|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
larav - okradłam.
i wybudowaliśmy sobie miłość na fundamencie przyjaźni.
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
myCh myszkooo miło mi bardzo ty wiesz że ja ciągle Twoje cudeńka zabieram
![]() ![]() marikab zdążyłam się przyzwyczaić zabieraj złotko zabieraj ![]() ![]() bialenoce dziękuję. cium. ![]() Postanowiłam sobie, ze już nigdy więcej. Nigdy więcej zerknięć w jego stronę. Nigdy więcej odwzajemnienia jego uśmiechu. Nigdy więcej dania mu do zrozumienia, że cokolwiek czuje. Nigdy więcej czekania na jego słowa. Nigdy więcej słuchania ich.
Trwałam w tym przez całe samotne pół dnia. Aż do momentu wejścia tam. Aż do momentu, gdy poczułam zapach jego koszuli. Moje postanowienia zaczęły maleć, kruszyć się, topnieć, a ja w końcu zupełnie z nich odarta, wiedziałam, że zbliża się kolejny przypływ bezsilności wobec niego. Moja kolejna porażka i powód do bólu. Od 7 do 16 jestem w szkole, od 17 do 19 ogarniam lekcje. O 20 spotykam się z przyjaciółmi. O 23 siadam w moim łóżku pijąc gorącą czekoladę. Perfekcyjnie planuje czas, aby nie myśleć o Tobie. Prawie się udaje. Nie licząc nocy, po której zaczynam 'normalny' dzień... jak jesteś zdradzona czujesz się jakby ktoś kopnął cie w brzuch,jakby przestało bić twoje serce jak w tym śnie,w którym spadasz i rozpaczliwie próbujesz się obudzić zanim walniesz o ziemie ale nie możesz nic zrobić.Nikomu już nie zaufasz,twoje życie się zmieniło a jedyną korzyścią płynącą z tego zdarzenia jest to ,ze nikt już tak nie złamie twojego serca. cium. ![]() ![]() ![]()
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Rozpisałam już konkurs na nasze ostatnie pożegnanie
Kiedy będę pewna, że już Cię nie kocham? Wtedy, gdy minę Cię na ulicy,a moje ciało nawet nie zadrży z tego powodu. Chill out.
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko co robiłam, robiłam dla nas.
przykre, bo w jednej chwili to wszystko miałam. już nie parze wody na dwie herbaty. ta rozmowa dała mi dużo do myślenia, odnalazłam się w tym wszystkim. jeszcze tylko muszę być głucha na głos serca, bo ono wciąż do Ciebie wraca. nie obchodzi Cię co ludzie myślą, bo to Ty. Toogether93 - mrau ;*. myCh- słonecccko ; >.
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
hoe więcej... więcej...
![]() i nie bijcie.... ___________ Bo to Ty jesteś dla mnie wszystkim ![]() Doskonały pomysł wiem, poprzestawiać świat ![]() |
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
myCh , hoe , Kofeina w RedBullach , __Fallen Angel__ , Malowana_reggae - okradzione <3 .
czuje mięte . `ej, serce ! masz się Mnie słuchać. temu panu już podziękujemy ' Życie jest piękne, a potem się trzeźwieje.' - Jak bardzo mnie kochasz . ? - bardziej niż wczoraj, lecz mniej niż jutro . ;* słowa 'kocham Cię' w wysyłanej do Ciebie wiadomości, podkreślają mi się czerwoną kreską. nie wiedzieć dlaczego, uznawane, są za błąd . bo dziewcyne tseba pocałowywać i psytulać .. pozondnie psytulać ! . <3 przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie. najsmutniejsze są oczy w których zgasła nadzieja.. - Powiedz mi... jak smakuje gruszka ? - Nie wiesz jak smakuje gruszka ?! - Nie wiem jak smakuje Tobie. On nie napisał, bo nie wiedział od czego zacząć. Ona nie napisała, bo bała się, że on nie chce z nią pisać. gdybyś wiedział jak bardzo cię kocham.. jednak nie wiesz tego . ` szczęście wchłaniam z powietrzem. - gdzie jesteś wilku !? przecież miałeś mnie zjeść ! - i wiesz co .!? ten Twój błyszczyk wcale nie błyszczy, królewno . ! |
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Kamma1507 jak Cię zobaczyłam, to aż musiałam coś dodać
mój kurczak <3+ dziękuję dziołszki za wszystkie dobre słowa ______________ jesteś moją tęczą w najgorszą ulewę, moją kawą nad ranem i zapachem wiosny w środku zimy chcę znaleźć trochę miejsca dla siebie w Twoich uczuciach gotowa do poświęceń lepszy niż Paryż, niż gorąca czekolada oddaj mi odrobinę siebie, ja oddam Ci wszystko co mam one love chłopaku, pamiętaj moje obojczyki domagają się Twoich ciepłych dłoni i pełnych ust
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
boisz się, chowasz twarz w moją dłoń, pokażę Ci drogę, zabiorę Cię stąd. Słodki Narkotyku, przecież wiesz - być Twoją kobietą to słodka śmierć. Po prostu bądź. Przytul mnie i zamknij mi oczy pocałunkami..
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
jego widok wstrząsa moje libido bynajmniej . <3 trudny okres w życiu. nie będzie mnie przez jakiś czas. Pozdrawiam Gwiazdeczki. ; **
|
#1990 |
|
Raczkowanie
|
Margaretta_1 - ten pierwszy poprostu idealny do mnie.. ah kochana, fantastycznie <3me9so3horny - następna która ma opisy opisujące moje polożenie Dziewczyny no! <3 świetnaaa ![]() beautiful_lie - ![]() Niebo? tu nie ma nieba,
jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach. ![]()
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
'Najprawdopodobniej nigdy się nie dowiesz jak boli gdy na mnie nie patrzysz i gdy muszę odwrócić wzrok od Twojej twarzy - nie patrzeć nawet kątem oka - abyś przypadkiem nie zauważył jakie wywierasz na mnie wrażenie.' 'powiedz mi sam, jaki masz plan. zabierz mnie tam. z Tobą ja, sam na sam.' 'a nasza miłość to kolejne zwykłe uczucie, które już zdążono opisać słowami.' 'Właśnie siedzę na ławie oskarżonych o miłość. ' 'Każdego dnia będę Ci przynosiła ziarenko piasku. I odejdę dopiero, gdy ułożysz z nich pustynie taką jak Sahara <3' 'Słucha, pociesza. Wraz z jej rozpaczą rośnie jego bezradność. Nagle świat myśl: 'Tańczyła na skraju przepaści, gdyby spadła, spadałaby bez końca." I uświadamia sobie jej głęboką ufność, jej potrzebę posiadania kogoś, kto ją ochroni - i niemal mdleje z miłości' 'Przegapiłam moment, w którym przestałam Cię potrzebować.' 'to nie było zakochanie. wiedziała, że przy zakochaniu nie ma się aż tak silnych objawów. ' 'nie wycinamy już na drzewach serduszek. kaleczymy inaczej.' 'Wbijam paznokcie w lewą pierś. Musze powiedzieć sercu prosto w twarz, że nie może już Ciebie kochać'. 'Rozlej na mnie swój cały kubek miłości' 'wiesz, bo tu chyba nie chodzi o moją ironię, tylko o Twoje poczucie winy.' Malinowa Girl - dziękuję ![]() GwiazdkiNaBaterie - miło mi, ale talentem to tutaj są dziewczyny, nie ja ,bo to one tworzą cudowne opisy, a te które ja tutaj zamieszczam nie są niestety moje Pozdrawiam
|
#1992 |
|
Raczkowanie
|
'Cause Lord only knows another day is not really guaranteed.
/Ponieważ tylko Bóg wie, że nowy dzień nie jest tak naprawdę do końca zagwarantowany./ Promise that you'll love me. / Obiecaj, że będziesz mnie kochał./ How many really know what love is? / Ilu naprawdę wie czym jest miłość?/ Hold me like this is the last time. /Obejmuj tak jakby to miał być ostatni raz/ To face another pain /Na twarzy kolejne cierpienie/ You'll see me crying ' cause I'm too crazy to be proud / Zobaczysz mnie płaczącą ponieważ jestem zbyt szalona żeby być dumna/ ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
|
#1993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram wszystkie. ;* ; (
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
KRADNĘ!
uwielbiam niuuuunia ciebie Dobrze że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci Serce.
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty gdzieś jesteś pod tym samym niebem. Larav- ahm, to chyba jestem w podobnej sytuacji... malutka ;*.
Jesteś tak blisko. Gdzie kończysz się Ty, a gdzie zaczynam ja? jest we mnie teraz coś, co w każdej chwili może wybuchnąć łzami.
|
#1996 |
|
Rozeznanie
|
Days drift. Sometimes I cry. | Dni płyną. Czasami płaczę.
Hope - that sweet, sweet angel. | Nadzieja - ten słodki, słodki anioł. Can't face another day without you. | Nie mogę stawić czoła żadnemu dniu bez Ciebie. Did I tell you that I love you today ? | Czy powiedziałam Ci dzisiaj, że Cię kocham ? Is safe in your arms. | Jest bezpieczna w Twoich ramionach. In the night your touch is a feather. | W nocy Twój dotyk jest piórkiem. dziękuję za pochwały Słoneczka. <3
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
hey ; *. Od niedawna czytam wasze opisy i są po prostu mega
Więc chciałam się dołączyć do Was ; ) . mam nadzieje , że przyjmiecie mnie ; ). i dodaje kilka 'wierszyków' • Zamierzam walczyć o Ciebie , dopkóki Twoje serce nie przestanie bić.. <3. : I z ust swych moim daj wziąść rozgrzeszenie - Romeo <3. aaaaaaaah ![]() "Miłość zrodzona z jedynej nienawisci" - Julia <3. Nie wybacze , ale dziękuję że nauczyłeś kochać. " Po stracie się żałuje .." " Dziś do Ciebie mam żal.." A obiecywałeś , że już nigdy jej nie oddasz . - Mam nadzieję , że coś się spodoba ; ). Edytowane przez PokoChaj123 Czas edycji: 2010-03-15 o 20:06 |
|
|
|
#1998 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zmęczona rzeczywistością. Czy ma ktoś chrzestną wróżkę na zbyciu?
zapytałeś co sprawia, że jestem szczęśliwa. odpowiedziałam 'ty'. Czy kiedykolwiek chciałeś zadać pytanie, ale z drugiej strony nie chciałeś, bo wiedziałeś, że twoje serce nie byłoby w stanie znieść odpowiedzi? Bóg jest kabareciarzem, grającym przed publicznością, która jest zbyt przerażona by się śmiać. Gdybym miała 3 życzenia, nie prosiłabym o gwiazdy, księżyc czy bogactwo. Poprosiłabym o 25 godzin na dzień, 8 dni w tygodniu i 13 miesięcy w roku, żebym mogła spędzić z Tobą więcej czasu. won't u be my umbrella? Mama zawsze powtarzała mi, żebym nigdy nie kładła się do łóżka zła. Dlatego teraz siedzę i planuję zemstę. jakbyś się czuł, gdybym ci powiedziała, że wszystko co robię to przypominanie sobie wszystkich chwil spędzonych z tobą?
|
|
#1999 |
|
Raczkowanie
|
Badżan napisał :P
Niekoniecznie przychodzę do Was z opisami ![]() Aleeee na początku chcę p o d z i ę k o w a ć baaaardzo tym kochanym cipencją, które jeszcze mnie kochają ![]() Kilka z Was mnie wymieniło w swoich zażaleniach gdzie 'ja' ![]() A więc ze względu braku weny, dodaję to: DZIENNIK NIE URODZONEGO DZIECKA 5 października Od dzisiaj żyje. Rodzice jeszcze o tym nie wiedza, ale już jestem. Mam być dziewczynką – blondynką o niebieskich oczach. Wszystko jest już ustalone, nawet to, że będę kochać kwiaty. 19 października Niektórzy twierdzą, że jeszcze wcale nie jestem osoba i że tylko moja mama istnieje. Ale przecież ja jestem, tak samo jak okruszek chleba jest chlebem. Mama istnieje i ja też istnieje 23 października Już zaczęłam otwierać usta. Pomyślcie tylko, że mniej więcej za rok będę się śmiać, a potem mówić. Wiem, że moim pierwszym słowem będzie: MAMA 25 października Dziś zaczęło bić moje serduszko. Odtąd będzie bez chwili odpoczynku bić przez całe moje życie. Po wielu latach zmęczy się, ustanie i wtedy zasnę. 2 listopada Codziennie jestem troszeczkę większa. Zaczynają się kształtować moje rączki i nóżki. Ale będę musiała długo czekać, zanim zdołam stanąć na tych nóżkach i pobiec w ramiona mamy albo zanim te małe rączki będą potrafiły narwać kwiatów i objąć tatusia. 12 listopada Na rączkach zaczynają mi się tworzyć paluszki. Jakież są śmiesznie małe! Będę mogła nimi głaskać mamę po włosach. 20 listopada Dopiero dzisiaj mama dowiedziała się od lekarza, że żyje- tutaj, pod jej sercem. Ach, jakże musi być szczęśliwa! Cieszysz się, mamo? 25 listopada Mamusia i tatuś chyba już myślą o tym, jakie mi dać imię. Ale przecież nie wiedzą, że jestem dziewczynką. Chciałabym mieć na imię Asia. Robię się taka duża. 10 grudnia Rosną mi włoski. Są miękkie i błyszczące. Ciekawe, jakie włosy ma mamusia...? 13 grudnia Już niedługo będę widzieć. Wokół jest ciemno. Gdy mamusia wyda mnie na świat, będzie tam pełno słońca i kwiatów. Ale najbardziej chciałabym zobaczyć mamę. Jak wyglądasz, mamusiu? 24 grudnia Ciekawe, czy mama słyszy szmer mego serduszka. Niektóre dzieci rodzą się chorowite. Ale moje serce jest silne i zdrowe. Bije tak równo: puk-puk, puk-puk. Będziesz mieć zdrową córeczkę, mamusiu! 28 grudnia Dzisiaj moja matka mnie zabiła. Autor nieznany.
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
myCh - dziękuję.
________________ I miała ochotę tłuc talerze, miała ochotę na długi spacer.. Tak samo jak odbicie w lustrze wydaje się bliższe niż jest w rzeczywistości, tak samo przeszłość wchodzi nam na zderzak na autostradach życia, a może nawet siedzi z nami razem w samochodzie.. Bo to, czego brakuje nam obojgu, to świat, w którym nieważne są słowa.. Zatruwam powietrze, rozładowuję przestrzeń, rysuję czarne deszcze i sama nie wiem, kim jestem.. (...) lalki z drewna przecież nic nie wzruszy.. Stos pytań, zero odpowiedzi.. Zjedzmy się nawzajem.. ![]() ,,,
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Chcę nauczyć się czytać z Twoich ust!
Żeby będąc daleko rozumieć każdy wyraz, każde ze słów!
|
|
#2002 |
|
BAN stały
|
myCh- Koooooochana jesteś wiesz?
i jeszcze milioooona takich seteczek Ci życzę-Cholera, no ocknij się wreszcie!
Nie widzisz, że traktuje Cię jak szmatę? Potrzebuje Cie tylko wtedy gdy IM się chwilowo nie układa - I co z tego? jak tylko wtedy mogę go mieć, tylko przez te kilka chwil jest mój… MÓJ- tylko i wyłącznie. To jest silniejsze ode mnie -Co robisz? - Patrzę na Ciebie - Oj, ale pytałem tak ogólnie - A tak ogólnie to Cię kocham! Podążaj tak daleko jak tylko pozwala Ci na to twój umysł Ładowanie uczuć. IIIIIIIIIII87% Proszę czekać |
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
' niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują.
a ty? czy patrząc, widzisz? ' ' bo ktoś jest a później go niema! ;/ wypie.rdalaj! zostaw! już nic nie zmienisz! najlepiej odejdź, zapomnij! ;( niepotrzebnie robiłeś nadzieje. ;( ' dla ludzi jesteś nikim, a dla mnie całym światem. ' ;* niema takiej siły, która te wspomnienia zatrze.. świat jest tragedią dla tych, co czują, a komedią dla tych, co myślą. zafascynowana życiem, zainspirowana tobą. ![]() i dziś nie ważne, że kochałam, że byłeś dla mnie wszystkim w co wierzyłam.. ;(( _________ przyjaciel jest jak szkło - zawsze rani. ![]() przepraszam za to coś beznadziejnego. mam doła i brak pomysłów na cokolwiek. _________ macie może jakieś opisy o przyjaźni? tzn. o takiej, która się już kończy, a ja tego nie chcę. ;( bardzo proszę o pomoc! ;*
|
#2004 |
|
BAN stały
|
myCh 'Miłość? Nie, to tylko zauroczenie. Jednak może warto próbować, by wyniknęło z tego coś więcej?'beautiful_lie motywujecie i to strasznie myszka23101 o ja mam kolejne serce moja talenciara . . . uwaga odbezpieczyłeś funkcję 'zakochanie' . od tearz moje serce należy do Ciebie . więc uważaj . spójrz w mój oczodół . i zrozum, że tylko w Tobie widze swój ideał . ' Bądź genialny i namaluj tęczę ołówkiem...! ' bo przecież każda bajka się kiedyś kończy . nawet te z happy end'em kiedyś się kończą . wyzamać każde wpomnienie w którym jesteś Ty i Ona . każde . pozostawić tylko te w ktorych jesteśmy sami . tacy idealnie wpatrzeni w siebie . i znaleźć swoje miejsce przy boku odpowiedniej osoby w dzisiejszych realiach graniczy prawie, że z cudem . nie ma juz Cie ani w moim życiu . ani w moim telefonie . nie ma już Cię po prostu . nie ma . . |
|
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Patrząc razem z Nim na niebo powiedziała.
- Jesteś Moją gwiazdą. - Czyli znaczę tyle samo co inne? - posmutniał - Nie. Ty jesteś najważniejszą i najjaśniejszą gwiazdą w moim życiu. ze Mną jest coś nie tak. Nagle staję się smutna, na nic nie mam ochoty, ale dobrze mi z tym... - Jestem kompletnym nieudacznikiem - powiedziała ukrywając twarz w dłoniach - Nie jesteś. - spojrzała na nią Mama - Jestem, nic już nie potrafię. - Bo w to nie wierzysz, udowodnij wszystkim, że możesz. _________________________ _____ nie jem słodyczy. 1/100 + ćwiczę 1/100 uczę się. ograniczam komputer. słucham się rodziców. 74-50.DAM RADĘ. |
|
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
- oddać Ci twoje zdjęcie czy mogę je zatrzymać ..?
- oddaj Ty mi lepiej mojeserce.. ![]()
|
#2007 |
|
Przyczajenie
|
nie próbuj otwierać ust. nie dam zranić się już. bo nie ma większej miłości niż ta, gdy ktoś życie oddaje bym ja mogła żyć. bronić przyjaciół zawsze ma największy sens, bez względu na konsekwencje.
|
|
#2008 |
|
Zadomowienie
|
chcę objadać z Tobą czekoladę z ptasiego mleczka.
zjedzmy je całe, a potem wymieńmy się sugestiami na temat smaku pianki w środku. beztroski uśmiech, dokładnie wytuszowane rzęsy. dawno mnie już takiej nie widzieli. + 3martyna3, always be yourself <3
|
#2009 |
|
Raczkowanie
|
Tak często Cię widzę
Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka... Chciałabym wrócić do czasów gdy moim jedynym makijażem był błyszczyk owocowy, uśmiech był szczery i wierzyłam, że miłość istnieje
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-03-15 o 20:33 |
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
myCh- że ja?
'nie pożegnała się... chciała uniknąc łez. 'Tego układu nie miał prawa nikt zniszczyć. 'Uciekamy od prawdy do wyobraźni, uciekamy drogami własnej fantazij. 'Siedząc napawam się myśla że oddychamy tym samym powietrzem. 'A panu z tymi czarującymi oczami już podziękujemy. 'spacerując razem, spacerujemy osobno. 'bez ciemności nie ma snów. 'zamknę Cię w pudełku z napisem "nie warto było" 'idealnie zaakcentował milczenie. 'życie kochanie trwa tyle co taniec. 'i nagle zapragneła kogoś kto powie: -Nie pozwolę Cię skrzywdzić. 'imponowałeś mi wszystkim.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

zabieraj złotko zabieraj

ah kochana, fantastycznie <3

mam kolejne serce
moja talenciara
74-50.