|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
TZ ma doła, bo nie umie sobie wybaczyc, ze go nie zdazyl zlapac
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny Pituś
Mati ostatnio zaliczyła bliskie spotkanie z płytkami w łazience Ona ma takie odchyły, że się lubi bardzo do naszych nóg przytulać i robi to zwykle z rozpędu. Tak też było i tym razem, z tym że nie zauważyłam co ona ma zamiar zrobić i się odsunęłam. Przywaliła łukiem brwiowym w taki murek co mam pod umywalką. Nadal ma siniaka na powiece chociaż to było prawie 2 tygodnie temu ![]() Judi, widziałam to już kilka miesięcy temu |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oddalam Morfeuszowi cale dziecko
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
O dzizas
![]() Ja nie wiem czy to nie za sprawą imienia... mój Piotrek ponoć wiecznie miał w dzieciństwie takie wypadki
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Hello baby
Tęsknicie widzę to uaktywnię me graby do pisania babeczki ja jestem na bieżąco podczytywałam, ale kompletnie mi się nie chciało pisać Maluśna siostro już wracam na Wasze łono kochane moje babencje Cały weekend jakoś badziewnie się czułam, niedobrze mi było, a wczoraj to już hardkor, s.raczka na całego i to u teściów masakroza! Dziś już lepiej, ale jakaś taka przemielona jestem. Poza tym w piątek odebrałam swoje wyniki badań i of course znowu mam anemie czyli czeka mnie łykanie żelaztwa. U mnie to co kilka miechów powtórka z rozrywki Mama mi mówi, że źle się odżywiam ale ja tam tego nie widzę a tak serio to jem raczej normalnie i codziennie coli nie żłopię. Chyba taka moja uroda![]() Olutkowa dobrze, szaleje. Dziś wstałyśmy sukcesowo o 8 ja to mam psychikę skrzywioną Cestusia już mnie kusisz tym Pure DKNY, muszę kiedyś przetestować, ale na razie i tak nie kupię. Postanowiłam (ciekawe na jak długo) zacząć trochę oszczędzać, bo kasa się mnie kompletnie nie trzyma, potem chcę coś kupić i mi brakuje, więc stwierdziłam że dosyć tego i zbieram kasiorę Małż oszczędza ze mną, on chce kupić wypasionego kompa, ja nie mam celu, ale jak już uzbieram jakąś okrągłą sumkę to ją dobrze spożytkuję ![]() Anisiu ale mi zrobiłaś smaka tymi tzatzikami ![]() Niech Piterek wraca prędko do formy ![]() A co do czap to ja na pewno kupię bawełnianą i może jakąś szydełkową też jak znajdę ładniusią, pamiętam jakie wrażenie w tamtym roku robiły kapeluty i czapa od Maluśnej,a jakie mamy foty
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-03-15 o 20:37 |
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Cze baby,
no ladnie Piter znowu z guzem Mlody dzis dostal takeigo klapa ode mnie...taki sie rozbestwiony robi, ze wlazi gdzie popadnie, krzyczy i jest nieznosny. jak dostal tak potulny jak baranek.. czasami jak trzeba to trzeba, szkoda,z e TZ jest taki "mietki" ![]() Kristi dla TZa. Pochwal go od nas... mysle, ze powinien popracowac nad wlasnym biznesem w tej dziedzinie nie mialby konkurencji a faceci sa zwykle bardzije rpecyzyjni i opanowani, wiec mysle, ze interes by szedl neizle ![]() Kaska, ale sny Anka a jak wyglada i smakuje ser balkanski? |
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale smaruje nadal, chociaz piter juz sie nie daje, mozna zarobic kopa
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Marti
nie wiem czy to pocieszające, ale Miki dziś był okropny, wymuszał wszystko piskiem, że po całym osiedlu go było słychać a ten ser bałkański, to taki powiedzmy taki tłusty twaróg moczony w solance, ma nieco inną konsystencję niż feta, bo się tak nie rozmazuje, jest sztywniejszy a manipulacje przy małym interesiku, juz prawie niemożliwe, Miki wierzga w samoobronie że hej, ale sam to rozciąga peniska jak gumę w majtasach
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 21:09 |
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Baby a jadła któraś z Was taki serek Warmia Capresi? widziałam reklamę i tak za mną chodzi ale jeszcze go w sklepie nie dopadłam, tzn. musiałabym poszukać w takim tesco np. bo tu we Fracu gdzie łażę codziennie nie ma.
a Olgierda dziś grzeczna, choć raz się pochwalę
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu nie mam tostownicy i mieć nie będę
nie opamiętałabym się z tym sprzętem. staram się nie tykać innego pieczywa niż razowe pełnoziarniste - trzymam sobie taką paczkę w lodówce i na tydzień mi wystarcza. małż i Iga jedzą swoje.Kasia dobrze,że wróciłaś i zmartwię cię, twoja mama ma rację. odżywiasz się nie najlepiej |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Capresi moja mama testowała, jak dla mnie to takie nie wiadomo co, ni to ser żółty ni topiony, ni twarożkowy smak
moge się bez niego obejść ![]() Jowiszku ja do tostera zapodaję, mój chlebek żytni białe pieczywo dla mnie nie istnieje, a pieczywo tostowe to dla mnie guzik warte, nawet nie wiem jak smakuje
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 21:20 |
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jadłabym i taki, i na ciepło. na bank wczoraj zgrzeszyłam. małż robił gofry. i zrobił mi takiego z bitą śmietaną, z pokrojonym bananem, i podstawił pod nos. świnia nie małż
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuję Was zamęczać codziennie ![]() Ja to tylko pieczywo białe, tostowe... ![]() ![]() Aniu muszę kiedyś upolować
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-03-15 o 21:27 |
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
co do perfum to ja postanowiłam się pozbyć kolejnej flaszki. na razie obserwują dwie osoby
mam nadzieję,że pójdzie i wtedy kliknę sobie jakąś 50tkę z próbek, na które czekam ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ojeżuniu, taki oscypek do winka, mniam !! |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
my w sobotę jedliśmy sałatkę Cesarską, własnie z pokorojonymi kawałeczkami żytnich tostów, mega pyszne było
sałata, ogóras, pomidor, sos czosnkowy, kawałeczki kurczaka i tosty ![]() oscypek podsmażony na patelni lub na grillu pyszota
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 21:29 |
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Boże baby i już umieram z głodu
Kurcze... Ola mi noskiem furczy... to nie katarek, tylko wstrętne kozy które wypadałoby usunąć fridą. Teraz już nie mam jak bo śpi. Biedna się będzie mordować. raz na kilka dni muszę jej robić usuwanie bo inaczej zatyka się jej nos, nie wiem czy Wasze maluchy też tak mają ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Co do perfum, wystawione mam teraz jedne na All, ale widzę że drogo dałam bo ktoś ma taniej. No nic sama nie wiem czy chcę je sprzedać
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() mój małż ostatnio przypadkiem zajrzał do mojej szafi i doliczył się trzech flaszek ostatnio podczytuję laski z "perfum" i jestem pod wrażaniem kolekcji. kurde to jest dopiero hobby, mają większe pole do popisu niż te z "wózków" |
||
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa myślę, że spodobałyby Ci się
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
kasiulka miała przecież niezły arsenał pachnidel
![]() ja mam narazie dwa i uzywam na zmiane
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś miałam chopla na punkcie pachnideł, ale przez ciażę, jakoś zapał mi zmalał
no i jakoś chyba węże z kieszeni nie dawały się poskromić na marki z wyższej półki tak więc obecnie 3 na stanie bo jakoś nie lubię tłoku, ani w kosmetykach , ani w pachnidłach
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz używam elle i initial. ale kurczę initial zdecydowanie ciekawsze bo się naprawdę zmieniają, i rozwijają. dojdzie mi trouble, kupione w ciemno ![]() nina stoi i dlatego próbuję sprzedać,bo wiem że na ciepłe miesiące i tak coś nowego kupię. to moja druga duża flaszka niny i znudziła mi się.. |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba testowałam i nie bardzo mi spasiło. a na jesień-zimę lubię mocne, słodkie zapachy
no ale jeszcze maks 4 tyg. i trzeba będzie je zrzucić ![]() ja na studiach zaczynałam z avonem. pamiętam,że lubiłam far away ![]() http://allegro.pl/item943715316_avon..._50_ubezp.html używałam też bodajże celebre, perseive, incandensse. i na końcu chyba today - ten zapach to mój ślub i podóż poślubna do egiptu ![]() dopiero później zaczęłam szaleć, ale zawsze tylko z jedną butlą na półce ![]() w ogóle super jest to,że nasz nos pamięta zapachy i pewne perfumy już zawsze mogą się z "czymś" kojarzyć. jak pisałam wyżej "today" to moja podróż poślubna i wyczuję ją wszędzie. a "mania" armaniego to ciąża
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-15 o 22:08 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
o Jowiszku to ja mam zupełnie inny nos, nic kwiatkowego,
ale psikałam sie tanimi Mexx woman (sentyment do dziś) i jakaś N.Cambell pierwsze moje kroki na allegro to własnie branża pachnideł ![]() ja z prehistorii pamiętam zapach mojej mamy Currara,Pani Walewska, czy Być może jakichś staruszek
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:10 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
goście już sobie poszli, mam już spokój i bałagan w kuchni
maszyna spisała się dobrze, goście byli zachwyceni dopiero teraz tz powiedziałam że go wychwaliliście za co dziękuje ale powiedział że interes to może otworzyć ale z goleniem wzgórka Kasiulka zacznij się zdrowo odżywiać na anemię jest dobre - sok z buraków i wątróbka //co jeszcze to nie wiem // ja mam sandłicza //czy jak to się pisze// i czasem go robimy //choć staram się nie za często |
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
mówię "dobranoc" i zmykam. małż jutro ma na 12, pośpi rano z nami
paaaaa
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
jadore mam podróbe, w rezultacie nie kupilam, psikam sie teraz Noa lub Emporio Armani
a z dawnych czasów pamietam zapach Indian Summer kosztowalo to z 60zl a teraz?? http://www.allegro.pl/item957606977_...t.html#gallery
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Ona ma takie odchyły, że się lubi bardzo do naszych nóg przytulać i robi to zwykle z rozpędu. Tak też było i tym razem, z tym że nie zauważyłam co ona ma zamiar zrobić i się odsunęłam. Przywaliła łukiem brwiowym w taki murek co mam pod umywalką. Nadal ma siniaka na powiece chociaż to było prawie 2 tygodnie temu 

a oddalam Morfeuszowi cale dziecko 
a tak serio to jem raczej normalnie i codziennie coli nie żłopię. Chyba taka moja uroda

dla TZa. Pochwal go od nas... mysle, ze powinien popracowac nad wlasnym biznesem w tej dziedzinie nie mialby konkurencji

a Olgierda dziś grzeczna, choć raz się pochwalę