Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 10:09   #2131
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
czy jest sens zmuszać tych naszych facetów... ? Niektórzy nie są w stanie znieść tego widoku. Uważam, że to powinna być wspólna decyzja.
Ja stwierdziłam że niech to będzie jego decyzja czy chce.... zmuszać nie będę bo i po co...
na pewno będzie mi lepiej ale wiem że on mdleje na widok krwi przy pobieraniu więc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:10   #2132
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Misiulka, ale Ty tak ładnie wyglądasz w ciemnych...
OK, OK, dobra, wiem najważniejsze abyś dobrze się czuła
Właśnie, bardzo dobrze wygląda ale źle się w nich czuje- znam to z doświadczenia.
Z natury jestem blondynką. Kilka lat temu po eksperymentach byłam zmuszona zafarbować włosy na ciemny kasztan. Włosy były piękne, lśniące, wyglądały na bardzo zadbane i zdrowe ale wszyscy mówili, że to nie mój kolor a ja się świetnie w nich czułam.
Teraz kiedy mam jasny blond, nawet bardzo jasny to wszyscy mówią, że świetnie mi pasuje. Na początku nie czułam się w nim dobrze ale się przyzwyczaiłam i jakoś żyję.
Stary 2010-03-17, 10:11   #2133
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Alguien mam nadzieje, że to tylko jednorazowa akcja i nie będzie Cię już męczyć
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wiecie co mój Tż wczoraj zrobił.Wrócił z drugiej zmiany , wyciągnął frytkownice i mówi, że frytki robi czy chce, ja że nie mam ochoty(wczesniej najadłam się lodów) a poza tym mówię, że chyba nawet dla niego za mało tych frytek, a on, zajrzał do zamrażarki i mówi że staaaarczy. I wiecie co usmażył te frytki, ale razem z żółtą fasolą... przez pomyłkę.Spróbowałam jedną fasolkę i nawet to jadalne(zjadł wszystko ).Faceci...

Za oknem obrzydliwa pogoda.... Szaro, buro, pada i wieje a ja muszę na uczelnię na 13
Stary 2010-03-17, 10:12   #2134
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do porodu... no cóż, wiem, że niektórzy faceci wszystko widzą co i jak... i na pewno to nie jest za przyjemny widok, i nic tu nie ma do tego, że wkońcu razem się dziecko poczęło... myśle, że niejedna kobieta nie chciałaby tego widziec... co innego jak facet stoi z boku, czy z tyłu, gdy nie musi bezpośrednio patrzeć w krocze i oglądać tego wszystkiego... takie jest moje zdanie...

Co do energii, no to w sumie nie jest źle... ale bywają i gorsze dni. Zaraz zbieram się po Łucję, a chcę jeszcze skoczyć do ciuchlandu

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:13   #2135
pszczolka87
Zadomowienie

Misiulka nie widziałam Twoich ciemnych włosków.. wrzucałaś fotkę? bo chyba mnie coś ominęło
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:14   #2136
Zuziunia
BAN stały

Mnie głowa tak nawala że szok...
ale zaraz się zrelaksuję na fotelu fryzjerskim...bo już moje wlosy wyglądają fatalnie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:17   #2137
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
ale zaraz się zrelaksuję na fotelu fryzjerskim...bo już moje wlosy wyglądają fatalnie
Ciśnienie chyba szaleje i stąd te bóle głowy.
Zazdroszczę Ci tego fryzjera. Też muszę się wybrać, bo już mam za długie włosy i bez tony lakieru nie chcą się układać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 10:17   #2138
justynacz80
Rozeznanie

Hej!
NIe było mnie od piątku i już widzę, że chyba nie dam rady nadrobić.
Dziewczyny z Wawy- bardzo dziękuję za miłe spotkanko

