|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
hehe ja wlasnie tez sie smialam, ze jeszcze troche i bede musiala kupowac staniki w sklepie z namiotami
![]() siala zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
agravka
kciuki sa ![]() lilka bardzo fajny brzusio ![]() vette czym sie smarujesz na rozstepy? regularnie? ![]() tz wrocil z pracy, zjadl obiad i poszedl smazyc mi placuszki ![]()
#1983 |
Zakorzenienie
|
Siala bardzo ladnie wygladalas i ten diadem
![]() Dostac puste koperty to swinstwo!!! Niestety nie raz slyszalam o takich przypadkach :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
no tak... oby wszystko bylo w porzadku
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Zadomowienie
|
A bedziesz jeszcze nalegac czy juz cie przekonal?
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Ja w grudniu dostalawam ze dwa dni po o 3-4 glukozy.. choc sama nie wiem ile ich bylo, i nie odczuwalam niczego.. no moze ze zimne lecialo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze do czw czekac.. nie mogli szybciej badan zrobic :/ zgredy.. Ale oby bylo dobrze! I nic nie wyszlo.. A na szkole rodzenia tez az tak mi nie zalezy.. moze dlatego ze jak ostatnio chodzilam to tak niby super.. Wszyscy "Kochana Pani Anitko". Ona opowiadala ze np ta czy tamta para dzwonila do niej w nocy czy maja jechac do szpitala bo wody odeszly, albo ze ci czy tamci urodzili.. I wszyscy tam jęczeli: "zeby tylko na Panią trafic" .. A ja? trafilam.. tyle ze byla akurat nie pod kątem ze przy rodzacej jako polozna tylko od papierkow chyba.. Bo spisywala jak chodzil obchód,albo jak juz rodzilam.. Ale kurcze 0 uwagi! Nawet sie nie usmiechnela! Jakby nas nie znala.. Pewnie dlatego ta szkola rodzenia tak mi sie obrzydla! Ze niby miala byc tak wspierajaca osoba, a tak napawde to udawala ze nas nie zna.. No ok, moze to nie byl jej rewir w ten dzien, ale wystarczylo by slowo zrozumienia! :/ grrrrrrrrrrrry!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
A mi piersi tak nie rosna...mam wieksze ale nie zmienilam stanika
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jusdan77 gratuluję córci ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi piersi jakby się skurczyły ostatnio ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dziewczyny mowily ze maly ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie kosztuje 250zł. Cytat:
![]() Mi w sumie piersi tak strasznie nie rosna, zawsze mialam raczej male, rozmiar 65d, teraz nosze 70d. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
ja mialam 60 e lub 65 d a teraz 65 f lub 70 e i juz staniki robia sie male
![]()
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
ale pędzicie
pilotka , itakasia Co do kredytu ja też brałam w chf i przez open finance a w millenium 4 lata temu i jestem zadowolona a doradca przedstawil nam chyba 5 ofert róznych banków i do wszystkich skladalismy wnioski. anuszka ![]() ![]() ania no co ty powiesz co zza tupet z tymi kopertami ![]() karolcia ten wozek to w moim miescie sprzedaja ![]() zuziunia ja jutro robie makijaż próbny kuzynce ![]() ![]() hd z tą szkołą masakra jakaś siala jeszcze raz gratulacje ![]() lilka ładny brzuś a z tymi beretami ![]() Przyszedł mój triumph 80 e model sprawdzony wiec musial pasowac ![]() abeta ja to samo ![]() agravka ![]() Leże na boku i brzuch mi sie rusza ![]() ![]() a co jest z ola bo nie wiem jak to sie stało ale chyba przeoczyłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
jestem juz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym poświęciła 40 minut jak kosmetyczka na makijaż to bym była bóstwo w swoim stylu i na pewno bym była zadowolona a tak tylko złorzeczyłam na tą panią. Cytat:
![]() Może co innego gdybym była nim zachwycona.. może napisałabym, że się nie znasz albo jesteś ślepa xD Bez obrazy oczywiście ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A też nie potrzebowaliśmy niczego takiego coby zrobić listę prezentów i udostępnić gościom. Pościel jedna - ta co była dobra to od ludzi z pracy ale to Kierowniczka pytała co nam potrzebne i na siłę wymyśliłam pościel, i jest dokładnie taka jaką chciałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To samo mój, ma być.. choćby nie wiem co. Ja cierpię to i niech on współcierpi, sama sobie dziecka na własne życzenie nie zrobiłam. A ma mnie wspierać w zdrowiu i chorobie, doli i niedoli...tratatata.. więc jak będę cierpieć dolę to ma być ;D
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzis mialam ochote na zupe ogorkowa, wyszla super, a pozniej czulam jak mi sie malenswto wierci w brzuchu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Zakorzenienie
|
a ja muszę kupić sobie stanik bo wszystkie mam za małe... ale sama nie wiem co i jak, nie wiem gdzie, gdzie fajne... nie znam rozmiaru hahaha
![]() Ja własnie oglądam: "Nigdy nie mów nigdy", potem będę czytać w międzyczasie: "Trzecia strona medalu"... Łucja została u prababci, więc mam spokój. Dzisiaj dała mi w kość! Chyba najlepiej jak bym zaczęła czytać ksiązki o wychowaniu dzieci, ćwiczeniu cierpliwości i wogole, zamiast jakieś romansidła, obyczaje czy kryminały hahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj TZ boi sie kupic za wczesnie wozek, choc nam sie podoba...wiec poczekam troszke....ale bede ogladac ![]() Ja kupuje leginsy i koszule nocne ze 2 bo nie mam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
siala ja tez sie nie malowałam sama i tez troche zaluje a z drugiej strony zdecydowalam sie nas kogos bo balam sie ze sama z nerwow sobie szczoteczke do oka wbije czy cos
![]() caprica ja te lody pierwszy raz jadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie nalez do najwiekszych...teraz waze 64,5 w 22 tyg, czyli 4kg na plusie...a mam 160cm
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Zakorzenienie
|
Wg tej strony...
rozmiar polski 80E a rozmiar brytyjski 36 (80) DD I teraz nie mam pojęcia gdzie mam kupić taki stanik jak 80E? Na pewno w większości sklepów to nie o taką rozmiarówkę chodzi co nie? Mi kiedyś na innej stronie wg teraźniesjzych rozmiarów wyszło 90A. I bądź tutaj mądra :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Rozeznanie
|
Basia mi z tej stronki wyszło 75G hehe, a kupiłam dzisiaj 85E i leży idealnie, ja dlatego zawsze muszę zmierzyć, nie potrafiłabym kupić przez internet
papeteria, a gdzie takie lody można kupić? Bo mi też smaka narobiłaś Ściągnęłam sobie książkę "Język niemowląt" któraś z was zachwalała, ale nie wiem kiedy przeczytam Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-16 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-16 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.