|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
BelleFramboise witaj
evelineau też sobie czegoś takiego nie wyobrażam, dla mnie to jest zabawa, zabawa w życie, w bycie małżeństwem, bycie mamą i tatą....właśnie ta koleżanka z klasy o ktorej Wam wczoraj pisałam tak miała, nawet jej chłopaka rodzice znaleźli i skończyło jak się skończyło ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Jednak na uczelnię nie pojechałam bo po 12 się na tyle obudziłam by wstać nie wiem co ja taka senna jestem, że aż tyle snu potrzebuje
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
BelleFramboise witam
Madame kocham Kraków! Mam nadzieję, że zdasz nam relacje? ![]() Kochajmnie jak się trzymasz? edit: Maderia jak z TŻtem? Edytowane przez yellowsunshine Czas edycji: 2010-03-16 o 13:20 |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
m a d e i r a jak tam u Ciebie? jak TŻ?
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- yelloł jak tam zdrowie?
|
|
#2585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam Jakie dzisiaj humorki dopisują? U mnie całkiem, całkiem.Niestety Tż w pracy i pewnie zobaczymy się dopiero w czwartek a teraz pokój ogarniam bo masakra![]() Jeszcze jedno pytanie, jak Wy to robicie że dopisujecie coś w tym samym poście?ale nie edytujecie?! Maruda ze mnie, ale nie chcę popełniać błędów!Przepraszam. Edytowane przez BelleFramboise Czas edycji: 2010-03-16 o 13:36 |
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się kiepsko, jeszcze nie wiem jak napisać pracę zaliczeniową i też mam syf w pokoju
no i kiedy TŻ zobaczę to ja nie wiem
|
|
#2587 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Witaj w naszym gronie, obyś nie była kolejną zazdrośnicą która napisze trzy posty i zniknie ![]() A to o czym mówisz dzieje się, jak się napisze dwa posty po sobie - jak napiszę jeden post, a zaraz później drugi (i nikt mi nie zdąży odpowiedzieć na ten pierwszy) to się automatycznie łączą
|
|
|
|
|
#2588 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Ale pokręciłam z tym postem teraz
|
||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka jak się czujesz?
|
|
#2590 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To co stoi na przeszkodzie? ![]() Cytat:
Nie chce tutaj o tym pisac i Was zanudzac, ale to naprawde bedzie wspaniale przezycie ![]() Jesli nawet TZ sie nie oswiadczy to i tak bede bardzo szczesliwa, ze sam wyszedl z az taka inicjatywa Nie kazdy facet proponuje wyjazd swojej dziewczynie na rocznice, wiec musze docenic ![]() Jesli tylko Was bedzie to interesowalo to nie ma sprawy ![]() A moj TZ zyje od rana w stresie, bo moj kolega ze studiow chce ze mna robic referat. I moj TZ wydzwania do mnie, ze sie martwi ta cala sytaucja, ze nie moze sie skupic na niczym, bo o tym ciagle mysli, ze my bedziemy sie we dwoje spotykac w domu czy cos... Ale powiedzialam mu, ze jesli juz to takie cos nie bedzie mialo miejsca. Uspokoil sie troche Ale z niego zazdrosnica
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-03-16 o 15:28 |
||
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zazdrości tż to Chłopak ma niezłego świra na Twoim punkcie. ;> Szczerze, wydaje mi się to trochę niezdrowe. Być może źle to odbieram...
|
|
#2592 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oboje jestesmy zaborczy. On wie, ze to niedobrze, ale to silniejsze od nas. Ciagle nad tym pracujemy, ale Wy same dobrze wiecie jak to ciezko... ![]() Chodzilo Ci o swira w tym negatywnym znaczeniu?
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świra w sensie raczej, pozytywnym , że taki na maxa zakochany, tylko trzeba uważać... bo można kochać i kochać...Nie wiem czy wiesz o co chodzi ...
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
co do krakowa bylam.... setki razy
mam blisko wiec wpadam czasem, czasem tylko przejazdem. co do uroku miejsca to ja nie widze tego uroku... mnostwo turystow, latwo sie zgubic, latwo zostac okradzionym (pilnujcie sprzet fotograficzny!!!!!!), latwo zostac pobitym(szczegolnie gdy nie dasz komus na bułke) tlum, halas, mnostwo plątajacych sie pod nogami turysotw mowiących w kazdym jezyku swiata. to cos jak zakopane (ktorego tez nie lubie ) juz zdecydowanie wole jechac do Bialki czy Wisły jest jakos tak...spokojniej.Wiadomo wycieczka do krakowa jest ok. ale nigdy nie chcialabym tam mieszkac. no nie w centrum. bo masakra jest ![]() Co do referatow pisanych parami. To to jest powod do zazdrosci? Pamietam jak do tż przyjezdzala kolezanka z grupy i robil z nia referat. baaaa nawet po nią wyjezdzal autem na dworzec bo by do niego nie trafila i nawet przez chwile nie bylam zazdrosna. staralam sie nawet w tym czasie nie pisac nie dzwonic zeby im nie przeszkadzac. musze sie chyba nauczyc od was troche tej zazdrosci
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście byłabym tak samo szczęśliwa jak Madame, wspaniały pomysł z tym Krakowem jej tż wymyślił.
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
w krakowie polecam aquapark i kilka barow w ktorych jest calkiem niezly klimat
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
czesc piekne
![]() ja wrocilam po 8 lekcjach do domu.. kregoslup mnie boli a TZ mi grozi non stop ze jesli w przeciagu tego tygodnia nie pojde do lekarza to mnie na taczkach zawizie no chyba sie powiesze
|
|
|
|
#2598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj to nieciekawie masz, dlaczego nie pójdziesz do lekarza?na jakieś prześwietlenie?z kręgosłupem to nie ma żartów , od dawna tak cierpisz? Tylko się nie wieszaj
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko tak po krótce napiszę co i jak..
Ex tż napisał wczoraj do mnie że ma mi coś ważnego do powiedzenia, że chciałby to zrobić prosto w oczy itp..dałam się ubłagać i poszłam na "5min" staliśmy wieczorem na tym zimnie, on płakał jak dziecko, przepraszał, powiedział że późno zrozumiał jak mocno mnie zranił, jakie błędy popełniał, że spotkał się dziś (czyli wczoraj) z tą laską tak, właśnie z tą przez którą rozwalił się nasz związek, ona przyszła do niego z torbami, bo jej facet dowiedziawszy się o tym wszystkim wyrzucił ją z domu, a ona przyszła do mojego ex wyznać mu miłość i to że chce z nim zamieszkać![]() Tu pewnie mnie skarcicie, zostałam u niego na noc..brakowało mi jego dotyku..żałować nie żałuje, ale wiem że nie postąpiłam dobrze..nie chcę na razie wchodzić z nim w związek, chcę żeby sprawił bym zaufała na nowo i pokochała na nowo..zobaczymy co z tego będzie..teraz nie wiem jak go nazywać..tż. ex Co Wy na to dziewczyny ? Miało być krótko
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Aa u mnie nic ciekawego.
On milczy (jakoś słowo ex ciężko mi napisać), ja się nie odzywam. Mama coś się mnie czepia. Jest średnio na jeża. Idę zaraz na fitness. Pozdrawiam Was, nie mam weny do pisania dzisiaj
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to była przyjaciółka, z którą lepiej się gadało kiedy między nami było źle..a przyrzekał mi, że mnie nie zdradził..nie chcę już o tym myśleć..Kocham go dalej, ale zranił mnie cholernie Jedyną nadzieję jaką mu dałam to taka, że jeszcze może o mnie zawalczyć..choć wiem jaka jestem słaba..teraz to ja czekam na smsy, strzałki, sama się nie odzywam..ale nie będę też na każde jego zawołanie..niech udowodni że się zmienił |
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zamiaru sie wieszac tak dla zartow ![]() cierpic cierpie juz od dlugiego czasu... a z pol roku będzie. Odpada podnoszenie wszystkiego co ciezkie (ponad 5 kg) nawet ławy nie moge podniesc na chwile zeby dywan wyciągnac bo potem boli uparcie.. ![]() na aerobiku sie porozciagalam tu chrupnelo to mocniej to lzej ale chrupalo cos ciagle.. potem jak odpoczelam chwile to dal sie kregoslup we znaki. wiem ze nie ma zartow.. u mnie tata ma problemy z kregami moja babcia tez... ale poboli i przestanie
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Kochana za zainteresowanie |
|
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie lubie takich panienek, i nie zgodzila bym sie by moj maz mial przyjaciolke, ja sie strasznie boje zdrady (nie wiem czemu), bo wiem, ze by mi sie swiat zawalil, zabardzo go kocham by odejsc ale nie umialabym zapomniec, wybaczyc ,albo bym mu cos zrobila albo sobie. Ale jesli Ty dasz rade to napewno bedzie dobrze, moze ta lekcja wystarczy mu do konca zycia, bo zobaczyl co moze stracic.
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Np teraz cały czas się zastanawiam, czy faktycznie było tak jak mówi..czy na pewno urwał z nią kontakt
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dobrze że zdajesz sobie z tego sprawę ![]() Wiem, że jest ciężko
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

Najbliżsi koledzy mojego Tż też nie maja dziewczyn, praktycznie tylko mój ma, a reszta coś sie ociąga

a teraz pokój ogarniam bo masakra

no chyba sie powiesze
, od dawna tak cierpisz?
Tylko się nie wieszaj
tak, właśnie z tą przez którą rozwalił się nasz związek, ona przyszła do niego z torbami, bo jej facet dowiedziawszy się o tym wszystkim wyrzucił ją z domu, a ona przyszła do mojego ex wyznać mu miłość i to że chce z nim zamieszkać