|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Abz, zdecydowanie przesadzają. Tym bardziej, że ona mi olbrzymią dawkę przepisała, a nawet gorączki nie miałam
![]() Co do brokatu akurat, to rzeczywiście jest dużo upieprzania. Kiedyś kupiłam jeden na próbę, wszystko zawsze było po malowaniu brokatem posypane, a efekt mizerny
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ząb ciągle boli, zaraz wyruszam na poszukiwanie dentysty, który mnie przyjmie
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja no to kciuki za brak @
U mnie podobnie bo 16 dc dzisiaj. Więc będziemy może razem testować![]() Scio , ale masz plan aktywności. Powodzenia w wytrzymaniu z tymi sportami A słodycze sobie zastąp owocami No i powodzenia ze stomatologiem. Po 2-miesięcznej fazie na kiwi, teraz mam fazę na pomarańcze
|
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
I umieram, boli jak chyba nigdy w życiuCytat:
![]() Scio, mam nadzieję, że wizyta u dentysty bardzo bolesna nie będzie ![]() ![]() Nie wiem, czy kojarzycie, w zeszłym roku, w marcu pisałam Wam, że moja przyjaciółka poroniła... Udało jej się zajść ponownie w ciążę zaraz w pierwszym cyklu jak się wszystko uregulowało i właśnie zaczęła rodzić!
7 cs... 39/40 -czekamy, kruszynko! Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2010-03-15 o 13:12 |
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiulku thx
No i oczywiscie GRATULUJE CIOCIU ![]() Danika i ja wlasnie z takiego zalozenia wychodze ![]() Scio oby cie nie bolalo u dentysty sadysty |
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiulku to gratulacje z okazji zostania ciocią
No u super, że już tylko jeden cykl do staranek A zawieszki super, zapomniałam napisać wczoraj :P
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasiulek jeden cykl? wow, super
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Ja po basenie i po korkach, lecę zaraz na kursy, odezwę się pewnie po 20, ok.21. Miłego dnia!
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, a ja mam właśnie fazę na kiwi od jakiegoś czasu
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc wizyta była bez bolesna, bo jej w ogóle nie było
No nic jakoś wytrzymam do juta, płukam sobie dentoseptem i trochę mi zeszła ta opuchlizna z dziąseł, no i lecę na prochach ![]() Cytat:
w nocy z pt/sob i sob/niedz przespałam 6 godzin łacznie. W czoraj spałam na siedząco, bo wtedy mi tak dziąsła nie doskwierają. Boję się tylko, ze to się okaże cos poważnego. |
|
|
|
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
podczytuje was ale jakoś weny brak do pisania nadal pobolewa mnie pierś - a do wizyty tak długo jutro jade z moim urwisem na testy do ośrodka - czas sprawdzić jakie postępy zrobił to juz kolejny wyjzd wrrrrrr a w portfelu pusti - płaca dopiero w piątek poza tym znowu mam katar,kicham i prycham ehhh do bani i tyle nie przynudzam już |
|
|
|
#2562 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciocią jeszcze chyba nie zostałam, bo jeszcze akcja trwa... Ale to pewnie już niedługo![]() Cytat:
![]() No i w kupie raźniej![]() Cytat:
Cytat:
:przytul : Oby szybko minęło![]() Cytat:
Trzymaj się dzielnie Awenturko
7 cs... 39/40 -czekamy, kruszynko! Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2010-03-15 o 20:38 |
|||||
|
|
|
#2563 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super zawieszki ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Ja mam pełną szafkę i też nie mam co nałożyć ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Mnie też się dziś nie chciało wybierać do lekarza z góry wiedziałm jak tylko zobaczyła wynik że wypisze mi skierowanie do endokrynologa i pożegna ale poszłam mam TSH 0,011 to zdecydowanie nadczynność tarczycy a rok temu była jeszcze w normie i kedy to się przyplatało to nie wiem Jutro się zapisze bo dziś nie miała zeszytu w rejestracjimi mi mówila że pod koniec maja powinni mieć coś wolnego ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() A ty kiedy masz swoją wizytę u endokrynologa bo zapomniałam
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Przekopiowuje z innego watku - mam nadzieje, ze wybaczycie, bo czasu teraz nie mam, zeby znow to wszystko opisac...
![]() Dziewczyny... Ja przepraszam, ze tak ni z guszki ni z pietruszki ale... Od rana chodze jak potluczona a w glowie milion mysli na sekunde, plan za planem i pelno pytan bez odpowiedzi... Wczoraj obejrzelismy z TZem UP/Odlot, ten film animowany co dostal Oscara. Moge powiedziec, ze ten film zmienil moje zycie, a raczej moja przyszlosc... Zmienil przede wszystkim TZa... Nie bede opowiadac filmu, bo moze ktoras chcialaby go obejrzec a polecam ale... po nim moj zatwardzialy Makaron, ktory powiedzial, ze nigdy, ze nie chce, ze musze wybierac... POWIEDZIAL MI ZE CHCE MIEC DZIECKO!!! I MOZEMY JE MIEC NAWET W TYM ROKU - chodzi o ciaze oczywiscie ![]() ZE ON CHCE BYC TATA!!! ![]() Tylko, ze musimy miec wiecej pieniedzy na dziecko i jesli nie jestem w stanie znalezc stalej pracy, to musze podjac decyzje o sprzedazy mojego mieszkanka w Polsce. Bo on trojki nie utrzyma, placac wszystkie rachunki, wielkie raty kredytu i w ogole wszystkiego... Ja moge sprzedac nawet jutro!!!!!!!!!!!!!!!! A nawet dzis jak by sie udalo I mysle teraz o wszystkim... Strasznie duzo tego do myslenia mam Boje sie, nie wierze, jestem podekscytowana i spokojna zarazem. 10000000 planow, pomyslow i wszystkiego na raz...Uspokojcie mnie, please!!! Walnijcie czyms albo co
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturko Ty to się masz...eh. Zdrówka życzę i powodzenia na testach młodego
![]() weronia oj no to kiszka Będziesz musiała się podleczyć.Anessko no to wspaniale!!!! Choćby i zaraz, żeby się nie rozmyślił
|
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, podczytuje Was, ale smutno mi i nie mam na nic ochoty z TŻ coraz gorzej, dużo przykrych słów zostało powiedzianych i tyle
![]() Scio mam nadzieje, że z ząbkiem będzie dobrze Kretencjo, ogromne za brak @ mówię jej siooo!!!Awenturyn mnóstwo nowych możliwości, pamiętaj, nie poddawaj się.
|
|
|
|
#2567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jupi ale w się odmienił gratuluje
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
ewurko ale co się dzieje?
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie cholernie mi przykro. Ciesze się że dużo pracuje, przynajmniej nie mam szans na to by płakać w domu.
|
|
|
|
|
#2570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?)I gratulacje z okazji zostania ciocią ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odebrałam dziś wyniki i na moje oko są jeszcze lepsze niż poprzednie
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka nie przejmuj się jego gadaniem, aż tak. Może ma gorsze dni i chce, żeby mu dać spokój i tak gada...Poza tym faceci chyba lubią mieć dużo czasu dla siebie...,a jak my chcemy z nimi spędzić więcej czasu to mówią, że jesteśmy zaborcze :P
lindsley mimo wszystko fajnie uczucie musi być, jak mały kopie co?
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-03-15 o 19:03 |
|
|
|
#2572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym on ma dużo czasu dla siebie i tym bardziej było, jest mi przykro. Nieważne...pewnie to kiedyś minie. lindsla to maluszek się rozbija już, może piłkarz mały rośnie, co? uważaj na siebie |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mała wiercipiętka się robi
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewurka ja tam uważam że jestem (chyba) zaborcza... Musi być jak ja chcę i koniec... Inaczej Tz spędzałby czas tylko i wyłącznie przed kompem... Wiem, że to niezdrowe itd ale cóż mam zrobić? A faceci czasem tak tylko gadają a nie mają powodów... A teraz Tz szlifuje łóżeczko Mam nadzieję, że jak robi coś dla własnego syna to zrobi to porządnie
|
|
#2575 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Olej go mój też ma ze mna dobrze nawet koledzy mu mówili że ze mna nie ma źle a i tak kiedys mi przygadał że tak niedobra jestem że on ma ochote mnie teraz zostawic i Nigdy nie wrócić tak się wściekłam że naewt kurtke mu z szafy już wyciągałm Ale zimno było i nie chciało mu się nigdzie łazić Teraz jest jak aniołek
|
|
#2576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny za miłe słowa Lindslay łóżeczko będzie piękne, zobaczysz, ja czekam na zdjęcia po wykonaniu, ok? ![]() Mój TŻ ćwiczy, dzień w dzień, biega i widze już coraz więcej odzywek, witaminek itp. Troszke się o to martwie, ale mam tylko nadzieje, że on wie co robi. Ale komputera chyba bym nie zniosła, wściekała bym się okropnie~!!!!!! wrrrr |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dopiero pod koniec tygodnia bo pewnie w środę kupię lakier...Co do kompa to ja myślę, że Tz chce teraz jak najwięcej sobie pograć bo wszyscy mu mówią, że potem nie będzie miał na to czasu... Ja mu nie zabraniam ale nie kosztem mnie czy obowiązków domowych których do tej pory nie miał za wiele... Ale już sam wie, że dźwigać mi nie wolno, widzi, że ciężko mi robić cokolwiek... A ja przy nim nie udaję, że wszystko gra i mówię za każdym razem jak mnie coś boli itd... Niech wie że teraz to już nie są wakacje tylko prawdziwe i zasłużone chorobowe... Bo już potrafił mi powiedzieć że ja to siedzę sobie w domku i nic nie robię... Jak to nic? Poza tym co widać to noszę 10kg nadbagażu 24/7, karmię, dotleniam.. A z tymi odżywkami to ja bym się bała... Jakoś mam złe skojarzenia. Pisałam Wam kiedyś, że prawdopodobnie moja bratowa (nie utrzymujemy z nimi od jakiegoś czasu kontaktu) jest w ciąży. Dziś już wiem na 100% (wywnioskowałam z komentarza na nk) że jest I życzę im jak najlepiej... Ciekawe w którym jest miesiącu, wydaje mi się że ok 1-2m-ce mniej niż ja Pewnie wszystko się okaże na Komunii mojego chrześniaka jeśli przyjadą....
|
|
#2578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Toć to prawie bliźniaki będą (tylko z takim małym poślizgiem)
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny nie miałam czasu zrobić ten test i jakoś mi się nie spieszy...... @ spóźnia się 4 dni, ale ja jakoś czuję że to jednak wina przeziębienia na początku cyklu...... może jutro się zmobilizuję do tego zeby go zrobić tylko muszę kupić najpierw i nie wiem czy będzie wiarygodny bo podobno powinno się robić rannym moczem
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś musi zacząć ten wiosenny wysyp, dlaczego nie Ty? Trzymam mocno zaciśnięte
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

U mnie podobnie bo 16 dc dzisiaj. Więc będziemy może razem testować
I umieram, boli jak chyba nigdy w życiu

:przytul : Oby szybko minęło
Trzymaj się dzielnie Awenturko

Będziesz musiała się podleczyć.
za brak @ mówię jej siooo!!!