Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 19:08   #2191
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

czesc dziewczynki

rozpisalam sie tu w niedziele na temat spowiedzi i mi wszystko zjadło , nie bede sie juz powtarzac,

dzis obgadalam wszystko z dekoratorka, sala bedzie zielono, bialo, kremowa,
jutro spotkanie z zespołem, jeszcze nie wiem kiedy te podziekowania zrobic, kolezanki doradzaja ze przed oczepinami jak wrocimy od fotografa, wiec moze i tak bedzie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:10   #2192
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Pozostało mi 101 dni
WOLNOŚCI
Jejq ten czas biegnie jak szalony, toż to tylko 101 dni-czyli prawie tyle co i nic
Wierzyć mi się nie chce, a jeszcze tyle spraw do załatwienia-masakra

Kochane powiedzcie mi jakie piosenki typujecie na pierwszy taniec?
Wiem że to pytanie przewijało się parokrotnie, ale nic już z tego nie pamiętam
My w sumie mamy jedną jedyną piosenkę z którą jesteśmy związani, bo przy niej się poznaliśmy i pierwszy raz tańczyliśmy..Ale jest to piosenka Mel C. i chyba nie bardzo pasuje na I taniec
Powiedzcie mi natomiast co myślicie o "Zawsze tam gdzie Ty" Lady Pank?
Bo ją biorę pod uwagę w jakimś tam stopniu

Napiszcie proszę co Wy planujecie na I t.

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:26   #2193
madmuazelle
BAN stały

Jestem,ale mi coś słabo dzisiaj. Bleh. :/

madziulka,niech żyje wolność.Wolność i swoboda,niech żyje zabawa i dziewczyna młoda.
A za 101 dni plus
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:28   #2194
Samoa
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17912683]
Tylko Vistula ma wąskie spodnie na dole i mi się to nie podobało, na górze worek na dole rurki... ciekawe czy Lantier tak samo.[/QUOTE]

o to dziwne taki pajacyko-sułtanJa lubię wąskie spodnie i mocno taliowane garniaki i taliowaną koszulę

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
My wlasnie czegos takiego szukamy, tylko rzeczywiscie cena jest troche studzaca zapal. Z drugiej strony na moj stroj poszlo grubo ponad to 3900, wiec dlaczego TZowi mialoby sie cos ladnego tez nie nalezec...

A obejrzyj sobie te butki http://www.faith.co.uk/white-ciamant...oe-prod578501/ Ja je chyba kupie, tylko, ze ecru.
no tzcik w garniaku pracuje, więc dla niego to przydatna rzecz Problem w tym, że teraz niezapowiedzianie musimy wydac 5 koła i na garniak myśleliśmy 2 tysiaczki i teraz trzeba policzyc czy wyciągnięmy skądś dodatkowe 2 koła, ale tz powiedział, że jak zna zycie to wyciągniemy spod ziemi i kupimy Ja jestem za, bo uważam, że mu się należy a wygląda boskoKwestia tylko jego decyzji

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Samoa i wszystkie dziewczyny szukajace butow, zajrzyjcie sobie tu, jest kilka ciekawych propozycji http://www.wizaz.pl/Moda/Trendy/Ach-.../Fantasy-179zl
dzięki!!!!!!!!!!!!Szukała m tej stronki od roku i nie moglam znaleźć!
Te butki sa śliczne http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/638 nie wiem czy sie na nie nie skuszę...
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
miło miło polecam wygodne
na pewno je obejrzę, bo strasnzie mi się podoba, że sa takie perłowe
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dzisiaj 66

od czwartku idę znowu do pracy jako hostessa znowu 200 zł będziecieszę się bardzo
ooo to juz za zaraz A my dziś 3 miesiące i 3 dnijakoś 95 dni

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Pozostało mi 101 dni
WOLNOŚCI
Jejq ten czas biegnie jak szalony, toż to tylko 101 dni-czyli prawie tyle co i nic

My w sumie mamy jedną jedyną piosenkę z którą jesteśmy związani, bo przy niej się poznaliśmy i pierwszy raz tańczyliśmy..Ale jest to piosenka Mel C. i chyba nie bardzo pasuje na I taniec

ja nie wiem jeszcze, odkładam ten temat do momentu az pójdziemy na kurs tańcaLady Pank wg mnie moze byc Lubie te piosenkę

Wiecie co, miałam po pracy podjechac do mieszkania i marketu budowlanego i normalnie zapomniałam! Jakis robot mi się włączył i pojechałam prosto do domu
Stary 2010-03-16, 19:29   #2195
metkaa
Zakorzenienie

ja mam Anne jantar przetanczyc z toba chce
Stary 2010-03-16, 19:33   #2196
madmuazelle
BAN stały

Myśle,że Lady Pan na pierwszy-zawsze tam gdzie Ty taniec jest okey.U nas jeszcze nie jesteś ustalone na 100% przy czym tzn jakiej piosence będziemy tańczyć.
Stary 2010-03-16, 19:40   #2197
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
600zł za tort weselny na 100 osób.
Dużo? Mało?

(Może napiszcie ile Wy płaciłyście)
Spotkałam się z cenami od 35 do nawet 80-100 zł za kg. Standardowo liczą po 100g na osobę, więc na 100 osób masz 10kg tortu, czyli 60 zł za kg. Na pewno mozna znaleźć taniej

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Melduję, że dostałam wezwanie do wojska
Cytat:
Muszę się stawić 28 kwietnia o 7.30 (jawne barbarzyństwo) do kwalifikacji wojskowej. Jak nie to mogą mnie ukarać grzywną lub doprowadzić siłą na miejsce
Cwaniaki się pokapowali, że fajne studia kończę i teraz będą chcieli, żebym w razie wojny naprawiała psychę żołnierzom
A tak serio to pewnie się będę musiała gdzieś tam podpisać
Powiem im, że ja na żadną wojnę nie idę i niech się wypchają. Co to w ogóle ma być, żeby mi pisali "Wzywam Panią do stawienia się" - mogliby ładnie poprosić, a tak mam na nich focha z przytupem i do żadnego woja nie idę

Cytat:

Planowałam Ronana Keatinga, ale okazuje się, że pod niego to raczej tylko Rumbę można tańczyć. A że w naszym wykonaniu to raczej niemożliwe, to musze dopasować coś pod walca wiedeńskiego bo najprostszy . Póki co myślę o Whitney i "I have nothing" ale popytam jeszcze na kursie - może coś fajnego nam podsuną
Stary 2010-03-16, 19:40   #2198
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Jestem,ale mi coś słabo dzisiaj. Bleh. :/

madziulka,niech żyje wolność.Wolność i swoboda,niech żyje zabawa i dziewczyna młoda.
A za 101 dni plus
MłodaW końcu ma się te 18naście lat jeszcze
Dziękuję za śpiew
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o to dziwne taki pajacyko-sułtanJa lubię wąskie spodnie i mocno taliowane garniaki i taliowaną koszulę

no tzcik w garniaku pracuje, więc dla niego to przydatna rzecz Problem w tym, że teraz niezapowiedzianie musimy wydac 5 koła i na garniak myśleliśmy 2 tysiaczki i teraz trzeba policzyc czy wyciągnięmy skądś dodatkowe 2 koła, ale tz powiedział, że jak zna zycie to wyciągniemy spod ziemi i kupimy Ja jestem za, bo uważam, że mu się należy a wygląda boskoKwestia tylko jego decyzji

dzięki!!!!!!!!!!!!Szukała m tej stronki od roku i nie moglam znaleźć!
Te butki sa śliczne http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/638 nie wiem czy sie na nie nie skuszę...

na pewno je obejrzę, bo strasnzie mi się podoba, że sa takie perłowe

ooo to juz za zaraz A my dziś 3 miesiące i 3 dnijakoś 95 dni

ja nie wiem jeszcze, odkładam ten temat do momentu az pójdziemy na kurs tańcaLady Pank wg mnie moze byc Lubie te piosenkę

Wiecie co, miałam po pracy podjechac do mieszkania i marketu budowlanego i normalnie zapomniałam! Jakis robot mi się włączył i pojechałam prosto do domu
Słonko żebyś się niezapomniała i po ślubie nie jeździła przez pomyłkę do rodziców
Mój TŻ powiedział że On już w garniaku ślubny nigdzie nie pójdzie poza własnym ślubem. Bo to tak jakbym ubrała swoją suknię ślubną idąc na wesele do przyjaciół np.
Powtarzam mu natomaist że przecież nie kupuje jakiegoś białego garniaka czy cuś. Tylko prosty, klasyczny, czarny..Bez udziwień..
I wg mnie jeśli potem zestawi go z inną koszulą niż własna ślubna, to może w nim chodzić przecież. Dobrze mówię czy nie?

Też lubię 'Zawsze tam gdzie Ty"

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja mam Anne jantar przetanczyc z toba chce
Ładna piosenka Meciu
Cytat:
Myśle,że Lady Pan na pierwszy-zawsze tam gdzie Ty taniec jest okey.U nas jeszcze nie jesteś ustalone na 100% przy czym tzn jakiej piosence będziemy tańczyć.
My nie chcemy wydziwiać z I tańcem, po prostu chcemy zatańczyć do fajnej muzyki i tyle
A Wy przewidujecie jakiś specjalny taniec?

Stary 2010-03-16, 19:47   #2199
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Słonko żebyś się niezapomniała i po ślubie nie jeździła przez pomyłkę do rodziców
no właśnieAle teraz mi smutno, ze nie pojechałam, bo nie widziałam ile się dzis zrobiło łazienki...dopiero jutro pojadę, ale nie ma tego złego, jutro będzie więcej zrobione

Cytat:
Mój TŻ powiedział że On już w garniaku ślubny nigdzie nie pójdzie poza własnym ślubem. Bo to tak jakbym ubrała swoją suknię ślubną idąc na wesele do przyjaciół np.
Powtarzam mu natomaist że przecież nie kupuje jakiegoś białego garniaka czy cuś. Tylko prosty, klasyczny, czarny..Bez udziwień..
I wg mnie jeśli potem zestawi go z inną koszulą niż własna ślubna, to może w nim chodzić przecież. Dobrze mówię czy nie?
ale wymyślił Twój myślicielDobrze mówisz

Cytat:
My nie chcemy wydziwiać z I tańcem, po prostu chcemy zatańczyć do fajnej muzyki i tyle
a jak chcecie zatańczyć? tango przytulango w kółko czy jakis układ?
Ja nie wiem na czym u nas stanie, nie chcę się wydurniac i robic pseudo tańca z gwiazdamipÓjdziem y na kurs i się zobaczy
Stary 2010-03-16, 19:48   #2200
caprica6
Wtajemniczenie

[
Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
600zł za tort weselny na 100 osób.
Dużo? Mało?

(Może napiszcie ile Wy płaciłyście)
My mamy tort w cenie wesela wiec nie pomoge.
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

gratuluję
Cytat:
Dzieki Teraz kolejnym punktem na liscie bedzie wybieranie obraczek

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:50   #2201
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Planowałam Ronana Keatinga, ale okazuje się, że pod niego to raczej tylko Rumbę można tańczyć. A że w naszym wykonaniu to raczej niemożliwe, to musze dopasować coś pod walca wiedeńskiego bo najprostszy . Póki co myślę o Whitney i "I have nothing" ale popytam jeszcze na kursie - może coś fajnego nam podsuną
Chyba na youtubie widziałam pare,która tańczyła przy piosence Whitney Houston. Tylko,że nie jestem pewna czy przy tej piosence.

Cytat:
MłodaW końcu ma się te 18naście lat jeszcze
Dziękuję za śpiew
Racja,bo ja co roku kończe 18 lat.
ależ prosze bardzo.
Ćwicze przed swoim ślubem/weselem.

Cytat:
Ładna piosenka Meciu
Przeczytałam Mieciu.

Cytat:
My również widziwiać nie chcemy i raczej to będzie taniec przytulaniec,ewentualnie jakieś wstawki będą.
Stary 2010-03-16, 19:54   #2202
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba na youtubie widziałam pare,która tańczyła przy piosence Whitney Houston. Tylko,że nie jestem pewna czy przy tej piosence.
Przy tej - też widziałam już kilka filmików
Tylko ja nie chcę żadnego wydziwionego układu tylko zatańczyć podstawowym krokiem walca plus obroty.
Stary 2010-03-16, 19:54   #2203
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
no właśnieAle teraz mi smutno, ze nie pojechałam, bo nie widziałam ile się dzis zrobiło łazienki...dopiero jutro pojadę, ale nie ma tego złego, jutro będzie więcej zrobione

ale wymyślił Twój myślicielDobrze mówisz

a jak chcecie zatańczyć? tango przytulango w kółko czy jakis układ?
Ja nie wiem na czym u nas stanie, nie chcę się wydurniac i robic pseudo tańca z gwiazdamipÓjdziem y na kurs i się zobaczy
O tak On to czasami jest myśliciel nad myślicielami
Tylko nie wiem jakie argumenty Mu jeszcze zapodaćTylko już nie wiem jakie

Ja też nie chcę żadnych tańców z niespodzianką, gwiazdami czy innymi pierdołami
Myślę nad czymś w stylu dwa na jeden(tak to się chyba zwie) czyli tak rześko żeby było i z na Naszych buźkach, ale nie przytulaniec
My też chcemy się troszkę poduczyć tańczyć, ale bardziej obycia z tańcami towarzyskimi i zgrabnym poruszaniem się
A Wy będziecie się uczyć układu?

Stary 2010-03-16, 20:01   #2204
metkaa
Zakorzenienie

bede miec tescia Miecia
Stary 2010-03-16, 20:03   #2205
madmuazelle
BAN stały

kulka,aha no chyba że tak/to odnośnie pierwszego tańca.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
bede miec tescia Miecia
O prosze.
Stary 2010-03-16, 20:08   #2206
madziulka_
Zakorzenienie

[QUOTE=madmuazelle;1793031 0]
Przeczytałam Mieciu.
/QUOTE]
Ciekawe o którym Mieciu myślałaś
Cytat:
bede miec tescia Miecia
Wszystko zostanie w rodzinie

Stary 2010-03-16, 20:17   #2207
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
O tak On to czasami jest myśliciel nad myślicielami
Tylko nie wiem jakie argumenty Mu jeszcze zapodaćTylko już nie wiem jakie

Ja też nie chcę żadnych tańców z niespodzianką, gwiazdami czy innymi pierdołami
Myślę nad czymś w stylu dwa na jeden(tak to się chyba zwie) czyli tak rześko żeby było i z na Naszych buźkach, ale nie przytulaniec
My też chcemy się troszkę poduczyć tańczyć, ale bardziej obycia z tańcami towarzyskimi i zgrabnym poruszaniem się
A Wy będziecie się uczyć układu?
spoko, pewnie tak mu się spodoba wyglad w dniu ślubu, że nie raz jeszcze będzie chciał tak super wygladać i założy
Ja własnie nie chce sie bawic w tresowanie tzta i ciąganie go po kursach, żeby zatańczył jak nakręcony, na kurs chce iśc bardziej dla zabawy i wspólnego spędzenia czasu inaczej niż zwykle, tez po to, żeby w ogóle nauczyc sie jako tako tańczyć a pierwszy taniec to jest odległy temat. Wolałabym, zeby nie był to typowy przytulaniec w kółko, moze będzie walc, bo zdaje się, że nie jest trudny, ale nie chce sie wydruniac z jakimś pseudo artyzmem i odgrywaniem niewiadomo czego, chce żeby bylo na luzie, z uśmiechem bez zbędnego i zabawnego w tej sytuacji patosu.
Zobaczymy jak nam wyjdzie densowanie na kursie
Stary 2010-03-16, 20:29   #2208
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ciekawe o którym Mieciu myślałaś
Nie wiem ,bo żadnego Miecia nie znam.
Stary 2010-03-16, 20:29   #2209
chilanes
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17926567]Kto ma już listę utworów na wesele i może mi wrzucić

HELP...[/QUOTE]
hmm ja mam, ale jest długaśna, więc lepiej podaj maila...
chociaż nei wiem, nie wiem... naprcowałam sie nad nią i tak za darmochę oddać?
Cytat:
Wow I co i co,pójdziesz do woja.

Chilanes ma liste utworów.
a Mad jak zwykle wszystko wie Nic się nie ukryje!
Cytat:
Muszę się stawić 28 kwietnia o 7.30 (jawne barbarzyństwo) do kwalifikacji wojskowej. Jak nie to mogą mnie ukarać grzywną lub doprowadzić siłą na miejsce
Cwaniaki się pokapowali, że fajne studia kończę i teraz będą chcieli, żebym w razie wojny naprawiała psychę żołnierzom
A tak serio to pewnie się będę musiała gdzieś tam podpisać
Powiem im, że ja na żadną wojnę nie idę i niech się wypchają. Co to w ogóle ma być, żeby mi pisali "Wzywam Panią do stawienia się" - mogliby ładnie poprosić, a tak mam na nich focha z przytupem i do żadnego woja nie idę
hmmm kiedyś wypsiywałam ludziom takie wezwania spokoooo zakwalifikują Cię,z adadzą 5 pytań i gotowe
Cytat:
Pozostało mi 101 dni
WOLNOŚCI

czyli jutro stówa
My zatańczymy bujańca do wspomnianej Whitney Houston "I have nothing"

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:37
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:31   #2210
madmuazelle
BAN stały

chil,no bo ja taka mądra i w ogole wszechwiedząca jestem. A tak na poważnie,to wiem to stąd,bo mi ja kiedyś tam przesyłałaś.
Stary 2010-03-16, 20:38   #2211
chilanes
Zakorzenienie

Dobra, no to wszem i wobec niech leci moja cudna lista utworów weselno/poprawinowych (ale jak mnie zbanują, to wysyłajcie paczki z prowiantem na adres domowy ):

4 The Cause-Stand by me
A Teens - Super Trouper
ABBA - Dancing Queen
Alphaville - Forever Young
Anna Jantar - Moje jedyne marzenie
Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat
Agata werner - Kochaj i pragnij
Aretha Franklin – Call me
Anastacia - Sick And Tired
Anastacia - I'm Outta Love
Anastacia - Left Outside Alone
Anna Jantar- Kto wymyslil nasz milosc
Amanda Lear – Enigma
Anna Jantar – Do zakochania jeden krok
Anna Jantar - Najtrudniejszy pierwszy krok
Ace Of Base-All That She Wants
Avril Lavigne - Girlfriend
Avril Lavigne - When You're Gone
Arsenium – Love me
Ania Szarmach – wybieram Cię
Ania Wyszkoni - Czy ten pan i pani są w sobie zakochani
Al Bano & Romina Power - Felicita
ABBA - Waterloo
ABBA - Gimme Gimme Gimme
Anita Lipnicka – Piękna i rycerz
Andrzej Rybiński - Nie liczac godzin i lat
Anita Lipnicka - Historia Jednej Milosci
Anita Lipnicka - Ballada Dla Spiacej Krolewny
Anita Lipnicka & John Porter - Bones of Love
Andrzej Dąbrowski - Do zakochania jeden krok
Andrzej Piasek Piaseczny – Niecierpliwi
Andrzej Piasek Piaseczny & Seweryn Krajewski - Chodź, przytul, przebacz
Andrzej Piasek Piaseczny - Królestwo pocałunków
Andrzej Piasek Piaseczny - Jednym tchem
Andrzej Piasek Piaseczny - Rysowane Tobie
Andrzej Piasek Piaseczny - 15 dni
Andrzej Piasek Piaseczny - Z głębi duszy
Andrzej Piasek Piaseczny - Zostań bo ta noc
Andrzej Piasek Piaseczny & Robert Chojnacki - Budzikom śmierć
Aerosmith - Crazy
Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing
Aerosmith - Jaded
Ania Wyszkoni & VIDEO - Soft
AC/DC - You Shook Me All Night Long
Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love
Alibabki - Kwiat jednej nocy
Andrzej Zaucha - Czarny Alibaba
Blue Cafe – Do nieba Do piekła
Bob Marley - Could you be loved
Bill Medley & Jennifer Warnes - I've Had the Time of My Life
Bogdan Łazuka - Dzisiaj jutro zawsze będę kochał cię
Backstreet Boys - As Long As You Love Me
Backstreet Boys - Show Me The Meaning Of Being Lonely
Beata Kozidrak - Miłość to taki dar
Beata Barteli – sen na pogodne dni
Brathanki – Gdzie ten który powie mi
Brathanki – Siebie dam po ślubie
Brathanki – W kinie w Lublinie
Britney Spears – Womanizer
Bony M - Brown Girl In The Rain
Bony M - Daddy Cool
Bony M - Ma Baker
Bony M - Rivers Of Babylon
Bony M One Way ticket
Boys - Jesteś Szalona
Boys - Kochana Uwierz Mi
Bajm - Być z Tobą
Bajm - Ta sama chwila
Bon Jovi - It’s my life
Barbra Streisand - Woman in Love
Billy Joel - Uptown Girl
Bebe – Men Senara
Bangles – Eternal flame
Bob Sinclar – Love generation
Becky Taylor - Once upon a december
Bee Gees - Stayin Alive (Saturday Night Fever)
Bee Gees - How deep is your love
Beat Bartelik – Sen na pogodne dni
Butka Suflera - Bo do tanga trzeba dwojga
Budka Suflera - Nie wierz nigdy kobiecie
Bellini – Samba de Janeiro
Bolter - Daj Mi Tę Noc
Big cyc – Rudy się żeni
Big cyc - facet to świnia
Bill Haley - Rock Around The Clock
Bonny Tyler - I need a hero
Bryan Adams & Sting & Rod Stewart - All for love
Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
Bob Marley - No woman no cry
Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman
Bill Medley & Jennifer Warnes - The time of my life
Celine Dion & Jeniffer Rush - The power of love
Celine Dion - Because you loved me
Carlos Santana – Corazon Espinado
Carlos Santana & Rob Thomas - Smooth
Czesław Niemen - Pod papugami
Czarno czarni - Nogi
Chuby Checker - Let’s twist again
Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore
Celine Dion & Garou - Sous Le Vent
Cass Fox – Save me
Cher - It's In His Kiss
Cher - Believe
Czerwone gitary - Senny szept
Czerwone Gitary – Słowo jedyne ty
Czerwone Gitary - Niebo z moich stron
Czerwone gitary – Nikt na świecie nie wie
Czerwone gitary - Takie ładne oczy
Czerwone gitary - Nie zadzieraj nosa
Czerwone gitary - Tak bardzo się starałem
Czerwone gitary - Kwiaty we włosach
Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun
Chris de Burgh - Lady in red
Climie Fisher - Love Changes Everything
Chłopcy z placu broni – szukałem ciebie
Chłopcy z Placu Broni-Jeśli kogoś kochasz
Chłopcy z placu broni – kocham cie
Chłopcy z placu broni - O Ela

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:48
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:38   #2212
metkaa
Zakorzenienie

co do listy utworów to ja swojemu zespolowi tylko zglosze za ma byc duzo disc polo bo wiem ze do tego sie ludzie bawia, a piosenki w stylu "konik na biegunach" czy "czerwone korale" mi nie odpowiadaja na taka impreze
Stary 2010-03-16, 20:40   #2213
chilanes
Zakorzenienie

DJ Bobo – Chihuahua
Dżem - W życiu piękne są tylko chwile
Dżem – tylko ja i ty
Dionne Warwick – What the world needs now
Dwa plus jeden – Choć pomaluj mój świat
Dwa Plus Jeden - Iść W Stronę Słońca
De Press – Bo jo cie Kochom
Dariusz Kordek - Czas kiedy jesteś ze mną
Dido - Thank You
Dido - I'm No Angel
Denis Roussos - Una Paloma Blanca
David Grey – This year love
Dean Martin - Everybody Loves Somebody Sometimes
Ewelina Flinta&Łukasz Zagrobelny - Nie kłam że kochasz mnie
Eleni - Nasz najpiękniejszy dzień
Eleni - Zlote obraczki
Ewa Farna - Cicho
Elektryczne Gitary - To juz jest koniec
E.L.O - Rock And Roll Is King
Enrique Iglesias – Hero
Enrique Iglesias - Be with you
Easy- faith no more
Eric Prydz - Call On Me
Eric Carmen - Hungry Eyes
Edyta Bartosiewicz - Miłość jak ogień
Edyta Bartosiewicz - Ostatni
Edyta Bartosiewicz - Skłamałam
Edyta Bartosiewicz - Opowiesc
Edyta Gorniak - Od nocy do nocy
Edyta Górniak - To nie tak jak myślisz
Eros Ramazotti & Laura Pausini - Nel blu dipinto di blu
Eros Ramazotti - Se bastasse una canzon
Eros Ramazzotti & Tina Turner - Coss dela vita
Eros Ramazzotti & Anastacia - I belong to you
Eruption - One way ticket
Elvis Presley- Stand by me
Elvis Presley- Love Me Tender
Europe - The final countdown
Elton John - Sacrifice
Fergie - Big girls don't cry
Farba - Chcę tu zostać
Frank Sinatra - New York New York
Frank Sinatra - Love and marriage
Frank Sinatra - Strangers in the night
Feist – One evening
Fergie - Glamorous
Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy
For teens - Jesteś częścią mnie...
Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you
Golec Orkiestra - Słodycze
Gordon Haskell - How wonderful you are
Gypsy Kings – Bamboleo
Gypsy Kings - La Cucaracha
Gypsy Kings – Volare
Grupa Q - Ach co to był za ślub
Greek Zorba – Zorbas dance
Gypsy Kings – Salsa latino
Gypsy Kings - Volare
Gigi D'agostino - I'll Fly With You
Georgina Tarasiuk - Dwa Słowa Nieprzytomne
Georgina Tarasiuk - Niedorosła miłość
Golec orkiestra - Ściernisko
Gosia Andrzejewicz - Siła marzeń
Gosia Andrzejewicz - Otwórz oczy
Golec orkiestra - Pędzą konie po betonie
Giorgia – Gocce di memoria
Golec Orkiestra - Juz nie zgasnie ogień
Golec Orkiestra - Crazy Is My Life
Goya - Tylko mnie kochaj
Goya - Smak słów
Gloria Gaynor - love you baby
Gloria Gaynor - I will survive
George Harrison-Got My Mind Set On You
Hania Stach & Łukasz Zagrobelny - Ty i ja
Hania Stach & Andrzej Lampert - Masz w sobie wiarę
Helena Majdaniec - Rudy Rydz
Happy End - Jak Się Masz Kochanie
Hey - Mimo wszystko
Hey - Moja i twoja nadzieja
Ich Troje - A wszystko to Ciebie kocham
Ich Troje - Zawsze z tobą chciałbym być
In-Grid – Mamma Mia
Ich troje – powiedz ze mnie kochasz
Ira – ona jest ze snu
Israel Kamakwiwo – Somewhere over the rainbow
Irena Jarocka - Kawiarenki
James Blunt - You're Beautiful
Jennifer Lopez – Let’s get loud
Jennifer Lopez - Waiting for tonight
Jessica Riddle - Even angels fall
Jay Delano – Close to you
John Travolta & Olivia Newton-John - Summer nights (z filmu Grease)
John Travolta & Olivia Newton-John - Your The One That I Want (z filmu Grease)
Junior Senior – Move your feet
Jamelia - Superstar
Juanes - La Camisa Negra
Juanes - Volverte A Ver
Jenifer Lopez - Let’s get loud
Joe Cocker - You Are So Beautiful
John Lennon - stand by me
Jurij Shatunov - Belye rozy
Jamie Oneal - All By Myself
Justine Timberlake & Snoop.Dogg-Doggy - Signs
Jefferson Starship - We Built This City On Rock And Roll
Just5 - Kolorowe Sny
Stary 2010-03-16, 20:41   #2214
madmuazelle
BAN stały

chil,to żeś zarzuciła teraz lyste. Nie bój żaby,jesteśmy z tobą i nie zostawimy w potrzebie.
Stary 2010-03-16, 20:42   #2215
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
co do listy utworów to ja swojemu zespolowi tylko zglosze za ma byc duzo disc polo bo wiem ze do tego sie ludzie bawia, a piosenki w stylu "konik na biegunach" czy "czerwone korale" mi nie odpowiadaja na taka impreze
akurat te wymienione są jak najbardziej na taką imprezę wszystko zależy co kto lubi, ja tam disco polo jak najmniej a najlepiej wogóle

Kindla- Z kims takim jak Ty
Karin Stanek - Autostop
Kasia Kowalska - Coś optymistycznego
Kayah & Bregovic - Prawy Do Lewego
Kancelarya - Zabiorę cię właśnie tam
Kancelaria – poprowadz mnie
Krzysztof Krawczyk - Tylko Ty, tylko Ja
Krzysztof Krawczyk - Bo jesteś Ty
Katarzyna Skrzynecka & Robert Janowski – ten którego kocham
Krzysztof Krawczyk - Weselne preludium
Krzysztof Kiljański - Prócz Ciebie nic
Krzysztof Krawczyk - Ostatni raz zatańczysz ze mną
Krzysztof Krawczyk - Pamiętam ciebie z tamtych lat
Krzysztof Krawczyk - Parostatek
Krzysztof Krawczyk - Mój przyjacielu
Kasia Stankiewicz – Schyłek lata
KRAMER - Świat bajek
Katie Melua – Nine Million Bicycles
Kindla – z kims takim jak ty
Kazik - Gdy nie ma dzieci
Kindla – oddaje ci wolność
Katrina & The Waves - Walking On Sunshine
Karmacoma - Piosenka o miłości
Kylie Minogue - Can’t get you out of my head
Krzysztof Krawczyk & Ania Dąbrowska – to co w zyciu wazne
Kult – ty albo żadna
Kult - Do Ani
Kombi - Nasze randez vous
Kombi - Pokolenie
Kombi - Sen się spełni
Katarzyna Skrzynecka – ten którego kocham
Kasia Kowalska - Będę jak
Kasia Kowalska - Starczy słów
Kasia Kowalska - Co może przynieść nowy dzień
Karolina Kozak - razem zestarzejmy się
Kasa - Smak 80-tych Lat
Katarzyna Sobczyk - Nie bądź taki szybki Bill
Katarzyna Sobczyk - O mnie sie nie martw
Katy Perry – Hot N Cold
Krywań - Szalała, Szalała
Kelly Rowland - Broken
Kat De Luna - In The End
Lady Punk - Zawsze tam gdzie ty
La Bush - Be my lover
Lilly Alen – Smile
Logo - Za Twój czuły szept
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Leonard Cohen - Dance me to the end of love
Limahl - Neverending story
Lionel Richie - Say you say me
Lionel Richie - Hello
Leo Sayer - When I Need You
Lutricia Mcneal-Someone Loves You Honey
Lombard - Przeżyj to sam
Leona Lewis - Bleeding Love
Leona Lewis - Better In Time
Leona Lewis - Forgive Me
Luise Amstrong - Wonderful world
Lady Pank – Marchewkowe pole
Las Ketchup - Asereje
Loft - Mallorca
Loona - Bailando
Los Del Rio – Macarena
Lou Bega - Mambo numer 5
Łzy - Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka
Marques – Voyamos Companeros
Markowscy - Kołysanka
Mafia & K.A.S.A. - Noc za ścianą
Mafia - Imię deszczu
Morcheeba – Undress me now
Mandy Moore - Only Hope
Mandy Moore & Jonathan Foreman - Someday we'll know
Magma - Kochać i pragnąć
Maryla Rodowicz - Ale to już było
Marysia Sadowska - tylko tu i teraz
Metro - chcę być Kopciuszkiem
Maryla Rodowicz - Kolorowe jarmarki
Maryla Rodowicz - Jada wozy kolorowe
Maryla Rodowicz - -Wsiąść do pociągu byle jakiego
Marek Grechuta - dni ktorych nie znamy
Marek Grechuta - Będziesz moją panią
Magdalena Pietruczak – nasze wesele
Monika Brodka - Znam Cię na pamięć
Monika Brodka & Silver Rocket - Niagara falls
Monika Brodka - Miałeś być
Monika Brodka - Ten
Monika Brodka - Znowu przyszło mi płakać
Monika Brodka - Dziewczyna mojego chłopaka
Mesajah – każdego dnia
Magma – wszystkie chwile
Magma - Aisha
Marek Kondrat- Mydełko Fa
Mariah Carey – Without you
Metallica - Nothing else matters
Milano - O tobie kochana
Matt Pokora – They Talk Shot About Me
Mandaryna - Ev'ry Night
Mieczysław Szcześniak - Miłość nie ustaje
Maryla Rodowicz - Hej Sokoly
Masters - Żono moja
Milano - Bara Bara
Milano - O Tobie Kochana
Mika – Lollipop
Mika – Relax take it easy
Mezo – Sacrum
Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul
Madonna - Material Girl
Madonna - True Blue
Myslovitz - Długość dźwięku samotności
Michael Bolton - When a Man Love a Woman
Nirvana - The Man Who Sold The World
Natalia Kukulska - Zakochani
Natalia Kukulska - Piosenka Swiatloczula
Natalia Kukulska - Decymy
Natalia Kukulska - Niepotrzebny
Natalia Kukulska – Przetańczyć z tobą chcę całą noc
Natalia Kukulska - W biegu
Nazar - Moja wolność
No Angels – There must be an angel
Nelly Furtado - Promiscuous girl
No Doubt/ Gwen Stefanie - Underneath It All
No Doubt/ Gwen Stefanie - Serious
Net King Cole - When I fall in love
Natalie Cole – Gotta be
Natalia Kukulska - Co powie tata

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
chil,to żeś zarzuciła teraz lyste. Nie bój żaby,jesteśmy z tobą i nie zostawimy w potrzebie.
trzymam Cię za słowo

Olga Szymańska i Przemysław Branny - Niech mówia,że to nie jest miłość
Oddział Zamknięty - Andzia
Oddział Zamknięty - Party
O - Zone - Dragostea Din Tei
Opus – Life is Life
OMC - How Bizare
Outkast - Hey Ya
Outlandish – Aischa
Piasek & Natalia Kukulska - Jesteś blisko mnie
Paola e Chiara – Vamos a bailar
Paradisio – Bailando
Patrycja Markowska - Dla ciebie
Patrycja Markowska - świat się pomylił
Perfect - Autobiografia
Perfect - Nie płacz Ewka
Paweł Kukiz & Piersi - Małżeństwo na wieczność ślubowanie
Paweł Kukiz & Piersi - Całuj Mnie
Paweł Kukiz & Piersi - O, Hela!
Paweł Kukiz & Borysewicz - Jeśli tylko chcesz
Pointer Sisters - I’m so excited
Paparizou Elena – You are my number one
Perfect – Kołysanka dla nieznajomej
Perfect - Niewiele ci mogę dać
Phil Collins - Dance Into The Light
PIN - Bo to co dla mnie
Pectus – to co chciałbym ci dać
Rubik – most dwojga serc
Renata Przemyk - Babę zesłał Bóg
Rezerwat - Zaopiekuj się mną
Rh+ - Po prostu miłość
Marx - Now & Forever
Richie Valens – La Bamba
Righteous Brothers - Unchained Melody(z filmu Duch)
Rihanna – Pon De Riplay
Rob Thomas – Lonely no more
Ryszard Rynkowski - Nie budźcie marzeń ze snu
Rihanna - Don't Stop The Music
Robert Amirian & Kayah - Sen nocy letniej
Ricky Martin - Uno, dos, tres
Ricky Martin - Livin’la vida loca
Roy Orbison - Pretty woman
Ray Charles - Hit the road Jack
ROTARY - Na jednej z dzikich plaż
Right Said Fred - I'm Too Sexy
Reni Jusis - Zakręcona
REM - Losing my religion
Ramaya - Mężu mój
Robert Chojnacki - I Love You Do Bolu
Richie Valens - La Bamba
Roxette - How do you do
Reamonn - Moments Like This
Reamonn - Tonight
Reamonn - Supergirl
Reamonn - Star
Ricchi e Poveri - Sara Perche Ti Amo
Ray Charles - Georgia on My Mind
Ramona Rey – Zanim słońce wstanie
Red Hot Chili Peppers - By the way
RH+ - Po prostu miłość
Robbie Williams - Rock DJ
Robbie Williams&Nicole Kidman - Something stupid
Raz dwa Trzy - Oczy tej małej
Raz dwa Trzy - Czy te oczy mogą kłamać
Raz dwa Trzy - uciekaj moje serce
Sade – By your side
Saturn - Czułe spojrzenia
Sting- Every Breath You Take
Sting - Shape of my heart
Seweryn Krajewski - Wielka miłość
Seweryn Krajewski - Kazdy Dziesiec Minut Ma
Seweryn Krajewski – miętowe pocałunki
Seweryn Krajewski - Czekasz na tę jedną chwilę
Selena Gomez - Tell me something
Skaldowie – Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał
Sinedd & Tia - A ja będę Twym Aniołem
Sławek Uniatowski-Kocham Cię
Sarah Connor - Let's get back to bed, boy
Sarah Conor - Skin on skin
Savage - Only You
Savage Garden - Truly Madly Deeply
Shaggy – Angel
Shakira – La tortura
Shakira - Whenever, wherever
Shazza - Bierz co chcesz
Snap - Rhythm is a dancer
Strachy na lachy - BTW (mamy tylko Siebie)
Sugababes – Push the button
Sylwia Wiśniewska - Cała Ty
Szymon Wydra - Gdzie jesteś dziś
Stachursky - Z kazdym twym oddechem
Stachursky - Zostamy razem
Stachursky - Typ Niepokorny
Stachursky - Czuję i Wiem
Stachursky - Jak w Niebie
Stachursky - Gdy zaplaczesz
Stachursky - Jedwab
Scorpions - Wind of changes
Smolik – Kremowa rewolucja
Sinead O'Connor - Nothing compares to you
Sistars – Sutra
Szwagierkolaska - U Cioci Na Imieninach
Soul Asylum - Runaway Train
Switchfoot - You
Strachy na Lachy - Dzień dobry, Kocham Cię
Sabrina - Boys Boys Boys
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
Stevie Wonder - I Just Call To Say I Love You
Stevie Wonder - Isn't She Lovely
Sixpence None The Richer - Kiss me
Stary 2010-03-16, 20:43   #2216
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Iii tam,ja myśle że te piosenki są ok. Ja pamiętam jak byłam kiedyś na weselu eksa siostry,to ludzie bawili się/śpiewali piosenke numa nume ej.
Stary 2010-03-16, 20:45   #2217
gospella
Wtajemniczenie

Madziulka teraz to z górki,
ja na swój suwaczek patrze z drżeniem serca tak biegnie

dzis zaprosiłam wreszcie kogos
ponadto dowiedziałam się że moja koleżanka poroniła,

no i bylismy w kancelarii, zostało nam tylko akty chrztu dostarczyc i pisać protokol, ksiadz super fajny, nauki stwierdził najmniej wazna rzecz
a ja źle się czuję, i w ogóle..
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 20:47   #2218
chilanes
Zakorzenienie

ostatnia część listy:

Tarzan boy – Promienie
Top one - Złoty krążek
Taylor Swift - Love Story
T.Grelewicz: Zawsze bede kochal cie
Toploader - Dancing in the moonlight
Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj
T.Love - Polish Boyfriend
T. Love - U cioci na imieninach
T. Love - Chłopaki nie płaczą
Tadeusz Nalepa - Kiedy byłem małym chłopcem
Toto Cutugno - L'italiano vero
The Pussycat Dolls – Don’t Cha
The Rubettes - Sugar baby love
Tina Turner - We don't need another hero
Tina Turner - What's Love Got to do with it
Tizziano Ferro - Perdona
Tom Jones - Love is in the air
Tom Jones – Sex Bomb
Tom Jones – She’s a lady
The cure – Friday I am in love
Tina Turner - Private Dancer
Tina Turner - What’s love got to do with it
Tina Turner - We don’t need another hero
The Pretenders - Don't Get Me Wrong
The Reel Big Fish - Come on Eileen
The Reel Big Fish - She Has A Girlfriend Now
The Reel Big Fish - Video Killed The Radio Star
The Doors - Break on Throught
The Doors - Light My Fire
The Pussycat Dolls - Hush Hush
The Beatles - Twist and shout
The Beatles - Can’t buy me love
The Beatles - Hard days night
The Beatles - Love me do
The Beatles - I want to hold your hand
The Beatles - She Loves You
The Beatles - Help!
The Beatles - Yellow Submarine
The Rolling Stones - Satisfaction
The Clash - Should I stay or should I go
The Wham - Wake me up before you go, go
The brand new heavies – Boogie
The Cure - Friday I’m in love
Universe - Jestem obok ciebie
Universe - Wołanie przez ciszę
Urszula - Konik na biegunach
U2 - With or without you
Umberto Tozzi – Ti amo
Uniting Nations – Ai no corrida
Universe - Ona i ja
Universe - W perły zmienić deszcz
Uniwerse - Zostań ze mną
Unlimited – No limit
Urszula - Dmuchawce...
Urszula - Na sen
US5 - Come Back to me baby
Varius Manx - Najmniejsze państwo świata
Vaya con Dios - Neh nah nah
Voyager - Polskie Dziewczyny
Van Morrison - Have I Told You Lately
Varius Manx - Piosenka księżycowa
Varius Manx - Pocałuj no
Varius Manx - Ruchome piaski
Varius Manx - Zamigotał świat
Varius Manx - Zanim zrozumiesz
Vaya Con Dios - What's A Woman
Vengaboys - Boom Boom
Vengaboys - Shalalalala
Village People – YMCA
VOX - Szczęśliwej drogi już czasWawele - Biały latawiec
Wham - Wake Me Up Before You Go-Go
Whitney Houston - I wanna dance with somebody
Whitney Houston - I Will Always Love You
Wanda i Banda - Hi-Fi
Wilki - Baśka
Wilki - Na Zawsze I Na Wiecznosc
Wojciech Gąssowski - Gdzie się podziały tamte prywatki
Wet Wet Wet - Love Is All Around
Queen - I Was Born to Love You
Queen - We are the champions
Queen - I want to break free
Queen - Radio Ga-Ga
Queen - Friends Will Be Friends
Q-bass i Dj Brush - Tyłki do góry (cała sala się buja)
Yugoton - Malcziki
Zbigniew Wodecki - Z tobą chcę oglądać świat
Zbigniew Wodecki - Oczarowanie
Zbigniew Wodecki - Chałupy welcome to
Zbigniew Kurtycz - Cicha woda
Ziyo - Magiczne słowa
Zucchero - Baila Morena
Stary 2010-03-16, 20:47   #2219
metkaa
Zakorzenienie

odpowiedzialam na posta nie widzac jeszcze listy chilanes, i chodziło mi bardziej o to ze nie bedziemy im przedstawiac co maja grac byle byly to piosenki do tanczenia a akurat konik taki nie jest
Stary 2010-03-16, 20:47   #2220
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
trzymam Cię za słowo
Okey.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości