|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
i się nie dopcham do tv.... i pomysleć ze sport panuje u nas a my obie z mamą na bakier z kondycją ![]() Cytat:
co bedzie...zależy jak rozplanujesz sobie plan dnia i dostęp do tv ![]() |
||
|
|
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
NO! zmienilam orientacje
![]() Cytat:
![]() A Ja pozdrwiam z Polski
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2010-03-14 o 22:50 |
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Lovely witaj w polandzie
![]() Emanko jej to twoja mama taka kibicka ![]() Aga moja mama sie przekonala do mojego tz dopiero jak urodzil nam sie syn. a teraz woli tz ode mnie
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
nie tylko ona
, ja także ![]() ![]() ![]() i dlatego za bardzo się nie kłócimy przynajmniej o to:Pw grecji też ogladalam sport nawet na meetingu lekkoatletycznym w salonikach - eks sam wpadł na pomysł bysmy poszli - a mi szczeka tak opadla -> ![]() bo chciec chciałam ale...obawiałam się, że usłyszę iż...nie mamy kasy na to by zobaczyć to.. Edytowane przez emanko Czas edycji: 2010-03-14 o 20:04 |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bede pozdrawiac z Polski za 2 tygodnie, o.
No, moze troszke dluzej, ale lepiej to brzmi
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tak dalej pójdzie to trzeba bedzie zrobic "pogrzeb" temu wątkowi
![]() We Wro spadl śnieg wczoraj Patrzyłam z okna na te wielkie płaty śniegu i cieszyłam się jak dziecko ![]() Jak fajnie jest być znów w domku ![]() jak to mówią: wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ![]() Szien : tak weszlam na NK i nie wiem czy dobrze przeczytalam ale będzies się nazywać tak jak taki jeden sklep? ![]() Jak przygotowania do ślubu? ...i co robimy na Twoje Panienskie? Tajka co tam u Ciebie? Roux gdzie jestes? Eskadia jak tam randka ![]() A tak wogóle to musze się pochwalic bo jetem dumna. Mój brat czuje się duzo lepiej i ostatnio zacząl sam chodzc U mnie wszystko oki, mieszkam dalej z S i coraz wiecej rzeczy jest w mieszkaniu. Musze tylko kupic nowy komputer bo dostalismy apple od S siostry ale ja nie łapie tego komputera Pozatym mysle gdzie by tu pojchac na wakacje w tym roku ( bo w zeszlym nigdzie nie bylam ) i tak jezdze palcem po mapie i nie moge si zdecydowac
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2010-03-15 o 11:26 Powód: literówka |
|
|
|
#1177 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
to jeszcze nie jest koniec, to dopiero początek i zupełnie jeszcze niewiadomy
|
#1180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiem, że to początek... ale dobrze kończy...że poznałas pana y zamiast pojsc na spotkanie z panem x
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
umieram...
moj tato przywlokl skads grypsko zoladkowe no i kursuje miedzy lazienkaa lozkiem
|
|
|
|
#1182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kyż grypo zła ![]() Martuś
|
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1184 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...
Ja przepraszam, ze tak ni z guszki ni z pietruszki ale... Od rana chodze jak potluczona a w glowie milion mysli na sekunde, plan za planem i pelno pytan bez odpowiedzi... Wczoraj obejrzelismy z TZem UP/Odlot, ten film animowany co dostal Oscara. Moge powiedziec, ze ten film zmienil moje zycie, a raczej moja przyszlosc... Zmienil przede wszystkim TZa... Nie bede opowiadac filmu, bo moze ktoras chcialaby go obejrzec a polecam ale... po nim moj zatwardzialy Makaron, ktory powiedzial, ze nigdy, ze nie chce, ze musze wybierac... POWIEDZIAL MI ZE CHCE MIEC DZIECKO!!! I MOZEMY JE MIEC NAWET W TYM ROKU - chodzi o ciaze oczywiscie ![]() ZE ON CHCE BYC TATA!!! ![]() Tylko, ze musimy miec wiecej pieniedzy na dziecko i jesli nie jestem w stanie znalezc stalej pracy, to musze podjac decyzje o sprzedazy mojego mieszkanka w Polsce. Bo on trojki nie utrzyma, placac wszystkie rachunki, wielkie raty kredytu i w ogole wszystkiego... Ja moge sprzedac nawet jutro!!!!!!!!!!!!!!!! A nawet dzis jak by sie udalo I mysle teraz o wszystkim... Strasznie duzo tego do myslenia mam Boje sie, nie wierze, jestem podekscytowana i spokojna zarazem. 10000000 planow, pomyslow i wszystkiego na raz...Uspokojcie mnie, please!!! Walnijcie czyms albo co
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udzielam się tu ale śledzę ten wątek z duuużym zainteresowaniem bo fajne dziewczyny z was są
![]() Tym razem już nie wytrzymałam cicho, Anessa, gratuluję, nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia! Teraz życzę powodzenia w staraniach ![]() Ps. Wybaczcie, że tak się wcięłam w wasz wątek ale musiałam
|
|
#1186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa - mysmy ogladali UP w piatek. Super film, naprawde piekny film o miłośći i spelnianiu marzen!!! Gratuluje wam, i polecam obejrzec wszystkim!!!
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
watek zyje !!!
Dziewczyny umieram, dostalam dzisiaj @ i nie bolalo mnie tak jeszcze, zjadlam mnostwo tabletek i nic sie nie zmienia. Co do spotrow, to na szczescie u mnie tylko pilka.
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-03-15 o 19:41 |
|
|
|
#1189 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie ze się cieszysz. U mnie jest na odwrót: TZ chce dziecko a Ja nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sylwunia watek zyje ale ciekawe na jak dlugo
|
|
|
#1190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez powaznie o dzieciach mowimy i jesli bog da i mozemy miec dzieci(bo kto wie) to w najbliszczej bliskiej przyszlosci zaczniemy sie starac ![]() ![]() ![]() Mamy troche planow co do rpzyszlosci, ktore powoli staramy sie wprowadzac w zycie .23 kwietnia jedziemy na ok 10 dni do Malagii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W pracy nowa managerka, wiec mam duuuuuzowiecej roboty, ale robie ok95% tego co poprzednia A. Jakos bardziej podoba mi sie ta praca, wiem co mam robic(wszystko;p) za co jestem odpowiedzialna itp. Z Tztem jak zawsze baaardzo dobrze. Musimy sie wziac po zimie za sport , bo cos ostatnio lenia mielismy. Zaczelismy od zeszlego weekendu robic spacery z mapa nie wiem jak to sie nazywa po polsku. Moja mama przylatuje 29 marca i chyba odwaze sie po nia pojechac sama samochodem na lotnisko, ale nie jestem pewna po ostatniej mojej jezdzie pod Cambridge;p (nienawidze rond heh) Kropus widzialas moja wiadomosc na priv, bo J. czeka na odpowiedz szczegolnie teraz jak Alonso wygral(a wiadomosc byla z dzien przed tym;P)
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Tajeczko kochana tak przeczytalam i nawet sie zbieralam aby odpisac
jest to bardzo prawdopodobne Alonso wygra. tz mowi ze to swietny kierowca jest choc oczywiscie trzyma kciuki za brytyjczykow ![]() Anessa no news dnia
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pomalu wracam do swiata zywych- chociaz daej nic nie jem ale przynajmniej napic sie juz moge i jakos funkcjonuje
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo że przyjemnych to wiadome Amoura fajnie, że wracasz do żywych |
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
U mnie ok jestem dziś nieco przygnębiona bo prawdopodobnie nie będę mieć z powrotem mojego samochodu.Chcą go zezłomować Będzie trzeba rozejrzeć się za nowym nie mam teraz do tego głowy nie lubię takich historii .Co innego jak planujesz zmianę samochodu to masz inne podejście.A tak..... pozostaje niemoc ![]() Eskadia napisz co to za inny którego poznałaś? Jakie śmieszne sytuacje w życiu bywają nie ? Amoura biedactwo cieszę się że Ci lepiej Anessa powodzenia w staraniach Emanko co u Ciebie ?
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestetyobejrzałam sobie "odlot" (czyli "up") fajny film o dążeniu do spełnianiu marzeń...
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
To coś jak mój podpis na wizażu też idę po swoje marzenia.CZasem trudno mi w to uwierzyć że taką drogą
![]() Ściskam emanko i wszystkie laseczki Bonne nuit
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie dzisiaj słoneczko obudziło.... rana...jak się zapomniało zasłonić okno to taki rezultat ![]() szkoda tylko, że taki mroźny zimny wiatr towarzyszy słońcu....no ale może wkrótce będzie cieplej ![]() no nic...lecę szukać dalej pracy... ![]() 3majcie się cieplutko
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ja bylam dzisiaj na zakupach i jestem adowolona i nie jestem
![]() Kupilam sobie sexowne rajstopy (4 pary plus jedne dostalam gratis ) Tz się ode mnie nie odczepi bo on lubi takie rzeczy ![]() Pozatym lazilam po sklepach i chcialam znalesc COKOLWIEK z koniczynką bo brat ma imieniny ale NIESTETY NIC nie udalo mi się znalesc -to jakas masakra. jeszcze pare lat temu, pamietam bylo bardzo duzo kartek takich ladnych z koniczynką itp, a teraz? w sklepach jakos tak pusto, nie ma duzego wyboru. Polecialam specjalnie do tesco ale to co zobaczylam mnie zszokowalo. to w sklepie obok maja wiekszy wybór W zabce chcialam kupic Guinessa wiec pytam sie sprzedawcy (facet) czy mają?, a on do mnie moze GINGER? wiec mu powtarzam woooolllnnnooo i wyraźnie ze : Guiness, no to on na mnie mina jakby ufoludka zobaczyl
Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2010-03-17 o 13:51 |
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na razie nic nie chce mówić, aby nie zapeszać, bo widzicie jak z tamtym wyszło ale napisze po weekendzie jak było![]() A jak u Ciebie w związku? Amoura - dobrze, że już się lepiej czujesz Lovely - cieszę się, ze z bratem już o wiele lepiej ![]() emanko - pozytywne myślenie ![]()
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W weekend byłam zapracowana nie było mnie wciąż w domu ,poznałam kogoś ale tak ot po prostu.Adwokat gdzieś z okolicy,sympatyczny.W pon już dzwonił do pracy ,chciał się spotkać. Ale teraz akurat jest między nami naprawdę dobrze więc go posłałam na zieloną trawkę.Takie wzloty i upadki już były ale teraz dałam mu ostatnią szansę. Widzę że się stara bardzo więc ja też się staram Życzę Ci powodzenia Emanko a jak poszukiwania pracy Jak wygląda rynek pracy w PL? Lovely girl jakie to te seksowne rajstopy ?Pokaż foto ![]() Teraz czekam na gości zrobiłam ciasto czekoladowe na deser :P Buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.