![]() |
#2401 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() http://www.kreatum.pl/2009/11/stachu...sko-sie-czuje/ Full wypas ![]() Cytat:
![]() Nie ![]() Dzisiaj dzień włosowy u mnie, będzie po raz drugi Vatika od Ciebie ![]() ![]() Cytat:
I coz tymi otrębami? Zdradzisz tajemnicę? Poczytałabym temat, ale Sama wiesz... uroki życia z Pazuryrem ![]() ![]() A, co do pędzelków, to mi dzisiaj przyszły ebayowe, ten zestaw za 12 zł, ale są dość twarde, twardsze od tych z Rossmanna nawet ![]() Z jednej strony można prezycyjnie sie pomalować, bo się włosie nie rozłazi, ale chyba dokupię inne z EDM. Także Kasia, jak chcesz zamawiać, to służę pomocą, minie może ciut więcej czasu, ale taniej wyjdzie z EDM.
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Wtajemniczenie
|
dzindybry
![]() aa, dostalam od tz gre na podstawie 'alicji w krainie czarow' burtona i wciagnelam sie jak za dzieciaka grajac w harry'ego pottera ![]() http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3248358 ze tak bezczelnie linkiem zarzuce ![]() ale Asia ma racje, duzo taniej wychodzi ze strony, ja sie chyba na dniach skusze na zamowienie stamtad, chociaz chcialam miec juz pewnosc co do kolorow pelnowymiarowych produktow, a ciagle sie waham co do rozu... ![]() a u tej pani jest tak smiesznie ze jak zamawiasz pedzel to jeszcze dostajesz 4 probki czegos w wybranych kolorach, wiec pewnie pedzel do rozu u niej zamowie i przy okazji jeszcze 4 probki sobie obwacham ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziewcionki, mam dwie sprawy, z czego jedna strikte do Asi ![]() ![]() a drugi interes: jak ja mam nakladac korektor edm? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmywałam tylko oczy, ale po nim widzę ![]() pytam, bo wiele minerałocholiczek go uzywa, no i firma mineralna ma je w swojej ofercie, ale minerały po za zmianą kolorówki drogeryjnej niosą inne zmiany i to własnie nawilzanie, najwazniejsza część całej pielęgnacji, więc moze dziewczyny mogą sobie pozwolic na uzywanie takich mydełek ![]() czas zacząć się olejowac, muszę zamówic sobie większe opakwanie oleju tamany i ze słodkich migdałów i czegso nawilzajacego jeszcze na bu poszukać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a jeszcze nie uzywałam tego kremu ![]() musze zuzyc to co mam, bo iwostin na naczynka ma datę do konca marca to muszę go dokonczyć ![]() minerały swoją drogą i dobrze o tym wiem, ale tutaj moze byc kilku winowajców działających w grupie zorganizowanej! ![]() ogorki z pomidorami nie? ![]() ja czytałam,ze jajek z pomidorami nie powinno się jeść ![]() ale i tak jem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja drogą nie mogę uwierzyc, ze on nagrywa cos takiego ![]() sprawdzianu nie było ![]() ![]() ![]() a mzoe po uzywaniu pędzli EDM bardziej wybredna jesteś ![]() swoja drogą idę zaraz pobuszowac w póbkach podkładów mineralnych pixie! wkoncu kryzys trzeba kupowac Polskie produkty ![]() szkoda, ze podkłady EDM na mnie nie leżą ![]() ale róże, pędzlaki, korketory kocham! a i miałam przyjemnosc przetestowac niebieski korektor EDM i dużo ładniej kryje mi rumieńce od minta ![]() ![]() teraz trzeba na reissue czekac i od razu 2 brać ![]() Cytat:
na poczatek spróbuj jakims pędzelkiem do cieni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |||
Zakorzenienie
|
Chyba troszke nam się zapomniało
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam już moje minerałki, teraz jeszcze tylko potrzebuje dokupić pędzel do różu i będe już w miare 'zaspokojona' ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | ||
|
Cytat:
![]() Słabe skłądy, działanie wcale nie lepsze od drogeryjnych odżywek. Jak chcesz mieć Kerastase, to kup coś z Elseve ![]() ![]() Ja zainwestowałabym raczej w Joico, Stapiz, na mojej prywatnej wishliście jest Farouk, Biosilk - Hydrating Conditioner, bardzo dobre składy Yes to Carrots [maska, odżywka], a jak chcesz coś coś do loków to np. Tigi Curls Rock Leave In. Cytat:
![]() A ja mogę ![]() Jak juz pisałam, to znak naszych czasów, ten tekst, wbrew pozorom wcale nie jest pozbawiony sensu i nie mówię tu o tej analizie ![]() Sam fakt, że jest taki dziwny sprawia, że budzi zainteresowanie ![]() ![]() I na bank to hicior do dyskotek ![]() ![]() Przyszły mi pędzlaki z ebaya- ten komplet za 12 zł. Bardzo twarde. Ale dzięki temu można prezycyjnie się pomalować, bo przy miękkich zawsze cień mi się rozlewał na pół powieki ![]() Ale i tak domówię sobie z EDM - shadow i smudge.
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do hiciora na dyskotekach to ja nigdy nie słyszałam, nawet na imprezcha tematycznych 'disco polo' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby się zaglądało na wątek EDM albo poszukalo swtachy chociazby na blogu Cathy to by się wiedziało, ze brązowy, bo zaraz po jego wprowadzeniu kazda minerałocholicka to wie ![]() daj znać jak Ci odcien korektora podpasował ![]() Cytat:
![]() no to teraz jak będziemy gdzies do pubu szły to zamawiamy u nich dokso ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() Cytat:
![]() Będę musiała znaleźć coś innego - wkurza mnie, że jak już znalazłam sobie fajny produkt, którego używam któreś tam opakowanie z rzędu to firma je wycofuje i muszę szukać kolejnego ![]() Tak myślałam po pobieżnym zerknięciu, że w starej wersji jest więcej ekstraktów - tak więc nie dość, że nowa wersja jest gorsza to jeszcze droższa ![]() Cytat:
![]() W sumie 2 opakowania za 3 dychy nie jest źle tylko pytanie czy ja dam radę zużyć te opakowania zanim minie data ważności ![]() Muszę jeszcze sprawdzić w Naturze ![]() Rozwaliło mnie jak sprawdzałam w Rossmannie z AA - niby najjaśniejszy odcień "kość słoniowa" a wcale taki jasny nie był ![]() Hmm, w takim razie może nie będę się na razie zabierała za minerałki, moja skóra po tych tabsach jest wystarczająco sucha, nie chcę by się wysuszyła jeszcze bardziej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zatykają porów, nie wchodzą w zmarszczki i jak przychodzisz do domu nie musisz zmywac makijazu dla dobra skóry, bo skóra w nich oddyacha ![]() dobra jestem niedouczona, ale moze ktos wiec co to za formuły podkładów? która to kryjąca, ktora jakas matująca czy cos takiego co to ma byc za formuła np. voile czy glissade? orientuje się ktoś? http://www.aromaleigh.com/minfacfounpo.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
słyszałam o tym pomidorach i ogórkach, ale dalej jem na raz
![]() ale siemienia chyba się już nie tyknę (z miodem podobno dobre, ale cóż miodu też nie lubię). Drożdze piłam raz... I nigdy więcej ![]() Postanowiłam kręcić hula-hopem, aleee po dwóch kręceniach to ustrojstwo spada!
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na to trzeba się nauczyć kręcić! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Zakorzenienie
|
Uczę się, uczę
![]() ![]() ![]()
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to całe EDM i tak mają dosc dobre zdjęcia, bo w niektórych firmach to np mają zdjęcia podkladów zupełnie odbiegające od rzeczywistosc ![]() z tym cieniem to Ci się i tak udałom, EDM ma błąd, bo on powinien2,5$ bez zniżki kosztowac, ciekawe kiedy sie kapną i to zmienią ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() nie mam pojęcia jak kręce w jedną stronę ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- znaczy się kręciłam xD |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym eyeliner zamówiła to juz bym kompletnie z torbami poszła, bo jeszcze pędzelek bym musiała kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W końcu namierzyłam fajną odżywę do włosów - oczywiście wycofali. Fajny żel dogębny - wycofali. Chciałam ostatno kupić AOH - oczywiście WYCOFALI ![]() Szukam pędzelka Essence i też go pewnie nie znajdę już, bo to limitka ![]() Kupiłam krem Nuxe, co z tego, że niby ten sam, jak ze zmienionym składem, bo stary - wycofany ![]() Same Zonki. [QUOTE=Finlora;17927627] [I][COLOR=Purple]Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary? ![]() W sumie 2 opakowania za 3 dychy nie jest źle tylko pytanie czy ja dam radę zużyć te opakowania zanim minie data ważności ![]() [QUOTE] Nazywa się to to Elemong BB Cream, wrzuć w szukaczkę na ebay, to znajdzie ![]() Niestety nie ma nigdzie pokazanego koloru, ale uwierz na słowo - bladzioch straszny, nawet dla mnie bardzo jasny. Któregoś dnia spróbuję zapodać swatcha. Cytat:
![]() Tam chyba nie ma formuł, te dwa różnią sie od siebie dodatkiem silikonów, formuła glissade je zawiera, co podobno zapobiega podrażnieniom i wysuszeniu.
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE='Estelle';17932711] ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzisz do niewłaściwych miejsc ![]() ![]() Ja też zawsze mam takiego pecha. W końcu namierzyłam fajną odżywę do włosów - oczywiście wycofali. Fajny żel dogębny - wycofali. Chciałam ostatno kupić AOH - oczywiście WYCOFALI ![]() Szukam pędzelka Essence i też go pewnie nie znajdę już, bo to limitka ![]() Kupiłam krem Nuxe, co z tego, że niby ten sam, jak ze zmienionym składem, bo stary - wycofany ![]() Same Zonki. [QUOTE=Finlora;17927627] [I][COLOR=Purple]Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary? ![]() W sumie 2 opakowania za 3 dychy nie jest źle tylko pytanie czy ja dam radę zużyć te opakowania zanim minie data ważności ![]() Cytat:
![]() a no bo czaje się na próbki tych podkładów ![]() to trzeba 2 spróbować ![]() dziękuję Ci bardzo ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Asia coś Ty narobiła z tym cytowaniem, ze popsułas nam posty ![]() ![]() serio to juz mnie nie cytuj, bo takie błędne koło z tym cytowaniem będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ImmortalLover (swoją drogą daj jakis skrót do nicka ![]() przez Ciebie próbowałam dzisiaj pokręcic hula hopem w 2 stronę i sobie nogi poobijałam ![]() ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-16 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie wrocilam z douglasa i widzialam odzywke do wlosow za 450zl ![]() ![]() a swoja droga tz kupil mi cos takiego z l'occitane, z 5 olejami czy jakos tak, ale szalu nie ma ![]() ![]() yes to carrots mam sprawdzone, ale wlosy mi sie i do maski i do odzywki przyzwyczaily, tak jak na poczatku ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-03-16 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
no to sobie podopisuję
![]() serio to Asiu dotarł mój przelew ![]() no i dzisiaj przeprosiłam się z pianką Lirene ![]() nałozyłam tez polecaną przez Ciebie maseczkę bielenda z bialą glinką i co do nawilżenia to nie wiem, ale mnie nie podrazniła "zauwazalnie" ![]() wiesz czy można kupić ją w większym opakowaniu oprócz w saszetkach? ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ja nakładam na podkład, bo jak daje pod to mi się ściera pędzlem, większosc dziewczyn daje na podkład i normalnie punktowo pędzelkiem ![]() Yes to Carrots? kiedys juz o tej odzywce rozmawiałyscie ale to az takie cudeńko? ![]() drogie ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ta? ![]() http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...&produkt=30483 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co to za kosmetyki Thann? Pierwsze słyszę ![]() Cytat:
![]() Maseczek większych chyba nie ma ![]() A odżywka się zgadza, to ta. Wcale nie jest droga ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |||
Zakorzenienie
|
Witam uniżenie Minerałoholiczki z pięknymi włosami !
Cytat:
Ogórki coś tam zabijają. Przejrzę temat i przepiszę interesujące informacje . Dla mnie wypowiedzi paru osób w tym temacie są przekonywujące i wiarygodne. Z siemieniem też chyba coś jest, że właśnie "glutka" nie można pić, bo szkodzi. Tak jak kiedyś szokiem była dla mnie informacja {dietetyczka}, że zielona herbata to ZUO. Izuniu - dziękuję ! Właśnie produkty od tej pani miałam "na oku". Tego nie słyszałam. Mam nadzieję, że nie zjadasz zbyt wielu żółtek ?! Cytat:
Prawdę powiedziawszy : nadal nie rozumiem motywów tego "zoliwienia" niektórych. Nie uwierzę, że ma to coś wspólnego z "przekrętami", a tym bardziej - z usprawnieniem giełdy. Nie mnie jednak krytykować posunięcia zwierzchników, po prostu : nie będę "wspólnie" na Wizażu zamawiała. Cytat:
Thann - nie znam i nie słyszałam nawet. 2.- Ty mnie nie strasz tą "marchewką", bo seppuku popełnię. Jaki czas-okres minął u Ciebie od " na początku" do "teraz" ?! A z serii miodowej z BS zrezygnowałaś ? Dzisiaj mam "dziki" dzień ! Pan Kierowca - w drodze wyjątku i "zaprzyjaźnienia" zgodził się dowieźć mi olej opałowy. Ale ... o szóstej rano, kiedy jeszcze ziemia po nocy zmarznięta. Mam też obiecane, że "szambelani" również spróbują podjechać. Trzymajcie kciuki za udane ekspedycje ! Jak ziemia "odtaje" zostanę bez ciepłej wody i z pełnym szambem aż do lata. Uroki życia na wsi ... Wiosna idzie jak bonie dydy : wczoraj w południe pierwszy {!} samochód traktorem z głębin gliniastych "mojej" ulicy wyciągali , a ptaszynki - kruszynki coraz głośniej świergolą. Miłego dnia . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() tak, to ta odzywka ![]() tak jak mowie, na poczatku robila cuda, ale przy 3 opakowaniu wlosy mi sie przyzwyczaily i teraz generalnie mi nic nie robi ![]() no wlasnie sie wczoraj oprzec nie moglam i wyprbowalam, wloski calkiem fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() otoz kosmetyki thann... ![]() odkrylam bardzo przypadkowo. dostalam taki piekny zestaw od tesciowej, na swieta, jakis olejek, zel, szampon, odzywka, balsam no to uzylam i... sie zakochalam ![]() ![]() wklejam stronke informacyjna, bo z tego co wiem to narazie do dostania chyba tylko w zlotych tarasach... www.thann.pl
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jem ok 2 jajekw tygodniu... ![]() Ale Carina jest właścicielką sklepu EDM to nie organizatorka ![]() ona sobie moze wycofywac produkty i wprowadzac nowe duperele i coraz bardziej olewa swoich kleintów... organizatorki mamy bardzo miłe ![]() ![]() Kochana Heroldin dostałam próbkę kremu ![]() smakowicie wygląda ![]() w pojemniczku jak na moje minerałki ![]() dziękuje tez za inne próbki, a wiesz, ze myslałam ostatnio o tym masełku do ciała bielendy ![]() ![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]() no i na rekolekcjach nie sprawdzali obecnosci ![]() nie wiem czy jutro isc... a jak sprawdzą? nie mogę miec nieobecnosci, bo mi tata powiedział, ze jak będe na wagary chodzic to sama w góry w czerwcu nie pojadę ![]() ![]() i przyszły tez pędzlaki z all shadow jest taki twardszy, ze nada się do korektora, ale nie az tak twardy jak oval, ze i cien mozna nic nałożyć ![]() ![]() co do angleda to wiedziałam, ze ma krotszą rączke od dome, jest tez mniej puchowy na 1 rzut oka wole dome, ale moze angled tez będzie się fajnie spisywał ![]() to zupełnie inny pędzel od dome, ale wkoncu i jego mam ![]() Cytat:
![]() a w jakiejs znanej drogerii mozna ją kupic ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-17 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze nie taka droga, ale jak za 25 zł ma się litr kallosa to ![]() teraz nie mam kasy jak nie zapomnę to sobie kiedys kupię ![]() wydałam ostatnią kase z limitu na próbki ![]() a potrzebuję jeszcze zamówienia z kolorówki, bu i od jutra w EDM reissue jest i jak będzie coś z rzeczy na które czekam albo cos inngo mi się spodoba to biorę z kasy na kwiecień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Mirelka- przyzwyczaiłam się do Imm
![]() ![]() ha! zmusiłam się do działania xD nie będę sama cierpieć. W szkole nie jem już żadnych bułek słodkich, nawet dziś kanapek nie wzięłam. Poszłam w musli... I znowu będę się uczyć kręcić hula-hopem. Tak jeszcze umknę do włosów. Jaką możecie mi polecić maseczkę/ odżywkę bez spłukiwania? W ogóle warto takich używać?
#2427 | |||
|
Cytat:
Cytat:
OMG, to te moje pędzle są jak druty ![]() ![]() Cytat:
Jeśli Ci to nie przeszkadza, to możesz spróbować np. Gliss Kur'y, albo Loton Provit, Marion i inne takie.
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej mgiełki radicala to ja sobie jej uzywam choć nie wiem czy dobrze robię, bo ona alkohol ma ![]() Cytat:
![]() a to, ze nie jadłas w szkole to źle jak chcesz schudnąc raz a porządnie to: musli (jesli taki kupne typu sante itp) ogranicz, bo to sam cukier, do płatków owsianych dobre do szkoły powinnas brac 1-2 kanpaki z ciemnego pieczywa (zalezy ile masz lekcji) a potem obiad ![]() musisz jesc regularnie ok co 3-4 godziny małe zdrowe posiłki ![]() niejedzeniem jakiegos posiłku np kolacji spowalniasz metabolizm wiem, ze ciezko cały czas sobie cos przygotowywac, ale tak zdrowo i skutecznie powinnas cos zrzucic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||
Zakorzenienie
|
Następnym razem poprosze dj o dosko
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co? ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-17 o 16:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sobie zamówiłam Light goldena i dzisiaj dostałam próbkę i dalej za jasny ![]() a leci do mnie pół biga ![]() dobrze, ze pół ![]() chociaz całego bym sprzedac mogła ja nie wiem jak to się dzieje, ze na początku te podkłady się takie jasne wydają ![]() różnica między 1 a 2 odcieniem w kolejnosci minimalna jest ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- a w ogóle to moze nie chodzi o fakt, ze to podkłady jakies mega jasne są ja po prostu mega żółta jestem dosłownie jak chinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.