![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
poprostu mi cos poradzcie :(
siemka dziewczyny, dlugo myslalam nad tym czy opisac ( moglby ktos powiedziec ze bzdurna) sytuacje,ale strasznie mnie to meczy wiec sie wyzale.. przyjaciolka i znajome tylko mnie pocieszaja, mowia ze bedzie dobrze, ale ja potrzebuje obiektywnej oceny
![]() ![]() nigdy nie ukladalo mi sie z facetami. mnostwo przelotnych znajomosci,i flirtow. tylko raz bylam w zwiazku, ktory zakonczyl sie w polowie grudnia. nie czulam sie w tym zwiazku szczesliwa. nie mialam od samego poczatku zadnych motylkow w brzuszku, a czasem wydawalo mi sie ze przy tym facecie trzyma mnie tylko przywiazanie i obawa przed samotnoscia. liczylam na to ze wkoncu trafie na faceta, w ktorym zakocham sie z wzajemnoscia, gdzie poza nim nie bede widziala swiata. owszem rozpaczalam po nim jak cholera, ale teraz z biegiem czasu wydaje mi sie ze nie cierpialam bo bylam w nim zakochana tylko poprostu tak jak pisalam wyzej z obawy przed samotnoscia.. po zakonczeniu tego zwiazku, minelo troche nim sie pozbieralam do kupy, no i poznalam kilku facetow na dyskotece. jeden starszy o 7 lat,przystojny, bardzo bogaty, choc zbytnio nie pasowala mi taka roznica wieku. pomimo wszystko flirtowalismy.. widac ze facet sie nakrecil. ciagle do mnie pisal, byly czule slowka itp. mielismy sie spotkac, ale jakos odwlekalam to spotkanie. poprostu dla mnie facet moze byc bardzo bogaty, moze miec wille z basenem, ale i tak nie bede go chciec jesli nie ma "tego czegos" co mnie do niego przyciaga.. chyba rozumiecie o co mi chodzi ? ![]() kolejny z tych facetow ktorych poznalam na tej dyskoteke nie odezwal sie, ale jakos splynelo to po mnie. oprocz tych dwoch poznalam jeszcze kilku, tzn z jednym sie troche pobawilam, nastepny wyraznie stwierdzil ze szuka dziewczyny do zabawy ![]() no i teraz sedno sprawy. ostatni chlopak ![]() stwierdzilam ze pewnie tak sie tylko patrzy, jak na kazda inna dziewczyne, wiec niezwracalam uwagi na niego.no ale co sie nie spojrzalam to ciagle stal i mnie obserwowal. siedzial kolezance na kolanach, a gapil sie na mnie ![]() ![]() troche sie tym faktem nakrecilam, bo juz jak zobaczylam go na tych zdjeciach z bylym to spodobal mi sie.. zresztom niewiem czy ktoras z dziewczyn przeszla by obojetnie gdyby facet patrzal sie na nia takim wzrokiem jak on na mnie. w pewnych momentach az bylo mi glupio, ale schlebialo mi to. jedyny powod dla ktorego wiedzialam ze musze dac sobie spokoj, i nie reagowac na te jego slodkie spojrzenia to to, ze jest nizszy ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pierwszy raz od rozstania z tym moim bylym, mialam banana na twarzy patrzac w monitor ![]() wsumie to troszke mu uwierzylam. uwierzylam dlatego, bo poczulam cos miedzy nami. te spojrzenia i wogole. obiecywal ze sie odezwie na dzien nastepny. mowil ze zrobi specjalnie dla mnie wyjatek. czekalam jak glupia, i wiadomosci od niego sie nie doczekalam, choc byl na gadu. napialam do niego. byl mega obojetny. jak mowilam mu ze zmieniam gadu, na starsza wersje ( ta nowa mi sie przycina co chwile) i ze nie bedziemy mieli jak pisac, to mowil ze jak tam sobie chce itp..zrobilo mi sie przykro.maksymalnie przykro ;/.. no ale potem za jakis czas znow sie odezwalam pierwsza, i znow pisalo sie cudownie. widac ze chlopak sie nakrecil, czulam to. zresztom bylo widac po jego pisaniu. dalam mu wkoncu ten nr, bo chcial. napisal smsa na dobranoc, mowil ze chce mnie poznac itd. bylam pewna ze bedzie cos miedzy nami. no i na dzien nastepny znow sie nie odezwal. no i ja napisalam znow. widzialam jakie ma dziwne podejscie, a wiec zaczelam mu pisac, ze widze