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
no tak ja głupia toż to cukier sie mierzy echh okropieństwo przede mną
A czy każda kobieta w ciąży musi zrobić to badanie? Czy wystarczy jak ma w normie glukozę na czczo bez obciążenia?
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:18   #2139
pszczolka87
Zadomowienie

a co do porodów to może nie wiem bo nigdy nie rodziłam, ale z tego co wszyscy mówią to facet stoi za głową kobiety więc nie wiem o jakie widoki mogłoby chodzić ale dobra ja się już nie odzywam w tej kwestii bo mnie znienawidzicie niedługo

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
i co w końcu robisz z włosami. decydujesz się na ciemne??
Stary 2010-03-17, 10:19   #2140
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Hej dziewczynki
Kiedy będzie wiosna???!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu się chmurzy buuuu

Mam pytanko macie może jakiegoś sprawdzonego linka na allegro do kompletu szlafrok i koszula (niedrogiego)? Bo ja szukam i szukam, ale niektóre to mi się jak szmaty wydają, a ja szukam już pod kątem szpitala.

hd jeszcze raz wielkie dzięki za listę, bardzo się przydaje w moim wypadku, bo bez niej to pewnie połowy bym nie wiedziała

Mnie też głowa boli, a jeszcze jakiś palant wierci za ścianą

http://www.suwaczki.com/tickers/m3sxdqk32kdwksle.png

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-17 o 10:21
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:19   #2141
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

pszczólka basia wrzuciła z naszgo spotkania fotki i tam mam ciemne, ale postaram się znaleźć jakieś w ciemnych włosach to wrzucę.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:21   #2142
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do porodu... no cóż, wiem, że niektórzy faceci wszystko widzą co i jak... i na pewno to nie jest za przyjemny widok, i nic tu nie ma do tego, że wkońcu razem się dziecko poczęło... myśle, że niejedna kobieta nie chciałaby tego widziec... co innego jak facet stoi z boku, czy z tyłu, gdy nie musi bezpośrednio patrzeć w krocze i oglądać tego wszystkiego... takie jest moje zdanie...
Też uważam, że facet nie powiniem ustawiać się z przodu. Trzeba to z nim ustalić wcześniej.
Mój chce, a może po prostu uważa, że powinien być przy porodzie, ale ma zakaz patrzenia tam. Poza tym możliwe, że na ostatnią fazę, gdy już nic nie będzie mógł mi pomóc, zostanę sama. Ale to i tak wyjdzie w praniu.
Nigdy nie wiadomo jak będziemy reagować na obecność naszych tż. Mogą byc dla nas suoer wsparciem, albo mogą nas rozpraszać i denerwować. Ja mojego przygotowuję na każdą ewentualność
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:23   #2143
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

To super ze mialas miłą wizyte u dentysty a jak samopoczucie teraZ? pewnie juz puscilo znieczulenie?
poszlam spac zeby nie zdazylo puscic a w nocy i dzisiaj jest wszystko ok. nic mnie nie boli czuje tylko ze mam ranke jakas ale zupelnie bez bolu

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie tutaj przez dobrych kilka dni.
Pojechalismy w czwartek do tesciow i w piatek wyladowalam w szpitalu z masakrycznym bolem plecow. Dostalam tez skurczy przedporodowych, wiec wesolo nie bylo. Na szczescie powstrzymali wszystko i dzidzia ma sie dobrze. U mnie natomiast 2 mozliwosci byly - kamien w nerce lub infekcja nerki. Dopiero dzis wrocilam do domu...
wlasnie wczoraj przed snem myslalam o tobie ze nic sie nie odzywasz. wspolczuje ci tych przezyc dobrze ze juz jestes w domu i jest ok

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
a to fotka z dzisiejszego spaceru w lesie niedaleko domu i oto co spotkalismy za mna
jak fajnie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

Wiecie co mój Tż wczoraj zrobił.Wrócił z drugiej zmiany , wyciągnął frytkownice i mówi, że frytki robi czy chce, ja że nie mam ochoty(wczesniej najadłam się lodów) a poza tym mówię, że chyba nawet dla niego za mało tych frytek, a on, zajrzał do zamrażarki i mówi że staaaarczy. I wiecie co usmażył te frytki, ale razem z żółtą fasolą... przez pomyłkę.Spróbowałam jedną fasolkę i nawet to jadalne(zjadł wszystko ).Faceci...

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witajcie!
ja po usg zadowolona, bo z dzidzia wszystko ok wazy juz 509g, ale liczylam po ciuchu na jakies fajne zdjecia czy film. a dziecko chyba spalo, bo jak zaslonilo twarz lokciami, to nic nie dzialalo... lekarz pukal w brzuch, nawet tak ze czasem sie balam, ale dziecko uparte lekarz powiedzial ze zdjecia zrobi nam po porodzie chyba kazal tz kupic dobry aparat
poza tym ide wlasnie na strzyzenie kotka wkleje Wam zdjecie PO
milego dnia!
ciesze sie ze wszystko dobrze nasz tez taki wstydzioch

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

my wcvzoraj bylismy w naszym domku i troche sie nasprzatalam i nawet nie mialam sily siedziec i grzebac w necie

kochana my na nasz czekamy jeszcze bo ja go robilam na zamowienie tzn kolory i materialy ja sobie po swojemu wybieralam do tego zazyczylam sobie zeby na poduchy byly zamki wiec bede musiala czekac i czekamy narazie 3tyg a ma byc do 5tyg

ale wkleje wam fotki naszego domku w srodku ta sciana w paski to w kuchni bo bede miala taka wolna sciane i sobie wymyslilam ze pasy beda fajnie wygladaly kolejna fota to fargment fototapety a kolejne dwie to lazienka

Załącznik 2955208Załącznik 2955209Załącznik 2955210Załącznik 2955211
bardzo ladnie. podoba mi sie sciana w paski i podloga bardzo fajnie sie prezentuje

Cytat:
Co do obiadu to u mnie będą frytki i coś z mielonego mięsa będę kombinować
a u mnie dzisiaj golabki od mamy

ide prasowac powoli juz szykuje rzeczy na wyjazd
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:27   #2144
pszczolka87
Zadomowienie

ok dziewczęta.. ja lecę do teściowej pomóc jej zrobić przelew przez internet bo nie umie hehe... wczoraj kupiła odkurzacz na allegro i nie potrafi za niego zapłacić no cóż... nie mam co robić to pójdę jej pomóc do zobaczenia za jakieś 2 godzinki
Stary 2010-03-17, 10:27   #2145
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witajcie!
ja po usg zadowolona, bo z dzidzia wszystko ok wazy juz 509g, ale liczylam po ciuchu na jakies fajne zdjecia czy film. a dziecko chyba spalo, bo jak zaslonilo twarz lokciami, to nic nie dzialalo... lekarz pukal w brzuch, nawet tak ze czasem sie balam, ale dziecko uparte lekarz powiedzial ze zdjecia zrobi nam po porodzie chyba kazal tz kupic dobry aparat
poza tym ide wlasnie na strzyzenie kotka wkleje Wam zdjecie PO
milego dnia!
To ja proponuję następnym razem zacząć kaszleć albo się śmiać.
Moje nie chciało się nic a nic ruszać, a zabolało mnie gardło, musiałam sobie kaszlnąć i się zaczęło wojowanie

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
ja tez chyba będę wracać do blondu bo jakoś mi tak nieswojo w ciemnym kolorze
No nie rób... na ciepłą wiosnę sobie rozświetlisz .
Tak jest ładnie, dodaje Ci uroku

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:30   #2146
bassienkaw
Zakorzenienie

no mój był do końca... nie ustalaliśmy nic wczesniej, co gdzie i jak... żadnych zakazów nie było. Chciał to by popatrzył, więc wiesz... ale stał z tyłu w trakcie akcji... wcześniej mnie bardzo wspierał... sama akcja porodowa, z parciami itd trwała pól godziny więc nie tak długo...
A co do stania z przodu, z tyłu, z boku... Pszczółko to wszystko zależy od faceta, może i szpitala, sama nie wiem... ale znam sporo osób, których mąż miał 'przyjemność' patrzeć w krocze i za przyjemne ponoć to nie bylo... błąd faceta, albo lekarza, nie wiem sama, nie istotne
Spadam do ciuchlandu, i po mała!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:31   #2147
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

przed ciążą miałam 70 -75 C
Teraz noszę D ale zmiana na 70 G wydaje się spora
Chyba spróbuję
Sproboj, nic nie tracisz, a w Wawie jest duzo dobrych sklepow
Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
a co do porodów to może nie wiem bo nigdy nie rodziłam, ale z tego co wszyscy mówią to facet stoi za głową kobiety więc nie wiem o jakie widoki mogłoby chodzić ale dobra ja się już nie odzywam w tej kwestii bo mnie znienawidzicie niedługo
Mojej kolezanki maz stal tak ze wszystko widzial (tzn jej krocze ) ale on chcial, moj TŻ na pewno by tego nie zniosl

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:55   #2148
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja się pochwalę ostatnimi zakupami.
Sobie kupiłam bluzeczkę na wiosnę i lato:
Załącznik 2955494
i kolczyki pod kolor (na zdjęciu nie wyglądają tak jak w rzeczywistości )
Załącznik 2955495
A dla dzidzi:
Załącznik 2955499
Załącznik 2955500
Załącznik 2955502
Załącznik 2955503
Stary 2010-03-17, 10:57   #2149
aniaa22
Zakorzenienie

moj maz nie bardzo chce byc przy porodzie ale zgodzil sie bo wie ze ja bardzo h=chce. ostatnio sie okazalo ze on sie boi bo nie wie co tam sie bedzie dzialo. musimy sobie porozmawiac i wyjasnic bo on chyba nie wie czego ja oczekuje od niego.
wczoraj patrzyl na moje wyrywanie zeba i przezyl to moze i porod zniesie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 10:57   #2150
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Mogłam te zdjęcia poodwracać. Gapa ze mnie :P
Stary 2010-03-17, 10:59   #2151
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Załącznik 2955494
Załącznik 2955495
A dla dzidzi:
Załącznik 2955499
Załącznik 2955500
Załącznik 2955502
Załącznik 2955503
ten dresik fajny. a na ta bluzke tez sie czaje
Stary 2010-03-17, 11:00   #2152
muminek88
Zadomowienie

Cytat:

Co do obiadu to u mnie będą frytki i coś z mielonego mięsa będę kombinować
ja ostatnio nzalazlam super przepis...gotujesz jajka na twardo a potem oblepiasz je mielonym i do piekarnika,gotowe kroisz na pół...to sie zwie pawie oczka

Cytat:
Dziewczyny,
czy jest sens zmuszać tych naszych facetów... ? Niektórzy nie są w stanie znieść tego widoku. Uważam, że to powinna być wspólna decyzja.
no troszke bez sensu kogos zmuszac jak ma potem sie zrazic do kolejn ego dziecka czy do samego seksu...mi zalezalo by tz byl ze mna,balam sie sama tam isc ale on nie oponowal...na cc juz go nie wpuscili, ale chyba sam by nie chcial widziec jak mnie kroją...

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Hej!

A czy każda kobieta w ciąży musi zrobić to badanie? Czy wystarczy jak ma w normie glukozę na czczo bez obciążenia?
nie wiem jak jest w pl ale ja nadal nie mialam, jutro mam o 15.30 wizyte wiec raczej tez mi nie zrobią na czczo

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Mojej kolezanki maz stal tak ze wszystko widzial (tzn jej krocze ) ale on chcial, moj TŻ na pewno by tego nie zniosl
ale ciekawski
ja glupia na necie sobie porod obejrzalam i dziekuje za taki "przyjemny"widok ukochanej...
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:01   #2153
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej dziewuszki

Moim zdaniem nie ma co zmuszać faceta do bycia przy porodzie wiem wiem, że to nasze wspólne dziecko itp., ale co będzie jak np. padnie tam?? tylko kłopot Zresztą może czekać pod drzwiami. A znając mój charakter to pewnie bym się tylko denerwowała jakby mnie głaskał i głaskał po tej głowie

lazurowa śliczne ubranka Ja dostałam ostatnio sporo uzywanych od cioci mojego tż, ale nie ma to jak nowe

Jesli chodzi o glukozę, to ja wybieram się w przyszłym tygodniu
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:02   #2154
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ten dresik fajny. a na ta bluzke tez sie czaje
Dresik kupiłam w carrefourze. Osobno można kupić bluzę i spodenki. Koszt całości to 25 zł więc może być.
A bluzka wpadła mi w oko w tesco. I jest fajna długa więc brzuszek nie wyjdzie na wierzch.
Stary 2010-03-17, 11:04   #2155
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Kupiłam sobie dziś w lidlu ciasteczka maślane...Jakie dooobre!

A na obiad mama gotuje krupnik, ale ja zrobię sobie sałatkę. Mam mieszankę sałat, oliwki, ser plesniowy (wiem, ze niewskazany,ale tak długo mam już na niego ochotę), pomidorka, ogórka i doprawię sosem tzatziki
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:06   #2156
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dziś w lidlu ciasteczka maślane...Jakie dooobre!

A na obiad mama gotuje krupnik, ale ja zrobię sobie sałatkę. Mam mieszankę sałat, oliwki, ser plesniowy (wiem, ze niewskazany,ale tak długo mam już na niego ochotę), pomidorka, ogórka i doprawię sosem tzatziki
Mi przeszła ochota na słodkie.
Dziś na obiad LECZO moje ukochane mniam
Reszta rodzinki ma ogórkową a ja nie przepadam.
Stary 2010-03-17, 11:27   #2157
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

No i nie znalazłam zdjęć w ciemnych włosach więc zrobiłam zdjęcie zdjęciu w dowodzie, ale tam miałam 18 lat więc teraz już się trochę postarzałam ale możan mnie podjrzeć też w ciemnych włosach na 146str. IIczęści wątku gdzie basia wrzuciał fotki ze spotkania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401593&page=146, no i dla porównania ja w jasnych włosach najaktualniejsze jedne z lipca 2009 i drugie z października 2009.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 11:30   #2158
hd2005
Zakorzenienie

musiałam do Was zajrzeć
pisanie ciężko mi idzie ...

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Hej!
NIe było mnie od piątku i już widzę, że chyba nie dam rady nadrobić.
Dziewczyny z Wawy- bardzo dziękuję za miłe spotkanko

My również bardzo dziękujemy )))))))))))

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

hd jeszcze raz wielkie dzięki za listę, bardzo się przydaje w moim wypadku, bo bez niej to pewnie połowy bym nie wiedziała
Nie ma za co cieszę się, że mogłam pomóc. Cały czas coś dopisuję np. uwagi dziewczyn z forum. Zapomniałam np. o szamponie do włosków

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:32   #2159
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

lazurowa - normalnie szalejesz kobito, superowe ciuszki i bluzka też fajna gdzie ją kupiłaś, ja zaraz bedę się zmuszła do chodzenia w kolczykach może to głupio zabrzmi ale jak zaszłam w ciąże a początki były okropne mdłości i takie tam inne to mnie normalnie odrzuciło od kolczyków ale ostatnio mówię do siebie kobity zrób ty wkońcu coś ze sobą!!! więc zaraz je idę założyć ciekawe jak zareagują moje uszy bo napewno się odzwycziły.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-03-17, 11:32   #2160
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Załącznik 2955494
Załącznik 2955495
A dla dzidzi:
Załącznik 2955499
Załącznik 2955500
Załącznik 2955502
Załącznik 2955503
te skarpetki
jestem jakaś nienormalna, skarpetki mnie rozwalają ...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości