|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Szkoda że mam taką wąską łapkę ale juz mam klientke na zegarek na kremy też się znajdzie, pytanie tylko kiedy wysyłka bedzie |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Mnie nigdy żaden katalog nie zostaje, w sumie dobrze, bo pieca nie mam .
|
|
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w regulaminie wyczytałam że zegarek będzie wysłany 22-29.03 kurierem na adres paczki a kremy zostaną dodane do konta 25.03 i będą dodane do paczki po tym terminie |
|
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam zawsze też katalog który podpisuje MÓJ i mam go zawsze pod ręką , i po jego zakończeniu sio do pieca
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. W dodatku lubię sobie czasem powspominać i pooglądać starsze katalogi .
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc zostawiam
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
TORBA MAJA NIE PRZYCHODZI BO JEST W BRAKACH !! i pewnie dostaniesz ja w 5 lub nawet w 6 katalogu
|
|
|
|
#3070 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
W porównaniu do Oriflame jest piękne
|
|
|
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie sprzedałam żadnej pomadki więc nawet nie miałam możliwości zagrać
|
#3073 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Taste;17927288]Klientka zamawiała tę niebiesko-białą. Kolory identyczne jak w katalogu. Na oczach też widziałam, kolory, ładne, intensywne, ale nie zamówiłabym dla siebie, bo nie używam tak rzucających się w oczy cieni, ten niebieski jest dla mnie aż za intensywny, choć zdaję sobie sprawę, że dla wielu to będzie jednak zaletą
.[COLOR="Silver"]Oj fajnie dziekuje za odpowiedz. ja to takie kredki rozcieram jeszcze palcem i wtedy kolor jest ladny delikatny jak chce troche mocniej przy rzesach to jeszcze poprawie. Mowisz ze kolory jak w katalogu? To skusze sie tez na wersje zielona , bo mint powieniem mi pasowac jako chlodne popielate lato z szaroniebieskimi oczami i plamka zieleni, na lato taki kolor jest dla mnie jak znalazl. Oko sie blyszczy ale makijaz jest delikatny. Boje sie tylko ciemnego zielonego, bo przewaznie to sa zawsze cieple odcienie khaki |
|
|
|
#3075 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wrażenia z dzisiejszej wizyty w COKu i obejrzenia nowości z katalogu 5
![]() 1. Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa str. 21 - zapach taki jak cała seria, mam wrażenie, że jest to dokładnie to samo co było kiedyś w takich jakby plastikowych słoiczkach. 2. Poczwórne cienie do powiek Aquadelic str. 34 - wyglądają cudnie, kolor na górze z lewej jest jasny, troszkę cielisty taki do rozświetlenia powieki, prawa góra - pomarańcz z domieszką odcienia łososiowego, lewy dół - niebieski, lazur, bardzo intensywny, prawy dół - bardzo ciemny szary taki stalowy, intensywny kolor. Tylko kolor jasny na górze z lewej posiada błyszczące drobinki, faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najaśniejszego są intensywne. Na lato idealne dla odważnych ![]() 3. Poczwórne cienie do powiek Electric Purple str. 35 - też są ładne, kolor na górze z lewej jest jasny, jakby taki blady brzoskwiniowy, prawa góra - mocny cudny fiolet, lewy dół - zieleń taka oliwkowa, prawy dół - taki brązowo-złoto-łososiowy. Tylko kolor na dole z prawej posiada błyszczące drobinki (może jeszcze niewielką ich ilość posiada kolor oliwkowy), faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najjaśniejszego są dosyć intensywne. 4. Żelowa kredka do oczu Super Shock str. 41 - czy jest żelowa jakoś trudno mi było to wyczuć za to jest mięciutka i bardzo łatwo się nią maluje (próbowałam na dłoni), kolorki są przepiękne, ciemny szary taki stalowy jest boski i bardzo ciemna śliwka. Kolory są bardzo wyraźne i bardzo ładne.5. Błyszczyk do ust z musem str. 45 - aplikator taki jakby "ruchomy" dostosowujący się do kształtu ust jak to napisali w katalogu, kolory intensywne, pomazałam serwetkę 3 kolorami bo czwartego nie było, jutro zrobię zdjęcie i dodam na katalogowy. Teraz opiszę odcienie: Cafe au Lait - według mnie taki ciepły brąz, Sassy - mocna, intensywna czerwień, Pink Fluff - zgaszony róż. Błyszczyki są bardzo gęste, dosyć trudno je wydostać z opakowania ale na skórze dłoni bardzo ładnie sie rozprowadzały. Wszystkie (znaczy te 3) są kremowe, bez błyszczących drobinek. 6. Biżuteria Calista str. 59 - jasny kolor srebra, niebieskie oczko jest blade i matowe, materiał ala kryształek, naokoło oczka są błyszczące kamyczki. Nic specjalnego, na lato mogli dać trochę bardziej wyrazisty kolor tego oczka. Zawieszki są jednostronne. 7. Torebka Verena str. 59 - taka typowa troszkę większa kopertówka, półmatowa, w środku kieszonka na suwak i dwie kieszonki bez suwaka, materiał jest mięciutki i przyjemny w dotyku, piękne odcienie niebieskiego takiego lazurowego, turkusowego. Zdjęcie w katalogu bardzo dobrze oddaje rzeczywisty kolor torebki. Z drugiej strony torebki nie ma kolorowych pasków, jest jednokolorowa, z tyłu jest ten najciemniejszy kolor, który jest z przodu. Zapinana na taki zamek magnetyczny i dodatkowo na kluczyk ale ten kluczyk to jakaś porażka. Do trzymania w ręku za pasek (który jest odpinany) zawieszany na dłoni. Wygląda bardzo ładnie, jak ktoś ma ją do czego nosić to polecam ![]() 8. Biżuteria Maisie str. 61 - bardzo mi sie podoba, jest delikatna, czarne kamyki są matowe ale mają "ostre" kanty i dzięki temu ładnie odbjają światło (bardzo dobrze widać to na zdjęciu w katalogu), na górnej części, tej srebrnej jest dużo błyszczących oczek, kolor srebra typowy dla avonu. Zawieszki są jednostronne. 9. Biżuteria Maddison str. 63 - taka sobie, nic specjalnego, różowe i fioletowe oczka błyszczą, jest dosyć lekka, jest jednostronna, zdjęcie w katalogu dobrze oddaje rzeczywiste kolory. 10. Torebka Hazel str. 63 - jest cudna, takie maleństwo na lato do przerzucenia przez szyję, do którego wchodzi telefon, klucze, błyszczyk i troszkę moniaków, ewentualnie paczka papierosów jak ktos pali Materiał jest dosyć twardy, taki porządny, ma piękny jasno-szary kolor, jest półmatowa, w środku jedna kieszonka na telefon, kupiłabym ale troche przesadzili z ceną.11. Biżuteria Lyndi str. 65 - matowe perełki w kolorze perłowym i czarnym, ładne, delikatne. Dwa łańcuszki założone jednocześnie (jak u kobiety na zdjęciu w katalogu) wyglądają fajnie. 12. Biżuteria Arcadia str. 69 - bardzo błyszczące, leciutkie (puste w środku) nadmuchane kulki, świecą się jak psu ..... wyglądają jak bombki na choinkę, jak dla mnie trochę tandetne. To określenie w katalogu "bogaty" nie jest przesadzone, strasznie dużo tych kulek ![]() 13. "Idealna równowaga" krem na dzień/noc str. 105 - kolor zielony to coś ala żel, ten egzemplarz, który ja próbowałam był dosyć wodnisty ale nie wiem czy to nie wina tego, że krem leżał pod lampą, biały krem ma delikatną konsystencję i szybko sie wchłania (w dłoń), przyjemny, mało intensywny zapach. 14. Żel pod prysznic z peelingiem str. 133 - fajny zielony kolor, z delikatnymi peelingującymi drobinkami, zapach taki jak całej serii. Fajna rzecz na lato pod prysznic. Masażer do ciała jest malutki taki do założenia na palce (jak na zdjęciu w katalogu), cieniutki i jest gumowy. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-03-17 o 10:22 |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Zadam ponownie pytanie bo nikt mi nie odpowiedzial
Hej Dziewczyny mam pytanie ![]() Czy mialyście okazje juz wąchać tą nowość katalogu 8 wodę Bali Bliss która w katalogu 7 jest w ofercie demo??? Jaki ma zapach??? |
|
|
|
#3078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3080 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdziwiłam się, bo po opakowaniu i nazwie oczekiwałam jakiegoś orientalnego. Jak dla mnie to mógłby być i owocowy, bo lubię takie świeże zapachy .---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
.
|
|
|
#3081 |
|
Raczkowanie
|
witajcie, jestem konsultanką avon od niedawna, i mam pytanie próbowała może któraś z Was krem nadający włosom słoneczne refleksy- str.131 kat5
|
|
|
|
#3082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, po kilku dniach(choć trudno jest posmarować 2 razy w tym samym miejscu )również zero efektu .
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wlaśnie wróciłam ze spotkania okręgu, w sumie jakis sensacji to dla was nie mam poza tym ze Majka ma juz być , seria tajski kwiat lotosu Planet Spa, super ,poprstu super pachnie, smarowałam się musem do ciała, który jest w takim samym opakowaniu jak krem z oliwka i musze przyznać że też jest rewelacyjny!!! Poza tym to wszystko juz miałąm wywąchane ,katalog 06 pokazali ale przeciez dla nas to nie nowość, kawka, lody, gadka, szmatka miło było i tyle
|
|
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
ojojoj a ja właśnie dostałam zamówienie od jednej osoby i może sie babka wkurzyc jak to nic koloru nie zmieni
|
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję wygranych!
zerknęam na tą listę i jestem w szoku ja niestety nie brałam udziału w tym konkursie bo nie sprzedałam żadnej szminki, chciałam nawet wziąść te 2 dla siebie żeby załapać się na tusz ale odkąd urodziła mi się dzidzia to niemal ciągle ją całuję więć przestałam malować usta a tak wogóle to nie wiem co robić bo w piątek składałam zamowienie i w czwartek powinna mi teraz przyjsc paczka, dzis jest wtorek a jeszcze nie mam faktury wystawionej, jest napisane przy zamowiniu pobrane do realizacji, a zawsze juz w poniedzialek mialam fakturę. Nie wiem czy czasami nie wstrzymali mi paczki bo termin do zaplaty mialam do 8-go ja zaplacilam w piatek 12go a na ich konto dopiero dzis wplynely pieniazki. Czy jesli wstrzymują paczkę to informują jakoś o tym konsultantkę? |
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oja 84 sprawdź w historii zamówień czy jest podane, że zamówienie zostało pobrane do realizacji i jaka cyfra widnieje w miejscu gdzie podana jest ilość kartonów?? o ile jest to "0" to oznacza, że zapewne została wstrzymana, nikt Cię nie poinformuje o tym Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-03-16 o 21:21 |
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
To znaczy, żeby wszystko było jasne. Twoje pierwsze zamówienie musi być na kwotę 150 zł (obojętnie czy je zrobisz w I, II, czy III terminie) żeby nie ponosić kosztów wysyłki (10 zł ) i żebyś miała zarobku 25% (poniżej tej kwoty jest upust 15%), ale bez obawy, zamówienia fajnie się zbiera. Zresztą zawsze możesz spróbować, nic cię to nie kosztuje. Jak ci nie będzie szło, albo się nie spodoba, to po prostu zrezygnujesz
|
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
sprawdziłam i faktycznie przy ilosci kartonow jest zero
jutro do nich zadzwonię, myslicie, że jest szansa aby paczka dotarla do mnie w terminie? czyli w czwartek...
|
|
|
|
#3090 | |
|
Konto usunięte
|
odnosnie zwrotow zawsze mozna znalezc jakis myk aby się dało
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
nie ma szans. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

.
i mam zawsze też katalog który podpisuje MÓJ i mam go zawsze pod ręką , i po jego zakończeniu sio do pieca
. W dodatku lubię sobie czasem powspominać i pooglądać starsze katalogi

Zdziwiłam się, bo po opakowaniu i nazwie oczekiwałam jakiegoś orientalnego. Jak dla mnie to mógłby być i owocowy, bo lubię takie świeże zapachy
.
, po kilku dniach(choć trudno jest posmarować 2 razy w tym samym miejscu
.
jutro do nich zadzwonię, myslicie, że jest szansa aby paczka dotarla do mnie w terminie? czyli w czwartek...