ze niechce mu sie pisac, i zeby usunal moj nr. a on jak gdyby nigdy nic napisal ze : okej. zaczelam go wysmiza. odpowiedzialam ze szczerze mowiac, to niewiem, ze lubie nowe znajomosci. spytal ze po co mi znajomosci z niskim facetem? odpowiedzialaewac, ze i tak nic by z tego nie bylo bo jest za niski itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze ja zawsze mam pecha do facetow. czuje sie jak zabawka, ktora mozna pobajerowac i wyrzucic w kat. chyba nikt nigdy nie zakocha sie we mnie tak szczerze od serca ![]() sory ze ten post taki nieskladny ( a bo on to , a bo on tamto ![]() ![]() wypowiadajcie sie, co o tym sadzicie ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-14 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: poprostu mi cos poradzcie :(
Problem w tym że jak odzywamy się pierwsze, (szczególnie że wyszukałaś go na portalu) to pokazujemy że nam zależy, no i wtedy jest po nas, krótko mówiąc, szczególnie jeżeli chłopak jest z tych co podrywają wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka.
Z resztą to się odnosi i do mężczyzn i kobiet, tak już jesteśmy dziwnie skonstruowani że pociąga nas co trudno zdobyć... Kobiety są z natury uczuciowe, nie możemy usiedzieć spokojnie tylko od razu wypisujemy smsy, wydzwaniamy, im bardziej on olewa tym bardziej my naciskamy, bo przecież każde jego niemiłe zachowanie można sobie wytłumaczyć na tysiąc różnych sposobów... Aaa... przypomniał mi się film który ostatnio oglądałam, tak coś na ten temat He's Just Not That Into You[2009] Polecam jeśli jesteś fanką romantycznych komedii.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie dotrwałam do konca, za duzo wywodów, ale wg mnie za szybko sie angazujesz, za bardzo pokazujesz facetowi ze chcezs kogos miec, troche jak samica w rui. Daj sobie na wstrzymanie, nic na siłę. Nic Ci facet nie zrobił, po prostu Ty za bardzo sobie wkrecasz i wyobrazasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A nie pomyślałas, że szukanie miłości na dyskotekach, do niczego Cię nie zaprowadzi???
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez obrazy ale piszesz i zachowujesz się jak tzw. Disco Girl ![]() A to że jesteś traktowana jak zabawka...no cóż, może na tyle zostajesz "oceniona", faceci tez wiedzą z kim mają do czynienia ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyciagasz jakies daleko idace wnioski o zainteresowaniu faceta bo 'widzisz' to po pisaniu. Interesujace bardzo - jak pisze facet 'wkrecony' ? Uzywa kotkow i misiow i sypie takimi emotkami - ![]() Jedyna osoba wkrecona bylas znow Ty bo jak widac znow Cie olal a Ty sie narzucilas i chcialas brac pod wlos 'usun moj numer'. Przeliczylas sie jednak bo facet generalnie mial to gleboko i odpowiedzial 'ok'. Calosc pieknie zakonczylas zagrywka rodem z podstawowki 'jadac po nim', wytykajac mu jego wzrost... Zenua. Podsumuje Ci to - nie byl, nie jest zainteresowany, zle cos zinterpretowalas, zle rozegralas i zrobilas z siebie niezle zdesperowane dziewcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bawiłaś się w smski jak nastolatka w gimnazjum, rozpoczęłaś znajomość przez neta zamiast w realnym życiu, udawałaś niedostępną ZA DŁUGO...seria błędów. Ja nie wiem jak można narobić sobie jakichkolwiek nadziei przez głupie pisanie z kimś!! ?! to jest conajmniej niedojrzałe! On Ci nie narobił żadnych nadziei bo o ile dobrze zrozumiałam to idziałas go tylko raz w życiu na tej imprezie... a pisac to mozna sobie WSZYSTKO, bajki pisać, horrory, romanse xD pisanie to fikcja. masz nauczkę, a pokocha Cię kiedyś ktos z kim będziesz przebywać. Gapiąc się w ekran komórki nie stworzysz z nikim więzi.
