachy to nigdy nie będzie siedzieć w miseczce.

i bardziej niż bułki martwią mnie te fiszbiny, może stanik zjeżdża podczas wygarniania? to potem podsuń je wyżej, pod samą pierś.
Ja też wkładałam "pachy" do misek, bo miałam taką nieładną fałdke skórną już nad piersiami, bułka to nie była, ale tak jakoś brzydko to wyglądało. Sumiennie rpzez kilka dobrych tygodni podczas masażu wygarniałam tę "fałdkę" (może na jakimś moim zdjęciu to będzie widać, pokażę o co mi chodzi) masażem w pierś, pilnowałam, żeby zawsze włożyć w miseczkę i mi ta fałdka praktycznie zniknęła, przez co nie mam tez już takiego V w niektórych stanikach, które to mi się pojawiało nad piersią, a pod ta fałdką
Stary 2010-03-15, 12:29   #4932
true_love
Przyczajenie

Cytat:

Nie wkładam pach do stanika tylke te bułki, które mam w okolicy pach i pleców, tak mi przynajmniej powiedziła Pani w sklepie, że to zmigrowana pierś i kazała wygarniać więc to robie.
Gdy zakładam stanik to podsuwam fiszbiny pod same piersi i układam w nim biust, mimo to w ciagu dnia stanik się jakby przemieszcza w dół. Wydaje mi sie, że obwod jest dobrze scisły tak na dwa palce, więc nie wiem w czym problem.
Załaczam zdjęcie (nie moje bo nie mam tyle odwagi), które znalazlam w necie, mam coś takiego w okolicy pach jak ta pani tylko większe. To w końcu bułki czy nie?
Stary 2010-03-15, 12:30   #4933
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja też wkładałam "pachy" do misek, bo miałam taką nieładną fałdke skórną już nad piersiami, bułka to nie była, ale tak jakoś brzydko to wyglądało. Sumiennie rpzez kilka dobrych tygodni podczas masażu wygarniałam tę "fałdkę" (może na jakimś moim zdjęciu to będzie widać, pokażę o co mi chodzi) masażem w pierś, pilnowałam, żeby zawsze włożyć w miseczkę i mi ta fałdka praktycznie zniknęła, przez co nie mam tez już takiego V w niektórych stanikach, które to mi się pojawiało nad piersią, a pod ta fałdką
A możesz pokazać to zdjęcie, w końcu bym wiedziała co ja mam

Przepraszam za post pod postem, nie wiem o co chodzi

Edytowane przez true_love
Czas edycji: 2010-03-15 o 12:32
Stary 2010-03-15, 12:35   #4934
hihi
Zakorzenienie

Takie cos jak na załączonej fotce, tylko miałam to mniejsze i wmasowałam
Stary 2010-03-15, 12:56   #4935
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
w rękach rozciąga się do 78, a ja pod biustem mierząc ciasno mam 72-73. Czyli to chyba jednak kwestia przyzwyczajenia. A teraz zamowilam Freyę ( nie mam pojęcia jaki to model, stanik jest z allegro, miekki). A co do tych palców to wiesz
ale ja pytałam ile masz na maksymalnym dechu
Cytat:
a co robiłaś żeby to się trzymało w miseczce? bo jak się podniesie rękę to najczęściej wyskakuje

Cytat:
Nie wkładam pach do stanika tylke te bułki, które mam w okolicy pach i pleców, tak mi przynajmniej powiedziła Pani w sklepie, że to zmigrowana pierś i kazała wygarniać więc to robie.
Gdy zakładam stanik to podsuwam fiszbiny pod same piersi i układam w nim biust, mimo to w ciagu dnia stanik się jakby przemieszcza w dół. Wydaje mi sie, że obwod jest dobrze scisły tak na dwa palce, więc nie wiem w czym problem.
Załaczam zdjęcie (nie moje bo nie mam tyle odwagi), które znalazlam w necie, mam coś takiego w okolicy pach jak ta pani tylko większe. To w końcu bułki czy nie?
dajcie spokój z tymi dwoma palcami! jeśli pod obwód można włożyć tylko dwa palce tzn, że jest za ciasny! i możliwe, że właśnie dlatego zjeżdża, bo szuka sobie węższego miejsca
Stary 2010-03-15, 12:58   #4936
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Takie cos jak na załączonej fotce, tylko miałam to mniejsze i wmasowałam
I bez problemu ta "bułka" Ci się trzymała cały dzień w staniku? Bo ja mam ten problem, że dopóki nie ruszę ręką to ona tam jest a jak ruszę to odrazu ucieka z biustonosza.

To jest zdjecie biustonosza Dalia Ivette jakie znalazłam, na czerwono zaznaczyłam gdzie tworzą się mi te bułki. Tak się zastanawiam, ze chyba ta Dalia to nie był dobry wybór na takie bułki
Stary 2010-03-15, 13:05   #4937
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
I bez problemu ta "bułka" Ci się trzymała cały dzień w staniku? Bo ja mam ten problem, że dopóki nie ruszę ręką to ona tam jest a jak ruszę to odrazu ucieka z biustonosza.

To jest zdjecie biustonosza Dalia Ivette jakie znalazłam, na czerwono zaznaczyłam gdzie tworzą się mi te bułki. Tak się zastanawiam, ze chyba ta Dalia to nie był dobry wybór na takie bułki
o ja tej, to zdjęcie jest masakryczne modelka ma chyba z 3 miski za mały stanik to raczej nie jest dobry stanik na bułki podpachowe nie ma co ich trzymać z boku, najlepsze są balkonetki a to jest half-cup, na dodatek ramiączko odcina kawałek ciała
Stary 2010-03-15, 13:10   #4938
true_love
Przyczajenie

Cytat:
o ja tej, to zdjęcie jest masakryczne modelka ma chyba z 3 miski za mały stanik to raczej nie jest dobry stanik na bułki podpachowe nie ma co ich trzymać z boku, najlepsze są balkonetki a to jest half-cup, na dodatek ramiączko odcina kawałek ciała
Czyli jednak zły zrobiłam zakup, niech to pieniądze poszły w błoto Co do ramiaczka masz racje - odcina. Na poczatku wogóle nie moglam sie przyzwyczaic do tego stanika.
A jakie balkonetki polecacie na takie bułki?
Stary 2010-03-15, 13:11   #4939
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo to miałam takie jak ona ma

Ten stanik ma niskie boki, które migracji raczej nie przyjają, bo nic nie trzyma w misce tej "wylatującej" bułki. Taka jest moja opinia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-15, 13:19   #4940
Valkyrie
Raczkowanie

"ale ja pytałam ile masz na maksymalnym dechu "

Źle napisałam- na maksymalnym wdechu 77. Chyba już nie umiem czytać

Edytowane przez Valkyrie
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:23
Stary 2010-03-15, 13:22   #4941
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a co robiłaś żeby to się trzymało w miseczce? bo jak się podniesie rękę to najczęściej wyskakuje
Przede wszystkim.. miałam kilka staników, które były na granicy "piłowania", miały wysokie boki i zabudowane koło pachy miski do tego - setki razy dziennie wkładałam te fałdke spowrotem do stanika, przy każdej możliwej okazji i w sumie efekt jest.
Stary 2010-03-15, 13:29   #4942
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli jednak zły zrobiłam zakup, niech to pieniądze poszły w błoto Co do ramiaczka masz racje - odcina. Na poczatku wogóle nie moglam sie przyzwyczaic do tego stanika.
A jakie balkonetki polecacie na takie bułki?
ale dlaczego? to Ty jesteś na tym zdjęciu?

przede wszystkim na tym zdjęciu modelka ma za wąskie fiszbiny, fiszbiny powinny celować w pachę (mniej więcej jak na zdjęciu )

Cytat:
Przede wszystkim.. miałam kilka staników, które były na granicy "piłowania", miały wysokie boki i zabudowane koło pachy miski do tego - setki razy dziennie wkładałam te fałdke spowrotem do stanika, przy każdej możliwej okazji i w sumie efekt jest.
no tak, większość osób tego nie robi, a potem ja już tak mam, to jest pacha, bo nie chce mi zmigrować

Edytowane przez simeri
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:31
Stary 2010-03-15, 13:32   #4943
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Ooo to miałam takie jak ona ma

Ten stanik ma niskie boki, które migracji raczej nie przyjają, bo nic nie trzyma w misce tej "wylatującej" bułki. Taka jest moja opinia.
Teraz to już wiem, mądry Polak po szkodzie Tylko ciekawe czemu Pani w sklepie powiedziała, że jest ok skoro nie jest

simeri to nie ja jestem na zdjęciu tylko mam ten stanik (pisałam o nim na początku). To w nim mam fiszbiny nisko pod piersią i tworzą mi się w bułki przy pachach a chciałam się ich pozbyć, więc on chyba na bułki nie za dobry... Jak patrze na Twoje zaznaczenie fiszbiny to widzę, ze moja aż tak daleko nie sięga...
Prosze doradzcie w takim razie jakiś dobry stanik...

Edytowane przez true_love
Czas edycji: 2010-03-15 o 13:40
Stary 2010-03-15, 13:52   #4944
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
"ale ja pytałam ile masz na maksymalnym dechu "

Źle napisałam- na maksymalnym wdechu 77. Chyba już nie umiem czytać
to powinien być dobry, ponoś z przedłużką jeśli Ci ciasno, przecież nie można być niewolnikiem stanika

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Teraz to już wiem, mądry Polak po szkodzie Tylko ciekawe czemu Pani w sklepie powiedziała, że jest ok skoro nie jest

simeri to nie ja jestem na zdjęciu tylko mam ten stanik (pisałam o nim na początku). To w nim mam fiszbiny nisko pod piersią i tworzą mi się w bułki przy pachach a chciałam się ich pozbyć, więc on chyba na bułki nie za dobry... Rozumiem, ze na niebiesko zaznaczyłaś gdzie ma być fiszbina? więc moja aż tak daleko nie sięga...
Prosze doradzcie w takim razie jakiś dobry stanik...
paniom w sklepie nie można wierzyć do końca, przecież jej zależy na tym żeby coś sprzedać, rzadko zdarza się brafitterka z powołania, która odeśle do konkurencji jeśli nie dobierze nic u siebie..

a gdzie sięga fiszbina? nie są za wąskie? na pewno odbijają się za piersią a nie na niej?

edit:

a co do modelu to jest tyle różnych że ciężko coś polecić

może pooglądaj tutaj:
http://www.balkonetka.pl/katalog/style/balkonetka

Edytowane przez simeri
Czas edycji: 2010-03-15 o 14:00
Stary 2010-03-15, 13:58   #4945
Valkyrie
Raczkowanie

Dziękuję za pomoc
Stary 2010-03-15, 14:09   #4946
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gizi333 Pokaż wiadomość
Zupełnie nie potrafię dobierać staników . Dopiero czytając kilka waszych wypowiedzi w poprzednich wątkach sobie to uświadomiłam. Popełniam podstawowe błędy. Kupuje swoje staniki na bazarkach ' na oko '.
Kalkulator podal mi że mam rozmiar...yyy?! 60D . Jak to? Przecież mam strasznie mały biust . Pod biustem 68cm, w biuście 80cm. Nic z tego nie rozumiem. Dodam, że mam 14 lat, lecz już chciałabym zadbać o to żeby moje staniki były dobrze dobrane. Mogłybyście mi w tym pomóc?

gdzie ten kalkulator znaleźć?
przepraszam, ale za mnie gapa
właśnie znalazłam!!!!!

Edytowane przez little_ola
Czas edycji: 2010-03-15 o 14:11
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:11   #4947
true_love
Przyczajenie

Cytat:
to powinien być dobry, ponoś z przedłużką jeśli Ci ciasno, przecież nie można być niewolnikiem stanika

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

paniom w sklepie nie można wierzyć do końca, przecież jej zależy na tym żeby coś sprzedać, rzadko zdarza się brafitterka z powołania, która odeśle do konkurencji jeśli nie dobierze nic u siebie..

a gdzie sięga fiszbina? nie są za wąskie? na pewno odbijają się za piersią a nie na niej?

edit:

a co do modelu to jest tyle różnych że ciężko coś polecić

może pooglądaj tutaj:
http://www.balkonetka.pl/katalog/style/balkonetka
Wydawało mi się, że jak pojdę do jednego ze sklepu polecanego na lobby to trafie własnie na prawdziwą brafiterke
Fiszbina nie odbija sie na piersi tylko ciut za nią, więc jak wygarne troche ciała to szybko ucieka bo fiszbina tego nie trzyma. Chyba masz racje widzocznie fiszbiny są za wąskie. Poszukam innego stanika.
Dziękuję za pomoc

Jeszcze jedno pytanie, orientujecie się w którym sklepie w Warszawie moge liczyć na brafiterke z powołania?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-15, 14:15   #4948
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Wydawało mi się, że jak pojdę do jednego ze sklepu polecanego na lobby to trafie własnie na prawdziwą brafiterke
Fiszbina nie odbija sie na piersi tylko ciut za nią, więc jak wygarne troche ciała to szybko ucieka bo fiszbina tego nie trzyma. Chyba masz racje widzocznie fiszbiny są za wąskie. Poszukam innego stanika.
Dziękuję za pomoc

Jeszcze jedno pytanie, orientujecie się w którym sklepie w Warszawie moge liczyć na brafiterke z powołania?
nie za wąskie tylko za niskie takie staniki to są bardziej na specjalne okazje

czy to był sklep na L na CH?
Stary 2010-03-15, 14:18   #4949
freyah
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za pomoc

Ja osobiście polecam peachfieldy (oba), abrakadabrę (ale tam czasem trzeba długo czekać, chociaż warto ) oraz dopasowaną. W Li Parie IMHO, to już loteria.

Edytowane przez freyah
Czas edycji: 2010-03-15 o 14:20
freyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-15, 14:36   #4950
true_love
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez freyah Pokaż wiadomość
Ja osobiście polecam peachfieldy (oba), abrakadabrę (ale tam czasem trzeba długo czekać, chociaż warto ) oraz dopasowaną. W Li Parie IMHO, to już loteria.
Pierwszy raz byłam w secret hills, w takim razie teraz wybiore się do któregoś ze sklepów, które polecasz. Dzieki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości