|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
hehe słodka jest i jaki fajny przeczes ma
![]() a te fotki jak zobazyłam to aż mnie wzdrgnęło brr do czwartku ma się ocieplić!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Słonka
![]() U was tez taka piękna wiosna za oknem - aż żyć się chce... ![]() ![]() ![]() Własnie zamawiamy dziś wreszcie zawieszki na torebki z all - nasze zbiorowe zamówienie w pracy liczy już 9 szt., jeszcze jadną chętną musimy znaleźć bo od 10 szt jest wysyłka gratis ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Podoba mi się ta kanapa dla kociaków ![]() Cytat:
![]() Ja chcę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale strojnisia ![]() miałam kiedyś takiego królika, tylko był w kolorze bardziej blond, miał na imię Dexter i swoją grzywę zaczesywał zawsze na Elvisa ![]() ![]() ![]() miłego dnia laski ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Wtajemniczenie
|
cześć
Agatka jest chora ![]() ![]() ![]() ściskam Was wszystkie ![]()
![]() |
#2075 |
Wtajemniczenie
|
katarzinko - dużo zdówka i pozytywnej energii dla Agatki
![]() U mnie słoneczko wyszło więc może jednak ta wiosna idzie ? Herbatkę zieloną z ananasem zaparzam - która ma ochote ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anusiu, poproszę herbatkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |||
Zakorzenienie
|
Obiecałam i jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie ja już mam fioła na punkcie bobasa. Od października zeszłego roku zaczęło to we mnie rozkwitać. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bidulka, dużo zdrowia życzę!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dziś mam wolne ![]() ![]() Anusia foteczki może później, bo już koleżanka dzwoniła, że niedługo będzie to muszę wstać i się ogarnąć ![]() a wylatujemy w czwartek o 17.10 ![]() Katarzinko dużo zdróweczk dla Agatki ![]() ![]() Marta ![]() ![]() Miłego dzionka, zajrzę później ![]() Aha zapomniałam dodać, że u nas pięknie słonko świeci i jest z 10 stopni ![]() Wobec tego przesyłam Wam trochę tej pięknej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Wtajemniczenie
|
Leci do ciebie herbatka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Czyli już w czwartek śpicie w polskim łóżeczku ![]() 3a chcę trochę tych stopni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ostatnio wynalazłam z DR. Oetkera Słodką chwilę do picia- Czekolaadia typ: - classic - gorzka - waniliowa - orzechowa (pyszna) zaraz sobie też zrobię, a później się będę tradycyjnie dziwiła, dlaczego mam wzdęcia ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam dokłądnie ten sam problem co ty ![]() Muszę się rozejrzeć za tą czekolaadią ![]() A co tu wogóle taka cisza ? Ani ie ma z kim poplotkować ... Gdzie się pochowałyście Żoncie ?? Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-15 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | ||
Zakorzenienie
|
hej poniedziałkowo
![]() Cytat:
Jesli zamówienie dojdzie do skutku organizatorka w odpowiednim czasie przesle Ci na PW dane do przelewu. ![]() Cytat:
![]() tylko jakieś oczka smutne ![]() ojejcia!! dużo zdrówka dla naszej małej księżniczki ![]() Połowa postów mi się nie zacytowała- kiedys oszaleje z tym wizazem ![]() Czekoladko- bardzo mi sie te rzeczy podobaja: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1268478689 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1268478689 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1268478689 ![]() Tubson- królica świetna- ma coś z Elviego ![]() Daguś- ![]() Mój łikendzik był przebojowy: W piatek wieczorem bylismy na piwku ze znajomymi- wrocilismy okolo 1.30. W sobote misiek do pracy- ja z nim bo dojazdu nie mam- a do szkoly musialam jechac. W szkole siedzialam do 18 ![]() Siedzielismy na imprezie do 3.40 ![]() Wstalismy okolo 10 w niedziele i misiek zawiozl mnie do kolezanki i razem z nia pojechalam na wystawe minerałów do Wrocka. Zakupiłam troszku rzeczy i z racji tego ze byłam piekielnie zmeczona dziś wstałam po 12 ![]() Jeszcze tydzien wolnosci i na kurs ![]() Moje biżutki jakby kogos interesiło- poniżej ![]() Kulki są moją miłością od jakiegoś roku- może dłuzej. Troszke cięzkie ale swietnie wygladaja. *szare z mysla o szarej emilce ze zlotymi wykonczeniami *zielone z filcowa kulką- pasujace do skrzatowych ![]() *chabrowe svarowskie na żywo sa obłędne ![]() * pierscionek nie z wystawy a z C&A :P
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-15 o 14:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Niech ta zima już pójdzie w cholerę! Dziś się przewróciłam na ulicy ![]() Marta, mówisz, że Ciebie wzięło na całego z bobasem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
No tak, niestety tyle to trwa. Ja stwierdziłam, że mnie nie zbawi 6 miesięcy, a w końcu robię to dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zadomowienie
|
JUUUUHUUUU Dostalam kopytka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie juz sa na mych stopkach ale niestety za oknem snieg wiec se nie pochodze dzis ![]() Moje kopytka sa tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=55 Anusia pokaz nam butki, pewnie sa na stronie z ccc ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia u mnie tez wyszlo slonko, stopilo snieg i co z tego jak znow sypie i tak w kolko! Czeko skad Ty dorwalas tego swietnego krolika?!?! Jaka on ma wyczesana fryzure! Jest Boooski i rozbrajajacy ![]() Katarzinko ooo ![]() ![]() Kasica ale pobalowalas ![]() ![]() Podkradam czarne kolczyki i rozowe. Svarowkiego Ci zostawie bo moja ciocia robi taka bizu wiec mam dostawce ![]() Hu hu ha zima zla!! Zmykam znow do pracy - nie bojta sie! Przybede niedlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Hej żoncie
![]() Dzisiaj normalnie wyglądam tak ![]() ![]() Weekend u nas minął całkiem przyjemnie. Byliśmy wczoraj u znajomych, którzy mają 9-miesięczną córcię słodziaczka. Takiego dziecka to ja bym każdemu życzyła. Spokojna, radosna, w ogóle nie marudna. Cudna jest ![]() ![]() Sofciu widzę że Twoja mała bestyja jednak pojętna jest ![]() Katarzinko dużo zdrówka dla małej
#2089 |
Zadomowienie
|
Hej robaczki?! Gdzie sie pochowalyscie?!
Wlasnie przeczesuje neta w poszukiwaniu torebki ![]() Zaraz bede miec randke z moim duuuuzym Pomelo ![]() Agusiu po prostu jestescie gotowi wkroczyc w nowy etap. Ja tam obecnie wolalabym drugiego psa ![]() Kasica no przyfruwaj mi tu pomoc w poszukiwaniu czegos do kopytek ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-15 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Boli mnie brzuch i mam humor do d..., wykończy mnie ta@ Dageciku nie dziwię się, że nie masz humorku, takie informacje zawsze skłaniają do refleksji nad życiem i wiecie co...nie powinno się marudzić, tylko brać z życia garściami. Niestety...na co dzień jakoś o tym zapominamy. ![]() Asiuk też jestem za tym, żeby ta zima poszła w ch...!!! Paulina jesteś fanką Mc Donaldsa? Ja ozywiście jestem. Moje ulubione danie: lody z podwójną polewą czekoladową ![]() Cytat:
![]() dzięki, może bym coś zamowiła... ![]() ![]() Cytat:
![]() pomodlę się, żeby szybko wyzdrowiała Cytat:
![]() Cytat:
![]() u lala no to poszaleliście w ten weekendzik, a biżu śliczna. hahaha...interesujące ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Sofinku- cóż Ci do kopytek szukac??
![]() ![]() ![]() Gosieńko- przykro mi z powodu złego samopoczucia ![]() ja jestem coś koło owu a mnie roznosi ![]() ![]() Dziękowac za pochwały dot. biżu. W Svarowskich jestem zakochana i prosze o więcej- Soffffffiiiiiiiii ![]() Co tam robicie?
#2092 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Przeciez trabilam ze one sa do spodni rurek badz leginow. Kolor na all wygdalam taki ciemny braz a tu takei mile karmelkowe zaskoczenie. Kochana wysle Ci na maila jej biżu ![]() My (pies i ja) zezarlysmy pomelo i zaraz zbieramy sie spac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
hmm... a może chciałabyś zamszowa karmelkową torebaję?
![]() napisz jakiej potrzebujesz- mniej wiecej, a jutro postaram sie cos poszukac ![]() ja sie zakochalam teraz w tych trepkach ![]() http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0121_mar.JPG ech... to moje zboczenie ![]() kasy nie mam a świruje! wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
#2094 |
Zadomowienie
|
Heyka dziubaski
Mam STOLCA bo mam masę rzeczów do nadrobienia normalnie jak mrówków w szkole ....... poza tym z tego co widzę zaczął się w grupie koszmarny wyścig szczurów ...... nikt nic nie powie, nikt nic nie doradzi ..... jakaś qrwa paranoja ......a i tak każdy będzie się w innej dziedzinie doktoryzował. kinuś ..... moja włochata królica to Pusia ..... a przygarnęliśmy ją jak miała 3 lata ze schroniska dla królisi (http://adopcje.kroliki.net/) kasica tyż mi ślina cieknie na te luziowe koturny ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zadomowienie
|
Kasiku zamszowa nie :niee: wole skórkowe
![]() Strasznie mi sie podobaja te koturny co wkleilas. Widzialas jak wygladaja na zywo?! Svinecka wkleila, sa swietne. I ten kolor! Czeko niestety czesto sie zdarza ze nikt Ci reki pomocnej nie wyciagnie. Naprawde Bogu dziekuje ze na magisterce mam taka super grupe. np. jest tak ze przyjezdzam na zaliczenie i dostaje do reki gotowa wycieta sciage w ogole nie proszac - ale tacy ludzie zdarzaja sie coraz rzadziej Notaki etc to u nas norma. Nikogo nie trzeba sie prosic. Trzymam kciuki zebys wszystko ogarnela ![]() Jakie Ty masz dobre serce! Czemu oni tych kjuliczkow nie chca ![]() ogloszenie kroliczka: "powód oddania: króliczek uratowany przed zjedzeniem przez węża" Co za masakra! |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Czeko- nie muszą byc ruziowe, reflektuję również na czarne lub szare
![]() ![]() ![]() ![]() Sofinko- pomyslalam o zamszaku, bo widzi mi sie zamszowa torba przez ramie- a najlepiej z frędzelkami do tych Twoich kopyt ![]() Widziałam je właśnie na żywo- koturny i ośliniłam monitor ![]() A co do króliczków i węży ![]() My mieliśmy kiedyś węża... i dawaliśmy mu... żywe myszki ![]()
#2097 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór
![]() Nie było mnie trochę, bo Dawid był chory, przeziębił się i strasznie i jego i nas to wykończyło ![]() ![]() Moonik Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Katarzinko ![]() ![]() Izka dużo zdrówka dla babci ![]()
#2098 |
Zadomowienie
|
kasica kołuj cosik jutro z tymi luziowymi ..... jakby co to mnie wkręć na 37 bo ja niestety w pracy nie mogę z wizazu korzystać
![]() soffi ja miałam taką grupę i na licencjackich i na mgr ...... przecież do tej pracy w banku wkręcili mnie znajomi z grupy - z niczym nie było problemu, spotykaliśmy się na jakimś piffku - zresztą do tej pory się spotykamy ...... a tu niby dorośli ludzie w większości na wysokich stanowiskach, zamożni ..... a może to jest sposób na sukces w Polsce ...... to ja to pier ...... wolę łopatą machać ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | ||||||
Zadomowienie
|
HEJ SŁONECZKA Dziekuję Wam ..jesteście kochane. Nawet nie wiecie ile wsparcia dajecie takimi prostymi słowami. ![]() ![]() katarzinko kciukasy za zdrówko Agatki Cytat:
Kciukaski trzymam aguniu za staranka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki wzór macie na wieszaczku? Cytat:
Fajne ciuszki...koszulę zabieram, no i torbe też. ![]() Cytat:
Dziękuję Kasieńko...oby te zyczenia sie spełniły. ![]() Kolczyki mrrr, a te svaworskiego OMG oj ojj zabieram. ![]() sofferko ja też randkuję dziś z pomelo. No bo jak inaczej...mąż nie wróci na noc...przez tą cholern.ą pogodę, znowu maja więcej kursów. Dziękuję. ![]() Paulinko nie za dobrze, tak spać do 13? ![]() Cytat:
![]() gosieńko często pieczesz ten chlebek, czy to tylko tak czasem? dzastinko u mnie tez Karpatka była, ale już nie ma czym częstować. Martuś jak tak czytam, to sama nie wiem czy szczepić się czy nie... ![]() katey psinka CI rosnie pięknie. SUper fotosik z profilu. ![]() daget przesyłam duzo dobrej energii... ![]() malutka Dawidek juz całkiem zdrowy? Pamiętaj, ze każda o każdej tu pamięta. W niedziele bylismy na targach ślubnych...właściwie to pojechalismy na zakupy, a przypadkowo zawiesiliśmy oko, jak salse tańczyli i pokaz sukien nawet nawet. A poza tym to mąż mnie musiał siłą odciągać od albumów zdjęć ślubnych. Zabawnie było...ahh ten mój urwis. Kupiłam bluzę i torebkę, ale nie wiem czy ta torba trafiona, bo juz za inną sie ogladam. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() A KTO? ![]() ![]() NO TO POLEWAMY MLECZNE MALIBU ![]() ![]() ![]() no tak i co z królikiem mam pić bo wszytskie sobie polazły??? no ja pytam..... nwet się człowiek nie ma z kim nachlać, zatopić stolca .....
![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-15 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.