|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() Któraś z Was pisała ostatnio, że zauważyła różnicę w terminie dostawy w zależności od 'ciężkości' paczki - ja też zawsze dostawałam już w sobotę, a tu poniedziałek i jeszcze nie mam ( a termin mam na jutro) ;( a dodam, że klientki nazamawiały dużo żeli, więc paczka będzie z tonę ważyć
Edytowane przez bamboszko Czas edycji: 2010-03-15 o 20:50 |
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dostałam niedawno maila od Avon:
Szanowna Pani, miło nas poinformować, iż składane przez Panią zamówienia, spełniają II próg lojalnościowy naszych nowych pracowników. Pani zlecenia przekraczają kwotę 500,00 PLN. Pragniemy poinformować, iż wkrótce planujemy przekazać naszym konsultantkom nowy program tzw. Z PARTNEREM W MIŁOŚCI. Otrzyma Pani kosmetyki z serii ANEW po cenie 1zł przy zamowieniu powyżej 300 PLN, a Pani Partner kosmetyki FOR MEN. Program planowany jest na kwiecien/maj TS. Jednocześnie informujemy że na jesień otrzyma Pani od nas parasolkę, zestaw kubków i organizer. Proszę planować swoją sprzedaż do KLUBU RÓŻY. Dziękujemy za zaangażowanie. Jeżeli Pani zamówienie będzie rosło, otrzyma Pani zaproszenie dla 2 osob do Garwolina - siedziby polskiego AVONu. Z poważaniem: Marcin Wróblewski koordynator ds. sprzedaży Już się napaliłam i przyszedł następny: LIST GENEROWANY AUTOMATYCZNIE PRZEPRASZAMY ZA BŁĘDY SYSTEMOWE, ZOSTAŁY GENEROWANE BŁĘDNE WIADOMOŚCI. Z POWAŻANIEM: AVON COSMETICS Co oni sobie myslą ?;/ |
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Dziewzyny jesteście niezawodne!
Dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące serii "matowa perfekcja" jeśli jeszcze ktoś miał do czynienia prosze mi napisać komentarze,a i jeszcze spytam o peeling clearskin, słyszałam pochlebne opinie,rzeczywiscie jest taki dobry? |
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pierwsza paka z 4 dopiero nie kuś nie kuś ![]() bedziesz moja recenzentka i bede je polecac ( slepa jestem na niepozytywne opinie ) bo chce podklad a ja nie zamowie bo od super shocka sie nie uwolnie Cytat:
Cytat:
![]() swoja droga przynajmniej wiemy co sie dzieje na wyzszych szczeblach ze tak powiem
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
taaak, ten
zamów go bo za dwa katalogi zniknie w katalogu 6 bodajże wchodzi cała nowa seria clearskin
|
|
|
|
#2978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i z tego zaskoczenia zaczęłam się śmiać no trochę im się wymsknęło
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
w moim okręgu 507 taka wycieczka ma być organizowana
za opłatą oczywiście ale zapłacę każdą cenę żeby to zobaczyć ! Też poczułam się zgaszona ;f
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
właśnie rozpakowałam moje pierwsze zamówienie z k4, moje wrażenia:
Lśniący błyszczyk do ust Tickled Pink porównałam go z dawnym odcieniem Tickled Pink i kolor jest identyczny (o ile można porównywać świeżutko otwarty błyszczyk z tym leżącym w kosmetyczne od 3 lat...) różnią się zapachem i ilością błyszczących drobinek. Nowa wersja jest zdecydowanie bardzie błyszcząca ![]() Szybko schnący lakier do paznokci Red Wine - faktycznie szybko schnie może nie jest to 30 sekund ale po 1,5 minucie nic się na nim nie odciska. Kolor Red Wine jest śliczny - krwista czerwieńSuper wydłużający tusz do rzęs - nie jest to Super Shock ale po pierwszym użyciu sądzę, że jest ok i można go spokojnie polecić. Wydłuża rzęsy, póki co nie podrażnił mi oczu (mam go na rzęsach ok 30 m. ;P ) ciężko tą szczoteczką ładnie rozdzielić rzęsy ale nie ma też z tym jakiejś wielkiej tragedi Torebka Ruthie - widziałam ją wcześniej w COk- u więc wiedziałam co biore spokojnie mieści się w nią zeszyt a5, wg. mnie przyzwoicie wykonana a co do tego czy się komuś podoba, czy też nie to już tylko kwestia gustu ![]() no... to tyle z ciekawszych produktów z mojego zamówienia ;]
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie robiłam dodatkowe zamówienie na biuro, bo babeczki praktycznie na " już " chcą trochę rzeczy
i tym samym przekroczyłam magiczny próg tysiąca złotych w katalogu 6 ![]()
|
|
|
|
#2983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
@karolina1989
Peeling z clearskin jest bardzo dobry, choc ja kosmetykow clearskin stosowac nie moge. Mam tlusta/mieszana cere. Nie wrazliwa. Ale jesli wezme jakikolwiek srodek myjacy z tej serii to juz na 2/3 dzien luszczy mi sie skora.. Kremow nie probowalam, korektor kiedys ale wole ten Ideal Shade zdecydowanie bardziej Wg mnie seria Clearskin przeznaczona jest dla nastolatek, ktore maja problem z tradzikiem. Tak zawsze o niej mowilam klientkom. "Matowa perfekcja" natomiast wg katalogu jest od 20+, ale w katalogu brytyjskim nawet od 25+. Spelnia swoje zadanie jak sama nazwa mowi - matowi. Nie wiem ak radzialby sobie przy tradziku. Niedawno weszla ta nowa seria clearskin dla starszych - mozliwe, ze ona jest dla osob "starszych", ale nie mogacych poradzic sobie z tradzikiem. Tej serii nie probowalam bo obawiam sie, ze moze miec ona dzialanie takie jak napisalam i za bardzo bedzie mi przesuszala cere. Ja problemow z tradzikiem nie mam. A jedynie tlusta/mieszana cere. Tak wiec dla mnie "Matowa perfekcja" jest idealna, ale to wszystko zalezy od Twojej cery i czego oczekujesz od kosmetykow. Jezeli amsz problem z tradzikiem to polecilalabym Ci clearskin - bo jest to seria dla osob z tradzikiem. Jesli natomiast tradzi8ku nie masz a Twoim problemem jest tlusta cera - to siegnij raczej po "matowa perfekcje". Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-15 o 22:25 |
|
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja, o dziwo, tez już sporo uzbierałam z k05 - dla siebie biorę kremy Anew, bo są w korzystnej cenie i tę nową kurację z kwasem glikolowym, i oczywiście dopinki do Majki, której notabene nie mam jeszcze
Zaraz idę pod prysznic z moim rózano-brzoskwiniowym żelem ![]()
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() II próg lojalnościowy a jaki jest I???piszą i nie wiedzą, że nie ma Klubu Róży a Avon Club ![]() (jak zaczęłam czytać tą wiadomość to wystraszyłam się, że znowu pojawiło się kolejne wcielenie Lukiego) Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:55 |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś startowałam do konkursu o produkty do konserwacji samochodu, losowanie jest co miesiąc, no i za każdym razem wygrywałam a oni później pisali że nastąpiła pomyłka
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny widziałyście ?? Głęboko oczyszczającemu peelingowi do twarzy Clearskin został przyznany tytuł Kosmetyku wszechczasów.
Jak miło https://wizaz.pl/akcje/kwc2010/ |
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam dziś maila od mojego OMS, ze jutro jest spotkanie avonu(w czas powiadomił ,nie?)gdzie zobacze nowości Bedzie tez losowanie niespodzianek i rady jak zwiekszyć sprzedaż. spotkanie zatytułowane "zakochaj sie w sobie na wiosnę"
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#2991 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
W zielonych cieniach ginie zieleń moich oczu, że tak się wyrażę ![]() Oczywiście dużo zależy od intensywności odcienia, w jednych lepiej, w drucich gorzej, ale ogólnie Dlatego skuszę się tylko na jasne Ungaro. Tak, ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takich okazji się nie przegapia... musisz tam być
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-16 o 00:20 Powód: litery |
|
|
|
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
Zadałam pytanie ale juz sie kapnełam o co chodzi.
To może coś napisze, żeby nie było hmmm... Zamówiłam sobie błyszczyk Tickled Pink bo myślałam, że bedzie to stara wersja tego koloru i albo mnie pamięć zawodzi albo jest zmieniony kolor, bardziej różowy jest niż był, a Wy jak zaobserwowałyście?
pomóż ![]() http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Na całym świecie co 6 sekund ginie w męczarniach jakiś zwierzak w laboratarium! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post17020318 Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2010-03-16 o 00:54 |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mogę się doszukać czy produkty z serii różowa wstążka można zwracać...może któraś z was wie?
Proszę o odpowiedz
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno do Avon mają wejść 2 nowe programy, i jeden z nich tam poznam losowanie też będzie więc też się podziele
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Zwrotowi nie podlegają: - produkty zniszczone/uszkodzone świadomie lub wskutek niewłaściwego ich stosowania - produkty których zużycie przekracza 25% - biżuteria uszkodzona w wyniku noszenia - produkty nadesłane po upływie 3-miesięcznego okresu gwarancji - produkty z ofert netto - produkty demo - próbki". Nie ma tu produktów z Różowej Wstążki, więc logicznie rzecz biorąc, można je zwracać. Zawsze możesz zadzwonić na infolinię i się spytać
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
ja niedłygo wejdę na drugi próg , może mi sie uda nawet w 05 , ciekawe czy cos takiego mi przyśla, wlaściwie w tej ulotce z Avon Clubu nic takiego nie ma a może to jest coś dla liderów???
|
|
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Cholerka i gdzie te wyniki w strefie konsultantki? ja nic nie widzę
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczynki
![]() czy któraś z Was wie gdzie jest ta lista zwycięzców MINI ZA MEGA ? bo ja normalnie nie widze a całą strefe konsultantki przeglądnęłam ![]() ps. ktoś wcześniej pytał KTO JEDZIE NA KONFERENCJE WIOSENNĄ ja jadę ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#3000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czy zauważyłyście może, ze w kat 4 na stronie 104 jest krem do cery z przebarwieniami? czy ja miałam wcześniej zaćmienia? czy faktycznie wcześniej go nie było? jeśli był, to jak się sprawdza?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

nie kuś nie kuś 

a jaki jest I???