Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 18:07   #3061
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Ha Ha! a mnie albo wzrok myli albo wygrałam i zegarek i kremy

tutaj jest lista trafionych -> https://www.pol.avon.com/REPSuite/do...ni_za_Mega.pdf
Ja też mam i kremik i zegarek.
Szkoda że mam taką wąską łapkę ale juz mam klientke na zegarek
na kremy też się znajdzie, pytanie tylko kiedy wysyłka bedzie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:12   #3062
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Czy ktos wie jak wygladaja kolory w tych kredkach/cieniach?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-powiek.htm

napewno bede zamawiac wersje niebieska-biala, ale ta zielona-mietowa mie tez kusi. Chcialam sie was podpytac jaki odcien jest tej ciemnej zieleni? Jest to raczej chlodna zielem czy ciepla khaki? Khaki mam taka gruba kredke i nie powiem ale wolalabym raczej dla chlodnego typu urody, albo cos neutralnego. Jasny kolor na zdjceiu bardzij wpada w niebieski niz w mietowa zielen, ale wiadomo to farba drukarka, wiec czesto nie odpowiada rzeczywistemu kolorowi.

Umiecie mi cos na temat tych kredek powiedziec?
Klientka zamawiała tę niebiesko-białą. Kolory identyczne jak w katalogu. Na oczach też widziałam, kolory, ładne, intensywne, ale nie zamówiłabym dla siebie, bo nie używam tak rzucających się w oczy cieni, ten niebieski jest dla mnie aż za intensywny, choć zdaję sobie sprawę, że dla wielu to będzie jednak zaletą.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Tak zmienili? fajnie;d bo te odecne nie chcą się palić;/
Mnie nigdy żaden katalog nie zostaje, w sumie dobrze, bo pieca nie mam.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:12   #3063
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja też mam i kremik i zegarek.
Szkoda że mam taką wąską łapkę ale juz mam klientke na zegarek
na kremy też się znajdzie, pytanie tylko kiedy wysyłka bedzie

w regulaminie wyczytałam że zegarek będzie wysłany 22-29.03 kurierem na adres paczki a kremy zostaną dodane do konta 25.03 i będą dodane do paczki po tym terminie
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:15   #3064
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ha Ha! a mnie albo wzrok myli albo wygrałam i zegarek i kremy

tutaj jest lista trafionych -> https://www.pol.avon.com/REPSuite/do...ni_za_Mega.pdf
Cytat:
w regulaminie wyczytałam że zegarek będzie wysłany 22-29.03 kurierem na adres paczki a kremy zostaną dodane do konta 25.03 i będą dodane do paczki po tym terminie
No to super

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:17   #3065
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankamicha Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie.. ;]
Zamówiłam już 1 torbę Maja, oczywiście nie przyszła
jak na III termin złoże zamowienie na 50 zł- w tym kolejną torbę i jak ona znowu nie przyjdzie to czy bd płacić przesyłkę ;D ?
Pisano już na ten temat. Majka wliczy się do bazy opustu, mimo iż nie przyjdzie, a więc jeżli złożysz zamówienie za 50zł, to nie zapłacisz za przesyłkę(oczywiście, jeśli w katalogu złożyłaś już zamówienie na 150 zł).

