Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010. - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 13:08   #2581
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.

BelleFramboise witaj

evelineau też sobie czegoś takiego nie wyobrażam, dla mnie to jest zabawa, zabawa w życie, w bycie małżeństwem, bycie mamą i tatą....właśnie ta koleżanka z klasy o ktorej Wam wczoraj pisałam tak miała, nawet jej chłopaka rodzice znaleźli i skończyło jak się skończyło

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Jednak na uczelnię nie pojechałam bo po 12 się na tyle obudziłam by wstać nie wiem co ja taka senna jestem, że aż tyle snu potrzebuje

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 13:09   #2582
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BelleFramboise Pokaż wiadomość
Skądś to znam Najbliżsi koledzy mojego Tż też nie maja dziewczyn, praktycznie tylko mój ma, a reszta coś sie ociąga a pewnie byłoby mi raźniej z inną kobita, ale nie narzekam...te ich problemy
Chociaż czasami mam wrażenie, że patrzą na mnie dziwnie i myślą znowu Ona ?!?heheh

Witam Wszystkie

Kurczę pomożecie mi bo jakaś tępa jestem heheh- jak w jednym poście zacytować np. dwie odpowiedzi rożnych osób
Klikasz na ten znaczek pomiedzy CYTUJ a ODP przy tych postach które chcesz cytować, a na końcu ODPOWIEDZ

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 13:19   #2583
yellowsunshine
Zadomowienie

BelleFramboise witam

Madame kocham Kraków! Mam nadzieję, że zdasz nam relacje?

Kochajmnie
jak się trzymasz?

edit: Maderia
jak z TŻtem?

Edytowane przez yellowsunshine
Czas edycji: 2010-03-16 o 13:20
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 13:21   #2584
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

m a d e i r a jak tam u Ciebie? jak TŻ?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

yelloł jak tam zdrowie?

Stary 2010-03-16, 13:31   #2585
BelleFramboise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
BelleFramboise witaj

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Klikasz na ten znaczek pomiedzy CYTUJ a ODP przy tych postach które chcesz cytować, a na końcu ODPOWIEDZ
Dziekuję, może mi sie uda

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
BelleFramboise witam
Witam

Jakie dzisiaj humorki dopisują? U mnie całkiem, całkiem.Niestety Tż w pracy i pewnie zobaczymy się dopiero w czwartek a teraz pokój ogarniam bo masakra

Jeszcze jedno pytanie, jak Wy to robicie że dopisujecie coś w tym samym poście?ale nie edytujecie?! Maruda ze mnie, ale nie chcę popełniać błędów!Przepraszam.

Kocham

Razem od 23.08.2009
03.11.2012.- II kreseczki

Maleństwo

Nelly

Edytowane przez BelleFramboise
Czas edycji: 2010-03-16 o 13:36
BelleFramboise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 13:33   #2586
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Czuję się kiepsko, jeszcze nie wiem jak napisać pracę zaliczeniową i też mam syf w pokoju no i kiedy TŻ zobaczę to ja nie wiem

Stary 2010-03-16, 13:45   #2587
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

Dziekuję, może mi sie uda

Witam

Jakie dzisiaj humorki dopisują? U mnie całkiem, całkiem.Niestety Tż w pracy i pewnie zobaczymy się dopiero w czwartek a teraz pokój ogarniam bo masakra

Jeszcze jedno pytanie, jak Wy to robicie że dopisujecie coś w tym samym poście?ale nie edytujecie?! Maruda ze mnie, ale nie chcę popełniać błędów!Przepraszam.

Witaj w naszym gronie, obyś nie była kolejną zazdrośnicą która napisze trzy posty i zniknie

A to o czym mówisz dzieje się, jak się napisze dwa posty po sobie - jak napiszę jeden post, a zaraz później drugi (i nikt mi nie zdąży odpowiedzieć na ten pierwszy) to się automatycznie łączą
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 14:00   #2588
BelleFramboise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
m a d e i r a jak tam u Ciebie? jak TŻ?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

yelloł jak tam zdrowie?
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Witaj w naszym gronie, obyś nie była kolejną zazdrośnicą która napisze trzy posty i zniknie

oj, nie, nie, na pewno zostanę z Wami dłużej

A to o czym mówisz dzieje się, jak się napisze dwa posty po sobie - jak napiszę jeden post, a zaraz później drugi (i nikt mi nie zdąży odpowiedzieć na ten pierwszy) to się automatycznie łączą
Aaa to tak to jest, a ja się głowiłam jak to zrobić hehe
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Ale pokręciłam z tym postem teraz

Kocham

Razem od 23.08.2009

Maleństwo

Nelly
Stary 2010-03-16, 14:47   #2589
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Koszka jak się czujesz?

Stary 2010-03-16, 15:26   #2590
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Możliwe, że to ta pogoda. Teraz jeszcze okres. Monotonia, która trwała praktycznie przez całą zimę...
Obyś miała rację, że to minie

Chciałabym, byśmy z TŻtem pojechali sobie do Krakowa, hmmm

Proszę

To co stoi na przeszkodzie?

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
W sumie to jest to troszkę dziwne, że nie powiedział o tym mamie. Jak mojego się pytali co u mnie to od razu przyznał jak jest.
To pogrubione to prawda, wiem to na swoim przykładzie.

Witam

Madame, super pomysł z tym wyjazdem Być może tż już zaplanował zaręczyny.
Widzę, że się cieszysz...czyli nie powiesz "nie" tak jak wcześniej pisałaś ? ;>
Ciesze sie jak dziecko Nie chce tutaj o tym pisac i Was zanudzac, ale to naprawde bedzie wspaniale przezycie
Jesli nawet TZ sie nie oswiadczy to i tak bede bardzo szczesliwa, ze sam wyszedl z az taka inicjatywa Nie kazdy facet proponuje wyjazd swojej dziewczynie na rocznice, wiec musze docenic
Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość

Madame kocham Kraków! Mam nadzieję, że zdasz nam relacje?

Jesli tylko Was bedzie to interesowalo to nie ma sprawy

A moj TZ zyje od rana w stresie, bo moj kolega ze studiow chce ze mna robic referat. I moj TZ wydzwania do mnie, ze sie martwi ta cala sytaucja, ze nie moze sie skupic na niczym, bo o tym ciagle mysli, ze my bedziemy sie we dwoje spotykac w domu czy cos... Ale powiedzialam mu, ze jesli juz to takie cos nie bedzie mialo miejsca. Uspokoil sie troche
Ale z niego zazdrosnica

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-03-16 o 15:28
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 16:02   #2591
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość

To co stoi na przeszkodzie?

Ciesze sie jak dziecko Nie chce tutaj o tym pisac i Was zanudzac, ale to naprawde bedzie wspaniale przezycie
Jesli nawet TZ sie nie oswiadczy to i tak bede bardzo szczesliwa, ze sam wyszedl z az taka inicjatywa Nie kazdy facet proponuje wyjazd swojej dziewczynie na rocznice, wiec musze docenic

Jesli tylko Was bedzie to interesowalo to nie ma sprawy

A moj TZ zyje od rana w stresie, bo moj kolega ze studiow chce ze mna robic referat. I moj TZ wydzwania do mnie, ze sie martwi ta cala sytaucja, ze nie moze sie skupic na niczym, bo o tym ciagle mysli, ze my bedziemy sie we dwoje spotykac w domu czy cos... Ale powiedzialam mu, ze jesli juz to takie cos nie bedzie mialo miejsca. Uspokoil sie troche
Ale z niego zazdrosnica
Tak, masz rację... nie dziwię się, że jesteś szczęśliwa.

Co do zazdrości tż to jestem w szoku...
Chłopak ma niezłego świra na Twoim punkcie. ;>
Szczerze, wydaje mi się to trochę niezdrowe.
Być może źle to odbieram...
Stary 2010-03-16, 16:07   #2592
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Tak, masz rację... nie dziwię się, że jesteś szczęśliwa.

Co do zazdrości tż to jestem w szoku...
Chłopak ma niezłego świra na Twoim punkcie. ;>
Szczerze, wydaje mi się to trochę niezdrowe.
Być może źle to odbieram...
Ehhh no niestety. Jest taki sam jak ja
Oboje jestesmy zaborczy. On wie, ze to niedobrze, ale to silniejsze od nas.
Ciagle nad tym pracujemy, ale Wy same dobrze wiecie jak to ciezko...

Chodzilo Ci o swira w tym negatywnym znaczeniu?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 16:11   #2593
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ehhh no niestety. Jest taki sam jak ja
Oboje jestesmy zaborczy. On wie, ze to niedobrze, ale to silniejsze od nas.
Ciagle nad tym pracujemy, ale Wy same dobrze wiecie jak to ciezko...

Chodzilo Ci o swira w tym negatywnym znaczeniu?
Mój tż też jest o mnie zazdrosny... ale chyba nie pokazywałby mi tego tak naocznie jak twój. Czasami to zauważam... a czasami nie.
Świra w sensie raczej, pozytywnym, że taki na maxa zakochany, tylko trzeba uważać... bo można kochać i kochać...
Nie wiem czy wiesz o co chodzi ...
Stary 2010-03-16, 16:41   #2594
kamila2006
Zakorzenienie

co do krakowa bylam.... setki razy mam blisko wiec wpadam czasem, czasem tylko przejazdem. co do uroku miejsca to ja nie widze tego uroku... mnostwo turystow, latwo sie zgubic, latwo zostac okradzionym (pilnujcie sprzet fotograficzny!!!!!!), latwo zostac pobitym(szczegolnie gdy nie dasz komus na bułke) tlum, halas, mnostwo plątajacych sie pod nogami turysotw mowiących w kazdym jezyku swiata. to cos jak zakopane (ktorego tez nie lubie) juz zdecydowanie wole jechac do Bialki czy Wisły jest jakos tak...spokojniej.

Wiadomo wycieczka do krakowa jest ok. ale nigdy nie chcialabym tam mieszkac. no nie w centrum. bo masakra jest

Co do referatow pisanych parami. To to jest powod do zazdrosci? Pamietam jak do tż przyjezdzala kolezanka z grupy i robil z nia referat. baaaa nawet po nią wyjezdzal autem na dworzec bo by do niego nie trafila i nawet przez chwile nie bylam zazdrosna. staralam sie nawet w tym czasie nie pisac nie dzwonic zeby im nie przeszkadzac. musze sie chyba nauczyc od was troche tej zazdrosci

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 16:49   #2595
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
co do krakowa bylam.... setki razy mam blisko wiec wpadam czasem, czasem tylko przejazdem. co do uroku miejsca to ja nie widze tego uroku... mnostwo turystow, latwo sie zgubic, latwo zostac okradzionym (pilnujcie sprzet fotograficzny!!!!!!), latwo zostac pobitym(szczegolnie gdy nie dasz komus na bułke) tlum, halas, mnostwo plątajacych sie pod nogami turysotw mowiących w kazdym jezyku swiata. to cos jak zakopane (ktorego tez nie lubie) juz zdecydowanie wole jechac do Bialki czy Wisły jest jakos tak...spokojniej.

Wiadomo wycieczka do krakowa jest ok. ale nigdy nie chcialabym tam mieszkac. no nie w centrum. bo masakra jest
Jak romantyczny wyjazd to tylko do takich mniejszych miejscowości, tam gdzie można się zaszyć i być całkowicie sam na sam
Oczywiście byłabym tak samo szczęśliwa jak Madame, wspaniały pomysł z tym Krakowem jej tż wymyślił.
Stary 2010-03-16, 16:54   #2596
kamila2006
Zakorzenienie

w krakowie polecam aquapark i kilka barow w ktorych jest calkiem niezly klimat

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:32   #2597
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

czesc piekne i witam nowa Belle... nie pamietam co dalej
ja wrocilam po 8 lekcjach do domu.. kregoslup mnie boli a TZ mi grozi non stop ze jesli w przeciagu tego tygodnia nie pojde do lekarza to mnie na taczkach zawizie martwi sie bo ani mnie objac bo boli ani schylic sie nie moge a podosic cokolwiek to koszmar no chyba sie powiesze
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:47   #2598
BelleFramboise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
czesc piekne i witam nowa Belle... nie pamietam co dalej
ja wrocilam po 8 lekcjach do domu.. kregoslup mnie boli a TZ mi grozi non stop ze jesli w przeciagu tego tygodnia nie pojde do lekarza to mnie na taczkach zawizie martwi sie bo ani mnie objac bo boli ani schylic sie nie moge a podosic cokolwiek to koszmar no chyba sie powiesze
Hehe Witaj
Oj to nieciekawie masz, dlaczego nie pójdziesz do lekarza?na jakieś prześwietlenie?z kręgosłupem to nie ma żartów, od dawna tak cierpisz? Tylko się nie wieszaj

Kocham

Razem od 23.08.2009

Maleństwo

Nelly
Stary 2010-03-16, 17:53   #2599
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Ja tylko tak po krótce napiszę co i jak..
Ex tż napisał wczoraj do mnie że ma mi coś ważnego do powiedzenia, że chciałby to zrobić prosto w oczy itp..dałam się ubłagać i poszłam na "5min" staliśmy wieczorem na tym zimnie, on płakał jak dziecko, przepraszał, powiedział że późno zrozumiał jak mocno mnie zranił, jakie błędy popełniał, że spotkał się dziś (czyli wczoraj) z tą laskątak, właśnie z tą przez którą rozwalił się nasz związek, ona przyszła do niego z torbami, bo jej facet dowiedziawszy się o tym wszystkim wyrzucił ją z domu, a ona przyszła do mojego ex wyznać mu miłość i to że chce z nim zamieszkać on jej powiedział, że kocha tylko mnie i że nie chce mieć już z nią żadnego kontaktu..czy tak było, nie mam do końca pewności, powiedziałam mu, że zamiast słów, chcę zobaczyć czyny, jego zmianę, starania..nie zamierzam z nim na razie zamieszkać, mimo że on trzyma "nasze mieszkanie", sam sobie już teraz rady nie daje, więc musi się wyprowadzić, najprawdopodobniej do rodziców..no i dobrze, też tak kiedyś zaczęliśmy- ja na stancji, on w domu i było pięknie..postawiłam mu wczoraj wiele warunków, zobaczymy czy będzie ich przestrzegał
Tu pewnie mnie skarcicie, zostałam u niego na noc..brakowało mi jego dotyku..żałować nie żałuje, ale wiem że nie postąpiłam dobrze..nie chcę na razie wchodzić z nim w związek, chcę żeby sprawił bym zaufała na nowo i pokochała na nowo..zobaczymy co z tego będzie..teraz nie wiem jak go nazywać..tż. ex Co Wy na to dziewczyny ? Miało być krótko
PurBlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:58   #2600
Koszkaa
Zadomowienie

Aa u mnie nic ciekawego.
On milczy (jakoś słowo ex ciężko mi napisać), ja się nie odzywam.
Mama coś się mnie czepia.
Jest średnio na jeża. Idę zaraz na fitness.
Pozdrawiam Was, nie mam weny do pisania dzisiaj
Stary 2010-03-16, 18:03   #2601
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Aa u mnie nic ciekawego.
On milczy (jakoś słowo ex ciężko mi napisać), ja się nie odzywam.
Mama coś się mnie czepia.
Jest średnio na jeża. Idę zaraz na fitness.
Pozdrawiam Was, nie mam weny do pisania dzisiaj
Stary 2010-03-16, 18:11   #2602
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Ex tż napisał wczoraj do mnie że ma mi coś ważnego do powiedzenia, że chciałby to zrobić prosto w oczy itp..dałam się ubłagać i poszłam na "5min" staliśmy wieczorem na tym zimnie, on płakał jak dziecko, przepraszał, powiedział że późno zrozumiał jak mocno mnie zranił, jakie błędy popełniał, że spotkał się dziś (czyli wczoraj) z tą laskątak, właśnie z tą przez którą rozwalił się nasz związek, ona przyszła do niego z torbami, bo jej facet dowiedziawszy się o tym wszystkim wyrzucił ją z domu, a ona przyszła do mojego ex wyznać mu miłość i to że chce z nim zamieszkać on jej powiedział, że kocha tylko mnie i że nie chce mieć już z nią żadnego kontaktu..czy tak było, nie mam do końca pewności, powiedziałam mu, że zamiast słów, chcę zobaczyć czyny, jego zmianę, starania..nie zamierzam z nim na razie zamieszkać, mimo że on trzyma "nasze mieszkanie", sam sobie już teraz rady nie daje, więc musi się wyprowadzić, najprawdopodobniej do rodziców..no i dobrze, też tak kiedyś zaczęliśmy- ja na stancji, on w domu i było pięknie..postawiłam mu wczoraj wiele warunków, zobaczymy czy będzie ich przestrzegał
Tu pewnie mnie skarcicie, zostałam u niego na noc..brakowało mi jego dotyku..żałować nie żałuje, ale wiem że nie postąpiłam dobrze..nie chcę na razie wchodzić z nim w związek, chcę żeby sprawił bym zaufała na nowo i pokochała na nowo..zobaczymy co z tego będzie..teraz nie wiem jak go nazywać..tż. ex Co Wy na to dziewczyny ? Miało być krótko
a mi sie wydaje, ze zostalas bo nadal go kochasz tylko za bardzo sie boisz, ze znowu sie Cie zrani. Jesli moge zapytac to on Cie zdradzil z Ta panienka? Jak dla mnie to dalas mu duza nadzieje zostajac na noc.
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:14   #2603
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
a mi sie wydaje, ze zostalas bo nadal go kochasz tylko za bardzo sie boisz, ze znowu sie Cie zrani. Jesli moge zapytac to on Cie zdradzil z Ta panienka? Jak dla mnie to dalas mu duza nadzieje zostajac na noc.
Szczerze mówiąc to nie chciałabym znowu do tego powracać to była przyjaciółka, z którą lepiej się gadało kiedy między nami było źle..a przyrzekał mi, że mnie nie zdradził..nie chcę już o tym myśleć..
Kocham go dalej, ale zranił mnie cholernie Jedyną nadzieję jaką mu dałam to taka, że jeszcze może o mnie zawalczyć..choć wiem jaka jestem słaba..teraz to ja czekam na smsy, strzałki, sama się nie odzywam..ale nie będę też na każde jego zawołanie..niech udowodni że się zmieniłAle dużo czasu to zajmie
Stary 2010-03-16, 18:20   #2604
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Hehe Witaj
Oj to nieciekawie masz, dlaczego nie pójdziesz do lekarza?na jakieś prześwietlenie?z kręgosłupem to nie ma żartów, od dawna tak cierpisz? Tylko się nie wieszaj
no bo jak wyjdzie ze to tylko nadwyrezone miesnie to sie zblaznie..
nie mam zamiaru sie wieszac tak dla zartow
cierpic cierpie juz od dlugiego czasu... a z pol roku będzie. Odpada podnoszenie wszystkiego co ciezkie (ponad 5 kg) nawet ławy nie moge podniesc na chwile zeby dywan wyciągnac bo potem boli uparcie..
na aerobiku sie porozciagalam tu chrupnelo to mocniej to lzej ale chrupalo cos ciagle.. potem jak odpoczelam chwile to dal sie kregoslup we znaki. wiem ze nie ma zartow.. u mnie tata ma problemy z kregami moja babcia tez... ale poboli i przestanie
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:22   #2605
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc to nie chciałabym znowu do tego powracać to była przyjaciółka, z którą lepiej się gadało kiedy między nami było źle..a przyrzekał mi, że mnie nie zdradził..nie chcę już o tym myśleć..
Kocham go dalej, ale zranił mnie cholernie Jedyną nadzieję jaką mu dałam to taka, że jeszcze może o mnie zawalczyć..choć wiem jaka jestem słaba..teraz to ja czekam na smsy, strzałki, sama się nie odzywam..ale nie będę też na każde jego zawołanie..niech udowodni że się zmieniłAle dużo czasu to zajmie
wspolczuje, ja bym nie umiala, zawsze mialabym to przed oczami, ale z drugiej strony wiem ze latwo powiedziec, ze jak cos sie stanie to odejde, pozniej zycie weryfikuje, ze to nie takie proste. Jesli to bylo jednorazowe a on zrozumial swoj blad, a ty bedziesz potrafila na tyle zapomniec zeby znowu poczuc sie bezpiecznie przy nim, to dobrze bedzie sprobowac jeszcze raz. Masz racje niech pokaze, niech walczy a Ty obserwuj.
Stary 2010-03-16, 18:26   #2606
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
wspolczuje, ja bym nie umiala, zawsze mialabym to przed oczami, ale z drugiej strony wiem ze latwo powiedziec, ze jak cos sie stanie to odejde, pozniej zycie weryfikuje, ze to nie takie proste. Jesli to bylo jednorazowe a on zrozumial swoj blad, a ty bedziesz potrafila na tyle zapomniec zeby znowu poczuc sie bezpiecznie przy nim, to dobrze bedzie sprobowac jeszcze raz. Masz racje niech pokaze, niech walczy a Ty obserwuj.
Zobaczymy jak będzie..choć jedno jest pewne, marzy mi się jego powrót..taki jaki był kiedyś..i żeby już taki został
Dziekuje Kochana za zainteresowanie
Stary 2010-03-16, 18:32   #2607
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy jak będzie..choć jedno jest pewne, marzy mi się jego powrót..taki jaki był kiedyś..i żeby już taki został
Dziekuje Kochana za zainteresowanie
nie ma za co, napewno bedzie dobrze widac to, przynajmniej ja pogonil , nie lubie takich panienek, i nie zgodzila bym sie by moj maz mial przyjaciolke, ja sie strasznie boje zdrady (nie wiem czemu), bo wiem, ze by mi sie swiat zawalil, zabardzo go kocham by odejsc ale nie umialabym zapomniec, wybaczyc ,albo bym mu cos zrobila albo sobie. Ale jesli Ty dasz rade to napewno bedzie dobrze, moze ta lekcja wystarczy mu do konca zycia, bo zobaczyl co moze stracic.
Stary 2010-03-16, 18:35   #2608
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
nie ma za co, napewno bedzie dobrze widac to, przynajmniej ja pogonil , nie lubie takich panienek, i nie zgodzila bym sie by moj maz mial przyjaciolke, ja sie strasznie boje zdrady (nie wiem czemu), bo wiem, ze by mi sie swiat zawalil, zabardzo go kocham by odejsc ale nie umialabym zapomniec, wybaczyc ,albo bym mu cos zrobila albo sobie. Ale jesli Ty dasz rade to napewno bedzie dobrze, moze ta lekcja wystarczy mu do konca zycia, bo zobaczyl co moze stracic.
Jednym z warunków było właśnie koniec przyjaciółek..dla mnie przyjaźń damsko męska może istnieć tylko w związku..zawsze coś wyjdzie z jednej czy drugiej strony, i może być tak że ten zakochany tego nie ujawnia, ale może być też tak jak było w przypadku mojego związku..szkoda gadać
Np teraz cały czas się zastanawiam, czy faktycznie było tak jak mówi..czy na pewno urwał z nią kontakt
Stary 2010-03-16, 18:37   #2609
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm.. no wg mnie nie postąpiłaś dobrze. Piszesz że nie chcesz narazie wchodzić z nim w związek, że on musi się trochę postarać, a to że zostałas u niego na noc to co? Sama sobie zaprzeczyłaś.
No ale dobrze że zdajesz sobie z tego sprawę
Wiem, że jest ciężko

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:40   #2610
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jednym z warunków było właśnie koniec przyjaciółek..dla mnie przyjaźń damsko męska może istnieć tylko w związku..zawsze coś wyjdzie z jednej czy drugiej strony, i może być tak że ten zakochany tego nie ujawnia, ale może być też tak jak było w przypadku mojego związku..szkoda gadać
Np teraz cały czas się zastanawiam, czy faktycznie było tak jak mówi..czy na pewno urwał z nią kontakt
ja sie nigdy nie godzilam na takie cos i nigdy sie nie zgodze. Bedzie dobrze trzymaj sie wiadomo, ze zaufanie nie wroci tak szybko, malymi kroczkami dacie rade
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości