Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 17:21   #1981
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

hehe ja wlasnie tez sie smialam, ze jeszcze troche i bede musiala kupowac staniki w sklepie z namiotami hehe dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide na 19.30 na usg polowkowe
siala zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:24   #1982
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

agravka
kciuki sa
lilka
bardzo fajny brzusio
vette
czym sie smarujesz na rozstepy? regularnie?

tz wrocil z pracy, zjadl obiad i poszedl smazyc mi placuszki
Stary 2010-03-16, 17:28   #1983
niezawsze
Zakorzenienie

Siala bardzo ladnie wygladalas i ten diadem

Dostac puste koperty to swinstwo!!! Niestety nie raz slyszalam o takich przypadkach :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:36   #1984
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Ciekawe jak Olakola, mam nadzieje, ze wszystko dobrze.
no tak... oby wszystko bylo w porzadku

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hehe ja wlasnie tez sie smialam, ze jeszcze troche i bede musiala kupowac staniki w sklepie z namiotami hehe dziewczynki trzymajcie kciuki bo ide na 19.30 na usg polowkowe
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:39   #1985
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A teraz mąż nie chce być przy porodzie? Już jest zaprawiony w boju, to nie powinien sie bać. Może jeszcze uda Ci sie go przekonać.
No wlasnie dopiero jak zaszlam w druga ciaze, i wspomnialam o rodzinnym porodzie to mi powiedzial ze tym razem nie chce byc, ze mam sobie wziac mame albo siostre.. a na pytanie DLACZEGO powiedzial tylko ze za duzo widział. Ale nie chcial powiedziec co itd.. :[ hmm no i nie da sie przekonac.. I maloprawdopodobne by sie dal przekonac.. Ale jakby sie udalo to bylabym bardzo szczesliwa..
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:42   #1986
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:03   #1987
Abeta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Jeszcze wczorajsze zdjęcie brzuszka 17t6d.
Kupiłam sobie biustonosz 85e, masakra jak tak dalej pójdzie to pod koniec kupię 2 berety i gumkę
:rot fl: Ale się uśmiałam
Mam bardzo podobną figurkę i też ten problem mam nadzieje że po porodzie wrócą do 75C
Abeta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 18:09   #1988
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

marek też nie chce być przy porodzie [COLOR="Silver"]
A bedziesz jeszcze nalegac czy juz cie przekonal?

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ufff przeczytałam tych kilka stron

Byłam rano na glukozie Nie taka straszna jak mówią.
Oprócz mnie były jeszcze dwie babeczki na glukozie. Rzeczywiście kiepsko to znosiły ...
A jak znosiły?
Ja w grudniu dostalawam ze dwa dni po o 3-4 glukozy.. choc sama nie wiem ile ich bylo, i nie odczuwalam niczego.. no moze ze zimne lecialo..
Stary 2010-03-16, 18:10   #1989
niezawsze
Zakorzenienie

Moj tez nie chce byc przy porodzie, ale czy ma wybor? wiec chce czy nie to bedzie przy mnie i juz!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:15   #1990
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
istnieje i mi sie wydaje po mnie ze mi pomoglo...cieplo w nim jest ale nie musisz a raczej nie mozesz wciaz w nim chodzic. malam na rzepy wiec jak treba bylo to bardziej potem szlo docisnąć. Nie mozna caly czas w nim byc bo sobie miesnie oslabisz...

jakbym w pl byla to moze bysmy se razem pochodzily ale mi na niej i tak nie zalezalo i nie zalezy

dzieki za wsparcie co do synka, bylismy na badaniu krwi ale dopiero w czw bedą wyniki..ale chyba mu troszke lepiej bo dzis juz normalna kupke zrobil....nie wiem c\y od diety czy mu przeszlo....
No tak tak mowilas mi juz o pasie by nie nosic non stop . ciekawe ile razy ja go zaloze znajac moje samozaparcie..

Kurcze do czw czekac.. nie mogli szybciej badan zrobic :/ zgredy.. Ale oby bylo dobrze! I nic nie wyszlo..

A na szkole rodzenia tez az tak mi nie zalezy.. moze dlatego ze jak ostatnio chodzilam to tak niby super.. Wszyscy "Kochana Pani Anitko". Ona opowiadala ze np ta czy tamta para dzwonila do niej w nocy czy maja jechac do szpitala bo wody odeszly, albo ze ci czy tamci urodzili..
I wszyscy tam jęczeli: "zeby tylko na Panią trafic" ..
A ja? trafilam.. tyle ze byla akurat nie pod kątem ze przy rodzacej jako polozna tylko od papierkow chyba.. Bo spisywala jak chodzil obchód,albo jak juz rodzilam.. Ale kurcze 0 uwagi! Nawet sie nie usmiechnela! Jakby nas nie znala.. Pewnie dlatego ta szkola rodzenia tak mi sie obrzydla! Ze niby miala byc tak wspierajaca osoba, a tak napawde to udawala ze nas nie zna.. No ok, moze to nie byl jej rewir w ten dzien, ale wystarczylo by slowo zrozumienia! :/ grrrrrrrrrrrry!!!!!!!
Stary 2010-03-16, 18:34   #1991
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Abeta Pokaż wiadomość
:rot fl: Ale się uśmiałam
Mam bardzo podobną figurkę i też ten problem mam nadzieje że po porodzie wrócą do 75C
A mi piersi tak nie rosna...mam wieksze ale nie zmienilam stanika

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 18:36   #1992
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
co do tej zwiekszonej energii w II trymestrze to tez slyszalam, ale jakos po sobie nie widze mam czesciej dola, nic mi sie nie chce i czuje sie coraz grubsza i zaniadbana, czekam na porod jak na zbawienie zeby przejsc na dietke, zaczac uzywac preparatow na cellulit i rozjasnic u fryzjera wlosy do sredniego blondu (mam teraz sredni braz)
U mnie energii coraz mniej i mimo, że jutro półmetek to nadal mi się zdarza wymiotować jeszcze...

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Tu dziewczyny maja już praktycznie wszystko podejrzewamJa tam o wózku w 9 mies bede mysleć
Ja mam tylko troszkę ubranek na razie a i tak mi mama, szwagierka i komu się tam nawinę jeszcze, mówią, że to jeszcze za szybko na jakiekolwiek zakupy dzidziowe

jusdan77 gratuluję córci
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Heh ja jestem ciekawa w jakim polozeniu jest moja dzidzia.. bo mi sie zdaje ze z prawej str czuje głowke a z lewej mnie kopie.. hmm ciekawe..
Wizyta w srode moze mi powie ja koncząc 23 tydz wazylam chyba 4 kg wiecej.. troche duzo bo w 1 tydz czyli od 22 do 23 przytylam 1 kg.. a kg tygodniowo to o wiele za duzo.. bo do konca ciazy sie nie uwloke..
Ja jutro albo po jutrze sie zważę.. bo u gina to babka wazy mnie w ciuchach i butach:/ czyli wiele warstw.. a potem odlicza chyba 1,5 kg.. :/ ehh..
Mnie też waży położna w ciuchach z tym, że nic mi nie odlicza od tej wagi a przecież między różnymi zestawami ciuchów potrafi być kilo dwa różnicy

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
Ale się objadłam... ruszać się nie mogę... A tak w ogóle dziewczyny macie coś takiego, jakby zmniejszyła się objętość Waszych płuc? ja np nie mogę wziąć głębszego oddechu bo mi miejsca na niego brakuje tak jakby mi się płuca skurczyły.. no i szybciej łapię zadychę nawet przy mało męczących czynnościach
Mi się robi duszno często i w ogóle kondycyjnie słabo się ze mną robi. Strach się bać, co to będzie za miesiąc, czy przed samym porodem, bo lipiec i bez ciąży potrafi dokuczyć

Cytat:

Mi piersi jakby się skurczyły ostatnio Za to brzuszek mam z dnia na dzień coraz większy (i coraz gorzej bolący, ale to już inna historia)
Stary 2010-03-16, 18:42   #1993
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
ale Ci wyskoczyl ktory to tydzien?
A dziewczyny mowily ze maly 18 tydzien
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
vette między nami tylko 1 dzień różnicy.
Tylko, że ja jak jestem w 16t1d to mówię, że jestem w 17, bo zasadniczo tak jest . W końcu 16 już minął, a trwa 17.
Czyli jutro to zacznę pierwszy dzień 18 wg moich oznaczeń. A gin to sobie może mówić co chce :P
Tez tak licze
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Jestem w szoku...
Szukałam informacji na temat szkoły rodzenia w szpitalu na Karowej (W-wa) i okazuje się, że jest płatna ... 650 zł od pary... Oszaleli...
http://www.szpitalkarowa.pl/szkrodz.htm

A może to jest koszt dla osób z poza W-wy ...? które nie mają zameldowania, pracy itd?

U mnie kosztuje 250zł.
Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Jeszcze wczorajsze zdjęcie brzuszka 17t6d.
Kupiłam sobie biustonosz 85e, masakra jak tak dalej pójdzie to pod koniec kupię 2 berety i gumkę

Mi w sumie piersi tak strasznie nie rosna, zawsze mialam raczej male, rozmiar 65d, teraz nosze 70d.

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:55   #1994
Abeta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A mi piersi tak nie rosna...mam wieksze ale nie zmienilam stanika
tez bym tak chciała, ale tak to jest jak masz duże to jeszcze ci dodatkowo urosną
Stary 2010-03-16, 18:56   #1995
itakasia
Zakorzenienie

ja mialam 60 e lub 65 d a teraz 65 f lub 70 e i juz staniki robia sie male

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 18:56   #1996
papeteria
Zakorzenienie

ale pędzicie
pilotka
, itakasia Co do kredytu ja też brałam w chf i przez open finance a w millenium 4 lata temu i jestem zadowolona a doradca przedstawil nam chyba 5 ofert róznych banków i do wszystkich skladalismy wnioski.
anuszka a gdzie kupiłaś leginsy ?moze tez se kupie juz doczytalam
ania no co ty powiesz co zza tupet z tymi kopertami
karolcia ten wozek to w moim miescie sprzedaja
zuziunia ja jutro robie makijaż próbny kuzynce ma ślub w ten sam dzień co ty , na wizazu jest watek "moje makijaze" zagladałas? tam sa fajne stepy ślubnych i nie tylko...też mam diory ale wole ingloty
hd z tą szkołą masakra jakaś
siala jeszcze raz gratulacje
lilka ładny brzuś a z tymi beretami
Przyszedł mój triumph 80 e model sprawdzony wiec musial pasowac moje piersi nareszcie swobodnie oddychaja, zegnam sie z 75d.Ale jak porównałam oba biustonosze(sa takie same) niby jeden rozmiar wiecej i obwod szerszy ale roznica ogromna.
abeta ja to samo
agravka

Leże na boku i brzuch mi sie rusza maly ma impreze bo pojadlam lodów grycan które tak zachwalalyscie, kupilam kubelek truskawkowych(nigdy nie lubiłam owocowych), pyyyyszne

a co jest z ola bo nie wiem jak to sie stało ale chyba przeoczyłam...
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:58   #1997
aniaa22
Zakorzenienie

jestem juz ta kobieta to jakis normalnie babka do rany przyloz. chyba moja mama nawet taka by delikatna i mila nie byla. najpierw znieczulenie potem okolo 10 minut rozmowy o dzidziach itp no i rwanie. jakies 10 sekund i bylo po wszystkim. uczucie strasznie niemile ale zupelnie mnie nie bolalo potem kazala polezec i odpoczac i znowu ploty potem usiasc zeby sprawdzic czy w glowie sie nie kreci no aniol
Stary 2010-03-16, 19:01   #1998
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dlatego ja sama się maluję, dokupię jakis łądny cień, trio z inglota łądnie się trzyma, mam fajne artdeco i diora więc coś wymyślę

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

fajne są?
No mój tż powiedział jak wróciłam do domu się ubrać, że sama bym się lepiej pomalowała bo mój makijaż dzienny, różnił się tym, że nie używam brokatu ;]
Gdybym poświęciła 40 minut jak kosmetyczka na makijaż to bym była bóstwo w swoim stylu i na pewno bym była zadowolona a tak tylko złorzeczyłam na tą panią.

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Siala obawiałam się byś się nie obraziła na mnie za komentarz o makijażu, ale chciałam szczerze napisać co i jak...
Bardzo dobrze
Może co innego gdybym była nim zachwycona.. może napisałabym, że się nie znasz albo jesteś ślepa xD Bez obrazy oczywiście Bo ja mam syndrom lwicy jak to nazwałam xD swego zdania bronię do ostatniej kropli krwi

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no ja tez uciekam jedziemy do sklepu i pewnie troche nas nie bedzie.

Siala a dzidzia byla grzeczna w dniu slubu? czy tancowala z wami?
Dobre to było.. ja pełna skupienia, max uwagi ślubuję oświadczam i przysięgam a brzuch mi tańczy xD Tak jakby dzidzia nie mogła poczekać do wesela ;D

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
Siala i Ania co do prezentów ślubnych nasi goście byli bardzo posłuszni hehe.. był wierszyk na zaproszeniu że chcemy pieniążki, i od wszystkich była kaska Tylko od moich 2 sióstr były prezenty ale to było dogadane wcześniej, od jednej siostry dostalismy komplet wypasionych garnków a od drugiej zastawe porcelanową na 12 osób, ale taką naprawdę extra: bulionówki, głębokie i płaskie talerze, małe talerze, waza, półmiski sosjerki, dzbanek do kawy, mleczarka, filiżanki ze spodkami, miski itd.. znałam gust swoich sióstr i wiedziałam że napewno będzie mi sie podobać no i nie pomyliłam się hehe
U mnie też była taka karteczka ;] i guzik dała
A też nie potrzebowaliśmy niczego takiego coby zrobić listę prezentów i udostępnić gościom. Pościel jedna - ta co była dobra to od ludzi z pracy ale to Kierowniczka pytała co nam potrzebne i na siłę wymyśliłam pościel, i jest dokładnie taka jaką chciałam A tak to nic więcej nie potrzebowaliśmy bo jak się wprowadziliśmy we wrześniu to do tego czasu skompletowaliśmy wszyściuteńko

Cytat:
Siala bardzo ladnie wygladalas i ten diadem

Dostac puste koperty to swinstwo!!! Niestety nie raz slyszalam o takich przypadkach :/
Diadem a allegro Nazywał się Amanda II czy jakoś tak. Tani a fajny, mnie się podobał bardzo

Cytat:
Moj tez nie chce byc przy porodzie, ale czy ma wybor? wiec chce czy nie to bedzie przy mnie i juz!
Aaaaaameeeen
To samo mój, ma być.. choćby nie wiem co. Ja cierpię to i niech on współcierpi, sama sobie dziecka na własne życzenie nie zrobiłam. A ma mnie wspierać w zdrowiu i chorobie, doli i niedoli...tratatata.. więc jak będę cierpieć dolę to ma być ;D

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:02   #1999
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ja mialam 60 e lub 65 d a teraz 65 f lub 70 e i juz staniki robia sie male
Moj tez sie wlasnie robi maly, mierzylam sie to powinnam juz miec 70dd, chyba czas na zakupy
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

Leże na boku i brzuch mi sie rusza maly ma impreze bo pojadlam lodów grycan które tak zachwalalyscie, kupilam kubelek truskawkowych(nigdy nie lubiłam owocowych), pyyyyszne
Kocham lody grycan Najbardziej bakaliowe ale teraz narobilas mi smaka na truskawke
Ja dzis mialam ochote na zupe ogorkowa, wyszla super, a pozniej czulam jak mi sie malenswto wierci w brzuchu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 19:05   #2000
bassienkaw
Zakorzenienie

a ja muszę kupić sobie stanik bo wszystkie mam za małe... ale sama nie wiem co i jak, nie wiem gdzie, gdzie fajne... nie znam rozmiaru hahaha i to jest najlepsze... pomyślimy niebawem, może coś się trafi...
Ja własnie oglądam: "Nigdy nie mów nigdy", potem będę czytać w międzyczasie: "Trzecia strona medalu"...
Łucja została u prababci, więc mam spokój. Dzisiaj dała mi w kość! Chyba najlepiej jak bym zaczęła czytać ksiązki o wychowaniu dzieci, ćwiczeniu cierpliwości i wogole, zamiast jakieś romansidła, obyczaje czy kryminały hahaha

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:05   #2001
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
tez bym tak chciała, ale tak to jest jak masz duże to jeszcze ci dodatkowo urosną
Ja mialam duze jak bylam duza, a jak schudlam to nosze 75b i nadal tak jest
Moj TZ boi sie kupic za wczesnie wozek, choc nam sie podoba...wiec poczekam troszke....ale bede ogladac
Ja kupuje leginsy i koszule nocne ze 2 bo nie mam

Stary 2010-03-16, 19:07   #2002
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja muszę kupić sobie stanik bo wszystkie mam za małe... ale sama nie wiem co i jak, nie wiem gdzie, gdzie fajne... nie znam rozmiaru hahaha i to jest najlepsze... pomyślimy niebawem, może coś się trafi...
Ja własnie oglądam: "Nigdy nie mów nigdy", potem będę czytać w międzyczasie: "Trzecia strona medalu"...
Najlepiej zacznij od zmierzenia i wejdz na stronke http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Stary 2010-03-16, 19:10   #2003
Abeta
Raczkowanie

Cytat:
Ja mialam duze jak bylam duza, a jak schudlam to nosze 75b i nadal tak jest
Moj TZ boi sie kupic za wczesnie wozek, choc nam sie podoba...wiec poczekam troszke....ale bede ogladac
Ja kupuje leginsy i koszule nocne ze 2 bo nie mam
u mnie piersi są duze niezależnie od wagi no wiadomo jak przytyje one tez rosną ale mimo ze ważyłam kiedyś....(było tak pięknie 2 lata temu) 57kg to cyce jak donice no cóż geny. teraz waż 68kg i mam 164cm
Stary 2010-03-16, 19:13   #2004
papeteria
Zakorzenienie

siala ja tez sie nie malowałam sama i tez troche zaluje a z drugiej strony zdecydowalam sie nas kogos bo balam sie ze sama z nerwow sobie szczoteczke do oka wbije czy cos ale nerwowa nie byłam wrecz przeciwnie .
caprica ja te lody pierwszy raz jadłam
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:13   #2005
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie piersi są duze niezależnie od wagi no wiadomo jak przytyje one tez rosną ale mimo ze ważyłam kiedyś....(było tak pięknie 2 lata temu) 57kg to cyce jak donice no cóż geny. teraz waż 68kg i mam 164cm
Ja tez nie nalez do najwiekszych...teraz waze 64,5 w 22 tyg, czyli 4kg na plusie...a mam 160cm

Stary 2010-03-16, 19:14   #2006
bassienkaw
Zakorzenienie

Wg tej strony...
rozmiar polski 80E
a rozmiar brytyjski 36 (80) DD
I teraz nie mam pojęcia gdzie mam kupić taki stanik jak 80E? Na pewno w większości sklepów to nie o taką rozmiarówkę chodzi co nie?

Mi kiedyś na innej stronie wg teraźniesjzych rozmiarów wyszło 90A. I bądź tutaj mądra :/

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:16   #2007
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dobre to było.. ja pełna skupienia, max uwagi ślubuję oświadczam i przysięgam a brzuch mi tańczy xD Tak jakby dzidzia nie mogła poczekać do wesela ;D
synus z toba slubowal
Stary 2010-03-16, 19:18   #2008
Abeta
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez nie nalez do najwiekszych...teraz waze 64,5 w 22 tyg, czyli 4kg na plusie...a mam 160cm
no to całkiem ładna waga
Stary 2010-03-16, 19:18   #2009
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Basia mi z tej stronki wyszło 75G hehe, a kupiłam dzisiaj 85E i leży idealnie, ja dlatego zawsze muszę zmierzyć, nie potrafiłabym kupić przez internet
papeteria, a gdzie takie lody można kupić? Bo mi też smaka narobiłaś
Ściągnęłam sobie książkę "Język niemowląt" któraś z was zachwalała, ale nie wiem kiedy przeczytam

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-16 o 19:20
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 19:19   #2010
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Wg tej strony...
rozmiar polski 80E
a rozmiar brytyjski 36 (80) DD
I teraz nie mam pojęcia gdzie mam kupić taki stanik jak 80E? Na pewno w większości sklepów to nie o taką rozmiarówkę chodzi co nie?

Mi kiedyś na innej stronie wg teraźniesjzych rozmiarów wyszło 90A. I bądź tutaj mądra :/
W dobrych sklepach z bielizna powinny byc Ewentualnie sklepy internetowe, np. bradea.pl, *********pl, dopasowana.pl albo allegro.

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-03-16 o 19:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości