|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czyżby mój chłopak nie lubił seksu oralnego?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę się wypowiadała gdzie chcę i kiedy chcę. Twój "przekaz" był bezsensowny.
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Bezsensowny?
Nie no schlebiajmy akcji dzieci robią dzieci. Czyżbym zamiast autorki tematu uraziła Ciebie? Znając życie zaczęłaś współżyć w wieku 15,16lat i czujesz się fajna. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie oceniaj nie mając pojęcia. Poza tym gdybyś umiała liczyć, to zauważyłabyś, że rocznik 1991 to jest 19 lat, odjąć 1,5 roku to jest 17,5, dajmy na to poprzedniego miała mając koło 17, i co? Dziecko?
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
Gdybyś chociaż trochę była inteligentna rozpatrzyłabyś wszystkie fakty.
Skoro wjeżdzasz na mnie i na moją umięjętność liczenia to proszę. 19 lat rocznikowo - tylko rocznikowo. Tak jak Ty jesteś 89 masz jeszcze 20 lat. więc ona może mieć i 18. Przeglądając inne posty jest z chłopakiem dwa lata. Więc uważaj 18-2 = 16 Przyjmijmy, że między związkami miała przerwę. A ze wcześniejszym chłopakiem niewiadomo kiedy współżyła. Możemy jedynie postawić hipotezę, że to był rok. 16-1 = 15. Zanim coś napiszesz postaraj się dokładnie przemyśleć swoje każde zdanie. |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Od 15 r.ż. seks jest legalny, więc nie powinno cie obchodzić to co ona robi. Jej problemem jest TERAZ a nie KIEDYŚ. Więc przestań wymyślać i wjeżdżać na innych.
|
|
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
Urażona psychika boli najbardziej, prawda Neciak?
![]() Ja rozumiem, że to co są reprezentujesz jest nikłe - no bo kto inteligentny chciałby kupić tabletki antykoncepcyjne bez wczesniejszej konsultacji z ginekologiem. Balas sie ze mama sie dowie? Nie miałam celu wjeżdzania, zaczłeąś durna dyskusję - bardzo durną, gdzie nie masz żadnych argumentów. Pokazujesz jedynie brak klasy. Tak to nie moja sprawa czy ktoś zaczyna uprawiać seks w wieku 10 czy 15lat, ale nie popadajmy w paranoję. To, że coś jest LEGALNE nie znaczy, że każdy ma z tego korzystać już od średniej wieku. |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czyja urażona psychika. I nie wyciągaj z historii czegoś, o czym nie masz bladego pojęcia.
To, że nie każdy ma z tego korzystać nie oznacza, że nikt nie może. Powtarzam, problemem jest teraz, a nie kiedyś. a i jeszcze jedno. Żałosne jest przeszukiwanie czyichś postów tylko po to, żeby spróbować mu dowalić. Tym bardziej kiedy się nic nie wie o niczym. Bo wyobraź sobie, że nie trafiłaś ani z mamusią, ani z ginekologiem. A takie wyciąganie jest niezgodne z regulaminem.
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-03-15 o 02:29 |
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Najważniejsze jest się opierać na własnym przykładzie.
"To, że nie każdy ma z tego korzystać nie oznacza, że nikt nie może" |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
O co ci chodzi dziewczyno? Jakaś sfrustrowana jesteś czy jak?
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
Na jakiej podstawie doszłaś do takiego wniosku?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, ty nie dostajesz, to dlaczego inna miałaby. Czepiasz się wszystkich wkoło, dopisujesz Bóg wie skąd wzięte ideologie do nic nie wnoszących do tematu moich postów o których nic nie wiesz. No sfrustrowana baba. Ja kończe, bo żal mi takich jak ty. Mam choć trochę szacunku do innych.
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
No wiesz, ty nie dostajesz, to dlaczego inna miałaby. - czego nie dostaje?
Czepiasz się wszystkich wkoło- czy aby na pewno wszystkich? nie koloryzuj. dopisujesz Bóg wie skąd wzięte ideologie do nic nie wnoszących do tematu moich postów o których nic nie wiesz. - Maslo maslane to po pierwsze. Po drugie skoro moje "ideologie" sa nie trafne co do zwiazku z tematem to jak okreslilabys swoje posty? No sfrustrowana baba. Ja kończe, bo żal mi takich jak ty. Mam choć trochę szacunku do innych. - juz wczesniej pisalam o braku klasy.A szacunek okazuje się w inny sposób. Jak się jest małym to rodzicę zazwyczaj tego uczą. Widocznie w niektórych przypadkach na darmo. |
|
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Jak to jest, że pisze się, że więcej nie odpowie na post a nadal się to robi?
Hmm? ![]() Skoro nie wiesz to jest już twój problem. - Skoro nie potrafisz dokładnie zbudować zdania z przekazaną informacją to jest już Twój problem. To nie jest masło maślane, wystarczy umieć czytać. - Tak jak napisałam wyżej. W dzisiejszych czasach rozmowa jest podstawowym czynnikiem komunikacji. Poprawne złożone zdania są celem do idealnej konwersacji. Niestety nie z Tobą w tym przypadku. Mój szacunek polega na tym, że nie przeglądam twoich starych postów, żeby jakiś haczyk znaleźć. Ty przeszukujesz, dorabiasz ideologie. Nie zasługujesz na nic więcej. - Przemyślałaś co piszesz? Wydaję mi się, że nie. Raz piszesz, że masz szacunek a teraz, że ktoś Taki jak ja na to nie zasługuje. Zasługuje na szacunek czy nie? Pewnie napiszesz, że nie. Niestety nie zmartwi mnie to. Nie licze na szacunek ze strony kogoś kto ukazuje swój brak podstawowych szarych komórek. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie zamierzam nic pisać. Nie warto. Żegnam.
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
No nie warto się bardziej pogrążać - to fakt.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, trzeba zapytać o to Twojego faceta. A po drugie to powinnaś się cieszyć. Mi taki układ odpowiada najlepiej- najpierw minetka, później seks. Żadnych lodów...
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Małe sprostowanie - 19 lat niedługo skończę,a uprawiać seks zaczęłam w wieku 16 lat, to prawda. Ale co z tego? Byłam z tamtym chłopakiem 2 i pólroku, po póltora roku bycia razem zdecydowalismy się na seks. Rozstalismy sie, uczucie sie wypaliło, poznałam innego i po paru miesiącach rozpoczęłam z nim współżycie. Nie wiem co w tym niezwykłego. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
miałaś 16 lat, byłaś z nim 2,5 roku, bez urazy ale ja nie uznaję "związków" u dzieci 13 letnich. To tak ode mnie ale nie tego tyczy się temat prawda?
|
|
|
|
|
#81 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do wspomnien z poprzednia laską to niemozliwe, bo wczesniej był prawiczkiem. A rozmawiać z nim o tym rozmawialam, ale on uważa, ze to lubi. Jak juz pisalam przemyslalam to niedawno i doszlam do wniosku, ze rzeczywiście to nie jest tak ze on tego nie lubi, ale preferuje raczej to, jak pieścimy się jednoczenie, np podczas pozycji 69. Myślę, ze bardziej podnieca go gdy on mnie pieści niż jak ja jego;p Podpytam go o to jak będzie wlasciwy moment ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Mialam ponad 14 lat jak zaczęlismy związek, a 17, jak skonczylismy Jesli nie uznajesz takiego związku to twoj problem, ale jednak 2 i pol roku razem bylismy i przezylismy bardzo duzo, wiec dla mnie to byl pierwszy powazny związek.A rozpoczelismy wspolzycie jak mialam 16 lat, czyli bylam pod koniec 3 klasy gimnazjum. A z obecnym chlopakiem jestem od 17 roku zycia, czyli prawie 2 lata
|
||
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
to nie jest mój problem tylko twój jak już, mi to nie robi. Ja mam takie zdanie anie inne, nie uznaję seksu dzieci w gimnazjum nawet jeśli są razem od 10 rz bo to aż 5 lat. Ja mam takie zasady a nie inne. Dla mnie związki zaczynają się minimum w ogólniaku i choć miałam wcześniej chłopaka związkiem bym tego nie nazwała.
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cóż, ja uwazam ze bylam juz do tego dojrzala, niektorzy dojrzewaja do seksu w wieku 16, inni w wieku 20 lat, a inni jeszcze pozniej. Wedlug mnie to indywidualna sprawa kazdego, a ze bylismy dlugo razem,wiele nas lączylo to zdecydowalismy się razem na dalszy krok,zabezpieczylismy się i nie uwazam tego za zaden swoj zyciowy błąd Mimo ze juz z nim nie jestem zostalo wiele milych wspomnien i nabralam wielu doswiadczen, takze w sferze intymnej.---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Pozatym co powiesz o parach, ktore są razem od gimnazjum do teraz(przyjmijmy np. ze jakies 5 -6 lat) i co, powiedzialabys ze ich związek rozpocząl sie dopiero od 1 klasy ogolniaka? |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy to jest w tym momencie na prawdę takie ważne? Za każdym razem jak pojawia się temat wieku i seksu przychodzi jakieś tsunami..
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Sexyloul dostaje bana tymczasowego za tę awanturkę, Neciak - o włos, o włos
Na przyszłość nie zdawaj się w takie "dyskusje"...
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Lexie, staram się staram, ale choleryczką jestem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
gdybyś była spostrzegawcza zauważyłabyś że sama miałam 16 lat jak zaczęłam być z obecnym tż, różnica polega na tym że nie wskoczyłam mu od razu do łóżka i dla mnie, ale tylko dla mnie, rozpoczynanie współżycia patrząc na staż to ... gdyż tak samo może powiedzieć 14 latka, zaczęliśmy współżyć bo jesteśmy ze sobą 3 lata. No sorry ale 11 latek i związek? Dlategfo dla mnie tłumaczeni "bo byliśmy razem 1,5 roku a raczej byliśmy już 1,5 roku" to słabe wytłumaczenie. Ja mam takie i nie inne zasady i nikt tego nie zmieni. Dla mnie potrzeba tego minimum gdy a rusz pojawi się ciąża.
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to moje zdanie
Edytowane przez aelin Czas edycji: 2010-03-15 o 19:18 |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Madelaine, wdech wydech, pamiętasz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.