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
do Liama: a czy ja napisalam ze szukalam tam milosci?
czy wy dziewczyny naprawde nie mialyscie nigdy tak ze spojrzalyscie na faceta, i poczulyscie ze cos was laczy ? niewiem jak to okreslic. do Sadek: napisalas : (...)A to że jesteś traktowana jak zabawka...no cóż, może na tyle zostajesz "oceniona", faceci tez wiedzą z kim mają do czynienia ![]() nie jestem zadna disco girls ;].. to ze tak pisze, wynika nie z tego ze jestem taka dziewczyna, tylko raczej z nieumiejetnosci dobierania odpowiednich slow ;] .. co do mojego zachowania.. hmm? zachowuje sie normalnie do facetow. jestem, bardzo otwarta, wesola, a i tak zawsze sie cos spieprzy. moze jestem z tych, dla ktorych nie ma miejsca w milosci ? ![]() do hecate: nie wydawalo mi sie ze sie patrzy, bo doskonale to widzialam ;] nie bylam kochana pijana i dobrze wiem gdy ktos spojrzy sie na mnie RAZ, a gdy ktos obserwuje mnie przez polgodziny nieustannie. okej masz racje ze bardzo wkrecilam sie w ta sytuacje, ale to nie jest tak ze narobilam sobie nadzieji tylko tym BO ON SIE NA MNIE PATRZAL ![]() do Bjean: moze i to niedojrzale, ze narobilam sobie nadzieji przez samo pisanie z nim, ale no coz ja na to poradze? kurde ja uwierzylam ze on cos poczul do mnie ![]() ![]() co do rozpoczecia znajomosci przez neta. hmm w zyciu nie podeszlabym pierwsza bo nie mam zwyczaju narzucania sie, a podejrzewam ze on wstydzil sie podejsc do mnie ze wzgledu na ten wzrost. widzialam jak tanczyl kolo mnie ze tak z niecala glowe byl nizszy.. juz nawet sie chcialam poswiecic jak mowil o spotkaniu, i pomyslalam ze moglabym isc w butach na niskim obcasie haha ![]() ale kurcze tu wsumie niechodzi o to ze narobilam sobie nadzieji. tu chodzi o to ze po co faceci bajeruja, mieszaja dziewczyna w glowach, a tak naprawde nie maja zadnego planu wobec nich? ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-14 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie wyjdzie z tym chłopakiem nie wracaj na dyskotekę po następnego!!!! Idź na spacer z psem, zabierz do parku ksiązkę, usiądź i czytaj, ktos może się dosiądzie, ktoś WARTOŚCIOWY! Idź na koncert dobredo zespołu, do galerii sztuki, do biblioteki, muzeum...jest tyle miejsc na poznanie miłosci swojego zycia a Ty wybrałaś dyskotekę ehhh ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narobil Ci nadzieji bo Ci pisal glupoty, zapewne takie same pisal innym kolezankom. Moze nawet pomyslal sobie 'a raz kozie smierc zobaczymy co wyjdzie' i tak 'flirtowaliscie' na gg ale Ty zachowalas sie jak ksiezniczka z wiezy cisnien kiedy 3 RAZY pytal o numer. Nie dalas to nie - dla niego pewnie znaczylo, ze nie jestes TAK zainteresowana. Ja bym odniosla takie wrazenie i odpuscila sobie taka osobe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dlaczego wy tak krytykujecie? Czy zadna z was nie popelnila nigdy zadnego bledu w relacjach z facetami?
Piszecie , ze wybrala zle miejsce do nowych znajomosci - ona tego miejsca nie wybrala - poprostu poszla sie pobawic? Czy to oznacza ze na disco nie mozna nikogo fajnego poznac? Ja dwoch moich ex tez poznalam na disco i nie okazali sie jakimis draniami zaliczajacymi panienki. Fakt ze jest to wszystko troche naiwne itd., ale to nie powod zeby tak krytykowac , ja tez kiedys taka bylam , mialam przypadek , ze koles wypisywal rozne mile rzeczy w smsach , ale spotkalismy sie moze ze dwa razy , bo zawsze szukal wykretow . I tez jak facet nie pisal to sama sobie szukalam wytlumaczen czemu nie napisal. Moja rada na przyszlosc : jesli ktos cie zainteresuje , apotem cos nie wyjdzie to nie pisz mu ze i tak by z tego nic nie bylo , bo jest za niski , za gruby itp., nie naciskaj , nie pisz ciagle pierwsza. Ja mialam taka metode , ze w obawie ze znowu napisze pierwsza poprostu kasowalam jego numer ![]() Zycze ci duzo szczescia w poszukiwaniu milosci , ale poki co baw sie , smiej sie , jestes jeszcze bardzo mloda , a milosc przyjdzie wtedy kiedy najmniej sie jej spodziewasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Gdybys nie napisala ile masz lat, to na pewno pomyslalabym ze masz duzo mniej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Wiesz co - jeśli ten chłopak byłby naprawdę taki zainteresowany Tobą, to podszedłby i poprosił do tańca albo zagadał. Ale załóżmy że jest nieśmiały, nie miał odwagi i Ty go odnalazłaś i zagadałaś na jakiejś naszej-klasie, podałaś swój numer gg i... ja bym nic więcej nie robiła... Jeśli by się teraz pierwszy, po tym moim odnalezieniu go, nie odezwał, proste jak drut dla mnie byłoby to, że nie jest zainteresowany moją osobą. Pomyślałabym, że kij mu w ryj i jego strata, a nie wypisywała do niego pierwsza po sto razy. Bo przykro mi, ale wyszłaś na zdesperowaną laskę, która czepiła się chłopa jak rzep psiego ogona, a on odpisywał i bajerował, bo w sumie pewnie mu to schlebiało, że tak o niego zabiegasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Droga autorko.
Piszesz, że nie szukasz miłości, ale żalisz się, że Ci nie wychodzi z facetami, to czego od nich chesz??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
do hecate: no masz racje, bo ja tez sie patrze na ludzi, a nie oznacza to ze jestem nimi zainteresowana. tylko ze tak jak on sie patrzal sie chyba na mnie jeszcze zaden facet. teraz moje wrazenia po tym sa takie wyblakle, ale po tej dyskotece naprawde bylam cala w skowronkach. bylam dlatego, bo tak jak mowilam juz wczesniej poczulam cos miedzy nami. takie dziwne przyciaganie. patrzy sie na mnie duzo facetow, ale czegos takiego nie poczulam do zadnego z nich. pierwszy raz zrobilam sobie nadzieje po tym jak ktos sie TYLKO na mnie patrzal. zawsze poznawalam facetow, byli zainteresowani, spotykalam sie z nimi, ale czegos takiego w zyciu nie mialam. czegos takiego ze facet sie tak patrzy na mnie, a praktycznie ma na to za przeproszeniem wyje.bane czy mnie pozna czy nie.. dziwna sytuacja, i dziwne uczucie mnie teraz przepelnia...
co do tego nr to bylo dokladnie tak ze napisalam mu ze musze wrocic na stare gg ( nie moglabym z nim pisac na tej starszej wersji bo nie obsluguje jego nr ), wysylal smutne buzki i ze to jak bedziemy pisac? ja pominelam to jakos, i odpowiedzialam mu na co innego, na co on ponowil pytanie i powiedzial zebym mu teraz odpowiedziala jak bedziemy pisac. jak odpisalam mu ze na ....... ( portal na ktorym do niego zagadalam) to napisal ze niee i dal smutna buzke. potem znow cos napomnialam ze wkurza mnie to gg, bo cale mi sie zacina to odpisal zebym zmienila to gg. napisalam mu, ze no to nie bedziemy pisac wtedy, to spytal z czego mam tel. jak odpisalam ze z innej sieci to mowil ze lipa i zebym zmienila karte. no i trzeci raz byl wtedy, jak pytalam go czy sie odezwie na dzien nastepny. odpowiedzial ze tak i zebym podala nr.. a ja znow zamyslilam sie nad czyms innym, i olalam to totalnie ![]() ![]() do hela28: no wkoncu normalna wypowiedz ![]() ![]() wiem ze to naiwne, dalam sie poniesc emocjom? ![]() ![]() ![]() do titikaa: nie uwierzylam odrazu ze to bedzie wielka milosc i fajerwerki 2010 roku heh.. poprostu ten facet podobal mi sie wizualnie, a ze zobaczylam ze stoi i gapi sie jak nikt inny to narobilam sobie nadzieji i wtedy poczulam cos takiego dziwnego, nie do opisania.. jeszcze dzien po tej dyskotece dal sobie link do piosenki w ktorej byly slowa: ("... Wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć na dłużej Widzieć tylko tą jedyną, myśleć o niej jak o cudzie..." "...Gdy patrzyłem na ten uśmiech, ciężko było wierzyć Że to życie a nie sen, a na prawdzie mi zależy I ciągle czuje jej zapach co unosi się w powietrzu Bliskość jej ciała, a może to był tylko sen mój To nie był sen, ta piękna istota...") jak tego posluchalam to pomyslalam ze moze mysli o mnie ![]() do NiewiemcotuWpisac: no wydawalo mi sie, i tlumaczylam sobie to tak, ze nie podszedl bo jest nizszy ode mnie.. i to wsumie troszke roznica jest ![]() ![]() do Liama: a czy ja poszlam na dyskoteke w poszukiwaniu faceta? ![]() ale teraz tak na powaznie, co ja mam zrobic? meczy mnie to, i ciagle nad tym mysle, i o nim mysle ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-15 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
co zrobic? MOVE ON! olac kolesia i przestac byc taka dziecinna z wybujala wyobraznia...za duzo filmow sie naogladalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
pomylilam troszke fakty dziewczyny. patrze teraz w archiwum. jak juz wczesniej mowilam, to on sie pierwszy odezwal jak podalam mu nr, obiecywal ze sie odezwie, ale tego nie zrobil. napisalam ja, spotkalam sie z nie mila reakcja ( byl jakis oschly), potem za kilka dni znow napisalam pierwsza. wtedy pisalo sie tak jak za pierwszym razem. cudownie. obiecywal ze sie odezwie, i sie odezwal ( wczesniej napisalam ze tego nie zrobil, pomylilam sie). no i ostatnia rozmowe sprowokowalam ja, bo wkurzylo mnie to ze po tej gadce ostatniej znow zamilkl, a pocisnal mi juz wtedy konkretna bajerke ;/..
do rybkie: no wiem, ze musze dac sobie spokoj, ale kurcze poczulam cos do niego. nie czesto zdarza mi sie czuc do faceta cos odrazu ![]() ![]() jezeli nigdy nie mialas tak, ze spojrzalas na faceta i odrazu poczulas ze cos was laczy, ze byc moze bardzo wpadlas mu w oko, to nie wiesz co ja czuje. duzo facetow sie patrzy, wiadomo, ale nie do kazdego cos sie czuje, i nie kazdy patrzy sie tak jak on na mnie. patrzal sie tak, ze poczulam ze moze z tego cos byc.. wiem naiwniara ze mnie, pierwszy raz mam taka sytuacje, no ale coz zrobic ![]() zawsze mialam tak ze jak podobalam sie facetowi, to bral nr, spotykalismy sie, chcial ze mna byc czy cos, ale taka sytuacja jak teraz z tym chlopakiem spotkala mnie pierwszy raz. pierwszy raz wydawalo mi sie ze cos z tego moze byc, po samym patrzeniu jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Heh, ja tam Cie rozumiem
![]() Masz 20 lat, to normalne że pełno w Tobie sprzecznych emocji, zwariowanych myśli, niekiedy nietrafnych zachowań. Na powagę w uczuciach przyjdzie czas koło 40tki ![]() ![]() I doskonale potrafię sobie wyobrazić kłębek skrajnych uczuć które teraz w Tobie siedzą ![]() Czekałaś aż ON pierwszy napisze tekst w stylu "wow, mam motyle w brzuchu"... Aż napisze "kurcze, chyba coś się tam stało ![]() ![]() Lanie należy Ci się za każdą jedną Twoją wypowiedź na temat jego wzrostu ![]() Ja widzę to tak- spodobałaś mu się, może faktycznie nie miał odwagi więc Ty odezwałaś się pierwsza. Super Wam się pisało, potem co prawda Ty zaczęłaś pewnie nasze typowe dziewczęce romansowe rozmyślania (takie już jesteśmy, pokręcone, poplatane, wychowane na komediach romantycznych w których każde spojrzenie to już miłość, więc co robić ![]() ![]() ![]() ![]() A jakie jest rozwiązanie tej sytuacji? Pewnie dziewczyny zaraz mnie zjadą, ale ja napisałabym mu wprost, najlepiej smsem- nie żadne tam portale internetowe- że fajnie się rozmawiało, było miło i może nie warto tego kończyć. Może jakiś wypad na czekolade? Jeśli odmówi- dajesz sobie spokój, kasujesz numer gg, wyrzucasz na zawsze z pamięci wszelkie dojścia do niego, profile na necie, nk i czekasz na prawdziwe zauroczenie. A jeśli uda się spotkać- możecie oboje tylko zyskać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
do agata.c:
jak dobrze, ze jest osoba ktora to wszystko rozumie ![]() to nie jest tak ze udawalam totalnie niedostepna panne. czasem wydawalo mi sie ze sie narzucam zabardzo. no ja tez mysle ze nie mial odwagi podejsc, ale nie dlatego bo jest niesmialy, tylko dlatego bo jest ode mnie nizszy.. no powiem ci tak ze niewiem co mam sadzic o jego zachowaniu. bo jak rozmawialismy pierwszy raz na gadu to mialam wrazenie ze piszemy normalnie tzn. nie bajerowal mi, az do momentu tego gdy napisal, ze jak bedziemy pisac jak zmienie gadu, ze pomimo tego ze nie zna mnie to i tak bylo by mu smutno gdybysmy przestali pisac.. moze myslal ze polece na jego teksty, zaczne mu slodzic, a on poczuje sie dowartosciowany? przesle wam urywki: JA 2010-03-01 21:22:40 to chyba jej tak nie kochales mocno skoro tu wrociles:PP ON 2010-03-01 21:23:12 jak ja z nia bylem 2 miechy ;P 2010-03-01 21:23:27 i gadalem jej ze i tak do polski jade JA 2010-03-01 21:23:39 ee to malutko. ale wiesz istnieje jeszcze cos takiego jak milosc od pierwszego wejrzenia haha ON 2010-03-01 21:23:59 wiem haha JA 2010-03-01 21:24:15 ![]() ON 2010-03-01 21:24:15 i tak bylo w ..... haha JA 2010-03-01 21:24:26 uu z kim ![]() 2010-03-01 21:24:33 pochwal sie moze znam ![]() ON no mowie o tobie hehe;p JA 2010-03-01 21:25:01 hehe ze mnie sie nie zartuje :PP ON 2010-03-01 21:25:22 to nie zart haha JA 2010-03-01 21:25:38 hehe zart zart ![]() ON 2010-03-01 21:25:45 nieee JA 2010-03-01 21:27:15 <tak> wsumie niewiem jak okreslic cala ta sytuacje. on niby byl zainteresowany, mowil mile rzeczy chocby te co napisalam, i inne, ale z drugiej strony cos nie bardzo. no to kurcze po co mi tak pisal, mowil takie rzeczy, chcial ten moj nr? ![]() ![]() co do rozmowy o spotkaniu to on wyslal mi buziaczka. napisalam ze wolalabym takiego na zywo. to on, ze on tez. ale cos tam mowil ze za daleko jestem (mieszka dwa miasta ode mnie).. to ja do niego ze skoro on ma do mnie za daleko, to ja mam do niego jeszcze dalej ![]() JA 2010-03-08 21:54:17 nie bo niechcesz sie spotkac. koniec i kropka:P ON 2010-03-08 21:54:27 chce JA 2010-03-08 21:54:51 ja wiem jak chlopak chce a jak chlopak niechce:P ON 2010-03-08 21:55:09 to kiedy chcesz sie spotkac JA 2010-03-08 21:55:22 nic na sile ![]() Ja 2010-03-08 21:55:26 nie to nie:P ON 2010-03-08 21:55:33 no ale ja chce JA 2010-03-08 21:55:51 no mi to obojetne jaki dzien ;P ON 2010-03-08 21:56:10 hm jutro JA 2010-03-08 21:56:27 no niewiem ;P ON 2010-03-08 21:58:37 dobra to zrobimy tak dasz mi znac jak cos JA 2010-03-08 21:58:57 ale CZEMu ja ? ON 2010-03-08 21:59:13 no bo tak ![]() JA niechce sie narzucac, jak to powiedziales: nic na sile ON 2010-03-08 21:59:44 no dobra JA 2010-03-08 21:59:57 ? ON 2010-03-08 22:00:12 to kiedy masz czas w tyg JA no albo czwartek 2010-03-08 22:01:02 ale co ja gadam jak my nawet nr nie mamy ani nic ON 2010-03-08 22:01:11 to daj nr JA 2010-03-08 22:01:32 podam ci i nie napiszesz?;> ON 2010-03-08 22:01:42 napisze JA wszystko musialo wyjsc ode mnie. nie dosc pierwsza napisalam dzis to jeszcze ten nr. no swiat nie widzial :/ JA 2010-03-08 22:06:17 no sam bys nie poprosil o nr:/ ON 2010-03-08 22:06:29 ja juz kiedys chcialem JA 2010-03-08 22:06:52 acha no fakt.. ON 2010-03-08 22:41:42 no bo myslisz ze sciemniam i wogole JA 2010-03-08 22:41:58 niewiem . spotkaj sie z innymi kolezankami ![]() ON 2010-03-08 22:42:10 haha bardzo smieszne JA 2010-03-08 22:42:25 no tak mezus ![]() ON 2010-03-08 22:42:53 wole ciebie co o tym sadzicie? kurcze ale ja to wszystko analizuje ;/.. co do napisania do niego pierwsza, to dzis mnie kusilo wlasnie, ale chyba nie wypada mi napisac, skoro tak mnie olal ![]() wsumie to po co ja to pisze tutaj, jak i tak juz nie ma zadnego znaczenia to wszystko ![]() czuje sie jak jakas glupia hot 13 hehe.. Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-15 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze drogi. nie wiem czy ktos wspomnial, bo nie czytalam, ale ja tam powaznym facetom nie dziwie sie, ze od ciebie uciekaja ![]() zapisz sobie gdzies to co napisalas i przeczytaj za pare lat to zrozumiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dobra juz dajcie spokoj z ta dziecinnoscia. nie moja wina ze jeszcze nie mysle powaznie o zyciu. chce korzystac z zycia! mnie w porownaniu do moich kolezanek nie bawi bawienie sie np w pieluchy. chcialabym miec faceta, i troszke uzyc zycia. czy jest w tym cos zlego? moze i mam dziecinne myslenie, i styl wypowiedzi, ale no coz ja na to poradze? . a poza tym nie o to chodzi w tej sprawie. jak chcesz wiedziec to prosilam o porade co zrobic z tym wszystkim? i o odpowiedz dlaczego ten chlopak tak dziwnie sie zachowywal... ehhhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Nie chce mi się wierzyć, że jesteś moją rówieśnicą... w kółko zaprzeczasz sama sobie...najpierw prosisz o rady, to ci radzimy, mówisz że masz problem ze znalezieniem faceta/ogólnie z facetami, a ty ich nie przyjmujesz, lub odbijasz piłeczkę......kompletnie Cię nie rozumiem...nie wiem po co ktoś zakłada wątek z prośbą o radę...skoro sam wie wszystko najlepiej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
boze.. co sie tak czepiasz? tak mam 20 lat, pogubilam sie w tej sytuacji i nie wiem co mam zrobic. okej napisalyscie mi ze za duzo sobie wyobrazilam itd, ale mnie nadal to meczy, i w dalszym ciagu czekam na jakies podpowiedzi co mam zrobic. wiem ze nie wkrecilam sobie tego ze sie na mnie patrzal, i nie wyobrazilam sobie za duzo, bo same widzicie jak mi mowil. czy wy nigdy nie nakrecilyscie sie jak facet wam "pieknie" pisal? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Pytasz co zrobić?
ZAPOMNIEĆ I IŚĆ DO PRZODU, BO Z TĄ ZNAJOMOŚCIĄ TO JUZ NIC NIE ZROBISZ. Może mu sie podobałaś na poczatku, ale po kilku rozmowach zmienił zdanie. Może chciał cię tylko poderwać na dyskotece i liczył na darmowe bzykanie. Pewne jest, że sama się wyeliminowałaś pisząc mu teksty: "I tak by nic z tego nie było bo jesteś za niski" itp. Gość Cię olał, napisał,że zachowujesz się jak 14-latka (miał rację),zablokował Cię na gg, a ty pytasz co dalej? Chcesz żeby pokazał Ci sądowy zakaz zbliżania się do niego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
po prostu gadu, nk itd..to badziewie i nie warto z tego korzystać.
tyle na ten temat. nie ma to jak realna znajomość. nie łam się, zpaomnij o tym chamie i prostaku, usun go z gg i nie rozmawiaj przez tego śmiecia. powodzenia ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
majac faceta? mozesz jasniej? no i wlasnie Twoje dziecinne myslenie sprawia ze facet, jak widzi, ze 20letnia dziewczyna mysli jak 15latka nie jest Toba zainteresowany ![]() nie zachowal sie dziwnie, widocznie tez jest niedojrzaly, a moze mu sie zwyczajnie nie podobasz i bawil sie... skad ktos na forum ma to wiedziec? skoro chcesz korzystac z zycia i nie podchodzisz do niego powaznie to przestan zajmowac sie sprawa jakiegos kolesia, jakby to byla sprawa zycia i smierci ![]() Cytat:
a Ty od razu sobie wmawiasz, ze zapalal do Ciebie wielka miloscia, bo rozmawialiscie o zakochaniu od pierwszego wejrzenia... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
powiem wam ze nie wiedzialam ze moje zachowanie jest, az tak zle odbierane. lubie pozartowac, gadam czasem jakies poryte rzeczy, ale myslalam ze to nie jest odbierane jako ze jestem dziecinna, tylko raczej wesola? ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() po kilku rozmowach zmienil zdanie? ![]() ![]() hah no moze mi pokazac ten sadowy zakaz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- do moniaszelki: napisalas ("...usun go z gg i nie rozmawiaj przez tego śmiecia. powodzenia ;D...") nie rozumiem zbytnio tego zdania.. przez jakiego smiecia mam nie rozmawiac? hahah ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-03-16 o 08:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mozliwe ze ty myslisz ze jestes wesola a facetow twoje zachowanie odpycha? zartowanie z czyjegos wzrostu jest obrazliwe poza tym
tak gdybam odpusc sobie tego goscia bo dziewczyny dobrze radza ze z tego nic nie bedzie juz beda nastepni - bardziej zdecydowani i fajni nie boj sie mloda jestes ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.