|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Paaa Cytat:
![]() jakos nie mam weny na spam dziś... Chyba że mi się odmieni ![]() Ooo tak! Bij mnie! Poniżaj! Sponiewieraj! ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Eeeejjjj ale czaaaadddd... Rozpoczęłam nową stronę.... Ale jaką.... 69 ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ej lasie moje kochane. macie może zgrane Igłą Szyte i Wojewódzkiego z siatkarzami ![]() Bo mi się ściągać nie chce Wrzućcie na rapida cooo...
|
||
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Ale Ci się Karola przy farciło
Ze też musiałaś to od razu wyłapać Zaraz Ci wróci wena na spam trza tylko zarzucić odpowiedni temat
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej nie! Zaklinam, błagam i przekupiam Weź mi tematu nie podrzucaj bo to dopiero 10:25 jest ![]() Znowu będe cały dzień rozkojarzona chodziła :p |
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
A bez tematu to może chodzisz skupiona. Weź nie wciskaj kitu, już każdy wie co ći tam od rana w głowie siedzi
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Spadówa spadówa
![]() ![]() A wcale bo nie ![]() Miałam Wam kilka zdjęć wrzucić ale skoro posądzasz mnie o rzeczy nieprawdziwe to zdjęć nie będzie ![]() No dobra. Będą... ![]() 1- namber łan ![]() 2- 3- Jakaaa słodka minaaaa ![]() 4- Stefan w wersji happy na maxiorka ![]() 5- ładny Plina 6- Bo lubimy go baaardzooo ![]() 7- Ania czy to nie nasz ulubiony Zigi z KK?? ![]() 8- Mario- Bo ładne jest to zdjęcie ![]() 9- zagadka za 100 punktów- znajdź Karolę i włosy Ani |
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Oja Stefek ma za***isty kolor włosów
Gdzie ona muszę się zapytać co to za farba ![]() Zdjęcie nr.3 Co On tak te nogi rozchyla, nie mieści się czy jak
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz się zapytam... Już wiem: palette "plomienny feniks" joł. Chwytliwa nazwa ![]() No BA! Że sie nie mieści! Nareszcie dowód! Podważający wasze głupie i bezsensowne wywody!
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Palett o nie toć to włosy spala
A nazwa chwytliwa ![]() Jaki znowu dowód. Zdjęcie dowodzi tylko tego, że młody nogi rozkłada i nic więcej
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Dowód dowód!
I nie kłóć się! Powiadam Ci!! ![]() ![]() A że nogi rozkłada to mnie akurat specjalnie nie martwi ![]() No Ani jescze nie spaliło włosów... Jeszcze ![]() O znalazłam jeszcze bardzo ładny transparencik |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Się powtórzę to żaden dowód
Może mu Jarski uda poobcierał brodą ![]() A transparencik piękny, tak mi z deka wygląda na Twoje dzieło
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Łoooo nie zapędzaj sie. Twoja logika kiedys Cię zgubi
![]() To było przed wyjazdem do Czewy... A wcześniej się nie widzieli bo nie mieli gdzie i kiedy! I du.pa! Wymyśl coś innego ![]() ![]() Ja bym w taki transparent włożyła więcej serca i uczucia ![]() I przede wszystkim umieściłabym tam inne haseło ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- O Stefan przyszedł
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Moja logika jeszcze nigdy mnie nie zgubiła, narobiła kłopotów i burdelu ale nigdy nie zgubiła
Czekaj zaraz wykombinuje coś innego ![]() Fakt u Ciebie to by od razu poleciał tekst o pale Stefan bierny dzisiaj spam nadrabia ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Mam wytłumaczenie ![]() Skoro Jarski miał gładkie nogi ogolone na randkę to i Bartek musiał się do niej przygotować Wygolił to i owo, może się przy tym zaciął
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz. Kiedyś się w końcu musisz przejechać
A poza tym ja Ci od samego początku tłumaczę, że się rypnęłaś w swoim toku rozumowania ![]() Stefan zaraz nam podeśle mała wiązkę pał za spamowanie ![]() Oj od razu o pale... No w sumie nic innego mi do głowy nie przychodzi... Tym razem masz rację ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Bartek nie z takich... On nic nie goli. Taki naturalny i pierwotny mężczyzna z niego Kombinuj dalej... Chociaz szkoda czasu bo mówię Ci że Twój pierwszy domysł był prawdziwy... ![]()
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Karola nie ma takie opcji żebym się przejechała albo rypła w toku rozumowania. Wszystkie dane się ładnie zbierają do kupy i wychodzi jeden prosty wniosek
![]() Pał nie będzie Stefan uciekł ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Jakie długo całe 2 minuty ![]() Naturalny i pierwotny to mu pojechałaś. Patrz żebyś przez te pierwotne chaszcze dojrzała to i owo
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Dostrzegasz to co chcesz dostrzec
![]() Nie patrzysz na to co prawdziwe i sprawdzone tylko opierasz się na własnych wywodach wysnutych nie wiem skąd ![]() I proszę mnie tu męża nie obrażać. jakby z nim było cos nie tak to już dawno by nie był moim mężem- i tym oto optymistycznym akcentem zakończmy wymianę zdań ![]() ![]() To jest główny, najprawdziwszy i najistotniejszy powód, który powinien Cię przekonać... Że on nadal jest moim mężem ![]() ![]() łoo. Stefan?? łer ar ju?? ![]() Ej to już było niesmaczne z Twojej strony... Nawet ja wymiękłam |
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba Jarskiego spytać ![]() To że jest Twoim mężem moja droga o niczym nie świadczy. Nie od dziś wiadomo, że miłość jest ślepa ![]() Stefana wcięło ![]() A tam niesmaczne. Życiowe moja droga życiowe.
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-16 o 12:05 |
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łoj świadczy. Ja wybrakowanych modeli sie nie tykam ![]() Ja Ci mówię- diskasting ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Dostaniemy od dziewczyn po mordzie i po dupach za ten spam \Dialog sobie kurde nawiązałyśmy ![]() O Arki jest Zaraz nas do pionu postawi ![]()
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw trzeba tyknąć żeby wiedzieć czy wybrakowany ![]() Oj tam oj tam do tej pory sami wygoleni byli ![]() Tylko nie po twarzy, botoks sobie wstrzykłam na rozprostowanie zmarszczek ![]() Arki sie włączy do dyskusji, też lubi takie tematy Tylko czasami się z tym kryje i wypiera
|
|
|
|
|
#2060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() focha szczelę normalnie ;( tak się dziś zastanawiałam.. a jakbym od razu dała nr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle to się witam z Wami byłam dziś na 2 lekcjach, po czym poszłam z koleżankami na targi szkół wyższych wchodzę, patrze, stoi coś wysokie - M. pytam się czy szuka uczelni czy którąś promuje, a on, że nie, że nie chce mu się w domu siedzieć ![]() wychodzimy, świeci słońce. to zakładamy z koleżanką okulary przeciwsł. mamy takie same, tzn. ona ma brązowe, ja mam kremowe idziemy, jedzie jakiś samochód obok nas, gościu otwiera szybę i "fajne okulary" ![]() a teraz mam ambitny plan wziąć się za plan prezentacji i chemię
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia - Ooo ale argument. Z rodzicami tez Bartek mieszkał a czy to od razu dowód na to, że go ojciec molestował czy cos
![]() To, że razem mieszkali o niczym nie świadczy :p To sa wszystko spekulacje i domysły niepotwierdzone niczym konkretnym Kiepski argument ![]() Ja też często na wakacje wyjeżdżałam do siostry i co? jakoś nikt mi tam nic nie robił ![]() ![]() Ja widzę czy wybrakowany czy nie. Wyczuwam w moczu ![]() Może i ja sobie zaserwuję. kurde bo od tego chichrania to już jestem tak poorana zmarszczkami że szok ![]() ![]() ![]() Ale ja nie lubię takich tematów ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Poproszę ![]() Jaki ten Radom mały ![]() ![]() Chciał Was wyrwać ![]() Pewnie na planach sie skończy się
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz zaraz xD taa koleżanka mi coś gadała, że włosy sobie ściął, ale ja nic takiego nie zauważyłam zauważyłam tylko, że wygląda jakby się wreszcie wyspał mhm.. był bez szans na starcie ![]() nie!!!! ![]() mój siatkarz na dziś - Bartosz Kurek ![]()
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też za daleko wyjechałaś z tym argumentem Spekulujesz ![]() Teraz to się żalisz ![]() Jak to w moczu, oblewasz go czy jak ![]() To chodzi pójdziemy razem w pakiecie będzie taniej ![]() Bujać to my a nie nas Bo plany są po to żeby je zmieniać ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Będzie pała
|
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może zmienił dealera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Spekuluję i wyjeżdżam za daleko i rozsiewam niesprawdzone informacje ![]() Tak bardzo mi przykro z powodu, że mnie nikt nie molestował Grejt. Przyjedziesz do mnie czy mam jechać za Bug? ![]() Owszem
|
||
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
haha możliwe
ew. wczoraj nic nie pił ale fajnie było go zobaczyć ![]()
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wdech, wydech uspokój się ![]() Wczoraj dałaś niezły pomysł na sprawdzenie kto ma rację, także działasz ![]() A cholera go wie co Ci tam w głowie siedzi ( po za Kurkiem ) może i jest Ci przykro ![]() Dajesz do mnie u mnie taniej, starczy na 2 serie
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
a ogladaliście już tego Króla Lwa czy jeszcze nie
![]() Spoko... Już doszłam do siebie ![]() Cytat:
![]() Ej no nie. Jeszcze za wczesnie. ja chcę się trochę pobawić jeszcze. Za młoda jestem na rodzenie dzieci. Ale Stefan mówił, że znowu się xle czuje... Może coś z Antigą wykombinowali w sobotę ![]() ![]() Poza Kurkiem?? nic ![]() ![]() Dobra. To może w sobote podskoczę Wsiadam na jakąs tratwę i sru za Bug ![]() A teraz uciekam do domu ![]() Paaa Będę później
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozmawiamy kiedyś, pytam go czy on z tym Królem Lwem to serio mówił, a on, że tak i że musi sobie ściagnąć kupić ;] a mówiłam mu wcześniej że mam.. także już nic nie gadałam ;]]] uff to gut
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może małego Stefka stworzyli To nic nowego ![]() Dobra to przygotuję jakąś słomiankę do spania ![]() Paa a musisz wracać
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj ja wczoraj obejrzałam obie części króla lwa!!!!
![]() Śmierć Mufasy O ludzie Wyła jak głuuuupia Jak mały Simba krzyczał 'Tato tato!' A z 2 części to Kovvvuuuu Ta bajka jest magiczna i nieśmiertelna!!! A widziałyscie mego Olivera i spółkę?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

joł. Chwytliwa nazwa