Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 11:30   #2401
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Widziałam tez w empiku płyte naszego idola i tak żałuje, ze nie miałam pieniędzy bo napewno bym ją kupiła
A'propos naszego idola
http://www.kreatum.pl/2009/11/stachu...sko-sie-czuje/
Full wypas
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a teraz idę zajrzec do chemii, bo jutro sprawdzain, a znajac zycie zaraz zasne, bo spalam tylko 6 godzin
Trzymam kciuki za sprawdzian
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć Minerałoholiczki ! O włosach aby nie zapomniałyście ?!
Nie
Dzisiaj dzień włosowy u mnie, będzie po raz drugi Vatika od Ciebie

Cytat:
Siemie lniane : z góry i z dołu przepraszam, ale mam coś z rycerza i nie umiem wstawiać adresów stron. Na wizażowej Dietetyce jest temat : "Fakty, mity i ciekawostki jedzeniowe". Jak dla mnie - ciekawy. W tym temacie wypowiedziało się parę osób właśnie na temat siemienia lnianego i sposobu jego przyrządzania. Zajrzyj . Z tego tematu dowiedziałam się m.in., że nie można łączyć pomidorów z ogórkami. Dla mnie była to nowa informacja i byłam bardzo zaskoczona, bo często do sałatek dodaję pomidor i ogórek. Skonsultowałam ze znajomą restauratorką. Skomentowała : najprawdziwsza prawda . Dowiedziałam się także, że tak modne ostatnio surowe otręby, które sypie się prawie do wszystkiego, mogą bardzo upośledzić przewód pokarmowy.
Jak widać : człowiek uczy się całe życie.
A czemu nie można łączyć? Ja co prawda nie przepadam za takim zestawieniem, ale mój tata namiętnie robi takie surówki.
I coz tymi otrębami? Zdradzisz tajemnicę? Poczytałabym temat, ale Sama wiesz... uroki życia z Pazuryrem całe szczęście dzisiaj już dobrze, uff

A, co do pędzelków, to mi dzisiaj przyszły ebayowe, ten zestaw za 12 zł, ale są dość twarde, twardsze od tych z Rossmanna nawet
Z jednej strony można prezycyjnie sie pomalować, bo się włosie nie rozłazi, ale chyba dokupię inne z EDM.
Także Kasia, jak chcesz zamawiać, to służę pomocą, minie może ciut więcej czasu, ale taniej wyjdzie z EDM.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 12:20   #2402
blonndee
Wtajemniczenie

dzindybry

aa, dostalam od tz gre na podstawie 'alicji w krainie czarow' burtona i wciagnelam sie jak za dzieciaka grajac w harry'ego pottera

Cytat:
Iza - "podrzuć" namiar na "tą panią" od pędzli.
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3248358

ze tak bezczelnie linkiem zarzuce
ale Asia ma racje, duzo taniej wychodzi ze strony, ja sie chyba na dniach skusze na zamowienie stamtad, chociaz chcialam miec juz pewnosc co do kolorow pelnowymiarowych produktow, a ciagle sie waham co do rozu...
a u tej pani jest tak smiesznie ze jak zamawiasz pedzel to jeszcze dostajesz 4 probki czegos w wybranych kolorach, wiec pewnie pedzel do rozu u niej zamowie i przy okazji jeszcze 4 probki sobie obwacham

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
o ja cieee.... idealny klucz na matury

dziewcionki, mam dwie sprawy, z czego jedna strikte do Asi bo ja sie chcialam szarpnac na jakas odzywke/maske z serii 'profesjonalnych' i sie waham miedzy loreala absolut repair czy jakas tego typu albo kerastase z cementem, a pamietam, ze obie mialas i moze ktoras mi bardziej polecisz

a drugi interes: jak ja mam nakladac korektor edm?
Stary 2010-03-16, 14:01   #2403
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bielenda wycofuje stare prosukty, niestety, nad czym bardzo ubolewam, bo uwielbiałam starą wersję myjadła ogórkowego do twarzy i nie zdążyłam zrobić sobie zapasu

Sprawdziłam i porównałam składy tych mleczko-toników, stara wersja znacznie lepsza, dużo więcej ekstraktów.

Wygląda na to, że kolejna firma psuje swoje produkty

Dała

Ja mam mega jasny BB Cream, tylko nie mam jak próbek Wam podrzucić, chyba, że w strunie, bo nie wiem skąd pojemniczki wytrzasnąć.
Jakby podpasował, to pomogę zorganizować zakup, na dzień dzisiejszy na ebay jest oferta 2 szt za 30 zł lub pojedyńczo za 28 [ceny z wysyłkami].

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Niby w opisie napisano, że nawilża, ale to nadal mydło, nie mam do nich zbyt wielkiego zaufania. Podejrzewam, że też wysusza.
a wiesz, ze mi to nowsze mleczko lepiej przypadło do gustu od stargeo
zmywałam tylko oczy, ale po nim widzę

pytam, bo wiele minerałocholiczek go uzywa, no i firma mineralna ma je w swojej ofercie, ale minerały po za zmianą kolorówki drogeryjnej niosą inne zmiany i to własnie nawilzanie, najwazniejsza część całej pielęgnacji, więc moze dziewczyny mogą sobie pozwolic na uzywanie takich mydełek

czas zacząć się olejowac, muszę zamówic sobie większe opakwanie oleju tamany i ze słodkich migdałów i czegso nawilzajacego jeszcze na bu poszukać

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja się tak nie bawię To czego ja teraz będę używać??

Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że minerały wysuszają, prawda to?

Biedna, Ala pewnie dała Ci nieźle popalić?

U mnie była po 10,50 - niby 2 zeta więcej niż na allegro ale razem z przesyłką wyszło mi 14 zł czyli więcej - następną kupię już u siebie - jeśli jeszcze będzie

Byłam ostatnio w Naturze, patrzyłam te podkłady ale akurat przy najjaśniejszym nie było testera - wkurza mnie brak testerów przy takich produktach
W sumie masz rację, jeśli będzie za ciemny to najwyżej stracę 5zł
Miałam kiedyś fajny podkład z Oriflame ale dawno go już nie widziałam - najjaśniejszy kolor porcelanowy - idealny Tylko wtedy przez tą skórę nie za bardzo mogłam go używać - ironia

Aha, krem do rąk okropny Jeszcze nigdy nie miałam takiego okropieństwa Najzabawniejsze jest to, że na opakowaniu jest napisane: "Jego kremowa, nietłusta i nieklejąca konsystencja szybko się wchłania i umożliwia łatwą aplikację". Jasne, g.... prawda - jest strasznie tłusty, okropnie się wchłania (jakby w ogóle) i długi długi czas po wtarciu mam całe tłuste ręce, taki tłusty film, szczególnie po wewnętrznej stronie dłoni - okropieństwo
a no wysuszaja i trzeba się bardzo mocno nawilżać
Cytat:
Cześć Minerałoholiczki ! O włosach aby nie zapomniałyście ?!

Opowiadaj : co i jak !

Musisz przejść się po paru bankach, zapoznać się z ofertami i wybrać tą dla Ciebie najlepszą. Ja mam konto w AliorBanku. Nie płacę za nic, poza kartą do automatu {bodajże 5,oo zł. miesięcznie}. Jest tylko jeden mankament : "sygnałki" do internetowego przelewu bank ten przesyła na komórkę, a u mnie na wsi z zasięgiem baaardzo krucho. Ale poza tym jest ok . Co do "pustego" konta - nie wiem.

Myślę, że jedno i drugie. Większą winę "widzę" w mydełku.

Prawda, oj - prawda !

Dzięki za miłe słowo !

Siemie lniane : z góry i z dołu przepraszam, ale mam coś z rycerza i nie umiem wstawiać adresów stron. Na wizażowej Dietetyce jest temat : "Fakty, mity i ciekawostki jedzeniowe". Jak dla mnie - ciekawy. W tym temacie wypowiedziało się parę osób właśnie na temat siemienia lnianego i sposobu jego przyrządzania. Zajrzyj . Z tego tematu dowiedziałam się m.in., że nie można łączyć pomidorów z ogórkami. Dla mnie była to nowa informacja i byłam bardzo zaskoczona, bo często do sałatek dodaję pomidor i ogórek. Skonsultowałam ze znajomą restauratorką. Skomentowała : najprawdziwsza prawda . Dowiedziałam się także, że tak modne ostatnio surowe otręby, które sypie się prawie do wszystkiego, mogą bardzo upośledzić przewód pokarmowy.

Asiu - Roztomiła - - toż to uroki bycia Mamą !

Iza - "podrzuć" namiar na "tą panią" od pędzli.

Miłego dnia życzę.
Włosy zeszły na drugi plan

a jeszcze nie uzywałam tego kremu
musze zuzyc to co mam, bo iwostin na naczynka ma datę do konca marca to muszę go dokonczyć

minerały swoją drogą i dobrze o tym wiem, ale tutaj moze byc kilku winowajców działających w grupie zorganizowanej!

ogorki z pomidorami nie?

ja czytałam,ze jajek z pomidorami nie powinno się jeść
ale i tak jem
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 14:10   #2404
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A'propos naszego idola
http://www.kreatum.pl/2009/11/stachu...sko-sie-czuje/
Full wypas

Trzymam kciuki za sprawdzian

Nie
Dzisiaj dzień włosowy u mnie, będzie po raz drugi Vatika od Ciebie

A czemu nie można łączyć? Ja co prawda nie przepadam za takim zestawieniem, ale mój tata namiętnie robi takie surówki.
I coz tymi otrębami? Zdradzisz tajemnicę? Poczytałabym temat, ale Sama wiesz... uroki życia z Pazuryrem całe szczęście dzisiaj już dobrze, uff

A, co do pędzelków, to mi dzisiaj przyszły ebayowe, ten zestaw za 12 zł, ale są dość twarde, twardsze od tych z Rossmanna nawet
Z jednej strony można prezycyjnie sie pomalować, bo się włosie nie rozłazi, ale chyba dokupię inne z EDM.
Także Kasia, jak chcesz zamawiać, to służę pomocą, minie może ciut więcej czasu, ale taniej wyjdzie z EDM.

swoja drogą nie mogę uwierzyc, ze on nagrywa cos takiego

sprawdzianu nie było i tak się nie nauczyłam za tydzien się nauczę

a mzoe po uzywaniu pędzli EDM bardziej wybredna jesteś

swoja drogą idę zaraz pobuszowac w póbkach podkładów mineralnych pixie! wkoncu kryzys trzeba kupowac Polskie produkty

szkoda, ze podkłady EDM na mnie nie leżą
ale róże, pędzlaki, korketory kocham!

a i miałam przyjemnosc przetestowac niebieski korektor EDM i dużo ładniej kryje mi rumieńce od minta głupia Carina go wycofała
teraz trzeba na reissue czekac i od razu 2 brać

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dzindybry

aa, dostalam od tz gre na podstawie 'alicji w krainie czarow' burtona i wciagnelam sie jak za dzieciaka grajac w harry'ego pottera

http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3248358

ze tak bezczelnie linkiem zarzuce
ale Asia ma racje, duzo taniej wychodzi ze strony, ja sie chyba na dniach skusze na zamowienie stamtad, chociaz chcialam miec juz pewnosc co do kolorow pelnowymiarowych produktow, a ciagle sie waham co do rozu...
a u tej pani jest tak smiesznie ze jak zamawiasz pedzel to jeszcze dostajesz 4 probki czegos w wybranych kolorach, wiec pewnie pedzel do rozu u niej zamowie i przy okazji jeszcze 4 probki sobie obwacham

o ja cieee.... idealny klucz na matury

dziewcionki, mam dwie sprawy, z czego jedna strikte do Asi bo ja sie chcialam szarpnac na jakas odzywke/maske z serii 'profesjonalnych' i sie waham miedzy loreala absolut repair czy jakas tego typu albo kerastase z cementem, a pamietam, ze obie mialas i moze ktoras mi bardziej polecisz

a drugi interes: jak ja mam nakladac korektor edm?
do korektora to trzeba mieć pędzelek, oval albo eye shadow, a niektórzy i kuabuki juniorem nakładają
na poczatek spróbuj jakims pędzelkiem do cieni
Stary 2010-03-16, 16:09   #2405
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Minerałoholiczki ! O włosach aby nie zapomniałyście ?
Chyba troszke nam się zapomniało Ale włosy mamy wszystkie piękne i powabne więc już nie trzeba o nie tak intensywnie dbać

Cytat:
Musisz przejść się po paru bankach, zapoznać się z ofertami i wybrać tą dla Ciebie najlepszą. Ja mam konto w AliorBanku. Nie płacę za nic, poza kartą do automatu {bodajże 5,oo zł. miesięcznie}. Jest tylko jeden mankament : "sygnałki" do internetowego przelewu bank ten przesyła na komórkę, a u mnie na wsi z zasięgiem baaardzo krucho. Ale poza tym jest ok . Co do "pustego" konta - nie wiem.
Tak też zrobie

Cytat:
Napisane przez Heroldin
Ja też słyszałam ze nie można łączyć pomidorow z ogorkami dlatego, ze sok z ogórków zabija całą wit C Ale jak i tak łącze czasem

Mam już moje minerałki, teraz jeszcze tylko potrzebuje dokupić pędzel do różu i będe już w miare 'zaspokojona' Tylko wkurzyłam sie bo cien heart 2 shop miał być fioletowy a jest brązowy Ja nie wiem czy oni sobie żarty robią, zdjęc normalnych nie można na strone wstawić czy jak Ciekawe po co mi cień brazowy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Hahahah Właśnie sobie posłuchałam dosko i jestem pelna podziwu dla tego tekstu, jak można bylo coś tak głupiego wymyślić
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 16:11   #2406
'Estelle'

Cytat:
Ani jedno, ani drugie
Słabe skłądy, działanie wcale nie lepsze od drogeryjnych odżywek.
Jak chcesz mieć Kerastase, to kup coś z Elseve - oparte o ten sam pseudoceramid, a zapłacisz 4 razy mniej. Maski Total Repair składowo nawet wyglądają całkiem tego

Ja zainwestowałabym raczej w Joico, Stapiz, na mojej prywatnej wishliście jest Farouk, Biosilk - Hydrating Conditioner, bardzo dobre składy Yes to Carrots [maska, odżywka], a jak chcesz coś coś do loków to np. Tigi Curls Rock Leave In.

Cytat:
a wiesz, ze mi to nowsze mleczko lepiej przypadło do gustu od stargeo
zmywałam tylko oczy, ale po nim widzę
W takim razie prawdopodobnie uczulał Cię jakiś ekstrakt
Cytat:

swoja drogą nie mogę uwierzyc, ze on nagrywa cos takiego
A ja mogę
Jak juz pisałam, to znak naszych czasów, ten tekst, wbrew pozorom wcale nie jest pozbawiony sensu i nie mówię tu o tej analizie
Sam fakt, że jest taki dziwny sprawia, że budzi zainteresowanie - jakby nie było, to jest jednak coś nowego
I na bank to hicior do dyskotek w barówie idealnie by się przyjęła

Przyszły mi pędzlaki z ebaya- ten komplet za 12 zł.
Bardzo twarde. Ale dzięki temu można prezycyjnie się pomalować, bo przy miękkich zawsze cień mi się rozlewał na pół powieki

Ale i tak domówię sobie z EDM - shadow i smudge.

Stary 2010-03-16, 16:34   #2407
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ani jedno, ani drugie
Jak chcesz mieć Kerastase, to kup coś z Elseve - oparte o ten sam pseudoceramid, a zapłacisz 4 razy mniej. Maski Total Repair składowo nawet wyglądają całkiem tego

Ja zainwestowałabym raczej w Joico, Stapiz, na mojej prywatnej wishliście jest Farouk, Biosilk - Hydrating Conditioner, bardzo dobre składy Yes to Carrots [maska, odżywka], a jak chcesz coś coś do loków to np. Tigi Curls Rock Leave In.

A ja mogę
Jak juz pisałam, to znak naszych czasów, ten tekst, wbrew pozorom wcale nie jest pozbawiony sensu i nie mówię tu o tej analizie
Sam fakt, że jest taki dziwny sprawia, że budzi zainteresowanie - jakby nie było, to jest jednak coś nowego

Bardzo twarde. Ale dzięki temu można prezycyjnie się pomalować, bo przy miękkich zawsze cień mi się rozlewał na pół powieki

Ja mimo wszystko nie moge sie w tym niczego sensownego doszukać
A co do hiciora na dyskotekach to ja nigdy nie słyszałam, nawet na imprezcha tematycznych 'disco polo'
Stary 2010-03-16, 17:03   #2408
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba troszke nam się zapomniało Ale włosy mamy wszystkie piękne i powabne więc już nie trzeba o nie tak intensywnie dbać

Tak też zrobie

Ja też słyszałam ze nie można łączyć pomidorow z ogorkami dlatego, ze sok z ogórków zabija całą wit C Ale jak i tak łącze czasem

Mam już moje minerałki, teraz jeszcze tylko potrzebuje dokupić pędzel do różu i będe już w miare 'zaspokojona' Tylko wkurzyłam sie bo cien heart 2 shop miał być fioletowy a jest brązowy Ja nie wiem czy oni sobie żarty robią, zdjęc normalnych nie można na strone wstawić czy jak Ciekawe po co mi cień brazowy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Hahahah Właśnie sobie posłuchałam dosko i jestem pelna podziwu dla tego tekstu, jak można bylo coś tak głupiego wymyślić
kto ma piękne włosy ten ma

jakby się zaglądało na wątek EDM albo poszukalo swtachy chociazby na blogu Cathy to by się wiedziało, ze brązowy, bo zaraz po jego wprowadzeniu kazda minerałocholicka to wie

daj znać jak Ci odcien korektora podpasował

Cytat:
Ani jedno, ani drugie

A ja mogę

shadow wydaje mi sie, ze tez taki twardszy jest podobnie jak oval

no to teraz jak będziemy gdzies do pubu szły to zamawiamy u nich dokso
Stary 2010-03-16, 17:22   #2409
Finlora
Zakorzenienie

Cześć Wam

Cytat:
Bielenda wycofuje stare prosukty, niestety, nad czym bardzo ubolewam, bo uwielbiałam starą wersję myjadła ogórkowego do twarzy i nie zdążyłam zrobić sobie zapasu

Sprawdziłam i porównałam składy tych mleczko-toników, stara wersja znacznie lepsza, dużo więcej ekstraktów.

Wygląda na to, że kolejna firma psuje swoje produkty
Beznadziejnie
Będę musiała znaleźć coś innego - wkurza mnie, że jak już znalazłam sobie fajny produkt, którego używam któreś tam opakowanie z rzędu to firma je wycofuje i muszę szukać kolejnego
Tak myślałam po pobieżnym zerknięciu, że w starej wersji jest więcej ekstraktów - tak więc nie dość, że nowa wersja jest gorsza to jeszcze droższa

Cytat:
Ja mam mega jasny BB Cream, tylko nie mam jak próbek Wam podrzucić, chyba, że w strunie, bo nie wiem skąd pojemniczki wytrzasnąć.
Jakby podpasował, to pomogę zorganizować zakup, na dzień dzisiejszy na ebay jest oferta 2 szt za 30 zł lub pojedyńczo za 28 [ceny z wysyłkami].
Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary?
W sumie 2 opakowania za 3 dychy nie jest źle tylko pytanie czy ja dam radę zużyć te opakowania zanim minie data ważności
Muszę jeszcze sprawdzić w Naturze
Rozwaliło mnie jak sprawdzałam w Rossmannie z AA - niby najjaśniejszy odcień "kość słoniowa" a wcale taki jasny nie był

Cytat:
a no wysuszaja i trzeba się bardzo mocno nawilżać
Hmm, w takim razie może nie będę się na razie zabierała za minerałki, moja skóra po tych tabsach jest wystarczająco sucha, nie chcę by się wysuszyła jeszcze bardziej
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:35   #2410
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Wam

Beznadziejnie
Będę musiała znaleźć coś innego - wkurza mnie, że jak już znalazłam sobie fajny produkt, którego używam któreś tam opakowanie z rzędu to firma je wycofuje i muszę szukać kolejnego
Tak myślałam po pobieżnym zerknięciu, że w starej wersji jest więcej ekstraktów - tak więc nie dość, że nowa wersja jest gorsza to jeszcze droższa

Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary?
W sumie 2 opakowania za 3 dychy nie jest źle tylko pytanie czy ja dam radę zużyć te opakowania zanim minie data ważności
Muszę jeszcze sprawdzić w Naturze
Rozwaliło mnie jak sprawdzałam w Rossmannie z AA - niby najjaśniejszy odcień "kość słoniowa" a wcale taki jasny nie był

Hmm, w takim razie może nie będę się na razie zabierała za minerałki, moja skóra po tych tabsach jest wystarczająco sucha, nie chcę by się wysuszyła jeszcze bardziej
wiesz podsuszają, ale nie robią więcej żadnych szkód
nie zatykają porów, nie wchodzą w zmarszczki i jak przychodzisz do domu nie musisz zmywac makijazu dla dobra skóry, bo skóra w nich oddyacha

dobra jestem niedouczona, ale moze ktos wiec co to za formuły podkładów? która to kryjąca, ktora jakas matująca czy cos takiego
co to ma byc za formuła np. voile czy glissade?
orientuje się ktoś?
http://www.aromaleigh.com/minfacfounpo.html
Stary 2010-03-16, 17:48   #2411
ImmortalLover
Zakorzenienie

słyszałam o tym pomidorach i ogórkach, ale dalej jem na raz otręby też;o
ale siemienia chyba się już nie tyknę (z miodem podobno dobre, ale cóż miodu też nie lubię). Drożdze piłam raz... I nigdy więcej
Postanowiłam kręcić hula-hopem, aleee po dwóch kręceniach to ustrojstwo spada!

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 17:51   #2412
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
słyszałam o tym pomidorach i ogórkach, ale dalej jem na raz otręby też;o
ale siemienia chyba się już nie tyknę (z miodem podobno dobre, ale cóż miodu też nie lubię). Drożdze piłam raz... I nigdy więcej
Postanowiłam kręcić hula-hopem, aleee po dwóch kręceniach to ustrojstwo spada!
ja siemie lniane z owsianką jem

a na to trzeba się nauczyć kręcić!
Stary 2010-03-16, 18:06   #2413
ImmortalLover
Zakorzenienie

Uczę się, uczę ale średnio na jeża mi idzie to prawda, że trzeba kręcić w obie strony, żeby oba boki się 'wyrobiły'? czy znowu jakaś głupia teoria?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-16, 19:06   #2414
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
kto ma piękne włosy ten ma

jakby się zaglądało na wątek EDM albo poszukalo swtachy chociazby na blogu Cathy to by się wiedziało, ze brązowy, bo zaraz po jego wprowadzeniu kazda minerałocholicka to wie

daj znać jak Ci odcien korektora podpasował

shadow wydaje mi sie, ze tez taki twardszy jest podobnie jak oval

No tylko kto normalny wstawia takie zdjęcie, pisze ze jest to kolor purple i umieszcza w serii 'spring colors' Dobrze ze to chociaż próbka i z przeceną bo bym ich roztrzaskała chyba
Stary 2010-03-16, 19:39   #2415
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko kto normalny wstawia takie zdjęcie, pisze ze jest to kolor purple i umieszcza w serii 'spring colors' Dobrze ze to chociaż próbka i z przeceną bo bym ich roztrzaskała chyba
trzebabyło ze mną eyeliner zamawiac

to całe EDM i tak mają dosc dobre zdjęcia, bo w niektórych firmach to np mają zdjęcia podkladów zupełnie odbiegające od rzeczywistosc

z tym cieniem to Ci się i tak udałom, EDM ma błąd, bo on powinien2,5$ bez zniżki kosztowac, ciekawe kiedy sie kapną i to zmienią

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Uczę się, uczę ale średnio na jeża mi idzie to prawda, że trzeba kręcić w obie strony, żeby oba boki się 'wyrobiły'? czy znowu jakaś głupia teoria?
ja po 3 dniach zaczęłam ładnie kręcić

nie mam pojęcia jak kręce w jedną stronę

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

znaczy się kręciłam xD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 20:05   #2416
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
trzebabyło ze mną eyeliner zamawiac

to całe EDM i tak mają dosc dobre zdjęcia, bo w niektórych firmach to np mają zdjęcia podkladów zupełnie odbiegające od rzeczywistosc

z tym cieniem to Ci się i tak udałom, EDM ma błąd, bo on powinien2,5$ bez zniżki kosztowac, ciekawe kiedy sie kapną i to zmienią

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

ja po 3 dniach zaczęłam ładnie kręcić

nie mam pojęcia jak kręce w jedną stronę

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

znaczy się kręciłam xD
Wiem właśnie, że jest bład z tą zniżką, ale dobrze im tak
Jakbym eyeliner zamówiła to juz bym kompletnie z torbami poszła, bo jeszcze pędzelek bym musiała kupić
Stary 2010-03-16, 20:05   #2417
'Estelle'

Cytat:
trzeba promocję nakręcić singlowi
Cytat:
A co do hiciora na dyskotekach to ja nigdy nie słyszałam, nawet na imprezcha tematycznych 'disco polo'
Chodzisz do niewłaściwych miejsc
Cytat:
Beznadziejnie
Ja też zawsze mam takiego pecha.
W końcu namierzyłam fajną odżywę do włosów - oczywiście wycofali.
Fajny żel dogębny - wycofali.
Chciałam ostatno kupić AOH - oczywiście WYCOFALI
Szukam pędzelka Essence i też go pewnie nie znajdę już, bo to limitka
Kupiłam krem Nuxe, co z tego, że niby ten sam, jak ze zmienionym składem, bo stary - wycofany
Same Zonki.
[QUOTE=Finlora;17927627]
[I][COLOR=Purple]Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary?
[QUOTE]
Nazywa się to to Elemong BB Cream, wrzuć w szukaczkę na ebay, to znajdzie
Niestety nie ma nigdzie pokazanego koloru, ale uwierz na słowo - bladzioch straszny, nawet dla mnie bardzo jasny.
Któregoś dnia spróbuję zapodać swatcha.
Cytat:
dobra jestem niedouczona, ale moze ktos wiec co to za formuły podkładów? która to kryjąca, ktora jakas matująca czy cos takiego
co to ma byc za formuła np. voile czy glissade?
orientuje się ktoś?
http://www.aromaleigh.com/minfacfounpo.html
Mirelka co Ty znowu za linki nam podajesz, kusicielko jedna
Tam chyba nie ma formuł, te dwa różnią sie od siebie dodatkiem silikonów, formuła glissade je zawiera, co podobno zapobiega podrażnieniom i wysuszeniu.

Stary 2010-03-16, 20:25   #2418
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem właśnie, że jest bład z tą zniżką, ale dobrze im tak
Jakbym eyeliner zamówiła to juz bym kompletnie z torbami poszła, bo jeszcze pędzelek bym musiała kupić
no własnie dlatego myślę nad tym eyelinerem, bo to mnie znowu 30 zł praktycznie wyjdzie

[QUOTE='Estelle';17932711] trzeba promocję nakręcić singlowi

Ja też zawsze mam takiego pecha.
W końcu namierzyłam fajną odżywę do włosów - oczywiście wycofali.
Fajny żel dogębny - wycofali.
Chciałam ostatno kupić AOH - oczywiście WYCOFALI
Szukam pędzelka Essence i też go pewnie nie znajdę już, bo to limitka
Kupiłam krem Nuxe, co z tego, że niby ten sam, jak ze zmienionym składem, bo stary - wycofany
Same Zonki.
[QUOTE=Finlora;17927627]
[I][COLOR=Purple]Nie mam zielonego pojęcia o czym mówisz - tzn firmy nie znam, mogłabyś dać jakieś namiary?
Cytat:
Nazywa się to to Elemong BB Cream, wrzuć w szukaczkę na ebay, to znajdzie
Niestety nie ma nigdzie pokazanego koloru, ale uwierz na słowo - bladzioch straszny, nawet dla mnie bardzo jasny.
Któregoś dnia spróbuję zapodać swatcha.

Mirelka co Ty znowu za linki nam podajesz, kusicielko jedna
Tam chyba nie ma formuł, te dwa różnią sie od siebie dodatkiem silikonów, formuła glissade je zawiera, co podobno zapobiega podrażnieniom i wysuszeniu.
przy disco polo się najlepiej bawi, a jak zabawa przy dokso

a no bo czaje się na próbki tych podkładów
to trzeba 2 spróbować
dziękuję Ci bardzo

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Asia coś Ty narobiła z tym cytowaniem, ze popsułas nam posty

serio to juz mnie nie cytuj, bo takie błędne koło z tym cytowaniem będzie

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

ImmortalLover (swoją drogą daj jakis skrót do nicka
przez Ciebie próbowałam dzisiaj pokręcic hula hopem w 2 stronę i sobie nogi poobijałam nie dałam rady

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:31
Stary 2010-03-16, 20:36   #2419
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
do korektora to trzeba mieć pędzelek, oval albo eye shadow, a niektórzy i kuabuki juniorem nakładają
na poczatek spróbuj jakims pędzelkiem do cieni
czyli to tak jak cien nakladac, pod podklad? nigdy nie uzywalam 'suchego' korektora
Cytat:
Ani jedno, ani drugie

mowisz? no to zaoszczedzilam troche kasy
wlasnie wrocilam z douglasa i widzialam odzywke do wlosow za 450zl zakupilam sobie o takie cos za 35 zl do wlosow blond, john frieda, a sama ostatnio zakochalam sie w kosmetykach thann i jutro sobie wlasnie w jakas odzywke od nich zainwestuje
a swoja droga tz kupil mi cos takiego z l'occitane, z 5 olejami czy jakos tak, ale szalu nie ma i tak sie sklada, ze pod domem mam hurtownie fryzjerska, takze dzis kulturalnie, w dresiku po kallosa

yes to carrots mam sprawdzone, ale wlosy mi sie i do maski i do odzywki przyzwyczaily, tak jak na poczatku to teraz jakbym nic nie nalozyla...

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:37
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 20:49   #2420
Mirelkaaa
Zakorzenienie

no to sobie podopisuję

serio to Asiu dotarł mój przelew

no i dzisiaj przeprosiłam się z pianką Lirene
nałozyłam tez polecaną przez Ciebie maseczkę bielenda z bialą glinką i co do nawilżenia to nie wiem, ale mnie nie podrazniła "zauwazalnie"
wiesz czy można kupić ją w większym opakowaniu oprócz w saszetkach?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
czyli to tak jak cien nakladac, pod podklad? nigdy nie uzywalam 'suchego' korektora

wlasnie wrocilam z douglasa i widzialam odzywke do wlosow za 450zl zakupilam sobie o takie cos za 35 zl do wlosow blond, john frieda, a sama ostatnio zakochalam sie w kosmetykach thann i jutro sobie wlasnie w jakas odzywke od nich zainwestuje
a swoja droga tz kupil mi cos takiego z l'occitane, z 5 olejami czy jakos tak, ale szalu nie ma i tak sie sklada, ze pod domem mam hurtownie fryzjerska, takze dzis kulturalnie, w dresiku po kallosa

yes to carrots mam sprawdzone, ale wlosy mi sie i do maski i do odzywki przyzwyczaily, tak jak na poczatku to teraz jakbym nic nie nalozyla...
to zalezy jak wolisz
ja nakładam na podkład, bo jak daje pod to mi się ściera pędzlem, większosc dziewczyn daje na podkład i normalnie punktowo pędzelkiem

Yes to Carrots? kiedys juz o tej odzywce rozmawiałyscie ale to az takie cudeńko?
drogie

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ta?
http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...&produkt=30483
Stary 2010-03-16, 22:19   #2421
'Estelle'

Cytat:
Asia coś Ty narobiła z tym cytowaniem, ze popsułas nam posty

serio to juz mnie nie cytuj, bo takie błędne koło z tym cytowaniem będzie
Hehehe, ja se wykasuje, co nie potrzeba i jest git
Cytat:
JF nawet niezłe.
A co to za kosmetyki Thann? Pierwsze słyszę
Cytat:
serio to Asiu dotarł mój przelew

no i dzisiaj przeprosiłam się z pianką Lirene
nałozyłam tez polecaną przez Ciebie maseczkę bielenda z bialą glinką i co do nawilżenia to nie wiem, ale mnie nie podrazniła "zauwazalnie"
wiesz czy można kupić ją w większym opakowaniu oprócz w saszetkach?

Yes to Carrots? kiedys juz o tej odzywce rozmawiałyscie ale to az takie cudeńko?
drogieta?
Przelew doszedł

Maseczek większych chyba nie ma

A odżywka się zgadza, to ta. Wcale nie jest droga - tyle kosztuje półlitrowa flaszka, więc za normalną "drogeryjną" butlę wychodzi 25 zł, a to cena do przyjęcia .

Stary 2010-03-17, 02:54   #2422
Heroldin
Zakorzenienie

Witam uniżenie Minerałoholiczki z pięknymi włosami !

Cytat:
A czemu nie można łączyć? Ja co prawda nie przepadam za takim zestawieniem, ale mój tata namiętnie robi takie surówki. I coz tymi otrębami? Zdradzisz tajemnicę?
Oplułam kawą monitor czytając tekst nowego przeboju Stachursky'ego. Jak dla mnie bomba ! Schizofrenia czy "ekstaza" ?!

Ogórki coś tam zabijają. Przejrzę temat i przepiszę interesujące informacje . Dla mnie wypowiedzi paru osób w tym temacie są przekonywujące i wiarygodne. Z siemieniem też chyba coś jest, że właśnie "glutka" nie można pić, bo szkodzi. Tak jak kiedyś szokiem była dla mnie informacja {dietetyczka}, że zielona herbata to ZUO.

Izuniu - dziękuję ! Właśnie produkty od tej pani miałam "na oku".

Cytat:
ja czytałam,ze jajek z pomidorami nie powinno się jeść
Tego nie słyszałam. Mam nadzieję, że nie zjadasz zbyt wielu żółtek ?!

Cytat:
a i miałam przyjemnosc przetestowac niebieski korektor EDM i dużo ładniej kryje mi rumieńce od minta głupia Carina go wycofała teraz trzeba na reissue czekac .
No i zaczęło się ! Tego się między innymi obawiałam po zmianie regulaminu wspólnych zakupów. Wiem z podsłuchu z zamówień "butowych" : organizatorka założyła wątek o kupnie butów; dziewczyny się skrzyknęły i "zapełniły" karton {bo tam się kartonami te jakieś buty zamawia}; w tym momencie decyzja organizatorki : nie zamawiam, bo mi się przestały podobać. I drugi kwiatek na perfumach: "rozbierają" dziewczyny flakon; zgłasza się jedna z wizażanek na jakieś tam ml.; w odpowiedzi dostaje : ciebie na listę nie wpiszę, masz status organizatorki, sama sobie zamów. Takich "kwiatków" znam już więcej.
Prawdę powiedziawszy : nadal nie rozumiem motywów tego "zoliwienia" niektórych. Nie uwierzę, że ma to coś wspólnego z "przekrętami", a tym bardziej - z usprawnieniem giełdy. Nie mnie jednak krytykować posunięcia zwierzchników, po prostu : nie będę "wspólnie" na Wizażu zamawiała.

Cytat:

1.- zakupilam sobie o takie cos za 35 zl do wlosow blond, john frieda, a sama ostatnio zakochalam sie w
kosmetykach thann

2.- yes to carrots mam sprawdzone, ale wlosy mi sie i do maski i do odzywki przyzwyczaily, tak jak na poczatku to teraz jakbym nic nie nalozyla...
1.- jakiś szampon i odżywkę z firmy John Frieda próbowałam parę lat temu. Bodajże do włosów brązowych. Strasznie mi po tych kosmetykach "leciały" kłaczki i o ile mnie pamięć nie myli : te kosmetyki mają w składzie na stałe jakieś barwniki chemiczne, które mają za zadanie niby kolor utrwalić - tzn. stałe ich używanie może niszczyć włosy. Ale to było chyba z dziesięć lat temu {nie w Polsce} i może coś ze składami pozmieniali.
Thann - nie znam i nie słyszałam nawet.

2.- Ty mnie nie strasz tą "marchewką", bo seppuku popełnię. Jaki czas-okres minął u Ciebie od " na początku" do "teraz" ?!

A z serii miodowej z BS zrezygnowałaś ?

Dzisiaj mam "dziki" dzień ! Pan Kierowca - w drodze wyjątku i "zaprzyjaźnienia" zgodził się dowieźć mi olej opałowy. Ale ... o szóstej rano, kiedy jeszcze ziemia po nocy zmarznięta. Mam też obiecane, że "szambelani" również spróbują podjechać. Trzymajcie kciuki za udane ekspedycje ! Jak ziemia "odtaje" zostanę bez ciepłej wody i z pełnym szambem aż do lata. Uroki życia na wsi ... Wiosna idzie jak bonie dydy : wczoraj w południe pierwszy {!} samochód traktorem z głębin gliniastych "mojej" ulicy wyciągali , a ptaszynki - kruszynki coraz głośniej świergolą.

Miłego dnia .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:38   #2423
blonndee
Wtajemniczenie

dzien dobry

Cytat:
to zalezy jak wolisz
ja nakładam na podkład, bo jak daje pod to mi się ściera pędzlem, większosc dziewczyn daje na podkład i normalnie punktowo pędzelkiem

drogie

ta?
poprubuje, potestuje, ocenie

tak, to ta odzywka
tak jak mowie, na poczatku robila cuda, ale przy 3 opakowaniu wlosy mi sie przyzwyczaily i teraz generalnie mi nic nie robi

Cytat:
JF nawet niezłe.
no wlasnie sie wczoraj oprzec nie moglam i wyprbowalam, wloski calkiem fajne

Cytat:
1.- jakiś szampon i odżywkę z firmy John Frieda próbowałam parę lat temu. Bodajże do włosów brązowych. Strasznie mi po tych kosmetykach "leciały" kłaczki i o ile mnie pamięć nie myli : te kosmetyki mają w składzie na stałe jakieś barwniki chemiczne, które mają za zadanie niby kolor utrwalić - tzn. stałe ich używanie może niszczyć włosy. Ale to było chyba z dziesięć lat temu {nie w Polsce} i może coś ze składami pozmieniali.
ano to by sie zgadzalo, bo napisane ze ma cos barwiacego, rumianek i cos tam jeszcze wklepie wam potem sklad jak cos

Cytat:
2.- Ty mnie nie strasz tą "marchewką", bo seppuku popełnię. Jaki czas-okres minął u Ciebie od " na początku" do "teraz" ?!

hmm, zaczelam stosowac ytc jakos od razu jak wszedl na polski rynek, to ile to bylo, z rok, 1,5 temu? a ostatnie mazniecia robilam z miesiac temu, jak mi sie maseczka skonczyla. ale u mnie to niestety tak ze wszystkim, wlosy sie szybko przyzwyczajaja i na cos co super potem juz nie reaguja, z tego samego powodu bs chwilowo odstawiony wroce do niej za jakis czas i sprawdze, co i jak, i to z wielka nadzieja bo zapowiadalo sie na kwc

otoz kosmetyki thann...
odkrylam bardzo przypadkowo. dostalam taki piekny zestaw od tesciowej, na swieta, jakis olejek, zel, szampon, odzywka, balsam no to uzylam i... sie zakochalam zapach przepiekny, opakowania tez sliczne, lazienka mi sie w spa zmienila! a jakie mialam po nich sliczne wlosy... a to byla jakas zwykla odzywka do wlosow normalnych, takze po tej do suchych cudow oczekuje
wklejam stronke informacyjna, bo z tego co wiem to narazie do dostania chyba tylko w zlotych tarasach...
www.thann.pl
Stary 2010-03-17, 13:21   #2424
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam uniżenie Minerałoholiczki z pięknymi włosami !

Oplułam kawą monitor czytając tekst nowego przeboju Stachursky'ego. Jak dla mnie bomba ! Schizofrenia czy "ekstaza" ?!

Ogórki coś tam zabijają. Przejrzę temat i przepiszę interesujące informacje . Dla mnie wypowiedzi paru osób w tym temacie są przekonywujące i wiarygodne. Z siemieniem też chyba coś jest, że właśnie "glutka" nie można pić, bo szkodzi. Tak jak kiedyś szokiem była dla mnie informacja {dietetyczka}, że zielona herbata to ZUO.

Izuniu - dziękuję ! Właśnie produkty od tej pani miałam "na oku".

Tego nie słyszałam. Mam nadzieję, że nie zjadasz zbyt wielu żółtek ?!

No i zaczęło się ! Tego się między innymi obawiałam po zmianie regulaminu wspólnych zakupów. Wiem z podsłuchu z zamówień "butowych" : organizatorka założyła wątek o kupnie butów; dziewczyny się skrzyknęły i "zapełniły" karton {bo tam się kartonami te jakieś buty zamawia}; w tym momencie decyzja organizatorki : nie zamawiam, bo mi się przestały podobać. I drugi kwiatek na perfumach: "rozbierają" dziewczyny flakon; zgłasza się jedna z wizażanek na jakieś tam ml.; w odpowiedzi dostaje : ciebie na listę nie wpiszę, masz status organizatorki, sama sobie zamów. Takich "kwiatków" znam już więcej.
Prawdę powiedziawszy : nadal nie rozumiem motywów tego "zoliwienia" niektórych. Nie uwierzę, że ma to coś wspólnego z "przekrętami", a tym bardziej - z usprawnieniem giełdy. Nie mnie jednak krytykować posunięcia zwierzchników, po prostu : nie będę "wspólnie" na Wizażu zamawiała.

Dzisiaj mam "dziki" dzień ! Pan Kierowca - w drodze wyjątku i "zaprzyjaźnienia" zgodził się dowieźć mi olej opałowy. Ale ... o szóstej rano, kiedy jeszcze ziemia po nocy zmarznięta. Mam też obiecane, że "szambelani" również spróbują podjechać. Trzymajcie kciuki za udane ekspedycje ! Jak ziemia "odtaje" zostanę bez ciepłej wody i z pełnym szambem aż do lata. Uroki życia na wsi ... Wiosna idzie jak bonie dydy : wczoraj w południe pierwszy {!} samochód traktorem z głębin gliniastych "mojej" ulicy wyciągali , a ptaszynki - kruszynki coraz głośniej świergolą.

Miłego dnia .
a co takiego zółtka robią
ja jem ok 2 jajekw tygodniu...

Ale Carina jest właścicielką sklepu EDM to nie organizatorka
ona sobie moze wycofywac produkty i wprowadzac nowe duperele i coraz bardziej olewa swoich kleintów...
organizatorki mamy bardzo miłe do tego stopnia, ze jak robiłam bardzo duze zamówienie to darmowy prezent, który nalezał się jej oddała mi

Kochana Heroldin dostałam próbkę kremu
smakowicie wygląda
w pojemniczku jak na moje minerałki
dziękuje tez za inne próbki, a wiesz, ze myslałam ostatnio o tym masełku do ciała bielendy czytasz mi w myslach będę mogła przetestować
Dziękuję bardzo

no i na rekolekcjach nie sprawdzali obecnosci
nie wiem czy jutro isc...
a jak sprawdzą?
nie mogę miec nieobecnosci, bo mi tata powiedział, ze jak będe na wagary chodzic to sama w góry w czerwcu nie pojadę szantaż

i przyszły tez pędzlaki z all
shadow jest taki twardszy, ze nada się do korektora, ale nie az tak twardy jak oval, ze i cien mozna nic nałożyć nie jest taki w szpic, więc moze mniej punktowo nakłada, ale fajnie się zapowiada
co do angleda to wiedziałam, ze ma krotszą rączke od dome, jest tez mniej puchowy
na 1 rzut oka wole dome, ale moze angled tez będzie się fajnie spisywał
to zupełnie inny pędzel od dome, ale wkoncu i jego mam
Cytat:
dzien dobry

poprubuje, potestuje, ocenie

tak, to ta odzywka
tak jak mowie, na poczatku robila cuda, ale przy 3 opakowaniu wlosy mi sie przyzwyczaily i teraz generalnie mi nic nie robi

ano to by sie zgadzalo, bo napisane ze ma cos barwiacego, rumianek i cos tam jeszcze wklepie wam potem sklad jak cos

hmm, zaczelam stosowac ytc jakos od razu jak wszedl na polski rynek, to ile to bylo, z rok, 1,5 temu? a ostatnie mazniecia robilam z miesiac temu, jak mi sie maseczka skonczyla. ale u mnie to niestety tak ze wszystkim, wlosy sie szybko przyzwyczajaja i na cos co super potem juz nie reaguja, z tego samego powodu bs chwilowo odstawiony wroce do niej za jakis czas i sprawdze, co i jak, i to z wielka nadzieja bo zapowiadalo sie na kwc

otoz kosmetyki thann...
odkrylam bardzo przypadkowo. dostalam taki piekny zestaw od tesciowej, na swieta, jakis olejek, zel, szampon, odzywka, balsam no to uzylam i... sie zakochalam zapach przepiekny, opakowania tez sliczne, lazienka mi sie w spa zmienila! a jakie mialam po nich sliczne wlosy... a to byla jakas zwykla odzywka do wlosow normalnych, takze po tej do suchych cudow oczekuje
wklejam stronke informacyjna, bo z tego co wiem to narazie do dostania chyba tylko w zlotych tarasach...
www.thann.pl
kusicie tą maską
a w jakiejs znanej drogerii mozna ją kupic

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-17 o 13:23
Stary 2010-03-17, 13:22   #2425
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe, ja se wykasuje, co nie potrzeba i jest git

JF nawet niezłe.

Przelew doszedł

Maseczek większych chyba nie ma

A odżywka się zgadza, to ta. Wcale nie jest droga - tyle kosztuje półlitrowa flaszka, więc za normalną "drogeryjną" butlę wychodzi 25 zł, a to cena do przyjęcia .
buuu szkoda, ze tylko saszetki

moze nie taka droga, ale jak za 25 zł ma się litr kallosa to
teraz nie mam kasy jak nie zapomnę to sobie kiedys kupię
wydałam ostatnią kase z limitu na próbki
a potrzebuję jeszcze zamówienia z kolorówki, bu i od jutra w EDM reissue jest i jak będzie coś z rzeczy na które czekam albo cos inngo mi się spodoba to biorę z kasy na kwiecień
Stary 2010-03-17, 15:25   #2426
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mirelka- przyzwyczaiłam się do Imm więc możecie tak pisać
ha! zmusiłam się do działania xD nie będę sama cierpieć.
W szkole nie jem już żadnych bułek słodkich, nawet dziś kanapek nie wzięłam. Poszłam w musli... I znowu będę się uczyć kręcić hula-hopem.

Tak jeszcze umknę do włosów. Jaką możecie mi polecić maseczkę/ odżywkę bez spłukiwania? W ogóle warto takich używać?

Stary 2010-03-17, 16:23   #2427
'Estelle'

Cytat:
Składy, składy!!!
Cytat:
i przyszły tez pędzlaki z all
shadow jest taki twardszy, ze nada się do korektora, ale nie az tak twardy jak oval, ze i cien mozna nic nałożyć nie jest taki w szpic, więc moze mniej punktowo nakłada, ale fajnie się zapowiada

kusicie tą maską
a w jakiejs znanej drogerii mozna ją kupic
To oval wg Ciebie jest twardy???
OMG, to te moje pędzle są jak druty bo w raningu miękkości jest: oval --> pędzel z Rossmanna --> i ten mój wynalazek
Cytat:
Tak jeszcze umknę do włosów. Jaką możecie mi polecić maseczkę/ odżywkę bez spłukiwania? W ogóle warto takich używać?
Ja lubię spray'e, chociaż one często mają dużo silikonów.
Jeśli Ci to nie przeszkadza, to możesz spróbować np. Gliss Kur'y, albo Loton Provit, Marion i inne takie.

Stary 2010-03-17, 16:52   #2428
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Składy, składy!!!

To oval wg Ciebie jest twardy???
OMG, to te moje pędzle są jak druty bo w raningu miękkości jest: oval --> pędzel z Rossmanna --> i ten mój wynalazek

Ja lubię spray'e, chociaż one często mają dużo silikonów.
Jeśli Ci to nie przeszkadza, to możesz spróbować np. Gliss Kur'y, albo Loton Provit, Marion i inne takie.
no znaczy się taki zbity, ze jak się przyciśnie to się włosy na boki nie rozchodzą

a co do tej mgiełki radicala to ja sobie jej uzywam choć nie wiem czy dobrze robię, bo ona alkohol ma

Cytat:
W szkole nie jem już żadnych bułek słodkich, nawet dziś kanapek nie wzięłam. Poszłam w musli... I znowu będę się uczyć kręcić hula-hopem.

ok

a to, ze nie jadłas w szkole to źle
jak chcesz schudnąc raz a porządnie to:
musli (jesli taki kupne typu sante itp) ogranicz, bo to sam cukier, do płatków owsianych dobre
do szkoły powinnas brac 1-2 kanpaki z ciemnego pieczywa (zalezy ile masz lekcji) a potem obiad
musisz jesc regularnie ok co 3-4 godziny małe zdrowe posiłki
niejedzeniem jakiegos posiłku np kolacji spowalniasz metabolizm
wiem, ze ciezko cały czas sobie cos przygotowywac, ale tak zdrowo i skutecznie powinnas cos zrzucic
Stary 2010-03-17, 16:58   #2429
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Następnym razem poprosze dj o dosko

Cytat:
no i na rekolekcjach nie sprawdzali obecnosci
nie wiem czy jutro isc...
a jak sprawdzą?
nie mogę miec nieobecnosci, bo mi tata powiedział, ze jak będe na wagary chodzic to sama w góry w czerwcu nie pojadę szantaż
U mnie chyba też nie sprawdzają obecności Dzisiaj miałam lekcje na pózniejszą godzine niż rekolekcje się zaczynały i chyba nikogo z klasy nie było, a i tak sie raczej nikt nie kapnął, nawet katechetka

Cytat:

Z tym musli robisz źle, bo nawet jesli masz niesłodzone to i tak są to same węglowodany, a gdzie jakieś warzywa, biało? Kanapki można spokojnie jeść tylko z ciemnego chleba z jakąś chudą wedliną, serkiem itd

Wiecie co? chyba sprzedam podkład mineralny na all a zamówie jakiś ciemniejszy, bo zrobiłam dzisiaj sobie full mejkap z minerałów i mam białą twarz jak gejsza a szyja jest ciemiejsza, bardziej żółta. Może jednak ten fawn bedzie lepszy, przetestuje nastepnym razem. A dobrze, ze nie otwierałam tego podkładu tylko najpierw próbke zużywam, bo będzie można sprzedać jako nówke

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-17 o 16:59
Stary 2010-03-17, 17:10   #2430
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Następnym razem poprosze dj o dosko

U mnie chyba też nie sprawdzają obecności Dzisiaj miałam lekcje na pózniejszą godzine niż rekolekcje się zaczynały i chyba nikogo z klasy nie było, a i tak sie raczej nikt nie kapnął, nawet katechetka

Z tym musli robisz źle, bo nawet jesli masz niesłodzone to i tak są to same węglowodany, a gdzie jakieś warzywa, biało? Kanapki można spokojnie jeść tylko z ciemnego chleba z jakąś chudą wedliną, serkiem itd

Wiecie co? chyba sprzedam podkład mineralny na all a zamówie jakiś ciemniejszy, bo zrobiłam dzisiaj sobie full mejkap z minerałów i mam białą twarz jak gejsza a szyja jest ciemiejsza, bardziej żółta. Może jednak ten fawn bedzie lepszy, przetestuje nastepnym razem. A dobrze, ze nie otwierałam tego podkładu tylko najpierw próbke zużywam, bo będzie można sprzedać jako nówke
ja jutro nie idę xD

a ja sobie zamówiłam Light goldena i dzisiaj dostałam próbkę i dalej za jasny
a leci do mnie pół biga
dobrze, ze pół
chociaz całego bym sprzedac mogła
ja nie wiem jak to się dzieje, ze na początku te podkłady się takie jasne wydają
różnica między 1 a 2 odcieniem w kolejnosci minimalna jest

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

a w ogóle to moze nie chodzi o fakt, ze to podkłady jakies mega jasne są
ja po prostu mega żółta jestem dosłownie jak chinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości