|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
a kosmetyki do ryjoka to kupuje tak, co 3miesiące, dopóki mi się nie skończą
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak samo, a najgorsze jest to ze czesto podklad, krem i zel koncza mi sie w tym samym czasie ;//
|
#1294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co taaam? ja tez bym chciala isc do pracy, chcialabym w wakacje jako jakas hostessa pracowac czy cos, ale nie wiem jak ja tą pracę znajde..;/;p
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-03-15 o 22:41 |
||
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maleńka, co jest?
|
|
|
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to raczej jak chce jakąs bluzke, buty, torebke tak tylko zeby mieć to kupuje ze swoich, bo mi głupio naciągać rodziców A kosmetyki do twarzy to różnie, do makijażu kupuje ze swoich, ale np. zel do twarzy, tonik, krem od rodziców.Cytat:
No ale jak mi sie chce pić [nie alko, tylko ogólnie ] to sobie nie żałuje, bo nie będę siedzieć o suchym pysku
|
||
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
A to butki które dokupie do tej sukienki ,bo to gó* na nich pasuje do tego co ona ma spuszczone;p a one na nodze wygladaja boskooooo <333
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak zrobie to prawko to chyba sprzedam to auto bo dla mnie to za duzeee .....Cytat:
Czy wszedzie kreca te LipDuby xD ? U mnie juz chyba ze 4 w podmiejskich szkolach, jeszcze brakuje aby w mojjej szkole zorganizowali ![]() Jezuuu Ty zakupoholiczko !!!! Ranyyy zazdroszcze Wam kieszonkowych. Ja nic, a nic nie dostaje ;/ Jak poprosze to cos tam dadza ... Ogolnie to jakis ciuch kupie sobie raz na 4msc . Glupio mi od starych wyciagac, kiedy wiem, ze sa kredyty etc ... Mam taki za*******, od 16 do tej godziny siedzialam i sie uczylam az niewiarygodne w srode mam zebranie ale moja i tak nie idzie bo nie lubi mojej wychowawczyni, uwaza ze jest pierdoooo..lnieta W ogole jaki pocisk xD Moja kumpela poszla do wychowawczyni, tak jej pocisnela xD, tak sie zbulwersowala na nia, ze juz nie mogla z nia gadac i do dyrekcji poszla xD Nie dosc ze sobie przypalu narobila u wychowawczyni, to jeszcze wychowawczyni u dyrektorki Ale jest dumna z tego, ze wygrala xD hahaha xD jutro godzina wychowawcza, juz nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Booozeee ja chce tooo !!! http://www.papilot.pl/article/7907/J...e-fryzury.html Dad powiedzial, ze mi nie kupi, bo kupil mi rok temu rowente i twierdzi, ze jej nie uzywam! Ale ja ja uzywam wtedy kiedy dad nie ma w domu ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- <misiek> btw gdzie ta Twoja dziewczyna sie tak przeklinac nauczyla ? <misiek> traci swoja subtelnosc i delikatnosc... <slawo> chuj ją wie i> poprawa poprawy egzaminu <doktor> wyjmujemy kartki i piszemy <student> a pytania jakie? <doktor> te same co ostanio. a jak ktos nie pamięta znaczy ze się nie nauczył. xDD ;D |
||
|
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
o której ty wstajesz
? nienawidze wtorków ;/ na dzień dobry, pierwsza matma
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi sie nie chce isc do szkoly ;|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już w domu
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:P' ... wiem że to głupie ale zawsze z się żegnaliśmy i chociaż czekał aż odpiszę, a wczoraj se wyszedł tak o. -,- . Nie wiem mam wrażenie, że on robi jeden krok do przodu, potem jeden w tył. I tak ciągle, nie chodzi mi tylko o wczoraj tylko w ogóle... albo jestem przewrażliwiona po tych tabletkach.* nie wiem co mam o tym myśleć. I teraz pokazała się mściwa strona yeski i mam do wyboru:a) gadać z nim normalnie i napisać mu 'dobra tak apropo naszej konkurencji, już jakoś straciłam zapał do dalszej rywalizacji'- bo moją nagrodą miało być spotkanie ; to by mu pokazało, że wywieszam białą flagę b) jak on do mnie napisze, to odpiszę mu po 3 minutach, wymienimy 3 zdania po czym pojdę pisząc 'ja idę pa' bez zadnej emotikony ani nic; to by mu dało do myślenia, że skoro on robi jeden krok do tyłu, jeden do przodu to ja robię dwa w tył c) będę pisała z nim normalnie i na koniec napiszę mu ' aha i powodzenia w sobotę na zawodach' bo w sobote ma zawody; to tak jakbyśmy już nie mieli w ogóle pisać - chyba najbardziej hamska opcja d) udawać że nic się nie stało? o niee, na pewno nie. pomóżcie mi jeszcze się dzisiaj załamałam, bo uczylam się wczoraj na poprawe z chemii (mam dwie gołe jedynki) i ona dała takie pytania ze NIC nie napisałam... ale na szczescie moge jeszcze raz napisać... jakbym nie mogła to bym chyba sie powiesiła ;/ muszę iść dzisiaj na siłownię się wyładować... * a tak właśnie odnośnie tabletek anty: przez nie codziennie conajmniej raz bęcze przez godziny, jestem cały czas zmęczona, śpiąca i na dodatek wredna... mam nadzieję że mi przejdzie niedługo..
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-03-16 o 12:36 |
|
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
Yeskoo kiedys pokazywalas Twoje buty na bardzo wysokim obciasie takie czarne, nie moge znalezc, moglabys jeszcze raz je wrzucic?
w ogole widzialam dizisaj podobna dziewczyna do Ciebie u mnie w miescie tylko miala taki wisiowy kolor wlosow ;D ja bym wybrala opcje b ostatecznie c bo jak dasz a to moze pomyslec ze juz Ci nie zalezy czy cos
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
yesko ja bym wybrała opcję a) bo albo gosć się zmobilizuje i zacznie działać albo niech spada na drzewo, czemu ty masz cały czas latać za nim?
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
no daj a i jak on zapyta dlaczego to powiesz: bo chyba tylko mi na tym zależy czy coś takiego ;d
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tabsow to wczoraj łyknęłam pierwszą o 21. wsyztsko wporzo itp ale.. o 3 sie obudzilam i tak mi bylo niedobrze ze myslalam ze wyląduje głowa w kiblu ale dałam jakos rade;/
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam tylko 30zł z kieszonkowego, z czego muszę sobie kupić kartę do telefonu ;/ Najwięcej ciuchów to sobie kupuję latem jak zarobię. A takie zwykłe kosmetyki to finansuje mama, a np. jak chce jakieś cienie albo coś to sobie odkładam. Ostatnio potrzebowałam trochę kasy na nowe ciuchy, bo musiałam kupić marynarkę, buty itp. to wzięłam od niej kasę, ale sobie zapisała i muszę jej oddać jak zarobię.
YES ja bym chyba wybrała b
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
ja taką opcję 'b' czasem stosuję MJNM, żeby pokazać mu, że nie żyję tylko nim i dla niego, niech nie myśli;p
i dlatego wybrałabym #b ![]() A ja się znowu całowałam z MJNM
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam kieszonkowego- utrzymuję się z tego co dostanę od rodziny, a jak nie mam kasy to męczę mamę aż ulega
|
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
] to jest badziewiaste![]() Cytat:
Ale C mnie rozwaliło |
|||
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Yes ja bym wybrala B... co jak co, ale jednak to da mu do myslenia..:P
|
|
#1315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.nie widzę różnicy się pomiędzy chodzeniem na miejscu do szkoły, a tam .Cytat:
chociaż może zachowuj się normalnie? w sensie, pisz z Nim jak zawsze, i czekaj aż sam będzie chciał iść z gadu i wtedy zobaczysz czy znowu się tak zachowa.. bo to bez sensu mścić się za coś, co nie jest żadną zbrodnią. ![]() Cytat:
![]() mam super dzień . poprawiłam chemię na 4, chociaż miałam strasznego pietra, bo baba wredna . z matmy miałam sprawdzian i coś czuje, że wpadnie 4 albo nawet 5 ![]() w dodatku R. już od rana życzył mi miłego dnia . Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-03-16 o 17:45 |
|||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na siłowni... ihaa uwielbiam to zmęczenie
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- a co do MNM wysłał mi linka z YT na gg, z jakims takim typem smiesznym z naszego miasta ;D to mu odpisałam 'ahahaha w sumie. przyjaciołka mi uświadomiła, ze ja... po prostu się boję. boję się odrzucenia dlatego jestem trochę wredna, i on prawdopodobnie myśli że na niego nie lecę że go jak kolegę traktuję... po przemyśleniu stwierdzam, że ma racje. teraz postaram się być milsza i jak on będzie milszy to... fajnie. jak nie, to... jego strata. ja nie mam nic do stracenia na razię mścić się nie będę, zobaczymy po dzisiejszej rozmowie o ile bedzie na gg.
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-03-16 o 18:02 |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
noom ja tez zawsze jak ktos mi sie podoba to jestem dla niego niezbyt mila..:P nie wiem czego tak mam.. ;/
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
ja teżżż ;d
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
to jest najgooorsze. bo on pewnie myśli, że go nie lubię, a przecież go KOFCIAM LOFCIAM! muszę coś zrobić, żeby myślał inaczej
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie..;d trzeba sie przemoc
zaryzykowac..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

] takie niezbędne to dostaje osobną kase, bo dobrze, zebym sobie kupiła np. spodnie za to

Teraz mam jeden szampon, jedną odzywke i jest dobrze, szkoda mi kasy, wole wydać na coś innego

się żegnaliśmy i chociaż czekał aż odpiszę, a wczoraj se wyszedł tak o. -,- . Nie wiem mam wrażenie, że on robi jeden krok do przodu, potem jeden w tył. I tak ciągle, nie chodzi mi tylko o wczoraj tylko w ogóle... albo jestem przewrażliwiona po tych tabletkach.* nie wiem co mam o tym myśleć. I teraz pokazała się mściwa strona yeski i mam do wyboru:
- chyba najbardziej hamska opcja 

. z matmy miałam sprawdzian i coś czuje, że wpadnie 4 albo nawet 5