|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17936050]odnosnie zwrotow zawsze mozna znalezc jakis myk aby się dało
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- w czwartek pojutrze? nie ma szans.[/QUOTE] a mi się wydaje że może się udać... ja przed chwilką złożyłam zamówienie, jutro je pobiorą i mam na czwartek tylko że odbiór w COKu... czy to duża różnica czy kurierem do domu czy do COKu? aaa jeśli chcesz mieć pewność to zmień na kurierem płatnym a nie z dostawy regularnej... zaznaczam: WYDAJE MI SIĘ [żeby nie było że wprowadzam w błąd] |
|
|
|
#3092 |
|
Zadomowienie
|
a ja odebrałam dziś swoje zamówienie
torebka Heidi czarna - cuuudoooo!!! zakochałam się w niej no i moje boskie ukochane Rare Pearls
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziat dzięki wielkie ![]() Co bierzecie dla siebie z kat. 05? Moja lista: 1) Żelowa kredka do oczu Plumful 2) Komplet biżuterii Lyndi 3) Zestaw kolczyków Selena 4) Odżywcza maseczka z białą herbatą 5) Maseczkę błotną z minerałami z MM w ofercie wiązanej 6) Głęboko oczyszczający peeling do twarzy. Razem wyszło 113,40zł po cenach katalogowych
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam pytanie, jak mozna zostac OMS? Trzeba spelniac jakies wymagania, to cos w stylu lidera sprzedazy, tylko na wieksza skale ? |
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nalozylam go 2 razy z przerwa tygodniowa i bardzo mi rozjasnil wlosy, az dostrzeglam odrosty pozniej. Do tej pory go uzywam (bo kupilam sobie jeszcze 2 dodatkowe tubki jak go chcieli wyofac) i nakladam raz na 1-2 miesiace. Rozjasania wtedy troszeczke wlosy i je rozswietla a odrosty sa w moim wypadku praktycznie nie widoczne. Bo stosuje go aby jedynie troche rozjasnic/rozswietlic sobie wlosy. A co jeszcze wazne - nie niszczy wlosow, jak to robi wiekszosc kosmetykow rozjasniajacych
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Przyczajenie
|
witam!
Dziewczyny, czy zamówienie z k5 musi być na min 150 zł, jeśli "wisi" mi zamówienie na torbę Maja? Może być niższe o cenę torby? Czy mimo tego "wiszącego" zamówienia muszę zamówić na 150 zł? (oczywiście, żeby nie płacić 10 zł) Dzięki |
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jasnych cieni nie lubie. Poza tym nosze okulary, tak wiec janych cieni u mnie za bardzo nie widac.. ![]() Ale mam ochote wyprobowac ungaro wiec jak nie jasny, to pozostaje mi zielony... najwyzej komus oddam jak mi nie bedzie pasowal ;D ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- @Peligunda Jesli Maje zamawialas w 4 katalogu to juz w 4 policzyli ja Ci do bazy opustu. Jezeli Ci ja nawet w 5 dosla juz, to nie bedzie sumowana do wyliczenia bazy opustu. Do opustu nie wliczaja sie braki z poprzednich kampanii doslane w ramach biezacego zamowienia! |
|
|
|
|
#3099 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko bo nie znalazłam informacji na KWC i na forum - czy któraś z Was używała nowego marmurkowego różu do twarzy?? Czy daje naturalny efekt na twarzy?czy jest dość mocno różowy (tak jak ten paseczkowy róż?) czy bardziej opalizujący czy matowy? jakie macie wrażenia?
|
#3100 |
|
Przyczajenie
|
no tak!
Dzięki. Nie myślę już o tej godzinie.
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) doczepiane torebki do Majki 2) odżywki AT ... i nie wiem co jeszcze, ale i tak muszę jeszcze raz zrobić tę listę, ale nie mam czasu na razie |
|
|
|
|
#3102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie zamówie z 05:
- cienie Aquadelic - wygądzający mus w sztyfcie - serum dodające blasku włosom farbowanym - i zastawaniam sie nad tym zestawem Solutions z HT do cery mieszanej |
|
|
|
#3105 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki! Orientujecie się czy w katalogu 4 lub 5 jest do nabycia szminka ultra color rich z musem ?bo szukałam i nie znalazłam...
|
|
|
|
#3106 |
|
Rozeznanie
|
moja lista na katalog 5 jest dość pokaźna bo na 100, pocieszam się faktem, ze musze nakupić torebek do pakowania
![]() natomiast 6 mnie nie zachwyca. przejzałam i sobie nic nie znalazłam pewnie dopiero jak dostanę w ręce to zmienię zdanie ![]() i teraz bardzo ałuję, ze nie wzięłam tej adimy.... widziałam na żywo i bardzo żałuję, ze nei wzięłam, jak była w dobrej cienie
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w 05 biorę dla siebie tylko dwa nowe odcienie poczwórnych cieni; zastanwiałam się tez nad marmurkowym różem, ale widze, zę opinie niefajne, wiec sobie daruję; a no i dla męża ten nowy krem dla mężczyzn, bo jakiś czas nie używałam swoich kremów avew niebieskich, dziś biorę,a tam pusto
|
|
#3108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tego co opisujecie to wyglądają zupełnie inaczej niż w katalogu, no ale to taki standard Hosenko a jakie berdziej napigmentowane byś mi poleciła ? Miałam paletkę z Vipery która mi się rozleciała i teraz poluję intensywnie. A może ktoś miał profesjonalne cienie do powiek z rozświetlaczem Violet Sky, albo testował? Z tym że one były dostępne w K3 a w K4 już ich nie ma i trudno powiedzieć czy jeszcze będą.. Cytat:
Naprawdę nikt nie miał kuracji nawilżającej z Solutions ?
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kim jest tajemnicza OMS ?
|
|
|
|
#3110 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktos ma lub może zrobic zdjęcie torebki VERENA trzymanej w ręku ale w realu? W sumie w katalogu jest zdjęcie z modelka, ale wiadomo jak to bywa ze zdjęciami z katalogu, a czaję sie na ta kopertówkę od kiedy ją tylko zobaczyłam
tylko mam dylematy dotyczące wielkości i pojemności, no i czy do noszenia na codzień ( na spacer lub wyjście) będzie odpowiednia
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Truskawka i Guawa 2.Gładki puder CT 3.Summer White 4.Chłodząco-nawilżający mus po goleniu (chłopakowi) ![]() 5.Nawilżający krem do stóp z silikonem Razem wyszło 69.50 zł po cenach katalogowych ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Jest w katalogu 5/2010 za 23.90 zł
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Okręgowym Menadżerem Sprzedaży
|
#3113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja patrzyłam na cenę kolczyków
|
|
|
#3114 |
|
Zadomowienie
|
A katalog 6 mnie przeraża bo na 108.10 zł
![]() A katalog 7 to już całkiem na 138,50 zł
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcie w katalogu idealnie oddaje jej rzeczywiste kolory (są dosyć intensywne i najlepiej widać je na zdjęciu gdzie trzyma ją modelka) i wielkość (w ręku wygląda dokładnie tak samo jak w ręku modelki), jest taką większą kopertówką i nawet sporo może zmieścić, wymiary podane są w katalogu. Jeśli dalej nie jesteś pewna wielkości to zrób test: wytnij kartkę papieru o wielkościach torebki, weź w rękę tak jak modelka, stań przed lustrem i już będziesz wiedzieć Myślę, że na co dzień i na spacer jest odpowiednia. Na wyjście typu wesele bym jej nie wzięła ale do jeansów jest idealna
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też bym kupiła,ale przyznam ci rację - z ceną to przesadzili za 30zł bym brała ![]() ja lekko oszalałam w kat 05 ![]() 1) zestaw torebek Maja 2) serum na zniszczone końcówki 3) szminka któraś za 6.90 dla mamy 4) krem do szyi i dekoltu dla mamy 5) szampon 6) zestaw (szczotka kompaktowa, krem do rąk i balsam do ust ) 7) i zestaw z Demo do cery mieszanej 117zł ![]() miałam jeszcze brać z Demo te nowe perfumy Diamond ale już bym zbankrutowała.. a są takie ładne |
|
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
andziat dzięki! wymiary już sprawdziłam, chodziło mi bardziej o ta możliwość noszenia na codzien, bo takie ma byc jej przeznaczenie
w kazdym bądź razie przekonałaś mnie biorę
|
|
|
|
#3118 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie wlasnie ogladalam nova Ty i wyczytalam, ze program motywacyjny do tuszy ulega wielokrotnosci
i tak nie licze na wiecej niz te 3 wymeczone a przy avonkach zaznaczyli wartosc torebki yoko jako 50zl...taaak..chcialabym zeby tyle kosztowala
|
#3120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.2 godz to stanowczo za dużo.Chyba więcej nie pójdę.Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

torebka Heidi czarna - cuuudoooo!!! zakochałam się w niej 

Z tego co opisujecie to wyglądają zupełnie inaczej niż w katalogu, no ale to taki standard
? Miałam paletkę z Vipery która mi się rozleciała i teraz poluję intensywnie. 
za 30zł bym brała 
nie wiem co o tym myslec.... czy ona robi mnie w konia czy tak po prostu ma byc? teraz wygrana - kremy anew