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-16, 18:18   #3066
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość
Klientka zamawiała tę niebiesko-białą. Kolory identyczne jak w katalogu. Na oczach też widziałam, kolory, ładne, intensywne, ale nie zamówiłabym dla siebie, bo nie używam tak rzucających się w oczy cieni, ten niebieski jest dla mnie aż za intensywny, choć zdaję sobie sprawę, że dla wielu to będzie jednak zaletą.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Mnie nigdy żaden katalog nie zostaje, w sumie dobrze, bo pieca nie mam.
a ja mam i mam zawsze też katalog który podpisuje MÓJ i mam go zawsze pod ręką , i po jego zakończeniu sio do pieca
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:22   #3067
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
a ja mam i mam zawsze też katalog który podpisuje MÓJ i mam go zawsze pod ręką , i po jego zakończeniu sio do pieca
No tak, ten MÓJ to też mi zostaje, ale grzecznie go układam w szafce, tak jak każdy kolejny katalog, bo lubię potem sprawdzić sobie choćby kolor czegoś w innym katalogu. W dodatku lubię sobie czasem powspominać i pooglądać starsze katalogi.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-16, 18:25   #3068
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ten MÓJ to też mi zostaje, ale grzecznie go układam w szafce, tak jak każdy kolejny katalog, bo lubię potem sprawdzić sobie choćby kolor czegoś w innym katalogu. W dodatku lubię sobie czasem powspominać i pooglądać starsze katalogi.
A mi tez taki zostaje, a raczej daje katalog sąsiadce, a ona zawsze mi z zamówieniem go oddaje więc zostawiam
Oliwka 21.07.2016
Stary 2010-03-16, 18:44   #3069
alutka63
Raczkowanie

GG do alutka63

Cytat:
Mam takie pytanie.. ;]
Zamówiłam już 1 torbę Maja, oczywiście nie przyszła
jak na III termin złoże zamowienie na 50 zł- w tym kolejną torbę i jak ona znowu nie przyjdzie to czy bd płacić przesyłkę ;D ?
TORBA MAJA NIE PRZYCHODZI BO JEST W BRAKACH !! i pewnie dostaniesz ja w 5 lub nawet w 6 katalogu
alutka63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:48   #3070
kasiulaa87
Przyczajenie

Cytat:
Nie, tak to nie działa.W I zamówieniu musisz mieć 150zł.
Właśnie wydawało mi się to za piękne
kasiulaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:50   #3071
alloffkowa
Zakorzenienie

W porównaniu do Oriflame jest piękne
Oliwka 21.07.2016
Stary 2010-03-16, 18:52   #3072
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

a ja nie sprzedałam żadnej pomadki więc nawet nie miałam możliwości zagrać
Stary 2010-03-16, 18:57   #3073
ankamicha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
TORBA MAJA NIE PRZYCHODZI BO JEST W BRAKACH !! i pewnie dostaniesz ja w 5 lub nawet w 6 katalogu
taak wiem...:/ tylko chce zamówić kolejną sztukę teraz bo promocja ;DD
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:08   #3074
201608040942
Konto usunięte

[QUOTE=Taste;17927288]Klientka zamawiała tę niebiesko-białą. Kolory identyczne jak w katalogu. Na oczach też widziałam, kolory, ładne, intensywne, ale nie zamówiłabym dla siebie, bo nie używam tak rzucających się w oczy cieni, ten niebieski jest dla mnie aż za intensywny, choć zdaję sobie sprawę, że dla wielu to będzie jednak zaletą.[COLOR="Silver"]

Oj fajnie dziekuje za odpowiedz. ja to takie kredki rozcieram jeszcze palcem i wtedy kolor jest ladny delikatny jak chce troche mocniej przy rzesach to jeszcze poprawie.
Mowisz ze kolory jak w katalogu? To skusze sie tez na wersje zielona , bo mint powieniem mi pasowac jako chlodne popielate lato z szaroniebieskimi oczami i plamka zieleni, na lato taki kolor jest dla mnie jak znalazl. Oko sie blyszczy ale makijaz jest delikatny. Boje sie tylko ciemnego zielonego, bo przewaznie to sa zawsze cieple odcienie khaki
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:13   #3075
alutka63
Raczkowanie

GG do alutka63

Cytat:
taak wiem...:/ tylko chce zamówić kolejną sztukę teraz bo promocja ;DD
to potem bedziesz miala na koncie 2 torby
alutka63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:21   #3076
andziat
Zakorzenienie

Moje wrażenia z dzisiejszej wizyty w COKu i obejrzenia nowości z katalogu 5

1. Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa str. 21 - zapach taki jak cała seria, mam wrażenie, że jest to dokładnie to samo co było kiedyś w takich jakby plastikowych słoiczkach.

2. Poczwórne cienie do powiek Aquadelic str. 34 - wyglądają cudnie, kolor na górze z lewej jest jasny, troszkę cielisty taki do rozświetlenia powieki, prawa góra - pomarańcz z domieszką odcienia łososiowego, lewy dół - niebieski, lazur, bardzo intensywny, prawy dół - bardzo ciemny szary taki stalowy, intensywny kolor. Tylko kolor jasny na górze z lewej posiada błyszczące drobinki, faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najaśniejszego są intensywne. Na lato idealne dla odważnych

3. Poczwórne cienie do powiek Electric Purple str. 35 - też są ładne, kolor na górze z lewej jest jasny, jakby taki blady brzoskwiniowy, prawa góra - mocny cudny fiolet, lewy dół - zieleń taka oliwkowa, prawy dół - taki brązowo-złoto-łososiowy. Tylko kolor na dole z prawej posiada błyszczące drobinki (może jeszcze niewielką ich ilość posiada kolor oliwkowy), faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najjaśniejszego są dosyć intensywne.

4. Żelowa kredka do oczu Super Shock str. 41 - czy jest żelowa jakoś trudno mi było to wyczuć za to jest mięciutka i bardzo łatwo się nią maluje (próbowałam na dłoni), kolorki są przepiękne, ciemny szary taki stalowy jest boski i bardzo ciemna śliwka. Kolory są bardzo wyraźne i bardzo ładne.

5. Błyszczyk do ust z musem str. 45 - aplikator taki jakby "ruchomy" dostosowujący się do kształtu ust jak to napisali w katalogu, kolory intensywne, pomazałam serwetkę 3 kolorami bo czwartego nie było, jutro zrobię zdjęcie i dodam na katalogowy. Teraz opiszę odcienie: Cafe au Lait - według mnie taki ciepły brąz, Sassy - mocna, intensywna czerwień, Pink Fluff - zgaszony róż. Błyszczyki są bardzo gęste, dosyć trudno je wydostać z opakowania ale na skórze dłoni bardzo ładnie sie rozprowadzały. Wszystkie (znaczy te 3) są kremowe, bez błyszczących drobinek.

6. Biżuteria Calista str. 59 - jasny kolor srebra, niebieskie oczko jest blade i matowe, materiał ala kryształek, naokoło oczka są błyszczące kamyczki. Nic specjalnego, na lato mogli dać trochę bardziej wyrazisty kolor tego oczka. Zawieszki są jednostronne.

7. Torebka Verena str. 59 - taka typowa troszkę większa kopertówka, półmatowa, w środku kieszonka na suwak i dwie kieszonki bez suwaka, materiał jest mięciutki i przyjemny w dotyku, piękne odcienie niebieskiego takiego lazurowego, turkusowego. Zdjęcie w katalogu bardzo dobrze oddaje rzeczywisty kolor torebki. Z drugiej strony torebki nie ma kolorowych pasków, jest jednokolorowa, z tyłu jest ten najciemniejszy kolor, który jest z przodu. Zapinana na taki zamek magnetyczny i dodatkowo na kluczyk ale ten kluczyk to jakaś porażka. Do trzymania w ręku za pasek (który jest odpinany) zawieszany na dłoni. Wygląda bardzo ładnie, jak ktoś ma ją do czego nosić to polecam

8. Biżuteria Maisie str. 61 - bardzo mi sie podoba, jest delikatna, czarne kamyki są matowe ale mają "ostre" kanty i dzięki temu ładnie odbjają światło (bardzo dobrze widać to na zdjęciu w katalogu), na górnej części, tej srebrnej jest dużo błyszczących oczek, kolor srebra typowy dla avonu. Zawieszki są jednostronne.

9. Biżuteria Maddison str. 63 - taka sobie, nic specjalnego, różowe i fioletowe oczka błyszczą, jest dosyć lekka, jest jednostronna, zdjęcie w katalogu dobrze oddaje rzeczywiste kolory.

10. Torebka Hazel str. 63 - jest cudna, takie maleństwo na lato do przerzucenia przez szyję, do którego wchodzi telefon, klucze, błyszczyk i troszkę moniaków, ewentualnie paczka papierosów jak ktos pali Materiał jest dosyć twardy, taki porządny, ma piękny jasno-szary kolor, jest półmatowa, w środku jedna kieszonka na telefon, kupiłabym ale troche przesadzili z ceną.

11. Biżuteria Lyndi str. 65 - matowe perełki w kolorze perłowym i czarnym, ładne, delikatne. Dwa łańcuszki założone jednocześnie (jak u kobiety na zdjęciu w katalogu) wyglądają fajnie.

12. Biżuteria Arcadia str. 69 - bardzo błyszczące, leciutkie (puste w środku) nadmuchane kulki, świecą się jak psu ..... wyglądają jak bombki na choinkę, jak dla mnie trochę tandetne. To określenie w katalogu "bogaty" nie jest przesadzone, strasznie dużo tych kulek

13. "Idealna równowaga" krem na dzień/noc str. 105 - kolor zielony to coś ala żel, ten egzemplarz, który ja próbowałam był dosyć wodnisty ale nie wiem czy to nie wina tego, że krem leżał pod lampą, biały krem ma delikatną konsystencję i szybko sie wchłania (w dłoń), przyjemny, mało intensywny zapach.

14. Żel pod prysznic z peelingiem str. 133 - fajny zielony kolor, z delikatnymi peelingującymi drobinkami, zapach taki jak całej serii. Fajna rzecz na lato pod prysznic. Masażer do ciała jest malutki taki do założenia na palce (jak na zdjęciu w katalogu), cieniutki i jest gumowy.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-03-17 o 10:22
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:41   #3077
rypka85
Zakorzenienie

Zadam ponownie pytanie bo nikt mi nie odpowiedzial

Hej Dziewczyny mam pytanie

Czy mialyście okazje juz wąchać tą nowość katalogu 8 wodę Bali Bliss która w katalogu 7 jest w ofercie demo???

Jaki ma zapach???
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:41   #3078
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Oj fajnie dziekuje za odpowiedz. ja to takie kredki rozcieram jeszcze palcem i wtedy kolor jest ladny delikatny jak chce troche mocniej przy rzesach to jeszcze poprawie.
Mowisz ze kolory jak w katalogu? To skusze sie tez na wersje zielona , bo mint powieniem mi pasowac jako chlodne popielate lato z szaroniebieskimi oczami i plamka zieleni, na lato taki kolor jest dla mnie jak znalazl. Oko sie blyszczy ale makijaz jest delikatny. Boje sie tylko ciemnego zielonego, bo przewaznie to sa zawsze cieple odcienie khaki
Uściślając, kolory tej niebieskiej kredki są identyczne jak w katalogu, za resztę nie odpowiadam, bo nie widziałam .

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-16, 19:43   #3079
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
to potem bedziesz miala na koncie 2 torby

Zawsze moze wykasować.
Stary 2010-03-16, 19:46   #3080
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Zadam ponownie pytanie bo nikt mi nie odpowiedzial

Hej Dziewczyny mam pytanie

Czy mialyście okazje juz wąchać tą nowość katalogu 8 wodę Bali Bliss która w katalogu 7 jest w ofercie demo???

Jaki ma zapach???
Ktoś gdzieś pisał, że to owocowy zapach. Zdziwiłam się, bo po opakowaniu i nazwie oczekiwałam jakiegoś orientalnego. Jak dla mnie to mógłby być i owocowy, bo lubię takie świeże zapachy.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
Moje wrażenia z dzisiejszej wizyty w COKu i obejrzenia nowości z katalogu 5

1. Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa str. 21 - zapach taki jak cała seria, mam wrażenie, że jest to dokładnie to samo co było kiedyś w takich jakby plastikowych słoiczkach.

2. Poczwórne cienie do powiek Aquadelic str. 34 - wyglądają cudnie, kolor na górze z lewej jest jasny, troszkę cielisty taki do rozświetlenia powieki, prawa góra - pomarańcz z domieszką odcienia łososiowego, lewy dół - niebieski, lazur, bardzo intensywny, prawy dół - bardzo ciemny szary taki stalowy, intensywny kolor. Tylko kolor jasny na górze z lewej posiada błyszczące drobinki, faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najaśniejszego są intensywne. Na lato idealne dla odważnych

3. Poczwórne cienie do powiek Electric Purple str. 35 - też są ładne, kolor na górze z lewej jest jasny, taki do rozświetlenia powieki, bardzo podobny do poprzedniego zestawu, prawa góra - mocny cudny fiolet, lewy dół - zieleń taka oliwkowa, prawy dół - ciepły brąz jakby z niewielką domieszką złota. Tylko kolor jasny na górze z lewej posiada błyszczące drobinki, faktycznie cienie są kremowe i oprócz tego najaśniejszego są bardzo intensywne.

4. Żelowa kredka do oczu Super Shock str. 41 - czy jest żelowa jakoś trudno mi było to wyczuć za to jest mięciutka i bardzo łatwo się nią maluje (próbowałam na dłoni), kolorki są przepiękne, ciemny szary taki stalowy jest boski i bardzo ciemna śliwka. Kolory są bardzo wyraźne i bardzo ładne.

5. Błyszczyk do ust z musem str. 45 - aplikator taki jakby "ruchomy" dostosowujący się do kształtu ust jak to napisali w katalogu, kolory intensywne, pomazałam serwetkę 3 kolorami bo czwartego nie było, jutro zrobię zdjęcie i dodam na katalogowy. Teraz opiszę odcienie: Cafe au Lait - według mnie taki ciepły brąz, Sassy - mocna, intensywna czerwień, Pink Fluff - zgaszony róż. Błyszczyki są bardzo gęste, dosyć trudno je wydostać z opakowania ale na skórze dłoni bardzo ładnie sie rozprowadzały. Wszystkie (znaczy te 3) są kremowe, bez błyszczących drobinek.

13. "Idealna równowaga" krem na dzień/noc str. 105 - kolor zielony to coś ala żel, ten egzemplarz, który ja próbowałam był dosyć wodnisty ale nie wiem czy to nie wina tego, że krem leżał pod lampą, biały krem ma delikatną konsystencję i szybko sie wchłania (w dłoń), przyjemny, mało intensywny zapach.
Wielkie dzięki.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-16, 20:02   #3081
boszka1987
Raczkowanie

witajcie, jestem konsultanką avon od niedawna, i mam pytanie próbowała może któraś z Was krem nadający włosom słoneczne refleksy- str.131 kat5
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:06   #3082
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boszka1987 Pokaż wiadomość
witajcie, jestem konsultanką avon od niedawna, i mam pytanie próbowała może któraś z Was krem nadający włosom słoneczne refleksy- str.131 kat5
Miałam go, choć teraz reklamują go jako nowość, składem pewnie się nie różni. Używałam go na noc, po pierwszym użyciu nie zauważyłam niczego, po kilku dniach(choć trudno jest posmarować 2 razy w tym samym miejscu)również zero efektu. Nie wiem wgl, czy komuś to działa.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-16, 20:07   #3083
milenka27
Raczkowanie

Dziewczyny, wlaśnie wróciłam ze spotkania okręgu, w sumie jakis sensacji to dla was nie mam poza tym ze Majka ma juz być , seria tajski kwiat lotosu Planet Spa, super ,poprstu super pachnie, smarowałam się musem do ciała, który jest w takim samym opakowaniu jak krem z oliwka i musze przyznać że też jest rewelacyjny!!! Poza tym to wszystko juz miałąm wywąchane ,katalog 06 pokazali ale przeciez dla nas to nie nowość, kawka, lody, gadka, szmatka miło było i tyle
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:25   #3084
boszka1987
Raczkowanie

ojojoj a ja właśnie dostałam zamówienie od jednej osoby i może sie babka wkurzyc jak to nic koloru nie zmieni
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:34   #3085
Oja 84
Zadomowienie

gratuluję wygranych! zerknęam na tą listę i jestem w szoku , że tak dużo osób wygrało ja niestety nie brałam udziału w tym konkursie bo nie sprzedałam żadnej szminki, chciałam nawet wziąść te 2 dla siebie żeby załapać się na tusz ale odkąd urodziła mi się dzidzia to niemal ciągle ją całuję więć przestałam malować usta

a tak wogóle to nie wiem co robić bo w piątek składałam zamowienie i w czwartek powinna mi teraz przyjsc paczka, dzis jest wtorek a jeszcze nie mam faktury wystawionej, jest napisane przy zamowiniu pobrane do realizacji, a zawsze juz w poniedzialek mialam fakturę. Nie wiem czy czasami nie wstrzymali mi paczki bo termin do zaplaty mialam do 8-go ja zaplacilam w piatek 12go a na ich konto dopiero dzis wplynely pieniazki. Czy jesli wstrzymują paczkę to informują jakoś o tym konsultantkę?
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 21:18   #3086
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
gratuluję wygranych! zerknęam na tą listę i jestem w szoku , że tak dużo osób wygrało
do rozlosowania poza Mini Cooperem było 300 zegarków i 2700 zestawów Anew

Oja 84 sprawdź w historii zamówień czy jest podane, że zamówienie zostało pobrane do realizacji i jaka cyfra widnieje w miejscu gdzie podana jest ilość kartonów??

o ile jest to "0" to oznacza, że zapewne została wstrzymana, nikt Cię nie poinformuje o tym

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2010-03-16 o 21:21
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 21:24   #3087
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
W strefie jest napisane, że:
"Zwrotowi nie podlegają:
- produkty zniszczone/uszkodzone świadomie lub wskutek niewłaściwego ich stosowania
- produkty których zużycie przekracza 25%
- biżuteria uszkodzona w wyniku noszenia
- produkty nadesłane po upływie 3-miesięcznego okresu gwarancji
- produkty z ofert netto
- produkty demo
- próbki".
Nie ma tu produktów z Różowej Wstążki, więc logicznie rzecz biorąc, można je zwracać. Zawsze możesz zadzwonić na infolinię i się spytać
Dzięki tak myślałam że można zwrócić... zapytałam dla pewności
Stary 2010-03-16, 22:18   #3088
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiulaa87 Pokaż wiadomość
hmm nawet jeśli w I terminie nie zamówię nic?
To znaczy, żeby wszystko było jasne. Twoje pierwsze zamówienie musi być na kwotę 150 zł (obojętnie czy je zrobisz w I, II, czy III terminie) żeby nie ponosić kosztów wysyłki (10 zł ) i żebyś miała zarobku 25% (poniżej tej kwoty jest upust 15%), ale bez obawy, zamówienia fajnie się zbiera. Zresztą zawsze możesz spróbować, nic cię to nie kosztuje. Jak ci nie będzie szło, albo się nie spodoba, to po prostu zrezygnujesz
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 22:33   #3089
Oja 84
Zadomowienie

sprawdziłam i faktycznie przy ilosci kartonow jest zero jutro do nich zadzwonię, myslicie, że jest szansa aby paczka dotarla do mnie w terminie? czyli w czwartek...
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 22:41   #3090
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Dzięki tak myślałam że można zwrócić... zapytałam dla pewności
odnosnie zwrotow zawsze mozna znalezc jakis myk aby się dało

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
sprawdziłam i faktycznie przy ilosci kartonow jest zero jutro do nich zadzwonię, myslicie, że jest szansa aby paczka dotarla do mnie w terminie? czyli w czwartek...
w czwartek pojutrze?
nie ma szans.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości